snowcat 3 Report post Posted October 19, 2007 Φιλαρακια μου!!!!!Κορνηλιε και Σταθη και στο (Β)ορειο (Π)ολο να χρειαστει να παω και με αφησει και η μπεμπα μας, για το συλλογο θα το κανω!!!!!!!Κανονιστε εσεις και ερχομαι οπου θελετε!!!!!!!!! Ρε σεις κακο ειναι που θελω να σας βλεπω και να τα λεμε,ρωταω τωρα εγω???? Να ενας ακομα λογος που κανει αυτον τον συλλογο ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συμφωνώ απόλυτα! Όποιος θέλει δεν υπολογίζει αποστάσεις. Άρα το σημαντικό είναι να είμαστε μια πιο δεμένη παρέα, που να καλοδέχεται και τα νέα μέλη, για να περιμένουν όλοι πως και πως να γίνει συνάντηση και να έρθουν. Επίσης σαν χιονοδρομικός σύλλογος πολύ νομίζω πως θα πρέπει να διαφέρουμε από ....ΚΑΠΙ 1. Άρα, κατά την άποψη μου η αίθουσα στην ΕΛΠΑ δεν κάνει καλό στο image του συλλόγου Σεβαστό το αίτημα για Β.Π. Γιατί όχι η μέση λύση=Ν.Ψυχικό, π.χ. IVY bar ο επάνω όροφος. 2. Το σημαντικότερο όμως είναι ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια... προτιμώ να βλέπω λίγες και κεφάτες φάτσες παρά περισσότερες και κάποιες απ' αυτές να έχουν έρθει αγκαρία και να κάθονται να κάνουν το διαλογισμό τους σε μια γωνία. 3. Το clubbing/χορός είναι πολύ καλή προθέρμανση για το σκι (φροντίστε να με διαψεύσετε ) Τα club σάντουιτς που κάποιοι τρώνε ανελειπώς στο flo όχι Οπότε, καλό θα ήταν να κανονίζαμε ενδιάμεσα από τις συναντήσεις και κανένα clubbing therapy Mήπως να σας θυμίσω πώς χτυπιόσασταν όλοι στο barάκι που είχαμε πάει στο Kaprun????? Φιλικά, Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
mountain 0 Report post Posted October 19, 2007 Εγώ θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες ανεξάρτητα εάν έχω έρθει σε συνάντηση μόνο 1-2 φορές. Από την άλλη ρε παιδιά επειδή το έχω κάνει...από Β.Π. μέχρι Συγγρού Πέμπτη απόγευμα κατά τις 8-9 είναι 1 ώρα και 45 λεπτά για πλάκα. Και αυτό για να πω την αλήθεια είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να κατέβει κάποιος μετά την δουλειά. Μήπως η επόμενη πρόταση να ήταν κάπου στην μέση και ενδεχομένως και κάπου κοντά στην Αττική Οδό που όπως και να το κάνεις....κάπως την προσεγγίζεις Πέμπτη απόγευμα....από Εθνική, από Κηφισίας, από Καρέα.... Πάνος Quote Αρνάκι άσπρο και παχύ.... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 19, 2007 Στην ανω πλατεια Αγ. Παρασκευης εχει ενα σωρο μπαρακια, καφεδακια κλπ. Ειναι δυο λεπτα απο την εξοδο Αγ. Παρασκευης στην Περιφερειακη Υμηττου. Parking βρισκεις οπως και στη Συγγρου . Νομιζω οτι η Αττικη Οδος/Περιφερειακη Υμηττου ειναι ενας καλος πολος ελξης. Ψυχικο, Νεο Ηρακλειο, Κηφισσια που και που... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 19, 2007 Καλά,πειράζει που δεν πήρα χαμπάρι ότι είχαμε συνάντηση;Αλλά πολύ ξαφνικό δεν ήταν;Οχι βέβαια ότι είναι αυτό δικαιολογία αλλά λίγο μπλέξιμο με τη δουλειά,λίγη κούραση πάρα πάνω,ή σε κρατάει μακριά από το φόρουμ για κανα δυό μέρες ή, αν μπαίνεις, το κάνεις τόσο βιαστικά που σου ξεφεύγουν κάποια πράγματα. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 19, 2007 μητσαρα σε βλεπω να τρεχεις και να σε κυνηγανε 500 να σε πιασουνε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted October 20, 2007 μια άλλη καλή πρόταση είναι το φλόκα στο μαρούσι που είναι στα παλιά village... διπλα στα goodys! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 20, 2007 μητσαρα σε βλεπω να τρεχεις και να σε κυνηγανε 500 να σε πιασουνε 80 Ηδη γίνεται πολλές φορές αυτό.Αφού αισθάνομαι την ανάσα τους στην πλάτη μου.! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted October 21, 2007 Παρακαλώ πολύ να σταματήσουμε λίγο την γκρίνια και να κοιτάξουμε να μαζευόμαστε στις συναντήσεις εφόσον επιθυμούμε να τις έχουμε και στο μέλλον. Για τους δε φίλους από τα ΒΠ ήθελα μόνο να πω Ε Λ Ε Ο Σ!!! Μήπως είμαστε λίγο καλομαθημένοι. Και εγώ έκανα 25χλμ να έρθω στην Συγγρού αλλά δεν παραπονιέμαι. Όπως και όλοι οι φίλοι από τα ΔΠ που δεν έχουν δει ούτε μια συνάντηση κατά εκεί πέραν από το Party του 2005 στο Ίλιον. Φιλικά πάντα Ηλίας Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 21, 2007 Εγώ πάντως αν και μένω Παλιά Πεντέλη από τη διαδρομή Αττική Οδός Εθνική Παραλιακή Συγγρού το flocafe έίναι 25-30 λεπτά από το σπίτι μου κάθε Πέμπτη απόγευμα γιατί τέτοιες ώρες δεν έχει κίνηση η Εθνική. Σίγουρα αν τολμήσει να διασχίσεις όλη την Αθήνα είναι lotto τι ώρα θα φτάσεις Πολύ πιθανών στο Ψυχικό να κάνω μια ώρα να φτάσω αν έχει κίνηση Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted October 21, 2007 Τώρα είμαστε λίγο τραγικοί... όταν θέλεις να κάνεις κάτι το κάνεις. Αν δε θέλεις να "ζυμώσεις" και δίπλα στο σπίτι σου να φέρουν τη συνάντηση, δεν θα πας! Φυσικά, πάντα θα υπάρχουν και άνθρωποι που για τους δικούς τους λόγους δεν θα μπορούν να παραβρεθούν: λίγο οι υποχρεώσεις εργασίας - οικογένειας - υγείας κλπ θα τους κρατούν μακριά κι είναι πολύ λογικό. Αλλά είναι δυνατόν αυτοί να είναι κάθε φορά οι 70 από τους 100; Έλεος δηλαδή... Οι συγκεντρώσεις ΔΕΝ γίνονται για να διαμαρτυρόμαστε για το ΠΟΥ γίνονται!!! Ή ετσι νομίζω τουλάχιστον... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 21, 2007 ρε παιδια εδω εγω σκεφτομαι να ερθω απο Καλαματα για να βρεθω σε μια συναντηση και καποια στιγμη θα το κανω .θα ερχομουν καθε φορα αλλα ειναι πολλες οι υποχρεωσεις πλεον με το παιδι (οι παντρεμενοι ξερουν καλυτερα)καποτε ανεβαινα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα για καφε στην Αθηνα.εσεις παραπονιωσαστε για το που θα γινει η συναντηση;εδω απο φετος θα ξεκινησω τα αυθημερον για παρνασσο 400+χιλ.γι'αυτο λεγομαι και skimad Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mountain 0 Report post Posted October 21, 2007 Εγώ πάντως αν και μένω Παλιά Πεντέλη από τη διαδρομή Αττική Οδός Εθνική Παραλιακή Συγγρού το flocafe έίναι 25-30 λεπτά από το σπίτι μου κάθε Πέμπτη απόγευμα γιατί τέτοιες ώρες δεν έχει κίνηση η Εθνική. Σίγουρα αν τολμήσει να διασχίσεις όλη την Αθήνα είναι lotto τι ώρα θα φτάσεις Πολύ πιθανών στο Ψυχικό να κάνω μια ώρα να φτάσω αν έχει κίνηση Χμμμ...δεν το είχα σκεφθεί έτσι γιατί πίστευα ότι για να γίνεται χαμός στην υπόλοιπη Αθήνα, θα γίνεται και στην Εθνική - την οποία και αποφεύγω...όσο και αν ακούγεται περίεργο - γιατί άμα κλείσει η Εθνική δεν κλείνει απλά...κλείνει σε επίπεδα "κατεβαίνω, περιχύνω το αμάξι μου με βενζίνη και αφού το κάψω, συνεχίζω με τα πόδια"..... Τώρα είμαστε λίγο τραγικοί... όταν θέλεις να κάνεις κάτι το κάνεις. Αν δε θέλεις να "ζυμώσεις" και δίπλα στο σπίτι σου να φέρουν τη συνάντηση, δεν θα πας! Οι συγκεντρώσεις ΔΕΝ γίνονται για να διαμαρτυρόμαστε για το ΠΟΥ γίνονται!!! Ή ετσι νομίζω τουλάχιστον... BOOZER έχεις δίκιο, αλλά εάν μετά από ένα 10ωράκι στο γραφείο οδηγήσεις και 2 ώρες (πρέπει να πετάξεις και το αμάξι κάπου) για να φτάσεις στην Συγγρού, ε απλά δεν το κάνεις - από την άλλη μπορεί εγώ να είμαι ο γκρινιάρης. τι να πω; Η διάθεση υπάρχει - απλά μπορούμε νομίζω να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο για όλους. Δεν πιστεύω ότι θα βρούμε το μέρος που θα φτάνεις εύκολα από Αττική οδό, θα παρκάρεις αμέσως, και θα κυκλοφορούνε εκεί που πίνεις τον καφέ σου και γυμνά μοντέλα ...αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε ενδεχομένως κάποια από αυτά! Quote Αρνάκι άσπρο και παχύ.... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 21, 2007 .....γι'αυτο λεγομαι και skimad Oχι ακριβώς έτσι...λέγεσαι mad.....skimad.. Ρε, που το σκέφτηκες αυτό;Ταιριάζει απόλυτα. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 21, 2007 Σιγα μην εισαι εσυ γκρινιαρης εγω ειμαι Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 21, 2007 Oχι ακριβώς έτσι...λέγεσαι mad.....skimad.. Ρε, που το σκέφτηκες αυτό;Ταιριάζει απόλυτα. την υπογραφη μου την προσεξες; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted October 21, 2007 Εγώ πάντως αν και μένω Παλιά Πεντέλη από τη διαδρομή Αττική Οδός Εθνική Παραλιακή Συγγρού το flocafe έίναι 25-30 λεπτά από το σπίτι μου κάθε Πέμπτη απόγευμα γιατί τέτοιες ώρες δεν έχει κίνηση η Εθνική. Σίγουρα αν τολμήσει να διασχίσεις όλη την Αθήνα είναι lotto τι ώρα θα φτάσεις Πολύ πιθανών στο Ψυχικό να κάνω μια ώρα να φτάσω αν έχει κίνηση Όταν έχεις πρόσβαση στο ποτάμι, η Συγγρού χρονικώς είναι πάρα πολύ κοντά.Επίσης χρονικώς είναι εύκολη η πρόσβαση και από τα νότια προάστια ή Πειραιά. Αδικημένοι είναι όσοι δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στον Κηφησό. Τέλος η παρουσία στις όποιες εκδηλώσεις-συναντήσεις, δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικές. Ο καθ'ένας έχει τις δικές του υποχρεώσεις, προσωπικές, επαγγελματικές, ... Όσοι δεν δίνουν το παρών, δεν το κάνουν σώνει και καλά από αντιπάθεια ή αδιαφορία προς τον σύλλογο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 22, 2007 Όταν έχεις πρόσβαση στο ποτάμι, η Συγγρού χρονικώς είναι πάρα πολύ κοντά.Επίσης χρονικώς είναι εύκολη η πρόσβαση και από τα νότια προάστια ή Πειραιά. Αδικημένοι είναι όσοι δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στον Κηφησό. Τέλος η παρουσία στις όποιες εκδηλώσεις-συναντήσεις, δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικές. Ο καθ'ένας έχει τις δικές του υποχρεώσεις, προσωπικές, επαγγελματικές, ... Όσοι δεν δίνουν το παρών, δεν το κάνουν σώνει και καλά από αντιπάθεια ή αδιαφορία προς τον σύλλογο Τωρα εγω τι πρεπει να απαντησω?? Μην με γαργαλατε να γραψω με αυτα που λετε!!!! Εγω απλα θα γραψω οτι δεστε τις συμμετοχες της εκδρομης και τοτε πειτε ποσοι απο αυτους ερχονται στις συναντησεις του συλλογου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω την εντυπωση οτι ο συλλογος δεν ειναι μονο εκδρομες, λεω τωρα εγω!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 22, 2007 Στάθη, να προσθέσω σ' αυτά που γράφεις (γράψε κι άλλα), οτι πιστεύω πως δεν είναι θέμα τόπου συνάντησης αλλά νοοτροπίας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 22, 2007 Εγω παω στις συναντησεις να δω τους φιλους μου Και οι περισσοτεροι ειναι τις περισσοτερες φορες εκει! Οποτε καρφι δεν μου καιγεται που ειναι, θα προτιμουσα ομως οχι Κολωνακι/Φωκιωνος . Τωρα μια βολτιτσα στα ΒΠ δεν θα εβλαπτε, αλλα εγω και στη Βαρκιζα παω... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted October 22, 2007 Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν αυτοκίνητο και πηγαίνουν στις συναντήσεις και δεν παραπονιούνται εάν δεν τους βολεύουν οι συγκοινωνίες. Μην το κάνουμε θέμα από το τίποτα, όποιος θέλει και μπορεί βέβαια έρχεται εξάλλου μια φορά στις 2 βδομάδες και αν μαζευόμαστε. Μπορούμε επίσης να βρισκόμαστε εναλλάξ σε Νότια και Βόρια Προάστια για να κλείσει το θέμα. Επίσης εάν το πρόβλημα είναι η απόσταση, η κίνηση, το παρκάρισμα υπάρχει πάντα η λύση ενός καφέ κοντά σε μετρό. Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted October 22, 2007 Μπορούμε επίσης να βρισκόμαστε εναλλάξ σε Νότια και Βόρια Προάστια για να κλείσει το θέμα. Συμφωνώ με το Vouli έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι και θα σταματήσουν και οι γκρίνιες. Προυπόθεση για αυτό πάντως νομίζω να υπάρχει συνάντηση κάθε Πέμπτη και στην Αθήνα. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted October 22, 2007 Επίσης εάν το πρόβλημα είναι η απόσταση, η κίνηση, το παρκάρισμα υπάρχει πάντα η λύση ενός καφέ κοντά σε μετρό Νομίζω ότι είναι η πιο σωστή λύση. Για να σταματήσει η γκρίνια και οι δικαιολογίες. Έτσι ουτε λόγος για μποτιλιαρίσματα, πάρκινγκ, πολλές ώρες στην κίνηση κ.λ.π. Εγώ πάντως πιστεύω ότι όποιος δε θέλει να ζημώσει 40 μέρες κοσκινάει............... ακόμα κι εγώ από τη Λάρισα και κάθε φορά που έχουμε συνάντηση μου τη δινει το ότι δεν μπορώ να κατέβω αυθημερών.... (θα το έκανα ευχαρίστως εάν είχα παρέα στο γυρισμό -στις 4 τα ξημερώματα- γιατί είμαι μπαμπάς πλέον και δεν ρισκάρω να κοιμηθώ στο τιμόνι.... παρόλο που το έχω κάνει επανηλημένως... όχι να κοιμηθώ αλλά να οδηγώ τα ξημερώματα, πίνοντας RedBull και με 2-3 στάσεις για τζόκινγκ επιτόπου...) Σταματήστε επιτέλους να δικαιολογήστε για τον ΤΟΠΟ συνάντησης. Εαν θέλει κάποιος ΜΠΟΡΕΙ εαν δεν θέλει ... τότε ... ίσως στην επόμενη συνάντηση... κ.λ.π. Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 22, 2007 ..να τολμησω να προσθεσω, πως πολύ σημαντικοτερο απo το να γινεται ενδοσυλλογικο θεμα στο φορουμ το αν μαζευομαστε ΟΛΟΙ για biscolato-ποτακι-clubsandwich κ gossip, θα ηταν να ειχαν μαζευτει περισσοτεροι στη Γεν.Συν. που αποτελει σε ετησια βαση’ το ανωτατο γεγονος του συλλογου (εδω ορμα χωρις φιμωτρο Στάθη! )! Όλα τα παραπανω βεβαια αναιρουνται, αν σε συναντησεις τυπου Floca, συζητουνται θεματα χιονοδρομιας (σοβαρα θεματα εε, όχι τι χρωμα lycra κρυβει τα ψωμακια μου! ) κ βγαινουν χρησιμα χιονοδρομικα ευρηματα προς υλοποιηση (βλ. δημιουργικα workshops). Νομιζω, προσφατα στη Λαμια, ειχαμε απουσιες απο σημαντικα και σκεπτομενα μελη (όπως κ στο παρελθον.. ) όταν -μεταξυ μας- δεν συγκρινεται η σημαντικοτητα του γεγονοτος αυτου, με μια 2ωρη αχαούχα συναντηση καφετεριας! Καλη κ σημαντικη λοιπον η συσφιξη σχεσεων όπως την τοποθετει ο Στάθης, απολυτα όμως δικαιη κ η θεση του Αλέξη (mil), καθως δεν υποχρεωνεται κανεις να βρισκεται σε ολες τις συναντησεις! Μη χασουμε παλι το δασος όμως (δασος = συμμετοχη σε σημαντικες δρασεις συλλογου που οδηγουν στην επιτευξη του αρχικου σκοπου υπαρξης μας! δλδ την αναπτυξη, εστω κ κατ’ελαχιστα, της ελληνικης χιονοδρομιας) κ γινει παρεξηγησιμη θεματαρα το απουσιολογιο του καφε. MakisM +1 (με την προυποθεση οτι δεν υποχρεωνω κανεναν που δε θελει/μπορει να ειναι παρoντας, μιας κ πολλους φιλους απο το club, τους βλεπω ηδη οποιαδηποτε ανεπισημη ωρα/ημερα της βδομαδας! ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 22, 2007 Κοντός ψαλμός ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 22, 2007 ...άμα κλείσει η Εθνική δεν κλείνει απλά...κλείνει σε επίπεδα "κατεβαίνω, περιχύνω το αμάξι μου με βενζίνη και αφού το κάψω, συνεχίζω με τα πόδια"..... ...Δεν πιστεύω ότι θα βρούμε το μέρος που θα φτάνεις εύκολα από Αττική οδό, θα παρκάρεις αμέσως, και θα κυκλοφορούνε εκεί που πίνεις τον καφέ σου και γυμνά μοντέλα ...αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε ενδεχομένως κάποια από αυτά! Respect! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites