Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/24/2023 in all areas

  1. 3 points
    Λάππα άσε την γκρίνια και έλα για μπάνιο
  2. 1 point
    Θα έρθει ο χειμώνας από ότι βλέπω κ αναλύω την γενική κυκλοφορία μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου... δυστυχώς χάσαμε πολλές μέρες με ανομβρία και αχιονιά ! Καλα Χριστούγεννα με τύχη σε όλους! Τα χιόνια θα ρθουν!!
  3. 1 point
    Μπανανία . Τίποτα άλλο. https://neaflorina.gr/2023/12/eycharistirio-toy-chionodromikoy-kentroy-pisoderioy-florinas-pros-ton-voyleyti-stayro-papasotirioy/
  4. 1 point
    Παίζει να τον ξέρω! Ελα κι εσύ υπερβολές. Βγαίνουν, αν δεν μείνει τίποτα για τον... κοινό λαό.. (Για να μη λέμε αοριστίες, δεν έχω κάνει την άσκηση για να δω πόσες βγαίνουν και που)
  5. 1 point
    Εντωμεταξύ έχουν φαγωθεί να λένε ότι θα ανοίξουν την Σαχάρα .. Συγνώμη πέρσι γιατί δεν άνοιξε ?? Για ποιο λόγο λοιπόν φέτος θεωρούν δεδομένο ότι θα ανοίξει ? Συνεχώς μας λένε παιδιά φέτος θα ανοίξουν όλες οι πίστες … δεν θα έχουμε θέμα … Μα πέρσι δεν ανοίξαν γιατί δεν είχε χιόνι όχι γιατί δεν θέλατε , φέτος πως το προεξοφλείτε ? Δεν θα πάμε και βόλτες τον κόσμο θα τον πάμε απ’ την άλλη μεριά προς Φτερόλακκα και αλλά τέτοια ωραία . Παιδιά με τους περισσότερους εκεί στο Ζάχο έχουμε πιει τα ποτηράκια μας και έχω ακούσει ότι μπορείς να σκεφτείς για δικαιολογία. Και να ξέρετε ότι πρόπερσι πολλοί απ’ αυτούς ήταν full ικανοποιημένοι με όλα αυτά που έχουνε γίνει στο κομμάτι της εστίασης στο χιονοδρομικό Θυμάμαι Κοροϊδεύανε τον κόσμο (με τα βραχιολάκια) για τα πάρτυ στην Φτερόλακκα Άντε τους τα πήρε πάλι ο (Να μην πω το όνομα καλύτερα)
  6. 1 point
    Παιδιά όσο και να μη μας αρέσει μεγάλο μέρος της διοίκησης (και όχι μόνο) του χιονοδρομικού μας έχει γραμμένους κανονικά. Τα νούμερα στο τέλος της Σεζόν βεβαίως βεβαίως…. Υπάρχουνε πολύ συγκεκριμένοι λόγοι να γυρίσουν να ακούσουν εμάς τους χιονοδρόμος , το σύλλογο και οποιοδήποτε άλλο φορέα. Δυστυχώς αυτή την περίοδο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας … Οι δημοτικές εκλογές ολοκληρώθηκαν, οι βουλευτικές εκλογές το ίδιο … Οπότε πείτε μου εσείς για ποιο λόγο θα θέλουν να μας ακούσουν και να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα μας ???
  7. 1 point
    Πήγαινε λίγο πιο κάτω και δες τις τιμές για μειωμένη λειτουργία με απλή απόφαση του αρμόδιου Προφανώς και καθημερινές θα υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες .
×
×
  • Create New...