Blackman 2,613 Report post Posted February 16, 2017 κερωμα με stick καθε μερα σκι. καθε 5-7 μερες σκι σερβις εξαρταται κ απο το σκι που κανεις κ το σκι που θελεις να κανεις. πχ αν θελεις να καρβαρεις μπανσκο στον παγο κ να μην γλυστρας, ακονισε καθε 3 μερες. κερωνε συχνα για να μην καιγονται. αλλος μου τα εχει πει αυτα Στάλθηκε από το κινητό μου... Εεεε αν το ακονιζεις καθε 3 μέρες σε 20μερες σκι θα δες πεδιλα... 3 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 16, 2017 δε λεω να τα βαλεις σε μηχανημα ρε. με το χερι Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 11, 2017 Ένα κενουργιο παιχνίδι Εργαλείο για τη βάση (structure) το πείρα δοκιμαστικά !!! Φοτο 1 -το εργαλείο Φοτο 2 -το πεδιλο πριν Φοτο 3 - το πεδιλο μετά 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 11, 2017 Σα να εκανε δουλιτσα ! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 11, 2017 Μακάρι Λεωνιδα ,φαίνεται ότι κάνει δουλειά αλλά ο φίλος μου που είναι και εισαγωγέας της μάρκας λέει ότι δεν είναι ευχαριστημένος για αυτο και μου το έδωσε για τεστ δραιβ Άλλος φίλος που έχει μεγάλο μαγαζί για σέρβις το δουλέβει και είναι ευχαριστημένος !! Βεβεα όταν βάζεις χέρι στη βάση (structure) πρέπει να ξέρεις τι κανείς και τι ζητάς γιατί για κάθε τερέν -χιόνι θέλει την ανάλογη στρουκτουρ Μόλις τα κεροσα,αύριο θα τα ξύσω και την άλλη ευδομαδα θα τα τσουλισω και βλέπουμε 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 11, 2017 Κοιτα ..καποιοι νομιζουν οτι το ταδε εργαλειο θα κανει δουλεια μηχανηματος ή δεν ξερω γω τι αλλο. Νομιζω θα κανει δουλιτσα ,περιμενω εντυπωσεις . Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 11, 2017 Το μίμηχανιμα για στρουκτουρ είναι πολύ ακριβό και πολύ δύσκολο να το δουλεύει ο κατενας !!! Έχω δει σκι κομενα στα δυο Τώρα ,εντυπώσεις δεν ξέρω αν θα καταλάβω από την στρουκτουρ γιατί αυτή δίνει ωοτιση μόνο στο ξεκίνημα Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 11, 2017 Εντυπωσεις εννοω απο την επιφανεια που αφηνει Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 12, 2017 Pepe μου το εταξες αυτο το μαραφετι νομιζω!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 12, 2017 Αυτό Χρήστο μπορεί και να μην το χρειάζεσαι ,είναι για τη βάση μόνο και εγώ τα δικά μου τους αλλάζω τα φώτα στο σέρβις μετά από κάθε φορά η βάση δεν αντέχει και πολύ !! Αν όμως το θέλεις θα σου το φέρω !!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,493 Report post Posted March 20, 2017 Στα ανοιξιάτικα χιόνια (5-8 C, πχ Παρνασσός χθές), βλέπεις σημαντική διαφοράμε κάποιο ιδιαίτερο κερί ή αρκεί πρόσφατο κέρωμα με το γενικής χρήσης; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 20, 2017 Ένα γενικής χρήσης κάνει,αλλά αν έχεις για μαλακό χιόνι θα δεις διαφορά ,υπάρχουν και καπια πολύ μαλακα κεριά ,τα περνάς με το πινέλο ,είναι από τα καλύτερα !!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted March 20, 2017 Ένα γενικής χρήσης κάνει,αλλά αν έχεις για μαλακό χιόνι θα δεις διαφορά ,υπάρχουν και καπια πολύ μαλακα κεριά ,τα περνάς με το πινέλο ,είναι από τα καλύτερα !!!! Έχεις κάποιο συγκεκριμένο στα υπ' όψιν σου; Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 20, 2017 Για μαλακό χιόνι ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 20, 2017 https://www.alpinsport-bg.com/ски-екипировка/вакси-за-ски/вакса-vola-training-blue-red-yell-3x30g Το κίτρινο είναι για -6 μέχρι 20 βαθμούς Αυτό είναι ζεστό κερί Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 20, 2017 http://sportshop.bg/други/вакси-за-ски/универсален-спрей-вакса-star-wax Κερί σε σπρέι. 0 μέχρι -10 για όλες τις συνθήκες !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted May 16, 2017 Καλησπέρα !! Είχα την τιχη να φιλοξενήσω ένας από τους κοριφεους ski tuning and wax master της βουλγαρική ομοσπονδία αλπικού σκι (έχει μεγάλη δυαφορα με την Nordic ομοσπονδία ) Έχοντας τον μαζί μου για μια ευδομαδα ,πέρασα το καλιτερο σεμινάριο tuning and waxing που θα μπορούσα να φανταστώ ( αυτά τα μυστικά δεν σου τα μάθενει κανείς σε σχολές ) οπος μου άφησε και πολα και διαφορά εργαλεία !! Έχω τη χαρά , την καλή διάθεση και τη θέληση να μοιραστώ μαζί σας όλα τα κόλπα και μυστικά που έμαθα και να βοιτησω οπιος έχει ανανγη η θέλει να μάθει (να κάνει μόνος του σέρβις η να ξέρει τι του κάνουν όταν τα δίνει σε μαγαζί για σέρβις ) 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted May 16, 2017 Ωραίος ο Pepe! Περιμένω ωραίες συζητήσεις όταν βρεθούμε! Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted May 16, 2017 Πιο πολύ με σένα θα ήθελα να ανταλλάξω γνώμες και εμπειρίες Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted May 16, 2017 PhaethonF1 Για σένα ηθαν το προηγούμενο ποστ Μιπος θα έρθεις προς τα εδώ Ο ίδιος αντροπος θα ξαναέρθει το Ιούνιο !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted May 16, 2017 (edited) PhaethonF1 Για σένα ηθαν το προηγούμενο ποστ Μιπος θα έρθεις προς τα εδώ Ο ίδιος αντροπος θα ξαναέρθει το Ιούνιο !! Α-χα! Να το δούμε βεβαίως, ευκαιρία θα 'ναι! (φέτος πρέπει να έγραψα περισσότερες ώρες service από ποτέ... και έχω πλέον και μεγγενίτσα Swix world cup) Edited May 16, 2017 by PhaethonF1 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 16, 2017 Καλησπέρα !! Είχα την τιχη να φιλοξενήσω ένας από τους κοριφεους ski tuning and wax master της βουλγαρική ομοσπονδία αλπικού σκι (έχει μεγάλη δυαφορα με την Nordic ομοσπονδία ) Έχοντας τον μαζί μου για μια ευδομαδα ,πέρασα το καλιτερο σεμινάριο tuning and waxing που θα μπορούσα να φανταστώ ( αυτά τα μυστικά δεν σου τα μάθενει κανείς σε σχολές ) οπος μου άφησε και πολα και διαφορά εργαλεία !! Έχω τη χαρά , την καλή διάθεση και τη θέληση να μοιραστώ μαζί σας όλα τα κόλπα και μυστικά που έμαθα και να βοιτησω οπιος έχει ανανγη η θέλει να μάθει (να κάνει μόνος του σέρβις η να ξέρει τι του κάνουν όταν τα δίνει σε μαγαζί για σέρβις ) Πολυ ενδιαφέρον Πεπε ! Μήπως θα έπρεπε να διοργανωσουμε μια ημερίδα για να συμπληρώσουμε τις γνώσεις μας πάνω στο σέρβις -tuning .. Ειναι ευκαιρια μοναδική να μοιραστούμε αυτές τις γνώσεις! 3 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted May 16, 2017 Νο προμπλεμ Απλά εγώ πριν Σεπτέμβρη δεν μπορώ να πάω πουθενά Αλλά αν χρειαστεί ,μπορώ να γράψω εδώ η από το τηλ!! Οπος και αν κάποιος χρειαστεί κάποιο εργαλείο μπορώ να του το στείλω ,αρκεί να ξέρει να το λιτουργει σοστα !!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 16, 2017 (edited) Πεπε εισαι ψυχουλα ! Νομιζω πως υπαρχει κοσμος σαν και μας που κανει σερβις τα σκι μονος και θα τον ενδιεφερε να μαθει περισοτερα πανω σ αυτο το θεμα ,οπως και ειμαι σιγουρος πως υπαρχει ακομα περισσοτερος κοσμος που θα ηθελε να κανει το σερβις μονος του και φοβαται ! Θα μπορουσε να κανονιστει μια ημεριδα το φθινοπωρο που θα μπορουσαμε να ενημερωθουμε ειτε στα μικρα και πολυτιμα μυστικα ειτε στα βασικα και σιγουρα βηματα που αποτελουν ενα καλο σερβις στα σκι μας. Επισης ετσι θα δινοταν και μεγαλη σημασια γαι το ποσο σημαντικο ειναι για το ασφαλες αλλα και ευχαριστο σκι ,το να ειναι σωστα ακονισμενες οι ακμες. Στην Θεσ/νικη μπορω να μαζεψω παρα πολυ κοσμο και σε μερος πολυ γνωστο ,ετσι ωστε να μας γνωρισει και κοσμος που κανει σκι αλλα δεν εχει ακουστα τον Snowclub,φανταζομαι αντιστοιχα και στην Αθηνα. Edited May 16, 2017 by leonidastria 6 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted May 16, 2017 Ok,θα χαρώ να μοιραστώ ότι ξέρω για το σέρβις ! Θεσσαλονίκη έρχομαι αν το οργανώσεις !! Όλα τα κόλπα θα σας πω αλλά θα κρατήσω ένα -δυο (μιστικα ) από το κερομα ,για να έχω το άσο στο μανίκι μου για τους άγονες που θα κάνουμε το χιμονα 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites