Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω πετύχει αποσυμπλεκόμενα χωρίς διάδρομο. Μου φαίνεται κιόλας ότι στο Nauders υπάρχει ένα 8-πλο. Η είσοδος όμως γίνεται σταδιακά και δεν είναι όλοι σε μία ευθεία.
ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ Μπότες σκι Dalbello DS Asolo 130 GW Μέγεθος: 28,5 (EU 44)
Χαρακτηριστικά: Καλύτερη Χρήση: All Mountain, Πίστα Flex: 130 (προχωρημένο επίπεδο) Φάρδος μπότας: Narrow Τύπος: GripWalk Boots (ISO 23223)
Συμβατότητα: Δέστρες GripWalk & MNC Βάρος: 2015g
Κέλυφος: Πολυουρεθάνη & Grilamid Liner: Αφρολέξ, προσαρμόσιμο (MyFit)
Σχεδίαση: Overlap Design,
Power Cage Cuff: Ρυθμιζόμενο Buckles: Μεταλλικά, ρυθμιζόμενα
Κατάσταση: Χρήση περίπου 200 ώρες
Σε εξαιρετική κατάσταση
Καμία τροποποίηση σε liner ή κέλυφος.
No molding no boot fitting
Δίνονται με όλα τα παρελκόμενα και με ολοκαίνουργιους πάτους dalbello. Περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα.
Γιατί προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τα κάνουν όλα λάθος και να κονομάνε εργολάβοι-υπεργολάβοι
Είχαν πλήρη στόλο ιδιόκτητο αλλά πιο πολύ κέρδος έχει να τα αφήσεις να χαλάσουν. Και ο Ηρακλής πιο πολύ κονόμα είχε να τον αφήσεις να χαλάσει για πολύ κόσμο.
Να δω τις φάτσες φέτος που θα χαλάνε Αφροδιτοβάκχος συνέχεια...βγήκαν πολλά λεφτά χάρη στα καημένα τα λιφτ...