Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Φωτοενημέρωση από το Χ.Κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Σωστα

Γιατι με κραζετε? :)

Χωρις πλακα ομως αν φωναζα, θα μαζευομασταν τα 10+ ατομα που ειμασταν μεσα στο σαλε, γνωστο cartel [silent, gutless] και θα γινοταν της κακομοιρας εκει εξω :D

Εδω ο ενας ειχε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Stepchild και παραλιγο να του πεφτε απ το αυγο επειδη φυσαγε πολυ... Και ο λιφτιερης που το ειδε δεν ειπε τπτ :)

JAPOW!!!

Και για να ξηγιουμαστε...

Και μουρατος ειμαι και γιο και ποζερος πειτε το οπως θελετε αλλα σας αγαπω οποτε καθε κραξιμο στα πλαισια του χιουμορ απο ατομα που γνωριζω, καλοδεχουμενο :)

Edited by panagiotis

JAPOW!!!

Ποιό κράξιμο ρε Παναγιώτη?

Έπρεπε να τον σαπίσεις, να τον κάνεις σανίδα και να κατέβεις πάνω του τον Αίολο, να τον ξεμπροστιάσεις σε όλο το κόσμο φωνάζοντας "άρπα για να μάθεις ΚΛΕΦΤΗ" και να φωνάξεις και κάποιον υπέυθυνο να τον μπαγλαρώσουν εν τέλει γιατί όπως είπε και κάποιος παραπάνω ........και αύριο -μάλλον- πάλι εκεί θα είναι!! :)

Καλά τον έκανες και λίγα του έκανες :)

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

αντε φωτογραφιές , θέλω να μαζοχιστώ...

Λάππας? Εστω πες το με λόγια....

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

επικη μερα σημερα.παιρνει 9/10 απο μενα κ οχι 10/10 λογω οτι θελει ακομα χιονακι το βουνο.κοσμος σχετικα λιγος,για ηρακλη στη χειροτερη να περιμενες 2 λεπτα,τις περισσοτερες εμπενες οπως κατεβαινες κατευθειαν.ηλιος νταλα εβλεπες ευβοια ουτε ενα συννεφο τι αλλο να ζητησει κανεις.τωρα για τα offpiste λογικα θα τα πουνε οι επομενοι...

super μερα ηταν σημερα !

κοσμος ελαχιστος ,μηδενικες ουρες και με τον βακχο κλειστο, η φτερολακα παντελως ερημη (πιο πολυ κοσμο ειχε ο διας και η σαχαρα) και λιακαδα !

το βουνο χρειαζεται το χιονακι που ερχεται

Δυστυχως, ατυχη για ακομη μια φορα η Φτερολακα, αφου δεν ευνοηθηκε απο την προχθεσινη χιονοπτωση. Ας ελπισουμε οτι οι επικειμενοι Β-ΒΑ ανεμοι με τον αντιστοιχο υετο, θα γεμισουν τις πιστες με χιονι.

Δειτε την ενταση των ανεμων που πλησιασε τα 155 Km/h, δηλαδη τυφωνας 1 στην κλιμακα Μποφωρ. Ακομη και η μεση ημερησια τιμη κυμανθηκε στα 64 Km/h, στις 7/2/09 στα 2255μ.

ΕΔΩ: http://www.meteo.gr/stations/parnassos/NOAAMO.TXT

http:www.arahova.net

http:www.meteo.gr/stations/arahova

http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950

http:www.meteo.gr/stations/parnassos

Άντε ρε παιδιά, ακόμα να ανεβεί το βίντεο με την κατάβαση του Μοδεράτορα? Ανυπομονώ να το δω και στην οθόνη του υπολογιστή!

Πάντως όντως η μέρα σήμερα λόγω του καιρού ήταν καταπληκτική.

Εγώ βάζω 8/10 λόγω μέτριου χιονιού που δεν "άντεξε" πολύ στα απανωτά πατήματα των χιονοδρόμων. Φυσικό άλλωστε, αφού χιόνισε πρόσφατα και το χιόνι δεν πρόλαβε να σφίξει.

Edited by Snow King

Εν πολύ τάχυ, γιατί δεν προλαβαίνω με την δουλειά:

Χτες 4 άτομα, (ο υποφαινόμενος, PID, Apoplanitarhis Φούκας) λιώσαμε στο carving. Λιώσαμε κυριολεκτικά. Καταπληκτικό χιόνι εντός πίστας (εκτός -τουλάχιστον στα Κελάρια που μείναμε- ήταν πολύ λίγο το φρέσκο πάνω σε πάγο με άπειρες πέτρες να καραδοκούν), πανεύκολο, πραγματικό σχολείο για την βελτίωση τεχνικής, σε προκαλούσε να πιέσεις, να γύρεις, να κατέβεις όσο πιο καλά μπορούσες και στο τέλος της διαδρομής σου έλεγε "καλώς, στην επόμενη κατάβαση θα στο κάνω ακόμα πιο εύκολο, ακόμα πιο απολαυστικό". Και το έκανε, στις τελευταίες διαδρομές, λιωμένοι από τις άπειρες καταβάσεις το ρίξαμε στην τρέλα και μετρούσαμε την ταχύτητα μας με το GPS του PID. :P Παραδόξως, με σους από την κορυφή του Ηρακλή μέχρι την αφετηρία του (ναι για τόσο εύκολο χιόνι μιλάμε :lol: ) δεν κατάφερα να ξεπεράσω τον Φούκα με μόλις 80.5χλμ/ώρα. Ο άτιμος χτύπησε 85.1! :lol:

Ουρές τεράστιες :P (μέγιστη αναμονή 40 sec), θερμοκρασίες τέλειες, ελαφρύ αεράκι ίσα ίσα για να μην ζεσταινόμαστε, ήλιος και ορατότητα όσο έβλεπε το μάτι. Γύρισα μαυρισμένος παρά το αντηλιακό, σήμερα δεν νιώθω τα πόδια μου καθόλου και το χαζοχαρούμενο χαμόγελο σίγουρα θα με συντροφέψει σε όλες μου τις τάξεις αφού θα μου πάρει καιρό να βγάλω την εμπειρία από το μυαλό μου... :P

Ήταν από τις μέρες λαχείο στον Παρνασσό και χτες μας έκατσε... :D

Make Parnassos Great Again!

... Παραδόξως, με σους από την κορυφή του Ηρακλή μέχρι την αφετηρία του (ναι για τόσο εύκολο χιόνι μιλάμε :P ) δεν κατάφερα να ξεπεράσω τον Φούκα με μόλις 80.5χλμ/ώρα. Ο άτιμος χτύπησε 85.1! :lol:

...

Κερωσε τα που και που τα ρημαδια... :lol:

80,5 χλμ/ω!! :P Αναψε και κανενα κερι... :D:P

Φιλικα

ΜακηςΜ

80,5 χλμ/ω!! :lol: Αναψε και κανενα κερι... :D:P

Φιλικα

ΜακηςΜ

:P λαμπάδα καλύτερα.. 80

Τελικα από οτι διαβάζω ήταν μια υπέροχη μέρα..:P Εμενα πάλι το σπαστικο κρύωμα των τελευταίων ημερών με κράτησε μακρια.. :lol:

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Καταπληκτικό χιόνι εντός πίστας (εκτός -τουλάχιστον στα Κελάρια που μείναμε- ήταν πολύ λίγο το φρέσκο πάνω σε πάγο με άπειρες πέτρες να καραδοκούν), πανεύκολο, πραγματικό σχολείο για την βελτίωση τεχνικής, σε προκαλούσε να πιέσεις, να γύρεις, να κατέβεις όσο πιο καλά μπορούσες και στο τέλος της διαδρομής σου έλεγε "καλώς, στην επόμενη κατάβαση θα στο κάνω ακόμα πιο εύκολο, ακόμα πιο απολαυστικό". Και το έκανε, στις τελευταίες διαδρομές, λιωμένοι από τις άπειρες καταβάσεις το ρίξαμε στην τρέλα και μετρούσαμε την ταχύτητα μας με το GPS του PID. :lol: Παραδόξως, με σους από την κορυφή του Ηρακλή μέχρι την αφετηρία του (ναι για τόσο εύκολο χιόνι μιλάμε :P ) δεν κατάφερα να ξεπεράσω τον Φούκα με μόλις :lol:.5χλμ/ώρα. Ο άτιμος χτύπησε 85.1! :P

Καλώς, συμφωνώ ότι ήταν πολύ ωραία χθες, αλλά το χιόνι μετά από κάποια ώρα δεν έγινε "κάπως"? Δεν ξέρω τι πέδιλα έχεις, ξέρω ότι σου αρέσει το απάτητο και το εκτός πίστας, αλλά με τα δικά μου πέδιλα δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να κάνεις σκι "Off piste" σε πίστα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Εντάξει δεν θέλω να υπερβάλω, σκι έκανες και καλό, αλλά αν δεν ήσουν αρκετά έμπειρος και με κατάλληλο πέδιλο, οι κραδασμοί του χιονιού μπορούσαν άνετα να σε αποπροσανατολίσουν. Δεν ξέρω αν συμφωνείς ή όχι.

Κατά τα άλλα όλα καλά!

Όχι! :lol: Το metron 11-B5 τα ισοπέδωνε όλα, αν και γενικά μου φάνηκε πολύ εύκολο χιόνι. :P

Ο Λάππας είναι pro-rider, δεν χαμπαριάζει από τέτοια......αδρεναλίνη είναι το όνομά του, και κίνδυνος το επίθετό του.....

Κυκλοφορεί ανάμεσά μας και το παίζει δάσκαλος Αγγλικών , αλλά στην ουσία είναι ένας new school James Bond.....

Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και εγώ σαν τον "Yeti killer Lappa"......

φιλικά

Σπύρος :P

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Πάμε στα της λειτουργίας τώρα.....με τόσον αέρα που είχε πάλι καλά που λειτουργούσε έτσι το κέντρο......

Δεν συμφωνώ με τα 24+3 ευρώ του εισητηρίου που πληρώσανε οι φίλοι μου, θα μπορούσανε να το είχανε πιο χαμηλά την συγκεκριμένη ημέρα......

Aυτό ξαναπές το...Δεν φτάνει που έχουν και κάτι προιστορικά καρεκλάκια, σου λένε να τα γεμίσεις κιόλας!...Δεν φτάνει που πληρώνεις σου λένε και τί θα κάνεις κιόλας! :P Μιλάμε είναι κορυφαίοι οι άνθρωποι!Ειδικά στο διθέσιο στα Κελάρια που να χωρέσεις να κάτσεις! εδώ είσαι μόνος σου και δεν χωράς μέσα στα σίδερα! :P

Edited by Evagelos

Όχι! :P Το metron 11-B5 τα ισοπέδωνε όλα, αν και γενικά μου φάνηκε πολύ εύκολο χιόνι. :P

Έτσι πες! :lol:

metron. Εχμ.. metron!!

OK, αν δεν με πιστεύετε, ας γράψουν και οι έτεροι 3 Καππαδόκες, ειδικά η γνώμη του PID που είναι και φρέσκος στο άθλημα, θα μας διαφωτίσει. :P

Για το facebook... :P

Make Parnassos Great Again!

Aυτό ξαναπές το...Δεν φτάνει που έχουν και κάτι προιστορικά καρεκλάκια, σου λένε να τα γεμίσεις κιόλας!...Δεν φτάνει που πληρώνεις σου λένε και τί θα κάνεις κιόλας! :lol: Μιλάμε είναι κορυφαίοι οι άνθρωποι!Ειδικά στο διθέσιο στα Κελάρια που να χωρέσεις να κάτσεις! εδώ είσαι μόνος σου και δεν χωράς μέσα στα σίδερα! :lol:

Μεγαλε πρεπει να εισαι πολυ... μεγαλος για να μη χωρας με παρεα στο διπλο... :P:lol: Στα 125 κιλα, εγω χωραγα μια χαρα με οποιονδηποτε αλλον.. ;)

Κατα τεκμηριον, σου λενε τι να κανεις, οταν δεν εχεις μυαλο να καταλαβεις το αυτονοητο... Δεν επιτρεπεται να μπορει κανεις με τον τσαμπουκα του προστιθεμενο στον εγωϊσμο του με καπακι τη βλακεια του να ταλαιπωρει τους υπολοιπους που περιμενουν στην ουρα.

Αν μαζεψουν ορισμενες καρτες... θα δεις πως ξαφνικα γινονται ολοι cool και copacetic :P

'Του Ελληνος ο τραχηλος ζυγον δεν υποφερει...' σηκωνει καρπαζα ομωωωως... :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

Aυτό ξαναπές το...Δεν φτάνει που έχουν και κάτι προιστορικά καρεκλάκια, σου λένε να τα γεμίσεις κιόλας!

Φίλε να τα γεμίσεις στο λέω και εγώ και θα έπρεπε να το πεις και εσύ.

Είναι που είναι πανάρχαια είναι που είναι αργά αν δεν τα γεμίζουμε εγώ και εσύ αυξάνουμε τις ουρές 25-50%. Θα μου επιτρέψεις να θέλω να κάνω με λιγότερη ουρά σκι.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Aυτό ξαναπές το...Δεν φτάνει που έχουν και κάτι προιστορικά καρεκλάκια, σου λένε να τα γεμίσεις κιόλας!...Δεν φτάνει που πληρώνεις σου λένε και τί θα κάνεις κιόλας! :lol: Μιλάμε είναι κορυφαίοι οι άνθρωποι!Ειδικά στο διθέσιο στα Κελάρια που να χωρέσεις να κάτσεις! εδώ είσαι μόνος σου και δεν χωράς μέσα στα σίδερα! :lol:

Για πες ρε φιλε Ευαγγελε,"στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε"?? :lol:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

υπ'αρχει ενα καρεκλάκι στην 6 που η μεσαία του θέση είναι για τον κανένα ή για τον Μάκη αν κάτσει απ έξω :lol:

προσοχη γρήγορα πιστόλια με την μπαρα ασφαλείας, οταν ο πλαινος εχει σακίδιο μπορεί να αργήσει λίγο να τακτοποιηθεί :lol:

με εχει σώσει το κράνος :lol: (σας χτύπησα πολύ? όχι καλέ μήπως σας περισεύει καμιά ασπιρίνη....)

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Φίλε να τα γεμίσεις στο λέω και εγώ και θα έπρεπε να το πεις και εσύ.

Είναι που είναι πανάρχαια είναι που είναι αργά αν δεν τα γεμίζουμε εγώ και εσύ αυξάνουμε τις ουρές 25-50%. Θα μου επιτρέψεις να θέλω να κάνω με λιγότερη ουρά σκι.

Σωστός 100%. Όποιος θέλει τη βόλεψη του στο Burj Al Arab και ας αφήσει εμάς τους φουκαριάρηδες να στριμοχνώμαστε στα "καρεκλάκια" όλοι μαζί. Έχει και ελικοδρόμιο για να παρκάρει το ελικόπτερο του, μην κουράζεται με αυτοκίνητα!

Edited by Snow King