Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 3, 2019 Βρήκα το παρακάτω κείμενο στο fb. Ισχύει; Επίσης είχα συνάντηση με το Νίκο στο Πισοδέρι πριν 2 εβδομάδες και μου εξήγησε ότι τα post του εγκρίνονται πριν αναρτηθούν. "ΣΗΜΕΡΑ 1 του μαρτιου ενημερώθηκα τηλεφωνικα .οτι για να μπορεσω να μπω ξανα στο φορουμ θα επρεπε να αλλαξω το ΝΕΙΜ μου απο ΠΡΕΖΙΤΕΝΤ ΣΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟ διοτι δεν μπορουν να ξεχωρίσουν μετα απο 10 χρονια τον απλο προεδρο απο τον κανονικο του συλλογου" Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 3, 2019 Βρήκα το παρακάτω κείμενο στο fb. Ισχύει; Επίσης είχα συνάντηση με το Νίκο στο Πισοδέρι πριν 2 εβδομάδες και μου εξήγησε ότι τα post του εγκρίνονται πριν αναρτηθούν. "ΣΗΜΕΡΑ 1 του μαρτιου ενημερώθηκα τηλεφωνικα .οτι για να μπορεσω να μπω ξανα στο φορουμ θα επρεπε να αλλαξω το ΝΕΙΜ μου απο ΠΡΕΖΙΤΕΝΤ ΣΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟ διοτι δεν μπορουν να ξεχωρίσουν μετα απο 10 χρονια τον απλο προεδρο απο τον κανονικο του συλλογου" Ναι έχει μπει σε moderator mode και τα ποστ του πρέπει να τα εγκρίνουν οι mods. Αυτό έγινε μετά από συνεχόμενα ανάρμοστα ποστ. Στο παρελθόν έχουν μπει και άλλοι. Ενδεικτικά λιγο μετά τον Νίκο μπήκε ο vangelis, πέρσι ο mil και πρόπερσι ο dust αλλά βγήκανε μέρα από εξηγήσεις με τους mods ή με μέλος του ΔΣ. Ισχύει ότι θελουμε να αλλάξει το nickname (απενεργοποίησα και αλλά nickname που δημιουργήθηκαν προφανώς για σπάσιμο όπως proedros, tamias κλπ). Πήραμε λοιπόν απόφαση ότι πρέπει δεν επιτρέπονται τέτοιου ειδος nicknames. Για τον Νίκο δεν ήθελα να το μπλοκάρω και τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω πως θέλει να του το αλλάξω και πως θα ενημερώναμε για την αλλαγή (δυστοιχως το έχει πολύ καιρό και δεν είναι το ίδιο με έναν νέο λογαριασμό κλπ). Άρχισε τα δικά του περι φασιστικής συμπεριφοράς,εγώ φούντωσα και η κουβέντα ξέφυγε. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 3, 2019 Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να εξαντλείται η αυστηρότητα των κανονισμών και μπορούμε να τα βρούμε με μια συζήτηση, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει από το τηλέφωνο ή από τα μηνύματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Νίκος έχει βοηθήσει στον σύλλογο. (απενεργοποίησα και αλλά nickname που δημιουργήθηκαν προφανώς για σπάσιμο όπως proedros, tamias κλπ). αχαχαχχααχαχαχα Κώστα δες το λίγο από την απ' έξω και θα δεις ότι έχει μια δόση χιούμορ. Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted March 3, 2019 Πράγματι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον ΕΣΤΟΥΧ στο παρελθόν αλλά τα τελευταία χρόνια επιδίδονται σε συστηματική υπονόμευση του forum, των δράσεων και των εκδηλώσεων του Συλλόγου. Από την άλλη πλευρά, το ΔΣ του ΕΣΤΟΥΧ έχει ηθικό χρέος να προστατέψει τόσο τη "βιτρίνα" του Συλλόγου στο διαδίκτυο (forum, Facebook κλπ), όσο και τους ανθρώπους που κυριολεκτικά μοχθούν για αυτό! Συνεπώς, κανείς μας δε θέλει να δίνει βήμα σε συστηματικά μίζερα σχόλια εις βάρος του ΕΣΤΟΥΧ και των mods. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 3, 2019 (edited) Δεν είναι #moderator mode # αλλά #on monderator gueue# επιβάλετε κάποια μετάφραση ! Από τους mods ...... Edited March 3, 2019 by vaggelis Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 3, 2019 αχαχαχχααχαχαχα Κώστα δες το λίγο από την απ' έξω και θα δεις ότι έχει μια δόση χιούμορ. Σαφώς και έχει δόση χιούμορ Κυριάκο αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι και πρόβλημα. Δεν είναι #moderator mode # αλλά #on monderator gueue# επιβάλετε κάποια μετάφραση ! Από τους mods ...... Αν δεν σου κάνει κόπο Βαγγέλη (συγνώμη vaggelis ήθελα να πω) πες ξεκάθαρα τι θες να πεις. Λες αν κατάλαβα καλά ότι χρησιμοποίησα λάθος έκφραση. Δεν είναι σε «moderator mode» αλλά «on moderator queue”. Ok. Από εκεί και πέρα ποια μετάφραση επιβάλετε. Από τους mods.....τι θες. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted March 3, 2019 Δεν είναι #moderator mode # αλλά #on monderator gueue# επιβάλετε κάποια μετάφραση ! Από τους mods ...... Καλύτερα να μας μεταφράσεις εσύ τα ακαταλαβίστικα που γράφεις, πάλι! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 3, 2019 (edited) Το πρόβλημα, κατά την γνώμη μου, είναι ότι σε ένα ελληνικό σύλλογο θα πρέπει όταν θέτουμε ένα μέλος του συλλόγου η ακόμη και ένα μελλος του forum σε περιορισμό ,θα πρέπει να το λέμε στα ελληνικά . ( και οι δυο εκφράσεις μου είναι άγνωστες , την 1 την είδα πρώτη φορά από εσένα kon kan,την 2 μου έχει κοινοποιηθεί επίσημα από τους συντονιστές κατόπιν εντολής του ΔΣ ) ασήμαντα πράγματα ,όλα αυτά και λεπτομέρειες ,καλή χιονοδρομία ..έχουμε πολύ χιονι φέτος ας το απολαύσουμε και ελπίζω να συζητήσουμε στη ΓΣ όλα όσα μας στενοχωρούν .(xman δεν είναι ανάγκη να είστε επιθετικός ,δεν γνωριζόμαστε ..... ) Edited March 3, 2019 by vaggelis 1 Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted March 3, 2019 Πιστευω πως επειδη, υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που εχουν προσφερει πολλα στο παρελθον, ( οπως π.χ. ο PRESIDENT, αλλα και πολλοι αλλοι ) αυτο μας υποχρεωνει να προσπαθησουμε επειτα απο προσωπικες επαφες να διευθετησουμε οποια τυχον θεματα εχουν δημιουργηθει και επειτα να προβαινουμε στον αποκλεισμο απο την προσβαση στο forum & facebook. Διαφωνω με την λογικη " αλλαξε το nickmane για να σου δωσουμε προσβαση " διοτι στην ουσια αυτο εγινε. 2 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 3, 2019 Πιστευω πως επειδη, υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που εχουν προσφερει πολλα στο παρελθον, ( οπως π.χ. ο PRESIDENT, αλλα και πολλοι αλλοι ) αυτο μας υποχρεωνει να προσπαθησουμε επειτα απο προσωπικες επαφες να διευθετησουμε οποια τυχον θεματα εχουν δημιουργηθει και επειτα να προβαινουμε στον αποκλεισμο απο την προσβαση στο forum & facebook. Διαφωνω με την λογικη " αλλαξε το nickmane για να σου δωσουμε προσβαση " διοτι στην ουσια αυτο εγινε. Όχι Βασίλη. Κανείς λάθος. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Το καθεστώς που είναι «υπό επιτήρηση», δεν έχει να κάνει με τον διακρητικο τίτλο που χρησιμοποιεί (μισή ώρα σκεφτόμουν πως να γράψω το nickname[emoji35][emoji13]). Δεν θα έβγαινε από το καθεστώς αν το άλλαζε. Για να βγεις από την επιτήρηση πρέπει η να έχεις διάθεση να λύσεις τα θέματα που έχουν προκύψει με τους mod η με κάποιο μέλος του ΔΣ. Απλά τώρα τον αφήνουμε να διαβάζει αλλά δεν θα παίρνουν έγκριση τα γραφόμενα του. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 3, 2019 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του... 5 Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted March 3, 2019 Την ίδια απορία έχω φίλε μου. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 3, 2019 (edited) Καταλαβαινω και δικαιολογω απολυτα την ευαισθησια κάποιων μελων και τη συμπαθεια τους προς το προσωπο του Νικου, ας ξεκαθαρίσουμε ομως μερικα πραγματα.1. Ως προς την επιτηρηση. Το forum διαθετει καποιους κανονες οι οποιοι πρεπει να γινονται σεβαστοί απο όλους. Οταν δε καποιος εχει μια πορεια (και προσφορα) και ως μέλος του Συλλογου, εστω και στο παρελθόν, αυτος εχει ενα επιπλεον "ηθικο βαρος" να τους προασπίζεται. Η τηρηση του κανονισμού ειναι ευθυνη των mods οι οποιοι την τελευταία χρονια πιεστηκαν πολυ (ειδικα απο εμενα) να εφαρμοζουν τους κανονισμούς προκειμενου να αναβαθμιστεί η εικονα του forum, ως forum χιονοδρομιας και οχι διαδικτυακό καφενειο. Το αποτέλεσμα δικαιώνει την πιεση που ασκήθηκε στους mods και αυτο δεν νομιζω να τιθεται υπο αμφισβήτηση.Edit: Δεν νομιζω να μην γινεται απολυτως κατανοητος ο λογος για τον οποιον μπηκε σε επιτήρηση ο λογαριασμός. Πολλες αναρτησεις που δεν συνάδουν με το θεμα και μετα επίθεση και στους mods για τις παρεμβάσεις. Εδω οφειλουμε να αναγνωρίσουμε ολοι οτι τον ειχαμε "παραχαιδεμενο" δεδομενου οτι αν ηταν οποιοσδήποτε αλλος λογαριασμος, αγνωστος στους mods, θα τον ειχαν banαρει πολυ νωριτερα. 2. Ως προς τα ψευδωνυμα. Το προβλημα δεν προκύπτει με αυτους που παρακολουθούν συνεχως το forum και γνωριζουν κιολας ποιος ειναι ο GiGi, ο Κουνκαν κ.ο.κ. και τι σημαίνουν τα ακαταλαβίστικα που γραφει απο κατω απο το avatar τους. Το προβλημα προκυπτει ξεκάθαρα στον νέο η περιστασιακο επισκεπτη (που δεν γνωριζει καν το διαχωρισμό μελος φορουμ-μελος συλλογου-μελος ΔΣ η για να ψιλιαστει κατι θα πρέπει να δει τις 3 κατηγορίες διπλα-διπλα, εφοσον ειναι παρατηρητικός) η ακομα περισσοτερο σε αυτον που δεν ειναι επισκέπτης. Θεωρείτε οτι σε αυτον τον κοσμο ειναι αδυνατον να γινει παρανόηση οτι ο President ειναι και ο προεδρος του Συλλογου? Η οτι ταιριαζει σε κάποιον που θέλει να προσφέρει στον σύλλογο, αυτο να γινεται υπο την αίρεση ενος ψευδωνυμου το οποιο επιβεβαιωμενα δημιουργεί λανθασμενες εντυπωσεις?Ας κανω μια παραβολη.Εστω οτι εγω έγραφα ως πλανητάρχης στο forum μας. Εαν συστηνομουν ως πλανητάρχης, κανεις δεν θα ειχε την παραμικρή αμφιβολία (δεν θα του περναγε καν απο το μυαλό) οτι εγω ειμαι ο Trump.Εαν ομως ηταν ενα forum πολιτικων αρχηγων και έγραφε ο Β.Λεβέντης η ο Κ.Μητσοτακης ως πλανητάρχης, αυτο αναμφισβήτητα θα γεννούσε παρεξηγήσεις.Για να μην μακρυγορω, η επιλογη του συγκεκριμένου nickname ηταν εξ'αρχης ατυχης και μοναδικος λογος ειναι οτι χρησιμοποιηθηκε σε ενα forum Συλλογου που υπάρχει και ο εκαστοτε πραγματικος προεδρος. Το κυριοτερο πρόβλημα ειναι οτι δεν αντιμετωπιστηκε εξ'αρχης και επικουρικα, οτι ο president καποιες φορες συστηνοταν με τη μεταφραση αυτου.Κυριάκο, Βασίλη και οποιοσδηποτε αλλος, παρακαλω αναλογιστείτε τα παραπανω και θα χαρω να επανελθετε για μια εποικοδομητική συζήτηση. Και θα εκτιμήσω και αυτη η αντιστοιχη συζήτηση να γινει και με την "αλλη" (ας μου επιτραπει) πλευρα.Edit: Τη δραστηριοτητα στο fb δεν τη σχολιάζω καν. Αφενος σε αναρτησεις που αφορουν τον Συλλογο παει απο κατω και κανει μια χαζή και παιδιαστικη "αντιπολιτευση" (τελευταιο παραδειγμα η κοπη της πιτας στο Καρπενήσι που επέμενε κιολας οτι εκει ειχε κοπει κ προπερσι) και αφετέρου αυτοπαρουσιαζεται ως κατατρεγμενος που του εκλεισαν αναιτιολογητα την προσβαση, παρουσιαζει τα γεγονοτα οπως τα θελει (η τα αντιλαμβανεται) ο ιδιος και δυσφημεί τον Συλλογο.Υπάρχει λυση, να εκανε και ο Συλλογος μια πλήρη ανάρτηση με εκθεση των γενομενων και να εκανε και "tag" τον Αγαθοπουλο αλλα με αυτόν τον τροπο ο Συλλογος λιγο-πολυ θα ειχε χρησιμοποιήσει τις μεθοδους του President και αυτο θα εβλαπτε την εικονα του. Ας μας δυσφημεί λοιπόν στο fb. (Αρκει να μην το παρατραβηξει και μπλεξει πραγματικά)Ως προς τη δυσφήμιση που κανει στον Συλλογο, Κυριακο και Βασιλη θελω να πιστεύω πως ηδη του εχετε βαλει χερι γιατι σας θεωρω αντικειμενικους στην κριση σας. Edited March 4, 2019 by GiGi 8 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 3, 2019 Για να μην μακρυγορω, η επιλογη του συγκεκριμένου nickname ηταν εξ'αρχης ατυχης και μοναδικος λογος ειναι οτι χρησιμοποιηθηκε σε ενα forum Συλλογου που υπάρχει και ο εκαστοτε πραγματικος προεδρος. Για ν μην μακρηγορώ και εγώ, δεν ήταν ούτε μία ούτε δύο οι φορές, όπου κάποιοι τρίτοι (φορείς, ιδιώτες, κλπ) απευθυνόμενοι προς τον σύλλογο έκαναν αυτό το "άλμα λογικής". Το οποίο κάποια στιγμή θα πρέπει να διορθωθεί. Και αυτή είναι η μία παράμετρος, ανεξάρτητα από το τι αρέσει στον καθένα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 4, 2019 (edited) Τι συζητηση να κανεις με καποιους οταν δεν μπορεις να συννενοηθεις; Τι σημασια εχει ποσο και αν εχει βοηθησει καποιος το συλλογο στο παρελθον? Οι κανονες πρεπει να τηρουνται αυστηρα και για ολους. Edited March 4, 2019 by Χρήστος Λάππας Απαληφθηκαν χαρακτηρισμοί επι προσωπικού 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 4, 2019 Σε ένα φόρουμ όπως το δικό μας, οι κανόνες μπορούν να τηρούνται αυστηρά? Ως προς τα ψευδώνυμα, ο μέσος χρήστης είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει τη διαφορά των διαπιστευτηρίων (username - password) με την ιδιότητα (πρόεδρος, αντιπρόεδρος κτλ). Πιστεύω ότι έχει γίνει λάθος στην απαγόρευση του username. Στο fb μπαίνω μια ή δυο φορές την εβδομάδα αλλά δε νομίζω ότι δυσφημίζει το σύλλογο. Απλά δεν του δίνεται βήμα για συζήτηση στο forum. Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted March 4, 2019 (edited) Διάβασα με πάρα πολύ προσοχή όλα όσα αναφέρονται στα παραπάνω ποστ σχετικά με την δέσμευση της πρόσβασης του PRESIDENT στο forum αλλά και στο facebook του συλλόγου.. Πιστεύω πως εάν πραγματικά ήθελε το Δ/Σ θα διευθετούσε το θέμα με έναν άλλο τρόπο, χωρίς όλη αυτή την αναταραχή, Συμφωνώ και εγώ, πολλές φορές ήταν ανάρμοστος και επιθετικός ο τρόπος των γραπτών του PRESIDENT, και θα έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα, αλλά αυτό μπορούσε να διευθετηθει, καταλαβαίνω ότι πολλές φορές τα έκανε άνω κάτω ( και δεν ήταν ο μόνος ), αλλά εάν ήθελε το Δ/Σ μπορούσε να διευθετηθεί……….. η μήπως πολλοί από εμάς δεν του επιτεθήκαμε, δεν τον απαξιώσαμε για αυτό που είναι, για τον τρόπο που μιλαει, για τον τρόπο που φέρεται, για τον εντελώς ανορθόγραφο και λαϊκό τρόπο που έχουν τα γραφόμενα του…...........κ.λ.π. Υπάρχει ποστ στο φόρουμ ( εάν ψάξετε θα το βρείτε – είναι ακόμη εκεί ) που απευθύνεται στον PRESIDENT και αναγράφει: ………….οταν λοιπόν είμαστε σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό σαν γκρουπ ελληνικό, προσωπικά δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα να λένε άσχημα πράγματα για τους Έλληνες και την Ελλάδα ………….προσωπικά με θλίβει και με προσβάλλει η γενική συμπεριφορά σου σε όσα ταξίδια έχουμε κάνει με τον σύλλογο, όπως επίσης και η συμπεριφορά και τα γραφόμενα σου στο φόρουμ ……..η πιο κλειστή ας το πούμε παρέα μου δεν μετέχει πλέον στο φόρουμ και στον σύλλογο διότι ενοχλείται από κάποια πράγματα, Ένα από τα πιο σημαντικά είναι το πρόσωπο σου ………..Δεν είναι αποδεκτό από εμένα η συμπεριφορά σου στα ταξίδια να στιγματίζει ολόκληρο τον σύλλογο Καλά είναι δυνατόν!!!!! Αυτα ειναι τα κριτηρια σε έναν Σύλλογο όπου οι σκοπός είναι να Διασκεδάσουμε όσες πιο πολλές φόρες μπορούμε στα χιόνια? Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά ότι όλα τα μέλη του Δ/Σ εργάζονται για το καλό του σύλλογου και της χιονοδρομίας, αλλά όσον αφόρα το θέμα που προέκυψε με τον PRESIDENT μπορούσε με έναν άλλο τρόπο να διευθετηθεί αποφεύγοντας όλη αυτήν την αναταραχή. Όσον αφορά το θέμα του nickname, διάβασα με πολύ προσοχή όλο το σκεπτικό και την λογική αυτής της ενέργειας, αλλά ειλικρινά Πιστεύω πως αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να απομακρύνεις κάποιον από τον σύλλογο ζητώντας του να αλλάξει το nickname, είναι σαν να του λες, άλλαξε την ταυτότητα σου, διοτι διαφορετικα........... Edited March 4, 2019 by Val Claret 3 Share this post Link to post Share on other sites
