pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 8, 2018 Και κάτι λίγο πιο προχοριμενο: Αλαγη και τροχιζμα της γονιας βάσης : 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 8, 2018 γεια σου πεπε καλλιτεχνη 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 8, 2018 (edited) Και κάτι λίγο πιο προχοριμενο: Αλαγη και τροχιζμα της γονιας βάσης :IMG_0398.JPG IMG_0400.JPG IMG_0401.JPG ποσες μοιρες ηταν ,και ποσες εβαλες τωρα Πεπε? Γιατι ειδα οδηγο 0,5 Edited January 8, 2018 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 9, 2018 0,5 είναι τώρα ,όταν τα πείρα είχαν της εργοστασιακές ριτμισης,τους έκανα μια αλαγη με μιχανιμα ,αλλά τα racing ski θέλουν μέρες για να τους ολοκληρώσεις το tuning ,θέλουν λίγες μέρες σκι με το προτο tuning ,μετά ξεναπατας την ακμή και της βάσης και την πλαϊνή (87*) λίγο κερι ,ξανά σκι και μετά άλλη μια δηορθοση 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,241 Report post Posted January 9, 2018 Εχουμε κανεναν στα καλαβρυτα που να εχει μηχανημα για σερβις και οχι στο χερι; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted January 9, 2018 SKIBILL -SNOWSHOP περιμενεις μερικες μερες αν εχει κοσμο για να τα παραλαβεις το δευτερο αρκετα ακριβοτερο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 9, 2018 Και γιατί όχι στο χέρι ; Πιο αργό αλλά πιο λεπτομερές δουλειά !!! Το τροχισμα στο μιχανιμα αντιστοιχεί σε 5-6-7 με το χέρι ,από όσο ξέρω δεν θέλετε και κάτι πολύ σπέσιαλ (αλλαγές της γονείς και στρουκτουρ κτλ) όποτε και το χέρι καλό είναι 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,241 Report post Posted January 9, 2018 Για πιο γρηγορο. Ξερεις τωρα καθημερινη, ναχεις κανει τον πατο ψιλομανταρα και να θελεις και κερι. Μεχρι να πιεις τον καφε..... Ναι εχεις δικιο. Το χερι ειναι πολυ πιο... ελαφρυ απο το μηχανημα. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 18, 2018 Για τους αγγονες είπα σήμερα να κάνω ένα tuning και να το μοιραστώ μαζί σας θα κρατήσω τα τελευτεα μιστικα Οι ακμές σε 87*(3*) με αυτό το εργαλείο Γιαλισμα με διαμάντοπετρες Πάμε στης ακμές της βάσης ,0,5 * 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 18, 2018 Προσεχτικά τροχισμα !!! Ξανά γιαλισμα με της διαμαντόπετρες Καλό καθάρισμα Βαξαρισμα νούμερο 1 με αυτό Γιαλισμα με τρυς διαφορετικές βούρτσες 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 18, 2018 Τα αλλά βαξαρισματα και τι κεριά χρισιμοπιω θα σας τα πω μεθα του αγγονες :) 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 19, 2018 Αντε δε τα μαρτυραω .. 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted February 28, 2018 Πως μπορώ να μάθω τις μοίρες στις πλαινές γωνιές των σκι;Είναι για όλα τα μοντέλα της κάθε εταιρείας ίδιες(δε νομίζω); Αναφέρομαι σε τουριστικά πέδιλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted February 28, 2018 Πως μπορώ να μάθω τις μοίρες στις πλαινές γωνιές των σκι;Είναι για όλα τα μοντέλα της κάθε εταιρείας ίδιες(δε νομίζω); Αναφέρομαι σε τουριστικά πέδιλα https://thepisteoffice.com/index.php/edge-angles-wax-data/15-ski-manufacturers-edge-angle-specifications.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted February 28, 2018 ευχαριστώ πολύ Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 28, 2018 Μην τα εμπιστεύεσαι,ψαξτα και αλλου.. Η Head πχ δεν εχει 1 και 1 ...εχει 1 και 3 !!! sent with my WP using tapatalk 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 28, 2018 Αν έχεις τα εργαλια αλαγης γονιας ,με της μιρες ,μπορείς να βρεις της μιρες του πεδιλο σου με ένα μαρκαδόρο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 1, 2018 Λεωνιδα ,δεν μπορεί να έχει 1/3 το head !! Από το εργοστάσιο φεύγουν τα περισσότερα με 1/1 ,το 3 στο side είναι = 87* που σε έναν τουρίστα θα τον δυσκολέψει πολύ !!! Αλλά να πω και το άλλο : Ένα τουριστικό πεδιλο δεν χρεαζετε παρά πανό από 1/1 1/2 ,δεν έχει και την σκληρότητα για να ανταποκριτή σε 1/3 η 0,5/3 Αν καπιος θέλει λίγο πιο νευρικά πέδιλα ας μεταφέρει της δεστρες ένα πόντο πιο μπροστά γιατί το να αλλάζεις πρέπει να ξέρεις και αν δεν σου αρέσει ,η επαναφορά γίνετε πιο δύσκολα !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 1, 2018 (edited) Εχεις δικιο στο σκεπτικο σου Πεπε ,αλλα πρωτον αυτες τις μοιρες τις βρηκα σε αλλο αρθρο πιο καινουργιο και δευτερον ειχα στειλει μειλ πριν απο δυο τρια χρονια στην Head της Ελβετιας για τα supershape rally & magnum καθως και για τα instinct και μου στειλανε αμεσως απαντηση για 1 και 87 μοιρες το οποιο συμφωνουσε με αυτα που ειχα διαβασει. Επισης ειχα στειλει μειλ οταν ειχα αγορασει τα Atomic Double Deck VF 75 στην Αυστρια και μου απαντησαν πως ειχαν απο το εργοστασιο 1 και 87 μοιρες ,πραγμα που συμφωνουσε με αυτα που ειχα διαβασει στι συγκεκριμενο αρθρο.Το συγκεκριμενο αρθρο τελικα το εχω εμπιστοσυνη ,αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω ...το ψαχννω παντος.Εχω την εντυπωση ομως πως το ειχα ανεβασει σε καποιο νημα εδω ! Αυτο με την δεστρα ενα ποντο πιο μπροστα απο την ρυθμιση κι ας μην συμφωνουν μετα οι διαστασεις για το νουμερο της μποτας ειναι πολυ ωραια πατεντα ...αν μπορουμε να το πουμε ετσι! ΥΓ.Οσες φορες εχω στειλει μειλ σε αντιπροσωπεια της Ελβετιας μου εχουν απαντησει και αμεσως οπως και απο Αυστρια αλλα οχι αμεσως και μετα την απαντηση με παρεπεμψαν στην Ελληνικη αντιπροσωπεια ,απο αλλες χωρες οπως πχ Γερμανια ποτε δεν πηρα απαντηση Edited March 1, 2018 by leonidastria 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 1, 2018 Λεωνιδα ,αν δεις ποσό υλικό βγάζουν οι ακμές ,όταν τους κάνω tuning από εργοστασιακές ( 3* οπος σου έχων πει) σε 3* πραγματικούς !!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted March 1, 2018 Στα τουριστικά συνήθως από εργοστάστιο Head, Fischer νομίζω βγαίνουν 1° / 88°. Τα δικά μου έτσι τα χω πάντως. Sent from my SM-G903F using Tapatalk 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 1, 2018 Το 1* είναι πολύ !!!! Τα αγγονιστικα πέδιλα (σλάλομ) έχουν 0,5 άντε 0,75 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 1, 2018 Αυτό είναι οπος το λέει η ετερια Και αυτό οπος πρέπει να είναι ένα αγονιστικο πεδιλο - το 1* της βάσης πρέπει να γίνει 0,5* 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted March 1, 2018 Το 1* είναι πολύ !!!! Τα αγγονιστικα πέδιλα (σλάλομ) έχουν 0,5 άντε 0,75 Ναι βρε συ, για τουριστικά λέω... Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted March 2, 2018 http://www.jonsskituning.co.uk/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=31 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites