MakisM 3,965 Report post Posted January 25, 2009 Φρονιμααα... Δεν εχουμε που δεν εχουμε χιονι , να μην εχουμε καμμια αιματοχυσια... Φιλε Snow King, δυστυχως και εμεις πασχουμε απο το ιδιο προβλημα... Ελλειψη αξιοπιστης πληροφορησης τη δεδομενη στιγμη. Δεν ξερω ποσο καιρο ασχολεισαι με τα χιονοδρομικα φορα, αν ασχολεισαι αρκετο καιρο, θα ξερεις βεβαια οτι το SR του οποιου πληροφοριες παρεθεσες, αναμεταδιδει πληροφοριες που του παρεχει το εκαστοτε ΧΚ. Δεν εχει τροπο να επιβεβαιωσει, ουτε που εγινε η μετρηση υψους χιονιου, ουτε πως, ουτε αν γινεται παντα στο ιδιο σημειο, ουτε αν ηθελημενα του λενε ψεμματα. Ολοι οσοι ασχολουμαστε με το χιονι το ξερουμε και προσπαθουμε να συνδυασουμε πληροφοριες για να βγαλουμε αποτελεσμα. Το ΧΚΠισοδεριου επι σειραν ετων ειχε καποιο προβλημα 'αξιοπιστιας' σχετικα με το υψος χιονιου που δινανε. Ελπιζω αυτο που ανεδειξες να ειναι μια παραδρομη και να μην εχουμε ξαναγυρισει στις παλιες εποχες που πιστερ πιθανον να ηταν ο βαρωνος Μυγχαουζεν . Αυτο που προσφερει το φορουμ, ειναι εμπειριες μελων και αναφορες απο πρωτο χερι. Οταν βγει ο Makistop για το Πισοδερι και σου πει εχει πετρες... δεν πα να δινουν 6,5 μετρα χιονοκαλυψη ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΣ! Γενικα, οταν βλεπεις κατω απο το αβαταρ σε ποιο γκρουπ ανηκει ο συγγραφεας (Επισκεπτης, Μελος Συλλογου, Ιστοσελιδα, Moderator κλπ) μπορεις να βγαλεις μια ακρη... Οσο πιο ενεργος ειναι καποιος στο Συλλογο (σε γενικες γραμμες), τοσο πιο γνωστος ειναι και τοσο πιο πολυ κινδυνευει να τον παρουμε με τις ντοματες αν παραπληροφορει . Ας ηρεμησουμε λοιπον και ας απολαυσουμε τις... προβλεψεις, γιατι απο χιονι πασχουμε... Θα ξενιτευτουμε στο τελος... Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Υπενθυμιζω σε ολους οτι οταν γραφω με πρασινο μιλω σαν μελος του Moderating Team Οταν γραφω με μαυρο, μιλω σαν ΜακηςΜ, Μελος του Συλλογου κλπ κλπ κλπ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted January 25, 2009 Φιλε Snow King,...... ......Γενικα, οταν βλεπεις κατω απο το αβαταρ σε ποιο γκρουπ ανηκει ο συγγραφεας (Επισκεπτης, Μελος Συλλογου, Ιστοσελιδα, Moderator κλπ) μπορεις να βγαλεις μια ακρη... Οσο πιο ενεργος ειναι καποιος στο Συλλογο (σε γενικες γραμμες), τοσο πιο γνωστος ειναι και τοσο πιο πολυ κινδυνευει να τον παρουμε με τις ντοματες αν παραπληροφορει . ....Οπότε καταλαβαίνεις ότι,αν η παραπληροφόρηση γίνει από Μοderator,τί να σου κάνουν οι ντομάτες;...θες από καρπούζι και πάνω! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 25, 2009 μην ανησυχεις "φιλε επισκεπτη" ενα απο τα (πολλα) καλα σε αυτο τον συλλογο ειναι οτι τα "βρισκουμε" μεταξυ μας χωρις διαιτησιες...... γνωριζουμε καλα ο ενας τον αλλον ,και δια ζωσης και απο τα γραφομενα του ,και ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε αφου ολοι μιλαμε ανοικτα και οχι καλυπτομενοι πισω απο την ανωνυμια του υπολογιστη... περνα ,αν θελεις ,να μας συστηθεις απο τα "νεα μελη" Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 25, 2009 Να δειτε που τελικα θα γινω κολλητος καποια στιγμη με αυτο το παλληκαρι............... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Snow King 0 Report post Posted January 25, 2009 (edited) Όπα παιδιά, λάθος μου. Πραγματικά δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν. Αναγνωρίζω την καλή δουλειά που κάνετε εδώ, και το πόσο αγάπη έχετε για το άθλημα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον ο οποίος ουσιαστικά "μετέφερε" πληροφορίες όπως μας είπε. Το φταίξιμο ίσως να το έχει το ίδιο το χιονοδρομικό λέγοντας ότι το βουνό είναι φορτωμένο, αλλά και πάλι, πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το τι λένε από τα χιονοδρομικά. Αυτή είναι άλλωστε και η μεγάλη αξία του συγκεκριμένου φόρουμ. Φίλε skimad, σου ζητώ συγνώμη γιατί πραγματικά δεν ήξερα τι παίζει. Μια διευκρύνηση όμως μπορούσες να κάνεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από νέους χρήστες (όπως εγώ ) που δεν γνωρίζουν τα υπόλοιπα μέλη. Εκτός αυτού δεν θα σας πω τι να κάνετε και τι να λέτε, ιδίως ως καινούριος χρήστης, οπότε άκυρο το ποστ μου. Sorry για το εκτός θέματος αλλά για το Πισοδέρι - snowreport που αναφέρθηκα, δεν είπα κάτι αρνητικό για το snowreport, ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο site και βοηθάει πραγματικά πολύ σε όσους ασχολούνται με χειμερινά σπορ. Από τι κατάλαβα όποια στραβή γίνεται οφείλεται σε λάθος πληροφορίες των υπευθύνων των χιονοδρομικών. Απλά μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το "40 εκ φρέσκο χιόνι" όταν συνολικά είναι 50 και τόσο περίπου ήταν και πριν την χιονόπτωση. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ. Αυτά από μένα, και ας ευχηθούμε να ρίξει λίγο χιονάκι τις επόμενες μέρες γιατί μέχρι τώρα δεν είδαμε και πολλά πράγματα. Edited January 25, 2009 by Snow King Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 25, 2009 Εσυ φιλε επισκεπτη που εχεις διαφορετικη αποψη για την χιονοπτωση στο ΧΚΚ και σε καθε ΧΚ κανε τον κοπο να τους παρεις τηλ και να σου πουν απο πρωτοχερι το τι συμβαινει εκει πανω και μην μπαινεις στο κοπο του "καναπεως"(εννοω απο το pc)γιατι εμεις εδω μεσα παραπληροφωρουμε ετσι για τον χαβαλε μωρε........ btw ρε φιλε μου πεσμας μερικα πραγματα για σενα ,ετσι να σε γνωρισουμε λιγακι για να ξερουμε εστω και μεσα απο το κουτι με ποιον μιλαμε,οχι κατ'ευθειαν να μας βαζεις χερι που σε παραπληροφωρησαμε,να εχεις και λιγο σασπενς το πραγμα,φιλε μου καλε,καλε μου φιλε!!!! αυτο που μου αρεσει σε σενα ρε σταθη ειναι οτι μιλας λιγο αλλα καταφερνεις να σε παρακολουθησουν ολοι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted January 25, 2009 Όπα παιδιά, λάθος μου. Πραγματικά δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν.Αναγνωρίζω την καλή δουλειά που κάνετε εδώ, και το πόσο αγάπη έχετε για το άθλημα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον ο οποίος ουσιαστικά "μετέφερε" πληροφορίες όπως μας είπε. Το φταίξιμο ίσως να το έχει το ίδιο το χιονοδρομικό λέγοντας ότι το βουνό είναι φορτωμένο, αλλά και πάλι, πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το τι λένε από τα χιονοδρομικά. Αυτή είναι άλλωστε και η μεγάλη αξία του συγκεκριμένου φόρουμ. Φίλε skimad, σου ζητώ συγνώμη γιατί πραγματικά δεν ήξερα τι παίζει. Μια διευκρύνηση όμως μπορούσες να κάνεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από νέους χρήστες (όπως εγώ ) που δεν γνωρίζουν τα υπόλοιπα μέλη. Εκτός αυτού δεν θα σας πω τι να κάνετε και τι να λέτε, ιδίως ως καινούριος χρήστης, οπότε άκυρο το ποστ μου. Sorry για το εκτός θέματος αλλά για το Πισοδέρι - snowreport που αναφέρθηκα, δεν είπα κάτι αρνητικό για το snowreport, ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο site και βοηθάει πραγματικά πολύ σε όσους ασχολούνται με χειμερινά σπορ. Από τι κατάλαβα όποια στραβή γίνεται οφείλεται σε λάθος πληροφορίες των υπευθύνων των χιονοδρομικών. Απλά μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το "40 εκ φρέσκο χιόνι" όταν συνολικά είναι 50 και τόσο περίπου ήταν και πριν την χιονόπτωση. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ. Αυτά από μένα, και ας ευχηθούμε να ρίξει λίγο χιονάκι τις επόμενες μέρες γιατί μέχρι τώρα δεν είδαμε και πολλά πράγματα. Aυτό το post σε τιμά ιδιαιτέρως!Επανέφερες την τάξη "στο pits fitili"Κάνε μιά βόλτα από τα "Νέα μέλη" και πες κάτι για σένα....,όχι βέβαια οτι είμαστε περίεργοι... :LOL: Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 25, 2009 Χθες είπαμε να κάνουμε μια εκδρομούλα στο ΧΚΚ, αποφασισμένη ότι μάλλον δε θα κάναμε σκι έτσι και αλλιώς αλλά ελπίζοντας για το αντίθετο. Ο korn που πήγε μέσω Αθηνών - Τριπόλεως και Μαινάλου ανέφερε χιονόνερο στο Μαίναλο και εμείς από Κορίνθου - Πατρών ξεραΐλα καθ' όλη τη διαδρομή. Φτάσαμε στο ΧΚΚ το οποίο είχε αναστολή λόγω αέρα (μέχρι τις 11:00 αρχικά) πράγμα το οποίο μας έβαλε σε σκέψεις του τύπου "άντε πάλι τα ίδια, χάσαμε το τζόκερ του ΧΚΚ κ.λ.π." Γεγονός είναι ότι το βουνό ήτανε κλειστό από καιρό από τη μέση και πάνω και ο αέρας αρκετός ακόμη και στα χαμηλά Αφού καθίσαμε για (ακριβό ) καφέ στο κάτω σαλέ είπαμε να ανηφορίσουμε για Βαθειά Λάκα να δούμε τι παίζει από χιόνι μιας και εν μέσω χιονόπτωση πλέον στα χαμηλά η κατάσταση δεν ήτανε καλή. Μας ανέβασε λοιπόν ο Τεό (thanx ) με το μηχανάκι του στη Λάκα όπου επικρατούσε άλλος καιρός. Τρομερές ριπές αέρα που κουνούσαν από πιατάκια και άγκυρες μέχρι και τα καρεκλάκια της Στύγας. Αν και ο καιρός κλειστός, διέκρινα ότι από το ύψος του τερματικού του Αχιλλέα και κάτω υπάρχει πρόβλημα έλλειψης χιονιού. Στο πάνω μέρος και στο ύψος του bar του Τεό υπάρχουν τρελά ανεμοσούρια αν και πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα σημεία το ΧΚ δε θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα χάρην χωματουργικών. Γεγονός είναι ότι ο αέρας που φυσούσε κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης προσγείωνε αλλού το χιόνι τελικά. Ακόμα και στον Αχιλλέα στη κατάβαση με τα πόδια στην επιστροφή ενώ στη μέση είχε πρόβλημα και δεν ενδείκνυται για ασφαλή λειτουργία στις άκρες του είχε χιόνι πάνω από 50 cm Γενικός και το Καλάβρυτο όπως και τα περισσότερα χκ χρειάζεται μια γερή καλή χιονόπτωση που ελπίζουμε να μας έρθει την ερχόμενη εβδομάδα. Τώρα για το αν τελικά δεν κάναμε σκι ως αναμένονταν, φταίει ο καιρός ή οι κακές παρέες Γενικός οποιαδήποτε μέρα εκτός πόλης και σε τέτοια τοπία είναι καλύτερη από την καλύτερη μέρα εντός πόλης..........οπότε μια χαρά περάσαμε Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 25, 2009 Όπα παιδιά, λάθος μου. Πραγματικά δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν.Αναγνωρίζω την καλή δουλειά που κάνετε εδώ, και το πόσο αγάπη έχετε για το άθλημα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον ο οποίος ουσιαστικά "μετέφερε" πληροφορίες όπως μας είπε. Το φταίξιμο ίσως να το έχει το ίδιο το χιονοδρομικό λέγοντας ότι το βουνό είναι φορτωμένο, αλλά και πάλι, πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το τι λένε από τα χιονοδρομικά. Αυτή είναι άλλωστε και η μεγάλη αξία του συγκεκριμένου φόρουμ. Φίλε skimad, σου ζητώ συγνώμη γιατί πραγματικά δεν ήξερα τι παίζει. Μια διευκρύνηση όμως μπορούσες να κάνεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από νέους χρήστες (όπως εγώ ) που δεν γνωρίζουν τα υπόλοιπα μέλη. Εκτός αυτού δεν θα σας πω τι να κάνετε και τι να λέτε, ιδίως ως καινούριος χρήστης, οπότε άκυρο το ποστ μου. Sorry για το εκτός θέματος αλλά για το Πισοδέρι - snowreport που αναφέρθηκα, δεν είπα κάτι αρνητικό για το snowreport, ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο site και βοηθάει πραγματικά πολύ σε όσους ασχολούνται με χειμερινά σπορ. Από τι κατάλαβα όποια στραβή γίνεται οφείλεται σε λάθος πληροφορίες των υπευθύνων των χιονοδρομικών. Απλά μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το "40 εκ φρέσκο χιόνι" όταν συνολικά είναι 50 και τόσο περίπου ήταν και πριν την χιονόπτωση. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ. Αυτά από μένα, και ας ευχηθούμε να ρίξει λίγο χιονάκι τις επόμενες μέρες γιατί μέχρι τώρα δεν είδαμε και πολλά πράγματα. δεν χρειαζεται να ζητησεις συγγνωμη φιλε μου απλα δεν ηξερεςγια να επανορθωσεις περνα απο τα νεα μελη να μας πεις μερικα πραγματα για σενα μετα ελα σε καμια συναντηση να γνωρισεις κοσμο και θα δεις που στο τελος θα σου αρεσει η παρεα και θα γινεις και πολυ συντομα μελος μας :LOL: και θα σκιαρουμε παρεα στα βουνα. καλο υπολοιπο χειμωνα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 25, 2009 ρε Κωστα αφου το κεντρο δεν δουλευε την καρτα γιατι την ειχες κρεμασμενη στο μπουφαν Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 25, 2009 Μαιναλε... όπως βλέπεις... παρόλο που λείπω... πάλι ησυχία δεν έχει το τόπικ... Λοιπόν... μ'αρέσει ο τρόπος που σκέπτεστε... αλλά όχι εντελώς... Όσον αφορά την παραπληροφόρηση νομίζω λύθηκε η παρεξήγηση από μόνη της αλλά... Εαν εγώ σας έβαζα τις φωτό από την Πέμπτη 22/01/09... κοινώς την περασμένη Πέμπτη... και βλέπατε αυτό... τι θα λεγατε... Πολύ απλά... ότι το βουνό έχει χιόνι... τουλάχιστον από την μεση και πάνω... θα ερχόσασταν το ΣΚ... και θα με βαράγατε στην κεφάλα... Τις τελευταίες μέρες το βουνό.. έχει ανεβοκατεβάσει την ποσότητα του από 0 σε 50.... και από 50 σε ο πόντους 5 φορές... Χιόνισε την Πέμπτη το βράδυ... με αέρα... έβαλε 15-20 πόντους... την Παρασκευή το βράδυ το έφαγε.... ξαναχιόνισε το Σάββατο... και σήμερα το πρωί... το είχε φάει πάλι... μέχρι τις 10:00 που ξεκίνησε επιτέλους να πέφτει κανονικό χιόνι απότα 1400 μέτρα και πάνω... Και λέω κανονικό... και όχι... βαρύ... νοτιοχιόνι...-γρανίτα κλπ... Χιονάκι άσπρο και ελαφρύ... δημιουργώντα μια ικανοποιητικότατη χιονόστρωση από την βάση έως πάνω....Το καλό είναι ότι από το μεσημεράκι και μετά... οι άνεμοι περιορίστικαν και μόνο μερικές ριπές κατα διαστήματα έκαναν την εμφάνιση τους... Γενικά αυτές τις μέρες ο καιρός μας έπεξε άσχημο παιχνίδι... ειδικα με τις θερμοκρασίες... και τους αερηδες... Αν δεν φύσαγε... θα μιλάγαμε για μεγάλες πσότητες χιονιού τωρα...Τέσπα... δεν θα σας πω πόσο εβαλε... ούτε φωτο θα ποσταρω... Θα περιμένουμε αυριο την επίσημη ενημέρωση του κέντρου... από το επίσημο σαιτ... Και ιμας και το αναφέραμε... δείτε την ενημέρωση τώρα... ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ... Αν κρίνω απο τις προβλέψεις μάλλον σώθηκε η παρτίδα... Αυτη η έκφραση έχει ειπωθεί πολλές φορές στο κέντρο αυτέςτις μέρες μας και η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή... Δεν υπήρχε καμιά ταση για παραπληροφόρηση ούτε από το κέντρο (με την φωτό) ούτε από κανένα μέλος εδώ... όσον αφορά την ποσότητα του χιονιού... Αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν πόσταρα φωτό την Πέμπτη από την Στύγα... Αν δεν το έβλεπα στρωμένο και πατημένο το φρέσκο χιόνι δεν ήθελα σε καμία περίπτωση νε φέρω κάποιον στο βουνό... με αυτές τις προβλέψεις... Μαλον το έκανα με την παρεα του Elgreco-Korn κλπ... αλλά φταίει κάποιος άλλος γι'αυτό... αι η ατυχής πρόβλεψη τουτην Παρασκευη το βράδυ...Τα παιδιά που ήρθαν στο κεντρο το Σάββατο πήραν μια ιδέα της διαφοράς της βάσης με την Βαθιά Λάκκα όσον αφορά τα φαινόμενα... και για ποιόυς λόγους το κέντρο μένει κλειστό από αέρα... Και κατι ακομα... Φιλε Νίκο μπορεί το ΧΚΚ να ήταν κακη επιλογή για σκι το Σάββατο αλλά να ξέρεις οτι τα σχοινιά στις αφετηρίες-επιστροφές των αναβατηρων... μπαίνουν και βγαίνουν καθε μέρα... Όταν ξεκινάς με αναστολη... τι σημασία έχει να τα βάλεις πριν τις 09:00...? Το ότι ένα team ανέβηκε νύχτα στο βουνό και αν άφηνε ο καιρός η Στυγα θα ήταν ξεπαγωμένη το πρωι είναι προχειρότητα...? Το ότι δεν βλέπετε κάποια πράγματα ή το ότι βλεπετε κάποια δεν σας δίνει την δυνατότητα εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραπληροφόρηση... Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός και το αντίστροφο Αναμένουμε μεγάλες ποσότητες χιονιού οπότε... ετοιμαστείτε... Φιλικά Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 25, 2009 και μερικς φωτο απο μενα απο την χθεσινη μερα ευχαριστουμε τον τεο για το ανεβασα μετα την αγκαλια ο ο ελ γκρεκο παρα λιγο να ειχε ατύχημα με το αυτοκινητο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 25, 2009 μαντεψτε ποιος ειναι ο νικητης παιρνει ενα ημερολογιο :P :P Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 25, 2009 μετα την αγκαλια ο ο ελ γκρεκο παρα λιγο να ειχε ατύχημα με το αυτοκινητο Tο είχα ξεχάσει αυτό όπως και δεν είχα κάνει το συνειρμό Αλέξη ευχαίλεο Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 25, 2009 μηπως ειναι αυτος στον καθρεφτη μου; τι κερδιζω ειπαμε; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted January 25, 2009 "... τα βλέπω τα χιόνια που έρχονται ..." "... όλη η πιάτσα λέει, μας πρόδωσες, κι έγινες SBντάς ..." Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 25, 2009 απλα κορυφαια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 25, 2009 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ :P :P :P :D Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted January 25, 2009 χαχαχαχαχαχαχαχα......!!!!!! άντε να δούμε κανά χιόνι γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....!! Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 26, 2009 Παρόλο τον αέρα... το κέντρο έβαλε χιονάκι... και μάλιστα μπόλικο μπόλικο... γύρω στους 25 πόντους κατα μέσο όρο... Το κακό είναι ότι δεν έχει κόψει ο αέρας... αν και αναμένετε να κοπάσει και να συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις... Μερικές φωτό από το πρωί... στην Βαθιά Λάκκα... Η μισή πλατεία με 50 πόντους... και η άλλη μισή με 5... αποτέλεσμα του αέρα... Ανεμοσούρια στο πάνω baby-lift... Stay tuned και για άλλες.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 26, 2009 Ευχαριστα νεα απο το χιονοδρομικο. Ο αναβατηρας της Δαφνης (κατω συρομενο πιατακι) μπηκε ξανα σε λειτουργια. Την προηγουμενη Τριτη ηταν τελευταία μερα λειτουργιας του, με οριακο χιονι και "χιονοενεσεις", και μετα ο διαδρομος της χαθηκε λογο του κολοκαιρου. Ευτηχως με τα τελευταια χιονια το σωσαμε... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted January 26, 2009 γιωργο παρασκευη ετοιμασου εχουμε drops Quote Share this post Link to post Share on other sites
MeTalFilL 0 Report post Posted January 26, 2009 Εγω παιζει να ανεβω Πεμπτη καλη μερα την κοβω. Δηλαδη δεν 8α εχει αερα και ετσι μαλλον θα ανοιξει το χιονοδρομικο, εγω δεν εχω απαιτησεις απλως να ανοιξει θελω να μην φυσάει και να εχει χιονακι και τιην προηγουμενη πεμπτη που ειχα παει μια χαρα μου ειχε φανει.Ηταν πρωτη φορα βεβαια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 26, 2009 Πίστα Δανάη (Αχιλλέας 1) χαμηλά... πουδριστάν...!!!(εκεί που πονούσε το κέντρο δλδ...) Θα κάνω βολτίτσα να σας δείξω το κέντρο και το χιόνι του.... αργότερα.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 26, 2009 Οι αγρότες έκλεισαν το δρόμο προς Πάτρα και προς Καλαμάτα στον ισθμό.Δυστυχώς δεν υπάρχει διαφυγή... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites