Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Al_Foutzin

Τις πταίει

Recommended Posts

2 hours ago, gatz said:

Έλα μα μας πεις τον τρόπο να τα μαζέψουμε !!!!!

Υπάρχουν οι τρόποι  και τους γνωρίζεις ! 
ο ταμία δεν είναι και πρωτάρης ….! 

44 minutes ago, korn said:

μπορεί να ψηφίσει ? -όχι αλλά  μπορεί να πληρώσει την συνδρομή και να ψηφίσει

Και γιατί να μην πληρώσει τώρα , τι είναι αυτό που να μη θέλει να είναι μέλος ?

Είναι τα χρήματα πολλά και χαμένα , σπαταλούνται από κάποιους άσκοπα ? 

42 minutes ago, vaggelis said:

Και γιατί να μην πληρώσει τώρα , τι είναι αυτό που να μη θέλει να είναι μέλος ?

Είναι τα χρήματα πολλά και χαμένα , σπαταλούνται από κάποιους άσκοπα ? 

Βαγγέλη εγώ απάντησα στο μην του gatz όσο αφορα το διαδικαστικό θέμα για το ποιοι συμμετέχουν και πως  ψηφίζουν,

Το πότε και αν θα καταβάλει κάποιος  την συνδρομή του είναι κάτι προσωπικό 

• Like 2

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

18 minutes ago, korn said:

Βαγγέλη εγώ απάντησα στο μην του gatz όσο αφορα το διαδικαστικό θέμα για το ποιοι συμμετέχουν και πως  ψηφίζουν,

Το πότε και αν θα καταβάλει κάποιος  την συνδρομή του είναι κάτι προσωπικό 

Και εγώ ρώτησα για να καταλάβω γιατί φιλοξενούμενοι στο forum  που τους ενδιαφέρει ο σύλλογος δεν τον ενισχύουν και οικονομικά . Φυσικά και είναι προσωπικό  θέμα το ποτέ και αν καταβάλεις την οφειλόμενη συνδρομή του  άκρη να πραγματοποιηθεί ….διαφορετικά ο σύλλογος θα γράψει τέλος ……!

2 hours ago, aab said:

Προβληματίστηκα πολύ με το αν θα ξανασχοληθώ, αλλά είδα το παρακάτω

και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το τις πταίει. Διότι δεν είδα παρόμοια εξυπνάδα για τα Καλάβρυτα που επίσης κλείσαν:

image.thumb.png.c07646da9b8db7f93a64ddd0d7f06a64.png

Και το πρόβλημα δεν είναι ΧΚΠ Vs ΧΚΚ αλλά είναι βαθύτερο και προσωπικό. Αλλά αν αποκοπείς από (διότι είσαι εριστικός - αντιπαθητικός) την πελατεία του μεγαλύτερου ΧΚ της χώρας έπαψες να εκπροσωπείς την ελληνική χιονοδρομία

ΥΓ Μεγάλο ΧΚ είναι αυτό που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες.

Eπειδή μιλάς με γρίφους γέροντα μήπως μπορείς να γράψεις και σε πιο απλά Ελληνικά ποιο είναι το πρόβλημα του Συλλόγου?

Από ότι ξέρω δεν άνοιξαν τα Καλάβρυτα από το πρωί. Από ότι καταλαβαίνω θεωρείς ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις παρόμοια εξυπνάδα για τα Καλάβρυτα? Έψαξες?

Άρα ΧΚΠ vs XKK πρόβλημα? τι βαθύτερο και προσωπικό που αποκόπηκες μέσω ερειστικότητας-αντιπαθητικότητας από την πελατεία του μεγαλύτερου χκ και έπαψες να εκπροσωπείς την Ελληνική Χιονοδρομία?

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Η ανακοίνωση του Δς

Λόγω της συζήτησης στο forum για το ποιος μπορεί να συμμετέχει στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ,σας παραθέτουμε το άρθρο 10 παράγραφος 2: «Απαρτίζεται από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα που εκλέγονται δια ανατάσεως της χειρός και από τα παρόντα τακτικά μέλη του Συλλόγου τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει»

Edited by gatz

11 hours ago, gatz said:

«Απαρτίζεται... και από τα παρόντα τακτικά μέλη του Συλλόγου τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει»

Αυτό προφανώς δεν βοήθησε. Άρα πρέπει να αλλάξει. Και επειδή δεν είναι εύκολη η τροποποίηση του Καταστατικού, χρήσιμο θα είναι να ληφθεί απόφαση κατά τη διάρκεια της Γ.Σ., ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν (μόνο συμμετοχή) και όσοι δεν έχουν πληρώσει συνδρομή.

• Like 1

5 minutes ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Αυτό προφανώς δεν βοήθησε. Άρα πρέπει να αλλάξει. Και επειδή δεν είναι εύκολη η τροποποίηση του Καταστατικού, χρήσιμο θα είναι να ληφθεί απόφαση κατά τη διάρκεια της Γ.Σ., ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν (μόνο συμμετοχή) και όσοι δεν έχουν πληρώσει συνδρομή.

Κάλλιστα μπορεί να υπάρξει θέμα ακυρότητας .Είναι θέμα του καταστατικού ας μας πουν οι δικηγόροι του συλλόγου 

«Απαρτίζεται... και από τα παρόντα τακτικά μέλη του Συλλόγου τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει»

Δεν θυμάμαι να υπήρχε αυτός ο όρος ή να στάθηκε εμπόδιο στο να παρακολουθήσω κάποια Γ.Σ. από τις αρκετές Γ.Σ. που είχα έρθει. Θυμάμαι καλά το "μια φορά μέλος, για πάντα μέλος, μέχρι να ζητήσεις ή να παρθεί απόφαση από τα αρμόδια όργανα του Συλλόγου για τη διαγραφή σου. Στις Γ.Σ. δικαίωμα να ψηφίσουν, να θέσουν υποψηφιότητα ή να ζητήσουν το λόγο είχαν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του. Αρκετές φορές, κατ' εξαίρεση και με την άδεια του προέδρου της Γ.Σ., δινόταν ο λόγος και σε λοιπούς παρευρισκόμενους σε αυτή).

Τέλος πάντων, σεβαστό. 

Ο "Σύλλογος" θα έβγαζε, πιστεύω, σημαντικά συμπεράσματα για το "τι φταίει", αν ρώταγε τα διατελέσαντα μέλη των Δ.Σ. όλων αυτών των 20 χρόνων και που πλέων δεν έχουν κρατήσει επαφή με το Σύλλογο. Γιατί όλα αυτά τα μέλη "τράβηξαν κουπί" για το Σύλλογο μας (κάποιοι λίγο, κάποιοι πάρα πολύ...), ξόδεψανε χρήματα και πολύτιμο προσωπικό χρόνο από τη ζωή τους, που δεν αντισταθμιζεται με καμιά ετήσια συνδρομή. Όσο και να μην μου άρεσαν κάποια πράγματα & αποφάσεις κάποιων, δε μπορώ να μην αναγνωρίσω την συμβολή τους για να υφίσταται ο Σύλλογός μας σήμερα. Ρωτήστε τους. Κάτι θα μάθουμε για το ποιο λόγο ο Σύλλογος συρρικνώθηκε.

Ψάξτε και για τα ιδρυτικά μέλη. Δείτε τί ήταν αυτό που τους ώθησε να γίνει πραγματικότητα ο Σύλλογος και για ποιο λόγο δεν είναι δίπλα του στις μέρες μας. 

Χτυπάει πολύ άσχημα η άκομψη υπενθύμιση του να πληρώσει κάποιος "Χ" τη συνδρομή του. Κάτι που έχει γίνει από πολλούς, όλα αυτά τα χρόνια (και στη τελική δεν είχαν - έχουν κάποια τέτοια δικαιοδοσία στο όνομα του Συλλόγου). Πολλές οι περιπτώσεις που κάποιοι σκιζόντουσαν για την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου, αλλά μετά από χρόνια, στη καλύτερη, εξαφανιστήκαν... 

Edited by ALCATRAZ
  • Like 3

1 hour ago, ALCATRAZ said:

Χτυπάει πολύ άσχημα η άκομψη υπενθύμιση του να πληρώσει κάποιος "Χ" τη συνδρομή του

Γιατί είναι άκομψη η υπενθύμιση , ειδικά σήμερα η αποστολή μιας υπενθύμισης είναι απαραίτητη , έχουμε αρκετά πράγματα στο μυαλό μας και μια υπενθύμιση ,προσωπική ,την θεωρώ δεδομένη (  παλιά οι σύλλογοι είχαν και ένα εισπράκτορα) , αλλά γιατί να γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση για την συνδρομή  , είναι το λιγότερο που θέλει από τα μέλη ο όποιος  σύλλογος ..Αυτό που θα πρέπει να καταλάβει ο σύλλογος είναι  το γιατί δεν θέλω να πληρώσω …..για να βρεθούν οι οι διορθώσεις 

δεν έχω βρεθεί σε κανένα ορειβατικό η χιονοδρομικό σύλλογο η άλλον ,που να μην μου ζητήσουν συνδρομή … 

Στην ΓΣ πάντοτε υπάρχουν προσκεκλημένοι μη μέλη και μπορεί να τους δοθεί και ο λόγος  , μόνο που θα πρέπει κατα την ψηφοφορία στην αίθουσα να παραβρίσκονται μόνο τα μέλη κλπ……. 

Edited by vaggelis
  • Like 1

Ο "Σύλλογος" θα έβγαζε, πιστεύω, σημαντικά συμπεράσματα για το "τι φταίει", αν ρώταγε τα διατελέσαντα μέλη των Δ.Σ. όλων αυτών των 20 χρόνων...

1. Κουράστηκα και ξόδεψα πολλά χρήματα.

2. Διαφωνώ με την αντιμετώπιση των μελών της Θεσσαλονίκης.

3. Δυσαρεστήθηκα έντονα με την διαχείριση των συντονιστών του forum, στο θέμα President, αλλά και σε δύο μηνύματα δικά μου.

• Like 4

Χτυπάει πολύ άσχημα η άκομψη υπενθύμιση του να πληρώσει κάποιος "Χ" τη συνδρομή του.

Δεν είχα ΠΟΤΕ κάποιο όφελος από τη συνδρομή μου προς τον σύλλογο. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, απέχω για διάφορους λόγους. Τη συνδρομή μου όμως την πληρώνω με χαρά, για να υπάρχει αυτός ο σύλλογος, γιατί έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα, τα προηγούμενα είκοσι χρόνια.

• Like 1

Δεν θυμάμαι να υπήρχε αυτός ο όρος ή να στάθηκε εμπόδιο στο να παρακολουθήσω κάποια Γ.Σ. από τις αρκετές Γ.Σ. που είχα έρθει.

Γιώργο, εάν η Γ.Σ. αποφασίσει, δεν τίθεται θέμα.

• Like 2

34 minutes ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

1. Κουράστηκα και ξόδεψα πολλά χρήματα.

2. Διαφωνώ με την αντιμετώπιση των μελών της Θεσσαλονίκης.

3. Δυσαρεστήθηκα έντονα με την διαχείριση των συντονιστών του forum, στο θέμα President, αλλά και σε δύο μηνύματα δικά μου.

Παρ΄ όλα αυτά, είσαι εδώ. Και όποτε ο Σύλλογος σε χρειάστηκε οι παρεμβάσεις σου ήταν καίριες.

Και αυτό σε τιμά, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Edited by ALCATRAZ

Φεύγω από το τι λέει το καταστατικο για τις συμμετοχές στη ΓΣ  και ασχολούμαι με τον τίτλο του τοπικ 

Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι καταλάβαιναν ότι η συμμετοχή στα όργανα του συλλόγου είναι εθελοντική και ο καθένας που συμμετέχει μπορεί να αφιερώσει κάποιο χρόνο , όποτε η κριτική γιατί δεν έκανες το ένα η το άλλο ακούγεται περίεργα . Οποίος έχει διάθεση και χρόνο ας έρθει να βοηθήσει με έργα . 

Υποδείξεις με λόγια χρόνια τα ακούμε ……

Και επειδή κανείς δεν θα στενοχωρηθεί ή ζημιωθεί, αν κλείσει το μαγαζί... ας το αφήσουμε εδώ.

Και πάλι φίλοι. Κάπου θα ανταμωθούμε εις το μέλλον...

30 minutes ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Και επειδή κανείς δεν θα στενοχωρηθεί ή ζημιωθεί, αν κλείσει το μαγαζί... ας το αφήσουμε εδώ.

Και πάλι φίλοι. Κάπου θα ανταμωθούμε εις το μέλλον...

Το μαγαζί…. Που λέμε, δεν θα κλείσει θα μεταθετθεί στο fb και ούτε ΣΔ ούτε γενικές συνελεύσεις και ούτε συνδρομές μια μεγάλη συντροφιά ,

15 hours ago, gatz said:

Η ανακοίνωση του Δς

Λόγω της συζήτησης στο forum για το ποιος μπορεί να συμμετέχει στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ,σας παραθέτουμε το άρθρο 10 παράγραφος 2: «Απαρτίζεται από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα που εκλέγονται δια ανατάσεως της χειρός και από τα παρόντα τακτικά μέλη του Συλλόγου τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει»

«Απαρτίζεται... και από τα παρόντα τακτικά μέλη του Συλλόγου τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει»

Δεν θυμάμαι να υπήρχε αυτός ο όρος ή να στάθηκε εμπόδιο στο να παρακολουθήσω κάποια Γ.Σ. από τις αρκετές Γ.Σ. που είχα έρθει. Θυμάμαι καλά το "μια φορά μέλος, για πάντα μέλος, μέχρι να ζητήσεις ή να παρθεί απόφαση από τα αρμόδια όργανα του Συλλόγου για τη διαγραφή σου. Στις Γ.Σ. δικαίωμα να ψηφίσουν, να θέσουν υποψηφιότητα ή να ζητήσουν το λόγο είχαν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του. Αρκετές φορές, κατ' εξαίρεση και με την άδεια του προέδρου της Γ.Σ., δινόταν ο λόγος και σε λοιπούς παρευρισκόμενους σε αυτή).

Τέλος πάντων, σεβαστό. 

Μέχρι το 2011 δεν υπήρχαν αυτά.

Ισχύει ότι έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου + αυτά που γράφει ο Alcatraz αφού όμως το 2015 αποφάσισαν μόνο τα ''τα ταμειακώς ένταξει'' -ΟΚ

γι αυτό μετά ο Σύλλογος πήρε και την κάτω βόλτα  (κλειστο club - booking - party και έχει ο Θεός για όλα εκτός από την χιονοδρομία  ) γνώμη μου

ο ΜΙΚ διαβάζει ??

Αλήθεια ισχύει ότι κάποιος από το ΔΣ έχει παραιτηθεί  και δεν λέτε τίποτα?

• Like 1
  • Love 2

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

3 hours ago, korn said:

γι αυτό μετά ο Σύλλογος πήρε και την κάτω βόλτα  (κλειστο club - booking - party και έχει ο Θεός για όλα εκτός από την χιονοδρομία  ) γνώμη μου

ο ΜΙΚ διαβάζει ??

Nαι διαβάζω και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πέθανε γιατί σταμάτησε να ασχολείται με τη χιονοδρομία στην Ελλάδα. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν ο gatz και τα άλλα μέλη του Προεδρείου διαβάζουν ή έχουν βάλει να μην βλέπουν τα μηνύματα μου?

Απλές ερωτήσεις κάνω που η απάντησή τους μόνο καλό θα κάνει στον Σύλλογο.

Και πετάει και ο καθένας και το πυροτέχνημά του, των ρωτάμε και δεν απαντάει (aab)

4 hours ago, gatz said:

Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι καταλάβαιναν ότι η συμμετοχή στα όργανα του συλλόγου είναι εθελοντική και ο καθένας που συμμετέχει μπορεί να αφιερώσει κάποιο χρόνο , όποτε η κριτική γιατί δεν έκανες το ένα η το άλλο ακούγεται περίεργα . Οποίος έχει διάθεση και χρόνο ας έρθει να βοηθήσει με έργα .

Γιατί να γίνω μέλος αφού δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για το τι κάνει ο Σύλλογος? Εγώ βλέπω έναν Σύλλογο που ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ότι κάνει τίποτα?

Και έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε κριτική όταν έχουμε έρθει να βοηθήσουμε με έργα, έχουμε προσφέρει δουλειά, κείμενα, τρέξιμο, προσφερθήκαμε να κάνουμε και άλλα και είτε τα πετάξατε στα σκουπίδια, είτε τα κάνατε με μέθοδο που (εκ του αποτελέσματος) πεθαίνει ο Σύλλογος. Ακόμα και σήμερα έτοιμο είναι το υλικό και οι προτάσεις.

Έχει απαντηθεί τις πταίει επιμένεις να μην το διαβάζεις και να πετάς μπάλα "κριτική - περίεργα". Ελπίζω το υπόλοιπο ΔΣ να διαβάζει, να σκεφτεί και να απαντήσει.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη, το ανώτατο όργανο του συλλόγου είναι η Γενική Συνέλευση. Εκεί πρέπει να παρουσιαστείς και να μιλήσεις. Το forum και το fb είναι για άλλους λόγους.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αλέξη με την διαφορά ότι δεν αφορά μόνο τον Μιχάλη αλλά και όποιον άλλο έχει απόψεις που μπορούν να βοηθήσουν .

Οσον αφορά εμένα ήταν και η τελευταία μου παρουσία σε όργανα του συλλόγου και πιθανά του φόρουμ .

Οσοι έχετε χρόνο και διάθεση στελεχώσατε το ΔΣ και τις ομάδες 

Μια χαρά είναι και το forum για συζητήσεις, προβληματισμούς και ζυμώσεις. Η ΓΣ όμως όπως λέει ο Αλέξης δίνει αποτελέσματα και χαράσει πορείες με τους αυτούς που πληρώνουν, με τους παρόντες και με αυτούς που μετέπειτα σηκώνουν τα μανίκια. Ξεκάθαρα πράγματα. 

Μιχαλη ο καθένας δίνει την ερμηνεία του για το "τις πταίει". Εσύ έγραψες τη δική σου, εγώ τη δική μου, ένας τρίτος μια άλλη και ένας τέταρτος μπορεί να μην έγραψε καν τη δική του που να ειναι τελείως διαφορετική. Το καίριο ζητούμενο που επί της ουσίας επικαλείται ο gatz, είναι οι επόμενοι διοικούντες να εκλέγουν λόγω των απόψεων τους, που δεν θα απέχουν και πολύ ή καθόλου από αυτά που θα προκύψουν στην Γ.Σ..

• Like 2

Aχ δεν έχει πολύ πλάκα να παίζουμε τις κουμπάρες. Ιδρύθηκε ο Σύλλογος για να έχει φωνή ο Έλληνας Χιονοδρόμος. Όχι για να χαράσει μια φορά το χρόνο στρατηγική. Το forum υπάρχει για να καταγράφονται τα προβλήματα της Τουριστικής Χιονοδρομίας και να γινεται φωνή του Ελληνα Χιονοδρόμου LIVE.

Κάθε μέρα φωνή, όχι κάθε χρόνο φωνή.

Δηλαδή στην ΓΣ καλοκαίρι 2023 θα συζητήθουμε το πως θα ενεργήσουμε για την περσινή τιμολογιακή πολιτική του Παρνασσού που ίσχυε μέχρι τον Μάρτιο του 2023? Το forum τι το έχουμε? κινητά? skype?

Αλέξη είναι η 15η φορά στην ιστορία αυτού του Συλλόγου που δεν κάνει τίποτα για την Τουριστική Χιονοδρομία επειδή το όργανο είναι η ΔΣ: Ξεκινάω από Σεπτέμβρη το τι συμβαίνει κάθε χρόνο.

-ΓΣ νέο προεδρείο, καλοκαίρι ήταν δεν κάναμε τίποτα ε κάτσε τρέχουμε με εκδρομές τώρα (ήδη έχει φανεί ότι η σεζόν θα είναι καταστροφική/χιονοδρομικά ανέτοιμα)

-Να κάνουμε ενέργειες αλλά πρώτα να συζητήσουμε με τα χιονοδρομικά

-πρώτες συζητήσεις, μας είπαν όλα καλά θα πάνε, θα είναι η καλύτερη σεζόν ever, δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε

-συζητήσαμε πολύ καλά πριν τη σεζόν, μόλις αρχίσει η σεζόν θα κάνουμε συνέχεια διάλογο και ενέργειες (ενέργειες στον πάγο, διάλογος κρυφός)

-υπάρχει ειλικρινής και ενεργός διάλογος, δεν έχει νόημα να κάνουμε ενέργεια, δώστους λίγο χρόνο (λίγο χρόνο = όσο κρατάει η σεζόν)

-στείλαμε επιστολή, δεν απάντησαν, να δούμε τι θα κάνουμε (τίποτα)

-την Τρίτη έχουμε συνάντηση με τη διεύθυνση, ωχ ακυρώθηκε

-ναι θα το συζητήσει το ΔΣ αλλά έχουμε εκδρομή Άλπεις, μετά εκδρομή Borovets (και ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε αν το συζήτησε)

-τελειώνει η σεζόν, ότι έγινε έγινε, θα κάνουμε συναντήσεις μόλις τελειώσει η σεζόν (ποτέ)

-Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο θα τα διορθώσει όλα, τσουπ πάρε αλλαγή Διευθυντή/Εταδ/Δημάρχου κλπκλπ.

-Ε ας δώσουμε χρόνο στους καινούργιους, θα συζητήσουμε σε νέα βάση

-Κρίσιμες αποφάσεις, σε 2 μήνες έχει ΓΣ, ας συζητήθεί στη ΓΣ (και δεν συζητήθηκε σοβαρά)

-σε δυο μήνες έχει εκλογές Δημοτικές/Εθνικές που να τρέχουμε τώρα

-πρέπει να είμαστε κομψοί στην ημερίδα, πρώτα να χτίσουμε μια σχέση ο ΣΤΧ να είναι σοβαρός και μετά θα τα πούμε ως έχουν (μας είπαν αρλούμπες, σε δυο χρόνια έχουν αλλάξει όλοι οι υπεύθυνοι, ο ΣΤΧ δεν είπε τίποτα)

Παράδειγμα: Από πέρσι με τον konkan είχα ειρωνικές απαντήσεις και καθυστερήσεις στο ερώτημα: τι κάνετε για την Τουριστική Χιονοδρομία. Κάντε κλικ την εικόνα.

31 Γενάρη 2022 (ο Παρνασσός να κάνει εγκλήματα). 14 μήνες μετά έχετε δημοσιοποιήσει κάπου τι έγινε?335793510_1908884652811661_2974506721226283366_n.png.6f72a5cae3be03f2c6e2b7141a1caa64.thumb.png.6a86bb57f0f79b1b66b727f17d810e40.png

Δεν κατηγορώ γιατί δεν κάνατε πολλά. Δεν αμφιβάλλω ότι κάνατε κάτι.

Ρωτάω απλά ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? πχ 3 επιστολές, 200 τηλέφωνα, 5 συναντήσεις? ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ? ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ?  ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ?

Απαντήστε και εκεί θα ξεκινήσουμε να δούμε τις πταίει. Αν περιμένετε τη ΔΣ να απαντήσετε...ξαναδιαβάστε το post από την αρχή

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Θα απαντήσω όχι ως μέλος του ΔΣ αλλά σαν ένα άτομο που εθελοντικά προσπάθησα να προσφέρω στον χρόνο που μπορούσα ( από το οδοντιατρειο μου) , να διαθέσω στον σύλλογο . 
ο τρόπος αντίδρασης με γράμματα στην αρχή της περιόδου έγινε ,απαντήσεις δεν πήραμε ακολούθησε επιστολή που δημοσιοποιήθηκε για τα προβλήματα παρνασσου όπου και ως απάντηση λάβαμε ημερομηνία ραντεβού για συζήτηση με τον διεύθυνση του ΧΚΠ , μια ημέρα πριν ακυρώθηκε με λόγο να υπάρξει συμμετοχή της Εταδ .( πιθανά να περάσει χρόνος και λόγω εκλογών να πάει στην επόμενη διοίκηση) ( δίκη μου ερμηνεία).

αυτα όσον αφορά το θέμα ΧΚΠ 

ο σύλλογος είχε και αλλά θέματα που έπρεπε να λύσει αναλυτικά θα παρουσιαστούν στον απολογισμό στη ΓΣ

Τα άτομα που έχουν λοιπόν χρόνο και διάθεση να ασχοληθούν περισσότερο και χρόνο να διαθέσουν για συνεχείς συναντήσεις με τις διοικήσεις των ΧΚ ελπίζω να απαρτίσουν το νέο ΔΣ και σίγουρα όλοι μας θα τους βοηθήσουμε με ιδέες !!!!

Και επειδή η κριτική δίκαια μπορεί να είναι από πολλούς , περιμένω τουλάχιστον αντίστοιχα πολλές υποψηφιότητες .Να υπενθυμίσω ότι στην προηγούμενη ΓΣ δεν υπήρξαν ούτε καν οι απαραίτητοι αναπληρωματικοί για το ΔΣ , εννοείται ούτε καμία ομάδα εργασίας . 

Edited by gatz

1 hour ago, gatz said:

ο τρόπος αντίδρασης με γράμματα στην αρχή της περιόδου έγινε ,απαντήσεις δεν πήραμε ακολούθησε επιστολή που δημοσιοποιήθηκε για τα προβλήματα παρνασσου όπου και ως απάντηση λάβαμε ημερομηνία ραντεβού για συζήτηση με τον διεύθυνση του ΧΚΠ , μια ημέρα πριν ακυρώθηκε με λόγο να υπάρξει συμμετοχή της Εταδ

Τα Ελληνικά μου δεν είναι καλά αλλά πραγματικά μοιάζει κοροιδία αυτό που κάνεις. Ας πούμε ότι είναι δεκτή επιλογή σας να στείλετε γράμματα κρυφά από τα μέλη στην αρχή της περιόδου. Αυτά κάνατε μόνο? Ο konkan δεν μιλούσε με διευθυνση ΧΚΠ πέρσι? Πρόπερσι δεν έκοβε πίττες? Φέτος δεν κόβατε πίττες? Συνέχεια στο skype με ΧΚΚ?

ΠΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ? ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ? ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ? ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ?

Μπείτε μια στο site snowclub.gr και πειτε μου τι βλέπετε. Πραγματικά απορώ πως περιμένεις να σηκωθεί κάποιος να έρθει σε ΔΣ ενός τέτοιου Συλλόγου.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα !!!

Ελα στη ΓΣ  και βάλε υποψήφιος για να κανείς πράξεις τις ιδέες σου !!! Όλα τα αλλά είναι δικαιολογίες !!!!!

Edited by gatz