spider 2,124 Report post Posted August 31, 2007 Και γω μεσα για την κυριακη,αρκει να μας αφησει λιγο σε ησυχια η μπουμπου μας!!!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 31, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN 2. BOOZER 3. Χρήστος Λάππας 4. Snowflake 5. nek70 6. Σταυρούλα 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco 11. elgreca 12. Olga 13. Jey 14. odyssey 15. apoplanitarxis 16. Ηλίας Αδάμ 17. estenough 18. Melo 19. SONAR 20. LeoP 21. vvlah 22. spyder family (ασ'το πάνω μου! πεθαίνω για πατουσάκια ) Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted August 31, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN +1 μπαλακλάβα 2. BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα 3. Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα 4. Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα 5. nek70 χωρίς μπαλακλάβα 6. Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco 11. elgreca 12. Olga 13. Jey 14. odyssey 15. apoplanitarxis 16. Ηλίας Αδάμ 17. estenough 18. Melo 19. SONAR 20. LeoP 21. vvlah 22. Spyder There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 31, 2007 ...και φυσικά θα είναι δυνατή και η ανανέωση συνδρομών!!!! The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 31, 2007 μαλλον βλεπω να φερνω βροχινα λαστιχα γιατι ο καιρος αλλαζει φερτε και καμμια ομπρελα πακετο με μωρα σαν αυτα στις φωτο ποιο πανω Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted August 31, 2007 ...και φυσικά θα είναι δυνατή και η ανανέωση συνδρομών!!!! ωχ ωχ τώρα που το θυμήθηκα κάτι θα έχω την Κυριακή και δεν θα έρθω Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted August 31, 2007 ...και φυσικά θα είναι δυνατή και η ανανέωση συνδρομών!!!! Είπαμε να βρεθούμε μετά από αρκετό καιρό και.............πάει μας την χάλασες την Κυριακή............. (μην μυριστεί λεφτά το Δ.Σ. να μας τα φάνε σε μια μέρα, μία το καρτ μία η συνδρομή ) There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 31, 2007 ....χεχεχε ελα εσυ βρε και κατι θα κάνουμε, εχουμε και ατοκες δόσεις The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted August 31, 2007 Ναι ναι ξέρουμε άτοκες δόσεις και μετά θα μας βάλετε να καθαρίζουμε τα γράσα να τους βγάζουμε τους «μπακλαβάδες χε χε» να γεμίζουμε βενζίνη τα καρτ να σερβίρουμε τους καφέδες για να πάρει έκπτωση ο σύλλογος Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 1, 2007 Οσοι ερθουμε με μηχανη μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και τα δικα μας κρανη? ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted September 1, 2007 Ναι αφηνουν να φορεσεις και το δικο σου κρανος στην Kartland YΓ Ελπιζω να μην τεθει θεμα καλυτερης αεροδυναμικης :) Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 2, 2007 Βγάλτε και καμιά φωτογραφία για 'μας τους υπόλοιποι...το μάτι είναι δωρεάν άλλωστε. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 2, 2007 Βγάλτε και καμιά φωτογραφία για 'μας τους υπόλοιποι...το μάτι είναι δωρεάν άλλωστε. Κύριε Πρόεδρε ...οι επιθυμίες σας διαταγές μας Χρήστος, Jey Boozer, Melo, Olga Jey, Βασίλης, Nickel, Olga Pefto, Σάκης Ο νικητής της βραδιάς (με τον καλύτερο χρόνο) ο Νεκτάριος "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 2, 2007 Καλά δεν ήταν όλα και τόσο αθώα όσο μας τα παρουσιάζει η Όλγα κ. Πρόεδρε... Να σας τα πω εγώ: Μαζευτήκαμε οn time , , άσχετα αν μερικοί έκαναν προθέρμανση νωρίτερα, ονόματα δε λέμε appoplan..., παραγγείλαμε τα καφεδάκια μας..., μπήκαμε στη σειρά, και ως εκεί όλα καλά... Μετά τελείως ξαφνικά...ένας τύπος στο μισοσκόταδο, κάτι πότισε, ονόματα δε λέμε... το Νek70, κι ήρθαν και τον πήραν κάτι γιατροί... μας συστήθηκαν κι όλας: O Mr. Love στα δεξιά με το πορτοκαλί κι o Έλληνας Mr. Elgreco βοηθός του με τα άσπρα αριστερά... . Τον έλεγξαν μετά τις ενστάσεις μας, γιατί όλοι είδαμε ότι ντοπαρίστηκε με ολόκληρο το βαρέλι... κι ας χτυπιώταν όπως βλέπετε για το αντίθετο... Βέβαια μετά την παρέμβαση των θεράποντων ιατρών, μας συμβούλευσαν να του δώσουμε το μετάλλιο ως μέρος της διαδικασίας της θεραπείας του, καθότι πνευματικά ασταθής... Η καρδιά μου τον λυπήθηκε . Αν είναι να το βοηθήσουμε το παιδί, να ξαναπάμε.... Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 2, 2007 δεν το ευχαριστήθηκα τοσο φετος ... αυτος ο Λαππας ουτε μια έξοδο... άλλαζε μπλουζάκια για παραλλαγή... ο Σάκης την πλήρωσε τελικά πολύ ωραία ήταν χάρηκα που σας είδα!! Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted September 2, 2007 Βravo που περασατε καλα...Συγχαρητηρια και στο νικητη... Μηπως θα μπορουσαμε να μαθουμε κ 1-2 καλυτερους χρονους να δουμε ποσο ψηλα ηταν ο πηχης? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 2, 2007 Πολύ ωραία περάσαμε. Είχα καιρό να κάνω καρτ και το είχα ξεχάσει ομολογώ, αλλά τελικά έχει πάρα πολύ πλάκα. Ειδικά όταν κάποιοι εγκάθετοι χτυπιούνται να σε βγάλουν από την πίστα και δεν τα καταφέρνουν. Αν δεν είχα αναγκαστεί να αλλάξω λάστιχο στην μέση της πίστας, ίσως να είχα κάνει καλύτερο χρόνο. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 3, 2007 Δυστυχώς παρ' ότι ξεκίνησα δεν κατάφερα να φθάσω. Τουλάχιστον μ' ευχαριστεί το γεγονός οτι περάσατε καλά. Ο Μάκης με τριαξονικό kart έτρεχε ; Να το ξανακάνουμε ; Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted September 3, 2007 Να το ξανακάνουμε, να το ξανακάνουμε.... Περάσαμε υπέροχα, χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα πολλά παιδιά. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην BOOZER για την οργάνωση και για την ωραία ιδέα να συγκεντρωθούμε γι'αυτό τον ....... αγώνα ..... σικέ βέβαια γιατί όπως προανέφερε και η ΒΟΟΖΕR, κάποιοι ήταν ντοπαρισμένοι (βλ. Νek70, Jey) κάποιοι προπονημένοι (βλ. Apoplanitarxis) κάποιοι άτυχοι (βλ.Χρ.Λάππας) με σκασμένο λάστιχο, και χαμένο χρόνο και φυσικά και οι επιτήδειοι (βλ. Nickel, Pefto & Matheno) που προσπαθούσαν να "βγάλουν" απο την πίστα τους "καλύτερους". Ε, όπως καταλαβαίνεται ο αγώνας έγινε κάτω απο αντίξοες συνθήκες αναδείχτηκε νικητής ο Νek70 (μας είπε ο γιατρός ότι πρέπει να του λέμε πάντα ΝΑΙ) Είναι τυχερός ο Nek70 που δεν είχε όρεξη ο KostasBMW..... ο οποίος έχει αρκετές... αποδείξεις (φώτο) για τα παραπάνω , edit: ξέχασα τον εαυτό μου τη Yiota, την BOOZER, την OLGA, τον vvlah, τον Melo, τον Ηλία Αδαμ και όλους τους άλλους που δεν είχαμε όρεξη και δεν είμασταν σε "φόρμα". Αναμένουμε πολλές φώτο για να δείτε τις αποδείξεις Να είστε όλοι καλά, χάρηκα ειλικρινά που σας είδα και ελπίζω να σας ξαναδώ όλους στη Γ.Σ. Φιλικά Δημήτρης (ICEMAN) Υ.Γ. Pls, μη δείξει κανείς τους .... χρόνους μου και έχουμε .... κλάματα.... έτσι ??? Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 3, 2007 ...έρχονται και τα video...... The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 3, 2007 ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ: Τη δημοσίευση των χρόνων σας, με όλα τα video και τις φωτογραφίες μου! Για να με δώ... Για πάμε... Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted September 3, 2007 ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ:[/size] Τη δημοσίευση των χρόνων σας, με όλα τα video και τις φωτογραφίες μου! Για να με δώ... Για πάμε... Σεμνάαααααα, σεμνάαααα, ..... μην τα βγάζουμε όλα στη φόρααα,..... θα έχουμε κλάματα .... ..... εγώ θα σου πρότεινα να μου στείλεις τους χρόνους και όλα τα video και τις φωτογραφίες σου ... για λίγο ..... ξεσκαρτάρισμα (λογοκρισία ), λίγο όμως μη φανταστείς τίποτα σοβαρό.. και την επόμενη φορά θα σας .... αφήσω να με νικήσετε πάλι Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 3, 2007 καλα ολοι αυτοι που φαινονται στις φωτο που ησαν? εγω δεν ειδα κανεναν εκει μεσα στο σκοταδι ξεχωριζε ενας τυπος που το ανεμιζε τα μαλλια ο αερας (ειχε λουστει με baby) και ενα τραπεζι με κατι γλυκα που τα ειχε φερει καποια που τη φωναζαν Ολγα(εγω δεν την ειδα). αφου δεν ειχα δουλεια να κανω εφαγα μερικα και καποια φωνη μου ειπε στο σκοταδι παρε και αλλο πραγμα που εκανα βεβαια αφου δεν ειχα κατι αλλο να κανω καποια στιγμη ακουσα καποιους θορυβους μαλλον καποιοι εκαναν καρτ υποθετω . μολις κοπασε ο θορυβος ειδα κατι κουρασμενα ατομα με κρανη να προσπαθουν να καταλαβουν ποιος εκανε καλυτερο χρονο . Α ηταν και μια πιτσιρικα ντυμενη κοκκινοσκουφιτσα ακουσα την φωναζαν Αννα. Να με συγχωρεσουν οι υπολοιποι μακης iceman planitarxiw+sia nikel pefto jey eleni sakis θα τους δω στο επομενο μου εστειλαν μεσω δορυφορου καποιες φωτο οι οποιες ειναι στο dark room για επεξεργασια , το απογευμα θα ειναι ετοιμες. παντα τετοια Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 3, 2007 Είχες πάει σίγουρα ; Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 3, 2007 Είχες πάει σίγουρα ; ήταν..ήταν …στα επόμενα γενέθλια θα φτιάξω μια τούρτα special μόνο για τον kostasbmw και άλλη μια για τους υπόλοιπους Κώστα, να’σαι καλά..το ευχαριστήθηκα που σου άρεσαν τα γλυκά "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites