Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ALCATRAZ

Χ.κ. Καλαβρύτων 2018-19

Recommended Posts

Φαντάζομαι κάνεις πλάκα, έτσι?

Κάνε εικόνα το εξής: στη στυγα ανεβαίνει ένας ένας σκιέρ για κάποιο λόγο... Ενώ οι σνοουμπορντ δύο δυο... Τί θα έλεγες τότε; Θα είχε μεγάλη πλάκα...
  • Like 2

Ανεβαίνεις μονος σου αγκυρα?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Όχι.

Αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως θα μάθει ένας σανιδάς στο Βιετνάμ να παίρνει την άγκυρα (όπως προτείνεις).

Edited by sbird

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Όχι.

Αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως θα μάθει ένας σανιδάς στο Βιετνάμ να παίρνει την άγκυρα (όπως προτείνεις).

Ακριβώς... Δεν θα μάθει...

Ακριβώς... Δεν θα μάθει...

Να μάθει με δάσκαλο αγαπητέ... Κλέφτες θα γίνουν αυτοί; Αφού έχω δει, σπάνια, δύο σανίδες μαζί στην [emoji572]. Άρα γίνεται

Ωρε γλέντια, μιλάμε για επιχειρηματολογία!

Εγώ προτείνω να τοποθετηθούν και snipers απέναντι στο σαλέ, αν δουν κανέναν snowboarder στην άγκυρα βουρ στο ψαχνό, μη μας χαλάσουν το βουνό αυτοί οι παλιοχαρακτήρες.

• Like 10

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Ωρε γλέντια, μιλάμε για επιχειρηματολογία!

Εγώ προτείνω να τοποθετηθούν και snipers απέναντι στο σαλέ, αν δουν κανέναν snowboarder στην άγκυρα βουρ στο ψαχνό, μη μας χαλάσουν το βουνό αυτοί οι παλιοχαρακτήρες.

Ωραία ιδέα! Να το κάνουμε call of duty!

Λίγα τα λόγια,έχω ανέβει παρέα με σανιδαδες την Άγκυρα και είναι πιο άνετα από το να έχει ο άλλος σκι.

Αρκεί να ξέρει.

Αλλά τώρα θάχει άνεση να μάθει.....

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Τα ματάκια μου πονάνε...

Διαβάζουμε που διαβάζουμε ότι @#$#@#@ του έρθει του καθένα στο net,

αφού μας κρέμασαν στα μανταλάκια και γίναμε -αρνητικό- θέμα

ως ελληνική χιονοδρομία, στο σύνολό της, με τα τελευταία περιστατικά,

σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη την Ευρώπη,

ας περιοριστούμε λιγάκι στο τί γράφουμε και στο forum του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ.

που θεωρητικά κάτι παραπάνω παίρνουμε πρέφα εδώ μέσα.

...

Η μόνη λύση... Αν και extream απαγόρευση snowboarders στην άγκυρα...

Μεγάλη πληγή να πηγαίνει με 1 άτομα η κάθε άγκυρα απάνω...

Μπορείτε κύριοι να μπείτε 2? Ανεβαίνει.. Δεν μπορείτε? Βιετνάμ μέχρι να μάθετε!

...

Καλέ μου φίλε, εσύ παίρνεις την άγκυρα δικάβαλο με snbα;

Με κάποιον πολύ ψηλότερο ή πολύ πιο κοντό από εσένα;

Βασίλη (Vro) ξεφεύγεις. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.

Πραγματικά, χωρίς να θέλω -σε καμία περίπτωση- να σε θίξω,

ενώ έχεις γνώσεις & συσσωρευμένη εμπειρία από τα βουνά

γράφεις 2 στα 10 κάτι πράγματα που ακυρώνουν

και τα υπόλοιπα 8 γραφόμενα σου.

Μπορώ να ακούω πολλές απόψεις για διάφορες (μαγικές) λύσεις,

θεωρίες συνωμοσίας, λιφτολογίας, τρόπος διοίκησης & λειτουργίας

και να τις συζητώ, όσο και αν διαφωνώ με αυτές.

Είναι όμως αυτό το 2/10 που με κάνει

να σηκώνω χέρια & πόδια ψηλά...

Sorry για το off topic

Edited by ALCATRAZ
  • Like 6

Το τι έχει ακουσθεί, γραφθεί,υποννοηθεί μέχρι στιγμής είναι ένας κυκεώνας απίστευτος.

Όμως πικρή κι αλγεινή εντύπωση αφήνουν οι δηλώσεις από ανθρώπους που ούτε λίγο ούτε πολύ εδώ και δυό μέρες εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη ζημιά.

Αρκεί μια ανάγνωση στους σχολιασμόυς των αναρτήσεων του ΧΚΚ.

Το χειρότερο δε; στην πλειοψηφία τους προέρχονται από νεαρά στην ηλικία άτομα.

• Like 3

Το τι έχει ακουσθεί, γραφθεί,υποννοηθεί μέχρι στιγμής είναι ένας κυκεώνας απίστευτος.

Όμως πικρή κι αλγεινή εντύπωση αφήνουν οι δηλώσεις από ανθρώπους που ούτε λίγο ούτε πολύ εδώ και δυό μέρες εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη ζημιά.

Αρκεί μια ανάγνωση στους σχολιασμόυς των αναρτήσεων του ΧΚΚ.

Το χειρότερο δε; στην πλειοψηφία τους προέρχονται από νεαρά στην ηλικία άτομα.

Δεν έχω διαβάσει κατι τέτοιο πάντως!

Έχω μια συνέπεια.

Πιστεύω ότι κάνουν λάθος που θέλουν combi στην Στύγα.

Πιστεύω ότι είναι θρασυτατοι που θέλουν ιδιόκτητο χιονοδρομικό με το δημόσιο να τους βάζει κάθε τόσο λίφτ.

Πιστεύω και το πιο σημαντικό ότι πρέπει να υπάρξει γραπτή δημόσια έκθεση του Σπυροπούλου για τα πεπραγμένα εκείνης της αποφραδας μερας.

Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει δημόσια διαδικασία προσφορών για την επισκευή της Στύγας το καλοκαίρι και την τελική απόφαση να την πάρει το δημοτικό συμβουλιο.

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνει κανένα έργο αν δεν προηγηθεί μελέτη που να λαμβάνει υπόψη όψη αυτό που έγινε.

Πες μου ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές και φιορητουρες και χαρακτηρισμούς που διαφωνείς.

• Like 3

Ντάνη, κάνε τον κόπο να διαβάσεις τι γράφεται στο φέις στη σελίδα του ΧΚΚ και στην αντίστοιχη του σνόουριπόρτ.

Ας γράψω κάτι και εγώ λόγω ασχετοσύνης. Ολο αυτό το χιόνι δε μαζευτηκε σε 12-24 ώρες. Τις προηγούμενες ημέρες τι έκαναν; Γιατί δεν τις εριξαν;

Τον περασμενο χειμώνα στο Σαμονί έριξε απιστευτες ποσότητες χιονιου για δυο μήνες. δούλευαν και τις έσκαγαν όλο το 24ωρο και όχι μόνο με τα ελικόπτερα. Κρίμα γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχαν ανθρωπο απο τη Γαλλία που τους έμαθε πολλά.

• Like 8

9-2-05020.jpg

...

Πες μου ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές και φιορητουρες και χαρακτηρισμούς που διαφωνείς.

...

Σε όλα;;;!

Δυστυχώς, χρόνο δεν έχω για να σου αναπτύξω τις απόψεις μου στο internet.

Θα στα ΄λεγα εύκολα, όλα, μέσα στα 15' που έκανε η Στύγα να ανέβει...

αλλά πια δεν έχουμε ελπίδες ούτε για αυτό.

Αλλά και πάλι θα ήταν οι απόψεις μου

και όχι εμμονές όπως εκλαμβάνω

πολλά γραπτά εδώ μέσα (όχι μόνο δικά σου).

Με όλο το σεβασμό.Και δε νομίζω σε όλα αυτά τα χρόνια,

ως μέλος του forum του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ.,

να έχω χαρακτηρίσει κανέναν.

• Like 1

Αρχησε από ένα.

Έχω υπομονή.

• Like 1

Καλέ μου φίλε, εσύ παίρνεις την άγκυρα δικάβαλο με snbα;

Με κάποιον πολύ ψηλότερο ή πολύ πιο κοντό από εσένα;

Προσωπική στάση:

Ανάλογα... Αν έχω μεζούρα ναι. Αν είναι γυναίκα προσπαθώ όπως, όπως... :)

• Like 1

...

Τις προηγούμενες ημέρες τι έκαναν; Γιατί δεν τις εριξαν;

...

Γιώργο, ξέρεις ότι δεν έριχναν;

Ξέρεις τί ενέργειες έκαναν και τί όχι;

Υποθέτουμε;

Να συζητάμε για το αποτέλεσμα να το καταλάβω,

αλλά να κρίνουμε και να αφήνουμε υπονοούμενα

είναι κάπως ρε γαμώτο.

Παλιά δλδ δεν είχαν γίνει στραβές;

Και όχι μόνο στο Χ.Κ.Κ..

Και επειδή είσαι γνώστης, από πρώτο χέρι,

και κατείχες θέση ευθύνης σε Χ.Κ.

ξέρεις πόσο εύκολα στραβώνουν τα πράγματα

και τρέχεις μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Μην δίνεις τέτοια πατήματα.

• Like 3

Γιώργο ευθύνες δε ρίχνω σε κανένα γιατί δεν ήμουν εκεί. Απλά είναι κρίμα διότι στην Ελλάδα δεν έχουμε την πολυτέλεια α μου χάλασε αυτός ο αναβατήρας εχω τον άλλο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για τις χιονοστιβάδες. Απο ότι φαίνεται κάτι δεν έγινε καλά.

Συνεχίζουμε αύριο την κουβέντα γιατί έχω αναχώρηση για Val Thorens και χιονίζει πολύ.

Πολλά φιλιά σε όλους.

• Like 3

9-2-05020.jpg

όλα στραβά αυτές τις μέρες, δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά...

δυο τραυματίες σήμερα στο Πήλιο και αγνοείται σνόουμπορντάς στο Ελατοχώρι.

• Like 1

Τα Καλάβρυτα είναι ένα υπέροχο χιονοδρομικό για τα Ελληνικά δεδομένα. Με τα γνωστά προβλήματά του βέβαια αλλά ξέρω που ζω. Παρότι το Μαίναλο είναι δίπλα μου, στα Καλάβρυτα έχω ευχαριστηθεί περισσότερο, ως αρχάριος, το πολύ μέτριος, σκιέρ που είμαι.

Μακάρι να φτιάξουν τον αναβατήρα, μακάρι να βάλουν καμπίνα, μακάρι να κάνουν παπάδες.

Επειδή όμως δεν είμαι παιδάκι και ξέρω ότι τα λεφτά δεν βγαίνουν από τα δέντρα, έχω τις επιφυλάξεις μου για τα λεφτά που ακούω.

Εκτός από ελάχιστους το 95% όσων άκουσαν αυτό που συνέβη, στεναχωρήθηκαν. Ποιος να χαρεί που στην αρχή της σαιζόν βγαίνει εκτός, σχεδόν το μισό χιονοδρομικό; Είναι δυνατόν;

Μην κυνηγάμε ανεμόμυλους. Όσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση λογικό είναι οι υποθέσεις να δίνουν και να παίρνουν. Εξάλλου οι υπεύθυνοι του κέντρου θα κάνουν αυτό που νομίζουν άσχετα από το τι γράφεται σε κάθε φόρουμ και στο fb. Αλίμονο να γινόταν το αντίθετο.

Τώρα πως φτάσαμε στους σνοουμπορντάδες που δέν θα έπρεπε να παίρνουν την άγκυρα? Εγω με όποιον και εάν πήρα την άγκυρα είτε σκίερ είτε σνοουμπορντά η ταλαιπωρία ήταν δεδομένη. Και εάν κάποιος δεν νιώθει άνετα να πάρουμε μαζί την άγκυρα ,όπως και εγώ δέν ένιωθα άνετα για πάρα πολύ καίρο, θα ρο σεβαστώ και θα πάρω την επόμενη. Δεν περνάει δα και κάθε δύωρο........

• Like 4

WORK FOR IT!

Εγώ ως άσχετος, να ρωτήσω κάτι? Υπάρχει έστω ένας άνθρωπος εδώ μέσα που υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να γίνει έρευνα και να καταλογιστούν ευθύνες στον αρμόδιο? Ο αρμόδιος, όπως λέει και το όνομα του, όποιος κι αν είναι αυτός, σε όποιο ΧΚ του κόσμου, είναι μόνο για να παίρνει τα εύσημα και στα στραβά να του λένε "πάλι καλά που δεν είχαμε θύματα, συνεχίστε την εξαιρετική (???) δουλειά που κάνετε"??? (γιατί κάτι τέτοια διαβάζω εγω στο FB από πολλούς. Και δεν αναφέρω καν περί ΕΔΕ κτλ τα οποία θεωρώ αυτονόητα...

Είναι προφανές ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουν είναι ΑΜΕΣΑ να κάνουν το παν να δωθεί σε λειτουργία το υπόλοιπο βουνό. Για πάρα πολλούς λόγους (που έχουν να κάνουν και με την αξιοπιστία τους για το μέλλον). Από εκεί κι έπειτα όμως μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει εδώ μέσα έστω και ένας άνθρωπος που να υποστηρίζει έμμεσα ή άμεσα ότι δεν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να υπάρχουν συνέπειες. Και ξαναρωτώ ως ένας νέος, σε σχέση με εσάς, φανατικός φίλος της χιονοδρομίας. Υπάρχει έστω ένας που υποστηρίζει οτι πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό?

Edit: κι έχοντας μόλις γυρίσει από το Μαίναλο, καλό χρυσό, αλλά σε 5 ώρες 10 κατεβασιές αποδεικνύει ότι το Μαίναλο δε σηκώνει το κόσμο του ΧΚΚ. Γινόταν χαμός. Κυριακή μεν, αλλά υπήρχε αρκετός κόσμος ΧΚΚ...

Edited by akatelka
  • Like 2

Τώρα πως φτάσαμε στους σνοουμπορντάδες που δέν θα έπρεπε να παίρνουν την άγκυρα? Εγω με όποιον και εάν πήρα την άγκυρα είτε σκίερ είτε σνοουμπορντά η ταλαιπωρία ήταν δεδομένη. Και εάν κάποιος δεν νιώθει άνετα να πάρουμε μαζί την άγκυρα ,όπως και εγώ δέν ένιωθα άνετα για πάρα πολύ καίρο, θα ρο σεβαστώ και θα πάρω την επόμενη. Δεν περνάει δα και κάθε δύωρο........

Παιδιά για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Το θέμα δεν είναι σκιέρ η σνοου... Το θέμα είναι μαθηματικό.... Το χιονοδρομικό έχει δεδομένη χωρητικότητα και δυνατότητα να ανεβάζει κόσμο στις πλαγιές... Όπως και ο Βακχος στο 6πλο μπαίνουν συνήθως 5 άτομα... Έτσι και η αγκυρα με τις αντίστοιχες αναλογίες... Για φανταστείτε βακχο να ανεβάζει 3 άτομα αντί 5 η 6 την φορά τι ουρές θα γίνονταν... Τέλος πάντων... Να είμαστε καλά να κάνουμε σκι και τα άλλα θα φτιαχτούν...

• Like 1

Το Μαίναλο ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να αντέξει τον κόσμου του ΧΚΚ, ούτε κλάσμα του κόσμου του ΧΚΚ. Με δύο συρόμενα τι να σου κάνει το Μαίναλο; Ότι μπορεί κάνει αλλά μέχρι εκεί. Η λύση είναι μόνο μια. Στις 9 να είσαι εκεί, καλύτερα Σάββατο, 2-3 ώρες ότι προλάβεις και μετά τέλος. Όποιος μπορεί καθημερινές πολύ καλύτερα.

Ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, δηλαδή με το άνοιγμα, πάλι κόσμο θα έχει αλλά όχι αυτό το μπάχαλο που γίνεται μετά τις 11.

Να ανοίξουν τα Καλάβρυτα με την Άγκυρα έστω, να μοιραστεί κάπως ο κόσμος, γιατί έτσι όπως είναι τώρα δεν γίνεται δουλειά. Μπάχαλο θα γίνουν όλα.

Υ.Σ. ΟΚ, 19 εκατομμύρια για το Καλάβρυτο. 1-2 δεν μπορεί να πάρει το Μαιναλάκι να βάλει 1 συρόμενο δεξιά από την περιφερειακή να ανοίξει λίγο το πεδίο;

• Like 1

όλα στραβά αυτές τις μέρες, δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά...

δυο τραυματίες σήμερα στο Πήλιο και αγνοείται σνόουμπορντάς στο Ελατοχώρι.

Ο καθε παπάρας δημοσιογράφος της...

Το μακρύ και το κοντό του.

Δύο τραυματισμούς μέσα στην πίστα είχανε.

Αντιστοίχως σήμερα στον Παρνασσό έπρεπε να μπει τίτλος εκατόμβη τραυματισμών...

post-911-0-26218900-1547416846_thumb.jpg

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Christos ?
      Christos ?
      (44 years old)
    2. ls555
      ls555
      (45 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts