Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΑΛΕΞΗΣ

Προβληματισμός

Recommended Posts

Πάντως αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους είναι ότι και όσοι από μας ασχολούνται περισσότερο , έχουν αποφασίσει να διαθέσουν λίγο από τον χρόνο τους για κάτι που τους αρέσει και σε αυτούς όπως και σε όλους εδώ μέσα το σκι και γενικά η δραστηριότητα στο βουνό . Θα θέλαμε λοιπόν περισσΟτερες προτάσεις συμμετοχή και άλλων στις διάφορες ομάδες και ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ γιατί σε όποιον δεν αρέσει είτε η εκδρομή είτε οι παρεμβάσεις στις διοικήσεις των χιονοδρομικών και τις θέλουν διαφορετικές η πιο έντονες ας έρθουν να βοηθήσουν συμμετέχοντας και σίγουρα όχι με γκρίνια .

Το ΔΣ πρέπει τακτικά να ανανεώνεται για να έρχονται νέες ιδέες για να δοκιμαστούν . Ελάτε λοιπόν στην ΓΣ μπείτε στο ΔΣ και στις διάφορες ομάδες και υλοποιήσετε νέες ιδέες και τρόπους δράσεων .

Δεν νομιζω οτι η τακτικη ανανεωση του ΔΣ θα αλλαζει τα πραγματα Οι νεες ιδεες και οι νεες προτασεις μπορουν να διατυπωνονται και να υλοποιουνται μονο εαν υπαρχει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην εθελοντικη εργασια

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 4

Σε πολλές απαντήσεις υπάρχει η λέξη κλειδί "χρόνος". Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα μέλη του συλλόγου που τον αφιερώνουν για να καταφέρουν κάτι καλύτερο για την χιονοδρομία. Η προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια δείχνει και την αγάπη μας για το σκι. Δυστυχώς πολλοί (που σχετίζονται και πέρνουν αποφάσεις) δεν την εκτιμούν και συνεχίζουν να αδιαφορούν. Εμείς συνεχίζουμε, διαφωνώντας, συζητώντας, ανεβάζοντας φωτογραφίες, εμπειρίες. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο σύλλογος είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όχι ένα αποστειρωμένο κλειστό κλαμπ. Ανοικτό για όλους όσους θέλουν να ξεπεράσουν την ατομικότητα και περάσουν στην συλλογικότητα. Με μοναδικό προαπαιτούμενο τον σεβασμό στις βασικές αρχές της ομαλής συνύπαρξης. Φέτος μετά από πολλά χρόνια, σταμάτησα και έδωσα συμβουλές σε άγνωστους αρχάριους που πάλευαν μόνοι με τα σκι. Είδα ότι χάρηκαν με την απρόσμενη βοήθεια και εκτίμησα ακόμη περισσότερο τον σύλλογο και τον ανοικτό χώρο επικοινωνίας (το forum) για την βοήθεια που είχα και εγώ από άγνωστα σε μένα μέλη του συλλόγου. Το έχω αναφέρει στις συνελεύσεις ότι αυτά πρέπει να προβάλλονται στην αρχική σελίδα.

• Like 17

Σε πολλές απαντήσεις υπάρχει η λέξη κλειδί "χρόνος". Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα μέλη του συλλόγου που τον αφιερώνουν για να καταφέρουν κάτι καλύτερο για την χιονοδρομία. Η προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια δείχνει και την αγάπη μας για το σκι. Δυστυχώς πολλοί (που σχετίζονται και πέρνουν αποφάσεις) δεν την εκτιμούν και συνεχίζουν να αδιαφορούν. Εμείς συνεχίζουμε, διαφωνώντας, συζητώντας, ανεβάζοντας φωτογραφίες, εμπειρίες. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο σύλλογος είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όχι ένα αποστειρωμένο κλειστό κλαμπ. Ανοικτό για όλους όσους θέλουν να ξεπεράσουν την ατομικότητα και περάσουν στην συλλογικότητα. Με μοναδικό προαπαιτούμενο τον σεβασμό στις βασικές αρχές της ομαλής συνύπαρξης. Φέτος μετά από πολλά χρόνια, σταμάτησα και έδωσα συμβουλές σε άγνωστους αρχάριους που πάλευαν μόνοι με τα σκι. Είδα ότι χάρηκαν με την απρόσμενη βοήθεια και εκτίμησα ακόμη περισσότερο τον σύλλογο και τον ανοικτό χώρο επικοινωνίας (το forum) για την βοήθεια που είχα και εγώ από άγνωστα σε μένα μέλη του συλλόγου. Το έχω αναφέρει στις συνελεύσεις ότι αυτά πρέπει να προβάλλονται στην αρχική σελίδα.

Δυστυχως ζουμε σε μια χωρα οπου οι περισσοτεροι κατοικοι της δεν ξερουν καν τη λεξη Εθελοντισμος και συλλογικοτητα. Κοιταμε μονο την παρτη μας, το συμφερον μας και την τσεπη μας. Οι περισσοτεροι που συμμετεχουν σε συλλογους στην Ελλαδα το κανουν για ιδιοτελης σκοπους. Ειτε για να κερδισουν π.χ. καποιες παροχες που δινει ο συλλογος στα μελη, ειτε για να κερδισουν κατι στον επαγγελματικο τομεα, οπως πελατεια. Καποιοι τουλαχιστον το κανουν εξυπνα και με καποια στοιχειωδη ηθικη. Οι περισσοτεροι που ακουν το κοστος συνδρομης σε ενα συλλογο, τα επομενα που σκεφτονται ειναι... "Με συμφερει?...." ή "Τι κερδιζω....." Οταν καποτε καταλαβουμε οτι σε ενα συλλογο συμμετεχουμε ΚΥΡΙΩΣ γιατι συμμεριζομαστε το ΣΚΟΠΟ για τον οποιο εχει συσταθει τοτε ισως καποια στιγμη αλλαξουν τα πραγματα. Ειναι θεμα νοοτροπιας.......

Σε 2-3 μηνες που θα ξεκινησουν παλι τα Καλαβρυτα την πωληση των Ετησιων Καρτων, ΟΛΟΙ θα τρεξουν παλι να τις αγορασουν, σκεφτομενοι και παλι την ατομικοτητα τους, οτι δλδ τους συμφερει και θα βγαλουν τα λεφτα της ακομα και αν κλεισει 25 Φεβρουαριου. Μετα φυσικα οταν συμβει αυτο θα γκρινιαζουν, θα ποσταρουν εδω ολοκληρες σελιδες διαμαρτυριας, θα τα βαλουν με το συλλογο γιατι δεν κανει κατι. Στη συνεχεια ο συλλογος θα στειλει μια επιστολη.... μπλα μπλα μπλα........ και τον επομενο χρονο μια απο τα ιδια............

Η δυναμη ειναι ακριβως στη ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

• Like 3

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Δυστυχως ζουμε σε μια χωρα οπου οι περισσοτεροι κατοικοι της δεν ξερουν καν τη λεξη Εθελοντισμος και συλλογικοτητα. Κοιταμε μονο την παρτη μας, το συμφερον μας και την τσεπη μας. Οι περισσοτεροι που συμμετεχουν σε συλλογους στην Ελλαδα το κανουν για ιδιοτελης σκοπους. Ειτε για να κερδισουν π.χ. καποιες παροχες που δινει ο συλλογος στα μελη, ειτε για να κερδισουν κατι στον επαγγελματικο τομεα, οπως πελατεια. Καποιοι τουλαχιστον το κανουν εξυπνα και με καποια στοιχειωδη ηθικη. Οι περισσοτεροι που ακουν το κοστος συνδρομης σε ενα συλλογο, τα επομενα που σκεφτονται ειναι... "Με συμφερει?...." ή "Τι κερδιζω....." Οταν καποτε καταλαβουμε οτι σε ενα συλλογο συμμετεχουμε ΚΥΡΙΩΣ γιατι συμμεριζομαστε το ΣΚΟΠΟ για τον οποιο εχει συσταθει τοτε ισως καποια στιγμη αλλαξουν τα πραγματα. Ειναι θεμα νοοτροπιας.......

Σε 2-3 μηνες που θα ξεκινησουν παλι τα Καλαβρυτα την πωληση των Ετησιων Καρτων, ΟΛΟΙ θα τρεξουν παλι να τις αγορασουν, σκεφτομενοι και παλι την ατομικοτητα τους, οτι δλδ τους συμφερει και θα βγαλουν τα λεφτα της ακομα και αν κλεισει 25 Φεβρουαριου. Μετα φυσικα οταν συμβει αυτο θα γκρινιαζουν, θα ποσταρουν εδω ολοκληρες σελιδες διαμαρτυριας, θα τα βαλουν με το συλλογο γιατι δεν κανει κατι. Στη συνεχεια ο συλλογος θα στειλει μια επιστολη.... μπλα μπλα μπλα........ και τον επομενο χρονο μια απο τα ιδια............

δεν χρειαζεται να εισαι γραμμενος σε κανενα συλλογο η να πληρωνεις για να εισαι εθελοντης .....εθελοντες υπαρχουν παρα πολλοι ,μερικοι προτιμουν να μην ειναι κατω απο σταμπες και ονοματα......εκτος

και αν εννοεις κατι αλλο ....

εσυ θεωρεις κακο να κοιταζει ο καθενας το συμφερον του ?? πληρωνεις να γινεις μελος για να εχεις

εκπτωση στην εκδρομη και ο συλλογος εχει συμφερον(απεκτησε μελος) αλλα και το μελος(περασε καλα) οποτε και οι 2 χαρουμενοι .

Σχετικα με τη καρτα τι θελεις ακριβως να πεις ???να μην αγοραζουμε καρτα οταν βγαινει μια εκπτωτικη προσφορα η να μην γκρινιαζει κανεις οταν κλεινει νωρις το κεντρο ? η και τα δυο ? πες μου τη προταση σου

για τη νεα σαιζον ......

δεν χρειαζεται να εισαι γραμμενος σε κανενα συλλογο η να πληρωνεις για να εισαι εθελοντης .....εθελοντες υπαρχουν παρα πολλοι ,μερικοι προτιμουν να μην ειναι κατω απο σταμπες και ονοματα......εκτος

και αν εννοεις κατι αλλο ....

εσυ θεωρεις κακο να κοιταζει ο καθενας το συμφερον του ?? πληρωνεις να γινεις μελος για να εχεις

εκπτωση στην εκδρομη και ο συλλογος εχει συμφερον(απεκτησε μελος) αλλα και το μελος(περασε καλα) οποτε και οι 2 χαρουμενοι .

Σχετικα με τη καρτα τι θελεις ακριβως να πεις ???να μην αγοραζουμε καρτα οταν βγαινει μια εκπτωτικη προσφορα η να μην γκρινιαζει κανεις οταν κλεινει νωρις το κεντρο ? η και τα δυο ? πες μου τη προταση σου

για τη νεα σαιζον ......

NAI ειναι ΚΑΚΟ να κοιταει ο καθενας το συμφερον του!!!!!!!!!! Επιβεβαιωνεις οσα εγραψα δυστυχως.......

ΝΑΙ πρεπει να εισαι γραμμενος στο συλλογο γιατι ο συλλογος εχει λειτουργικα εξοδα, οπως η συντηρηση του φορουμ το οποιο χρησιμοποιουμε ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑ!!!!

ΟΧΙ να μην αγορασετε καρτα!!!!! Να βγαλει ο συλλογος ανακοινωση για ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ!!!!! Βγηκε κατι ολα αυτα τα χρονια με Επιστολες, ημεριδες κτλ? Καθε περισυ και καλυτερα!!!!!!!!

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

ΟΧΙ να μην αγορασετε καρτα!!!!! Να βγαλει ο συλλογος ανακοινωση για ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ!!!!! Βγηκε κατι ολα αυτα τα χρονια με Επιστολες, ημεριδες κτλ? Καθε περισυ και καλυτερα!!!!!!!!

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης και χωρίς να είμαι συστηματικός πελάτης του Χκ Καλαβρύτων όπως και εσύ(από το λίγο που καταλαβαίνω). Δεν θα χάσουμε ρισκάρουμε τίποτα σε αντίθεση με τους συστηματικούς πελάτες.

• Like 2

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης και χωρίς να είμαι συστηματικός πελάτης του Χκ Καλαβρύτων όπως και εσύ(από το λίγο που καταλαβαίνω). Δεν θα χάσουμε ρισκάρουμε τίποτα σε αντίθεση με τους συστηματικούς πελάτες.

Φιλε μου δεν ειμαι συστηματικος πελατης κανενος Χ/Κ. Θα ημουν και ισως αγοραζα και ετησια αν εβλεπα οτι υπηρχε απο αυτα ΣΕΒΑΣΜΟΣ στα χρηματα και στο χρονο μου...... Ενω παλια εβγαιναν τουλαχιστον 35-40 σκι, Εδω και 2-3 χρονια οι ημερες σκι στην Ελλαδα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος αντε δυο χεριων το χρονο.......... και αυτο συνειδητοποιημενα.

Αλπεις και Βουλγαρια δυστυχως..........

Αρνουμαι να ξυπνησω στις 5 το πρωι να χαλασω χρηματα, χρονο, για να παω να κανω πανω κατω π.χ. το Βακχο ενω την προηγουμενη τα εδιναν "Ολα Ανοιχτα".......... Βαριεμαι να πρεπει να κανω την Πυθια, να παρω 10 τηλεφωνα κααααααποιον γνωστο να μαθω τι πραγματικα θα ειναι ανοιχτο..........

Edited by kaps
  • Like 2

Χρόνια πολλά και καλό μήνα σε όλους!

Διαφορετική αντιμετώπιση έχει ένας σύλλογος που παρουσιάζει μιά δυναμική 400 μελών με έναν που αριθμεί 1500 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη.

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο για ότι κι αν...

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι νομίζω, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Αν νομίζετε πως στις μέρες μας, ο όποιος κρατικός φορέας (και ενδεχομένως και ο ιδιωτικός κατά περίπτωση) θα δώσει βάση στα όσα λογικά κατά διαστήματα αιτήματα λαμβἀνει από ένα συλλογικό όργανο με 150 το πολύ υπογραφές στο χαρτί, λυπάμαι αλλά απατάσθε.

• Like 4

Ημαρτον.

Φταίω και δεν θα το ξανακάνω.

Δυστυχώς μαζί με τα χρόνια έρχεται και η βλακεία.

Σοβαρολογώ.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Πολύ φιλολογία και φιλοσοφία χωρίς λόγο

Οποίος κάνει κέφι και έχει διάθεση ασχολείται πιο ενεργά με τον σύλλογο

Οι υπόλοιποι βλέπουν και συμμετέχουν στο φόρουμ .

Οι απόψεις όλων λαμβάνονται υπ όψιν του ΔΣ

Προφανώς αυτών που είναι και οικονομικά τακτοποιημένοι υπολογίζονται με μεγαλύτερη βαρύτητα

• Like 2

Προφανώς αυτών που είναι και οικονομικά τακτοποιημένοι υπολογίζονται με μεγαλύτερη βαρύτητα

Απλά και σταράτα χωρίς φιοριτούρες !!!

• Like 1

Ημαρτον.

Σοβαρολογώ.

και γω δεν θα το ξανακανω αφου υπαρχουν οι Αλπεις και η Βουλγαρια

αλλα ειμαστε και καποιας ηλικιας δεν θα μας δεχονται

• Like 1

Πουρό power.

• Like 2

Αρνουμαι να ξυπνησω στις 5 το πρωι να χαλασω χρηματα, χρονο, για να παω να κανω πανω κατω π.χ. το Βακχο ενω την προηγουμενη τα εδιναν "Ολα Ανοιχτα".......... Βαριεμαι να πρεπει να κανω την Πυθια, να παρω 10 τηλεφωνα κααααααποιον γνωστο να μαθω τι πραγματικα θα ειναι ανοιχτο..........

Αυτος ηταν ο βασικος λογος που πριν απο 35 χρονια αποφασισα να μην ξαναπατησω σε ελληνικο χιονοδρομικο....ταυτοχρονα διαπιστωσα Α)οτι μια εβδομαδα σκι στις Αλπεις= ολο το σκι της σεζον στην Ελλαδα ...(λογω αναμονης στα λιφτ)...Β)το κοστος ηταν το ιδιο ...ισως και φθηνοτερο.... (γιατι τοτε στην Αραχωβα σε σκιζανε για ενα δωματιο κλουβι).....Περασαν 35 χρονια απο τοτε ...και απο αυτα που διαβαζω..... ακομα υπαρχουν παραπονα .....ο συλλογος που ειμαστε μελοι η φιλοι δεν προκειτε να τα λυσει ολα.....θα πιεσει -θα παλαιψει στο βαθμο που μπορει να βελτιωθουν καποια πραγματα.......μην αναμενετε θαυματα απο τον συλλογο......δωστε του δυναμη να διεκδικησει την βελτιωση της χιονοδρομιας στην Ελλαδα.....προσωπικα το κανω για τα παιδια μου και τα εγγονια μου....

• Like 7

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Ημαρτον.

Σοβαρολογώ.

Σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο εις διπλουν.

Αν αυτο καταλαβες τοτε δεν παμε πουθενα........

Ρε άνθρωπε τον εαυτό του εννοούσε!! Που πήρε ετήσια!!!

• Like 4

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Ρε άνθρωπε τον εαυτό του εννοούσε!! Που πήρε ετήσια!!!

ΟΚ.

χαχαχαχ

αλλος μιχαλης προεκυψε

ρε διαβαζετε πρωτα πριν παρετε φωτιά.

δεν φτανει που ολοκληρη σεζον με ...γλεντησε ο κονκανας

μαμακα με ανεβαζε. μαμακα με κατεβαζε.

οντως ειμαι

31 αυγουστου να βγαλω ετησια. πού ?? στα καλαβρυτα.....

λες και.....

ειναι τεφαρικι η γελοια, οντως τιμη.

αμ δε που ειναι.

διοτι την προηγουμενη σεζον που μονο τα καλαβρυτα ειχαν χιονι, ηρθα ισα βαρκα ισα νερα με την ετησια.

την προηγουμενη σεζον...

αυτην.... ασε καλυτερα.

διοτι, ακομα και αν δεν πεφτει η στυγα

μαρτη κλεινουν,

γιορτες και σ/κ τρελενεσαι στις ουρες.

καθημερινες ειναι πιο φτηνα,

καθημερινες, μπορει και να μην ανοιξει, σχεδον τιποτα

κλπ κλπ.....

τι την εβγαλα?

επειδη ειμαι τεμπελης και βαριεμαι πρωι πρωι να παγωνω περιμενοντας να ανοιξει το ταμειο

και επειδη ειμαι ηλιθιος και δεν μπορω να καταλαβω οτι τις πουδρες στην αγκυρα θα τις φανε τα πιστερια, οτι και να κανω.....

post-911-0-83165500-1556869160_thumb.jpg

Edited by vro
  • Like 6

Αυτος ηταν ο βασικος λογος που πριν απο 35 χρονια αποφασισα να μην ξαναπατησω σε ελληνικο χιονοδρομικο....ταυτοχρονα διαπιστωσα Α)οτι μια εβδομαδα σκι στις Αλπεις= ολο το σκι της σεζον στην Ελλαδα ...(λογω αναμονης στα λιφτ)...Β)το κοστος ηταν το ιδιο ...ισως και φθηνοτερο.... (γιατι τοτε στην Αραχωβα σε σκιζανε για ενα δωματιο κλουβι).....Περασαν 35 χρονια απο τοτε ...και απο αυτα που διαβαζω..... ακομα υπαρχουν παραπονα .....ο συλλογος που ειμαστε μελοι η φιλοι δεν προκειτε να τα λυσει ολα.....θα πιεσει -θα παλαιψει στο βαθμο που μπορει να βελτιωθουν καποια πραγματα.......μην αναμενετε θαυματα απο τον συλλογο......δωστε του δυναμη να διεκδικησει την βελτιωση της χιονοδρομιας στην Ελλαδα.....προσωπικα το κανω για τα παιδια μου και τα εγγονια μου....

για εσενα εινα αλλιως ...
ο αλλος στην ελλαδα δεν μπορει να περιμενει και να παει μονο μια αντε δυο βδομαδες αλπεις...μετα θα σαλταρει το υπολοιπο διαστημα
  • Like 1

Snow is on my D.N.A.

χαχαχαχ

αλλος μιχαλης προεκυψε

ρε διαβαζετε πρωτα πριν παρετε φωτιά.

δεν φτανει που ολοκληρη σεζον με ...γλεντησε ο κονκανας

μαμακα με ανεβαζε. μαμακα με κατεβαζε.

οντως ειμαι

31 αυγουστου να βγαλω ετησια. πού ?? στα καλαβρυτα.....

λες και.....

ειναι τεφαρικι η γελοια, οντως τιμη.

αμ δε που ειναι.

διοτι την προηγουμενη σεζον που μονο τα καλαβρυτα ειχαν χιονι, ηρθα ισα βαρκα ισα νερα με την ετησια.

την προηγουμενη σεζον...

αυτην.... ασε καλυτερα.

διοτι, ακομα και αν δεν πεφτει η στυγα

μαρτη κλεινουν,

γιορτες και σ/κ τρελενεσαι στις ουρες.

καθημερινες ειναι πιο φτηνα,

καθημερινες, μπορει και να μην ανοιξει, σχεδον τιποτα

κλπ κλπ.....

τι την εβγαλα?

επειδη ειμαι τεμπελης και βαριεμαι πρωι πρωι να παγωνω περιμενοντας να ανοιξει το ταμειο

και επειδη ειμαι ηλιθιος και δεν μπορω να καταλαβω οτι τις πουδρες στην αγκυρα θα τις φανε τα πιστερια, οτι και να κανω.....

attachicon.gif58787553_2297570643791123_4007424574177148928_n.jpg

Μη βαρας. Δεν ειχα πιει καφε!!!!!!!! :thumbup:

Μην παρεις ετησια εσυ και τα αλλα τα βρισκουμε!!!!!!!!!!

• Like 2

στον παρνασσο χρήστο.

ειναι αλλοιως.

και μεγαλυτερη σεζον και μπορεις και σ/κ.

δυσκολο να μην βγαλεις εστω τα λεφτα σου.

ομως εχει γινει ε?

και δεν φταιει παντα ο καιρος και το χιονι.

οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι θα βγαλουν την ογδονταρα σε προσφορα τον οκτωβρη.

αν αισθανεσαι τυχερος, παρ ολα τα προηγουμενα χρονια....

να κανεις αλμα πιστης..στο κενο....

• Like 1

Απλά όποιος ασχοληθεί θα πρέπει να ξέρει ότι στην περίπτωση της ΟΕ Χιονοδρομίας έκανα 24 προτάσεις που υλοποιήθηκαν οι 2, έγραψα έτοιμες 17 επιστολές να φύγουν και έφυγαν 3 και στην πιο σημαντική δράση του Συλλόγου αντί να κράξουμε τα χιονοδρομικά κάναμε απλά μια ωραία δημοσισχεσίτικη ημερίδα όπου μας είπαν όλοι ψέματα και μας δούλευαν μέσα στη μούρη μας χωρίς ο Σύλλογος να κάνει το παραμικρό σαν συνέχεια.

Έκανα περίπου 500 τηλέφωνα για την βελτίωση της χιονοδρομίας και όταν ζήταγα τη βοήθεια του ΔΣ ζήτημα δυο τρια παιδιά να έκαναν 5 - 10 ενέργειες τηλέφωνα συναντήσεις κλπ.

Σε κάθε περίτπωση έτοιμες είναι οι επιστολές, αν θέλει το επόμενο ΔΣ μπορεί να κάνει την ημερίδα "Χιονοδρομία, μια ξεχασμένη πηγή ανάπτυξης-όλοι οι εμπλεκόμενοι έλεγαν αρλούμπες στην προηγούμενη ημερίδα- το 2018-2019 ο Παρνασσός και τα Καλάβρυτα και ο Πήλιο κλπ έκαναν αυτές τις ασυναρτησίες" και αν έχω τη δέσμευση ότι οι περισσότερες από τις 24 προτάσεις μου θα πραγματοποιηθούν θα χαρώ να συμμετάσχω.

Άρα πρέπει και τα ΔΣ να σκεφτούν μήπως κάποιοι ξεκινάνε να προσφέρουν με πάρα πολύ όρεξη (για τον δικό τους λόγο) και τρώνε μούτζα ή αδιαφορία από το ΔΣ?

Υ.Γ. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σαφώς και ο Σύλλογος πρέπει να διοργανώνει ένα ταξίδι κάθε χρόνο στο εξωτερικό. Αρκεί αυτό να τρώει λιγότερο από 5% από την ενέργεια του ΔΣ

Edited by ΜΙΚ
  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

πολυ πιθανως να τρωει το 5-10%...

απλα στο φορουμ μιλαμε πολυ για αυτο γιατι κεντριζει πολυ το ενδιαφερον

Snow is on my D.N.A.

Τώρα που κάνουμε ωραίο διάλογο (αρκεί να έχουμε πιει καφέ [emoji13]) θα κάτσω το βράδυ να γράψω σεντόνι και εγώ εν όψη και της ΓΣ.

Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και την έμπνευση στο παρόν νήμα, το οποίο όμως αν δεν γεμίσει και τα αλλά δυο (υποψηφιότητες για ΔΣ και ΟΕ) είναι άχρηστο.

• Like 5

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg