Jump to content

Recommended Posts

Μην κουράζεστε... είδαμε πόσοι από τους επικριτές των δήθεν ακριβών εκδρομών στις Άλπεις μας ακολούθησαν στις εκδρομές του ΕΣΤΟΥΧ στο Καρπενήσι (με 10 νέα μέλη ηλικίας 28-32) ή στα υπέροχα Πηγάδια... χιχιχι

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σαν δικηγόρο δεν θα σε αλλάξω ποτέ. Πραγματικά αν δεν τα ζούσα τόσο από μέσα θα σε είχα πιστέψει!!!

Τι έχω πάθει; Κράζω τους πάντες για τα πάντα!! Πως το είπε ο Πολακις.

Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Κι εγώ που νόμιζα ότι το Σάββατο το βράδυ καίγεται το πελεκούδι :o

Παρασκευή είναι ακόμα

• Like 1

Κι όμως από τα γραφόμενα βγαίνει άλλο συμπέρασμα …

Που να δεις σήμερα !!!!

• Like 1

Και που να ήταν Χριστούγεννα ....

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Ευχομαι το Αναστασιμο φως να φωτισει τος ψυχες και το νου μας και να πρυτανευσει η λογικη

• Like 3

Ευχομαι το Αναστασιμο φως να φωτισει τος ψυχες και το νου μας και να πρυτανευσει η λογικη

Πολλά και δύσκολα ζητάς φίλε …

:P

• Like 1

Πολλά και δύσκολα ζητάς φίλε …

:P

Δεν είναι τόσα πολλά και καθόλου δύσκολα φίλε Γιάννη. Μεγάλα παιδιά είμαστε!!!

• Like 1

Πραγματικα πιστευει κανεις οτι το σκι δεν ειναι """ελιτιστικο""" αθλημα? Οταν για Ελλαδα πρεπει να δωσεις 60-70 Ευρω για 1 ΜΕΡΑ σκι, μαζι με φαγητο, συγγωμη αλλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι ενα αθλημα για τον μεσο Ελληνα, ποσο μαλλον για τον φτωχο.

Αυτο δεν σημαινει οτι ο συλλογος διωχνει κοσμο ή οτι ειναι κλαμπ ολιγων προνομιουχων.

Οσοι απο εσας γκρινιαζετε, οπως γραφτηκε παραπανω, ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΛΙΕΣ, διοργανωστε κατι οπως εσεις το σκεφτεστε και το φανταζεστε να δουμε αποτελεσματα. Αλλιως τα μπογαλακια σας κ σε αλλη παραλια. Ειδικα ολοι εσεις που δεν ειστε ουτε καν μελη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Αν θελετε να προσφερετε, Δωστε 25 Ευρω, γινετε μελη, μπειτε στο ΔΣ να δειτε τη γλυκα, διαφορετικα φτιαξτε καφε, παρακολουθειτε το φορουμ και σταματηστε την γκρινια. Αν δεν ψηφιζετε δεν εχετε δικαιωμα γνωμης, ουτε να δημιουργειτε προβληματα εδω μεσα.

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Πραγματικα πιστευει κανεις οτι το σκι δεν ειναι """ελιτιστικο""" αθλημα? Οταν για Ελλαδα πρεπει να δωσεις 60-70 Ευρω για 1 ΜΕΡΑ σκι, μαζι με φαγητο, συγγωμη αλλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι ενα αθλημα για τον μεσο Ελληνα, ποσο μαλλον για τον φτωχο.

Αυτο δεν σημαινει οτι ο συλλογος διωχνει κοσμο ή οτι ειναι κλαμπ ολιγων προνομιουχων.

Οσοι απο εσας γκρινιαζετε, οπως γραφτηκε παραπανω, ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΛΙΕΣ, διοργανωστε κατι οπως εσεις το σκεφτεστε και το φανταζεστε να δουμε αποτελεσματα. Αλλιως τα μπογαλακια σας κ σε αλλη παραλια. Ειδικα ολοι εσεις που δεν ειστε ουτε καν μελη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Αν θελετε να προσφερετε, Δωστε 25 Ευρω, γινετε μελη, μπειτε στο ΔΣ να δειτε τη γλυκα, διαφορετικα φτιαξτε καφε, παρακολουθειτε το φορουμ και σταματηστε την γκρινια. Αν δεν ψηφιζετε δεν εχετε δικαιωμα γνωμης, ουτε να δημιουργειτε προβληματα εδω μεσα.

Ωραία τα λες Μανό, αλλά πες μου ποιος θα γράφει για τα ελληνικά ΧΚ αν πάει ο Vro, o Herbert, o Michelano κλπ σε άλλη παραλία; Ορηβατικο (Γρηγόρης); Snowbord (αν δεν είχαμε τον turns); Καιρός αν την κάνει ο ΜΙΚ; Όλοι οι παραπάνω προσφέρουν στο Snowclub ως brand και ας μην είναι μέλη του Συλλόγου. Πόσες μέρες κανείς σκι στην Ελλάδα; Τι γνώμη έχεις για τα ελληνικά ΧΚ; Ξέρω μην απαντήσεις, διαφωνώ!!! Όποτε εγώ τους θέλω. Η διαφορά είναι ότι θέλω και εσάς που πάτε μόνο έξω. Και ΘΕΛΩ να συμπεριφέρεστε ανάλογα με την ηλικία σας και να μην είναι μια διαρκή προσπάθεια να στη μπω η να μου την πεις.

Αντί για τα παραπάνω θα μπορούσα να σου πω: Γιατί όταν γυρίσαμε από την εκδρομή εσυ δεν βγήκες και έκραζε ενώ κάναμε μια βδομάδα σκι μαζί κλπ. Να πας εσυ σε άλλη παραλία. κλπ.

• Like 8

Ωραία τα λες Μανό, αλλά πες μου ποιος θα γράφει για τα ελληνικά ΧΚ αν πάει ο Vro, o Herbert, o Michelano κλπ σε άλλη παραλία; Ορηβατικο (Γρηγόρης); Snowbord (αν δεν είχαμε τον turns); Καιρός αν την κάνει ο ΜΙΚ; Όλοι οι παραπάνω προσφέρουν στο Snowclub ως brand και ας μην είναι μέλη του Συλλόγου. Πόσες μέρες κανείς σκι στην Ελλάδα; Τι γνώμη έχεις για τα ελληνικά ΧΚ; Ξέρω μην απαντήσεις, διαφωνώ!!! Όποτε εγώ τους θέλω. Η διαφορά είναι ότι θέλω και εσάς που πάτε μόνο έξω. Και ΘΕΛΩ να συμπεριφέρεστε ανάλογα με την ηλικία σας και να μην είναι μια διαρκή προσπάθεια να στη μπω η να μου την πεις.

Αντί για τα παραπάνω θα μπορούσα να σου πω: Γιατί όταν γυρίσαμε από την εκδρομή εσυ δεν βγήκες και έκραζε ενώ κάναμε μια βδομάδα σκι μαζί κλπ. Να πας εσυ σε άλλη παραλία. κλπ.

Κωνσταντινε αναφερομαι ρητα σε ολους αυτους που δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στο συλλογο παρα μονο την γκρινια τους και οι οποιοι θελουν να εχουν και αποψη. Ημουν σαφεστατος νομιζω.

Μετα την εκδρομη ανεφερα 2-3 πραγματα ωστε να βελτιωθουν την επομενη φορα και ειχαν να κανουν με την εικονα του συλλογου και τον συλλογο και οχι για την εκδρομη σαν οργανωση.

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Κωνσταντινε αναφερομαι ρητα σε ολους αυτους που δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στο συλλογο παρα μονο την γκρινια τους και οι οποιοι θελουν να εχουν και αποψη. Ημουν σαφεστατος νομιζω.

Μετα την εκδρομη ανεφερα 2-3 πραγματα ωστε να βελτιωθουν την επομενη φορα και ειχαν να κανουν με την εικονα του συλλογου και τον συλλογο και οχι για την εκδρομη σαν οργανωση.

Είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι και εγώ έγινα σαφής. Δεν είναι τόσο το περιεχόμενο όσο το ύφος.

θα σου ελεγα ευγενικα να γραφεις στο κλειστο των μελων και να μην ασχολεισαι με το τι γραφουμε εμεις, αν δεν σου αρεσουν, να εισηγηθεις τη διαγραφη των γραφομενων η και τη διαγραφη μελων του φορουμ οπως και τη δικη μου.

τωρα αν πρεπει να δωσω 25 ευρω για να λεω τη γνωμη μου ,μαλλον ειναι λιγο ακριβα , η να ψηφιζω αφου βλεπω συμπεριφορες σαν τη δικη σου που αυτοματα με αποτρεπει απο τη συμμετοχη μου σε οποιαδηποτε εκδηλωση του Συλλογου ενω εχω αρκετα γνωστα παιδια που ασχολουνται η ασχοληθηκαν και εκτιμω.

απλα ειναι πραγματα και αν δεν σου αρεσει παραλιες εχει για ολους μας.....

• Like 6

Θα έλεγα απλά ότι όλους τους χρειαζόμαστε και τα μέλη του συλλόγου και τα μέλη του φόρουμ .

Όλοι μπορούν να έχουν την άποψη τους και να την εκφράζουν .

Τα μέλη του ΔΣ ακούν όλες τις απόψεις και αποφασίζουν για ότι κρίνουν πιο σωστό . Ο Γρηγόρης συνεισφέρει σε θέματα ορειβατικού σκι και έχει τις απόψεις του στο θέμα των εκδρομων

Προσωπικά επειδή έχω αναλάβει την οργάνωση εκδρομων και διαφόρων εκδηλώσεων πορεύομαι στις επιλογές μου ανάλογα με τις προτιμήσεις των περισσότερων . Αν βρεθούν μέλη που θα ήθελαν μια εκδρομή στα πρότυπα του Γρήγορη ( πούλμαν και φθηνή διαμονή σε διαμερίσματα ) και συμπληρώσουν έναν ελάχιστο αριθμό συμμετοχών το ΔΣ θα προώθηση και μια τέτοια εκδρομή .

θα σου ελεγα ευγενικα να γραφεις στο κλειστο των μελων και να μην ασχολεισαι με το τι γραφουμε εμεις, αν δεν σου αρεσουν, να εισηγηθεις τη διαγραφη των γραφομενων η και τη διαγραφη μελων του φορουμ οπως και τη δικη μου.

τωρα αν πρεπει να δωσω 25 ευρω για να λεω τη γνωμη μου ,μαλλον ειναι λιγο ακριβα , η να ψηφιζω αφου βλεπω συμπεριφορες σαν τη δικη σου που αυτοματα με αποτρεπει απο τη συμμετοχη μου σε οποιαδηποτε εκδηλωση του Συλλογου ενω εχω αρκετα γνωστα παιδια που ασχολουνται η ασχοληθηκαν και εκτιμω.

απλα ειναι πραγματα και αν δεν σου αρεσει παραλιες εχει για ολους μας.....

Και εδώ μπαίνει ο προβληματισμός. Είναι μια η συμπεριφορά; Είναι από την πλειοψηφία; Πόση είναι η πλειοψηφία;

Οι διαφωνίες είναι πάντα με τα ίδια πρόσωπα για διαφορετικού τύπου θέματα;

Ρε εσείς, ξεκολλήστε και ελάτε ατο βουνό για τα τελευταία σκι της χρονιάς! Για πολλούς μήνες θα κάνουμε κρα για αυτες τις λίγες καλές στροφες!

• Like 4

Νίφει!

Είχα μια συζήτηση σήμερα στο καρεκλάκι με φίλο συμφορουμίτη για το Snowclub. Θεωρώ πως είναι χρήσιμο να γίνει μια επαναξιολόγηση των προτεραιοτήτων σύμφωνα με την εποχή. Άλλες ανάγκες, μέσα επικοινωνίας, δράσεις υπήρχαν πριν 10+ χρόνια, άλλες σήμερα.

Θεωρώ ότι αυτή τη χρονιά έγιναν σημαντικές κινήσεις εξωστρέφειας και μαζεύτηκαν κάποιοι αποστασιοποιημένοι και ήρθαν ορισμένοι νέοι στην παρέα. Οι συναντήσεις της Τετάρτης ήταν γενικά πιο ζωντανές, η εκδήλωση για τα χιονοδρομικά ακούστηκε αρκετά, στα βουνά έγιναν νέες παρέες. Κατ' εμέ έγιναν πολλά για να ανασχεθεί μια κατρακύλα, αλλά είναι καιρός για την επόμενη μέρα.

Δείτε λίγο π.χ. το μέσο όρο ηλικίας του Συλλόγου. Λόγω της δουλειάς στο βουνό έχω την ευκαιρία να βλέπω λίγο και τη νεότερη γενιά μέσα στο σκι. Μ αρέσει αυτό που βλέπω στα παιδιά αυτά, αλλά τι έχει να πει ο Σύλλογος σε ένα νέο χιονοδρόμο ~20 ετών; Όλα μένουν σιγά σιγά πίσω και θα μείνουν 3 γέροι σαν το μάπετ σόου να γκρινιάζουν μεταξύ τους.

• Like 10

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

.....

Δείτε λίγο π.χ. το μέσο όρο ηλικίας του Συλλόγου. Λόγω της δουλειάς στο βουνό έχω την ευκαιρία να βλέπω λίγο και τη νεότερη γενιά μέσα στο σκι. Μ αρέσει αυτό που βλέπω στα παιδιά αυτά, αλλά τι έχει να πει ο Σύλλογος σε ένα νέο χιονοδρόμο ~20 ετών; Όλα μένουν σιγά σιγά πίσω και θα μείνουν 3 γέροι σαν το μάπετ σόου να γκρινιάζουν μεταξύ τους.

Υπομονη! Το 2022 ληγει η 10ετης συνδρομη μου, οποτε ο μεσος ορος ηλικιας θα καταποντισθει κατακορυφα! :thumbup: Τοτε θα ειμαι 69 και απ'ο,τι διαβαζω, μαλλον δεν θα ανανεωσω την συνδρομη μου... :shuriken:

• Like 1

Να ξέρετε ότι αν δεν υπάρχει λόμπυ υπέρ των τουριστών χιονοδρόμων θα μας...γλεντήσουν ασύστολα τα εγχώρια ευαγή ιδρύματα (χιονοδρομικά).

Όχι ότι τωρα...αλλά να ξέρετε , μπορούν και χειρότερα.

Στο μετρό του δυνατού, αυτό το φόρουμ το διαβάζουν και το...φοβούνται, πολλοί περισσότεροι από όσους νομίζετε.

Δεν είναι τυχαιο, ότι το πρώτο που κάνουν όλοι σε ένα κράξιμο είναι μπουλινκ σε όποιον κράζει. Αν είχαν δίκιο ποιος ο λόγος να ασχολούνται με γραφικούς;;;;

Άμα βρείτε κάτι καλύτερο, στην πράξη ε;

Να το γράψετε.

• Like 6

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

... Όλα μένουν σιγά σιγά πίσω και θα μείνουν 3 γέροι σαν το μάπετ σόου να γκρινιάζουν μεταξύ τους.

Vro, σαν μεγαλύτερος άνοιξε ένα νήμα με τον ανάλογο τίτλο να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

• Like 2

Practice makes perfect

Στο μετρό του δυνατού, αυτό το φόρουμ το διαβάζουν και το...φοβούνται, πολλοί περισσότεροι από όσους νομίζετε.

Δεν είναι τυχαιο, ότι το πρώτο που κάνουν όλοι σε ένα κράξιμο είναι μπουλινκ σε όποιον κράζει. Αν είχαν δίκιο ποιος ο λόγος να ασχολούνται με γραφικούς;;;;

Που να υπάρχει και φωνή στην πρώτη σελίδ του site, banner "λάθος του τάδε χιονοδρομικού" και καμιά δημοσιοποίηση σε εφημερίδες από το επόμενο ΔΣ.

Πολλά φιλιά σε όσους δουλεύουν σε χιονοδρομικό και διαβάζουν, μεθαύριο θα έρθω για ένα τελευταίο φιλάκι, καλή ξεκούραση.

Πράγματι και να μη το διαβάζουν πολλοί στα 5-6 χιονοδρομικά που ξέρω, ότι γράφεται εδώ μέσα αν είναι σωστό την επόμενη μέρα έχει μαθευτεί σε όλους τους εργαζόμενους και διοικηση

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε