Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nik-Avo

Skiing or Snowboarding?

Skiing or Snowboarding?  

454 members have voted

1. 1.

• Skiing
      269
    • Snowboarding
      187

Recommended Posts

Κοίτα, Μανώλη, πρακτικά όταν μάθεις καλά ΔΕΝ τρως πλέον σαβούρες. Δηλαδή, αν πας σαν άνθρωπος, ακόμα και γρήγορα, ακόμα και πλαγιασμένος όλη μέρα... αν θέλεις, δεν πέφτεις. Απλά τρως πολύ πιό εύκολα σαβούρα με το που το τραβήξεις λίγο παραπάνω... Κάτι που το κάνουμε συχνά, μάλλον :evil:

Θα έλεγα οτι αν δε θες να φας τούμπα δεν τρως, αλλά πάλι δεν έχει πλάκα. Το νόημα είναι να προσπαθείς για το κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς ώστε να κερδίσεις κάτι από κάθε βόλτα στο βουνό ... ε σε απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει τούμπες :evil:

• Like 1

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Γεια σας, ειμαι ο Κωστας ο Ταξιαρχης και κανω skiing !! :flower:

Χαιρομαι πολυ που τα ξαναλεμε, σας βλεπω να συνεχιζετε δυναμικα ετσι μπραβο

• Like 3

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι ο Jack 35 ετών. Από μικρός έκανα snowboard, αλλά μετά παντρεύτηκα, έκανα παιδιά και πλέον έχω να πατήσω στο βουνό πάνω από μία δεκαετία. Φέτος υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα ξαναξεκινήσω γιατί μου έχει λείψει πάρα πολύ.

Ελπίζω να τα καταφέρω να κάνω μία ολοκληρωμένη κατάβαση, έστω και με πολλές κωλοτούμπες :)

• Like 6

Προς στιγμήν νόμιζα ότι θα έλεγες:

Από μικρός έκανα snowboard, αλλά μετά παντρεύτηκα, έκανα παιδιά και πλέον

..... κάνω σκι.

Ευκαιρία να μάθει και η οικογένεια και μετά κάθε σκ θα ανεβαίνετε. Μετά σε βλέπω με κανα τροχόσπιτο.

1162895.jpg

Καλημερα, καινουργιος εδω στο FORUM, ψηφιζω SKI γιατι ειναι το απολυτο.

Γιατι οπως λενε και στην αλλη ακρη του Ατλαντικου-If skiing were easy they'd call it snowboarding-

• Like 3

Για σας και εγώ με την σειρά μου ψηφίζω ΣΚΙ γιατί το λατρεύω αλλά θαυμάζω και το snowboard χωρίς να ασχολούμαι κυρίως στο τομέα των τρικς.

ngpxdc.jpg

Για σας

Σκιέρ είμε ,οπότε σκι θα προτινω και εγώ,νομίζω ότι το να μάθεις snowboard είνε πιο δισκολο από το να μάθεις σκι,αλλά νομίζω ότι το να κανείς σκι τεχνικά θα είνε πολύ πιο δισκολο από το να κανείς μπορδ σε ψιλό επίπεδο ,το καλό σκι απετι τεχνική από την μέση και κάτω ,το μπορδ χρησιμοποι όλο το σώμα

Να το θέσω από μια άλλη ενδιαφέρουσα οπτική το θέμα, μια που βλέπω ότι επανενεργοποιήθηκε: Για να κάνεις σκι δεν έχεις κανένα λόγο να έχεις οποιαδήποτε ιδέα από snowboard. Για να κάνεις snowboard, μπορεί να μην είναι απαραίτητο να ξέρεις σκι, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είσαι απείρως πιο ολοκληρωμένος και με καλύτερη αντίληψη για πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με το χιόνι, το πως δουλεύουν οι ακμές και σε θέματα συμπεριφοράς στο βουνό.

:shuriken:

Edited by PhaethonF1
  • Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Snowboarding αν και θαυμάζω πολύ τους σκιερ. Τρομερή τεχνική

Θοδωρής.......με αγάπη!

Απο δω και στο εξης...ορειβατικό σκι.

Στάλθηκε από το A1-810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλη φάση το ορειβατικό σκι...! :thumbup:

Αλλά και με το snowboard μπορείς να ζήσεις τέτοιες συγκινήσεις, με τη χρήση βέβαια snowshoes ή splitboard για υποβοήθηση. Μπορεί όταν το ανοίγεις να είναι αρκετά φαρδύτερο από ski, αλλά δεν σε κουράζει και τόσο πολύ!

Πρέπει να μαζέψουμε μια ομάδα για καμιά εξόρμηση κάποια στιγμή! B)

(Ο Ψηλορείτης φαντάζει σαν ένας εφικτός στόχος!)

καλησπέρα κ απο μένα!!! Ειμαι απο βόρεια κ κάνω Ski!! φετος ξεκινησα κ ορειβατικο..το οποιο συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

• Like 5

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Η παρέα του ορειβατικού σκι από ότι φαίνεται μεγαλώνει

και είναι ωραίο αυτό!

Που σκιάρεις συνήθως?

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

για χιονοδρομικά πάω οπου εχει την καλύτερη ποιότητα!! καιμακτσαλαν , βασιλιτσα ,πηγαδια...με τα ορειβατικά λιγα πράγματα...ειναι η πρώτη μου σεζόν φέτος..αν κ εκανα 3 καλες διαδρομές στον ολυμπο οπου έμεινα κατάενθουσιασμενος!!!

• Like 4

Καλως ηρθες στην οικογενεια του Snowclub! Σας ψιλοζηλευω εσας με το ορειβατικο σκι !Ειναι στους αμεσους στοχους μου .Ενας λογος που δεν το δοκιμασα μεχρι τωρα ειναι οτι δεν ειχα καποιον κοντινο μου ωστε να παρακινηθω και δευτερον φοβαμαι μηπως δεν μπορεσω να ανταπεξελθω στο θεμα αντοχης.Και παλι καλως ηρθες !!!

• Like 2

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Καλώς ήρθατε.

Χαίρομαι που η εδώ ομάδα αυξάνει!!

Μια και είστε από την Θεσσαλονίκη, έχετε υπόψιν ότι σύντομα θα γίνει συγκέντρωση των φίλων του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη καθώς και η ετήσια Γενική Συνέλευση θα γίνει στην πόλη μας (την θεωρώ και δική μου γιατί σπούδασα εκεί) την Κυριακή 4 Μαίου.

Να τα πούμε από κοντά.!!!!

• Like 2

Καλησπερα παιδια σε ολους τους χιονοορειβατοσπλιτμπορταδοκαρβαρισμενους. Εγω κανω σνουμπορντ 4-5 χρονια αλλα η υποληποι στην παρεα ειναι με σκι οποτε δεν μπορω να αποφασισω. Μπορω να ψηφισω και τα δυο? Αυτο το σκ ηταν να ειχα την πρωτη επαφη με το spitboarding αλλα δεν εκατσε τελικα λογο καιρου. Δεν πειραζει να εχουμε κατι να περιμενουμε για του χρονου . Καλως σας βρηκα παιδες!!!! :animier:

• Like 3

WORK FOR IT!