ChristosZ 2,649 Report post #101 Posted December 29, 2009 Έχω βίντεο με την τούμπα της Νανάς στο παγοδρόμιο. Αν θέλετε το ανεβάζω Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post #102 Posted December 29, 2009 Έχω βίντεο με την τούμπα της Νανάς στο παγοδρόμιο. Αν θέλετε το ανεβάζω Να το ανεβάσεις ... Την τελευταία μέρα παραπονιόταν ότι την πονούσε η ουρίτσα της Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post #103 Posted December 29, 2009 1. Χ.Κ To ποιο ομορφο που εχω επισκευτει 2. HOTEL Πολυ μικρα δωματια-χωρις κοινοχρειστους χωρους-χωρις παροχες-εξαισιο φαγητο με πολυ καλη εξυπηρετηση 3. ΠΑΡΕΑ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Την Κυριακη εφτιαξε τον σπασμενο αντιχειρα χωρις τελικα να εγχειριστει-Την Δευτερα εκανε συραφη-εγχειρηση στον αλλο αντιχειρα με απολυτη επιτυχια-Τουλαχιστον 1 μηνα εκτος ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post #104 Posted December 29, 2009 καλα ντε.STOP...δεν χρεώνουμε με τη λέξη.STOP Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post #105 Posted December 29, 2009 Θέλω να γράψω τόσα ... αλλά από που να αρχίσω; Θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες ... αλλά είναι πολλές και ωραίες! Που θα πάει, κάποτε θα τα κάνω όλα αυτά ... Το μυαλό μου κι η καρδιά μου όμως είναι ακόμα ΕΚΕΙ! Αφήστε με εκεί, παρέα με τα βράχια, τους πάγους, τα χιόνια, τα έλατα, εκείνο το όμορφο ζαρκάδι, που βγήκε από το δάσος να μας χαιρετήσει και κυριώς όλους ΕΣΑΣ που ήμαστε μαζί ΕΚΕΙ! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post #106 Posted December 29, 2009 (edited) καλα ντε.STOP...δεν χρεώνουμε με τη λέξη.STOP εντωμεταξύ το βιντεάκι με τους babo natale(αγιους βασίλιδες...ετσι να θυμόμαστε και που πήγαμε ) είναι πάρα πολύ ωραίο!! Ηταν πραγματικά μια πολύ όμορφη στιγμή!!! Μπράβο! Edited December 29, 2009 by peni Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post #107 Posted December 30, 2009 Παίδες, νομίζω πως επισκεφθήκαμε ένα από τα ωραιότερα ορεινά τοπία του ...πλανήτη (δεν το νομίζω μόνο 'γώ, το λέει κι η UNESCO) Thanks to the άοκνες προσπάθειες της σχετικής ομάδας εργασίας !!! Ακόμα κι αν δεν είχα κάνει καθόλου σκί, ήμουν τυχερός που είδα αυτούς τους συγκλονιστικούς ορεινούς όγκους. ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ! (ΚΑΙ καλοκαίρι για ποδήλατο!) Ως προς την παρέα, τι να πώ... Όποιο όνομα και να αναφέρω θα ήταν άδικο προς όλους τους υπόλοιπους, ήταν όλοι Super!!! Κατ' εξαίρεση θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο (φίλτατο!) MIK, ο οποίος ...άθελά του μου "δάνεισε" τα καταπληκτικά, ολοκαίνουργια, καταπράσινα Volkl του για αρκούντως μακρό χρονικό διάστημα. Και λέω άθελά του γιατί αφού ανταλλάξαμε πέδιλα για καμια κατεβασιά, ...χάθηκα από το υπόλοιπο γκρουπάκι και τους ξαναβρήκα ενετελώς τυχαία καμια ώρα αργότερα. Κι ενώ εγώ απολάμβανα Super κράτημα παντού, ο MIK είδε το χάρο με τα μάτια του με τα γλιστερά (στα παγωμένα σημεία) δικά μου!!! MIK, Thanks and Sorry Ως προς τους ...πεσόντες χιονοδρόμους : 1. Τους εύχομαι περαστικά. 2. Πολύ στεναχωρήθηκα για τον τραυματισμό του αγαπημένου φίλου μου Δημήτρη... πάντως αυτός αντιμετώπισε τον τραυματισμό του με ψυχραιμία και καρτερία ανάλογη του ...ύψους του και της λεβέντικης Μακεδονικής καταγωγής του (Γιαννιτσά Πέλλας). Ελπίζω να προλάβει κάτι από την φετινή προπονητική περίοδο μιας και είναι ερασιτέχνης αθλητής καταβάσεων. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ: Την επόμενη φορά (Κλάψ! Λύγμ! ), εκτός από τα πέδιλα να πάρω μαζί ΚΑΙ το ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΑΝΙΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post #108 Posted December 30, 2009 1) Θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες ... αλλά είναι πολλές και ωραίες! 2) Το μυαλό μου κι η καρδιά μου όμως είναι ακόμα ΕΚΕΙ! 3) Αφήστε με εκεί, παρέα με τα βράχια, τους πάγους, τα χιόνια, τα έλατα, εκείνο το όμορφο ζαρκάδι, που βγήκε από το δάσος να μας χαιρετήσει και κυριώς όλους ΕΣΑΣ που ήμαστε μαζί ΕΚΕΙ! 1) Ανέβασε! Ανέβασε!!! Να είμαι κι εγώ σε καμμιά γιατί όσοι είδαν τις φωτό δεν με πιστεύουν ότι έκανα ΚΑΙ σκι!!! 2) Κι εμάς!! 3) ΟΧΙ!!! Θα έρθεις μαζί μας στους 20 βαθμούς να κάνεις θερμή Πρωτοχρονιά - φάε κανένα γουρουνόπουλο στο φούρνο να παρηγορηθείς κι άσε τα ζαρκαδάκι με τους φίλους του κι εσύ με τους δικούς σου, δηλ εμάς !!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post #109 Posted December 30, 2009 Το μυαλό μου κι η καρδιά μου όμως είναι ακόμα ΕΚΕΙ! Αφήστε με εκεί, παρέα με τα βράχια, τους πάγους, τα χιόνια, τα έλατα, εκείνο το όμορφο ζαρκάδι, που βγήκε από το δάσος να μας χαιρετήσει και κυριώς όλους ΕΣΑΣ που ήμαστε μαζί ΕΚΕΙ! Kαι το δικο μας επισης....Ποτε θα ξαναπαμε ειπαμε;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post #110 Posted December 30, 2009 Έχω βίντεο με την τούμπα της Νανάς στο παγοδρόμιο. Αν θέλετε το ανεβάζω ...αντε, καλά, ανέβασε το θα το υποστώ Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post #111 Posted December 30, 2009 Έχω βίντεο με την τούμπα της Νανάς στο παγοδρόμιο. Αν θέλετε το ανεβάζω Θελουμε θελουμε.... Εφαγα και γω μια τρελη τουμπα...εχεις και την δικια μου;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post #112 Posted December 30, 2009 To σχόλιο του Vperle όλα τα λεφτά YouTube Video -> Αφροδίτη μου ξέφυγες.Next time Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post #113 Posted December 30, 2009 (edited) xaxaxaxaxaxa ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ! (ήθελα και κόλπα τρομάρα μου...) Ν. Edited December 30, 2009 by nanad Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 94 Report post #114 Posted December 30, 2009 ahahahahahahha Ακόμα καλύτερα απ' την τούμπα ήταν τα άκυρα σκουξίματα (από το χτύπημα) στο αεροπλάνο. Ο τύπος από δίπλα είχε πάθει την πλάκα του Quote Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post #115 Posted December 30, 2009 Αχ, Βασίλη ατακαδόρε! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post #116 Posted December 30, 2009 ahahahahahahha Ακόμα καλύτερα απ' την τούμπα ήταν τα άκυρα σκουξίματα (από το χτύπημα) στο αεροπλάνο. Ο τύπος από δίπλα είχε πάθει την πλάκα του ...αφού με πονούσε η ουρά μου??? Πόναγα και απο τα γέλια που έκανα απο τον διπλανό μου.... Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
meletiadis 0 Report post #117 Posted December 30, 2009 Δεν εχω και πολλα...αυριο ισως φτιαξω ενα... Ο Δημητρης πως παει?Χειρουργηθηκε; NAI, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post #118 Posted December 30, 2009 ετσι μπραβο! τις εχυες μας για καλή αναρρωση Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post #119 Posted December 31, 2009 (edited) Nr of Lifts 84 Height difference (mt) 22.201 Slopes lenght estimation (Km) 130 (5 μέρες σκι, την τελευταία δεν ανέβηκα, ήμουν με τον τραυματία Λάππα...) Most used lifts 6 Risaccia 4 Sodlisia 3 Plans-Frara A 3 Cir A 3 Borest A 3 Biok 3 Ciampai 3 Costabella 3 Ciampinoi A 3 Val Setus Biggest Altitude Difference (mt.) 729 Furnes-Seceda A 681 Ciampinoi A 647 Piz La Ila A 641 Danterceppies A 557 Plans-Frara A 545 Colraiser A 537 Saslong A 477 Pian Frataces-Gherdecia A 472 Fermeda A 469 Ortisei Furnes A Ski area list 45 Gardena - Alpe di Siusi 32 Alta Badia 5 Val di Fassa / Carezza 2 Arabba / Marmolada Edited December 31, 2009 by nanad Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,349 Report post #120 Posted December 31, 2009 (5 μέρες σκι, την τελευταία δεν ανέβηκα, ήμουν με τον τραυματία Λάππα...) Σου στέρησα μια μέρα σκι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post #121 Posted December 31, 2009 Slopes lenght estimation (Km) 201 Height difference (mt) 37.012 Nr of Lifts 111 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post #122 Posted December 31, 2009 Σου στέρησα μια μέρα σκι. Αντίθετα: Ήσουν κι εσύ μιά κάποια λύση..... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post #123 Posted December 31, 2009 Σου στέρησα μια μέρα σκι. ...μην λες χαζά σήμερα μέρα που είναι, πέρασα σούπερ!!!!! Καλή χρονιά Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,583 Report post #124 Posted December 31, 2009 Παιδιά πήρε κανείς χαμπάρι ότι σε αυτήν την εκδορμή στις Άλπεις σε σχέση με όλες τις άλλες...ΜΑΥΡΙΣΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post #125 Posted December 31, 2009 Παιδιά πήρε κανείς χαμπάρι ότι σε αυτήν την εκδορμή στις Άλπεις σε σχέση με όλες τις άλλες...ΜΑΥΡΙΣΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites