Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

κερωμα με stick καθε μερα σκι. καθε 5-7 μερες σκι σερβις εξαρταται κ απο το σκι που κανεις κ το σκι που θελεις να κανεις. πχ αν θελεις να καρβαρεις μπανσκο στον παγο κ να μην γλυστρας, ακονισε καθε 3 μερες. κερωνε συχνα για να μην καιγονται.

αλλος μου τα εχει πει αυτα

Στάλθηκε από το κινητό μου...

Εεεε αν το ακονιζεις καθε 3 μέρες σε 20μερες σκι θα δες πεδιλα...

• Like 3

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Ένα κενουργιο παιχνίδι :)

Εργαλείο για τη βάση (structure) το πείρα δοκιμαστικά !!!

Φοτο 1 -το εργαλείο

Φοτο 2 -το πεδιλο πριν

Φοτο 3 - το πεδιλο μετά

post-6622-0-13278900-1489253631_thumb.jpg

post-6622-0-95075100-1489253786_thumb.jpg

post-6622-0-16036500-1489253860_thumb.jpg

post-6622-0-82689600-1489253939_thumb.jpg

• Like 1

Μακάρι Λεωνιδα ,φαίνεται ότι κάνει δουλειά αλλά ο φίλος μου που είναι και εισαγωγέας της μάρκας λέει ότι δεν είναι ευχαριστημένος για αυτο και μου το έδωσε για τεστ δραιβ :) Άλλος φίλος που έχει μεγάλο μαγαζί για σέρβις το δουλέβει και είναι ευχαριστημένος !!

Βεβεα όταν βάζεις χέρι στη βάση (structure) πρέπει να ξέρεις τι κανείς και τι ζητάς γιατί για κάθε τερέν -χιόνι θέλει την ανάλογη στρουκτουρ

Μόλις τα κεροσα,αύριο θα τα ξύσω και την άλλη ευδομαδα θα τα τσουλισω και βλέπουμε :)

• Like 1

Κοιτα ..καποιοι νομιζουν οτι το ταδε εργαλειο θα κανει δουλεια μηχανηματος ή δεν ξερω γω τι αλλο. Νομιζω θα κανει δουλιτσα ,περιμενω εντυπωσεις .

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Το μίμηχανιμα για στρουκτουρ είναι πολύ ακριβό και πολύ δύσκολο να το δουλεύει ο κατενας !!! Έχω δει σκι κομενα στα δυο :)

Τώρα ,εντυπώσεις δεν ξέρω αν θα καταλάβω από την στρουκτουρ γιατί αυτή δίνει ωοτιση μόνο στο ξεκίνημα

Εντυπωσεις εννοω απο την επιφανεια που αφηνει

Σοφοκλής

Αυτό Χρήστο μπορεί και να μην το χρειάζεσαι ,είναι για τη βάση μόνο και εγώ τα δικά μου τους αλλάζω τα φώτα στο σέρβις μετά από κάθε φορά η βάση δεν αντέχει και πολύ !!

Αν όμως το θέλεις θα σου το φέρω !!!

• Like 2

Στα ανοιξιάτικα χιόνια (5-8 C, πχ Παρνασσός χθές), βλέπεις σημαντική διαφοράμε κάποιο ιδιαίτερο κερί ή αρκεί πρόσφατο κέρωμα με το γενικής χρήσης;

Practice makes perfect

Ένα γενικής χρήσης κάνει,αλλά αν έχεις για μαλακό χιόνι θα δεις διαφορά ,υπάρχουν και καπια πολύ μαλακα κεριά ,τα περνάς με το πινέλο ,είναι από τα καλύτερα !!!!

• Like 2

Ένα γενικής χρήσης κάνει,αλλά αν έχεις για μαλακό χιόνι θα δεις διαφορά ,υπάρχουν και καπια πολύ μαλακα κεριά ,τα περνάς με το πινέλο ,είναι από τα καλύτερα !!!!

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο στα υπ' όψιν σου;

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://www.alpinsport-bg.com/ски-екипировка/вакси-за-ски/вакса-vola-training-blue-red-yell-3x30g

Το κίτρινο είναι για -6 μέχρι 20 βαθμούς

Αυτό είναι ζεστό κερί

Καλησπέρα !!

Είχα την τιχη να φιλοξενήσω ένας από τους κοριφεους ski tuning and wax master της βουλγαρική ομοσπονδία αλπικού σκι (έχει μεγάλη δυαφορα με την Nordic ομοσπονδία )

Έχοντας τον μαζί μου για μια ευδομαδα ,πέρασα το καλιτερο σεμινάριο tuning and waxing που θα μπορούσα να φανταστώ ( αυτά τα μυστικά δεν σου τα μάθενει κανείς σε σχολές ) οπος μου άφησε και πολα και διαφορά εργαλεία !!

Έχω τη χαρά , την καλή διάθεση και τη θέληση να μοιραστώ μαζί σας όλα τα κόλπα και μυστικά που έμαθα και να βοιτησω οπιος έχει ανανγη η θέλει να μάθει (να κάνει μόνος του σέρβις η να ξέρει τι του κάνουν όταν τα δίνει σε μαγαζί για σέρβις )

• Like 11

Ωραίος ο Pepe! Περιμένω ωραίες συζητήσεις όταν βρεθούμε! :animier:

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Πιο πολύ με σένα θα ήθελα να ανταλλάξω γνώμες και εμπειρίες

PhaethonF1

Για σένα ηθαν το προηγούμενο ποστ

Μιπος θα έρθεις προς τα εδώ :)

Ο ίδιος αντροπος θα ξαναέρθει το Ιούνιο !!

• Like 1

PhaethonF1

Για σένα ηθαν το προηγούμενο ποστ

Μιπος θα έρθεις προς τα εδώ :)

Ο ίδιος αντροπος θα ξαναέρθει το Ιούνιο !!

Α-χα! Να το δούμε βεβαίως, ευκαιρία θα 'ναι! :thumbup:

(φέτος πρέπει να έγραψα περισσότερες ώρες service από ποτέ... και έχω πλέον και μεγγενίτσα Swix world cup)

:shuriken:

Edited by PhaethonF1
  • Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Καλησπέρα !!

Είχα την τιχη να φιλοξενήσω ένας από τους κοριφεους ski tuning and wax master της βουλγαρική ομοσπονδία αλπικού σκι (έχει μεγάλη δυαφορα με την Nordic ομοσπονδία )

Έχοντας τον μαζί μου για μια ευδομαδα ,πέρασα το καλιτερο σεμινάριο tuning and waxing που θα μπορούσα να φανταστώ ( αυτά τα μυστικά δεν σου τα μάθενει κανείς σε σχολές ) οπος μου άφησε και πολα και διαφορά εργαλεία !!

Έχω τη χαρά , την καλή διάθεση και τη θέληση να μοιραστώ μαζί σας όλα τα κόλπα και μυστικά που έμαθα και να βοιτησω οπιος έχει ανανγη η θέλει να μάθει (να κάνει μόνος του σέρβις η να ξέρει τι του κάνουν όταν τα δίνει σε μαγαζί για σέρβις )

Πολυ ενδιαφέρον Πεπε ! Μήπως θα έπρεπε να διοργανωσουμε μια ημερίδα για να συμπληρώσουμε τις γνώσεις μας πάνω στο σέρβις -tuning .. Ειναι ευκαιρια μοναδική να μοιραστούμε αυτές τις γνώσεις!
  • Like 3

Σοφοκλής

Νο προμπλεμ :)

Απλά εγώ πριν Σεπτέμβρη δεν μπορώ να πάω πουθενά :)

Αλλά αν χρειαστεί ,μπορώ να γράψω εδώ η από το τηλ!!

Οπος και αν κάποιος χρειαστεί κάποιο εργαλείο μπορώ να του το στείλω ,αρκεί να ξέρει να το λιτουργει σοστα !!!

• Like 1

Πεπε εισαι ψυχουλα !

Νομιζω πως υπαρχει κοσμος σαν και μας που κανει σερβις τα σκι μονος και θα τον ενδιεφερε να μαθει περισοτερα πανω σ αυτο το θεμα ,οπως και ειμαι σιγουρος πως υπαρχει ακομα περισσοτερος κοσμος που θα ηθελε να κανει το σερβις μονος του και φοβαται !

Θα μπορουσε να κανονιστει μια ημεριδα το φθινοπωρο που θα μπορουσαμε να ενημερωθουμε ειτε στα μικρα και πολυτιμα μυστικα ειτε στα βασικα και σιγουρα βηματα που αποτελουν ενα καλο σερβις στα σκι μας.

Επισης ετσι θα δινοταν και μεγαλη σημασια γαι το ποσο σημαντικο ειναι για το ασφαλες αλλα και ευχαριστο σκι ,το να ειναι σωστα ακονισμενες οι ακμες.

Στην Θεσ/νικη μπορω να μαζεψω παρα πολυ κοσμο και σε μερος πολυ γνωστο ,ετσι ωστε να μας γνωρισει και κοσμος που κανει σκι αλλα δεν εχει ακουστα τον Snowclub,φανταζομαι αντιστοιχα και στην Αθηνα.

Edited by leonidastria
  • Like 6

Σοφοκλής

Ok,θα χαρώ να μοιραστώ ότι ξέρω για το σέρβις !

Θεσσαλονίκη έρχομαι αν το οργανώσεις !!

Όλα τα κόλπα θα σας πω :) αλλά θα κρατήσω ένα -δυο (μιστικα ) από το κερομα ,για να έχω το άσο στο μανίκι μου για τους άγονες που θα κάνουμε το χιμονα :)

• Like 6