sadbeauty 0 Report post Posted November 6, 2007 Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Forum.... Με λένε Θανάση Τσακίρη και ειμαι 26 χρονών από την Ελασσόνα.... Είμαι γυμναστής σε παιδια αναπηρία σε ένα σύλλογο στη Λάρισα!! Η αγάπη μου για το σκι και την αναπηρία αποτέλεσαν κριτήριο για να κάνω την διπλωματική μου εργασία σε αυτό το αντικείμενο!!! Να είστε όλοι καλά και χαιρόμαι που υπάρχει ένα τέτοιο forum για να μπορούμε να ανταλάσουμε απόψεις και ιδέες για τη χιονοδρομία.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 6, 2007 Welcome hope you enjoy your stay Υποθέτω για τον Γιάννη Βλάχο ξέρεις... Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sadbeauty 0 Report post Posted November 6, 2007 Τον γιάννη τον γνώρισα όταν είχα πρωτοπάει πριν χρόνια στη Βασιλίτσα για ένα συνέδριο πάνω στην Προσαρμοσμένη Χιονοδρομία. Αλλά είχαμε πάει και σαν ελληνική αποστολή στην Νορβηγία σε ένα Παγκόσμιο συνέδριο!!! Έσύ από που αν επιτρέπεται τον γνωρίζεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 6, 2007 καλως ηρθες στην χιονοπαρεα Θαναση Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
sadbeauty 0 Report post Posted November 6, 2007 Επίτέλους σας ΒΡΗΚΑ!!! Δηστυχώς δεν γνώριζα νωρίτερα για αυτό το Club και αυτός είναι και όλ λόγος που άργησα να συμμετέχω στην παρέα!!!! Καλό χειμώνα να έχουμε και πολλά ταξιδάκια!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 6, 2007 Καλώς όρισες και καλό μας χειμώνα Θανάση. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 6, 2007 Έσύ από που αν επιτρέπεται τον γνωρίζεις; Προσωπικά απλά έχουμε καρβάρει παρέα στο ίδιο μέρος Επίσης ο σύλλογος τον είχε βραβέυσει το 2003 στο Πήλιο. Τέλος νομίζω στο forum υπάρχουν αρκετές αναφορές για τους αγώνες του. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρων αυτό που κάνεις μπράβο σου για την επιλογή Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sadbeauty 0 Report post Posted November 6, 2007 Προσωπικά απλά έχουμε καρβάρει παρέα στο ίδιο μέρος Επίσης ο σύλλογος τον είχε βραβέυσει το 2003 στο Πήλιο. Τέλος νομίζω στο forum υπάρχουν αρκετές αναφορές για τους αγώνες του. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρων αυτό που κάνεις μπράβο σου για την επιλογή Αν και μπορεί να θεωρηθεί μετριοφροσύνη, τα μπράβο ανήκουν σε εσάς που δίνεται την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά που αγαπούν αυτό το άθλημα να συμμετέχουν στην παρέα σας!! Οσο για την αναφορά στο Γιάννη δεν ήξερα από που να αρχίσω χθές το βράδυ που πρωτομπήκα και δεν το είδα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 6, 2007 Έσύ από που αν επιτρέπεται τον γνωρίζεις; Όλοι όσοι ασχολούντε με το άθλημα θα έπρεπε να γνωρίζουνε τον Γιάννη Βλάχο και τα κατορθώματά του Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
sadbeauty 0 Report post Posted November 6, 2007 Οόσοι ασχολούνται με την Προσαρμοσμένοι χιονοδρομία, έτσι είναι, πρεπει να ξέρουν. Αλλά δηστυχώς το άθλημα αυτό δεν είναι τόσο ευνοικό για ανθρώπους που έχουν κάποια αναπηρία κυρίως (παραπληγία ή εγκφαλική παράλυση) λόγω των κακών υποδομών που έχει αυτή η χώρα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 6, 2007 Αν και εννοούσα γενικώς το άθλημα "χιονοδρομία" έχεις απόλυτο δίκιο και για το έναυσμα σε τέτοια άτομα αλλά και για τις υποδομές. Η Ελλάδα ούτως ή άλλως την έχει αυτήν την φήμη για τις υποδομές της και την "φιλικότητά" της σε άτομα με ειδικές ικανότητες. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
sadbeauty 0 Report post Posted November 6, 2007 Την τελευταία φορά που είχε γίνει το συνέδριο Προσαρμοσμένης Χιονοδρομίας στον Παρνασσό είχαν έρθει κάποιοι υπεύθυνοι από τον τομέα της αναπηρίας και είχαν δηλώσει ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη αυτού του τομέα...Έχουν περάσει κάποια χρόνια.... και ακόμα προσπαθούν αυτή την προσβασιμότητα!!!!Ο παρνασσός πάντως ήταν τότε ΧΑΛΙΑ!!!!!! Στην Βασιλίτσα 3 φορές, αν θυμάμαι καλά, που έγινε ήταν φοβερά!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted November 6, 2007 Θανάση καλώς μας ήρθες. Κι εσύ κι η θλιμμένη σου ομορφιά (αν και δεν ξέρω κατά πόσο μια ομορφιά μπορεί να είναι ποτέ θλιμμένη...). Υ.Γ.:πάντα μου αρέσουν τα post των ανθρώπων μηδενίζουν το ρολόϊ της αλαζονίας που με διακρίνει. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted November 6, 2007 Καλως ηρθες στην παρεα μας!!Καλο χειμωνα!! Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted November 6, 2007 Καλώς ήρθες Θανάση. Θα τα πούμε σιγουρα απο κοντά σε κάποιο βουνο. Καλά να περνάς Φιλικά, Οδυσσεας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 6, 2007 Καλως ηρθες και απο μενα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 6, 2007 Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Καλο χειμώνα και από εμένα Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted November 7, 2007 Καλώς ήρθες και απο εμένα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 7, 2007 Καλώς ήλθες, Θανάση. Ο Σύλλογος είχε την πρώτη του επαφή με τον Γιάννη από φωτογραφίες του που είχε ανεβάσει στο forum ο Επίκεντρος. Οι φωτογραφίες βέβαια δεν μεταφέρουν όλη την πραγματικότητα. Όταν τον είδα για πρώτη φορά να καρβάρει δίπλα μου σαν τον άνεμο στο Πήλιο, ήταν εντελώς διαφορετική εμπειρία. Γνωρίζοντας τον από κοντά, συνειδητοποίησα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα σπάνιο άνθρωπο με μεγαλείο ψυχής και πλεόνασμα δύναμης που προσωπικά ζηλεύω. <_> Η δουλειά σου πρέπει να είναι πραγματικά συγκλονιστική. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 7, 2007 καλως ήλθες Θανάση. Καλό χειμώνα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted November 7, 2007 Αλλά δηστυχώς το άθλημα αυτό δεν είναι τόσο ευνοικό για ανθρώπους που έχουν κάποια αναπηρία κυρίως (παραπληγία ή εγκφαλική παράλυση) λόγω των κακών υποδομών που έχει αυτή η χώρα!!!και να ηταν μονο αυτο το αθλημα στο οποιο Α.ΕΙ.ΙΚ. δεν εχουν προσβαση....τα πιο αυτονοητα πραγματα για τους υπολοιπους ,γινονται για αυτους πραγματικος Γολγοθας ,προκειμενου να ικανοποιησουν τις πιο βασικες τους αναγκες..... Πραγματικα θαυμαζω οσους κανουν αυτο το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ !!! καλως (μας) ηρθες !!!! (και μελος συντομα !!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted November 7, 2007 Θανάση καλώς ήρθες κι από εμένα! ΕΥΓΕ για τις επιλογές σου και για το έργο σου! Εύχομαι σαν σύλλογος να μπορέσουμε να συμβάλουμε κι εμείς σ' αυτό Με το καλό και La Plagne Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
austriakos 0 Report post Posted November 7, 2007 γεια σου και απο μενα.καλος ηρθες στο φορουμ.θα τα πουμε συντομα μετραει αντιστροφα...λιγοτερο απο 2μηνες!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 7, 2007 Θαναση καλως ηρθες κοντα μας!!!Σου ευχομαι καλη διαμονη υγεια και πολλες ωρες και μερες στα βουνα!!!Συνχαρητηρια για το επαγγελμα σου φιλε!!! Μεγαλο πραγμα ρε παιδια, θελει πολλα κιλα @@ και πολυ βαθος η ψυχη καποιου για να ασχοληθει με αυτους τους συνανθρωπους μας!!!!!ΕΥΓΕ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 7, 2007 Γεια σου Θανάση! Καλό χειμώνα! Quote Share this post Link to post Share on other sites