MrPinkEyes 131 Report post Posted January 23, 2010 εγω παααρα πολυ καιρο να ανεβω σ/κ... και θα σου προτεινα να το αποφυγεις αν μπορεις καθημερινες... ενα τεταρτακι αναμονη πιστευω χαλαρα αυτη την εποχη στις πιστες που ειπες.... αν θες κυριακη θα προτεινα φτερολακα που θα ειναι πιο χαλαρα... κι αν δεις οτι δε σ'αρεσει παιρνεις το συνδετικο και πας κελαρια... But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 23, 2010 Ο πουδρόκερος τι είναι?? Ένα ζώο σαν το ρινόκερο!!!! Είναι ο καιρός που φέρνει πολύ χιόνι και κατ'επέκταση πούδρα.Είναι το είδος του χιονιού εξαιρετικά σπάνιο στις πίστες αλλά συχνό στις εκτός πίστας διαδρομές.Περισσότερες πληροφορίες στους γκουρού του απάτητου όπως τον κ.ΜΙΚ Photography Share this post Link to post Share on other sites
Snow King 0 Report post Posted January 23, 2010 Αν μπορείς να ανέβεις την Δευτέρα και να αποφύγεις την Κυριακή θα ηταν καλύτερο!... χαχαχαχαχα να σου πω ρε Al_Foutzin μήπως σκοπεύεις να ανέβεις αύριο? Λέω μήπως... Πλάκα κάνω, σε ευχαριστώ για την συμβουλή και απότι βλέπω θα την ακολουθήσω διότι κάτι προέξυψε για άυριο. εγω παααρα πολυ καιρο να ανεβω σ/κ... και θα σου προτεινα να το αποφυγεις αν μπορεις καθημερινες...ενα τεταρτακι αναμονη πιστευω χαλαρα αυτη την εποχη στις πιστες που ειπες.... αν θες κυριακη θα προτεινα φτερολακα που θα ειναι πιο χαλαρα... κι αν δεις οτι δε σ'αρεσει παιρνεις το συνδετικο και πας κελαρια... ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ??? Καλή Δευτέρα..! thanx πάντως. Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted January 23, 2010 (edited) http://www.parnassos-ski.gr/diary/default.asp Edited January 23, 2010 by PanosDrivas Share this post Link to post Share on other sites
mkastr 0 Report post Posted January 23, 2010 ιδανικές συνθήκες λέει !! τέλειαααα φύγαμε λοιπόν Share this post Link to post Share on other sites
mikelos 6 Report post Posted January 23, 2010 Παιδια κανενα δρομο να παμε ηρεμα χωρις μπλοκο? Εχω 4Χ4 δεν με νοιαζει αν εχει χιονι. Στο SIte του παρνασου λεει διαδρομη ΘΗΒΑ-ΑΛΙΑΤΡΟΣ-ΑΡΑΧΩΒΑ. σε ενα post ειδα απο ΔΑΥΛΕΙΑ-ΤΙΘΟΡΕΑ. Ξερει κανεις? Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 23, 2010 Αν μπορεί κάποιος ας φτιάξει μια διαδρομή στο google earth για να μην μπερδευτούμε! Photography Share this post Link to post Share on other sites
mikelos 6 Report post Posted January 23, 2010 Αν μπορεί κάποιος ας φτιάξει μια διαδρομή στο google earth για να μην μπερδευτούμε! Αυτo το post το βρηκα απο εναν χρηστη σε αλλο forum. http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&i....975342&z=7 Αν ειναι αυτα τα μπλοκα καλυτερα να καθισουμε σπιτι... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted January 23, 2010 Παιδια κανενα δρομο να παμε ηρεμα χωρις μπλοκο? Εχω 4Χ4 δεν με νοιαζει αν εχει χιονι.Στο SIte του παρνασου λεει διαδρομη ΘΗΒΑ-ΑΛΙΑΤΡΟΣ-ΑΡΑΧΩΒΑ. σε ενα post ειδα απο ΔΑΥΛΕΙΑ-ΤΙΘΟΡΕΑ. Ξερει κανεις? Σήμερα περάσαμε αναγκαστικά από εκεί στον δρόμο για Καρπενήσι για την κοπή της πίτας του συλλόγου, καθώς οι Αγρότες έχουν κόψει τον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Θήβας. Κάποιοι λεβέντες είχαν κλείσει ΚΑΙ την Τιθορέα με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε σε τεράστιους κύκλους μέσω Δαύλειας και Παρόριου. Είναι τρελή ταλαιπωρία και σίγουρα δεν αξίζει το ρίσκο. Όσο διαρκεί η ιλαροτραγωδία να πηγαίνετε από Αράχοβα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 23, 2010 Εκανα τη διαδρομη Λειβαδεια/Αραχωβα/Αγοριανη/Πολυδροσο Παρασκευη βραδυ. Οταν εφτασα στη διασταυρωση Παλαιας ΕΟ Αθηνων Λαμιας προς Ορχομενο και ρωτησα το οργανο, μου ειπε οτι υπαρχει μπλοκο στον παλιο Λεβεντη και παρακαμψη απο Παροριο... Μετα με κοιταξε... Ρε φιλε, 4Χ4 δεν εχεις; Αλυσιδες εχεις; Χιονολαστιχα! ...και αλυσιδες! Ε γιατι δεν πας απο Αραχωβα; Εχει χιονι στο Λιβαδι, αλλα δεν θα'χεις προβλημα... Δεν ειχα! Αλλα χιονι ειχε απο πριν το Λιβαδι μεχρι την Λιλαια... Και ως γνωστον στην κατηφορα παμε αργα... 20-40 χλμ/ω εναντι των 60+ στην ανηφορα... Και το τι ειδαν τα ματια μου στις 10 τη νυχτα!!! Defender διπλωμενο να βαζει αλυσσιδες... ΙΧ χωρις αλυσιδες να διπλωνουν εναλλαξ δεξια αριστερα... ενα ΙΧ σταματαει στο ισιωμα και αναβει τα αλαρμ 200 μετρα μπροστα μου... σταματαω να ρωτησω μηπως εχουν προβλημα... Δεν εχω προβλημα ρε φιλε αλλα χωρις αλυσιδες δεν παω ενα μετρο ισια... σε ειδα που ερχοσουν και σταματησα να περασεις... Ευχαριστω! 2 ωρες αργοτερα τους πετυχαινω εξω απο το Σχολαρχειο... Τα καταφεραμε! Μου λεει με καμαρι. Μηπως ξερετε κανενα βενζιναδικο να αγορασουμε αλυσιδες; Φιλε του λεω, ειναι 12 και 10... ουτε σουβλατζιδικο δεν θα βρεις ανοιχτο. Μονο ενα στριπτηζαδικο στην Αμφικλεια ειναι ανοιχτο, αλλα αμφιβαλλω αν εχουν τετοιου τυπου αλυσιδες! Εφυγε γλυστρωντας δεξια αριστερα...Χιονιζε στη Σουβαλα... Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
chrisd 0 Report post Posted January 24, 2010 πολυ καλή περιγραφή , ειδικα αυτο με τις αλυσιδες κορυφή........ Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 24, 2010 Δεν εχω προβλημα ρε φιλε αλλα χωρις αλυσιδες δεν παω ενα μετρο ισια... σε ειδα που ερχοσουν και σταματησα να περασεις... Τα καταφεραμε! Μου λεει με καμαρι. Μηπως ξερετε κανενα βενζιναδικο να αγορασουμε αλυσιδες; Φιλε του λεω, ειναι 12 και 10... ουτε σουβλατζιδικο δεν θα βρεις ανοιχτο. Μονο ενα στριπτηζαδικο στην Αμφικλεια ειναι ανοιχτο, αλλα αμφιβαλλω αν εχουν τετοιου τυπου αλυσιδες! Εφυγε γλυστρωντας δεξια αριστερα...Χιονιζε στη Σουβαλα... Φιλικα ΜακηςΜ Τι να πεις...Με 30€ αγόραζε αλυσίδες από πολυκατάστημα,αλλά δεν το έκανε.Η ανύπαρκτη ΕΛ.ΑΣ φταίει που τον άφησε να προχωρήσει.Αν προξενούσε ατύχημα τι θα γινόταν;Στο βενζινάδικο θα του έπιαναν τον κ... περισσότερο από των στρίπερ στην Αμφίκλεια .Πάντως Μάκη σε βλέπω ενημερωμένο και για τη νυχτερινή διασκέδαση της επαρχίας.Μπας και κάνεις παρέα με τους αγρότες των μπλόκων κοντά στην Αμφίκλεια που επενδύουν τις επιδοτήσεις στο μαγαζί που λες Photography Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted January 24, 2010 (edited) Κάποιον έπιασε η Camera !!!!...να κοιτάζει περιέργαααα :LOL: Edited January 24, 2010 by Evagelos Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 24, 2010 Ο Big Brother είναι και στον Παρνασσό; Photography Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted January 24, 2010 Ο Big Brother είναι και στον Παρνασσό; Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted January 24, 2010 http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=99 Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 24, 2010 Επειδή σκέφτομαι να ανέβω αύριο, η κατάσταση με τα μπλόκα έχει αλλάξει ή όχι; Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 24, 2010 Επειδή σκέφτομαι να ανέβω αύριο, η κατάσταση με τα μπλόκα έχει αλλάξει ή όχι; οχι Ορεστη απιστευτη μερα σημερα τέτοιες μερες δεν πρεπει να χάνονται με τιποτα πολυ λουκι ρε παιδι μου.......... Χ.Λ. ???????? για το snowclub τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Snow King 0 Report post Posted January 24, 2010 Δεν μπορεί, κάποιος θα ξέρει να μου πει. Σχετικά με τον τιμοκατάλογο του ΧΚΠ. Το "2ο+ ΠΑΙΔΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (4μελής οικογένεια χιονοδρόμων) 1,00 €" ποιες ακριβώς προυποθέσεις έχει? Ότι αν είναι συνολικά 3 αδέρφια, ο τρίτος θα πληρώσει 1€ ? Ή πρέπει να είναι 4 τα άτομα από την ίδια οικογένεια που θα βγάλουν κάρτα? Είναι απλό αλλά κόλλησα. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 24, 2010 οχι Ορεστη απιστευτη μερα σημερα τέτοιες μερες δεν πρεπει να χάνονται με τιποτα πολυ λουκι ρε παιδι μου.......... Χ.Λ. ???????? για το snowclub thanks κορνηλιε, αυριο θα είσαι πάνω;;; ή οτι ρίξει απόψε θα το χαρώ μόνος μου;; Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 24, 2010 (edited) Τελικά Τρίτη θα ανέβω.Έχασα το κινητό το απόγευμα,έκανα φραγή αλλά βρέθηκε πριν λίγη ώρα και για να αρθεί τώρα πρέπει να πάω σε κατάστημα της εταιρείας... Edited January 24, 2010 by Sp Photography Share this post Link to post Share on other sites
mkastr 0 Report post Posted January 24, 2010 (edited) λοιπόοοον! εγώ ανέβηκα σήμερα ακολουθώντας διαδρομή θήβα - αλίατρος- αράχωβα μια χαρά ήταν απο κίνηση άνετα πολύ .. αλυσίδες για να ανέβεις χιονοδρομικό. ήλιος χιονι..φα-ντα-στική μερα!! Edited January 24, 2010 by mkastr Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 24, 2010 Καταπληκτικές 2 ημέρες στο ΧΚΠ. Πολύ καλή ποιότητα χιονιού, ξεκίνημα το Σάββατο χωρίς την 6 στην φτερόλακα και 24 ευρώ κάρτα (για 3 λιφτ!!!!!!!!) καθώς δεν γνωρίζανε αν θα ανοίξει η 6 (τελικώς καταφέρανε και την δώσανε σε λειτουργία στις 11), αρκετή συννεφιά και χιονόπτωση. Την Κυριακή λιακάδα και μπόλικο χιόνι, με πλήρη λειτουργία. Πραγματικά περάσαμε πολύ καλά και προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα μπλόκα (με απασχολούσε το μπλόκο που ήταν στην διασταύρωση για Αταλάντη πριν από την τιθορέα) καθώς................απλά πέρασα κανονικά μέσα από αυτά!!!! τόσο το πρωί του Σαββάτου, όσο και σήμερα το απόγευμα στην επιστροφή. Παρ' όλα αυτά υπάρχει κάτι το οποίο μου χάλασε αρκετά την διάθεση. Αποφεύγω το σαλέ των κελαριών, αλλά έχω ακούσει τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα για πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος (αμφιβάλω αν τηρείται βέβαια). Στην Φτερόλακα όχι μόνο δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, αλλά εξακολουθούσαν να έχουν διαχωρίσει κάποια λίγα τραπέζια ως μη καπνιζόντων!!!!!! και φυσικά μέσα τεκές. Αδιαφορία και δόξα σι ο θεός, τόσο από πελάτες αλλά και τόσο από τους υπαλλήλους αφού καπνίζανε και οι ίδιοι (ακόμα και υπάλληλοι του ΧΚΠ που δεν δουλεύουν στα σαλέ, αλλά έμπαιναν μέσα). Το πρόβλημα ήταν πολύ έντονο σήμερα που είχε κόσμο (το Σάββατο ανάθεμα και αν ήταν 10 άτομα στο σαλέ). Καθόμαστε λοιπόν και κάνουμε παρατηρήσεις, καταφεύγουμε ακόμα και σε παρακαλετά ενώ υπάλληλοι και εταιρία αδιαφορούν. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το χάλι και δεν είναι στην υποχρεώσεις μου να μάθω. Αλλά πλέον είναι κατάντια. ΥΓ. Αλήθεια η ιδιωτική εταιρεία που είναι ο ένας εταίρος στην κοινοπραξία, επιτρέπει στους υπαλλήλους της να καπνίζουν στα γραφεία της; ή εκεί δεν μας πειράζει γιατί δεν έχουμε πελάτες; http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 24, 2010 Αυριο τελικά ποιος θα είναι πάνω;; Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted January 24, 2010 Να σου πω για μεθαύριο; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites