Nickel 76 Report post Posted October 1, 2009 Πρώτα απ'ολα ας ξεκινήσουμε με τον χιονοδρομικό χάρτη τις περιοχής. εμείς θα μείνουμε στο κέντρο (εχει και μια πρασινη γραμμή) στο Selva Gardena Wolkenstein σε υψόμετρο 1500μ περίπου. Το ενωμένο χιονοδρομικό πεδίο είναι περίπου 500km πίστες και όλο το DolomitiSuperSki θεωρείται ότι έχει 1200km πίστες Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα Ski RoutePlanner Departure απο Selva ---> και πηγαιντε οπου θέλετε... http://www.dolomitisuperski.com/en-US/1817EN.html WebCams: Selva Photo απο Selva... ετσι την θέλουμε Alpe di Siusi Marmolada Glacier μια φώτο απο την Marmolada : to be continued... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 1, 2009 Web Cams: Αrabba Corvara: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 1, 2009 YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted October 1, 2009 τι μου λες ρε Πάνο τώρα? St Moritz και duty free έχει?Τι θα πω εγώ στη γυναίκα μου τώρα? Αμάν έκανα να την πείσω για το Λιβίνιο. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted October 1, 2009 Πολύ ωραίος προορισμός φαίνεται, απλά το κόστος ανέβηκε σημαντικά συγκριτικά με τα 730 που είχαν ανακοινωθεί για Livigno.. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν το Selva Gardena είναι τόσο καλύτερο απ' το Livigno ώστε ν' αξίζει τα επιπλέον 200€. Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται μόνο τιμή για δίκλινο. Αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν τρίκλινα, τετράκλινα κλπ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 1, 2009 Μaster Chief, αντικειμενικά δεν υπάρχει συγκριση στους 2 προορισμούς. Τρικλινα ,μονοκλινα πρέπει να μιλήσεις κατευθείαν με το ΔΣ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 1, 2009 Πολύ ωραίος προορισμός φαίνεται, απλά το κόστος ανέβηκε σημαντικά συγκριτικά με τα 730 που είχαν ανακοινωθεί για Livigno.. Στέλιο, δεν θυμάμαι το ΔΣ να εχει βγαλει επίσημη ανακοίνωση για 730€ στο Livigno. ισως αυτο που λες να ειναι μια τιμη μεμονωμένης εκδρομης και οχι γκρουπ 70 ατόμων. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν το Selva Gardena είναι τόσο καλύτερο απ' το Livigno ώστε ν' αξίζει τα επιπλέον 200?. δες λιγο στα sites του ενος και του αλλου ΧΚ και θα καταλαβεις τη διαφορά Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται μόνο τιμή για δίκλινο. Αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν τρίκλινα, τετράκλινα κλπ; θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση με τη διαθεσιμότητα μεγαλύτερων δωματίων ή μονόκλινου και η αντίστοιχη τιμή. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted October 1, 2009 ΟΚ ευχαριστώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 1, 2009 το Livigno ειναι απλα ενα πολυ καλο χιονοδρομικο... οι Δολομιτες ειναι απλα ενας αλλος κοσμος... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 1, 2009 apropos, το ξενοδοχειο μας ειναι αυτο: Des Alpes 3* - Selva di Val Gardena http://www.desalpes.info/index-en.htm Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 1, 2009 δεν θα συμμετασχω στην εκδρομη...εχω κλεισει απο Αυγουστο για τις μερες αυτες.... αλλα χαρηκα που τελικα αποφασιστηκε να πατε εκει, γιατι πολυ απλα θα βρισκομαι λιγο παραπερα εγω... οποτε θα περασω να σας δω μια βολτα.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 1, 2009 οποτε θα περασω να σας δω μια βολτα.... θα χαρουμε να σε δουμε Κωνσταντινε..αλλα περνα απο το πρωϊ, να κανουμε και λιγο σκι μαζι Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 1, 2009 θα χαρουμε να σε δουμε Κωνσταντινε..αλλα περνα απο το πρωϊ, να κανουμε και λιγο σκι μαζι ε ναι...εκει ειναι το νοημα... εντελως πληροφορικα να ξερετε οτι 20-21 Δεκεμβριου, στην Alta Badia θα εχει αγωνες γαι παγκοσμιο πρωταθλημα σκι... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 1, 2009 και εννοείται οτι θα ειμαστε ολοι εκει Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted October 1, 2009 Επειδή μπήκα στο site του ξενοδοχείου, αλλα δεν είδα να αναφέρει κάτι, απο παροχές το ξενοδοχείο τι προσφέρει? Εχει κάποια πισίνα , κάποια σάουνα κτλ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 1, 2009 Από ό,τι φαίνεται όχι. Μόνο solarium διάβασα σε κάποιο άλλο site. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 1, 2009 το χωριό έχει Ρωμαικά λουτρά... να δεις γιατί άλλο ρωμαικό είναι γνωστοί... Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted October 1, 2009 Από ό,τι φαίνεται όχι. Μόνο solarium διάβασα σε κάποιο άλλο site. Aααα εντάξει τότε!! Μετα το σκι θα ξεκουραζόμαστε στο solarium !! Ελπίζω να πάρουμε πολλή αντιλιακή κρέμα μην καούμε...!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted October 1, 2009 Γυμναστηριο θα έχει;; Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 1, 2009 Γυμναστηριο θα έχει;; Γιατι; Καμψεις (push ups) δεν ξερεις να κανεις; Αν θες, να σε βαλουμε συγκατοικο με τον γιο μου (ουτως η αλλως ψαχνουμε για συγκατοικο για τον μειρακα), θα σου δειξει πως να κανεις και clap push-ups το κτηνακι... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted October 1, 2009 Επειδή μπήκα στο site του ξενοδοχείου, αλλα δεν είδα να αναφέρει κάτι, απο παροχές το ξενοδοχείο τι προσφέρει? Εχει κάποια πισίνα , κάποια σάουνα κτλ.τί να την κάνεις την πισίνα Πένυ?? η μπανιέρα(?) δε σου φτάνει Γυμναστηριο θα έχει;;μα φυσικά και γυμνάστρια θα είναι η Γιώτα εγώ ναι μεν δήλωσα συμμετοχή και fingers crossed θα πάω για να είμαι με την παρέα (κάποιοι κολλητοί-και ίσως κάποιοι potential κολλητοί), αλλά ιδανικά θα προτιμούσα να δώσω +100/200 και να μένουμε κάπου πιο ποιοτικά με ό,τι apres ski comfort αυτό συνεπάγεται. μήπως θα ήταν χρήσιμο κάποτε να γίνει ένα ερωτηματολόγιο και στα αποτελέσματα αυτού να βασίζεται η εκάστοτε Ο.Ε. Εκδρ. όταν επιλέγει την εκδρ. εξωτ? Φιλικά, Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted October 1, 2009 Γιατι; Καμψεις (push ups) δεν ξερεις να κανεις; Γιατι (εαν τελικα έρθω) την περίοδο που θα πάμε θα βρίσκομαι ακομα σε φάση ενδυναμωσης-εκγυμνασης των τετρακεφάλων μου.. Και περα απο το σκι που θα κάνουμε το γυμναστηριο θα χρειαστει! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 1, 2009 τι στορυ είναι αυτό με τις παροχές του ξενοδοχείου; για σκι θα πάμε ή για σπα; να μετονομάσουμε τον Σύλλογο σε Τουριστικής Χιονοδρομίας και Σπαθεραπείας; ΥΓ Για σκεφτήτε την πιθανότητα να κάνετε για αποθεραπεία μασάζ ο ένας στον άλλο-η; Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted October 1, 2009 Ρε Φώτη ειναι πολυτέλεια το εαν θα έχει γυμναστηριο ή οχι;; Σε ενα μέρος που ο αθλητισμος ειναι το τοπ του τουριστικου πακέτου που ο προορισμος προσφέρει;;; υγ: Εγω πχ εχω εντολη γιατρου οταν θα κανω ενταντικη αθληση (οπως σκι για μια βδομαδα επι 5-6 ωρες τη μερα) να σηκωνω και βάρη για το πόδι πριν..πόσο παράλογο ειναι;; Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 1, 2009 υπάρχει διαθεσιμότητα σε αυτό για καλοκαίρι είναι σούπερ Quote Share this post Link to post Share on other sites