Ράνια 616 Report post Posted January 21, 2010 Μαίρη, έγραψα το ποστ εκπροσωπώντας το παρόν ΔΣ. Οπως γνωρίζεις δεν ήμουν μέλος καμίας παρελθούσας διοίκησης του συλλόγου. Φιλικά Ράνια Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 21, 2010 γιατι σου φαίνεται παράξενο αυτό που γράφω;; Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2010 Πάντως έχω δει και σκιέρ να είναι μπαστακωμένοι στην αφετηρία του Ηρακλή και να κουβεντιάζουν. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 21, 2010 Η ευγένεια και η κοινή λογική δεν εξαρτώνται από το πόσα μαδέρια καβαλάς. Απλώς οι σανιδάδες σίγουρα θα σταθούν κάπου για να σφίξουν τις δέστρες. Ενώ οι σκιέρ μπορούν να φύγουν άμεσα. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 21, 2010 απλα καθεσαι στην ακρη...κοινη λογικη... γενικα ομως αυτο δεν εχει να κανει με τι φορας στα ποδια Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 21, 2010 Μαίρη, έγραψα το ποστ εκπροσωπώντας το παρόν ΔΣ. Οπως γνωρίζεις δεν ήμουν μέλος καμίας παρελθούσας διοίκησης του συλλόγου.Φιλικά Ράνια Βρε...είσαι καλά...? Δν τα βάζω μαζί σου ούτε με το ΔΣ. Απλώς αγανακτώ με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα ίδια θέματα με διαφορά ενός χρόνου. Ούτε το φορουμ θέλω να κάνω μπάχαλο, ούτε να έρθω σε ρήξη- αντιπαράθεση με κανένα.Για μενα το θέμα σακαράκας σε χκ, λήγει εδώ. Μαρία, Μαίρη, θα με υποχρέωνες.......! 2) ......χιονοδρόμοι είμαστε, όχι οπαδοί ομάδας. Φέτος είμαστε όλοι χιονοδρόμοι.Πέρυσι όμως γίναμε όλοι οπαδοί ομάδας μέσα σε 7 σελίδες... Το λήγω εδώ το θέμα σακαράκας.Καλή καρδιά κ καλή διάθεση να υπάρχει και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε....! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 21, 2010 εφτιαξαν την καμερα του ηρακλη επιτελους!!!!!! αντε και την φτερολακκα συντομα..... DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2010 Έρεβος. <_> Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 21, 2010 εξωγηινοι? Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted January 22, 2010 http://www.parnassos-ski.gr/diary/default.asp Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 22, 2010 Καλημέρα Παναγιώτη καλή δουλειά. Τον ζευγαρώνετε με άλλα είδη? Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 22, 2010 Και ένα βιντεάκι το ζέσταμα πριν τις πούδρες από προχτές YouTube Video -> Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
WAVE_RIDE 0 Report post Posted January 22, 2010 γνωριζει κανεις αν ο περιφεριακος δρομος πριν την αραχωβα εχει φτιαχθεί ή ειναι χωματόδρομος??? αν εχει χιονι τον ανοιγουν? συμφερει να πας απο εκει? ευχαριστω Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 22, 2010 Έχει φτιαχτεί με τον Ελληνικό τρόπο take glue (άρπα κόλλα) και είναι και άσφλατος και χωματόδρομος και γεμάτος εκπλήξεις. Αν έχει κίνηση η Αράχωβα σαφώς και αξίζει. Για αποχιονισμό δε ξέρω πάντως έχει έντονες κλίσεις. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
theolas 0 Report post Posted January 22, 2010 ''Όλγα αυτό γιατι το λένε;; Πρώτη φορά ακούω χιονοδρομικό να ζηταει να βγάλουμε το σακίδιο στο λιφτ.. έχει να κάνει με το επικίνδυνο-απότομο σταμάτημα του Ηρακλη που περιγράφετε πιο πάνω;;'' Πριν από λίγες μέρες στο Bansko , έπεσα και μάλιστα ψιλοάσχημα..., λόγω του σακιδίου!!!! Ο ιμάντας μέσης (δεν τον είχα δέσει) πιάστηκε στο καρεκλάκι και όταν έφυγα, στρίβοντας η καρέκλα με τράβηξε, με απογείωσε κανένα μέτρο, -ευτυχώς!- ξεπιάστηκε ο ιμάντας και βροντήχτηκα κάτω σα τσουβάλι!!! Δε χτύπησα, πέρα από ένα πόνο στον αριστερό γλουτιαίο, που κράτησε 2-3 μέρες... Φτηνά τη γλίτωσα! Επειδή λοιπόν είναι δύσκολο και χρονοβόρο να ελέγχουν τη σωστή προσαρμογή των σακιδίων, είναι πιο εύκολο να τα κρατάμε στο χέρι. Και σίγουρα πιο ασφαλές, γιατί ο καθένας μπορεί μια φορά να ξεχαστεί και τότε θα γίνει ατύχημα! Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted January 22, 2010 (edited) Wave, Ξέχνα το ... Το χάλι του το μαύρο είναι ! Ψ! Edited January 22, 2010 by C Share this post Link to post Share on other sites
WAVE_RIDE 0 Report post Posted January 22, 2010 THANX MIC KAI C ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ? Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted January 22, 2010 Αρκετό χιόνι έπεσε μέχρι τώρα στο ΧΚΠ. Στα Κελλάρια έχουμε +25εκ. ενώ στη Φτερόλακκα έπεσε περισσότερο με αποτέλεσμα να φτάσει στα 40εκ. περίπου. Έτσι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το Σ/Κ προβλέπονται να λειτουργούν όλες οι πίστες του ΧΚΠ με μια μικρή επιφύλαξη μόνον για τον Οδυσσέα. Ο δρόμος από τη Θήβα - Αλίαρτο - Λειβαδιά - Αράχωβα ( ή και από Αμφίκλεια) δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από τα μπλόκα! Οπότε επειδή προβλέπονται σχετικά καλές συνθήκες για χιονοδρομία + πούδρες, όσοι δεν πάτε Καρπενήσι για την πίττα του συλλόγου ΣΠΕΥΣΑΤΕ, το ΧΚΠ είναι ντυμένο στα γιορτινά του και σας περιμένει! Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted January 22, 2010 Αρκετό χιόνι έπεσε μέχρι τώρα στο ΧΚΠ. Στα Κελλάρια έχουμε +25εκ. ενώ στη Φτερόλακκα έπεσε περισσότερο με αποτέλεσμα να φτάσει στα 40εκ. περίπου. Έτσι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το Σ/Κ προβλέπονται να λειτουργούν όλες οι πίστες του ΧΚΠ με μια μικρή επιφύλαξη μόνον για τον Οδυσσέα.Ο δρόμος από τη Θήβα - Αλίαρτο - Λειβαδιά - Αράχωβα ( ή και από Αμφίκλεια) δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από τα μπλόκα! Οπότε επειδή προβλέπονται σχετικά καλές συνθήκες για χιονοδρομία + πούδρες, όσοι δεν πάτε Καρπενήσι για την πίττα του συλλόγου ΣΠΕΥΣΑΤΕ, το ΧΚΠ είναι ντυμένο στα γιορτινά του και σας περιμένει! επομενως το μπλοκο που υπηρχε στην Δαυλεια/ Τιθορεα ειναι ανοιχτο? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 22, 2010 επομενως το μπλοκο που υπηρχε στην Δαυλεια/ Τιθορεα ειναι ανοιχτο? Ο Sotogiannop μολογησε!! Προς το παρον, το μπλοκο της Δαυλειας ειναι ανοιχτο! Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 22, 2010 Επιτέλους ξαναρχίζουν οι πουδροκαφρίλες......άντε γιατί από της 13 Δεκεμβρίου έχει περάσει αρκετός καιρός..... Να φορτώσει και λίγο ακόμη χιόνι σήμερα και θα γίνει του πουδροπέδιλου το κάγκελο..... Τα λέμε πάνω παιδιά...... Φιλικά Σπύρος Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted January 22, 2010 Ο πουδρόκερος τι είναι?? Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted January 22, 2010 ρε παιδια με τον οδυσσεα τι γινεται? γιατι παντα ειναι η τελευταια πιστα που ανοιγει και αν? χωματουργικα, προσανατολισμος? τι? But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Snow King 0 Report post Posted January 23, 2010 Απ'ότι φαίνεται είναι όλοι στο βουνό!!!!!!! Μια ερώτηση και από μένα. Δεν έχω ανέβει ποτέ Σαββατοκύριακο γιαυτό θέλω τα φώτα σας. Συνήθως, σε τέτοιες συνθήκες όπως τις παρούσες (σχετικά καλός-μέτριος καιρός, φρέσκο χιόνι) πόσο κόσμο γεμίζει το χιονοδρομικό? Αυτό που ενδιαφέρει είναι η αναμονή στα λιφτ. Ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα από Σαββατοκύριακο και προτιμώ πριν ανέβω (αύριο Κυριακή) να ξέρω να εφοδιαστώ με τα κατάλληλα χρήσιμα πράγματα για να περνάω την ώρα στις ουρές. Με ενδιαφέρει κυρίως για Ηρακλή, Αίολο, Τηλέμαχο. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε μέχρι το βράδυ! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 23, 2010 Αν μπορείς να ανέβεις την Δευτέρα και να αποφύγεις την Κυριακή θα ηταν καλύτερο!... Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites