Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Φωτοενημέρωση από το Χ.Κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Πέμπτη 5-2

Παράπονα

1)Εφτασα στην ουρά για εκδοτήρια 09,00 έβγαλα 09,20 Καθημερινή....

2) οι τουαλέτες στα 1750 το πρώι ζέχνουν. Την επόμενη φορά θα κατουρήσω τα ρατράκ σας.

3) ουρές και καθημερινή. γιατι κλείσατε το τριπλο στις 10 και το ξαναανοίξατε στις 12? ΣΤΙς 0900 ΚΑΙ για μια ω΄ρα δούλευαν διπλο, τριπλο, περικλής, μετα μέχρι τις 12 διπλο, ηρακλης, περικλης, μεγάλες ουρές...

4) όλες μα όλες οι πίστες άστρωτες. Οικονομία στο ντήζελ ή τις στρώνουμε μόνο για τα φωτορομάντζα?

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

μην ανησυχειτε ερχονται παλι οι πουδρες ;)

DALTONS POW ROBBERY.....

Δεν ανησυχούμε για τις πουδρες Χρήστο. Για τη λειτουργία του χιονοδρομικού ανησυχούμε γιατι τα παράπονα αυξάνονται.

Πέμπτη 5-2

4) όλες μα όλες οι πίστες άστρωτες. Οικονομία στο ντήζελ ή τις στρώνουμε μόνο για τα φωτορομάντζα?

Μήπως με αυτές τις θερμοκρασίες της Τετάρτης δεν μπορούσαν να πατήσουν ?

Πέμπτη 5-2

Παράπονα

1)Εφτασα στην ουρά για εκδοτήρια 09,00 έβγαλα 09,20 Καθημερινή....

2) οι τουαλέτες στα 1750 το πρώι ζέχνουν. Την επόμενη φορά θα κατουρήσω τα ρατράκ σας.

3) ουρές και καθημερινή. γιατι κλείσατε το τριπλο στις 10 και το ξαναανοίξατε στις 12? ΣΤΙς 0900 ΚΑΙ για μια ω΄ρα δούλευαν διπλο, τριπλο, περικλής, μετα μέχρι τις 12 διπλο, ηρακλης, περικλης, μεγάλες ουρές...

1) Υπάρχει και στη Φτερο εκδοτήριο, υπάρχει και στην Αράχωβα,υπάρχει και το ιντερνετ,υπάρχει και δίπλα στη σκάλα για το αυγό,υπάρχει και έξω.Εγώ φέτος περιμένω λίγα λέπτα για να βγάλω εισιτήριο και μαλιστα σκ που ανεβαίνω.

2)οσες φορές έχω πάει τουαλέτες πάντα υπάρχει καθαρίστρια.

3) δεν ξέρω

4) τα τελευταία 2 χρόνια οι πίστες στρώνονται πολύ καλά.

Κωστής

Θα μεταφερθούν και τα δύο παράπονα πάραυτα. Ειδικά το δεύτερο μου φαίνεται πολύ περίεργο μιας και όλες τις καθημερινές φέτος άκουγαμε πολύ καλά λόγια για το στρώσιμο.

Για τις τουαλέτες πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά πάντα υπάρχει καθαριστρια τι να πω μήπως ατοκτόνησε/παραιτήθηκε.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δεν ανησυχούμε για τις πουδρες Χρήστο. Για τη λειτουργία του χιονοδρομικού ανησυχούμε γιατι τα παράπονα αυξάνονται.

+1

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

ΜΙΚ βλέπω εχεις ανοιχτό κανάλι με την διοικηση. Αλλη φορά θα σε τηλ. κατευθειαν ;)

Λοιπόν επιστήμονες η καθαριστρια καθαρίζει στις 10 . ΓΚΕΓΚΕ που λεν στο χωριό μου στην αρβανιτιά. :lol:

να τα βάζουμε σε σακουλα μέχρι τότε.

αγαπητέ Konos τι σου κάνουν 3 ταμεία που πληκτρολογουν ονομαστικές αποδείξεις και κάθε τρεις και λίγο πάνε στον προιστάμενο για θέματα του τιμοκαταλόγου?

να το πάρει το ποτάμι ΤΡΕΙΣ ΟΥΡΈΣ. πες μου οταν πας να βγάζεις και την δική μου κάρτα. :lol:

δεν περιμέναν οτι θα ανοίξουν λόγω αέρα για αυτο και δεν δουλέψαν το ξημέρωμα...

τις πατάμε και για να διατηρηθουν...

το πάνε για αγωγή απο κανένα δικηγόρο με τα πράσινα που δίνουν...

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Εγώ τουλάχιστον που πήγα σήμερα, οι πίστες ήταν άριστα στρωμένες. Επίσης το χιόνι ήταν επαρκώς σφιχτό ώστε να μην γίνει σούπα ως το μεσημέρι. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την περιποίηση του χιονιού. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο μας, να κάνουμε καλό, ασφαλές σκι και όχι να πηγαίνουμε κάθε 30 λεπτά στην τουαλέτα.

vro +1 again!

Θα μεταφερθούν και τα δύο παράπονα πάραυτα...............

Ευτυχώς!Ησύχασα τώρα....

Όταν ξήσουμε πάλι πάτο κάποιοι άλλοι αυτή τη φορά θα ενδιαφερθούν.......

Με νοτιάδες δυνατούς παίζει και σερφάκι!

Παρνασσος σημερα

Οταν φτασαμε ειχε λιακαδα και νορμαλ θερμοκρασιες

Και ολα εδειχναν οτι η μερα θα κυλουσε με το ιδιο σκηνικο: λιακαδα και ζεστη

Αλλα ελα μου ντε που με το που βγαινουμε απ το αυγο και κατευθυνομαστε προς Αιολο... Μας πλακωνει συννεφια και λιγο ψυχρα

Εγω ο βλαξ ντυθηκα με τα ελαφρια ρουχα [softsell μπουφανακι και γαντακια halfpipe]

Η ωρα περνουσε και ο αερας δυναμωσε

Καποια στιγμη ανοιξαν τον Ηρακλη αλλα πιο μετα καθε φορα που κατεβαινες απο το λιφτακι, σε επερνε και σε σηκωνε ο αερας

Και... τελος!

Αρχισε να χιονιζει κατι περιεργο, δεν ξερω πως να το ονομασω. Χοντρο χιονονερο/χαλαζι?

Καποια διαστηματα το χιονι επεφτε με καθολου αερα

Οπως και να χει, ξενερωσα σημερα

Αντε μια βδομαδα και σημερα για Αυστρια!!!!

JAPOW!!!

Χθες, ο αέρας δεν συνδυασμό με αυτήν την σκληρή ποιότητα χιονιού που ανέφερε ο Παναγιώτης είχε ως αποτέλεσμα να "μαστιγώνεται" σε τρομερό βαθμό το πρόσωπο όπως κατεβαίναμε !! Φορούσα κράνος και μάσκα και ένιωθα λες και μου ρίχνανε δυνατές σφαλιάρες !!! :)

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Πολύ καλή μέρα η σημερινή! Ηλιοφάνεια με εξαιρετικό χιόνι, παγωμένο το πρωί, σφικτό προς το μεσημέρι. Το μόνο πρόβλημα ήταν ο αέρας που μας ανάγκασε να αναστείλουμε τη λειτουργία του αναβατήρα Ηρακλή μέχρι τις 11:00. Κατόπιν λειτούργησε μέχρι τις 14:00 με χαμηλή δυστυχώς ταχύτητα και μετά λόγω ισχυροποίησης του ανέμου σταμάτησε ξανά η λειτουργία του. Φυσικά όλα τα παραπάνω έγιναν αιτία να σχηματιστούν αρκετές ουρές στους αναβατήρες των Κελλαριών και γι’ αυτό ζητάμε την κατανόηση των φίλων χιονοδρόμων αφού την ευθύνη γι’ αυτό φέρει ο «στρατηγός άνεμος» (κατά τη γνωστή ρήση πρώην υπουργού).

Πάντως παρά το δυνατό αέρα δεν είχαμε κανένα άλλο πρόβλημα σε αναβατήρα. Όσον αφορά τις πίστες λειτούργησαν όλες εκτός από τις πίστες Οδυσσέας και Ερμής γιατί είχαν βγάλει πολλές πέτρες .

Προσοχή για πέτρες χρειαζόταν και στις πίστες Πυθία και Ηνίοχος, κυρίως στην αρχή τους. Επίσης η Ηνίοχος μέχρι 12:00 ήταν παγωμένη και επικίνδυνη για τους μη έμπειρους.

Κατά τα άλλα η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και σε αυτό σίγουρα βοήθησε και η λιακάδα. Οι δρόμοι ήταν πεντακάθαροι και δεν χρειάζονταν αλυσίδες.

Αύριο περιμένουμε να πέσουν λίγα χιόνια αλλά και ενίσχυση των ανέμων, ελπίζουμε μόνο να μην είναι τόσο ισχυροί και μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Απίθανα τα Κελλάρια σήμερα!

P2070020.jpg

P2070021.jpg

P2070022.jpg

P2070005.jpg

Όσοι προτίμησαν την Περιφερειακή για να πάνε Φτερόλακκα ήταν τυχεροί, το χιόνι ήταν τέλειο αλλά και η θέα προς τις γύρω κορφές απίθανη!

P2070011.jpg

P2070010.jpg

Στη Φτερόλακκα το χιόνι, ευτυχώς, ακόμη καλά κρατεί!

P2070013.jpg

P2070017.jpg

Η Σαχάρα μπορεί να μην ήταν στρωμένη αλλά είχε εξαιρετικής ποιότητας χιόνι και ελάχιστα παγωμένο σε σχέση με την Ηνίοχος (Νο6)!

P2070016.jpg

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Καλησπέρα,

εκτός από τον Ηρακλή που είναι τρομερά ευαίσθητος στο στρατηγό, σταμάτησε και ο Ερμής, και από την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα άκουσα ότι οι επισκέπτες της Φτερόλακας που ήταν εκείνη την στιγμή στα Κελάρια θα έπρεπε να πάνε στο 1750 και από εκεί θα τους πήγαινε κάποιος οδικώς. Ακόμη δεν λειτούργησε μετά από κάποια ώρα ο Περικλής. Όλα τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνει πανικός στα Κελλάρια, καθώς και συνωστισμός στα αυγά!!!! Αυτά σε συνδυασμό με τα 25 EUR της κάρτας χάλασαν την διάθεση αρκετών.

Ε λίγο ο άνεμος αλλά και η κακή αντιμετώπιση των προβλημάτων οδήγησαν στο χαμό. Κρίμα για εμένα ήταν μία από τις χειρότερες ημέρες?

Ας ελπίσουμε σε καλές χιονοπτώσεις από εδώ και πέρα

Φιλικά

Χρίστος

...

Με όλα αυτά που βλέπω να γράφονται μάλλον καλά έκανα και το ακύρωσα το αυριανό.

Snow to the people!

Απίθανα τα κελάρια σήμερα.............

Κύριε Δρίβα είστε απίθανος και με πολύ φαντασία.............

Xρήστο λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά για εμένα...για εσένα...εγώ θα έγραφα ακόμα μια πολύ καλή μέρα στο ΧΚ Παρνασσού.

Χιόνι καλό σκληρό αλλά κράταγε μια χαρά κάρβαρες (όχι με το αυτί) αλλά κάρβαρες μια χαρά.

Ήλιος μέχρι τις 2.00 όπου και έβαλε αέρα.

Ουρές 10-25 λεπτά στο Ηρακλή (:)χλμ αέρα τη κόρφή όποτε δούλευε στο αργό αλλά δούλευε) στην 6 0 λεπτά ουρά. Η 6 πολύ καλή μετά τις 11 "θα τη κατέβω με τη μία...κάτσε καλά νέο θέλει στάση".

Μαλάκωσαν τα απάτητα, μια χαρά η Σαχάρα και το απότομο του Βάκχου.

Πολύ καλή μέρα πραγματικά απόρώ με τα μυαλά κάποιων. Άκουσα από τα ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ γυρίστε Κελλάρια ή Φτερόλλακα και μετά το κλείσιμο του συνδετικού είδα 10 άτομα να ασχολούνται, μόνο και μόνο με την επιστροφή των ανθρώπων που ξέμειναν Κελλάρια με το αμάξι Φτερόλλακα και το ανάποδο.

Τώρα για την ουρά στο αυγό να κατέβεις. Κατέβηκα με τα σκι και περπάτησα 200 μέτρα.

Έβαλε 120+ χλμ αέρα στο συνδετικό όπως κατέβαινα παναγιά μου.

Λίγο speedflying και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Αμέ γιατί με :Pχλμ αέρα γιατί όχι?

Ο Δρίβας είναι στην Αμερική να μας φέρει δώρα piopi

Υ.Σ. Μέχρι τις 2.00 το 90% του κόσμου που μίλησα τη χαρακτήρισε πολύ ωραία μέρα με μοναδικά παράπονα την ουρά στον Ηρακλή και το στήσιμό της με το τσαλαπάτημα, ο αργός Βάκχος αλλά κάπως τσούλαγε, ο Περικλής που χάλασε για καμιά ώρα και τις ουρές στα εκδοτήρια. Προλαβα και έκανα 24 καταβάσεις με ήλιο. Τι να πω...εντάξει με λίγη ατυχία ήρθες στις ουρές και στο έκοψε το ότι το έκλεισαν αλλά...κάοποιοι πέρασαν και πολύ καλά.

Και μιας και το θυμήθηκα. ΧΚΠ ΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΟΛΑ. Διας Περικλής Τηλέμαχος Οδυσσέας ΠΕΤΑΜΑ

Όταν ανέβαινα για σκι ήμουν έτοιμος σήμερα να τους κράξω αλήθεια όπως τους κράζω για την ντροπή να τσαλαπατιόμαστε στην ουρά του Ηρακλή για την οποία φταίει 90% το χκ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εγώ ένα ξέρω. Πρέπει να γίνουν κανα 2 ακόμα αναβατήρες (εναέριοι ή συρόμενοι) στα Κελλάρια και ας μην λειτουργούν καθημερινές. Να τις ανοίγουν μόνο όταν έχει πολύ κόσμο για να μην έχουν κόστος χωρίς λόγο.

Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να γίνει αυτό που λέω, αλλά σίγουρα θα εξυπηρετούσε πολύ τους επισκέπτες των high season.

Και εγω Χρήστο το ΄σωσα λογω μετακόμισης...

Και γω το εσωσα σημερα!!!! :):P;)

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Μου φαίνεται περίεργο πάντως ότι ο Παρνασσός φέτος έχει τόσο μεγάλη προσέλευση κόσμου σε μια χρονιά με λίγο χιόνι και οξύτατη οικονομική κρίση. :)

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Make Parnassos Great Again!