Jokey 126 Report post Posted January 29, 2009 Εγώ πάλι μια μέρα με πολλές πούδρες και λίγο κόσμο θα προτιμούσα κλασική μουσική που να ακούγετε μέχρι τις πίστες ή μάλλον καλύτερα έξω από αυτές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 30, 2009 xm... μοιαζει με εντελώς βρεγμένο χιονι , προσοχή στα απάτητα παιζει να είναι και εντελώς σοβάς... μπλιαξ...αλλα απο το τίποτα, σουπερ ειναι και αυτό... τουλάχιστον θα τσιμεντοποιηθεί απο το πάτημα στης πίστες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΕΟ ΠΑΓΩΣΕ Η ΣΤΥΓΑ ΠΟ ΠΟ ΠΟ......... Προσοχή... δώστε βάση σε αυτά που λένε αυτοί που δεν ήταν στο βουνό εχτές και όχι σε αυτούς που ήταν... Μορφοποιημένο νερό.. που μοιάζει με χιόνι... και ελάχιστο εκτός πίστας... Ευτηχώς που χιόνιζε μόνο μέσα στις πίστες... Ρε Πάνο πόσα θες να μας τρελάνεις...? Επιτέλους είχαμε συνεχόμενα αρνητικες θερμοκρασίες για 2 μερες και αν εξαιρέσεις το ύψος της βάσης και την αρχή της Στυγας 1 (κλειστή) όλο το βουνό ήταν ατελείτωτη πούδρα... Φυσικά δεν έβαλε 1 μέτρο χιόνι και ισως κάποιες πέτρες να έκαναν την εμφάνιση τους αλλά σούπα ή παγωμένο χιόνι δεν υπήρχε ... Οι φωτό είναι από το κινητό μου αργά το μεσημέρι που άρχισε να κλείνει ο καιρός και δεν υπήρχε αρκετό φως... Καποια σημεία στην Στυγα τα εχω τραβήξει για να δείτε τι πάγο είχε ... Και μερικές ακόμα... Μετερό... αν και έχεις έρθει στο ΧΚΚ για σκι ακόμα δεν εχεις εμφανιστεί από το μαγαζί... Να υποθέσω κάτι...? Δεν δαγκώνουμε... Αυτό το αστείο με την ημερομηνία δεν έχει λογική... Η φωτογραφική ήταν από εναν πιστερ και δεν είναι ρυθμισμένη... Αν αρχίσουμε να αμφιβάλουμε για την πιστότητα των φωτογραφιών... παμε χαμενοι... Κάποιοι σε άλλο φόρουμ ήταν πάνω εχτές.. (ψάτε το)και παρόλο που είχαμε πολλές διαφωνίες στο παρελθόν ήρθαν γνωριστίκαμε και έχουν παραθέσει φωτό όπως ο Άκης... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 30, 2009 Φρεσκαδούρα σήμερα στο κέντρο... από ελαφρυά πασπάλα... μεχρι 5 ποντάκια σε σημεία... πάνω πάνω... Η πλατεία από ξεχιονισμένη χτες... σήμερα το πρωί... Αναμένεται ηλιόλουστη μέρα με άπνοια... όσοι τυχεροί... βρεθούν εδώ... θα το ευχαριστηθούν... (και είναι αι μπόλικοι...) Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted January 30, 2009 και λεγανε οτι σημερα δε εχει καλο καιρο.οργανωνεται επιθεση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 30, 2009 Εγω παντως πουρνο πουρνο αυριο ειμαι επανω με καλη παρεουλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 30, 2009 Αφηστε και τιποτις για τους Κυριακατικους επισκεπτες... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted January 30, 2009 06.00 αναχώρηση, χωρίς γάλα για να μην έχουμε ατυχήματα στο δρόμο. Αφού σας έπρηξα για δωμάτια στον Παρνασσό, έκλεισα πρόσκληση στα Καλάβρυτα. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 30, 2009 Αφηστε και τιποτις για τους Κυριακατικους επισκεπτες... θα το σκεφτουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
soko 16 Report post Posted January 30, 2009 Για τους τυχερούς που είναι-ήταν σήμερα πάνω: Έχει αρκετό χιονάκι για να κατέβει κανείς με ασφάλεια το απάτητο κομμάτι της Νεραιδοράχης που καταλήγει δίπλα στο baby? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 30, 2009 Για τους τυχερούς που είναι-ήταν σήμερα πάνω:Έχει αρκετό χιονάκι για να κατέβει κανείς με ασφάλεια το απάτητο κομμάτι της Νεραιδοράχης που καταλήγει δίπλα στο baby? OXI ... δεν εχει. Μην πατε... Δεν λεει... Ασε που εχει και πολυ τραβερσα.... Πιστα μονο. Απο Δευτερα αν θες πηγαινε... και θα σου γραψω Κυρικακη απογευμα πως ηταν Κρατα και τον bujinkan μακρια απο εκει Περα απο την πλακα, η Νεραϊδοραχη εχει αδιασει και εχει γεμισει χιονι ποσες φορες φετος με τον κολοκαιρο. Θα ανεβασω καποιες φωτο αργοτερα απο Τεταρτη. Παντως οπου εχει χιονι δεν φοβασαι για να βρεις βραχο. Αμα εχεις σταμπαρει την πλαγια καλα ξερεις ποια ειναι τα υπουλα σημεια με "ξερες". Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 30, 2009 Ρε Πάνο πόσα θες να μας τρελάνεις...? Επιτέλους είχαμε συνεχόμενα αρνητικες θερμοκρασίες για 2 μερες και αν εξαιρέσεις το ύψος της βάσης και την αρχή της Στυγας 1 (κλειστή) όλο το βουνό ήταν ατελείτωτη πούδρα... Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη περι χιονιού εκτός πίστας και τι είναι πούδρα. Εμένα οι παρακάτω 3 φωτογραφίες μου λένε ότι το χιόνι αυτό είναι σοβας, χιόνι νοτιά που έχει κάτσει απο τον αέρα και το κρύο που εφαγε δεν ηταν αρκετο για να το "στεγνωσει" και είναι τόσο βαρύ ώστε να είναι ακριβως το αντίθετο της πούδρας, αν εσύ θέλεις να το βαφτίζεις ατελειωτη πούδρα δεν θα τα χαλάσουμε στην κουμπαριά. Αν θελεις να πεις κάτι διαφορετικό πες οτι το χιονι στην πλαγιά του αυγού ήταν καλό για εκτός πίστας αλλα η πλευρά της στύγας ήταν στουμπωμένο και βαρύ... και οτι στις "λακκουβες" το χιονι ηταν καλό παντού... Σε αντιθεση με εχθές οι σημερινές φωτος εχουν εμφανή διαφορά ποιοτητας χιονιού. αλλά είναι πολύ λίγο. το βράδυ που θα χιονίσει με απνοια και αρκετό κρύο θα είναι καλύτερο, άσε που τελικά μπορεί και να σας χώσει ελαφρώς μέχρι το Σαββατο το απογευμα. oταν λέμε πουδρα εννοούμε απο αυτό το χιόνι του βιδεου και ελαφρύτερη: Youtube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 30, 2009 (edited) METERO 2006 Youtube Video -> Edited January 30, 2009 by metero Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
andriotis 0 Report post Posted January 30, 2009 Σημερα θα κατεβω και εγω κατω μαζι με την οικογενεια Αυριο πανω στο βουνο ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ και φυσικα καφεδακι στο ΤΕΟ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 30, 2009 .... και έχουν παραθέσει φωτό όπως ο Άκης... Ποιός Ακης;...o γνωστός;...ο ακατανόμαστος; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Ntinos 0 Report post Posted January 30, 2009 Σχετικο - ασχετο με τα Καλαβρυτα. Απο την βδομαδα που μας περασε, ανοιξε και νεο βενζιναδικο στην περιοχη των Καλαβρυτων. Οχι δεν θελω να του κανω διαφημηση, αλλα εχει μακραν την πιο φθηνη βενζινη στην περιοχη. Ειναι πρατηριο της BP και βρισκεται στο δρομο προς Σκεπαστο, περιπου 3χλμ εξω απ΄τα Καλαβρυτα. Η τιμη της αμολυβδης ειναι στα 0,84€, οταν στα αλλα 3 βενζιναδικα των Καλαβρυτων ειναι περιπου στα 0.96€ Οχι για μενα, για την φουκαριαρα την τσεπουλα μου Λιγο προσοχη μονο, λιγο παρακατω εχει μια τρυπα ο δρομος που ... καταπινει αυτοκινητα (προς Κουτελη) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 30, 2009 ....oταν λέμε πουδρα εννοούμε απο αυτό το χιόνι του βιδεου και ελαφρύτερη: Youtube Video -> Ρε σείς....απίστευτες καταστάσεις! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted January 30, 2009 (edited) Μολις γυρισα απο το ΧΚΚ... Δεν ειχε καθολου ουρα στα εκδοτηρια στις 9.15... Δεν ειχε καθολου ουρες στα λιφτ μεχρι τις 12... Δεν ηταν κλειστη η Στυγα... Δεν ειχε πατηθει η Αντιγωνη... Δεν ειχε συννεφια... Δεν ειχε πετρες... Δεν ηταν παγωμενο το χιονι... Γενικα δεν... Edited January 30, 2009 by flocon Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 30, 2009 Μολις γυρισα απο το ΧΚΚ... Δεν ειχε καθολου ουρα στα εκδοτηρια στις 9.15... Δεν ειχε καθολου ουρες στα λιφτ μεχρι τις 12... Δεν ηταν κλειστη η Στυγα... Δεν ειχε πατηθει η Αντιγωνη... Δεν ειχε συννεφια... Δεν ειχε πετρες... Δεν ηταν παγωμενο το χιονι... Γενικα δεν... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧ ΤΟΤΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ :LOL: :LOL: Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 30, 2009 Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη περι χιονιού εκτός πίστας και τι είναι πούδρα. Εμένα οι παρακάτω 3 φωτογραφίες μου λένε ότι το χιόνι αυτό είναι σοβας, χιόνι νοτιά που έχει κάτσει απο τον αέρα και το κρύο που εφαγε δεν ηταν αρκετο για να το "στεγνωσει" και είναι τόσο βαρύ ώστε να είναι ακριβως το αντίθετο της πούδρας, αν εσύ θέλεις να το βαφτίζεις ατελειωτη πούδρα δεν θα τα χαλάσουμε στην κουμπαριά. Αν θελεις να πεις κάτι διαφορετικό πες οτι το χιονι στην πλαγιά του αυγού ήταν καλό για εκτός πίστας αλλα η πλευρά της στύγας ήταν στουμπωμένο και βαρύ... και οτι στις "λακκουβες" το χιονι ηταν καλό παντού... Σε αντιθεση με εχθές οι σημερινές φωτος εχουν εμφανή διαφορά ποιοτητας χιονιού. αλλά είναι πολύ λίγο. το βράδυ που θα χιονίσει με απνοια και αρκετό κρύο θα είναι καλύτερο, άσε που τελικά μπορεί και να σας χώσει ελαφρώς μέχρι το Σαββατο το απογευμα. oταν λέμε πουδρα εννοούμε απο αυτό το χιόνι του βιδεου και ελαφρύτερη: Όπως τα λέει ο Πάνος είναι... Μην κρίνετε κατά βούληση και προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί στη περιγραφή φωτογραφιών. Μην λέμε κάθε φρέσκο χιόνι πούδρα...δεν είναι... Και μπορούμε πολύ καλά οι πιο έμπειροι να κρίνουμε και από φωτογραφίες αν υπάρχει επαρκές χιόνι εκτός πίστας και τι ποιότητας. Το έχουμε πληρώσει εξάλλου με πολλά σπασμένα σκι και χέρια και πόδια... Το ότι γίνεται άνετα σκι σε αυτό που βλέπω (με προσοχή πάντα), είναι γεγονός, αλλά μην το βαφτίζουμε και "τέλειο"... Πάνο είδα το βίντεο...τόσο πολύ σου αρέσει η πούδρα που κάθε λίγο και λιγάκι ξάπλα σε βλέπω... Είδα με προσοχή και ξέρω την πραγματική(ες) αιτία του "κακού"... :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 30, 2009 Μολις γυρισα απο το ΧΚΚ... Δεν ειχε καθολου ουρα στα εκδοτηρια στις 9.15... Δεν ειχε καθολου ουρες στα λιφτ μεχρι τις 12... Δεν ηταν κλειστη η Στυγα... Δεν ειχε πατηθει η Αντιγωνη... Δεν ειχε συννεφια... Δεν ειχε πετρες... Δεν ηταν παγωμενο το χιονι... Γενικα δεν... Μη μας πεις ότι δεν πέρασες καλά! :LOL: Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted January 30, 2009 σε λιγο θα γινει ρεπορταζ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted January 30, 2009 Καλάβρυτα 3 ιεραρχών ΠΟΥΔΡΙ οχι ατελείωτο, βαρυ και νοτισμένο αλλά ξεκάθαρα πουδρι, να περνας και να ξαναπερνας και να σου λέει περάστε... οχι σοβάς, οχι ΄λάσπη, πουρνό πουρνό στους πυλώνες εφυγαν πόνοι, φόβοι και κακά συναπαντήματα. Στην φετινή σεζόν στο μαρτύριο της σταγόνας, τηρουμένων των αναλογιών, Καναδάς. ξέρω -ξέρω οι φωτο. Οταν φωνάζω οτι ρηπόρτ πρέπει να κάνουν χιονοδρόμοι και όχι φωτογράφοι.... Τώρα αυριο τι θα έχει γίνει, θα ρίξει, θα παγώσει, φωνάξτε μάγισες και χαρτορίχτρες... Κατα τα άλλα τα ίδια στο χκκ. Μαστωρες του Ζεν. Εκεί που τους λές μπραβο κολάς και ενα αει γ#####. Στα 4 ευρώπουλα ο τεο τον καφέ αλλα τον βελτίωσε. Το μόνο που βελτιώθηκε. Ας είναι καλά το βουνό.... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 30, 2009 Φίλε Πάνο και Luis... το χιονάκι που έχω ποσταρει στις φωτό χτες έπεσε με ΒΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΝΟΙΑ.... Αυτός είναι και ο λόγος που στάθηκε κατα αυτόν τον τρόπο στην Στύγα... Άν και εφ'όσον γνωρίζετε το συγκεκριμένο σημείο πιάνει πολύ δύσκολα χιόνι. Ακόμα και ένα αερακι δεν το αφήνει να κάτσει... Εδώ και πολλές μέρες η κορυφή της Νεραιδόραχης έχει αρνητικές θερμοκρασίες σε όλη την διάρκεια της ημέρας και εδώ και τρεις μέρες είχαμε βορειαδάκι... Πως είναι δυνατον χιόνι που έπεσε μερικές ώρες νωρίτερα από την ώρα που τραβήχτηκε η φωτό με βορειά και άπνοια ...να είναι νοτισμένο... ή τσιμέντο... ή δεν ξέρω και γω τι 'αλλο...? Εντάξει δεν είναι η Αυστριακογαλλικοελβετικοπαρνασιακή πούδρα αλλά όχι και τσιμεντο... Αν λοιπόν θέμε να κρίνουμε ως χιονοδρόμοι και όχι σαν φωτογράφοι ελάτε αυριο το πρωι μιας και χιονιζει πάνω από το μεσημέρι να δείτε πως είναι... Σημείωση.... η πρωινη πασπάλα που σας μοιάζει με πουδρί... συγκριτικά με το χτεσινο....έπεσε με Νοτιά... και ήταν σχετικά νωπό-βαρύ... Είναι πολυς κόσμος που ήταν πάνω σήμερα... και έχουν γράψει την άποψη τους... Αφήστε λοιπόν αυτούς πού έρχονται στο Καλάβρυτο ή αυτούς που ήρθαν σήμερα ή θα έρθουν αυριο-μεθαύριο ... να κρίνουν αν είναι αντικειμενική η ενημέρωση-ερμηνεία-ανάλυση-περιγραφή... και αν δεν είναι... ο πρώτος που θα εκτεθεί είμαι εγώ... και ξέρετε που θα με βρείτε... Αν κάνω κάπου λάθος...όπως προχτές που έγραψα για την λειτουργία της Στυγας είμαι έτοιμος να δεχθώ οποιαδήποτε επίπληξη... Φωτοαναλύσεις από τον οποιονδήποτε 'εμπειρο ή αρχάριο από το σπίτι... που δεν έρχεται στο ΧΚΚ και μαλιστα... είναι ή ήταν χρόνια δηλωμένα ενάντιος-πολέμιος-επικριτικός-σαρκαστικός με το κέντρο και τους εργαζόμενους εκεί... δεν μπορώ να τις δεχτώ... Φυσικά ο καθένας είναι ελέυθερος να γράφει την άποψη του αλλά στο τέλος μένει μόνο το κακό... Μην νομίζεις Πάνο ότι με αυτο το σχόλιο περί τσιμεντου κάποιοι δεν επιρεάστηκαν και επέλεξαν άλλο χιονοδρομικό προορισμό για σήμερα... Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν γνωρίζει και ρίχνοντας μια ματιά στο φόρουμ... να μείνει με αυτη την εντύπωση... Αν θα πρέπει να είμαι προσεκτικός σε αυτα που γράφω εγω... μια... εσείς θα πρέπει να είστε δέκα... Εγώ πλέον έχω πρόσωπο και θέση σε αυτό το κέντρο... ενώ εσείς όχι... Μην πετάτε λοιπόν ότι.. σας δίνει την εντύπωση ότι βλέπετε σε μα φωτό... όταν ο πρωτος που θα εκτεθεί είναι αυτός που την ποστάρει και μπορείς να τον βρεις να του τα ψάλεις.... Ακόμα σε περιμένω με το φυτώριο σου.. και δεν έχεις έρθει... Εχω και τσικολάτες ζουπερ... Πέρα από όλα αυτα χιονιζει πάνω από το μεσημέρι... (τώρα σταμάτησε προσωρινά) και αυριο αναμένεται απνοια... και χιονόπτωση κατά διαστηματα... το ίδιο και την Κυριακή... όσοι πιστοί... Μιτσάρα... ο Άκης από το Αιγιο... όχι ο γνωστός... Εσυ εκτός από Παρνασσό θα έρθεις καμά βόλτα από 'δω...? Μετερο απ'όλους τους SnowClubites που έχουν έρθει στο ΧΚΚ είσαι ο μόνος που δεν έχεις περάσει από το μαγαζί να γνωριστούμε... Να υποθέσω κάτι...? Δεν δαγκώνουμε... Φιλικά... Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 30, 2009 Εντυπώσεις από το πάρκο έχει κανείς ? Σήμερα δεν θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 31, 2009 Την Τεταρτη που ημουν επανω, ηταν ανοιχτο το κατω μισο χιονοδρομικο (τριθεσιο & πιατακι Δαφνης). Το χιονι που επεσε το βραδυ της Τριτης ηταν και αυτο που ουσιαστικα ξαναγεμισε το κατω μερος του χιονοδρομικου. Αρκετο μεν, αλλα και με αρκετο αερα δε. Ηταν και με νοτια, με αποτελεσμα να ειναι "βαρυ" το εκτος πιστας σκι. Επισης στις ραχες ο αερας ειχε ξυρισει αρκετο, ενω αντιθετα στα λουκια και στα δεντρα, το χιονι ηταν σαφως περισσοτερο, και καλυτερης "ποιοτητας", αν μπορουμε να μιλησουμε για ποιοτητα με τους κολονοτιαδες που μας εχουν ξεσκισει... Σαφως φρεσκο χιονι, αλλα οχι "πουδρα", ειδικα στο χαμηλοτερα υψομετρα του χιονοδρομικου, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ψηλοτερα τα πραγματα δεν μπορουσε να ηταν καλυτερα. Δεν μπορεσα να το διαπιστωσω άλλωστε εκεινη την ημερα, αφου ο αερας κρατησε κλειστους τους επανω αναβατηρες. Και ενας μπακαλιστικος τροπος για να διαπιστωνω αν το φρεσκο χιονι ειναι "πουδραριστο" ή "βαρυ", ειναι πιανοντας το και προσπαθοντας να το κανω χιονομπαλα. Η πουδριτσα χιονομπαλα δεν γινεται με τιποτα . Αντιθετα το "βαρυ" χιονι λογο της αρκετης υγρασιας που εχει, κολαει και γινεται τελεια χιονομπαλα. Επισης η φρεσκια πουδριτσα την φυσας και ανασηκωνετε στον αερα. Το "βαρυ" φρεσκο για να το σηκωσεις με φυσημα, πρεπει στα πνευμονια σου να εχεις αρκετα μποφορ . Οπως και να εχει ομως, αμα μας χαριζουν γαϊδαρο και τον κοιταμε στα δοντια, θα φτασουμε να κανουμε μακροβουτια, και θα περιμενουμε ακομα ποτε θα πεσει πουδρα. Ετσι και αλλιος το χιονι που επεσε στα χιονοδρομικα μας δεν εχει και τοση διαφορετικη ποιοτητα. Αν επεσε "σοβας" στο ενα, και 50 χλμ βορειοτερα σοβας θα επεσε Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites