mainalo 1,542 Report post Posted June 13, 2008 Make up your mind, mate. Τον χειμώνα μας έλεγες ότι κακώς έγινε η προέκταση! mate................ποτέ δεν αμφισβήτησα την πίστα, την επέκταση του αναβατήρα όμως ναι και αυτό φάνηκε απο τους πρώτους άσχημους καιρούς με αέρα ΤΕΟ αν με ολες αυτές τις φωτό υπήρχε και αντίστοιχη προσπάθεια για την επικοινωνία τους το χειμώνα τότε ολα θα ήταν υπέροχα Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 13, 2008 Μα οι φωτογραφίες στο σαιτ τους ειναι αποδειξη επικοινωνίας. Τα δικά μας εδω πάνω, εκτός του Σελίου, μας κρατάν τα εργα για εκπληξη... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted June 13, 2008 και μιας και το αναφερεις Σταθη, το ΧΚΠ δεν θα μας κανει φετος ενημερωση για τα εργα συντηρησης ??? (εκτος και ετοιμαζει τιποτα εκπληξεις) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 13, 2008 Μα οι φωτογραφίες στο σαιτ τους ειναι αποδειξη επικοινωνίας...Στάθη, χαλάς την πιάτσα...παραβαίνεις έναν σημαντικό κανόνα : Ότι γίνεται στο χ/κ Καλαβρύτων είναι στραβό και λάθος... Τα δικά μας εδω πάνω, εκτός του Σελίου, μας κρατάν τα εργα για εκπληξη...Αυτά καλά κάνουν. Το χ/κ Καλαβρύτων γιατί κάνει έργα ;Γιατί τα γνωστοποιεί ; Μας ρώτησε αν γουστάρουμε να τα μαθαίνουμε ; Ντροπή μου...κοτζάμ γάϊδαρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted June 13, 2008 Τα δικά μας εδω πάνω, εκτός του Σελίου, μας κρατάν τα εργα για εκπληξη... Στάθη μου, εσείς εκεί πάνω και ποιος δεν σας ζηλέυει με τόσα χιονοδρομικά που έχετε.Και κάποιο να μείνει πίσω έχετε τόσες άλλες επιλογές.Αλίμονο απο εμάς τους κάτω απο το ποτάμι Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted June 13, 2008 Στάθη, χαλάς την πιάτσα...παραβαίνεις έναν σημαντικό κανόνα : Ότι γίνεται στο χ/κ Καλαβρύτων είναι στραβό και λάθος... Αυτά καλά κάνουν. Το χ/κ Καλαβρύτων γιατί κάνει έργα ; Γιατί τα γνωστοποιεί ; Μας ρώτησε αν γουστάρουμε να τα μαθαίνουμε ; Ντροπή μου...κοτζάμ γάϊδαρος Εσύ ρε σταμάτα να πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν. Δουλειά άλλη στο μαγαζί σου δεν εχεις να κάνεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 13, 2008 ...εσείς εκεί πάνω και ποιος δεν σας ζηλέυει με τόσα χιονοδρομικά που έχετε. Και κάποιο να μείνει πίσω έχετε τόσες άλλες επιλογέςΓια τους πάνω : πολλά χ/κ...πολλά προβλήματα.Για τους κάτω...λίγα χ/κ λίγα προβλήματα. Οι επιλογές είναι πολλές στην πραγματικότητα ή μόνο στα χαρτιά ; Και εξηγούμαι : υπάρχουν πράγματι ένα σωρό χ/κ στη Β.Ελλάδα, αλλά, τα επισκεπτόμαστε όλα ή πάμε συνεχώς σε δύο τρία ; (ερώτηση κάνω, χωρίς κάποιον υπαινιγμό) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted June 13, 2008 Ρε μαλλιαρέ άνθρωπε οι επιλογές πράγματι είναι πολλές είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας και σε σχετικά κοντινές αποστάσεις.Εμάς εδω κάτω ποιές είναι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 13, 2008 ...Ρε μαλλιαρέ άνθρωπε...Εγώ είμαι αυτός...επιτέλους και κάποιος που ασχολείται με...τρίχες. ...οι επιλογές πράγματι είναι πολλές είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας και σε σχετικά κοντινές αποστάσεις.Εμάς εδω κάτω ποιές είναι;Δε διαφωνώ κάπου. Απλά θέλω να δω εάν τα παιδιά της Β.Ελλάδος επισκέπτονται όλα τα χ/κ κάθε χειμώνα ή μόνο δύο-τρία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted June 13, 2008 Aυτό Αλέξη είναι θέμα επιλογής τους αλλά και τι αρέσει στον καθένα περισσότερο. Σε εμάς εδω κάτω είναι μονόδρομος το που θα πάμε για σκι Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 13, 2008 και μιας και το αναφερεις Σταθη, το ΧΚΠ δεν θα μας κανει φετος ενημερωση για τα εργα συντηρησης ??? (εκτος και ετοιμαζει τιποτα εκπληξεις) περσι τετοιο καιρο ειχαμε χορτασει φωτογραφιαμηπως χαλασαν τα κομπιουτερ; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 13, 2008 ετοίμαζε θηριάκι αντε μετά την ecosign μένει μόνο να βρεθούν τα λεφτά για να γίνουν πράξη οι προτάσεις της... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 14, 2008 Πόσο πιο ελκυστικό στα μάτια μου (και όλων των άλλων υποθέτω) θα φάνταζε το Χ.Κ.Κ. με ένα γρήγορο 4/6πλό καρεκλάκι στην θέση του αργού της Στυγός! <_> Με εξασφαλισμένη μέγιστη αναμονή 5 λεπτά σίγουρα θα επισκεπτόμουν τα Καλάβρυτα πολύ περισσότερες από τις 2 φορές που πήγα φέτος. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted June 14, 2008 Πόσο πιο ελκυστικό στα μάτια μου (και όλων των άλλων υποθέτω) θα φάνταζε το Χ.Κ.Κ. με ένα γρήγορο 4/6πλό καρεκλάκι στην θέση του αργού της Στυγός! Σκέψου όμως μετά το μποτιλιάρισμα μέσα στην πίστα και πόσο θα ανέβαινε το ποσοστό πρόκλησης ατυχήματος μεταξύ χιονοδρόμων... Δεν μπορεί ένα 4/6απλό λιφτ με τέτοια δυναμικότητα του σε μεταφορά ανθρώπων ανα ώρα.... να τροφοδοτεί μια πίστα μόνο... (η Στυγα 1 είναι για λίγους...) διότι μετά δεν θα μπορείς να τσουλάς... εντός.... Κάθε πράμα στον καιρό και ο Κολιός τον Αυγουστο.... Με εξασφαλισμένη μέγιστη αναμονή 5 λεπτά σίγουρα θα επισκεπτόμουν τα Καλάβρυτα πολύ περισσότερες από τις 2 φορές που πήγα φέτος. Ελα να δεις την νεα Αντιγόνη φέτος.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted June 14, 2008 Σκέψου όμως μετά το μποτιλιάρισμα μέσα στην πίστα και πόσο θα ανέβαινε το ποσοστό πρόκλησης ατυχήματος μεταξύ χιονοδρόμων... Δεν μπορεί ένα 4/6απλό λιφτ με τέτοια δυναμικότητα του σε μεταφορά ανθρώπων ανα ώρα.... να τροφοδοτεί μια πίστα μόνο... Τότε να βγάζουν συγκεκριμένο αριθμό εισητηρίων και να διώχνουν τους υπεράριθμους. Δηλαδή, με αυτό το σκεπτικό, ισχύει το ελάτε να βγάλετε εισητήριο να σας τα πάρουμε και αφού είστε πολλοί και δεν χωράτε στην πίστα, να κάθεστε κολλημένοι στην ουρά της αρχαίας Στύγας. Να μην ξοδευόμαστε άλλωστε με νέα λιφτ. Σοβαρολογείτε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted June 14, 2008 Α.... οκ... Δλδ να ξεκινάνε κάποιοι από Αθήνα να κάνουν τόοοοσα χλμ με ντάλα ήλιο και μηδεν αέρα... π.χ. και όταν φτάνουν εκεί να τους λένε... Ααααα..... ο Λάππας ο Τεο και ο Μάκης ηρθαν νωρίτερα... αρα εσύ.... κάνε τουρισμό.... Και σε ποιο ΧΚ της χώρας γίνεται αυτό ...? Γιατί ας πούμε να πρωτοτυπήσει το ΧΚΚ σε κάτι τέτοιο...? Ποιός σοβαρολογεί....? Ημουνα σαφέστατος .....: Καθε πράγμα στον καιρό του και ο Κολιός τον Άυγουστο....!!! Πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα ... όπως π.χ. νέεες πίστες για να έχει πραγματικά αποτέλεσμα η αλλαγή του λιφτ στην Στύγα.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 14, 2008 Παρακαλώ μείνετε στο θέμα. Οποιεσδήποτε προσωπικες αντεγκλήσεις θα διαγραφονται. administrating team Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted June 14, 2008 ..... Κάθε πράμα στον καιρό και ο Κολιός τον Αυγουστο.... ...Και αυτά που κυκλοφορούν τωρα στα ψαράδικα και μοιάζουν με κολιούς,τί είναι; Πέρα από την πλάκα,να ρωτήξω και΄γώ κάτι;Αν αρχίσουν τίποτα μπόρες πολύωρες,όλα αυτά τα χώματα της "κυρίας Αντιγόνης",,δεν θα καταλήξουν στη θάλασσα; Βέβαια δεν έχω κάτι να προτείνω(μή κανω και το ξύπνιο τώρα)! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted June 14, 2008 Ημουνα σαφέστατος .....: Βεβαίως και ήσουν σαφέστατος Πληρώνετε για να περιμένετε στην ουρά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 14, 2008 Α.... οκ... Δλδ να ξεκινάνε κάποιοι από Αθήνα να κάνουν τόοοοσα χλμ με ντάλα ήλιο και μηδεν αέρα... π.χ. και όταν φτάνουν εκεί να τους λένε... Ααααα..... ο Λάππας ο Τεο και ο Μάκης ηρθαν νωρίτερα... αρα εσύ.... κάνε τουρισμό.... Και σε ποιο ΧΚ της χώρας γίνεται αυτό ...? Γιατί ας πούμε να πρωτοτυπήσει το ΧΚΚ σε κάτι τέτοιο...? Δεν θα πρωτοτυπησει συμβαίνει σε όλα τα μικρά χιονοδρομικά ανα τον κόσμο, και έχει συμβεί και στον Παρνασσό που τους σταμάταγαν στο Λιβάδι. Μη τρελαθούμε κιόλας γράφοντας οτι ο αναβατήρας της Στύγας καλύπτει τις 2 πίστες που εξυπηρετει , απλός όταν κάνεις μια ωρα να φτάσεις στην κορυφή (αναμονή-διαδρομή) τότε περιμένεις στην κορυφη και κάνεις και 5 στάσεις για να μην κρατησει μόνο 2 λεπτά η κατάβαση αν η αναμονή ήταν 5 λεπτά και η διαδρομή άλλα 5-10 τότε όλοι θα κατεβαιναν nonstop για να κάνουν όσο πιο πολλές μπορούν... ενώ τώρα εξασκούν τα ψυχικά τους αποθέματα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted June 14, 2008 την Ελλαδίτσα μας λοιπόν που βάσει των τελευταίων ετών η χιονοδρομική περίοδος έχει περιοριστεί... στο 3μηνο Εγω γιατι φέτος στην Ελλαδίτσα έκανα σχεδόν 4..? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 14, 2008 εγώ ξεκίνησα μέσα Δεκ , έκανα 6-7 φορες και σταμάτησα Αρχές Απρίλη που μας έκανε το ντου η ζέστη, αν είχε περαστεί σαν τρόπος ζωης στο ευρύ κοινό δεν θα ήμασταν τόσο λίγοι. Με την κατάσταση της χιονοδρομίας/χιονοδρομικά της Ελλάδα όμως μην περιμένουμε να είναι διαφορετικά τα πράγματα και το μόνο που δε παίζει ρόλο είναι η χειμερινή περίοδος αλλά οι υποδομές. Διαφωνείς αν υπήρχε έστω και ένα χιονοδρομικό σαν το Bansko στην Ελλάδα οτι θα είχαμε εντελώς διαφορετική κουλτούρα για το σκι στην Ελλάδα? Μέχρι και αθλητες θα βγάζαμε εύκολα σε αντίθεση με τώρα που ξενιτευονται για να προπονηθουν... κ.α πολλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted June 14, 2008 Διαφωνείς αν υπήρχε έστω και ένα χιονοδρομικό σαν το Bansko στην Ελλάδα οτι θα είχαμε εντελώς διαφορετική κουλτούρα για το σκι στην Ελλάδα? Μέχρι και αθλητες θα βγάζαμε εύκολα σε αντίθεση με τώρα που ξενιτευονται για να προπονηθουν... κ.α πολλα. Συμφωνω απόλυτα και δν καταλαβαίνω όσους επιμένουν να λένε ότι η ελλάδα είναι μονο καλοκαίρι και ζέστη..έχουμε ΥΠΕΡΟΧΑ βουνά με ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΗ χιονοκάλυψη.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted June 14, 2008 ...Και αυτά που κυκλοφορούν τωρα στα ψαράδικα και μοιάζουν με κολιούς,τί είναι; Πέρα από την πλάκα,να ρωτήξω και΄γώ κάτι;Αν αρχίσουν τίποτα μπόρες πολύωρες,όλα αυτά τα χώματα της "κυρίας Αντιγόνης",,δεν θα καταλήξουν στη θάλασσα; Βέβαια δεν έχω κάτι να προτείνω(μή κανω και το ξύπνοιο τώρα)! Tον Αυγουστο είναι πιο θρεμένοι ρε Μήτσο..... Αυτό που λες για τα χώματα δεν το γνωρίζω πάντως πέρυσι τον Σεπτέμβρη και τον Νοέμβρη που άνοιξαν κάποια στιγμή οι ουρανοί στον Χελμό δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα με τα χωματουργικά που είχαν γίνει..... Το θυμάμε χαρακτηριστικά γιατί ήμουν πάνω... και τις 2 φορές... Βεβαίως και ήσουν σαφέστατοςΠληρώνετε για να περιμένετε στην ουρά. Δλδ στο ΧΚΠ δεν έχει καθόλου αναμονη... πουθενά... Μην αρχίσουμε ... φαυλος κύκλος η κουβέντα... Για όσους ήρθαν συστηματικά στο ΧΚΚ πέρυσι... ξερουν ποιες μέρες υπήρξε πρόβλημα και ποια η πραγματικότητα... Δεν θα πρωτοτυπησει συμβαίνει σε όλα τα μικρά χιονοδρομικά ανα τον κόσμο, και έχει συμβεί και στον Παρνασσό που τους σταμάταγαν στο Λιβάδι.Μη τρελαθούμε κιόλας γράφοντας οτι ο αναβατήρας της Στύγας καλύπτει τις 2 πίστες που εξυπηρετει , απλός όταν κάνεις μια ωρα να φτάσεις στην κορυφή (αναμονή-διαδρομή) τότε περιμένεις στην κορυφη και κάνεις και 5 στάσεις για να μην κρατησει μόνο 2 λεπτά η κατάβαση αν η αναμονή ήταν 5 λεπτά και η διαδρομή άλλα 5-10 τότε όλοι θα κατεβαιναν nonstop για να κάνουν όσο πιο πολλές μπορούν... ενώ τώρα εξασκούν τα ψυχικά τους αποθέματα. Ας αφήσουμε τι ισχύει στα "ανα τον κόσμο" και ας επικεντρωθούμε εδώ.... Στο λιβάδι σταματούσαν τα αυτοκίνητα επειδή δεν χωραγαν στο παρκιν και επειδη είχε μπλοκάρει τελείως ο δρόμος... Δεν έφτανες στο ταμείο για να σε στειλουν πίσω... Αν τα καταφερνες μέχρι τα 1600 τότε ανέβαινες και στην Αφρο κανονικά... Άλλο δεν χωράω από τον πολύ κόσμο ... άλλο δεν κόβω άλλα εισητήρια.... Και μεταξύ μας... όχι και 2 λεπτά η κατάβαση ... και της Στυγα 1 και της Στύγα 2.... Τι διάλολο ρε Νickel με δυο κοψιές τις κατεβαίνεις...? Εγω γιατι φέτος στην Ελλαδίτσα έκανα σχεδόν 4..? Και γω τόσο έκανα... και μάλιστα ξεκινώντας από αυτό που άνοιξε πρώτο... το ΧΚΚ... Ειναι πως το βλέπεις το ποτήρι... Μισογεμάτο... ή μισοάδειο... Το σχεδόν 4 είναι και ...3 και κάτι... Το ζήτημα είναι πως το βλέπουν αυτοί που θέλεουν να εμπλακούν επιχειρηματικά στο χώρο της χιονοδρομίας... εγώ ξεκίνησα μέσα Δεκ , έκανα 6-7 φορες και σταμάτησα Αρχές Απρίλη που μας έκανε το ντου η ζέστη, αν είχε περαστεί σαν τρόπος ζωης στο ευρύ κοινό δεν θα ήμασταν τόσο λίγοι. Με την κατάσταση της χιονοδρομίας/χιονοδρομικά της Ελλάδα όμως μην περιμένουμε να είναι διαφορετικά τα πράγματα και το μόνο που δε παίζει ρόλο είναι η χειμερινή περίοδος αλλά οι υποδομές.Διαφωνείς αν υπήρχε έστω και ένα χιονοδρομικό σαν το Bansko στην Ελλάδα οτι θα είχαμε εντελώς διαφορετική κουλτούρα για το σκι στην Ελλάδα? Μέχρι και αθλητες θα βγάζαμε εύκολα σε αντίθεση με τώρα που ξενιτευονται για να προπονηθουν... κ.α πολλα. Συμφωνω απόλυτα και δν καταλαβαίνω όσους επιμένουν να λένε ότι η ελλάδα είναι μονο καλοκαίρι και ζέστη..έχουμε ΥΠΕΡΟΧΑ βουνά με ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΗ χιονοκάλυψη.. +1000% Φιλικά Τεό..... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted June 14, 2008 Οκ υπέροχα ,ΤΕΟ επειδή έχεις πολύ καλές σχέσεις με το χ,κ καλό θα ήταν να τους προτείνεις η Στύγα να πηγαίνει ακόμα πιο αργά για να μην γεμίζουν οι πίστες. Ωραία αντί να πηγαίνουμε ενα βήμα μπροστά πάμε δυο πίσω μου φαίνεται. Καλά κάνω το σερφάκι μου κάθε μέρα, τι χαλάω τι ζαχαρένια μου;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites