Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Evagelos

Ενημέρωση χ/κ Παρνασσού

Recommended Posts

Μαίρη, έγραψα το ποστ εκπροσωπώντας το παρόν ΔΣ. Οπως γνωρίζεις δεν ήμουν μέλος καμίας παρελθούσας διοίκησης του συλλόγου.

Φιλικά

Ράνια

Η ευγένεια και η κοινή λογική δεν εξαρτώνται από το πόσα μαδέρια καβαλάς. Απλώς οι σανιδάδες σίγουρα θα σταθούν κάπου για να σφίξουν τις δέστρες. Ενώ οι σκιέρ μπορούν να φύγουν άμεσα.

απλα καθεσαι στην ακρη...κοινη λογικη...

γενικα ομως αυτο δεν εχει να κανει με τι φορας στα ποδια

Snow is on my D.N.A.

Μαίρη, έγραψα το ποστ εκπροσωπώντας το παρόν ΔΣ. Οπως γνωρίζεις δεν ήμουν μέλος καμίας παρελθούσας διοίκησης του συλλόγου.

Φιλικά

Ράνια

Βρε...είσαι καλά...? <_< Δν τα βάζω μαζί σου ούτε με το ΔΣ. Απλώς αγανακτώ με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα ίδια θέματα με διαφορά ενός χρόνου.

Ούτε το φορουμ θέλω να κάνω μπάχαλο, ούτε να έρθω σε ρήξη- αντιπαράθεση με κανένα.Για μενα το θέμα σακαράκας σε χκ, λήγει εδώ.

Μαρία,

Μαίρη, θα με υποχρέωνες.......!

2) ......χιονοδρόμοι είμαστε, όχι οπαδοί ομάδας.

Φέτος είμαστε όλοι χιονοδρόμοι.Πέρυσι όμως γίναμε όλοι οπαδοί ομάδας μέσα σε 7 σελίδες... :angry:

Το λήγω εδώ το θέμα σακαράκας.Καλή καρδιά κ καλή διάθεση να υπάρχει και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε....! :angry:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

εφτιαξαν την καμερα του ηρακλη

επιτελους!!!!!!

liakoura.jpg

αντε και την φτερολακκα συντομα.....

DALTONS POW ROBBERY.....

Καλημέρα Παναγιώτη καλή δουλειά. Τον ζευγαρώνετε με άλλα είδη? :)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και ένα βιντεάκι το ζέσταμα πριν τις πούδρες από προχτές

YouTube Video ->

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

γνωριζει κανεις αν ο περιφεριακος δρομος πριν την αραχωβα εχει φτιαχθεί ή ειναι χωματόδρομος??? αν εχει χιονι τον ανοιγουν?

συμφερει να πας απο εκει?

ευχαριστω

Έχει φτιαχτεί με τον Ελληνικό τρόπο take glue (άρπα κόλλα) και είναι και άσφλατος και χωματόδρομος και γεμάτος εκπλήξεις. Αν έχει κίνηση η Αράχωβα σαφώς και αξίζει.

Για αποχιονισμό δε ξέρω πάντως έχει έντονες κλίσεις.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

''Όλγα αυτό γιατι το λένε;; Πρώτη φορά ακούω χιονοδρομικό να ζηταει να βγάλουμε το σακίδιο στο λιφτ.. έχει να κάνει με το επικίνδυνο-απότομο σταμάτημα του Ηρακλη που περιγράφετε πιο πάνω;;''

Πριν από λίγες μέρες στο Bansko , έπεσα και μάλιστα ψιλοάσχημα..., λόγω του σακιδίου!!!! Ο ιμάντας μέσης (δεν τον είχα δέσει) πιάστηκε στο καρεκλάκι και όταν έφυγα, στρίβοντας η καρέκλα με τράβηξε, με απογείωσε κανένα μέτρο, -ευτυχώς!- ξεπιάστηκε ο ιμάντας και βροντήχτηκα κάτω σα τσουβάλι!!! Δε χτύπησα, πέρα από ένα πόνο στον αριστερό γλουτιαίο, που κράτησε 2-3 μέρες... Φτηνά τη γλίτωσα! Επειδή λοιπόν είναι δύσκολο και χρονοβόρο να ελέγχουν τη σωστή προσαρμογή των σακιδίων, είναι πιο εύκολο να τα κρατάμε στο χέρι. Και σίγουρα πιο ασφαλές, γιατί ο καθένας μπορεί μια φορά να ξεχαστεί και τότε θα γίνει ατύχημα!

Wave, Ξέχνα το ...

Το χάλι του το μαύρο είναι !

Ψ!

Edited by C

Αρκετό χιόνι έπεσε μέχρι τώρα στο ΧΚΠ. Στα Κελλάρια έχουμε +25εκ. ενώ στη Φτερόλακκα έπεσε περισσότερο με αποτέλεσμα να φτάσει στα 40εκ. περίπου. Έτσι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το Σ/Κ προβλέπονται να λειτουργούν όλες οι πίστες του ΧΚΠ με μια μικρή επιφύλαξη μόνον για τον Οδυσσέα.

Ο δρόμος από τη Θήβα - Αλίαρτο - Λειβαδιά - Αράχωβα ( ή και από Αμφίκλεια) δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από τα μπλόκα! Οπότε επειδή προβλέπονται σχετικά καλές συνθήκες για χιονοδρομία + πούδρες, όσοι δεν πάτε Καρπενήσι για την πίττα του συλλόγου ΣΠΕΥΣΑΤΕ, το ΧΚΠ είναι ντυμένο στα γιορτινά του και σας περιμένει!

Αρκετό χιόνι έπεσε μέχρι τώρα στο ΧΚΠ. Στα Κελλάρια έχουμε +25εκ. ενώ στη Φτερόλακκα έπεσε περισσότερο με αποτέλεσμα να φτάσει στα 40εκ. περίπου. Έτσι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το Σ/Κ προβλέπονται να λειτουργούν όλες οι πίστες του ΧΚΠ με μια μικρή επιφύλαξη μόνον για τον Οδυσσέα.

Ο δρόμος από τη Θήβα - Αλίαρτο - Λειβαδιά - Αράχωβα ( ή και από Αμφίκλεια) δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από τα μπλόκα! Οπότε επειδή προβλέπονται σχετικά καλές συνθήκες για χιονοδρομία + πούδρες, όσοι δεν πάτε Καρπενήσι για την πίττα του συλλόγου ΣΠΕΥΣΑΤΕ, το ΧΚΠ είναι ντυμένο στα γιορτινά του και σας περιμένει!

επομενως το μπλοκο που υπηρχε στην Δαυλεια/ Τιθορεα ειναι ανοιχτο?

επομενως το μπλοκο που υπηρχε στην Δαυλεια/ Τιθορεα ειναι ανοιχτο?

Ο Sotogiannop μολογησε!! ;)

Προς το παρον, το μπλοκο της Δαυλειας ειναι ανοιχτο!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Επιτέλους ξαναρχίζουν οι πουδροκαφρίλες......άντε γιατί από της 13 Δεκεμβρίου έχει περάσει αρκετός καιρός.....

Να φορτώσει και λίγο ακόμη χιόνι σήμερα και θα γίνει του πουδροπέδιλου το κάγκελο.....

Τα λέμε πάνω παιδιά......

Φιλικά

Σπύρος ;)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

ρε παιδια με τον οδυσσεα τι γινεται? γιατι παντα ειναι η τελευταια πιστα που ανοιγει και αν?

χωματουργικα, προσανατολισμος? τι?

But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

Απ'ότι φαίνεται είναι όλοι στο βουνό!!!!!!!

Μια ερώτηση και από μένα. Δεν έχω ανέβει ποτέ Σαββατοκύριακο γιαυτό θέλω τα φώτα σας. Συνήθως, σε τέτοιες συνθήκες όπως τις παρούσες (σχετικά καλός-μέτριος καιρός, φρέσκο χιόνι) πόσο κόσμο γεμίζει το χιονοδρομικό? Αυτό που ενδιαφέρει είναι η αναμονή στα λιφτ.

Ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα από Σαββατοκύριακο και προτιμώ πριν ανέβω (αύριο Κυριακή) να ξέρω να εφοδιαστώ με τα κατάλληλα χρήσιμα πράγματα για να περνάω την ώρα στις ουρές. Με ενδιαφέρει κυρίως για Ηρακλή, Αίολο, Τηλέμαχο.

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε μέχρι το βράδυ!

Αν μπορείς να ανέβεις την Δευτέρα και να αποφύγεις την Κυριακή θα ηταν καλύτερο!... :)

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...