louis 53 Report post Posted December 8, 2006 Σίγουρα ενα ζευγάρι που είχε μείνει ήταν 178 και μετα είχε ένα ψηλότερο δεν θυμάμαι ποιο μεγεθός. Ουσιαστικά ψάχνω κάτι που είναι κ οικονομικό όπωσ το Κ2 και το rossignol που κυμαίνονται στα 300 ευρώ.Δεν είμαστε για μεγάλα έξοδα. Γι' αυτό αναφέρω αυτά. Επίσης το Κ2 στο site που τα είδα μου απάντησαν οτι το Κ2 έχει πολύ καλή συμπεριφορά στην κατάβαση. Για κοίτα κι εδώ... Έχει πακέτα με δέστρες ορειβατικές σε πολύ καλή τιμή. Να υπολογίζεις και 60,00€ τα μεταφορικά... Γενικά συμφωνώ με το zox, τα B3 τα έχω δοκιμάσει και είναι πολύ σοβαρό σκι,εμπιστοσύνης και καλό στα σκληρά. Κοίτα κι άλλα σκι, με κατάλληλες διαστάσεις γι αυτό που θέλεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 8, 2006 Ωραίο site, Louis. Εχεις πάρει τίποτα απο εκεί? Ειναι εξυπηρετικοί? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 8, 2006 Πολύ καλές τιμές και ένα κάρο πονηρά πέδιλα!!!! Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 8, 2006 Ωραίο site, Louis. Εχεις πάρει τίποτα απο εκεί? Ειναι εξυπηρετικοί? Ναι και πολύ γρήγοροι, πλην εορτών... Γενικά ψωνίζω έξω,μόνο όταν δεν βρίσκω αυτό που θέλω στην Ελλάδα,καθώς κι εδώ βρίσκεις πολύ καλές τιμές και έχεις και μια προσωπική σχέση βρε αδερφέ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 8, 2006 Tι θα έλεγες για τα Κ2 Outlaw σε 181 ή τα Atomic Snoop Daddy σε 185 ??? Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 8, 2006 Tι θα έλεγες για τα Κ2 Outlaw σε 181 ή τα Atomic Snoop Daddy σε 185 ??? Pal mal... Volkl Karma, Rossignol Scratch FS... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 8, 2006 Atomic Snoop Daddy σε 185 ??? ..ειμαι ετοιμος εδω κ καιρο να τα χτυπησω, απλα χεζομαι να τραβηξω της σκανδαλη. Τα φετινα Karma (louis speaking ) ειναι unbeatable κ με βραβειο.. (το site που λεει ο Λουης ειναι πολυ γνωστο στους Γερμανους [κ σε αρκετους ελληνες οπως φαινεται] περιμενω κ εγω ενα αγιοβασιλιάτικο δωρο σε 3-4 μερες απο΄κει) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 8, 2006 Ναι ρε σεις...και πέρσι τα Karma (διαφέρουν από τα φετινά στα graphics του topsheet) είχαν αποσπάσει βραβείο από το Freeskier.... σε σχετική κατηγορία (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,να πέσει να σε πλακώσει ).Είναι από τα πιο σκληρά mid-fat twintip που κυκλοφορούν και ίσως από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στα freeride καθήκοντά τους.Και μου φαίνονται και σχετικά ελαφριά.Φέτος θα τα δουλέψω κι άλλο. Η freeride και freestyle σειρά της Atomic φέτος είναι από τις πιο ολοκληρωμένες.Με όλους τους Daddyδες.... Χτύπα τον Κωστή,θα πάει γάντι στα Βαρδούσια ...ΟΕΟ Τι λέτε για αυτόν,τον Big Daddy (145-125-129)....???? ή τον twintip ξάδελφό του Thug (140-120-133) ... ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ MONO ΜΕ 400E !!!!!! ΟΥΟΥΟΥΧΧΧΧΧ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΠΑΛΙ Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
dimos 0 Report post Posted December 8, 2006 Παιδιά κ εγώ αυτό το site εννοούσα για καλές τιμές κ φυσικά καλές τιμές επιπλέον και στα σετ. Συμφωνώ να στηρίζουμε τους εδώ πωλητές αλλα δεν βλέπω καλές τιμές εδω πάνω (βορειο Ελλάδα). Τα Bandit που είδα είναι παλιότερο μοντέλο και δεν μοιάζει στα χρώματα με τα σημερινά. Πάντως λέω να περιοριστώ στα οικονομικά και όμως καλά πέδιλα 30ο-350 ευρώ καθώς ήδη έχω σκί κατάβασης, snowboard ορειβατικό εξοπλισμό κτ.λ. Καταλάβατε που το πάω. ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 8, 2006 ειδα τα οutlaw μου 380€ και μου ηρθε καπως, αλλα στη τιμη δεν εχουν τη δεστρα, οταν ειδα και τη τιμη εκει πηρα ανασα. Tα οutlaw ειναι αρκετα βαρια, 8+ κιλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 9, 2006 Τι λέτε για αυτόν,τον Big Daddy (145-125-129)....???? ή τον twintip ξάδελφό του Thug (140-120-133) ... ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ MONO ΜΕ 400E !!!!!! ΟΥΟΥΟΥΧΧΧΧΧ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΠΑΛΙ Ήθελα πέρσι να πάρω τα Big Daddy και δεν τα βρήκα τότε που τα χρειαζόμουν και πήρα τα Scott Pure. Φοβερά σκι (193cm, 135-101-119),καταπληκτική κουτάλα,πραγματικός οδοστρωτήρας... Τους φετινούς μπαμπάδες τους είδα στη La Grave τους δοκίμαζε κάποιος της Atomic. Ωραίοι μου φάνηκαν,αλλά βγήκε και το Volkl Sumo σε σωστό μήκος για τα γούστα μου... La Grave, επιστρέφοντας στο χωριό... Και το σκι που πήρε παμψηφεί το βραβείο στα γραφικά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TANNIS 0 Report post Posted December 10, 2006 Ναι και πολύ γρήγοροι, πλην εορτών...Γενικά ψωνίζω έξω,μόνο όταν δεν βρίσκω αυτό που θέλω στην Ελλάδα,καθώς κι εδώ βρίσκεις πολύ καλές τιμές και έχεις και μια προσωπική σχέση βρε αδερφέ... Καλά για το πολύ γρήγοροι μην ορκίζεσαι. Εμένα χάσανε την παραγγελία μου και αν δεν έπαιρνα τηλέφωνοδεν θα βρίσκαμε άκρη με τίποτα.Αλλά ναι έχει φοβερές προσφορές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimos 0 Report post Posted December 11, 2006 Tελικά εχω βρεί τα Bandit σε ύψος 185 και 178 Β3 (μάλλον περσινα)στον κλαουδάτο θεσ/νίκη. Απο μπότες δέν υπάρχει πουθενά ορειβατικού εκτός απο scarpa!!!Τί προτείνετε Bandit ή K2 shuksan ή K2 Mt.Baker σε ορειβατικό σκί? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 11, 2006 Tελικά εχω βρεί τα Bandit σε ύψος 185 και 178 Β3 (μάλλον περσινα)στον κλαουδάτο θεσ/νίκη. Απο μπότες δέν υπάρχει πουθενά ορειβατικού εκτός απο scarpa!!!Τί προτείνετε Bandit ή K2 shuksan ή K2 Mt.Baker σε ορειβατικό σκί? Οι scarpa είναι μια χαρά, αν τις αισθάνεσαι καλά στο πόδι σου και έχω την αίσθηση πως την αντιπροσωπεία την έχουν στην Θεσσαλονίκη. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
dimos 0 Report post Posted December 11, 2006 'Εχω βάλει στο μάτι τις Adrenaline Garmont περσινό μοντέλο σε φοβερή τιμή, μιας κ είναι προσανατολισμένες σε κατάβαση. Αλλα δεν μπορώ να βρω κ να δοκιμάσω. Θα ταιριάξουν τα νούμερα με τις κατεβασιάρες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TiLT 0 Report post Posted December 11, 2006 Εγω χτυπησα τα scott aztec skin limited απο telemark-pyrenees εχει ακοθσει τιποτα κανεις για αυτα; Τπ μονο που ξερω ειναι οτι θα φερνω λιγο σε γελαδαρη Α και πουλαω κατι μποτες AT σε αλλο post (του zox) Quote μπορώ και χωρίς ... Share this post Link to post Share on other sites
cookmangr 0 Report post Posted December 12, 2006 παντως louis καταπληκτικη ζωγραφια πανω στα ski σου εκκατομυρια σπερματοζωαρια γονιμοποιουν ενα ωαριο και ολα αυτα πανω στα σκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε εσυ τηλεμαχε παλι τα ιδια θα λεμε εσυ ρε αγορι μου ακομα και 2 μαδερια απο την οικοδομη να φορεσεις για σκι θα καβαλας τα κυμματα της πουδρας οπως ο απλος κοσμος περιπατει τι ειπε παλι ο ποιητης.......................... καλο χειμωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 12, 2006 Καλοφορετα Τηλέμαχε Ναι, τα εχει κοινος μας γνωστoς ..τα φορεσα για μια κατεβασια περυσι, (τους περσινους Aztekους, όχι τα skin limited..mouuuuuu). H αισθηση που μου ειχαν αφησει ακουμπαει τα Β2, που αν θυμαμαι καλα εχουν κ παρομοιες διαστασεις. Την Scarpa φερνει ο Κυδωνης στη Θεσ/νικη. Στην Αθηνα μπορεις να βρεις μοντελα telemark ή ΑΤ (Denalli TT, F1) στο Wild Sports στου ΦΙΞ. Τις Garmont Αdrenaline μπορεις να τις δοκιμασεις ακριβως διπλα στο παραπανω καταστημα, το Pathfinder του Τρ.Καραχάλιου, οπου ειτε με την δικη του βοηθεια (σπανια θα τον βρεις στο μαγαζι), ειτε του Στ.Μωραϊτίνη (αρκετα εμπειρος στον εμπορικο χωρο των υλικων βουνου' κ οχι μονο εμπορικο.. ) θα λαβεις απαντηση σε αρκετες αποριες σου. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 12, 2006 Εγω χτυπησα τα scott aztec skin limited απο telemark-pyrenees εχει ακοθσει τιποτα κανεις για αυτα; Τπ μονο που ξερω ειναι οτι θα φερνω λιγο σε γελαδαρηΈχεις γούνινα σκι,να περνάς τη γούνα με ένα σπρέι σιλικόνης,η με ειδικό υγρό(η σαπούνι) wax που περνάμε τις φώκιες, για να μην κρατάνε νερό.Αλλιώς την Άνοιξη θα είναι ασήκωτα, από το νερό που θα κρατάνε οι αγελαδίτσες σου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 12, 2006 'Εχω βάλει στο μάτι τις Adrenaline Garmont περσινό μοντέλο σε φοβερή τιμή, μιας κ είναι προσανατολισμένες σε κατάβαση. Αλλα δεν μπορώ να βρω κ να δοκιμάσω. Θα ταιριάξουν τα νούμερα με τις κατεβασιάρες? Φοράω 42 νούμερο παπούτσι και τις alpine και τις adrenalin τις έχω στο 26 mondopoint, δηλαδή 41. Μην τις πάρεις μεγάλες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimos 0 Report post Posted December 12, 2006 Επειδή μένω Κατερίνη είναι δύσκολο να κατέβω αθήνα μόνο για μπότες κ μάλλον θα ρισκάρω να τις πάρω έτσι λόγω χαμηλής τιμής. Για τα σκί που είχα πεί έχει κανεί να πει τίποτα πιά απο τα 3? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TiLT 0 Report post Posted December 13, 2006 Έχεις γούνινα σκι,να περνάς τη γούνα με ένα σπρέι σιλικόνης,η με ειδικό υγρό(η σαπούνι) wax που περνάμε τις φώκιες, για να μην κρατάνε νερό.Αλλιώς την Άνοιξη θα είναι ασήκωτα, από το νερό που θα κρατάνε οι αγελαδίτσες σου... αυτα παθαινεις οταν αγοραζεις απο το ιντερνετ... δεν ειχα καταλαβει οτι εχουν γουνα τα σκασμενα κι ας μην ειμαι υπερ των υπερελαφρων λυσεων αυτη τη φορα το παραεκανα Quote μπορώ και χωρίς ... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 13, 2006 Τηλεμαχε, εχεις καμμια φωτο; Αδυνατω να συλλαβω περι τινος προκειται! Παντα ειχα την περιεργεια αν φτιαχνει κανεις ορειβατικου τυπου σκι με λεπια σαν του cross country! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
TiLT 0 Report post Posted December 13, 2006 kapos etsi:) bre cookman ασε τα κοπλιμεντα και πες μου ποτε θα παμε επιτελους για σκι Quote μπορώ και χωρίς ... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 13, 2006 Το γουνακι βρε Τηλεμαχε!! Το γουνακι... Τι ειναι αυτο; Ειναι σαν να ειναι αξυριστα τα σκι απο κατω; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites