Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Maximus

Το χ/κ Καλαβρύτων και εμείς

Recommended Posts

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Σε προλάβανε. Έχει γίνει ήδη.

ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

Εκεί στο Δήμο, γιατί όσες εταιρίες κι αν σας προτείνουν δραστηριότητες, έργα και πλήρη εκμετάλλευση του βουνού ΟΛΟ το χρόνο, για ποικίλα αθλήματα και fun parks, αν δεν ακολουθήσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα και μετά από 44 χρόνια τα ίδια θα λέμε.

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Σε προλάβανε. Έχει γίνει ήδη

Και αν έχει γίνει μήπως άλλαξε κάτι;

Εγω θεωρώ οτι για αρχή τουλάχιστον μπήκε κάποιος άνθρωπος στο ΔΣ του χ.κ που γνωρίζει αρκετά και έχει όρεξη να διορθωθούν πολλά.

Απο εκεί και μετά ολοι γνωρίζουμε οτι αν αρχίσει να χιονίζει καθε 2-3 ή 4 ημέρες τότε θα αρχίσουν ξανά τα παρατράγουδα.

Αν δεν αρχίσει να πληρώνει ο δήμος το προσωπικό υπερωρίες και το κυριότερο το προσωπικό να σταματήσει να εργάζεται σαν δημόσιος υπάλληλος δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Οταν έχει κακοκαιρία αν δεν κάθονται μέρα-νύχτα να πατάνε πιστες, να ξεχιονίζουν, να ξεπαγώνουν τους αναβατήρες ώστε να είναι έτοιμο το χ.κ την άλλη ημέρα, ε τότε ξανά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Και για αρχή αν θέλουμε να δουμε κάποια καλά δείγματα χωρίς να πληρώσει ο δήμος συμβούλους κτλ ας κάνουν πιο σωστή ενημέρωση απο την προηγούμενη ημέρα και να λενε την αλήθεια για το τι πρόκειται να είναι ανοικτό και ας ανοίξουν επιτέλους αυτά τα εκδοτήρια τουλάχιστον μια ωρα πριν τη λειτουργία του χ.κ.

Ολα αυτά που έγραψα είναι πολύ φιλικά απο κάποιον που έχει εργαστεί σε πολλές θέσεις για πολλά χρόνια σε χιονοδρομικό (οχι των Καλαβρύτων) και εχει ζήσει για τουλάχιστον 5 μήνες σε ενα απο τα μεγαλύτερα χ.κ της Γαλλίας.

Πετρόπουλος Γιώργος

9-2-05020.jpg

Να πω και εγω την γνωμη μου

1) Καλυτερη ενημερωση

2) να ειναι πιο ευγενικοι

3) τα εκδοτηρια να ανοιγουν ποιο νωρις

Αυτα για αρχη ...........

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

τα εκδοτηρια να ανοιγουν ποιο νωρις

πολύ σημαντικό

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Οι ουρές θα μπορούσαν να μειωθούν και με πώληση καρτών απο το χωριο, ο Δήμος Καλαβρύτων θα μπορεί να διαθέσει φαντάζομαι ένα χώρο (γιατί όχι και στο Δημαρχείο) το οποίο θα διαμορφωθεί σε εκδοτήριο καρτών.

papadakn-portes2_3.jpg

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς

Nea Kifisia Weather Station

Locus-delicti.com Blog

πολυ καλη σκεψη!

DALTONS POW ROBBERY.....

Οι ουρές θα μπορούσαν να μειωθούν και με πώληση καρτών απο το χωριο, ο Δήμος Καλαβρύτων θα μπορεί να διαθέσει φαντάζομαι ένα χώρο (γιατί όχι και στο Δημαρχείο) το οποίο θα διαμορφωθεί σε εκδοτήριο καρτών.

Αν μπορεί να υποστηριχθεί μηχανογραφικά κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να έχει και τη μορφή τουριστικού περιπτέρου ακόμα και για info της περιοχής.

Ο ίδιος υπάλληλος δηλαδή να δίνει και πληροφορίες για το που κανείς θα έχει πρώτες βοήθειες, χρήσιμα τηλέφωνα κλπ.

Πολλή καλή ιδέα! :lol:

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Δ.Χ.

δεν χρειαζεται κανενα περιπτερο στα καλαβρυτα γιατι ειναι επιπλεον εξοδο

το μονο που πρεπει να κανουν ειναι να ανοιγουν τα εκδοτηρια μιση ωρα νωριτερα

οι υπαλληλοι στα εκδοτηρια να ειναι με το χαμογελο και να ειναι εξυπηρετικοι και να απαντανε στις χαζοερωτησεις του κοσμου που δεν ξερει

και αν θελουν ας φτιαξουν ενα μικρο εκδοτηριο στην αλλη πλευρα του σαλε γιατι ειναι πολλοι που προτιμουν τη δαφνη για να ανεβουν γρηγοροτερα αλλα και να αποφυγουν τους τουριστες

να μην γκρινιαζουν οταν οι αρχαριοι αφηνουν το πιατακι της δαφνης στη μεση της διαδρομης γιατι απλα δεν εχουν αλλη λυση ειδαλως να φτιαξουν baby lift για να βολευτουν και αυτοι

Σεβαστό το επιπλέον έξοδο, όμως ο Δήμος Καλαβρύτων και το χιονοδρομικό είναι ενιαίος κατά μια έννοια φορέας. Οι οφελιμένοι από μια τέτοια κίνηση είναι δυο λοιπόν. Η πόλη και το χιονοδρομικό. Ο κόσμος που φιλοξενείται στο ένα, είναι ο ίδιος που θα επισκεφθεί και το άλλο, σε υψηλό ποσοστό. Είναι για εμένα πρακτικά μια κίνηση αναβάθμισης του τόπου στο σύνολό του λοιπόν, όταν κάποιος μας σέβεται σαν επισκέπτες, τουρίστες, αθλητές κλπ.

Αγένεια εγώ δεν έχω συναντήσει από τους υπαλλήλους, όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε όλοι μας να χαμογελάσουμε στον κάθε αγενέστατο και προβληματικό που μας διαολοστέλνει με ύβρεις γιατί τα σύννεφα είναι λευκά... (αλλά έχει αναλυθεί αρκετά και δεν θέλω να επεκταθώ...)

Τώρα, το έχω ξαναγράψει, δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία από χ/κ του εξωτερικού αλλά, κρίνουμε σκόπιμο σε ένα χ/κ της τάξης μεγέθους των Καλαβρύτων να υπάρχουν 2 εκδοτήρια με 200 μέτρα διαφορά;

Ο πεπειραμένος χιονοδρόμος κι ο αρχάριος κι ο τουρίστας, θα πάνε μια φορά θα πάρουν την καρτούλα τους και θα απολαύσουν την ημέρα τους όλοι.

Δεν έχω καταλάβει καλά ίσως και συμπάθα με, ποιος είναι ο κόπος σε όλο αυτό που αναφέρεις...

Δ.Χ.

το εγραψες 2 φορες μαλλον για να το εμπεδωσω

τα εκδοτηρια και στα ποιο απλα μαγαζια ειναι στην εισοδο τους γιατι εκει ειναι η θεση του και αποτι εχω δει στα χιονοδρομικα της Ελλαδας ολοι λιγο πολυ ετσι τα εχουν

αν τωρα εκει που ειναι θεωρειται εισοδος παω πασο γιατι εμενα μαλλον για στρουγγα μου φαινεται ας πουν και αλλοι τη γνωμη τους αν εχουν ορεξη

ας το παρουν το ηδη υπαρχον και να το βαλουν μπροστα στο σαλε κατω στην ασφαλτο να βολευονται ολοι γιατι υπαρχουν 2 λιφτ που σε ανεβαζουν στο πανω πλατω και απο δικη μου εμπειρια η Δαφνη ειναι αυτη που σε ανεβαζει γρηγοροτερα

οσο για τις γκρινιες καποιων αυτες υπαρχουν παντου στις τραπεζες και συναφη ιδρυματα ,τα αντιμετωπιζουμε καθε μερα οποτε ας μην παραπονιουνται αν αυτο τους ενοχλει γιατι οπως ξερουμε ο πελατης εχει παντα δικιο

το να ανοιγουν στην ωρα τους τους για σενα δεν ειναι σημαντικο?

αυτα ειναι απο προσωπικη εμπειρια μου και φιλων που το επισκεπτομαστε απο την ημερα που εγκαινιαστηκε δεν τα φανταζομαι ουτε εχω τιποτα προσωπικο με το κεντρο αλλωστε το τιμω οσο αντεχει η τσεπη γιατι ειναι και διπλα μου

και δεν μπαινω σε θεματα τεχνικα γιατι δε νογαω και πολλα

τωρα αν για σενα ειναι ανευ ουσιας αυτα τα μικρα θεματα για μενα δεν

ειναι

τελος πες μου τι δεν καταλαβαινεις ,την συμπαθεια μου την εχεις και κοπος για μενα δεν ειναι να γραφω που και που

Τα εκδοτήρια δεν μπορούν να μεταφερθούν και είναι τεχνικό το θέμα

Δηλαδή

Ο προϊστάμενος που είναι στο γραφείο στο άλλο κτίριο θα πρέπει να περπατάει περισσότερο κάθε φορά που θέλει να πάει στα εκδοτήρια για κάποιον έλεγχο

επίσης είναι θέμα ασφάλειας χρημάτων να είναι κοντά στο κεντρικό κτήριο για την μεταφορά γιατί θα πρέπει να προσλάβουν και security

:);):blink::blink:

μπορείς απλά να πας να πάρεις την κάρτα πριν βάλεις σκι και μπότες και να κάνεις και ένα ζεσταματάκι κιόλας λίγο περπάτημα δεν βλάπτει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

μπορει να εχεις δικιο μετερο αλλα με αυτο το σκεπτικο ας το ενσωματωναν στα γραφεια για να μην καινε και επιπλεον ρευμα για θερμανση ουτε ο προισταμενος να περπατα πολυ και ταυτοχρονα θα ειχε και αμεση επιβλεψη και θα ακουγε και τα τυχον παραπονα απο πρωτο χερι

οσο για την ασφαλεια εχεις ακουσει για πολλες ληστειες σε χιονοδρομικα?

αν εχεις ακουσει πεστη μου και θα εχεις free pass για χιονοδρομικα ελλαδος βαλκανιων και ιαπωνιας

δεν ισχυει για τις χρηματοαποστολες χιονοδρομικων λολ

Αγένεια εγώ δεν έχω συναντήσει από τους υπαλλήλους, όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε όλοι μας να χαμογελάσουμε στον κάθε αγενέστατο και προβληματικό που μας διαολοστέλνει με ύβρεις γιατί τα σύννεφα είναι λευκά... (αλλά έχει αναλυθεί αρκετά και δεν θέλω να επεκταθώ...)
Στο θέμα της συμπεριφοράς...προσωπική εμπειρία :

Όσες φορές έχω καλαμπουρίσει έχουν ανταποδώσει, χωρίς να γνωρίζω κάποιον/α, είτε στους αναβατήρες είτε στα εκδοτήρια. Όσες φορές έχω πει μια ξερή καλημέρα (επειδή δεν είχα κοιμηθεί καλά), έχω λάβει μία απλή καλημέρα. Έχω τύχει δύο φορές μπροστά σε καυγά, με τον πελάτη να συμπεριφέρεται απαράδεκτα και χωρίς να έχει δίκιο. Κάποιες φορές που χάζευα λίγο παραδίπλα από τα εκδοτήρια, είδα κάποιους επισκέπτες να πλησιάζουν «φορτωμένοι», οπότε κι εγώ αν ήμουν από μέσα μάλλον θα πούλαγα ακριβά το χαμόγελό μου.

Δεν έχω καταλάβει καλά ίσως, ποιος είναι ο κόπος σε όλο αυτό που αναφέρεις...
Τα εκδοτήρια είναι μακριά από τον αναβατήρα ''ΔΑΦΝΗ''. Κι επειδή οι περισσότεροι σταθμεύουν, όσο περνάει η ώρα, πιο κοντά στη ''ΔΑΦΝΗ'' περπατούν αρκετά (πήγαινε-έλα). Με τον ''ΑΧΙΛΛΕΑ'' ανεβαίνεις μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Συνεπώς, ανοίγουν νωρίτερα τα εκδοτήρια και λειτουργεί ένα ακόμη δίπλα από τη ''ΔΑΦΝΗ'', προς διευκόλυνση.

Στο θέμα της συμπεριφοράς...προσωπική εμπειρία :

Όσες φορές έχω καλαμπουρίσει έχουν ανταποδώσει, ....................

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΙ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Σεβαστό το επιπλέον έξοδο, όμως ο Δήμος Καλαβρύτων και το χιονοδρομικό είναι ενιαίος κατά μια έννοια φορέας. Οι οφελιμένοι από μια τέτοια κίνηση είναι δυο λοιπόν. Η πόλη και το χιονοδρομικό. Ο κόσμος που φιλοξενείται στο ένα, είναι ο ίδιος που θα επισκεφθεί και το άλλο, σε υψηλό ποσοστό. Είναι για εμένα πρακτικά μια κίνηση αναβάθμισης του τόπου στο σύνολό του λοιπόν, όταν κάποιος μας σέβεται σαν επισκέπτες, τουρίστες, αθλητές κλπ.

Τώρα, το έχω ξαναγράψει, δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία από χ/κ του εξωτερικού αλλά, κρίνουμε σκόπιμο σε ένα χ/κ της τάξης μεγέθους των Καλαβρύτων να υπάρχουν 2 εκδοτήρια με 200 μέτρα διαφορά;

Ο πεπειραμένος χιονοδρόμος κι ο αρχάριος κι ο τουρίστας, θα πάνε μια φορά θα πάρουν την καρτούλα τους και θα απολαύσουν την ημέρα τους όλοι.

Δεν έχω καταλάβει καλά ίσως και συμπάθα με, ποιος είναι ο κόπος σε όλο αυτό που αναφέρεις...

Πολύ φουριόζα μας γύρισες εσύ!Δεν θα σου επιτρεψουμε να ξαναφύγεις από την Αθήνα!Χαλάς την πιάτσα :)

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Προσωπικά θεωρώ πως ένα ακόμα εκδοτήριο θα ήταν προτιμότερο να βρίσκεται στην πλατεία των Καλαβρύτων παρά να βάλουν και ένα ακόμα δίπλα στη δάφνη.. Αρκεί αυτό στο χωριό να ανοίγει από πολυ πιο νωρίς :):P και όχι στις 9..

Επίσης νομίζω πως στο θέμα συμπεριφοράς το γράψα και στο άλλο τοπικ μαζί με τις φωτό..οι άνθρωποι με τόσο κόσμο ιδίως την Κυριακή που γινόταν της Πόπης ήταν ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ! και συμφωνώ απόλυτα με τoν Αλέξη πως όταν ο πελάτης φθάνει στο εκδοτήριο προκατηλημένος και ήδη τσαντισμένος (επείδη ο καφές του ήταν πικρός ή η γάτα του νιαούριζε όλο το βράδυ :):P ) δε φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοι!

Παράδειγμα προχθές που πήγα να βγάλω κάρτα για κάτω των 18, μιάς και η φοιτητική δεν ισχύει ακόμα, και την πλάκα μας κάναμε για το αν όντως είμαι 18 κτλ :blink: και δεν έκατσαν να με κοιτάξουν με μισό μάτι για το αν λέω αλήθεια ή όχι!

Λοιπόν εγώ νομίζω πως και το ζέσταμα κάνεις :) που λέει ο metero και την καρτούλα σου βγάζεις :P μια χαρά!

και μην ακούσω δήθεν για μιζέρια.. γιατι μίζεροι είναι αυτοί που πάνε προκατηλημένοι και ήδη τσαντισμένοι δίχως λόγω και αιτία! :D και τέτοιους το βουνό δεν τους θέλει!

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

ποιος ειπε για αγενεια και εχετε κολλησει εκει ??/

αν φτιαξουν εκδοτηριο στα καλαβρυτα ποσα εισητηρια θα κοψει για πεστε μου και μενα γιατι εχω μια απορια

απο που πανε οι περισσοτεροι επισκεπτες στα καλαβρυτα απο ποιο δρομο??

εγω τωρα τελευταια εχω διαπιστωσει οτι πολλοι απο αυτους που πηγαιναν απο καλαβρυτα τωρα πανε απο εθν κορινθου τριπολης καψια μαζεικα σπηλαια χιιονοδρομικο η κανω λαθος ??

εσυ φουτζιν ποσο εκανες προχτες να ανεβεις ? ειχες ξαναπαει απο κει η πρωτη φορα το εκανες?? για πες ποση ωρα εκανες αν πηγες πιο ανετα

Κώστα το ξέρω ότι πολλοί πηγαίνουν από την κορίνθου-τριπόλης γιατί πλέον και γω είμαι ένας από αυτούς! απλά ο μεγαλύτερος όγκος των χιονοδρόμων "τιμά" τον άλλο δρόμο νομίζω ακόμα..

Εγώ φέτος τις μισές φορές έχω πάει από τρίπολη..

και τώρα που ανακαλύψαμε και μια φανταστική ταβέρνα στο πλανιτέρο :) .. (κάτι πέστροφες άλλο πράμα! :P )ασε μόνο από κει θα πηγαίνουμε! :P:blink:

όσο για τον χρόνο..με το ζόρι κανα 30λεπτο παραπάνω. .και σίγουρα πιο άνετα για 2 λόγους:

1)Επειδή ο πατέρας μου λόγω της δουλειάς του τον κορίνθου-τριπόλης τον έχει μάθει απ'εξω και ανακατωτα..(οπότε του δίνουμε και καταλαβαίνει :P)

2)Ειδικά το πρωι αλλά και το απόγευμα στην επιστροφή έχει ελάχιστη κίνηση..

+Άσε μου η διαδρομή είναι μαγευτική!

Χρήστο νομίζω η καλύτερη λύση είναι να μεταφερθει το υπάρχον από την άκρη στη μέση μπροστά από το σαλέ..μη γεμίσουμε τον τόπο τετράγωνα κουτιά.. :D

δε βάζουν ένα και στην Κλειτορία να είμαστε ευχαριστημένοι όλοι?? :):D:)

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

MAXIMUS

Για άλλη μια φορά το ΧΚ είναι σταθερό στις παραδόσεις του

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Για χαρά maximus δεν έχεις παράπονο χιόνισε

Βλέπουμε κάθε μέρα την Στύγα κλειστή

Γιατί την έχουν OFF !!??

Σίγουρα έτσι δεν πρόκειται να αποφασίσει κάποιος να ανέβει

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

BOOZER να σε ρωτήσω κάτι; Είσαι υπέυθυνη δημοσίων σχέσεων του χ.κ;

Αν ναι να σου ανοίξει ο σύλλογος ενα λογαριασμό σαν χ.κ Καλαβρύτων όπως έχει γίνει και με τον Παρνασσό.Αλλά εκτός απο τις όμορφες φωτό που δείχνουμε τα καλός κείμενα του χ.κ θα ενημερώνουμε αλλά και θα απολογούμαστε κιόλας και για τα κακώς κείμενα.

Αν όχι τις φωτό μπορούμε μπορούμε να τις βλέπουμε και απο την σελίδα του χ.κ ή να τις κάνετε ενα λίνκ.

Και επιτέλους ας ξεκινήσει αυτό το χιονοδρομικό να ενημερώνει................

Ευχαριστώ

Γιώργος Πετρόπουλος

9-2-05020.jpg

οι φοτο ειναι πολυ ωραιες.

η γκρινια ειναι ασχημη

Πολύ σωστός, αλλά και ο λαός ενημέρωση ζητάει :D και οχι μόνο όπου μας συμφέρει.Την περασμένη εβδομάδα κάποιοι είπαν οτι οι πίστες ήταν χωράφια ε λοιπόν τις αμέσως επόμενες ώρες μπήκαν φωτό που μας έδειχναν οτι οι πίστες ήταν αεροδρόμια.Τουλάχιστον αν θέλουν να ενημερώνουν έτσι τοτε καλά θα κάνουν να ενημερώνουν και γενικώς και για όλα είτε είναι καλά είτε άσχημα.

Τέλος πάντον το καλό είναι οτι ερχονται χιόνια αλλά και το άσχημο για κάποιους είναι οτι βλέπω κάποιες συνεχόμενες κακοκαιρίες απο την ερχόμενη Δευτέρα.Για να δούμε λοιπόν την ετοιμότητα αλλά και την λειτουργικότητα κάποιων χ.κ.

9-2-05020.jpg

Παιδιά, υπάρχουν και αρκετοί που δεν ενοχλούνται από τις φωτογραφίες του χ/κ Καλαβρύτων, οπότε συγχωρείστε μας που τις αφήνουμε σε κοινή θέα.

Αλέξη άλλα ερωτήματα έθεσα εγω, περι ενημέρωσης δηλαδή........

9-2-05020.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...