BOOZER 0 Report post Posted May 2, 2007 Εγώ εκτός από όλα τα παραπάνω που ως παράδειγμα ανέφερα, θα σου προσθέσω, επιπλέον, ότι μέχρι να φτάσει ο εμπρός αριστερός και ο πίσω δεξιός τροχός στο χαντάκι, μεσολαβούν 452.897 μηνύματα που παραλαμβάνονται από τον εγκέφαλό μας, τα οποία παραβλέπουμε προφανώς για να βρεθούμε όπως περιγράφεις και μετά περιμένουμε το μπλοκέ διαφορικό να μας σώσει όπως στο αρχαίο δράμα... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 2, 2007 Άννα μιλάμε για τεχνικά χαρακτηριστικά τετρακίνησης και εσύ το πήγες στο αν είναι σωστό ή όχι να κολλήσουμε κλπ. κλπ. κλπ. http://www.arb.com.au/arb-air-locker-video.php δες αυτό το video και θα καταλάβεις τί κάνει το μπλοκέ Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 2, 2007 Χωρίς να σε προσβάλλω και να προβάλλω εμένα, ακριβώς επειδή δεν γνωριζόμαστε και προς αποφυγήν μελλοντικών παρεξηγήσεων γιατί εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε ηλεκτρονικά, το σπούδασα, το διάδαξα σε Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο 3 χρόνια και το μελετάω ακόμα γιατί μόνο έτσι γίνεται κανείς καλός δάσκαλος και προς Θεού όχι παντογνώστης... Τι είπατε ότι επαγγέλεστε, αν επιτρέπεται; Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 2, 2007 ..μη τη βλεπετε ομορφουλα-στο νεσεσεράκι της εχει ολο γαλλικα κλειδια, 4κιδα μπουζι κ μολυβια (οχι για το ματι), για σημαδεμα του αβάνς Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 2, 2007 Χωρίς να σε προσβάλλω και να προβάλλω εμένα, ακριβώς επειδή δεν γνωριζόμαστε και προς αποφυγήν μελλοντικών παρεξηγήσεων γιατί εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε ηλεκτρονικά, το σπούδασα, το διάδαξα σε Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο 3 χρόνια και το μελετάω ακόμα γιατί μόνο έτσι γίνεται κανείς καλός δάσκαλος και προς Θεού όχι παντογνώστης... Τι είπατε ότι επαγγέλεστε, αν επιτρέπεται; Κάτσε τώρα γιατί με προσβάλλεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρπάχτηκες. Μίλησες για το πώς λειτουργεί η τετρακίνηση και προσέθεσα στα λεγόμενά σου το ρόλο που παίζει το μπλοκέ διαφορικό. Μετά μίλησες γενικά για φιλοσοφία κατασκευής οχημάτων, σκέψεις που κάνει ο εγκέφαλός μας προτού να κολλήσουμε κλπ. Αυτά, σωστά κατά τα άλλα ως γενικότερη θεώρηση των πραγμάτων, δεν καταλαβαίνω όμως πώς συσχετίζονται σε μια συζήτηση για τις δυνατότητες της τετρακίνησης. Επειδή λοιπόν σπούδασες αυτά νομίζω ότι ξέρεις τί είναι το μπλοκέ. Δες το βίντεο που παρέθεσα παραπάνω και είναι το παράδειγμα που ανέφερα με τις δύο ρόδες στον αέρα. Και το βίντεο είναι από την arb μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 2, 2007 απλά να προσθέσω στο παράδειγμά σου ότι για να μεταφερθεί σε όχημα awd η κίνηση στους εναπομείναντες τροχούς που έχουν πρόσφυση χρειάζεται μπλοκέ διαφορικό γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που suv αρκετών χιλιάδων ευρώ ακινητοποιήθηκαν λόγω έλειψης μπλοκέ. Το πόσο μας πουλάνε ένα αμάξι ή το πόσο στοιχίζει δεν έχει να κάνει μόνο με τον εξοπλισμό του. Ενδεχομένως ένα Niva μπορεί να πάει όπου ένα Cayenne ονειρεύεται υποθέτω... δεν το ξέρω. Πως αλλιώς εξηγείς ότι παλαιότερα με τα συμβατικής τεχνολογίας αυτοκίνητα ή και τα αρχαιολογίας αμάξια που ανεβαίναμε στα βουνά, βλέπαμε όλο και λιγότερα μικροατυχήματα, ατυχηματάρες και ακινητοποιήσεις; Έτσι λοιπόν αν σε 4κίνητο όχημα που δεν έχει μπλοκέ σηκωθούν στο αέρα μια ρόδα εμπρός και μια πίσω έμεινε το όχημα. Θα γυρνάνε οι ρόδες στον αέρα. Οφείλουμε να έχουμε επίγνωση. Κι ύστερα, αν κατάλαβα καλά, αυτό που λες είναι ότι αν τα SUV των χιλιάδων ευρώ είχαν μπλοκέ δεν θα έμεναν; Δες το βίντεο που παρέθεσα παραπάνω και είναι το παράδειγμα που ανέφερα με τις δύο ρόδες στον αέρα. Και το βίντεο είναι από την arb μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο. Το είδα, παρ'όλα αυτά όσες arb, που δεν την υποτιμώ, κι αν μαζευτούν δεν μπορούν να μας μεταδώσουν τη συναίσθηση της κατάστασης που πρέπει να έχουμε. Και των δυνατοτήτων μας και του οδοστρώματος και του αυτοκινήτου που οδηγάμε κλπ κλπ. Γιατί προσβάλλεσαι και γιατί πιστεύεις ότι αρπάζομαι δεν μπορώ να καταλάβω...διαφαίνεται και από τα γραφόμενά μου... "Χωρίς να σε προσβάλλω και να προβάλλω εμένα, ακριβώς επειδή δεν γνωριζόμαστε και προς αποφυγήν μελλοντικών παρεξηγήσεων γιατί εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε ηλεκτρονικά, το σπούδασα, το διάδαξα σε Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο 3 χρόνια και το μελετάω ακόμα γιατί μόνο έτσι γίνεται κανείς καλός δάσκαλος και προς Θεού όχι παντογνώστης... " Όσα βίντεο κι αν δει κανείς, ποτέ δεν υποκαθιστούν την εμπειρία και την τεχνογνωσία. Και πάλι όμως δεν απάντησες τι επαγγέλεσαι... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted May 2, 2007 Πως αλλιώς εξηγείς ότι παλαιότερα με τα συμβατικής τεχνολογίας αυτοκίνητα ή και τα αρχαιολογίας αμάξια που ανεβαίναμε στα βουνά, βλέπαμε όλο και λιγότερα μικροατυχήματα, ατυχηματάρες και ακινητοποιήσεις; Γιατί τα παλαιά τα χρόνια ο κόσμος που ανέβαινε στο βουνό ήταν πολύ λιγότερος σε σχέση με τον κόσμο που ανεβαίνει τώρα και το κυριότερο ο περισσότερος κόσμος που ανέβαινε στα βουνά τότε είχε σχέση και εμπειρία με το βουνό ,ενώ τώρα οι περισσότεροι που ανεβαίνουν στο βουνό δεν έχουν ξαναδεί χιόνι-πάγο κτλ +1 Εγώ μόνο SUV έχω δει να έχουν φύγει από το δρόμο (και το σιβίκ μου) Είναι επειδή είναι τετρακίνητα και μπορούν να τρέχουν πολύ περισσότερο στους χιονισμένους δρόμους. :D Και πάλι όμως δεν απάντησες τι επαγγέλεσαι...Δεν απευθύνεται σε μένα η ερώτηση αλλά τι σχέση έχει; Εγώ είμαι μηχανολόγος, μπορώ να τρέχω στο χιόνι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 2, 2007 Τι είπατε ότι επαγγέλεστε, αν επιτρέπεται; [/font] Και πάλι όμως δεν απάντησες τι επαγγέλεσαι...[/size] Το ύφος της ερώτησής σου και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που αυτή δημιουργεί δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια να μην το θεωρήσω επιθετικό. Όσα βίντεο κι αν δει κανείς, ποτέ δεν υποκαθιστούν την εμπειρία και την τεχνογνωσία.[/size] Όταν όμως το βίντεο δείχνει την τεχνογνωσία κάποιων ανθρώπων στην πράξη? Επειδή ακολουθώ τον σύλλογο τετρακίνησης βορείου Ελλάδος που και που και ρωτάω έτσι έμαθα την σημασία του μπλοκέ διαφορικού. Πραγματική εκτός δρόμου τετρακίνηση χωρίς μπλοκέ δεν υπάρχει. Εγώ μόνο SUV έχω δει να έχουν φύγει από το δρόμο Είναι επειδή είναι τετρακίνητα και μπορούν να τρέχουν πολύ περισσότερο στους χιονισμένους δρόμους. :D Λεωνίδα δεν μιλάω για αυτούς τους αχαρακτήριστους που τρέχουν σαν τρελοί σε δημόσιους δρόμους με 4κίνητα χωρίς να γνωρίζουν τί κάνουν. Μίλησα για τις δυνατότητες τετρακίνησης σε εκτός δρόμου καταστάσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 2, 2007 Εξακολουθείς να υπεκφεύγεις όμως και υπάρχουν και pm για τη διατήρηση των προσωπικών σου δεδομένων... Σε αφήνω στην κρίση των υπολοίπων, αν και οι προθέσεις μου ήταν ξεκάθαρες σε όλους τους νοήμονες αναγνώστες του θέματος. Το άσχημο δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που προσπαθείς να κρύψεις. Σου το ξαναλέω λοιπόν ότι διαφωνώ και μπορούμε να ανοίξουμε ένα θέμα με το πως λειτουργούν τα διαφορικά αυτά. Να σου αραδιάσω ένα σωρό από βιντεάκια και φωτογραφίες από το πως το λύνουμε και το πως το δένουμε, όμως δεν έχει νόημα, γιατί και πάλι το θέμα μας δεν είναι αυτό. Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι τα καλύτερα συστήματα στα χειρότερα "χέρια" είναι 0. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 2, 2007 Εξακολουθείς να υπεκφεύγεις όμως και υπάρχουν και pm για τη διατήρηση των προσωπικών σου δεδομένων... Σε αφήνω στην κρίση των υπολοίπων, αν και οι προθέσεις μου ήταν ξεκάθαρες σε όλους τους νοήμονες αναγνώστες του θέματος. Το άσχημο δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που προσπαθείς να κρύψεις. Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις ξανά τα όσα έγραψα. Το ύφος γραφής μου και ο τρόπος με τον οποίο εξέθεσα τις απόψεις μου δεν έχουν σχέση νομίζω με τα όσα μου καταμαρτυρείς αμέσως ή εμμέσως ανωτέρω. Ειλικρινά με στενοχωρεί πολύ η τροπή που πήρε το θέμα και η επιθετικότητα που βγάζεις στο άτομό μου. Όσο καιρό γράφω εδώ μέσα προσπάθησα και προσπαθώ να καταθέτω τις απόψεις μου σωστές ή όχι σε πλαίσια διαλόγου. Όσοι με γνωρίζουν και προσωπικά πάνω κάτω ξέρουν τί "κουμάσι" είμαι. Ξέρεις Άννα καμιά φορά υπάρχουν και άνθρωποι που στενοχωριούνται όταν τόσο καιρό αγαπάνε αυτό που κάνουν και βρίσκονται σήμερα στη θέση να διαβάσουν τα ανωτέρω. Θα μπορούσε ο διάλογος να συνεχιστεί χωρίς προσωπικές αναφορές. Καλό βράδυ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted May 2, 2007 Φιλε Κωνσταντινε αν και σε βρισκω διαβασμενο στο θεμα του ESP εν τουτοις επιλεγεις ν'αγνοεις τον παραγοντα οδηγο που σου επισημαινει η BOOZER.Ενα σκασμο συστηματα να βαλεις στ'αμαξι σου αν δεν το'χεις...δεν το'χεις φιλε.Δεν ξερω πως οδηγεις αλλα εχω φιλους με τζιπαρες που δεν μπορουν να τα οδηγησουν σε 20 εκατοστα χιονι πατημενο οταν εγω ανεβαινα Παρνασσο με παγο με Fiat Uno με λιωμενα λαστιχα και χωρις αλυσιδες(ηλιθιοτητα αλλα ηταν 7.30 το πρωι και δεν ανεβαινε-κατεβαινε ψυχη)ΟΛΑ ειναι θεμα εξοικειωσης με τις καταστασεις.Με το προσωπικο μου πισωκινητο με μπλοκε 45% δεν βαζω ποτε αλυσιδες!Το ESP σε σωνει απο γλιστρηματα σε κραταει στην πορεια σου,δεν σε ανεβαζει ομως στις πιστες απο μονο του.Απενεργοποιηση χρειαζεται μονο αν το δικο σου επεμβαινει πολυ στη τροφοδοσια(γιατι σε κοβει και θα σε κολλησει στο πολυ χιονι-λασπη) η' αν θες να πηγαινεις με τις 'πορτες'!!!δεν βρισκω την BOOZER επιθετικη..καθε αλλο μαλιστα. Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 2, 2007 Πολύ μου άρεσε αυτό. Προσέξτε τις "θερμάστρες" που βάζουν μέσα στις μηχανές για να ανταπεξέλθουν στο κρύο. Ρεκόρ αρνητικής θερμοκρασίας -52 http://www.suzuki.co.jp/snowdrive/ αυτό αργεί λίγο, αλλά έμαθα ότι το Vitara στην Ιαπωνία κυκλοφορεί υπό την ονομασία Escudo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 3, 2007 Ολοι στο ιδιο θεμα γυριζετε αλλα δεν θελετε να πειτε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη. Η τεχνολογια μας εχει δωσει πολλα βοηθηματα για τις "δυσκολες" συνθηκες που κανουν ενα κοινο αυτοκινητο "αγνωριστο" αλλα και πολυ ικανο. Οταν βαλεις εναν (αυτοκινητικα) απαιδευτο για να μην πω ηλιθιο σε τετοιες καταστασεις τα ηλεκτρονικα καλουδια και ο Θεος να βαλουν το χερι τους, αυτος την μ@λ...α του θα την κανει... Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Εμενα περισσοτερο με προβληματιζει η μεριδα των οδηγων που νομιζουν οτι ειναι καλοι και χεραδες και γνωστες αλλα δεν εχουν την ωριμοτητα και τη γνωση να οδηγησουν το υπερ-ικανο αυτοκινητο τους στα χιονια και τους παγους. Και να σου πω την αληθεια δεκαρα δεν δινω και καλα να παθουν, αλλα τι χρωσταει αυτος που θα εμπλεξουν στο ατυχημα, ειτε ειναι επιβατης τους ειτε ειμαι εγω που ερχομαι απο απεναντι;; Γι'αυτο, θερμη παρακληση ρε παιδια, βγαλτε τα ESP/VDC/DSC και τα υπολοιπα ηλεκτρονικα αν θελετε, καντε παντιλικια, μπινελικια και οτι αλλο θελετε, αλλα ...στο δρομο για τη Βασιλιτσα σας παρακαλω , οχι στον Αμφικλεια Φτερολακκα! Ευχαριστω ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 3, 2007 Δεν κατάλαβα κι εγώ τον λογο που είναι επιθετική η Μπουζερ στον Κωνσταντίνο. Απο την πρώτη της διαφωνία ουσιαστικά δεν διαφωνούσαν με τον Κωνσταντίνο και του τά 'χωνε, έτσι για να του την πει. Εντάξει το λάβαμε όλοι το μύνημα του οτι η κοπέλα είναι γνώστης της αυτοκίνησης, δεν χρειάζεται να την λέει στον άλλο τι δουλειά κάνει κτλ. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted May 3, 2007 Στάθη, το δικό σου Forester έχει ESP; ή είναι πολιτική της Subaru να μην το βάζει γενικότερα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 3, 2007 Μονοι ημασταν – μην αρχισετε για τεντυμποϊσμούς κ ιστοριες ..αφου ξερετε τι σκUFO ειμαι. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted May 3, 2007 Οι δύο κύριοι που χτυπούν την πόρτα σου αυτή τη στιγμή δεν είναι για τον έρανο της Μητρόπολης. Σας έχω δώσει στεγνά. Αρτέμης Μάτσας Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted May 3, 2007 Στάθη, το δικό σου Forester έχει ESP; ή είναι πολιτική της Subaru να μην το βάζει γενικότερα; Ιάσονα esp έχει το υπερτροφοδοτούμενο το Forrester....... Πάντως είναι γενικότερα πολιτική της εταιρείας να μην βάζει πολλά ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια.....εμένα προσωπικά αυτό μου αρέσει γιατί απλά αποδεικνύει ότι με καλές μηχανικές λύσεις μπορείς να αποφύγεις την χρήση πολλών ηλεκτρονικών....Τρανό παράδειγμα το WRX STI το υπερόπλο της Subaru που επιταγχύνει, στρίβει και φρενάρει υποδειγματικά χωρίς την βοήθεια ηλεκτρονικών..... Από κεί και πέρα ESP η μάλλον VDC όπως το ονομάζει η εταιρεία έχουν μόνο συγκεκριμμένα μοντέλα, όπως το Tribeca, Outback 3.0R, Legacy 3.0R, Forrester 2.5T, και ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το βάζει περισσότερο γιατί "πρέπει" να το βάλει, παρά γιατί το χρειαζονται τα παραπάνω μοντέλα...... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted May 3, 2007 Με τα πολλά πέρα δώθε και τις χωρίς λόγω διαφωνίες της Boozer και αναφορά σε επαγγέλματα και άλλες τρίχες, κατά την γνώμη μου πάντα, πέρασαν στο ντούκου τα πολύ σωστά και απλά πράγματα που είπε ο KonstantinosV... Γιατί βρε Boozer κάνεις έτσι, πως διαφωνείς κάθετα κιόλας, σε κάτι που είναι 100% σωστό; Πες και το δικό σου, το οποίο σωστό είναι κι αυτό, αλλά μην προσβάλλεις κάποιον, που στο κάτω κάτω έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Και οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες είναι "επαγγελματίες", αλλά δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερα καταρτισμένοι από έναν διαβασμένο ερασιτέχνη... Δηλαδή για να μιλάει κάποιος για ένα θέμα θα πρέπει να είναι επαγγελματίας; Στο θέμα που άνοιξες με την φιλία των 2 φύλων είσαι ειδική; Δεν ξέρω μπορεί να είσαι στην καθημερινότητά σου έτσι, αλλά εκφράσεις σαν αυτή: Τι είπατε ότι επαγγέλεστε, αν επιτρέπεται, η το "αγαπητέ", που προσφώνησες εμένα κάπου στο άλλο θέμα, δεν είναι ότι καλύτερο για να γίνουμε "φιλαράκια"... Κι εκεί διέκρινα κάποια επιθετικότητα που έχεις (ίσως είναι του φυσικού σου δε λέω), αλλά δεν θέλησα να το αναφέρω, γιατί οι απόψεις σε εκείνο το θέμα είναι σχετικές, αλλά στο θέμα με το ESP, και το μπλοκέ τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και είναι κρίμα να υποβαθμίζουμε τα λεγόμενα κάποιου που είναι εντελώς σωστός... Χωρίς κακή πρόθεση και πάντα με κατανόηση, για τον χαρακτήρα που κουβαλάει ο καθένας μας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted May 3, 2007 Μονοι ημασταν – μην αρχισετε για τεντυμποϊσμούς κ ιστοριες ..αφου ξερετε τι σκUFO ειμαι. Παλιόπαιδα τι είναι αυτά που κάνετε;;;;............Παλιοαλήτες ξαναενεργοποιήστε το ESP και πάτε να φάτε κανά κοψίδι ........ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ..... Μια χαρούλα σβουρίζει το ατιμούλικο..... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 3, 2007 Τελικά louis πλάκα έχεις, αλλά ελληνικά πότε θα μάθουμε; Ποιος σου μίλησε για ταξιτζήδες στο θέμα ESP, αφού θες να κάνεις το συνήγορο του δικηγόρου, να σε πληροφορήσω ότι ρώτησα τι επαγγέλεται ο KonstantinosV γιατί εκείνος μπορεί να οδηγάει, αλλά εγώ το σπούδασα και το διδάσκω. Έχει κάθε δικαίωμα να λέει τη γνώμη του όπως όλοι, το "λάθος" μου ήταν που θεώρησα δεδομένο ότι θα κρατήσει για ένα λεπτό στο μυαλό του τις ελάσχιστες πληροφορίες που μπορεί να του παρέχει, χωρίς τη δική του ταλαιπωρία, ένας άνθρωπος που το ζει καθημερινά, αυτή είναι η δουλειά του, το μέλλον του και μπλα μπλα μπλα. Το τι είναι σωστό και τι όχι δεν είναι υποκειμενικό louis στα τεχνικά ζητήματα. Ούτε οι Σύλλογοι Βουνού και SUV πως τα είπε με αφορούν, γιατί κι εγώ έχω το δικαίωμα να είμαι γραμμένη στο golf και να μην ξέρω που πάνε τα 4... τα ξέρεις κι από το σκι φαντάζομαι... κάτι ξεκούδουνα που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν στη Βασιλίτσα επειδή πήγαν στο zermatt για καφέ μια φορά πρόπερσι. Έχω το δικαίωμα να είμαι αυστηρός κριτής και δεν είναι ζήτημα δύστροπου χαρακτήρα, αλλά απαιτήσεων από τον εαυτό μου. Έχεις αναρωτηθεί πόσα μπορεί να σου μεταδώσει κάποιος ειδικός σε ένα θέμα; Μόνο όσα έχεις τη διάθεση να μάθεις... Στο τέλος κάθε χρονιάς έλεγα στους μαθητές: Μην κοιτάς ποιος στο λέει, κοίτα τι σου λέει. (ποτέ δε φανταζόμουν ότι το ίδιο θα έλεγα και σε 30άρηδες ++++) Υ.Γ.: Τα fora απαιτούν και τα "αγαπητέ" κι "αγαπητή" κι ας μοιάζουν ειρωνεία. Το ζήτημα της φιλίας ανάμεσα στα δυο φίλα είναι βιωματικό θέμα, το esp είναι τεχνογνωσία, όσα χρόνια κι αν νομίζουμε ότι οδηγάμε σωστά. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλω να αναπτύξω σχέση που παραπέμπει σε "φιλαράκι" μαζί σου; Όλα στη ζωή δεν είναι φιλαράκια ή εχθροί. Μπορούμε να έχουμε σκέτα: τυπική σχέση. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
spearhead 0 Report post Posted May 3, 2007 Στο τέλος κάθε χρονιάς έλεγα στους μαθητές: Μην κοιτάς ποιος στο λέει, κοίτα τι σου λέει. (ποτέ δε φανταζόμουν ότι το ίδιο θα έλεγα και σε 30άρηδες ++++) Εφ'όσον λες αυτά στους μαθητές σου γιατί δεν κάνεις και εσύ το ίδιο? Γιατί δεν επικεντρώνεσαι στο να εξηγήσεις τη διαφορά και να λύσεις τη διαφωνία (που πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιά είναι) με τεχνικούς όρους αλλά καταφεύγεις σε ερωτήσεις του τύπου "τι επαγγέλεσαι" επικαλώντας την αυθεντία? Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το forum και για υαλοκαθαριστήρες να μιλήσεις πάλι στα ίδια καταλλήγουμε. Κρίμα γιατί αυτή τη φορά φαινόταν να πηγαίνει καλά το πραμα... Quote There are no shortcuts to any place worth going ... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted May 3, 2007 Πάλι δεν σε καταλαβαίνω Boozer, προφανώς "εκπέμπουμε" σε άλλο μήκος κύματος και επειδή δεν πρέπει ούτε θέλω να "ξεστρατίζουμε" σταματάω εδώ... Ο Κωνσταντίνος τα είπε μια χαρά και εκεί είναι το θέμα, τα άλλα είναι μάλλον διαφορά απόψεων στον τρόπο συμπεριφοράς... μάλλον μεγάλη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted May 3, 2007 Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το forum και για υαλοκαθαριστήρες να μιλήσεις πάλι στα ίδια καταλλήγουμε. Κρίμα γιατί αυτή τη φορά φαινόταν να πηγαίνει καλά το πραμα... Ψψψψψτ φιλο.... αμα δεν εισαι Πακιστανος με τουλαχιστον 2 χρονια προυπηρεσια στα φαναρια... μη μιλας για υαλοκαθαριστηρες Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 3, 2007 Τελικα η χρηση του ESP μπορει να οδηγησει σε πραγματικη φιλια δυο φύλων, αποδεικνυοντας πως οι χαρακτηρες που συχνα προβαλλονται μεσω των γαμωpc δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, ειδικα οταν το φεγγαρι περναει πανω απ’τον Αχλαδόκαμπο κ ειναι αναδρομος ο Ερμήκουλας?! Ιδεα: Βοozer θα ηθελες (κ το ΔΣ φυσικα) να κανονιστει καποια στιγμη ενα συντομο workshop καπου ενδιαμεσα στη χωρα, να μας πεις/δειξεις μερικα βασικα highlights για την ασφαλη οδηγηση (ειδικότερα σε χιονοσκεπες περιβαλλον) ; Τσάμπαman eeh?! – για τον ΣΤΧ ρε γμτ! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites