Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Evagelos

Ενημέρωση χ/κ Παρνασσού

Recommended Posts

Εγώ δε χαίρομαι καθόλου όταν διαβάζω απόψεις όπως ότι με αυτή την οριακή και επικίνδυνη για τους χιονοδρόμους χιονόστρωση και με 5 πίστες (Περικλής, Αίολος, Δίας, 10 & 14) ουσιαστικά ανοικτές (συγγνώμη αλλά οι δρόμοι, τα δρομάκια και οι χιονοδιάδρομοι ΔΕΝ είναι πίστες) το Χ.Κ.Π. θεωρεί ότι τα 24 ΕΥΡΩ είναι η ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ. Συγγνώμη αλλά κάνετε και το μουγκό να μιλήσει. Σας πέρνει και τα κάνετε, μπράβο σας, αλλά μη μας προκαλείτε κοροϊδεύοντάς μας κι από πάνω. ΕΛΕΟΣ !!!

Δεν προκαλούμε, ούτε κοροϊδεύουμε! Είπαμε ότι η τιμή, πέρα από τις πίστες, αποφασίζεται σε συνάρτηση και με πόσα λιφτ λειτουργούν.

Τώρα αν νομίζεις οτι με αυτή τη χιονοκάλυψη δεν έπρεπε να λειτουργεί το ΧΚΠ, τότε πιστεύω οτι τα όσα γράφει ο Louis με καλύπτουν πλήρως!

Προσωπικά την Κυριακή έκανα σκι σε όλες (μα όλες!) τις πίστες ή και χιονοδιαδρόμους (άσε που πιστεύω οτι τουλάχιστον η μισή Περιφερειακή έχει καλύτερη κλίση από το Περικλή και δεν ξέρω γιατί την απαξιώνεις?) του κέντρου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Τελειώνω με τα λόγια του Louis που για μένα είναι όλο το ζουμί.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι καλός χιονοδρόμος περιορίζεσαι και τότε τα χρήματα πράγματι είναι πολλά γι αυτό που κάνεις, αλλά η δυναμικότητα υπήρχε, από άποψη λειτουργίας και όποιος μπόρεσε το εκμεταλλεύτηκε.

Αξιοποιώντας στο έπακρο( 9.00-16.00) τη σημερινή άδεια για σκι έχω να παρατηρήσω ότι

1. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, πιστερ απομάκρυναν με τα χέρια και σημάδευαν με σπρέυ τις πέτρες-εμπόδια

2. η είσοδος στον ηρακλή εξομαλύνθηκε πλήρως

3. γινόντουσαν συνεχώς συστάσεις για τη χρήση της ασφάλειας στο καρεκλάκι του ηρακλή, ενώ τον διέκοψαν τουλάχιστον 1 φορά σε μή συμμόρφωση απτη μεριά του χιονοδρόμου.

Προς Χ.Κ.Π.

Σταθείτε λίγο παραπάνω στο συγκεκριμένο , είναι ένα θέμα υψίστης σημασίας για την σωματική ακαιρεότητα των χιονοδρόμων. Όπως αποδείχθηκε την Κυριακή , όσο καλά και να έχουν συντηρηθεί-ελεγχθεί για την λειτουργία τους τα μηχανήματα ή ακόμα και να έχει προβλεφθεί η αντιμετώπιση σε μια τυχών δυσλειτουργία πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά , ας μειωθεί όμως η πιθανότητα να υπάρξει κάποιος τραυματισμός .

Ίσως μια καλή λύση είναι να προστεθούν κάποιες προειδοποιητικές πινακίδες στους πυλώνες με κάποιο σχέδιο που να δείχνει ότι απαγορεύεται να είναι ανοιχτή η ασφάλεια, ίσως και ένα κείμενο με πιθανές κυρώσεις σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται . Βέβαια όλα αυτά δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν , εάν ο Έλληνας χιονοδρόμος ήταν πιο συνειδητοποιημένος , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα .

Πάντα είχα στο μυαλό μου τι θα συνέβαινε με ανοιχτή την ασφάλεια σε μια παρόμοια περίπτωση σαν της Κυριακής .Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όποτε βρισκόμουνα ειδικά στο καρεκλάκι του Ηρακλή επέμενα να ανοίγουμε την ασφάλεια στον πυλώνα που υπάρχει η πινακίδα , και καμία φόρα έμπενα και στην διαδικασία να εξηγήσω και τον λόγο σε αυτούς που απορούσαν με την εμμονή μου αυτή . Αλλά όλα αυτά χωρίς να έχω ζήσει τι σημαίνει απότομο σταμάτημα , μετά την προχθεσινή μου εμπειρία θα μπορούσα να τσακωθώ για το συγκεκριμένο θέμα .

Ευχαριστώ πολύ .

Edited by dimitris_f

Αύριο ανεβαίνω για σκι μόνος μου. Αν κάποιος θέλει, 07:00 θα είμαι στα GOODY's Αγ. Στεφάνου.

Sorry...

αλλα δεν κρατιούνται τα δάχτυλά μου.... :):lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol: :LOL:

οι δολοφονικές κρεατομηχανές τώρα και στην Φτερολακα???

4Y2U9938.jpg

©οpyright: thespot.gr

ΜΕΤΕΡΕ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ...

ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ & ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ...

:lol::P :P :lol:

Edited by ALCATRAZ

Προς Χ.Κ.Π.

Ίσως μια καλή λύση είναι να προστεθούν κάποιες προειδοποιητικές πινακίδες στους πυλώνες με κάποιο σχέδιο που να δείχνει ότι απαγορεύεται να είναι ανοιχτή η ασφάλεια,

Απ'οτι θυμάμαι υπάρχει πινακίδα στον πρώτο-δεύτερο πυλώνα για να κλείσεις την ασφάλεια και αντίστοιχος πριν τον τερματισμό για να την ανοίξεις.Το κακό είναι ότι μερικοί "βιαστικοί" ανοίγουν την ασφάλεια πριν την πινακίδα 1-2 πυλώνες,και αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.Αυτό γίνεται ιδίως στον Ηρακλή που προσεγγίζει τον τερματισμό με μεγάλη ταχύτητα σε σχέση με τους άλλους αναβατήρες.

Πρέπει όντως να υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις σε όσους δε λαμβάνουν τα μέτρα ασφαλείας.Και το Χ.Κ θα προστατευτεί και ο υπόλοιπος κόσμος.

Metero...πού είσαι βρε αγόρι μου....?

Καιρό έχουμε να τα πούμε....!

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

γινεται με τις τρεχουσες συνθηκες να κετεβω αυριο τη σαχαρα?(υποψιν οτι εβαλε κανενα 20ποντο τωρα το απογευμα)

εννοω οτι αν θα μπορεσω να γυρισω στα κελαρια με λιφτ.

επισης θα εκτιμουσα αν μου λεγατε οποιες πιθανες διαδρομες εκτος πιστας

ευχαριστω

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

Αύριο ανεβαίνω για σκι μόνος μου. Αν κάποιος θέλει, 07:00 θα είμαι στα GOODY's Αγ. Στεφάνου.

θα ειμαστε κ'αλλοι αυριο πανω

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Απ'οτι θυμάμαι υπάρχει πινακίδα στον πρώτο-δεύτερο πυλώνα για να κλείσεις την ασφάλεια και αντίστοιχος πριν τον τερματισμό για να την ανοίξεις.Το κακό είναι ότι μερικοί "βιαστικοί" ανοίγουν την ασφάλεια πριν την πινακίδα 1-2 πυλώνες,και αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.Αυτό γίνεται ιδίως στον Ηρακλή που προσεγγίζει τον τερματισμό με μεγάλη ταχύτητα σε σχέση με τους άλλους αναβατήρες.

Πρέπει όντως να υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις σε όσους δε λαμβάνουν τα μέτρα ασφαλείας.Και το Χ.Κ θα προστατευτεί και ο υπόλοιπος κόσμος.

Πολύ καλά θυμάσαι , υπάρχουν οι πινακίδες που αναφέρεις . Αλλά όπως αποδεικνύεται δεν φθάνουν για ΄΄ κάποιους ΄΄ και για αυτό πρότεινα να προστεθούν !

Sorry...

αλλα δεν κρατιούνται τα δάχτυλά μου.... :ph34r:B)

οι δολοφονικές κρεατομηχανές τώρα και στην Φτερολακα???

4Y2U9938.jpg

©οpyright: thespot.gr

ΜΕΤΕΡΕ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ...

ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ & ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ...

:lol::P:P:lol:

Ουτε τα δικα μου (δαχτυλα κρατιουνται)... :lol::P:P:lol:

Αφιερωμενο στο Metero που το ξεθαψε απο το ΧΚΚ

post-614-1263937013_thumb.jpg

Υπενθυμιζω οτι η Διευθυνση του ΧΚΚ ειχε την ευαισθησια να θεωρησει την σακαρακα επικινδυνη και την απεμακρυνε παραυτα.

Αν σε τρων τα δαχτυλα σου, ισως θα επρεπε να μοιραστεις τις ανησυχιες σου με την Δ/ΧΚΠ, αν και στο ανεκπαιδευτο ματι μου ...δεν μοιαζουν τα δυο περιστατικα.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Απορία - ερώτηση: τα κέντρα του εξωτερικού λειτουργούν για χιονοδρομία με χιονοκάλυψη 10-20 πόντων?

εξαρταται απο το βουνο, κ απο τι τεχνητο χιονι εχουν....

πχ το Ischgl με 10-20 εκ. δεν λειτουργει με τιποτα γιατι εχει πολυ πετρα...

αλλα πιο χαμηλα, λειτουργουν ανετα με 20 γιατι οι πιστες απο κατω εχουν αγνο χορταρακι...

επιπλεον τα συστηματα τεχνητης χιονοπτωσης ειναι εξωπραγματικα για τα δικα μας δεδομενα...

δες τι κανει το τεχνητο χιονι...η φωτο ειναι απο 18 Απριλιου σε πιστα που οδηγει στο χωριο στο Haus...

(2).jpg

φαινεται ομως το τελειο χορταρακι δεξια κ αριστερα...κ χωρις χιονι που λεει ο λογος τσουλας...ουτε ιχνος πετρας ή ανωμαλιας (κλαδακια, κλπ)

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Καλημέρα παιδιά,

είναι να ανέβει κάποιος αύριο Πέμπτη ;

Αυτοί που ανέβηκαν, από πού πήγαν ;

Είχατε προβλήματα λόγω των αγροτών;;

Στείλτε pm με το κινητό σας για να συννενοηθούμε.

Ευχαριστώ!

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

.....

Αν σε τρων τα δαχτυλα σου, ισως θα επρεπε να μοιραστεις τις ανησυχιες σου με την Δ/ΧΚΠ, αν και στο ανεκπαιδευτο ματι μου ...δεν μοιαζουν τα δυο περιστατικα.

Φιλικα

ΜακηςΜ

....

Ετσι ε???

Περιεργο... :)

πριν ενα χρόνο περίπου, δεν παρότρυνες κανέναν εδώ μέσα να κάνει κάτι τέτοιο...

4Y2U9938.jpg

(κάντε κλικ στην φωτογραφία για να θυμηθείτε...)

αλλά συνεχισατε για περιπου 4 μερες γεμίζοντας 7 σελίδες, γράφοντας διάφορα όμορφα,

οπως κρεατομηχανές, δόλο, σακαράκες, προσβολή της αισθητικής, μακάβριο και άλλα τετοια...

Προσωπικά δεν θα βγάλω κανένα συμπέρασμα και καταδικαστικές αποφάσεις απο μια φωτογραφία,

για ενα μέρος, σε κάποιο χιονοδρομικό που δεν εχω επισκεφθεί απο κοντά.

Ασε που και αν γινόταν παλι κατι τέτοιο (να κατηγορήσουμε ενα χιονοδρομικό για τα "παιχνίδια" που εχει στο snowpark του)

παλι την μερια των παιδιών των snowpark θα υποστήριζα. Και ειδικα της Φτερολακας που ξερω την αγάπη τους για το freestyle,

και πως αγωνίζονται να το ζωντανέψουν στην Ελλαδα.

Με λίγα λόγια δεν εχω κανένα πρόβλημα με το τουτουνι στη Φτερο.

Απλα απορώ πως οι ευαισθησίες μας αλλαζουν τοσο ευκολα...

Έχουν να κανουν μήπως με γεωγραφικά κριτήριά???

Sorry για το off topic.

Τοτε ειχα γραψει:

Με ολη την καλη διαθεση και χωρις ιχνος ειρωνειας, κακοηθειας, προηγουμενων, ασεβειας προς την δουλεια και τον σχεδιαστικο οιστρο των δημιουργων του fun park:

Αυτη η σακαρακα στο fun park ειναι κακη ιδεα:

α) Προσβαλλει την οποια αισθητικη εχει απομεινει και βλεπει ο καθενας μας στο βουνο.

β) Εαν ο σκοπος της ειναι να καλυφθει με χιονι πριν χρησιμοποιηθει, ποιο ειναι το νοημα; Το να ξερει ο freestyleας οτι απο κατω απο το καρουμπαλο ειναι μια σακαρακα;

γ) Θα εχει τιμητικη φρουρα ασφαλειας τις ωρες λειτουργιας του ΧΚΚ ωστε να μην παει καποιος ανεγκεφαλος και σκασει απανω της πριν καλυφθει ασφαλως με χιονι;

Θα απομακρυνθει οταν λιωσουν τα χιονια, η θα μεινει εκει σαν μνημειο freestyle αισθητικης;

Ειχαν 10 χρονια να σκεφτουνε οι δημιουργοι πως θα σχεδιασουν το παρκο. Η σακαρακα ηταν το απογειο της δημιουργικης τους εμπνευσης;

Κλεινοντας, ο Δ/ΧΚΚ εχει με τις πραξεις του (σημανση, διχτυα) αποδειξει οτι ειναι ευαισθητος και ενημερος στα θεματα ασφαλειας στη χιονοδρομια. Ελπιζω να σταθει και να ριξει μια κριτικη ματια στο εν λογω δημιουργημα και να το ασφαλισει με τα καταληλα μεσα (διχτυα;...) μεχρις οτου ειναι ασφαλες για χρηση. Δεν εχει σημασια αν τη γκρινια την αρχισε ο Μετερο... και γω γκρινιαρης ειμαι :P Μου εχει διαβιβασθει αρμοδιως και απο αλλο ΧΚ :)

Φιλικα

Ο γκρινιαρης του Snowclub B)

ΜακηςΜ

ΥΓ: Μπορει ο Μετερο να ειναι ...απο αλλο ηλιακο συστημα :lol: , αλλα μην πεταμε a priori τη γνωμη του στα σκουπιδια... (εχω πειρα σ'αυτο :lol: ).

ΥΓ2: Αντι για τη σακαρακα, θα ηθελα να τοποθετηθει (βαμμενο με ωραια χρωματα B) και τα καταλληλα προστατευτικα μετρα) το ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ ΣΤΥΓΑΣ οταν με το καλο αντικατασταθει... Θα ηταν μια ιστορικη πινελια και θα αξιζε μια περιοπτη θεση στο fun park....

Βεβαιως το γ) ειναι λιγουλακι διαφορετικο, οπως βλεπετε απο τις φωτογραφιες που παρατεθηκαν. Για τα α) και β)χμμ δεν ειναι και πολυ μακρια... ισχυουν και τα προσυπογραφω.

Αντι για τη Στυγα μπορειτε να θεωρησετε το μοτερ του Δια η του Βακχου :lol:

Να προσθεσω, οτι αν το μπαρμπριζ του Polo ειναι μαμα, ισως θα εκανε καλα η Δ/ΧΚΠ να μεριμνησει ουτως ωστε αν χασει το rail ο freestylας, να μην κλαιει... Εκτιμω οτι ειναι και αυτη (η Διευθυνση/ΧΚΠ μην νομιζεται οτι διορισθηκε Διευθυντρια στο ΧΚΠ :P ) ακρως ευαισθητη σε θεματα ασφαλειας και το αποδεικνυει καθημερινα.

Ευχαριστω τον Alca που εφερε το θεμα επι ταπητος, για να καταθεσω τις αποψεις μου χωρις φοβο και γεωγραφικο παθος... ;)

Πολλω μαλλον, που με την παρουσα τιμολογιακη πολιτικη του ΧΚΚ (30% εκπτωση στις ετησιες :D ), κοβω πολλα Snowclubιτικα χελιδονια να πηγαινουν νοτια για το χειμωνα... :lol: . Ας αφησουμε λοιπον τα παθη... εκτος αν ειναι παθος για σκι!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Κοίτα να δεις πως τα φέρνει ο καιρός...... :)

(η ίδια)Κρεατομηχανή στον Χελμό.....(πριν ένα χρόνο) και στη συνέχεια ένα 7σέλιδο μπάχαλο στο φορουμ. :lol:

(η ίδια)Κρεατομηχανή στην Φτερόλακα....(πριν 1-2 μέρες) και απλώς σιωπή....κ το κάνουμε γαργάρα, έτσι....? :lol::lol:

Metero που είσαι βρε αγόρι μου...? B):lol:

..Καιρό έχουμε να τα πούμε....! B):P

(the end of report)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Eκπληκτική ημέρα σήμερα. Υπέροχο χιόνι στις πίστες (τερμα οι πέτρες γιουπιγιάγια γιουπιγιουπιγια) τρια σουπερ άλματα, πλαι στον αιόλο, το υπερντρόπ και το πλαινό) και φυσικά πίσω από τον Ηρακλή και στην Καλλιόπη το πουδρί της αρκούδας. Έβαλε 10-20-30 πόντους χτες η καταιγίδα.

Με την επόμενη κακοκαιρία είμαστε κομπλέ για κάνα μήνα. Μόνο το αριστερό στενό κομμάτι της 6 έχει πέτρες και πάλι με σήμανση μια χαρά θα είναι.

Μικρές παρατηρήσεις προς ΧΚΠ

1. Μπράβο

2. Βάλτε ένα σήμα στη περιφερειακή να μην πηγαίνουν snowboard γιατί πεθαίνουν στη κούραση από το σπρώξιμο

3. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ SNOWBAR

4. Στο υπερντρόπ καλό θα είναι να μπει σήμανση προς τους χιονοδρόμους που ΔΕΝ γιατί μυρίζει ατύχημα. 2 μέτρα είναι τα κρίσιμα. Σαν άλμα είναι ασφαλέστατο(λέμε τώρα)

5. Η τιμή μου φάνηκε μια χαρά. Το σκ είστε 30% πιο ακριβοί από ότι αξίζουν τα πανάρχαια λιφτ του ΧΚΠ.

6. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα σοβαρή δουλειά στο συρματόσχοινο του Περικλή. Μακάρι να φτιαχτεί μια για πάντα το πρόβλημα.

7. Καλή κομπλέ σεζόν στο πανέμορφο ολόλευκο βουνό μας με ηλιόλουστα σκ και Τετάρτες.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μεγάλη η χάρη του Αγίου Ονούφριου. Τι άλλο να σου ζητήσω 'Άγιε την ημέρα της εορτής σου(δεν ήταν αργία σήμερα?)?

IMG_2839.jpg

Για χάρη του κάναμε το τάμα

IMG_2840.jpg

Tι άλλο να ζητήσει κανείς?

IMG_2837.jpg

Είπαμε τι άλλο να ζητήσει κανείς

IMG_2838.jpg

Σαχάρα να ζητήσει

IMG_2846.jpg

Καλλιόπη να ζητήσει?

IMG_2847.jpg

crash?

IMG_2851.jpg

Yes crash. Είπαμε κυρία μου σας αφήνουμε να κατέβετε πρώτη, σας μαζέυουμε και το πέδιλο τι ζητήσαμε?

IMG_2854.jpg

Υπέροχο χιόνι και στην Καλλιόπη και στην Σαχάρα και στο Τρυγγια και στην Κλειώ. Κάποιες καταστάσεις δεν γυρνάς να τις φωτογραφίσεις ούτε να τις βγάλεις βίντεο, απλά τις κάνεις τις ζεις και τις κοιτάς. Ήσουν ο πρώτος (έστω Έλληνας ή σκιερ) για πάντα ή για φέτος και θα είναι πάντα αυτά που θα μένουν στο μυαλό σου σαν τόσο όμορφα που καμία φωτογραφία και κανένα βίντεο δεν χρειάζεται να τα καταγράψει.

Από τον Σταυρό προς Δελφούς με μικρό αλεξίπτωτο ή τα 10 λεπτά με τη Κλειώ υπάρχουν μόνο επειδή υπάρχει ο ήλιος το χιόνι ο αέρας και εσύ...με μερικά ψιψιψίνα. Και εκεί θα είναι κάποιες μέρες με ήλιο να είναι όλα τέλεια σαν όνειρο.

Τι ζητήσαμε μαντάμ? Προτιμήσατε τα ψώνια? :lol: ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΝΕΒΗΚΑ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δεν τις παρατάτε τις φωτογραφίες;Για να τη σπάτε σε όσους δεν μπορούν να ανέβουν το κάνετε;

Τη Δευτέρα τι λες αξίζει να το επιχειρήσω να ανέβω;

δες τον καιρό την Κυριακή. περιμενουμε αρκετα χιονια, να δουμε τι θα αφήσει τελικα η πολυαναμενόμενη κακοκαιρία

σημερα ο Παρνασσος= θεός ηλιος καλοκαιρινός, η μερα ηταν (σχεδον) τελεια. λιγος κοσμος, καλη ποιότητα χιονιου, μπουχάρα οι πιστες και το προσωπικό με καρτελάκια ''βγαλτε το σακιδιο πριν επιβιβαστείτε στο καρεκλακι'' στο χέρι.

μετα τις 13,00 συννεφάκια και ομίχλη σε μεγαλα διαστήματα.

το ευχαριστο? αλλαζουν μάλλον το συρματόσχοινο του Περικλή... λογικα αναμένουμε λιγοτερες βλαβες και διακοπές στο μελλον

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

Πράγματι σήμερα καταπληκτική μέρα!!!! :(:lol:

-Φρέσκο χιόνι

-Καθόλου κίνηση

-Ελάχιστος κόσμος στο βουνό

-Άπνοια

-Ήλιος

-Καλά πατημένες πίστες

-Ελάχιστη πέτρα (κυρίως στα απάτητα ψηλά και στον Ηρακλή, αριστερά στην κόκκινη)

Προσωπικά δε μου πήγαν όλα καλά, αφού αναγκάστηκα να νοικιάσω πέδιλα, μιας και τα δικά μου -όντας από service- με πήγαιναν όπου να 'ναι..... :lol::P :P Μέχρι να καταλάβω τι παίζει κι ότι δε φταίω εγώ, μου χάλασε η -μέχρι τότε- ανεβασμένη διάθεση και παρά λίγο να την κάνω από τις 10:00. Ευτυχώς ένας καλός άνθρωπος που του είπα τον πόνο μου στο lift (ρωτούσα όλους πώς τους φαίνεται το χιόνι κλπ...), μου είπε ότι το 'χει πάθει κι αυτός, από service..., και με έστειλε να νοικιάσω για να διαπιστώσω το πρόβλημα και να ησυχάσω. Πράγματι με τα νοικιάρικα έκανα μια χαρά!!!! μέχρι τις 14:00. :D

Προσέχετε που δίνετε τα πέδιλα και τις σανίδες για επισκευές κλπ..

Φώτο δε βάζω γιατί μπήκαν ήδη αρκετές κι αντιπροσωπευτικές και γιατί παραπονιούντε του "8ωρου οι πεσόντες" :lol:

Επίσης στο κανάλι 8/20 δε βρήκα κανέναν του φόρουμ... ;) Την επόμενη..

Επίσης στο κανάλι 8/20 δε βρήκα κανέναν του φόρουμ... :lol: Την επόμενη..

δεν ειχαμε σημερα pmr. συμβαίνει :lol:

παρ'ολα αυτα συναντήσαμε αρκετα παιδια του συλλογου

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. costnatsis
      costnatsis
      (47 years old)
    2. gAfaS
      gAfaS
      (41 years old)
    3. mik2fast
      mik2fast
      (43 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics