makalu 10 Report post Posted June 6, 2007 ρε makalu, δεν αφήνεις τα BCD να δούμε κανένα sunseeker που έχω κι άκρες; Μιιιιιιλα πιοοοο δυνατααααα…δεεεεννν σεεε ακουυυωωω… Μακη εξηγησε σε παρακαλω, πως καποιες φαμίλιες προτιμουνε τα γνησια Νορβηγικα σκαρια (βλ. Fjord etc ) ..κ βεβαια, αφορμη της χθεσινης Παγκοσμιας Ημερας Περιβαλλοντος // παμε κ για ενα seabed clean-up στη Βάρκιζα : ..κουβαλωντας το emersion bag για συγκεντρωση/απομακρυνση ‘υπερπολυτιμων θυσαυρων’ περυσι. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 Όχι θα το πω δηλαδή δεν κρατιέμαι! Όση ώρα εσύ ξερογκαργκανιάζεις στον ήλιο και ένα με τις τσιπούρες, πρέπει εγώ να χάσω τις ανέσεις μου; Come on! όλα γίνονται, θέληση να υπάρχει! Πες του κι εσύ βρε Μάκη!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted June 6, 2007 δεν ξεχνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθίσω με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουμε λοιπόν μερικές δραστηριότητες όταν η θάλασσα (όπως συνήθως δηλαδή) δεν έχει την όψη χυμού ελιάς!!!!!! και βέβαια δεν θα ήθελα να ήμουν αραχτός σε κανένα σκάφος κάτω από αυτές τις συνήθεις συνθήκες Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 6, 2007 Πολύ χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω και διαδικτυακά!!! Είμαστε 2!!!! Eιναι να μην το παθεις, μετα και στην καρδια του χειμωνα, βλεπεις slides στο μυαλο σου ενα σωρο εικονες.... Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 Από που είναι GAN? Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 6, 2007 Από που είναι GAN? MALDIVES - FILITHEYO RESORT...AAAAAAXXX Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 MALDIVES - FILITHEYO RESORT...AAAAAAXXX Να βρεθούμε να ξεφυσάμε παρέα!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 6, 2007 Να βρεθούμε να ξεφυσάμε παρέα!!! Η Καλυτερη ιδεα , που ακουσα σημερα, προσκληση δεκτη.....!! Θα φερω και τα χαρτομαντηλα... Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 Στην επόμενη συνάντηση GAN!!! Για να έχω κι έναν ώμο για κλάψω... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 6, 2007 Στην επόμενη συνάντηση GAN!!! Για να έχω κι έναν ώμο για κλάψω... Καταλαβα, παω για αγορα αποροφητικου πουκαμισου....... στυλ vettex... Αντε να δουμε που θα μας βγαλει.... Συμφωνει.....!!! Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted June 6, 2007 3ημερο Α. Πνεύματος ήμουν στην αγαπημένη μου Σύρο !!!Μπάνιο μπορεί να μην έκανα, αλλά τα τσίπουρα στο Σαν Μιχάλη ήταν το κάτι άλλο... Στο Πλακόστρωτο ήσουν;Κάθε χρόνο πηγαίνω εκεί(εννοείται και φέτος).Τέλειο μέρος για...αγνάντεμα!!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 7, 2007 Πισω στα Wallpapers, επειδη εχω τρια PC στο σπιτι, μου πηρε λιγο καιρο να στειλω τις ταπετσαριες στον Φωτοκουβα Απολαυστε: Το δικο μου Της κυρας Του Μυστηριου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted June 7, 2007 Στο Πλακόστρωτο ήσουν;Κάθε χρόνο πηγαίνω εκεί(εννοείται και φέτος).Τέλειο μέρος για...αγνάντεμα!!! Εκεί, εκεί!!! Έφθασα Σύρο Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή μεσημέρι πλακόστρωτο για ατελείωτα τσίπουρα, ατελείωτες ώρες, το ίδιο και την Κυριακή!!! Ότι πρέπει μετά από την κραιπάλη του Σαββάτου Ευτυχώς είχα οδηγό... Ραντεβού στο πλακόστρωτο λοιπόν??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 7, 2007 να το κλείσουμε το chalet για την εκδρομούλα μας? η προτιμάτε εδώ ? από σίγουρες πηγές είναι διαθέσιμα κ τα 2…για περιορισμένες θέσεις βέβαια, οπότε σπεύσατε…στο 2ο θα’χουμε και καλή παρέα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 7, 2007 Ολγάκι, εσύ αναλαμβάνεις τις εκδρομές του xειμώνα Εγώ του καλοκαιριού στην καρδιά του χειμώνα (αν χρειαστώ βοήθεια έχω το GAN σύμμαχο) Η Noni την ανάλαφρη άνοιξη και Mitsaras ως πιο ρομαντικός και gentleman αναλαμβάνει το φθινόπωρο Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 7, 2007 Ολγάκι, εσύ αναλαμβάνεις τις εκδρομές του xειμώναΕγώ του καλοκαιριού στην καρδιά του χειμώνα (αν χρειαστώ βοήθεια έχω το GAN σύμμαχο) Η Noni την ανάλαφρη άνοιξη και Mitsaras ως πιο ρομαντικός και gentleman αναλαμβάνει το φθινόπωρο DONE!!! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 7, 2007 Ολγάκι, εσύ αναλαμβάνεις τις εκδρομές του xειμώναΕγώ του καλοκαιριού στην καρδιά του χειμώνα (αν χρειαστώ βοήθεια έχω το GAN σύμμαχο) Η Noni την ανάλαφρη άνοιξη και Mitsaras ως πιο ρομαντικός και gentleman αναλαμβάνει το φθινόπωρο Λοιπον νομιζω οτι εχω την τελεια εκδρομη, και μαλιστα μεσα στην καρδια του καλοκαιριου, που θα ευχαριστησει τους παντες.... Πως εχει? Ξεκιναμε για Μαυρικιο ή Μαλδιβες ή Σευχελλες, με stop over κατα το πηγαινε ή το έλα στο Dubai για σκι, στο SKI DUBAI....!!! Καλό νομίζω......!!!! Ετσι? Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 7, 2007 Ξεκιναμε για Μαυρικιο ή Μαλδιβες ή Σευχελλες, με stop over κατα το πηγαινε ή το έλα στο Dubai για σκι, στο SKI DUBAI....!!! Πολύ σωστό σε βρίσκω! Το ξύλο ποιος θα το φάει δεν ξέρω! Εγκρίνω όμως!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 7, 2007 Πολύ σωστό σε βρίσκω! Το ξύλο ποιος θα το φάει δεν ξέρω! Εγκρίνω όμως!!! Ξυλο γιατί? Σαμπως δεν θα πληρώσουμε? Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 7, 2007 [ Το ξύλο ποιος θα το φάει δεν ξέρω! (είδες τι έχεις κάνει σε ένα χειμερινό / χιονοδρομικό forum με τις ευχές και τις προτάσεις σου?) Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 7, 2007 stop over κατα το πηγαινε ή το έλα στο Dubai για σκι, στο SKI DUBAI....!!! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 7, 2007 Eγω βρηκα ποιο θα ειναι το καλυβι μου τουτο το ατιμο καλοκαιρι Προς το παρον, για να ονειρευομαστε, ας απολαυσουμε το φραπογαλα μας Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 7, 2007 Ξυλο γιατί? Από το δάσκαλό μου στο tele-mixer - πάλι θα μου λέει ότι ψάχνω παραλίες ενώ πρέπει να κάνω και το καλοκαίρι tele - αντι να ψάχνω δέστρες ότι πασαλείβομαι με λάδια και γίνομαι σαν τον ποντικό! - ότι ο ήλιος είναι καλύτερος στα 2.489 μέτρα... - ότι πρέπει στην άμμο να κάνω προπόνηση και περπάτημα για να είμα έτοιμη και άλλα τέτοια. Κατάλαβες τώρα που θα βρεθώ, αν πω ότι θέλω mohito, μασαζάκι στην ξαπλώστρα, μπιτάκια στο μπαρ, πολύχρωμα παρεό, η καραβιδούλες να κάνουνε κριτς κριτς... αχ!!! (αν δείτε ότι δεν σας γράφω αμέσως... θα είμαι στο Τζάνειο!!! ) Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 7, 2007 Μπραβο ολγα, αυτό ακριβως.....!!!!! και μετα για καφε, στο ST.MORINTZ, διπλα στο τζακι, που βρισκεται στο θολο ακριβως απ'ξω..... Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 7, 2007 και μετα για καφε, στο ST.MORINTZ, διπλα στο τζακι, που βρισκεται στο θολο ακριβως απ'ξω..... εγώ πάλι προτείνω για καφέ το lobby του Burj Al Arab (για τους ορόφους επιφυλάσσομαι… λόγω υψοφοβίας ) P.S. στο βουνό γιατί δεν το παθαίνω αυτό ποτέ? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites