Jump to content
gatz

Εκδρομές Εξωτερικού -Προβληματισμοί

Recommended Posts

Δεν είναι όμως

Θα έπρεπε να είναι στόχος του συλλόγου να προσέλκυση , ας πούμε ,100 μέλη ηλικίας 19 .... 20 ..... χρόνων

Sent from my iPad using Tapatalk

Συγγνώμη που το λέω αλλά σε αυτές τις ηλικίες και με τους μισθούς που υπάρχουν δύσκολα θα κοιτούσε κάποιος μια εκδρομή στις Άλπεις. Μέχρι τα Καλύβια για κοψίδια θα πήγαινε

• Like 5

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Συγγνώμη που το λέω αλλά σε αυτές τις ηλικίες και με τους μισθούς που υπάρχουν δύσκολα θα κοιτούσε κάποιος μια εκδρομή στις Άλπεις. Μέχρι τα Καλύβια για κοψίδια θα πήγαινε

Για αυτό και για αυτούς πρέπει να υπάρχουν οι σύλλογοι

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Like 3

Ποιο είναι το όριο κόστους που θεωρείς ότι τα άτομα που αναφέρεις θα ερχόντουσαν σε μια εκδρομή στις Άλπεις 

• Like 2

39 minutes ago, gatz said:

Ποιο είναι το όριο κόστους που θεωρείς ότι τα άτομα που αναφέρεις θα ερχόντουσαν σε μια εκδρομή στις Άλπεις 

Τι θα κόστιζε μια σχολική εκδρομή .. δεν το γνωρίζω ... ας μας ενημερώσουν τα παιδιά που γράφουν , διαβάζουν το φόρουμ του συλλόγου 

Με 500 δεν πας....θυμάμαι μια σχολη σκι απο αθηνα εκανε(ισως κανει ακομα) εκδρομη οδικως καπου νοεμβρη ισως σε παγετώνα οδικως με λεωφορριο πλοιο απο ανκονα κλπ με καπου 650...δεν θυμάμαι αν ηταν οι καρτες μεσα...πιο φθηνα δεν νομίζω να γινεται. Εκτος αν μεινες σε Jugendherberge  με κοινες τουαλετες μπανια κλπ ... κατι σαν hostel αλλα στο βουνο...αλλα κ παλι μαζι με τις καρτε κατω απο 800 χλωμο...οταν οι κάρτες εχουν κάπου 260...

Snow is on my D.N.A.

Και παλι 650 ηταν καπου το 2010...σημερα;;;

Snow is on my D.N.A.

και ομως η εκδρομη στο serre chevalier σε διαμερισματα εβγαινε σε αυτα τα χρηματα και ομως κανεις δεν επελεξε να δηλωσει συμμετοχη.

προφανως το πιο σημαντικο τελικά ειναι η παρεα για αυτο πανε σχεδον παντα οι ιδιοι ασχετως τιμης

τελικα΄εχω καταληξει οτι ο πλεον σωστος τροπος διοργανωσης εκδρομης ειναι να υπαρξει ενας πηρυνας 10-15 ατομων να αποφασίσει που θελει να πάει και σε ποιο ξενοδοχείο  και μετα να ανακοινωθει σαν εκδρομη του συλλογου και να ακολουθησουν οσοι θελουν.

Edited by gatz
  • Like 3

650 με αεροπορικά + κάρτα lift + μεταφορά σε διαμέρισμα?

κακά τα ψέμματα πάντως για να πας σε διαμέρισμα k να βγει φτηνά πρέπει να πας πχ 6 άτομα σε ένα διαμέρισμα....αλλα από την άλλη να βρείς 6 άτομα, να συμφωνήσουν όλοι, να βάλουν προκαταβολές κλπ κλπ....

forget it...δεν γίνεται έτσι εύκολα

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

από την άλλη οδικές με λεωφορείο μέσω ανκόνας δεν είναι τόσο τραγικό αν βρείς κάπου προς Ιταλία κάτι...

έχω κάνει k χειρότερα...αλλα από τότε ως σήμερα πέρασαν k σχεδόν 30 χρονια

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

Μωρέ όλα γίνονται. Δες εμάς εφέτος στο Val d’ isere. Απλά είμασταν μπετό, όλοι ξέραμε λίγο πολύ που μπλέκαμε, όλοι κάναμε σε θέματα πίσω κλπ, και πάλι είχαμε τα θεματάκια μας. Ε αυτό πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει οργανωμένη εκδρομή του συλλόγου με σκοπό να έρθουν 18 χρόνοι.
Οι μισοί από μας περνούμε μια χούφτα φάρμακα τη μέρα. Τι λέμε τώρα. Τι να μας κάνουν οι 18 χρόνοι. Αν στο μέλλον τα παιδιά μας κάνουν παρέα, ή επειδή έχουν είδη παρέες από τις σχολές οργανώνουν και μια εκδρομή για πάρτη τους το βλέπω. Είναι αυτό που φωνάζω καιρό και το είπε ο Garza λίγο παραπάνω.
Πρέπει να υπάρχει πυρήνας.

• Like 3

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Αν μιλάτε, στα σοβαρά τώρα, για την νεολαία των 17-19χρονων, η πιο καλή και, ξαναλέω, σοβαρή βοήθεια/επένδυση θα ήταν 

να τους δίνει ο σύλλογος την δυνατότητα να παίρνουν μαθήματα από δασκάλους ώστε να μάθουν σωστά την τέχνη (!!) 

εχμ... και λίγο savoir vivre δεν Θα ήταν άσχημο εδώ που τα λέμε....?

Edited by giannis-ski
  • Like 1

Αν μιλάτε, στα σοβαρά τώρα, για την νεολαία των 17-19χρονων............

Πιστεύεις ότι δεν μιλάμε στα σοβαρά ?

Συμβιβαζεσθε με την ιδέα, ότι εξαιτίας των συνεχόμενων ακριβών εκδρομών-το value for money ισχύει, αλλά δεν λέει τίποτα παραπάνω- ο πυρήνας είναι πλέον 50-55+.....έτσι "πεθαίνουν " οι σύλλογοι! Με τέτοια ηλικιακή σύνθεση, δεν νομίζω να μπορεί να προσφέρει τίποτα στην ελληνική χιονοδρομία! Απλά θα περνάει καλά η παρέα-κλικα του, σε εκδρομουλες στο εξωτερικό. ΚΡΊΜΑ

• Like 4

Συμβιβαζεσθε με την ιδέα, ότι εξαιτίας των συνεχόμενων ακριβών εκδρομών-το value for money ισχύει, αλλά δεν λέει τίποτα παραπάνω- ο πυρήνας είναι πλέον 50-55+.....έτσι "πεθαίνουν " οι σύλλογοι! Με τέτοια ηλικιακή σύνθεση, δεν νομίζω να μπορεί να προσφέρει τίποτα στην ελληνική χιονοδρομία! Απλά θα περνάει καλά η παρέα-κλικα του, σε εκδρομουλες στο εξωτερικό. ΚΡΊΜΑ

Ανορθόγραφο και απρόσεκτο δεν με ενοχλεί να με λένε. Άχρηστο όπως ο ΜΙΚ άντε το δέχομαι.
Αλλά να μου βάζεις 10 χρόνια πάει πολύ!!!!

• Haha 3

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Ανορθόγραφο και απρόσεκτο δεν με ενοχλεί να με λένε. Άχρηστο όπως ο ΜΙΚ άντε το δέχομαι.
Αλλά να μου βάζεις 10 χρόνια πάει πολύ!!!!

Εσύ ανηκεις στα πιπινια, ρίχνεις τον ΜΟ στα 50-55 :-)
  • Like 3

εκδρομή στις άλπεις με παιδιά ...
1. πρέπει να γίνει όταν τα σχολεια είναι κλειστά...δηλαδή full season
2. το κόστος θα είναι πολύ μεγάλο...
3. τις εποχές αυτές πιστεύω δεν θα έχει συμμετοχη..

φυσικά δεν μπορώ να πω με σιγουριά

αυτό που λέει ο γιάννης έινια το πιο σωστό...
ας μην γίνει εξωτερικό....κάντε 2 τριήμερα πχ όπου θα είναι όμως αποκλειστικά για παιδιά....
να γίνεται μάθημα στα παιδιά k να είναι μες την τιμή της εκδρομής

τα παιδιά είναι το μέλλον...
οποιος σύλλογος δεν δίνει έμφαση στα παιδιά θα πεθάνει...

k όχι μονο σύλλογος...και XK, και σωματεία και όλα...

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Με αυτά ,αναπαράγουμε δραστηριότητες ορειβατικού συλλόγου
Το ερώτημα είναι εάν έχουμε δυνατότητα να προσφέρουμε σε νέους 18...... + την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μεγάλα και διάσημα χιονοδρομικά σε κόστος που οι συνομήλικοι των άλλων ευρωπαϊκών χωρών απολαμβάνουν (εντυπωσιάστηκα ότι η παραμονή σε hostel στο Zermatt πχ έχει κόστος 25 CHF )

…αχ, αυτό το τόπι, όλο χάνεται...

το τόπι χάνεται μιας και εδώ δεν παίζουμε μπάλα και δεν είναι μέσα στο καταστατικό του συλλόγου

ΥΓ το θέμα είναι εκδρομή εξωτερικού , ενδιαφέρουσα η πρόταση σας μόνο ανοίξτε νέο θέμα περί ευγενικής συμπεριφοράς χιονοδρόμων ....

Γρηγορη εγώ πάλι πιστεύω ότι η προσέλκυση νέων ηλικιακά μελών (πχ 18-22) δεν θα έρθει από εκδρομες στις Άλπεις, διότι εκ των πραγμάτων μιλάμε για ένα πολυ σημαντικό budget για τα οικονομικά δεδομένα ενός φοιτητη, οσο και να συμπιεσεις το κόστος. Αν μιλάμε για low budget εκδρομές, που να μπορεί να ανταποκριθεί ένας νέος, μάλλον περιοριζομαστε στα Βαλκάνια, όπως είπε κ ο Αξενερωτος παραπάνω.
Πιο πιθανό βρίσκω να επιτύχουμε τη ζητούμενη προσέλκυση από διαφορα events στα ελληνικά χιονοδρομικά (πχ ο ερασιτεχνικος αγώνας με πόρτες που στήθηκαν στην κοπή της πίτας είναι εκδήλωση που έφερε γελιο κ διασκεδαση) που όμως θέλουν δουλειά κ τρεξιμο και δυστυχώς δεν τα σηκώνουν πολλοί τα μανίκια, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή στο προσωπο κανενός.
Μπορεί να είμαι κ τελείως λάθος γτ έχουν περάσει κ 2-3 χρόνια που ήμουν 22.
  • Like 8
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Aνεμοδαρμένο 20ποντο. Επειδή δεν έχει σχεδόν καθόλου βάση από κάτω και επειδή δεν σημαδεύουν τις "άφθονες" πέτρες πολύ αμφιβάλλω αν την Δευτέρα θα μπορείς να κάνεις εκτός του Περικλή. Αν ρίξουν δουλειά και φέρουν χιόνι ίσως πάει άλλο ένα σκ αλλά με τις θερμοκρασίες που βλέπω, ανέβα σα να μην υπάρχει αύριο. Σήμερα ήταν τραγελαφική η κατάσταση μια άντε δυο πιστέρ να τρέχουν να σημαδέψουν καμιά δεκαριά ξέρες που υπήρχαν.  Λογικά αύριο θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση. Άραγε θα ρίξουν δουλειά ή είναι μόνο πάρτυ?
    • Τελικά πόσο έβαλε; Θα φτάσουμε στο Πάσχα;
    • Ευτυχώς χιόνισε και κάπως διασώθηκε η σαιζόν.
    • Καλησπέρα, μοιράζομαι την εμπειρία μου μέχρι σήμερα. Έχω την DSV εδώ και δύο χρόνια γιατί έμαθα εδώ γι' αυτήν. Την παραμονή των Χριστουγέννων, στο Παμπόροβο, έπεσε κάποιος πάνω μου και εξάρθρωσα τον ώμο μου. Με κατέβασαν από την πίστα σε ιδιωτικό ιατρείο (νοσοκομείο έχει μόνο στο Smolyan) όπου και έκανα ακτινογραφίες και επανατοποθετήθηκε ο ώμος.  Έστειλα όλα τα χαρτιά στην DSV ενώ είχα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους. Ουσιαστικά η DSV σε ασφαλίζει στην EUROPA. Η EUROPA σου λέει ότι πρέπει να κάνεις αίτηση για αποζημίωση στον ΕΟΠΠΥ (γενικά σε οποιαδήποτε κρατική ασφάλεια) και αν δεν αποζημιωθείς τότε σου λένε στείλτα μας ξανά όλα για να δούμε. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω
    • 👆 νάτος ο παίχτης , πατάς κλικ και kinder έκπληξη ...
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. 1011ster
      1011ster
      (57 years old)
    2. cryptoventure
      cryptoventure
      (40 years old)
    3. sluggo
      sluggo
      (44 years old)