xristos77 254 Report post Posted March 4, 2019 Τι συζητηση να κανεις με καποιους οταν δεν μπορεις να συννενοηθεις; Τι σημασια εχει ποσο και αν εχει βοηθησει καποιος το συλλογο στο παρελθον? Οι κανονες πρεπει να τηρουνται αυστηρα και για ολους. . Δεν νομίζω ότι οι κανόνες μας επιτρέπουν να προσβάλλουμε κάποιον με τέτοιους χαρακτηρισμούς, χωρίς μάλιστα αυτός να μπορεί να διαβάσει αυτά που γράφονται για εκείνον. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 4, 2019 Σωστή η επισήμανση. Τα σχόλια επι προσωπικού απαληφθηκαν και το ίδιο και οι αναφορές σε αυτά. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 5, 2019 (edited) Προσωπικα θεωρω το το nick PRESIDENT ειναι αναρμοστο. Σε ενα καινουριο στο φορουμ μπορει να δωσει την ιδεα οτι του απονεμηθηκε σαν τιτλος τιμης οπως Τεως, η Πρωην πχ. Σκεψου τωρα να μπαινεις σαν καινουριος στο φορουμ, να βλεπεις τα γραφομενα του Αγαθοπουλου... Θα σκεφτεις, αυτον ειχαν για Προεδρο? Μακρια κι αλαργα... Οταν πρωτοεμφανισθηκε, αμεσως αρχισε να εχει απαιτησεις να μπει στο ΔΣ (δια ψηφοφοριας βεβαια, αλλα συνηθως αυτοι που βαζαν στο ΔΣ μεχρι τοτε ηταν γνωστοι στο συλλογο). Για τον Αγαθοπουλο το μονο που ξεραμε ηταν οτι τα ειχε κανει μανταρα στο SR. Δεν το εκανα το nick θεμα τοτε σαν Moderator με το ΔΣ, γιατι ειχε ηδη βαλει υποψηφιοτητα, δεν ειχαμε αρκετους υποψηφιους για το ΔΣ, θα εβγαινε εκ του ασφαλους, οποτε αποφασισα να κατεβω σαν υποψηφιος για να υπαρχουν αρκετοι υποψηφιοι +1 για κυρια και αναπληρωματικα μελη ωστε να υπαρχει η επιλογη. Θα ηταν επομενως ακομψο, σαν συνυποψηφιος αλλα και Moderator να του απαγορευσω το nick. Πηρα ενα φασκελο ψηφους για τον κοπο μου και το nick επεζησε... Edited March 5, 2019 by MakisM 1 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 5, 2019 Για να καταλάβω. Το τελευταίο διάστημα αλλάχτηκαν κανονισμοί του φόρουμ εξαιτίας του και δε μπορεί ο ίδιος να αλλάξει το nickname του επειδή κολακευεται να τον αποκαλούν πρόεδρο; Πόση ανοχή ακομα πρέπει να δείξουμε όταν μάλιστα ο ιδιος απαξιωνει τον Σύλλογο με αναρτήσεις του στο Facebook? 1 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 5, 2019 Σε ένα φόρουμ όπως το δικό μας, οι κανόνες μπορούν να τηρούνται αυστηρά? Ως προς τα ψευδώνυμα, ο μέσος χρήστης είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει τη διαφορά των διαπιστευτηρίων (username - password) με την ιδιότητα (πρόεδρος, αντιπρόεδρος κτλ). Πιστεύω ότι έχει γίνει λάθος στην απαγόρευση του username. Στο fb μπαίνω μια ή δυο φορές την εβδομάδα αλλά δε νομίζω ότι δυσφημίζει το σύλλογο. Απλά δεν του δίνεται βήμα για συζήτηση στο forum. Κυριάκο συμφωνώ μαζί σου. Οι κανόνες δεν γίνεται να τηρούνται πάντα κατά γράμμα και είναι σίγουρο πως κάπου θα ξεφύγεις εκτός θέματος, κλπ. Το έχουμε κάνει και οι 2. ΌΜΩΣ. Μπορεί οι κανόνες να μην τηρούνται ποτέ? Ο PRESIDENT τους καταστρατηγούσε συνεχώς, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον. Δεν σου λέω κάτι που δεν ξέρεις ήδη. Με το nickname, άστο. Επιβεβαιωμένα υπάρχουν συγχύσεις και η στάση του ιδίου συντελεί και ενθαρρύνει στο να δημιουργούνται αυτές οι συγχύσεις. Το ότι ένα λάθος συνεχίζει να γίνεται εδώ και 10 χρόνια, δεν το κάνει λιγότερο λάθος. Διάβασα με πάρα πολύ προσοχή όλα όσα αναφέρονται στα παραπάνω ποστ σχετικά με την δέσμευση της πρόσβασης του PRESIDENT στο forum αλλά και στο facebook του συλλόγου.. Πιστεύω πως εάν πραγματικά ήθελε το Δ/Σ θα διευθετούσε το θέμα με έναν άλλο τρόπο, χωρίς όλη αυτή την αναταραχή, Συμφωνώ και εγώ, πολλές φορές ήταν ανάρμοστος και επιθετικός ο τρόπος των γραπτών του PRESIDENT, και θα έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα, αλλά αυτό μπορούσε να διευθετηθει, καταλαβαίνω ότι πολλές φορές τα έκανε άνω κάτω ( και δεν ήταν ο μόνος ), αλλά εάν ήθελε το Δ/Σ μπορούσε να διευθετηθεί……….. η μήπως πολλοί από εμάς δεν του επιτεθήκαμε, δεν τον απαξιώσαμε για αυτό που είναι, για τον τρόπο που μιλαει, για τον τρόπο που φέρεται, για τον εντελώς ανορθόγραφο και λαϊκό τρόπο που έχουν τα γραφόμενα του…...........κ.λ.π. Υπάρχει ποστ στο φόρουμ ( εάν ψάξετε θα το βρείτε – είναι ακόμη εκεί ) που απευθύνεται στον PRESIDENT και αναγράφει: ………….οταν λοιπόν είμαστε σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό σαν γκρουπ ελληνικό, προσωπικά δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα να λένε άσχημα πράγματα για τους Έλληνες και την Ελλάδα ………….προσωπικά με θλίβει και με προσβάλλει η γενική συμπεριφορά σου σε όσα ταξίδια έχουμε κάνει με τον σύλλογο, όπως επίσης και η συμπεριφορά και τα γραφόμενα σου στο φόρουμ ……..η πιο κλειστή ας το πούμε παρέα μου δεν μετέχει πλέον στο φόρουμ και στον σύλλογο διότι ενοχλείται από κάποια πράγματα, Ένα από τα πιο σημαντικά είναι το πρόσωπο σου ………..Δεν είναι αποδεκτό από εμένα η συμπεριφορά σου στα ταξίδια να στιγματίζει ολόκληρο τον σύλλογο Καλά είναι δυνατόν!!!!! Αυτα ειναι τα κριτηρια σε έναν Σύλλογο όπου οι σκοπός είναι να Διασκεδάσουμε όσες πιο πολλές φόρες μπορούμε στα χιόνια? Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά ότι όλα τα μέλη του Δ/Σ εργάζονται για το καλό του σύλλογου και της χιονοδρομίας, αλλά όσον αφόρα το θέμα που προέκυψε με τον PRESIDENT μπορούσε με έναν άλλο τρόπο να διευθετηθεί αποφεύγοντας όλη αυτήν την αναταραχή. Όσον αφορά το θέμα του nickname, διάβασα με πολύ προσοχή όλο το σκεπτικό και την λογική αυτής της ενέργειας, αλλά ειλικρινά Πιστεύω πως αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να απομακρύνεις κάποιον από τον σύλλογο ζητώντας του να αλλάξει το nickname, είναι σαν να του λες, άλλαξε την ταυτότητα σου, διοτι διαφορετικα........... Val Claret αναφέρεστε στο ότι το ΔΣ "θα μπορούσε αν ήθελε" να βρει άλλη λύση και ως προς την ανάρμοστη συμπεριφορά να "βρεθεί μία φόρμουλα, αλλά αυτό μπορούσε να διευθετηθεί". Απλά θα σας παραπέμψω στον κανονισμό λειτουργίας γιατί ευτυχώς υπάρχει αυτός για να μην κάνει το forum μπάχαλο όποιος θέλει και να μετά να χρειάζεται να αποφασίζει το ΔΣ για κάθε μπάχαλο και να κινδυνεύει να τους αποκαλέσουν και "φασισταριά". Ο φίλος μας ο Νίκος βέβαια το έκανε αυτό, παρόλο που οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αυτό όμως δεν μας πειράζει αρκετά έτσι? Το ΔΣ λοιπόν ήθελε και θέλει, παρά τις αναίτιες επιθέσεις που δέχεται από το συγκεκριμένο μέλος του forum (πλέον), να συνεχίσει να γράφει αλλά αφενός να προσπαθήσει να τηρήσει τους κανόνες που όλοι μας τηρούμε και αφετέρου να αλλάξει το nickname για τους λόγους που εξήγησα ανωτέρω. Το απόσπασμα κειμένου του Bujinkan που παραθέσατε, δεν σχετίζεται καθόλου με το περιεχόμενο των αποφάσεων. Έχει ενδεχομένως κάποια σχέση με την αίσθηση που δημιουργεί ο PRESIDENT σε άλλα μέλη και πως ενδεχομένως "επιβάλει"¨το στίγμα του, είτε στη δια ζώσης επικοινωνία/ συνύπαρξη είτε στη συμμετοχή του σε ένα forum. αλλά μέχρι εκεί. Και φυσικά ο καθένας ελεύθερος είναι, μέχρι του σημείου όμως που περιορίζεται η ελευθερία κάποιου άλλου. Να σας πω και ρητώς λοιπόν πως δεν λάβαμε υπ'όψιν το συγκεκριμένο post για να οδηγηθούμε στην τήρηση του κανονισμού, ούτε για το ανάρμοστο nickname. Τέλος, αν και δεν έχω σχετική νομιμοποίηση από το ΔΣ για κάτι τέτοιο, στο πλαίσιο της συζήτησης που κάνουμε ως μέλη του Συλλόγου θα σας παρακαλούσα να παραθέσετε τους εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης που προτείνετε (και που μάλλον δεν ακολούθησε το ΔΣ γιατί δεν ήθελε), που δεν θα αποτελούν διακριτή μεταχείριση του συγκεκριμένου μέλους. 4 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 5, 2019 #θα παρακαλέσω όλους τους φίλους να είναι προσεκτικοί με τις εκφράσεις τους και να αποφεύγουν τις προσωπικές επιθέσεις οι οποίες απαγορεύονται ρητά από τους κανονισμούς του φόρουμ. Τα σχόλια μας πρέπει να είναι επι των απόψεων, ΟΧΙ των προσώπων. # αυτό έχει λεχθεί από συντονιστή του Forumκαι θα πρέπει να συμφωνήσουμε θεωρώ ατυχη τα όσα γράφονται και διασύρετε ένα μέλος του συλλόγου (παραμένει μελλος για ένα χρόνο με βάση τον κανονισμό) το ΔΣ έχει την υποχρέωση να τον καλέσει σε απολογία , και να προχωρήσει σε διαγραφεί τηρώντας τους κανονισμούς του συλλόγου . Όσο αφορά το president εμπίπτει στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και δεν έχει καμία σχέση με το #..πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου...# 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 5, 2019 Σε ένα φόρουμ όπως το δικό μας, οι κανόνες μπορούν να τηρούνται αυστηρά? Ως προς τα ψευδώνυμα, ο μέσος χρήστης είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει τη διαφορά των διαπιστευτηρίων (username - password) με την ιδιότητα (πρόεδρος, αντιπρόεδρος κτλ). Πιστεύω ότι έχει γίνει λάθος στην απαγόρευση του username. Στο fb μπαίνω μια ή δυο φορές την εβδομάδα αλλά δε νομίζω ότι δυσφημίζει το σύλλογο. Απλά δεν του δίνεται βήμα για συζήτηση στο forum. Σε ενα φορουμ σαν το δικο μας, που γραφουν τακτικα 5-10 ατομα ισως οχι. Αν θελουμε ομως να ειμαστε σοβαροι προς τα εξω και οχι σαν μια παρεα, οι κανονισμοι πρεπει να τηρουνται. Φαντασου τι προβληματα θα υπηρχαν αν ειχαμε 50-100 ατομα........ 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 5, 2019 Συγγνωμη αν εθιξα κανενα αλλα μετα απο ενα σημειο, με ολα αυτα που διαβαζεις και καποιες συμπεριφορες......... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites