vro 10,271 Report post Posted March 20, 2019 ποσοι ηταν χτες και σημερα που θελαν να πανε σε ενα υψηλοτερο επιπεδο (τιμών?) απο εκεινο του ξύλινου? η ασχετοσυνη του αιωνα που θελει χιονοδρομικα χωρις χιονοδρομους. να δουμε τι θα πουλάτε σε λιγο καιρο? εδω ηταν ενα χιονοδρομικο? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 20, 2019 (edited) Πράγματι ξεχάσατε ότι έχετε χιονοδρομικό και οχι καφετέρια για ακόμα μια χρονιά. Το να μην υπάρχει πρόσβαση πρακτικά στην ειρήνη είναι σα να μη θες χιονοδρόμους να χαρούν σκι Εδώ ξεχάσατε να διαφημίσετε το ανοιξιάτικο σκι με τη συνολική τουριστική εμπειρία λιακάδα άνοιξη στο δάσος ζαχλωρου οδοντοτο κλπκλπ 130 ευρώ τη μέρα κοστίζει η δάφνη να δουλέψει? Edited March 20, 2019 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 20, 2019 χιονοδρόμος καλαβρύτων βάλτε μας αγάλματα να δουλεψτε και το καλοκαιρι το τριπλό. κατι να βλεπουν τελος παντων οι ...επισκεπτες να πληρωνουν τον...καραβίσιο... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 20, 2019 (edited) Με ενοχλεί, ως χιονοδρόμος, να μένει κλειστή η "Δάφνη". Πρακτική που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στο Χ.Κ. Καλαβρύτων, κάθε τέτοια περίοδο, τις καθημερινές. Όμως, από τη πίστα Ειρήνη ή και από τα γνωστά λημέρια του Αυγού μια χαρά βγαίνεις στην αφετηρία του "Αχιλλέα". Αν κάτι χάνετε με κλειστό τον συρόμενο αναβατήρα "Δάφνη" είναι η κόκκινη πίστα "Αριάδνη", η μπλε πίστα "Φαίδρα" & η πράσινη πίστα "Αρμονία". Πράγμα που περιορίζει κυρίως τους αρχάριους προς μέσους χιονοδρόμους. Όταν πρέπει να κάνεις οικονομία πάντα κάτι θυσιάζεις. Πάντως το χιονοδρομικό έχει πάρα πολύ χιόνι για την εποχή. Δεν θα έλεγα το ίδιο και για χιονοδρόμους... Edited March 21, 2019 by ALCATRAZ 2 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 20, 2019 Κάθε χρόνο πέφτει ο πυλώνας στην Στύγα και κάθε χρόνο κλείνει για...οικονομία η δάφνη. Και εγώ ενοχλούμαι που με ετήσια Καλάβρυτα πάω και τα σκάω Παρνασσό. Και ναι όλα γίνονται, και χωρίς λίφτ. Και όχι μόνο Καλάβρυτα. Έχω βαρεθεί να περπατάω. Αλλά γιατί να πηγαίνω σε χιονοδρομικό; Για να πουλάνε εισιτήρια σε...επισκέπτες; Έλα να δεις τον μαλακά που έρχετε να κάνει σκι; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 20, 2019 (edited) Μας δουλεύεις ρε Γιώργο? Είναι δυνατών να χαρακτηρίσεις μια μέρα σκι που κάνεις Ειρήνη με Αχιλλέα - Άγκυρα καλή? 35-45 λεπτά ανέβα με σπρώξιμο, ενώ δίπλα έχει λιφτ που το κάνει σε 25-30? Δυστυχώς priest για ακόμα μια φορά την πατήσατε. Ανέβηκε χιονοδρόμος με τα πόδια. ΔΕΝ ΦΥΣΑΓΕ ΠΟΛΥ Είστε απολύτως άχρηστοι σαν διεύθυνση χιονοδρομικού Λεωνίδα Σπυρόπουλε. Κρίμα για το κέφι σου να προσφέρεις σκι στον κόσμο. Απέτυχες. Για καφετέρια καλά το πας θα σε προτιμήσω και στην Μύκονο αν ανοίξω μια Edited March 20, 2019 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 20, 2019 βρε συ πεφτουν να την φανε την κοπελα που τους ξεμπρόστιασε. αυτο που γινεται ειναι ντροπη, μιλαμε για μπουλινκ στους τελευταιους πελατες που εχουν απομείνει. αυτοι οι ανθρωποι θελουν να παρουν και λεφτά απο τον δημοσιο προυπολογισμο. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 20, 2019 Μην τρελαθούμε τώρα που η προτεραιότητα τις καθημερινές είναι ο επισκέπτης που θέλει να πάει να δει τη βαθειά Λάκκα... Οι όχι πολύ έμπειροι χιονοδρόμοι που πήγαιναν μέχρι τον 5ο πυλώνα της Δανάης (δίπλα στη Δάφνη) που θα πάνε; 1 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
the priest 215 Report post Posted March 20, 2019 Μας δουλεύεις ρε Γιώργο? Είναι δυνατών να χαρακτηρίσεις μια μέρα σκι που κάνεις Ειρήνη με Αχιλλέα - Άγκυρα καλή? 35-45 λεπτά ανέβα με σπρώξιμο, ενώ δίπλα έχει λιφτ που το κάνει σε 25-30? Δυστυχώς priest για ακόμα μια φορά την πατήσατε. Ανέβηκε χιονοδρόμος με τα πόδια. ΔΕΝ ΦΥΣΑΓΕ ΠΟΛΥ Είστε απολύτως άχρηστοι σαν διεύθυνση χιονοδρομικού Λεωνίδα Σπυρόπουλε. Κρίμα για το κέφι σου να προσφέρεις σκι στον κόσμο. Απέτυχες. Για καφετέρια καλά το πας θα σε προτιμήσω και στην Μύκονο αν ανοίξω μια Εγω παντως ανεβηκα με φωκιες,ειχε αερα,απο καποιον αλλο που ανεβηκε επισης με τα ποδια ειδα και βιντεο στο snow report,διαφορετικα αντιλαμβανεται τον αερα ο καθενας και εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 20, 2019 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted March 20, 2019 Αυτό που είδα σήμερα ήταν μια νοοτροπία κουτοπονηριάς και ειλικρινά με απογοήτευσε. Εφόσον υπάρχει απόφαση να μην ανοίξει η άγκυρα, πρέπει αυτό να συνεπάγεται ότι θα υπάρχει και μείωση στην τιμή εισιτηρίου, κάτι που φυσικά δεν έγινε. Στην ουσία ήταν σε λειτουργία μόνο τρεις πίστες (Δανάη, Άλκιστις, Ισμήνη) και η χρέωση ήταν ίδια με ολόκληρο το βουνό (τη στύγα τη βγάζω έξω). Επίσης δεν μπορείς να αναγκάζεις τον αρχάριο χιονοδρόμο να πληρώνει την ίδια τιμή με τους υπόλοιπους για να κάνει Ski ή snowboard μόνο στη baby πίστα (ο Ερμής ήταν κλειστός και οι αρχάριοι αναγκάζονταν να πληρώσουν 12€ για να ανέβουν στον Ηρακλή). Ουσιαστικά αποτρέπεις καινούριο κόσμο να έρθει σε επαφή με τη χιονοδρομία γιατί την καθιστάς απρόσιτη και φυσικά ο κόσμος δεν είναι χαζός καταλαβαίνει ότι ή είσαι αδιάφορος και όχι επαγγελματίας ή ότι πας να τον κοροϊδέψεις για 7€ ( το εισιτήριο του Ερμή έχει 5€, άρα όταν είναι κλειστός βάζεις τους αρχάριους να πληρώσουν έμμεσα 7€ παραπάνω). Όσον αφορά το ότι η άγκυρα δεν δούλευε λόγω αέρα, εγώ αέρα είδα (εννοείται στην κορυφή της Άρτεμις) μετά τη 1 το μεσημέρι. Και επίσης εφόσον σήμερα ήταν κλειστή η άγκυρα λόγω αέρα, πως είναι δυνατόν αύριο 21/03 να υπάρχει ενημέρωση στο επίσημο site του χιονοδρομικού ότι θα είναι ανοικτή ενώ παράλληλα πάλι στο επίσημο Site του χιονοδρομικού δίνεται πρόβλεψη περισσότερου αέρα από σήμερα? Προφανώς Κάτι δεν πάει καλά.... Όλα τα παραπάνω δείχνουν τουλάχιστον σε εμένα ότι δυστυχώς δεν υπάρχει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως επαγγελματισμός. Όταν εγώ κατ’ επιλογήν μου θυσιάζω άλλα πράγματα στη ζωή μου, ώστε να διαθέσω όσα περισσότερα χρήματα μπορώ σε κάτι που αγαπάω (τη χιονοδρομία), περιμένω από εκείνους που μου παρέχουν αυτό που αγαπώ τουλάχιστον μία σοβαρότητα και έναν επαγγελματισμό. Από την έλλειψη επαγγελματισμού θα εξαιρέσω το προσωπικό του χιονοδρομικού, το οποίο στην πλειοψηφία του λειτουργεί και συμπεριφέρεται επαγγελματικά ( αυτό το είδα και σήμερα με το ατύχημα στο snow park) και φυσικά έρχεται σε αμηχανία όταν του επισημαίνεις (πάντα με ευγένεια και καλό τρόπο) όλες τις παραπάνω αστοχίες. Ας ελπίσουμε ότι αυτά διαβάζονται από κάποιους που έχουν επαφή με τη διοίκηση του χιονοδρομικού και καταλαβαίνουν ότι είναι καλοπροαίρετα με στόχο την βελτίωση της λειτουργίας του. 10 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 21, 2019 Εγω παντως ανεβηκα με φωκιες,ειχε αερα,απο καποιον αλλο που ανεβηκε επισης με τα ποδια ειδα και βιντεο στο snow report,διαφορετικα αντιλαμβανεται τον αερα ο καθενας και εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους Oπότε εφόσον δεν υπάρχει μέτρηση μένουμε στα υποκειμενικά. Το λιφτ το έχουμε δει ανοιχτό με πολύ περισσότερο αέρα και αυτό είναι αντικειμενικό. Δεν σας βόλευε δεν το ανοίξατε. Είστε αποτυχημένη διεύθυνση με απογοητευμένους πελάτες και καταστρέφετε αιώνια την φήμη του χιονοδρομικού. Το κλειστή Δάφνη το αποδεικνύει. Καλούς καφέδες και καλό πάρκο. Όταν αποφασίσετε να δουλεψετε για να χαρεί ο κόσμος σκι πείτε το. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
akatelka 195 Report post Posted March 21, 2019 (edited) Νομίζω ότι όλοι πρέπει να προτείνουμε σε νέους ή αρχάριους χιονοδρόμους, ότι ΑΝ θέλουν να ανεβαίνουν στο ΧΚΚ, τότε να θεωρούν ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι όποτε υπάρχει πρόγνωση από το ίδιο το ΧΚΚ στις καθημερινές τους ανακοινώσεις για αέρα άνω των 20χλμ και ΔΕΝ είναι Σάββατο ή Κυριακή τότε η άγκυρα θα είναι κλειστή. Θα μου πεις απ την άλλη ότι νέος ή αρχάριος, λογικά δεν θα πάρει την άγκυρα. Οπότε μένουμε εμείς. Ας θεωρήσουμε επιτέλους ότι είναι το πλέον αναξιόπιστο χιονοδρομικό στην Ελλάδα - τουλάχιστον σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις τους - και ας μην εκνευριζόμαστε και σπάνε τα νεύρα μας. Το θέμα είναι όμως ότι πλέον μας κοροϊδεύουν και στα μούτρα μας. Όπως είπε και ο PKGR πιο πάνω, πως γίνεται να την κλείνεις την άγκυρα χτες λόγω αέρα (ας πούμε τέλος πάντων ότι είχε, έστω και για 10 λεπτά), μετά να βγάζεις ανακοίνωση για σήμερα ότι περιμένεις αέρα 20-30χλμ και να την δίνεις ΠΑΛΙ ανοιχτή. Ρε είναι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν σέβονται τον απλό χιονοδρόμο που χαλάει τα λεφτά του, τις βενζίνες ή τα πετρέλαια του, το χρόνο του. Δεν είναι όλοι σαν κάποιους από εμάς που ψαχνόμαστε με αέρηδες, καιρό κτλ... Και οκ, ας πούμε ότι η διοίκηση έχει πάρει απόφαση να το κλείσει και κάνει τα κλασσικά ηλίθια κόλπα για να βρει μία δικαιολογία την άλλη βδομάδα ή σε 10 μέρες να το κλείσει. Αυτό που με εξαγριώνει είναι ότι πρώτον μπαίνουν στο facebook όλοι οι φίλοι και κολλητοί του διευθυντή (και αυτό το λέω ξέροντας) και κάνουν επιθέσεις και ειρωνείες σε όποιον γράψει κάτι αρνητικό για το ΧΚΚ, και αυτό το κάνουν μήνες τώρα, και δεύτερον ότι πλέον μπαίνουν και οι εργαζόμενοι (κάποιοι) εκεί και κάνουν επιθέσεις σε απλούς πελάτες του χιονοδρομικού. Και ίσως κάποιοι από αυτούς να γράφουν και εδώ μέσα. Αυτό κι αν είναι απαράδεκτο. Ακόμα και σε αυτό, θέση δεν θα πάρει η διοίκηση ? Υπάλληλοι της επιχείρησής τους να επιτίθενται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε πελάτες της επιχείρησης αυτής ? Δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν αυτούς που τους αφήνουν χρήματα ? Όπως είπε και ο ΜΙΚ πιο πάνω: "Πράγματι ξεχάσατε ότι έχετε χιονοδρομικό και οχι καφετέρια για ακόμα μια χρονιά." Αλλά ακόμα και ως καφετέρια, διανοείται κάποιος επιχειρηματίας ότι ο υπάλληλος/σερβιτόρος του, θα κατέκρινε τους πελάτες που ασκούν κριτική στην επιχείρηση? Λες και εμείς το κάνουμε με κάποιο δόλο ή κάποιο κέρδος. ΝΤΡΟΠΗ. Edited March 21, 2019 by akatelka 4 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 21, 2019 Όποιος τολμάει να πει κουβέντα Αθανάσιος Διάκος. Επικαιρο.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
nikos everest 22 Report post Posted March 21, 2019 Από πότε άμα δουλεύεις σε χιονοδρομικό δεν μπορείς να μιλήσεις εδώ??καινούργιο αυτό? 1 Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted March 21, 2019 Αρκετός ο αέρας σήμερα και φυσικά (για λόγους ασφαλείας) κλειστή η άγκυρα. Λογικό και αναμενώμενο σήμερα με τόσο αέρα. Επίσης λόγω κλειστής άγκυρας μειωμένη και η τιμή (κάτι που δεν συνέβη χθες). Πάλι καλά που υπάρχει το forum.... Κατά τα άλλα νομίζω ότι στη πίστα (γιατί μία ήταν αυτή που δούλευε στην ουσία) πάνω από 20 άτομα δε πρέπει να ήταν.... Λογικό... Ζήρεια γίναμε (δεν το λέω για να υποτιμήσω τη Ζήρεια, απλά και εκεί μία πίστα έχουν).Για να δούμε αύριο που είναι και Παρασκευή... 5 Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted March 21, 2019 Νομίζω ότι όλοι πρέπει να προτείνουμε σε νέους ή αρχάριους χιονοδρόμους, ότι ΑΝ θέλουν να ανεβαίνουν στο ΧΚΚ, τότε να θεωρούν ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι όποτε υπάρχει πρόγνωση από το ίδιο το ΧΚΚ στις καθημερινές τους ανακοινώσεις για αέρα άνω των 20χλμ και ΔΕΝ είναι Σάββατο ή Κυριακή τότε η άγκυρα θα είναι κλειστή. Θα μου πεις απ την άλλη ότι νέος ή αρχάριος, λογικά δεν θα πάρει την άγκυρα. Οπότε μένουμε εμείς. Ας θεωρήσουμε επιτέλους ότι είναι το πλέον αναξιόπιστο χιονοδρομικό στην Ελλάδα - τουλάχιστον σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις τους - και ας μην εκνευριζόμαστε και σπάνε τα νεύρα μας. Το θέμα είναι όμως ότι πλέον μας κοροϊδεύουν και στα μούτρα μας. Όπως είπε και ο PKGR πιο πάνω, πως γίνεται να την κλείνεις την άγκυρα χτες λόγω αέρα (ας πούμε τέλος πάντων ότι είχε, έστω και για 10 λεπτά), μετά να βγάζεις ανακοίνωση για σήμερα ότι περιμένεις αέρα 20-30χλμ και να την δίνεις ΠΑΛΙ ανοιχτή. Ρε είναι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν σέβονται τον απλό χιονοδρόμο που χαλάει τα λεφτά του, τις βενζίνες ή τα πετρέλαια του, το χρόνο του. Δεν είναι όλοι σαν κάποιους από εμάς που ψαχνόμαστε με αέρηδες, καιρό κτλ... Και οκ, ας πούμε ότι η διοίκηση έχει πάρει απόφαση να το κλείσει και κάνει τα κλασσικά ηλίθια κόλπα για να βρει μία δικαιολογία την άλλη βδομάδα ή σε 10 μέρες να το κλείσει. Αυτό που με εξαγριώνει είναι ότι πρώτον μπαίνουν στο facebook όλοι οι φίλοι και κολλητοί του διευθυντή (και αυτό το λέω ξέροντας) και κάνουν επιθέσεις και ειρωνείες σε όποιον γράψει κάτι αρνητικό για το ΧΚΚ, και αυτό το κάνουν μήνες τώρα, και δεύτερον ότι πλέον μπαίνουν και οι εργαζόμενοι (κάποιοι) εκεί και κάνουν επιθέσεις σε απλούς πελάτες του χιονοδρομικού. Και ίσως κάποιοι από αυτούς να γράφουν και εδώ μέσα. Αυτό κι αν είναι απαράδεκτο. Ακόμα και σε αυτό, θέση δεν θα πάρει η διοίκηση ? Υπάλληλοι της επιχείρησής τους να επιτίθενται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε πελάτες της επιχείρησης αυτής ? Δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν αυτούς που τους αφήνουν χρήματα ? Όπως είπε και ο ΜΙΚ πιο πάνω: "Πράγματι ξεχάσατε ότι έχετε χιονοδρομικό και οχι καφετέρια για ακόμα μια χρονιά." Αλλά ακόμα και ως καφετέρια, διανοείται κάποιος επιχειρηματίας ότι ο υπάλληλος/σερβιτόρος του, θα κατέκρινε τους πελάτες που ασκούν κριτική στην επιχείρηση? Λες και εμείς το κάνουμε με κάποιο δόλο ή κάποιο κέρδος. ΝΤΡΟΠΗ. μηπως φιλε μου εχεις μπερδευτεί...κ ηθελες να γραψεις κατι άλλο????δηλαδή αυτος που δουλευει η εχει σχεση με το βουνο...δεν μπορει να εκφρασει τις αποψεις του σε φορουμ??? εγω δεν εχω δει κανεναν εδώ μεσα να εχει επιτεθει σε κανεναν υποψηφιο πελατη,οπως λες εσυ,ολοι εκφραζουν αποψεις...εκτος κ αν μπερδευεσαι κ δεν μπορεις να ξεχωρισεις την αποψη από την λανθασμενη κριτικη….. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 21, 2019 απο αποψεις ειμαστε πλουσιοι. απο λιφτ πασχουμε... πεσμενη η στυγα... κλειστη η δαφνη... σπανιως ανοιχτη η αρτεμη... τρελα κερδη θαχει παλι το χκκ φετος. με χρυσα κουταλια θα φατε... τσαχπινιαριδες.... διορθωστε με Ω θεοι της δογματικης καταπταυλακικης αυθεντιας. μπερδευτικα εχει χιονοδρομικο ο χελμος? 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted March 21, 2019 μηπως φιλε μου εχεις μπερδευτεί...κ ηθελες να γραψεις κατι άλλο????δηλαδή αυτος που δουλευει η εχει σχεση με το βουνο...δεν μπορει να εκφρασει τις αποψεις του σε φορουμ??? εγω δεν εχω δει κανεναν εδώ μεσα να εχει επιτεθει σε κανεναν υποψηφιο πελατη,οπως λες εσυ,ολοι εκφραζουν αποψεις...εκτος κ αν μπερδευεσαι κ δεν μπορεις να ξεχωρισεις την αποψη από την λανθασμενη κριτικη….. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να προτείνουμε σε νέους ή αρχάριους χιονοδρόμους, ότι ΑΝ θέλουν να ανεβαίνουν στο ΧΚΚ, τότε να θεωρούν ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι όποτε υπάρχει πρόγνωση από το ίδιο το ΧΚΚ στις καθημερινές τους ανακοινώσεις για αέρα άνω των 20χλμ και ΔΕΝ είναι Σάββατο ή Κυριακή τότε η άγκυρα θα είναι κλειστή. Θα μου πεις απ την άλλη ότι νέος ή αρχάριος, λογικά δεν θα πάρει την άγκυρα. Οπότε μένουμε εμείς. Ας θεωρήσουμε επιτέλους ότι είναι το πλέον αναξιόπιστο χιονοδρομικό στην Ελλάδα - τουλάχιστον σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις τους - και ας μην εκνευριζόμαστε και σπάνε τα νεύρα μας. Το θέμα είναι όμως ότι πλέον μας κοροϊδεύουν και στα μούτρα μας. Όπως είπε και ο PKGR πιο πάνω, πως γίνεται να την κλείνεις την άγκυρα χτες λόγω αέρα (ας πούμε τέλος πάντων ότι είχε, έστω και για 10 λεπτά), μετά να βγάζεις ανακοίνωση για σήμερα ότι περιμένεις αέρα 20-30χλμ και να την δίνεις ΠΑΛΙ ανοιχτή. Ρε είναι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν σέβονται τον απλό χιονοδρόμο που χαλάει τα λεφτά του, τις βενζίνες ή τα πετρέλαια του, το χρόνο του. Δεν είναι όλοι σαν κάποιους από εμάς που ψαχνόμαστε με αέρηδες, καιρό κτλ... Και οκ, ας πούμε ότι η διοίκηση έχει πάρει απόφαση να το κλείσει και κάνει τα κλασσικά ηλίθια κόλπα για να βρει μία δικαιολογία την άλλη βδομάδα ή σε 10 μέρες να το κλείσει. Αυτό που με εξαγριώνει είναι ότι πρώτον μπαίνουν στο facebook όλοι οι φίλοι και κολλητοί του διευθυντή (και αυτό το λέω ξέροντας) και κάνουν επιθέσεις και ειρωνείες σε όποιον γράψει κάτι αρνητικό για το ΧΚΚ, και αυτό το κάνουν μήνες τώρα, και δεύτερον ότι πλέον μπαίνουν και οι εργαζόμενοι (κάποιοι) εκεί και κάνουν επιθέσεις σε απλούς πελάτες του χιονοδρομικού. Και ίσως κάποιοι από αυτούς να γράφουν και εδώ μέσα. Αυτό κι αν είναι απαράδεκτο. Ακόμα και σε αυτό, θέση δεν θα πάρει η διοίκηση ? Υπάλληλοι της επιχείρησής τους να επιτίθενται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε πελάτες της επιχείρησης αυτής ? Δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν αυτούς που τους αφήνουν χρήματα ? Όπως είπε και ο ΜΙΚ πιο πάνω: "Πράγματι ξεχάσατε ότι έχετε χιονοδρομικό και οχι καφετέρια για ακόμα μια χρονιά." Αλλά ακόμα και ως καφετέρια, διανοείται κάποιος επιχειρηματίας ότι ο υπάλληλος/σερβιτόρος του, θα κατέκρινε τους πελάτες που ασκούν κριτική στην επιχείρηση? Λες και εμείς το κάνουμε με κάποιο δόλο ή κάποιο κέρδος. ΝΤΡΟΠΗ. επισης να ξρεις ότι υπαρχει δολος σε ότι εχει να κανει με κριτικη περι χιονοδρομικου….κ ψευτικα προφιλ υπαρχουν...κ κακοπροαίρετες κριτικες υπαρχουν...κ συμφεροντα υπαρχουν να ξερεις…. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 21, 2019 ενα δόλιο γαιδουρι με συμφεροντα δεν βρεθηκε σημερα με κλειστη την αρτεμη λογω αερα να ανοιξει την δαφνη????????????????????????????????????????????????????????????????????? αυριο, παρασκευη άλλο γαιδουρι, οχι το ιδιο, ΑΛΛΟ δεν βρισκεται να ανοιξει την δαφνη να μην βοσκουμε 20 λεπτα στο τριπλο. θελει μεγαλη εξυπναδα???????????????????? η καποπροαίρετη κριτικη μας εφαγε κατα τα αλλα. ολοι εναντιων σας και τα καλαβρυτα μόνα.... κουνια που σας κουναγε κωμωδία καταντησατε. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 21, 2019 ενα δόλιο γαιδουρι με συμφεροντα δεν βρεθηκε σημερα με κλειστη την αρτεμη λογω αερα να ανοιξει την δαφνη????????????????????????????????????????????????????????????????????? αυριο, παρασκευη άλλο γαιδουρι, οχι το ιδιο, ΑΛΛΟ δεν βρισκεται να ανοιξει την δαφνη να μην βοσκουμε 20 λεπτα στο τριπλο. θελει μεγαλη εξυπναδα???????????????????? η καποπροαίρετη κριτικη μας εφαγε κατα τα αλλα. ολοι εναντιων σας και τα καλαβρυτα μόνα.... κουνια που σας κουναγε κωμωδία καταντησατε. Αφού δεν θα πας όσο δε βγάζει ανοιξιάτικα, τι μας ζαλίζεις ρε βρο; Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 21, 2019 Πως τα καταφέρνετε κάθε φορά να βγάζετε άλλο νόημα από εκείνο που ο εκάστοτε γράφων προσπαθεί να αποτυπώσει, και τα βλέπετε όλα αρνητικά ρε παιδιά;;;;;; 1 Share this post Link to post Share on other sites
akatelka 195 Report post Posted March 21, 2019 Από πότε άμα δουλεύεις σε χιονοδρομικό δεν μπορείς να μιλήσεις εδώ??καινούργιο αυτό? Αν αυτό κατάλαβες από ότι έγραψα... Για να μη μακρηγορούμε λοιπόν, να σου πω ως επαγγελματίας/επιχειρηματίας, τι θα έκανα εγώ αν ένας υπάλληλος μου ειρωνευόταν ή "κορόιδευε" (sic) έναν πελάτη μου για κριτική που άσκησε ο πελάτης στην επιχείρηση μου. 1ον θα του απαγόρευα να το ξανακάνει για όσο δουλεύει σε εμένα (χωρίς περαιτέρω ανάλυση). 2ον θα του ζήταγα εφόσον πέσει στην αντίληψη του κάποιου είδους κριτική πελάτη, ή ακόμα και μη πελάτη, για την επιχείρηση, να μου το μεταφέρει όσο πιο άμεσα γίνεται. 3ον θα άκουγα τη κριτική και θα προσπαθούσα να δω αν σε κάτι όντως έχω κάνει λάθος. Αν όχι, τότε θα προσπαθούσα να καταλάβω γιατί έγινε αυτή η κριτική και πως μπορώ να μεταφέρω στον άνθρωπο που την έκανε την δική μου άποψη με σεβασμό πάντα και στη δική του κριτική. Αν ναι, τοτε θα προσπαθούσα να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να διορθώσω το λάθος μου και να κάνω γνωστή αυτή μου την προσπάθεια... Αυτό λέγεται επαγγελματισμός... Κατά τα άλλα σε ένα κλειστό φόρουμ, μπορεί ο καθένας να εκφράζει την άποψη του. Για μένα προσωπικά, με ενοχλεί που οποίος έχει άμεσες επαφές με το ΧΚΚ, και ίσως είναι και υπάλληλος, δεν έχει γυρίσει ούτε μία φορά να πει σε εμάς που ΚΑΙ στηρίζουμε έμπρακτα το ΧΚΚ, αλλά απ την άλλη και τονίζουμε τα λαθη του, "εντάξει ρε παιδιά, έχετε δίκιο σ αυτό". Αντιθέτως μονίμως κράξιμο και ειρωνεία... Πέραν του φορουμ όμως, τα παραδείγματα τα δικά μου αφορούσαν όχι κλειστό φόρουμ (όπως είναι δλδ το snowclub) αλλά το facebook, και ειδικά τη σελίδα του ίδιου του χιονοδρομικού (η οποία είναι ανοιχτή στο κοινό) αλλά και του SR. Εκεί, το να μπαίνει υπάλληλος του χιονοδρομικού και να κράζει συνεχώς όποιον ΠΕΛΑΤΗ εκφέρει αρνητική άποψη για το χιονοδρομικό είναι απαράδεκτο και ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Γιατί εκεί συγκεκριμένα και ειδικά στη σελίδα facebook του ίδιου του χιονοδρομικού, εκπροσωπεί εμμέσως το ίδιο το χιονοδρομικό. Για το SR δέχομαι ότι είναι συζητήσιμο. Αν και εγώ κι εκεί το θεωρώ απαράδεκτο. 5 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted March 21, 2019 επισης να ξρεις ότι υπαρχει δολος σε ότι εχει να κανει με κριτικη περι χιονοδρομικου….κ ψευτικα προφιλ υπαρχουν...κ κακοπροαίρετες κριτικες υπαρχουν...κ συμφεροντα υπαρχουν να ξερεις…. το ΓΑΙΔΟΥΡΙ για τα βρωμικα υπονοουμενα που αφηνεις ειναι λιγο ονοματα και συγγνωμη απο οσους βρωμιζεις ή σάλτα... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
gordonas 139 Report post Posted March 21, 2019 Ωραία η κριτική και θεωρητικά σωστή. Αλλά όπως είχαν πει κάποτε και οι ΑΜΑΝ "με το ΠΑΣΟΚ στην Γερμανία περνάμε πολύ ωραία". Σόλο μέσα είναι το ΧΚΚ και προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι μπας και μειώσουν την χασούρα. Από την αμηχανία της φτώχειας βρίσκουν δικαιολογίες και προφάσεις για να δικαιολογήσουν την όποια οικονομία μπορούν να κάνουν. Το ΧΚΚ προσπαθεί να καλύψει την φτώχεια του και κάποιοι που νομίζουν ότι ζουν στην Αυστρία ή την Ελβετία κάνουν κριτική επιπέδου Άλπεων. 10 αυτοκίνητα στο πάρκινγκ αλλά βάλε όλα τα λιφτ να δουλεύουν, ανέβασε και όλο το προσωπικό να δουλεύει για να μην στην πουν στα φόρουμ οι 5-10 που ΘΑ ερχόντουσαν. Προσωπικά δεν γνωρίζω ΚΑΜΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα που να κρατάει προσωπικό ενώ δεν έχει κόσμο/παραγγελίες. Εσείς εδώ λέτε το αδιανόητο. Να δουλεύει τριπλή βάρδια το εργοστάσιο, ενώ έχει παραγγελίες για μισή βάρδια. Για να δείξει λέει συνέπεια. Ποιος θα ανέβει καθημερινές τον Μάρτιο, πλάκα κάνετε; Θα ανέβουν 10 ακόμα; 30; Και τι έγινε; Πάλι δεν συμφέρει. Όπως μετράτε και εσείς τα λεφτά στην τσέπη σας, έτσι τα μετράνε και οι επιχειρήσεις. Τα παραπάνω δεν αθωώνουν το ΧΚΚ από αστοχίες. Αλλά εκνευρίζομαι όταν διαβάζω αδιάκοπη κριτική λες και είμαστε στην Αυστρία. Δεν είμαστε Αυστρία. Τρεις και ο κούκος είναι τις καθημερινές, λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν και κάνουν/κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε. Εκεί που συμφωνώ απόλυτα είναι στην τιμή του εισιτήριου. Όπως δεν θα σωθούν από 10-30 χιονοδρόμους παραπάνω τις καθημερινές τον Μάρτιο, έτσι δεν θα σωθούν και από 5 ευρώ παραπάνω που παίρνουν ενώ δουλεύει το μισό χιονοδρομικό. Αν ήξερα ότι το ΧΚΚ έχει λεφτά να τρέχουν και από τα μπατζάκια θα ήμουν Vro στον κύβο. Φτώχειες βλέπω όμως που προσπαθούν να βαφτίσουν το ψάρι κρέας. Πόσο να τους κράξω; 4 Share this post Link to post Share on other sites