estenough 97 Report post Posted August 27, 2007 Μάλλον πάω μια εβδομάδα μπροστά είχα φάει κόλημα οτι χθες ήταν η κυριακή για τα καρτ. Άρα για αυτή είμαι μέσα :LOL: μήπως χρειάζομαι χιόνι;;;; και φανταστείτε να μπορούσα χθες και να πήγαινα 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN +1 μπαλακλάβα 2. BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα 3. Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα 4. Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα 5. nek70 χωρίς μπαλακλάβα 6. Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco 11. elgreca 12. Olga 13. Jey 14. odyssey 15. apoplanitarxis 16. Ηλίας Αδάμ 17.estenough Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 27, 2007 Ξέχασες να απαντήσεις στην ερώτηση ομως. Έχουμε (στο περίπου) τιμή?Αν στριφογυρνάμε μέχρι την επόμενη... θα το αγοράσουμε το kartάκι μας ο καθένας... Υπό Κ.Σ. αναμένω 20-30 ευρουλάκια... Εννοούσα την τιμή μαζί με μηχανικούς και λάστιχα. Όσο για το 2ο που έθιξες, συμμετέχω και σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνες. Οι sponsors βλέπεις ... Χίλια συγνώμη για το ατόπημά μου!!! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 27, 2007 Θα παρακαλέσω ιδιαιτέρως, όποιος μπορέσει να φωτογραφήσει μία απ' όλες τις παρενοχλήσεις του Pefto kai Matheno kai myalo den vazo προς τον κ.ΛΑΠΠΑ. Δεν κρίνω σκόπιμη καμία φωτογραφία του κ.ΛΑΠΠΑ στα χόρτα εκτός πίστας, φορώντας στον λαιμό κάποιο ελαστικό...θα την χαρακτήριζα κακόγουστη... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 27, 2007 Count on me Mr. President... Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 27, 2007 Βαγγέλη...με στοργή και θαλπωρή τον κ.ΛΑΠΠΑ την ώρα που απολαμβάνει τρυφερές οικογενειακές στιγμές... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 28, 2007 Έννοια σου... αγάπη και προδέρμ! Ξέρω, ξέρω... Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 28, 2007 το προδερμ τελικα ειναι προιον με μεγαλη ζητηση Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 28, 2007 Λες δηλαδή ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανάγκη από στοργή, αγάπη και ...ΠΟΥΔΡΑ;;; Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 28, 2007 αυτο ακριβως γιαυτο θελω και γω να μπω σε αυτη την ομαδα Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 28, 2007 Σε ποια ομάδα; Του Pefto και του Λάππα; Στους δυο, ο τρίτος δεν περισσεύει απλώς... Είναι και γιορτή σήμερα... δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα!!! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 28, 2007 οχι την ομαδα προδερμ εννοω που θα ιδρυθει επιτοπου στον αγωνα Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted August 28, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN +1 μπαλακλάβα 2. BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα 3. Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα 4. Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα 5. nek70 χωρίς μπαλακλάβα 6. Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco 11. elgreca 12. Olga 13. Jey 14. odyssey 15. apoplanitarxis 16. Ηλίας Αδάμ 17. estenough 18. Melo 19. SONAR Στην ώρα καταλήξαμε τελικά? Το αφήνουμε 19:00 ? There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 28, 2007 Στην ώρα καταλήξαμε τελικά? Το αφήνουμε 19:00 ?Ότι λέει η ανακοίνωση Χρήστο 19:00 Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted August 28, 2007 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τότε που γράφτηκα στο σύλλογο δεν έχω καταφέρει να βρεθώ σε καμία συγκέντρωση-εκδρομή-δραστηριότητα εκτός βουνών.... Η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια τελικά..... .............. O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 28, 2007 Η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια τελικά....Να χαίρεσαι που δεν σε λένε Κωστάκη και δεν είσαι από την Καλαμάτα...όλα τ' άλλα υποφέρονται... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted August 28, 2007 Κάτι έχει πάρει το αυτί (μάτι) μου........... Σα να έχεις δίκιο.... θα το παλέψω πάντως....... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 28, 2007 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τότε που γράφτηκα στο σύλλογο δεν έχω καταφέρει να βρεθώ σε καμία συγκέντρωση-εκδρομή-δραστηριότητα εκτός βουνών.... Η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια τελικά..... .............. Κρατήθηκα, κρατήθηκα, με το σπίτι στον Παρν... (φτου, φτου, Θεός φυλάξει!) αλλά εσύ δεν παλεύεσαι!!! Δε μου λες Θοδωρή: "αυθαίρετος" προλαβαίνεις να είσαι δηλαδή;;; Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted August 28, 2007 Κρατήθηκα, κρατήθηκα, με το σπίτι στον Παρν... (φτου, φτου, Θεός φυλάξει!) αλλά εσύ δεν παλεύεσαι!!!Δε μου λες Θοδωρή: "αυθαίρετος" προλαβαίνεις να είσαι δηλαδή;;; Ακολούθησα την συμβουλή σου για το καλό χειμώνα και είπα να πεταχτώ "αυθαίρετα" μέχρι την Σαντορίνη το ΣΚ για ένα goodbye drink...... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 28, 2007 Μπράβο τέκνο μου Θοδωρή... σε συγχαίρω! Είσαι τώρα πια στο σωστό δρόμο... Κρατήσου μόνο μην πέσεις! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 28, 2007 Ακολούθησα την συμβουλή σου για το καλό χειμώνα και είπα να πεταχτώ "αυθαίρετα" μέχρι την Σαντορίνη το ΣΚ για ένα goodbye drink...... ......ααααααααααααα το καλύτερο mochito Casablanca κλαψ λιγμ.... The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 28, 2007 Κάθε ποτό στον τόπο του...μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
LeoP 0 Report post Posted August 30, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN +1 μπαλακλάβα 2. BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα 3. Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα 4. Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα 5. nek70 χωρίς μπαλακλάβα 6. Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco 11. elgreca 12. Olga 13. Jey 14. odyssey 15. apoplanitarxis 16. Ηλίας Αδάμ 17. estenough 18. Melo 19. SONAR 20. LeoP Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted August 31, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN +1 μπαλακλάβα 2. BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα 3. Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα 4. Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα 5. nek70 χωρίς μπαλακλάβα 6. Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco 11. elgreca 12. Olga 13. Jey 14. odyssey 15. apoplanitarxis 16. Ηλίας Αδάμ 17. estenough 18. Melo 19. SONAR 20. LeoP 21. vvlah (τελευταίος [?] και καταϊδρωμένος) Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 31, 2007 21!!! βγήκες Βασίλη!!! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,373 Report post Posted August 31, 2007 Να υπενθυμίσουμε οτι η εκδήλωση της Κυριακής (kartland) είναι μια καλή ευκαιρία, πέραν του kart, για συνάντηση των μελών της Αθήνας και όχι μόνο, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης να ετοιμάζεστε για μία ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση του συλλόγου, που έχει σχέση πάλι με οχήματα. Παρακολουθείστε από την ερχόμενη εβδομάδα την πρώτη σελίδα του snowclub.gr, για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να δηλώσετε συμμετοχή. Share this post Link to post Share on other sites