Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted January 31, 2019 (edited) ROSSIGNOL SOUL 7HD 2017 με την δέστρα του LOOK DUAL SPX https://www.powder.com/gear-locker/rossignol-soul-7-hd/ Ύψος 1.72 Dimensions: 136-106-126mm Radius: 17m (@180cm) Το σκί είναι αγορασμένο την άνοιξη του '17 και χρησιμοποιημένο την περσινή σεζόν 10-15 φορές. Είναι σε άριστη κατάσταση, κερωμένο και έχει κάνει ένα service. Επίσης DYNASTAR 6th SENSE BIG 2010 με freeride δέστρες MARKER TOUR10 (size S) + φώκιες. Ύψος 1.66 Measure (Tip/Waist/Tail): 124/92/114 mm Turning radius: 23.00 m Twin Tip https://www.evo.com/outlet/skis/dynastar-6th-sense-big Το σκί αγοράστηκε καινούριο το '17 και έχει τσουλήσει μέχρι τώρα καμιά 20αριά φορές. Είναι σε άριστη κατάσταση , έχει κάνει service μια φορά. Οι φώκιες επίσης σε άριστη κατάσταση. Το σκί είναι οδοστρωτήρας σε μπακαλόχιονα και φανταστικό σε φρέσκα χιόνια. Το μαύρο κόφιξ στα άσπρα γραφικά είναι κάτι που διορθώνεται (μονο για αισθητικούς λόγους) Τιμή 300€ το SOUL και 280€ το Dynastar. Edited January 31, 2019 by Κώστας Πολίτης 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 31, 2019 Θερμή παράκληση ένα τεστ τι μήκος μπότας επιτρέπουν οι δέστρες (νιαου νιαου) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 31, 2019 (edited) Θερμή παράκληση ένα τεστ τι μήκος μπότας επιτρέπουν οι δέστρες (νιαου νιαου)Νιαου νιαου όντως αλλά το ύψος τους πάλι μου πέφτει μικρό πιστεύω! Edit: Στα rossignol αναφέρομαι. Edited January 31, 2019 by Al_Foutzin Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted January 31, 2019 Για 365mm μπότα είναι καρφωμένα στο "All mountain-0". Λογικά φτάνει μέχρι 385 (χωρίς να είναι τέρμα πίσω η δέστρα) και σε αυτή την περίπτωση αλλάζει και το κεντράρισμα..πάει στο "Freeride". Αλλά νομίζω Μιχάλη σου είναι κοντά σε ύψος το 172. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted January 31, 2019 Νιαου νιαου όντως αλλά το ύψος τους πάλι μου πέφτει μικρό πιστεύω! Edit: Στα rossignol αναφέρομαι. @Al_Foutzin αν είσαι πάνω από 1.70 -75 ..ναι σου είναι μικρά σε ύψος. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 31, 2019 Ξεπουλάς; Με τι θα μείνεις και το βασικότερο με τι θα τα αντικαταστήσεις; 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 31, 2019 @Al_Foutzin αν είσαι πάνω από 1.70 -75 ..ναι σου είναι μικρά σε ύψος. Ναι είμαι 1.79 όποτε το ξεχνάω! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
maylo 132 Report post Posted January 31, 2019 365mm μπότα σκι φοράει ο Shaquille o'Neal. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted January 31, 2019 (edited) 365mm μπότα σκι φοράει ο Shaquille o'Neal. Ώπα..σωστός.. γράψε λάθος! 305 είναι η μπότα!! Ξεπουλάς; Με τι θα μείνεις και το βασικότερο με τι θα τα αντικαταστήσεις; Γιώργο όχι... ένα από τα 2 θα δώσω! Όποιο δώσω.. το άλλο το κρατάω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα δύο για την χρήση που τα θέλω. (Προτιμώ να κρατήσω αυτό με τις φώκιες.) Δεν είχα ποτέ όμως πέδιλο πίστας (κι όμως ναι! λάθος ε?) και σκέφτομαι να αποκτήσω ένα. Πιστεύω πως για εμένα τελικά ένα μαλακό πίστας με rocker είναι το ιδανικό all mounatin πέδιλο ! Μάλλον Pursuit 300 ή 400. Το δοκίμασα (νοίκιασα) σε ημέρα με φρέσκα χιόνια και μου άρεσε παρα πολύ και εντός και εκτός. Edited January 31, 2019 by Κώστας Πολίτης 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 1, 2019 Ωραιες οι θεωρίες σας, έξω πέσατε Κώστα δες και το μικρότερο μήκος μπότας που μπαίνει στα Dynastar να κάνουμε δουλειά Ορέστη κάτι τέτοιο ψάχνεις σε πιο ψηλό. Το soul πάρτα με κλειστά μάτια και βγες στην πιάτσα για ορειβατική δέστρα ή κάνε υπομονή και θα βρεθεί παρόμοιο πέδιλο με δέστρα για σένα. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted February 1, 2019 Μιχάλη 265mm είναι το μικρότερο στην Marker. (265mm-325mm) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites