Aeras 138 Report post Posted January 7, 2010 (edited) Με μεγάλη μου χαρά έμαθα από φίλους ότι στα σαλέ του Χιονοδρομικού 3-5 Πηγάδια δεν αφήνουν πλέον το κάπνισμα, όταν το έμαθα ήμουν στο εξωτερικό και δεν ήμουν σίγουρος εάν αληθεύει. Δυστυχώς μετά την επιστροφή μου η έλλειψη χιονιού δεν μου έδωσε την ευκαιρία να ξανά-επισκεφτώ το χιονοδρομικό, εάν όντως αληθεύει, όπως διασταυρώνω και από αλλού, τότε θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στο φόρουμ αυτό που συνέφερε ώστε να υπάρχει αυτή η ευχάριστη και αξιέπαινη εξέλιξη. Επίσης ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια που για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι όντως είναι το πρωτοπόρο και πολύ πιο οργανωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα κέντρα τις Ελλάδας και δικαίως 30χρόνια τώρα το επιλέγω και το προτιμώ για της καταβάσεις μου. Εύχομαι να μιμηθούν αυτή την εξέλιξη και άλλα χιονοδρομικά της περιοχής μας, Λυπάμαι μόνο που ο Σύλλογος μας, παρόλο της προτροπές που είχε, ήταν απών από αυτήν την εξέλιξη, υπάρχει όμως ακόμα μεγάλο πεδίο δράσεις για εν λόγο θέμα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΥΓ. Παρακαλώ καποιον απο τους διαχιριστές να αλαξει τον τιτλο σε "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΠΝΙΛΑ ΣΤΑ ΣΑΛΕ - ΜΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ" Edited January 7, 2010 by Aeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
SPR 1 Report post Posted January 7, 2010 μπραβο στα Πηγαδια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 7, 2010 Μπράβο, αλλά μένει να δούμε αν θα έχει διάρκεια. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 7, 2010 Μπράβο στα Πηγάδια... Ντροπή στη Βασιλίτσα, που το τεκές είναι λίγο, για όλα της τα κλειστά στέκια... Σε δεύτερη φάση, τα ρούχα γεμάτα τσιγαρίλα μου προκάλεσαν αλλεργικό άσθμα το βράδυ, καθώς λόγω βροχής και αέρα ήταν αδύνατο να τα βγάλω έξω να αεριστούν... Αν δεν έπαιρνα αντισταμινικά και δεν άνοιγα το παράθυρο, θα είχα μεγάλο πρόβλημα... Αυτά έγιναν τα Χριστούγεννα. Ρε μιλάμε είναι θάνατος ο καπνός για πολλούς, δεν είναι απλά ενόχληση...Πάρτε το χαμπάρι παντού σε όλα τα υποτίθεται κέντρα, που ζουν από αθλητικές δραστηριότητες. Το να βγεις και να κάνεις το τσιγαράκι σου έξω έχει και κάποια γοητεία και θα σου πιαστεί και πιο πολύ. Τον εσωτερικό χώρο γιατί να τον καταστρέφουμε, βρωμίζοντας στην κυριολεξία τα πάντα γύρω και αφανίζοντας όλες τις ωραίες μυρωδιές, από φαγητό, κρασί, καφέ και υποθηκεύοντας το μέλλον της υγείας μας και των παιδιών μας; Νομίζω κι εγώ ότι για το συγκεκριμένο θέμα, όλοι οι αθλητικοί τουλάχιστον σύλλογοι πρέπει να πάρουν θέση... Το κάπνισμα είναι τεράστιος αρνητικός παράγοντας επισκεψιμότητας για μένα και πάρα πολλούς άλλους φίλους και γνωστούς, σε όλους τους χώρους που καπνίζουν. Το αντίθετο δεν συμβαίνει σε χώρους όπως τα σαλέ των χιονοδρομικών, γιατί ο καπνιστής όποτε θέλει πετάγεται για 7-8 λεπτά (ναι τόσο κρατάει ένα τσιγάρο) έξω και κάνει το τσιγαράκι του. Άντε πια...δεν μπουχτίσαμε, αγανακτήσαμε και θα γινόμαστε όλο και πιο επιθετικοί στην αδιαφορία και την έλλειψη κατανόησης... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted January 7, 2010 (edited) YouTube Video ->Original Video name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Edited January 7, 2010 by Aeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
TSAF 0 Report post Posted January 8, 2010 Οι αντικαπνιστές δίνουν ρεσιτάλ. Τόσα χρόνια δεν είδα κανέναν τους να κάνει όλον αυτό το χαμό για την εφαρμογή της υγιεινομικής νομοθεσίας. Και για να το κάνω πιο λιανα για μερικούς. Η νομοθεσία υπαγορεύει επαρκή εξαερισμό. Αν μπείτε σε ένα μαγαζί με σωστό εξαερισμό, όλοι από 2 τσιγάρα στο χέρι να έχετε, η ατμόσφαιρα θα είναι πεντακάθαρη. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, αλλά οι μαγαζάτορες φταίνε για αυτήν την κατάσταση. Δεν φταίνε οι καπνιστές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 8, 2010 Οι αντικαπνιστές δίνουν ρεσιτάλ.Τόσα χρόνια δεν είδα κανέναν τους να κάνει όλον αυτό το χαμό για την εφαρμογή της υγιεινομικής νομοθεσίας. Και για να το κάνω πιο λιανα για μερικούς. Η νομοθεσία υπαγορεύει επαρκή εξαερισμό. Αν μπείτε σε ένα μαγαζί με σωστό εξαερισμό, όλοι από 2 τσιγάρα στο χέρι να έχετε, η ατμόσφαιρα θα είναι πεντακάθαρη. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, αλλά οι μαγαζάτορες φταίνε για αυτήν την κατάσταση. Δεν φταίνε οι καπνιστές. Εάν ίσχυε αυτό, λές να απαγόρευαν το κάπνισμα σε όλην την Ευρώπη???????? Θα καλυτέρευαν απλά τα συστήματα εξαερισμού και θα συμβίωναν καπνιστές και αντικαπνιστές στον ιδιο χώρο....... Αλλά όπως είπε και ο Λαζόπουλος, αυτή είναι η μαγκιά μας..... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 8, 2010 Ο Λαζόπουλος ποιος είναι και το παίζει αυθεντία; Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 8, 2010 Πάντως παρότι μαγαζια με κακό εξαερισμό έως ανύπαρκτο δημιουργουν μια ανυπόφορη κατάσταση και συνθηκες πολυ άσχημες για την υγεία μας+το πως μυρίζουν τα ρούχα μετα.. ο TSAF αναφερει ενα κομμάτι της αλήθειας που πολλοι αγνοούν. Μου έχει τύχει να είμαι σε μαγαζί με το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμμώνων να καπνίζουν και λογω του εξαιρετικού εξαερισμού η ατμόσφαιρα ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (ούτε τα ρούχα μύριζαν μετα)..οπότε σίγουρα υπάρχει ευθύνη και απο την μεριά όσων δεν τηρούν τη νομοθεσία ή δεν λειτουργούν τον εξαερισμο για λόγους κόστους. Γιατί ο σωστός εξαερισμός και σε χώρους δίχως καπνιστες είναι κάτι που πρέπει να γινεται για πολλούς λόγους. Ρωτήστε και μας (τους φοιτητες) τι γίνεται μέσα σε ένα αμφιθέατρο στη διάρκεια συνέλευσης, κόβεις τον καπνό με ψαλίδι για να περάσεις.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 8, 2010 Η καπνιστική μανία είναι κάτι δεδομένο στην χώρα μας και πάει μαζί με την μαγκιά και την ξεροκεφαλιά. Δεν υπάρχει αντικαπνιστικό μένος πουθενά στην Ελλάδα, αντιθέτως. Λόγω του ότι κανείς δεν σέβεται τον διπλανό του, ας γίνει επιτέλους πλήρης η απαγόρευση σε κλειστούς χώρους και ας εφαρμοστεί ο νόμος. ΥΓ. Η νομοθεσία δεν ζητά επαρκή εξαερισμό για να σου επιτρέπει να καπνίζεις. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted January 8, 2010 Τι σημασία έχει ο εξαερισμός. Εδώ υπάρχουν "άνθρωποι" που ακόμα και όταν βλέπουν δίπλα τους μικρό παιδάκι, συνεχίζουν να καπνίζουν αμέριμνοι.Εκεί στην κοσμάρα τους. Άμα χαθεί ο αλληλοσεβασμός.. Πάντως είναι γεγονός ότι ήμαστε η μόνη χώρα που τα θαύματα κρατάνε 2-3 μέρες το πολύ.. Θυμάμαι όταν εφαρμόστηκαν τα νέα μέτρα του Κ.Ο.Κ, σε κάθε γωνία έβλεπες αστυνομικούς που έλεγχαν αν τηρούνται οι νόμοι.Έβλεπες όλους τους οδηγούς τυπικότατους, νόμιμους.. Παρατηρούσα ότι όλοι οι μοτοσυκλετιστές φορούσαν κράνος..Επειδή όπως προείπα τα θαύματα κρατάνε μόνο λίγες μέρες στην Ελλάδα, τώρα αν βγει κάποιος στο δρόμο θα δει ότι το 60-70% δε φοράει κράνος...Πράγμα που σημαίνει ότι εδώ δεν τους νοιάζει η προσωπική υγεία, θα τους νοιάζει αν καπνίσουν σε κλειστό χώρο. Δυστυχώς αυτή είναι η κουλτούρα μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων.Τσιγάρο, φραπές, σκουπίδια, αραλίκι, δημόσιο και Άγιος ο Θεός. Για να επανέλθω όμως στο θέμα μας για τα 3-5 πηγάδια, χαίρομαι που αλλάξανε τα πράγματα, αλλά δε πιστεύω αυτό το μικρό θαύμα να κρατήσει παραπάνω από μήνα..Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που θα ήθελα το Σύλλογο μας λίγο πιο δραστήριο σε αυτά τα ζητήματα.Η σιωπή είναι συνενοχή και αδυναμία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 8, 2010 και στο σαλέ των Κελαριών το έχουν απαγορεύσει, βγάζουν συνεχώς ανακοινώσεις ότι απαγορεύεται το κάπνισμα, αλλά υπάρχουν καπνιστές που αδιαφορούν. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 8, 2010 Αν μπείτε σε ένα μαγαζί με σωστό εξαερισμό, όλοι από 2 τσιγάρα στο χέρι να έχετε, η ατμόσφαιρα θα είναι πεντακάθαρη. Τσου, δεν ισχύει και τόσο αυτο. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
vaskap 0 Report post Posted January 8, 2010 (edited) ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ στο Πισοδέρι. ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των υπευθύνων. Από 5 έως και 7 Ιαν ημουν στο Πισοδέρι. Στο bar και στο εστιατόριο από την καπνίλα των τσιγάρων δάκρυζαν τα μάτια. Το όλο σκηνικό θύμιζε ΤΕΚΕ. Το χειρότερο είναι ότι κανένας υπεύθυνος δεν έκανε το παραμικρό για να σταματήσει αυτή η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση. Δεν υπήρχε ούτε μια πινακίδα που να απαγορεύει το καπνισμα, ενώ δεν γινόταν η παραμικρή παρατήρηση στους καπνίζοντες...... Και όλα αυτά ενώ τουλάχιστον το 1/4 των θαμώνων στο bar και στο εστιατόριο ήταν μικρά ΠΑΙΔΙΑ Κύριοι υπεύθυνοι του bar και του εστιατόριου δείξτε κοινωνική υπευθυνότητα και θυμηθείτε ότι το "νόμιμο" δεν είναι υποχρεωτικά και ηθικό.... ΥΓ Τα παραπάνω σε αντίθεση με το σαλε στα Πηγαδια που το επισκεφτηκα πριν 2 εβδομάδες όπου δεν καπνιζε κανένας..... Edited January 9, 2010 by vaskap Quote Share this post Link to post Share on other sites
jameson23 5 Report post Posted January 9, 2010 Οι αντικαπνιστές δίνουν ρεσιτάλ.Τόσα χρόνια δεν είδα κανέναν τους να κάνει όλον αυτό το χαμό για την εφαρμογή της υγιεινομικής νομοθεσίας. Και για να το κάνω πιο λιανα για μερικούς. Η νομοθεσία υπαγορεύει επαρκή εξαερισμό. Αν μπείτε σε ένα μαγαζί με σωστό εξαερισμό, όλοι από 2 τσιγάρα στο χέρι να έχετε, η ατμόσφαιρα θα είναι πεντακάθαρη. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, αλλά οι μαγαζάτορες φταίνε για αυτήν την κατάσταση. Δεν φταίνε οι καπνιστές. Εάν ίσχυε αυτό, λές να απαγόρευαν το κάπνισμα σε όλην την Ευρώπη???????? Ο εξαερισμός μπορει να απομακρυνει την μυρωδιά αλλα δε μπορει να απομακρύνει τα αιωρούμενα σωματίδια που απελευθερωνονται απο το τσιγάρο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted January 9, 2010 Το πρόβλημα τελικά ποιό είναι : ο εξαερισμός ή το κάπνισμα ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted January 9, 2010 Το πρόβλημα τελικά ποιό είναι : ο εξαερισμός ή το κάπνισμα ; Το πρόβλημα είναι ότι δεν τηρούνται βασικοί κανόνες που θεσπίστηκαν για την Υγεία των πολιτών. Σε λίγες μέρες με το καλό, όλοι μας θα βρεθούμε στα χιονοδρομικά. Καλό θα ήταν όλοι να γράψουμε αναφορές για την κατάσταση στα σαλέ. Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των 3-5. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaskap 0 Report post Posted January 9, 2010 (edited) Εδώ υπάρχουν "άνθρωποι" που ακόμα και όταν βλέπουν δίπλα τους μικρό παιδάκι, συνεχίζουν να καπνίζουν αμέριμνοι.Εκεί στην κοσμάρα τους.Άμα χαθεί ο αλληλοσεβασμός.. .............. Η σιωπή είναι συνενοχή και αδυναμία. Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι τα περιγράφεις.... Εδώ καπνίζει ο πατέρας και η μάνα δίπλα στα παιδιά τους μέσα στο ίδιο δωμάτιο :-( Καπνίζει ακόμη και η έγγυος γυναίκα.... :-(( Και ξέρεις γιατί? Επειδή οι καπνιστές δυστυχώς είναι ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ άτομα (από το τσιγάρο). Και η πολιτεία δεν αντιδρά καθόλου κηρύσοντας το τσιγάρο εξαρτησιογόνο ουσία και βοηθώντας τους καπνιστές να απεξαρτηθούν από αυτό, αλλά αντίθετα εκμεταλλεύεται την αδυναμία αυτών των ανθρώπων φορολογώντας τους (δες στον προϋπολογισμό της χώρας το μέγεθος των εσόδων από την φορολογία των τσιγάρων....) Παραπέρα... Σκέψου τήν ολική δαπάνη των νοικοκοιριών που σχετίζεται με το κάπνισμα (άμεσα και έμμεσα) και πόσοι και ποιοί ωφελούνται..... Επιπλέον... Δεν θα βρείς πουθενά ποιό είναι το κοινωνικό οικονομικό κόστος από την καταστροφή της υγείας των πολιτών λόγω του καπνίσματος.... Ακόμη.... Παρατήρησες ότι τα τσιγάρα είναι το μοναδικό βιομηχανικό προϊόν που καταναλώνεται από ανθρώπους και δεν γράφει τα χημικά πρόσθετα? ΥΓ1. Προς άρση παρεξήγησης και εγώ ήμουν εξαρτημένος από το τσιγάρο για 25 χρόνια.... (είχα φτάσει να καπνίζω 3 πακέτα την ημέρα και να ανάβω το ένα τσιγάρο με την καύτρα του άλλου). ΥΓ2. Είναι αυτονόητο οτι και τα εξαρτημένα άτομα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους... Edited January 10, 2010 by vaskap Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 9, 2010 Οι αντικαπνιστές δίνουν ρεσιτάλ, σε αίθουσα γεμάτη καπνιστές... Με εξαερισμό στο φουλ και τα ρούχα μας βρωμάνε. Πήγα σε μπαρ με υπερσύγχρονο εξαερισμό και λίγο κόσμο για μία ώρα να πιω ένα ποτήρι κρασί, στην υγεία του φίλου μου του Γιάννη...την άλλη μέρα μετά από 15 ώρες παίρνει η γυναίκα μου το αυτοκίνητο και παθαίνει σοκ από τη βρώμα, για βρώμα μιλάμε, όχι απλά μυρωδιά καπνού... Ρε μας γράφετε κανονικά στα απαυτά σας... Δεν υπάρχουν αντικαπνιστές...Υπάρχουν κανονικοί άνθρωποι και άνθρωποι που καπνίζουν (καπνιστές), όταν το πάρετε χαμπάρι θα πάμε μπροστά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted January 9, 2010 (edited) Το πρόβλημα είναι ότι δεν τηρούνται βασικοί κανόνες που θεσπίστηκαν για την Υγεία των πολιτών. Σε λίγες μέρες με το καλό, όλοι μας θα βρεθούμε στα χιονοδρομικά. Καλό θα ήταν όλοι να γράψουμε αναφορές για την κατάσταση στα σαλέ. Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των 3-5. Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα, εαν εχουμε αποτελεσμα στα πηγαδια τοτε μπορουμε και αλλου Μερικές Ελληνικές λέξεις: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΝΥΣΗ Edited January 9, 2010 by Aeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
SPR 1 Report post Posted January 9, 2010 (edited) Οι αντικαπνιστές δίνουν ρεσιτάλ.Τόσα χρόνια δεν είδα κανέναν τους να κάνει όλον αυτό το χαμό για την εφαρμογή της υγιεινομικής νομοθεσίας. Και για να το κάνω πιο λιανα για μερικούς. Η νομοθεσία υπαγορεύει επαρκή εξαερισμό. Αν μπείτε σε ένα μαγαζί με σωστό εξαερισμό, όλοι από 2 τσιγάρα στο χέρι να έχετε, η ατμόσφαιρα θα είναι πεντακάθαρη. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, αλλά οι μαγαζάτορες φταίνε για αυτήν την κατάσταση. Δεν φταίνε οι καπνιστές. αυτό ειναι το ποστ-υπόδειγμα του παραλογισμού που συνανταω σε όλα τα ποστ αυτων που συνεχιζουν να μη σεβονται το νομο και τους συναθρωπους τους (παιδιά ηλικιωμενους άρρωστους και υγιείς)...και εξηγούμαι για να μη παρεξηγηθω... ο συντακτης διατυπωνει τον εκνευρισμό του μετατρέποντας, του απλους πολίτες που επιθυμούν καθαρό αερα στους κλειστους δημόσιους χωρους σε de facto αντικαπνιστες, και την απαιτησή τους για εφαρμογη του νομου, σε ¨ρεσιταλ" ...ειρωνικά. μας ενημερωνει για κατι που εγω δεν ηξερα ή δεν ειχα προσεξει...την υποχρεωση των μαγαζιών για επαρκή αερισμό...σωστό. μετα ακολουθει μια κορονα το τυπου, με 2 τσιγαρα ο καθενας και ειναι οκ εαν υπαρχει επαρκής εξαερισμός...(αλλά και οταν δεν υπήρχε, συνεχιζαμε να καπνίζαμε ...αλλά αυτό παει ειναι παρελθον) αλλα το οξυμωρο, ειναι ότι ενώ αρχικά,το συμπερασμα που ο ιδιος καταλήγει...οτι δηλαδη δεν φταινε οι καπνιστες αλλά οι μαγαζάτορες...το οποίο μεχρι προτεινος δηλ. πριν να εφαρμοστει ο νεος νομος ηταν σωστό σαν συμπερασμα, τωρα όμως που ο νεος νομος απαγορευει το καπνισμα στους δημόσιους χωρους, ό ίδιος, προφανως γιατι συγκρούεται με τα δικά του συμφεροντα (ΔΗΛ. ΝΑ ΚΑΠΝΊΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΌΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΌΣΟ ΘΕΛΕΙ) ο δεν καταλήγει σε ενα άλλο αυταπόδεικτο συμπέρασμα, ότι δηλ. γιατ τη σημερινη κατασταση ευθυνονται αποκλειστικά , δυο κατηγορίες, οι καπνιστες και οι μαγαζατορες, γιαυτό και σε αυτούς επιβαλλονται τα προστιμα και φυσικά όλα αυτα τα ποστ- των ανθρωπων που μεθαυριο που θα ξαναβρεθούμε στα σαλέ να παρουμε μαι ανάσα από κρυο και θα καπνίζουν γυρω μας- γραφονται γιατί κανεις δεν μπορεί να απαντησει στο ερωτημα γιατί συνεχίζουν-συνεχίζετε καποιοι να καπνίζετε σε δημόσιους κλειστους χωρους, αφού απαγορευεται??? ...αλλά ξεχασα.... η απάντηση ειναι μια και γνωστη .....γιατί ετσι μου αρέσει Ε Μ Ε Ν Α Ν Ε!!!!! Edited January 9, 2010 by SPR Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted January 9, 2010 .......Και όλα αυτά ενώ τουλάχιστον το 1/4 των θαμώνων στο bar και στο εστιατόριο ήταν μικρά ΠΑΙΔΙΑ .....τα οποία όπως αντιλαμβάνομαι αφού ήταν μικρά παιδια,θα συνοδεύονταν από άλλο 1/4 που θα ήταν οι γονείς τους.Αυτοί τί έκαναν;Δεν κάπνιζαν;Θέλω να πώ δλδ.οτι μπαίνουμε σ ένα χώρο νεφοσκεπή από την καπνιά αλλά το ρημάδι δεν το πετάμε και μετά μας φταίει ο χώρος,ειδικά αν δεν έχει εξαερισμό. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
vaskap 0 Report post Posted January 10, 2010 (edited) ειδικά εσάς τους φοιτητές, πρέπει να σας μαντρώσουν και να σας στείλουν σε καταναγκαστικά έργα,να σπάτε πέτρες ν' ανοίξουν οι δρόμοι, ή να σας μαζέψουν και να σας κάνουν ομαδική λοβοτομή .... Μήπως οι παραπάνω απόψεις είναι ισοπεδωτικές και επικίνδυνες ? .....τα οποία όπως αντιλαμβάνομαι αφού ήταν μικρά παιδια,θα συνοδεύονταν από άλλο 1/4 που θα ήταν οι γονείς τους.Αυτοί τί έκαναν;Δεν κάπνιζαν;Θέλω να πώ δλδ.οτι μπαίνουμε σ ένα χώρο νεφοσκεπή από την καπνιά αλλά το ρημάδι δεν το πετάμε και μετά μας φταίει ο χώρος,ειδικά αν δεν έχει εξαερισμό. Οι ευθύνες του καθενός μέρους είναι συγκεκριμένες και διακριτές.... Στον επιχειρηματία ανατέθηκε ένα σοβαρό τμήμα της επιβολής του νόμου.... Δες και αυτό Edited January 10, 2010 by vaskap Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 11, 2010 Τα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted January 12, 2010 (edited) η χημική εκδίκηση που λέγαμε YouTube Video ->Original Video Edited January 12, 2010 by bomberman Quote Share this post Link to post Share on other sites