Jump to content

Χρήστος Λάππας

Συντονιστής
 • Content Count

  22,020
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  595

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by Χρήστος Λάππας

 1. Αν οι επισκέπτες και οι χιονοδρόμοι δεν άπλωναν το ξερό τους να πετάξουν τα σκουπίδια κάτω, δεν θα υπήρχε τέτοιο χάλι.
 2. Θερμή παράκληση αν μας ακούει κάποιος από το χιονοδρομικό/ΕΤΑΔ κλπ: Επιτρεψτε την χρήση της ημερήσιας κάρτας οποιαδήποτε μέρα το εισιτήριο έχει την ίδια ή μικρότερη αξία με αυτό που έχεις βγάλει χωρίς να χρησιμοποιήσεις. Χτες φάγαμε τρελή ταλαιπωρία με την κλειστή 6 και συνδετικό, επιχειρήσαμε να πάμε στα Κελάρια, φρίξαμε με τον πανικό από αυτοκίνητα και κόσμο και απλά φύγαμε προτιμωντας να χάσουμε τα 35€ της κάρτας παρά να κάνουμε Covid party.
 3. Σήμερα ήταν η μέρα των απίστευτων αντιθέσεων. Οι τυχεροί όπως εγώ και ο Γιώργος που πήγαμε από Φτερολακα απολαύσαμε πίστες χαλί μόνο για μας για ένα γεμάτο δίωρο. Οι άτυχοι όπως ο φίλος από πάνω που πήγαν στα Κελάρια έφαγαν ταλαιπωρία της αρκούδας και συνωστισμό στην πιο επικίνδυνη περίοδο από τότε που ξεκίνησε ο COVID. Ακόμα και έτσι πάντως, σε όσους έκατσε η μπίλια σήμερα, το χιονοδρομικό προσέφερε μια υπέροχη μέρα. Καλοστρωμένες πίστες, σφιχτό χιόνι, ανύπαρκτες (στην αρχή και μετά πολύ μικρες) ουρές, και όλα αυτά με φουλ ηλιοφάνεια, που κράτησε το χιόνι σε αρκετά καλή κατάσταση μέχρι τις 4. Φάουλ του χιονοδρομικού που δεν έδωσε παράταση. φάουλ του χιονοδρομικού που δεν ενημέρωσε εξ αρχής τον κόσμο πως όταν κάνει reset το σύστημα και πρέπει να μαζευτούν όλες οι καρέκλες/καμπίνες και μετά να ξανά ανέβουν αυτό σημαίνει έναρξη καλές 11. Φάουλ του χιονοδρομικού που έχει αφήσει τον συνδετικό δρόμο ανάμεσα σε κελάρια Φτερολακα να εκφυλιστεί σε αντιπυρική ζώνη. Τι έζησαν λοιπόν όσοι τυχεροί πήγαν από Φτερολακα, ή όσοι περίμεναν και ανέβηκαν στις 11;
 4. Εντωμεταξύ εγώ και ο δάσκαλος προσπαθούσαμε να καταλάβουμε γιατί είμαστε μόνοι μας από το πρωί με τις πίστες εντελώς άδειες. Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχαν καρεκλάκια στο Βάκχο και καταλάβουμε τι παίζει! 😝 super μέρα πάντως!
 5. Την Παρασκευή που είχαμε πάει ο ιδιοκτήτης μας είπε ότι ανεβαίνει ο δρόμος και ότι φέτος θα τον απόχιονίζει.
 6. Από καιρό και ενοικιάσεις δεν ξέρω. Η κάρτα σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εγώ φόρτωσα την κάρτα του 19-20 ηλεκτρονικά και δεν περίμενα στην ουρά. Απλά να ξέρεις ότι το εισιτήριο είναι για συγκεκριμένη μέρα και αν τελικά δεν ανέβεις θα πάει χαμένο. Δεν ξέρω τι γίνεται αν βγάλεις κάρτα, ανέβεις, και το χιονοδρομικό είναι κλειστό λόγω αέρα.
 7. Το Lappas δεν το μπλέκουν ποτέ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα! 😛
 8. Απ’ ότι μου λέει η σύζυγος που είναι της γαλλικής φιλολογίας, όντως προφέρεται έτσι. Πα:ντουγώ!
 9. Ελάχιστος. Μηδενικές ουρές. Πόδια να είχες να κάνεις χιλιόμετρα!
 10. Πως ήταν ο Παρνασσός την παραμονή των Χριστουγέννων; Ετσι: (bloody marvelous!)
 11. Έβγαλα κάρτα για αύριο με το πλαστικό που είχα από πρόπερσι. Ελπίζω να μην έχει κανένα πρόβλημα, αλλά θα έχω και την απόδειξη μαζί μου για κλπ και για κακό. Όντως είναι απογοητευτικό το ότι αν δεν ανέβεις χάνεις τα λεφτά σου, αλλά φαντάζομαι ότι μπορείς να την βγάλεις στο αυτοκίνητο και νε γλιτώσεις την ουρά.
 12. Πριν λίγα χρόνια κοντέψαμε να ξεχάσουμε, αλλά τέλος πάντων…
 13. Για την περίοδο 2021-22 συνεχίζουμε εδώ:
 14. Είναι οριστικό αυτό; Τα Πηγάδια δεν θα λειτουργήσουν; Αν ναι, και μετά και από την απώλεια του Φαλακρού σιγα σιγά θα αναπολούμε τις εποχές όπου στην βόρεια Ελλάδα είχαμε ωραία χιονοδρομικά με απαιτητικές πίστες.
 15. Αγορασμένο από την istorm, έχει tempered glass της Spigen και είναι σε απόλυτα τέλεια κατάσταση. Θα δοθεί με την original θήκη της apple, το κουτί με τα χαρτιά του και τον φορτιστή του. Υγεια μπαταρίας στο 84% τιμη 700€. πληροφοριες 6944513836
 16. Εξαιρετικά επικίνδυνο phishing που μου ήρθε σήμερα. Ιδιαίτερα καλογραμμένο, με σωστά γραφικά, και επαγγελματικό τόνο. Το μόνο σημάδι για να σε βάλει σε υποψίες είναι ότι απαιτεί ενέργεια μέσω του email διαφορετικά απειλεί με κλείδωμα υπηρεσιών.
 17. Τι εννοείς δεν υπάρχει; Σε εμένα φαίνεται να δουλεύει η εφαρμογή
 18. Σχεδον 4000 χιλιόμετρα με ψοφοκρυο.
 19. Εγώ ένα έχω να πω: Εμβολιαστείτε μπας και σώσουμε την σεζόν. (Σε ένα μήνα πάω -τρέχοντας- για την τρίτη δόση)
 20. Δημοσιεύτηκε στην σελίδα μας στο Facebook: στον δρόμο από Αράχοβα προς Λιβάδι.
×
×
 • Create New...