TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 3, 2010 Mεγάλε και σοφέ διδάσκαλε Παναγιώτη... Μπορεί να μην έχουμε χούντα... αλλά και αυτό που έχουμε εγώ δεν το θεωρώ Δημοκρατία... Για να μην πάει μακριά η βαλίτσα ξεκαθαρίζω αυτό που έγραψα... Αν κάποιος διαφωνεί με τον τρόπο που το κράτος χαρατσώνει τους οδηγούς έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να πράξει αναλόγως τι θα του κατέβει... Πιστευει ότι είναι αδικό και διαμαρτύρετε με τον δικό του τρόπο... Αν παρανομεί τον λόγο τον έχουν τα αρμόδια όργανα... Αν στο τέλος τον σκίσει ο ιδιώτης ΑΤΕ αυτός θα έχει το πρόβλημα...αλλά αν δικαιωθεί ωφελημένοι είμαστε όλοι... Αυτό είπα... Ασε τον κόσμο να κάνει ότι νομίζει σωστό μέχρι φυσικά εκεί που αρχίζει η ελευθερία σου... Εγώ προσωπικά πληρώνω κανονικά τα διοδια παντού... Στις μετακινήσεις μου στην ΑΟ χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για επαγγελματικούς λόγους 3-4 εξόδους...(Από Ραφηνα-Δουκ. Πλακεντιας και από Δουκ. Πλακεντίας-Δαχτυλίδι και αντιστροφα..) Κόστος το λιγότερο 200,00€ ΤΟ ΜΗΝΑ για ελάχιστα χλμ... Εαν ήθελαν δρόμο μόνο για μεγάλες αποστάσεις ας έκαναν λιγότερες εξόδους... όχι ακριβότερα διόδια... Δεν έχει λογική... εγώ πουλάω σαντουιτς πολύ ακριβά λιανική... αλλά τσαμπα χοντρική... για να γλιτώσω τους ιδιώτες...?(με πιάνεις έτσι...?) Δεν πάει.... Τέλος για να κλείσω.... Οι ΑΤΕ που ΤΗΡΟΥΝ με ευλάβεια τους όρους των συμβάσεων θεωρείς ότι είναι έξω από το παιχνίδι...? Δλδ αυτοί οι ηλίθιοι (λέτε εσείς) που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια κατα λάθος κάνουν τέτοιες συμβάσεις...? Αυτοί οι ηλίθιοι ΜΑΣ κλέβουν κανονικά ΤΟΟΟΟΣΑ χρόνια... διότι ή δεν ειναι ηλίθιοι ή αυτοί που έχουν διπλα/πισω/μπρος είναι τσακάλια... Και τα τσακάλια απλά τα κάνουν πλακάκια με τον ιδιώτη...(π.χ. mizens...)με πολύπλοκες συμβάσεις... αρτια μελετημένες για να μην μπάζουν... από πουθενά... και απλά μας τα παίρνουν άάάάάάάνετα.... Εγω πληρώνω τα διόδια και θα συνεχίσω να πληρώνω αν και το θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ.... Από κει και πέρα αν μου βούταγες το σαντουιτς... προφανώς θα σε τσάκιζα... όπως και προσπαθεί τώρα ο ιδιώτης για τον δρόμο του..(γενικά...) (προσωπικά εσένα θα σε πέταγα από την Νεραϊδόραχη γιατι έχεις παχύνει....) Θα μου πεις κουβέντα κάνουμε.. δεν σφαζόμαστε... αλλά δεν μπορώ αυτή τη μιζέρια ρε παιδί μου... Ασε τον άλλο να κάνει τον αγώνα ή το τσαμπουκαλίκι του... και βλέπουμε... Κλείνωντας... ο συσχετισμός του Φώτη... ήταν ατυχής... :LOL: Γνωριζόμαστε με τον Φώτη αληγορικά μιλούσε... παρομοιάζοντας τον Γουλου Μουλους...(πως λέμε Σπόρτης ο Γερμανός... -α ρε Μακη... ) με ΑΤΕ... Ο Γουλους Μουλους ο Χρεωκοπείς την πάτησε από ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΑΤΟ όρο στην σύμβαση του και τώρα τρέχει και δεν φτάνει... Τι κάνουν δλδ οι ΑΤΕ με το κράτος... Ακριβώς το αντίθετο... Και εις άλλα με υγεία... Υ.Γ. Τα περι σαντουιτσ και αισχροκερδίας... αιδιόπανων κλπ... όποιος θέλει να του δώσω τα τηλέφωνα της λογίστριας μου... να του λυθεί η απορία... Υ.Γ. 2 Στον άσσο δεν θα μεινει κανένας... Έχω μια ιδέα.... θα δείξει.... Φιλικά... Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 3, 2010 1. Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. 2. Οι κακοί ηγέτες ψηφίζονται από καλούς πολίτες που δεν πάνε να ψηφίσουν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pilotos 0 Report post Posted December 3, 2010 Και στα Μαλγαρα? Ο Κωφίδης και ο Τσακ Νόρρις δεν πληρώνουν ούτε στα Μάλγαρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 3, 2010 1. Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.2. Οι κακοί ηγέτες ψηφίζονται από καλούς πολίτες που δεν πάνε να ψηφίσουν. + 1000000000000 Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 3, 2010 1. Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.2. Οι κακοί ηγέτες ψηφίζονται από καλούς πολίτες που δεν πάνε να ψηφίσουν. το 1 και 2 είναι εν ισχύ αιώνες, όπως και το 3 που υπερκαλύπτει το 1 και το 2 3. Αν ο λαός προβάλει ηγέτη που θα υποστηρίξει τα συμφέροντά του, θα ανατραπεί από τους λίγους και "ισχυρούς" που τα χάνουν Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 4, 2010 Υ.Γ. Τα περι σαντουιτσ και αισχροκερδίας... αιδιόπανων κλπ... όποιος θέλει να του δώσω τα τηλέφωνα της λογίστριας μου... να του λυθεί η απορία... Φιλε Τεο ελπιζω να μην με παρεξηγησες(αν αυτο πηγαινε σε μενα) Φυσικα και δεν αναφερομουνα σε καμια επιχειρηση σαντουιτς. Μιλαγα για τις μεγαλες εταιρειες εκμεταλλευσης δρομων,οπως και εσυ πολυ ευστοχα παρατηρησες,χρησιμοποιωντας μια μεταφορα-αλληγορια. Οπου σαντουιτς=δρομος νοικαρης=ιδιωτικη εταιρεια(πχ Ολυμπια Οδος) ιδιοκτητης=Κρατος κλπ κλπ οπως ξεκινησε να κανει ο panpanou Ελπιζω να μην σε εθιξα με τον παραμικρο τροπο Φιλικα Κων/νος Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 4, 2010 Όχι δεν πάει για σενα...(ετσι όπως το εγραψα αυτο δείχνει.. ) Απλά έτσι το έγραψα... μην τυχόν ... γιατι εχω ακούσει και έχω ακούσει.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 6, 2010 Πάντως ο κόσμος σιγά σιγά ξυπνάει.... Το ΣΚ ανέβηκα στην Ρεντίνα (έξω απο την Θεσσαλονίκη). Φυσικά δεν πληρώσαμε πουθενά διόδια, (εκτός από τα Μάλγαρα). Απλά σε πολλούς σταθμούς εκεί που περιμέναμε στην σειρά για να "πληρώουμε", όλο και κάποια σειρηνα ακούγαμε.....δηλαδή όλο και κάποια μπαρα σηκώνανε για να περάσουν. Πλεόν ολο και περισσότερος κόσμος εκφράζει την δυσαρέσκειά του για το υψηλό κόστος των διοδίων. Κeep pushing λοιπόν....... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 6, 2010 (edited) Δεν ειναι εργα Ειναι "Η" Εγνατια Edited December 6, 2010 by kotsos007 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 6, 2010 Δεν ειναι εργα Ειναι "Η" Εγνατια Μα... και επι Ρωμαϊκης εποχης η Via Egnatia περναγε απο τη Βενετια! Δεν περναγε; 80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 6, 2010 http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=94085 Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted December 6, 2010 (edited) Δεν ειναι εργα Ειναι "Η" Εγνατια Καποιες φορες νομιζω οτι μπερδευουμε το Σωβρακο με τη γραβατα . Μου προξενει μεγαλη εντυπωση η παραθεση αυτης της φωτογραφιας εδω στο θεμα των διοδιων. Τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης; Οτι ειναι κακοτεχνια της κατασκευης του δρομου ; (ο οποιος σημειωτεον στο σημειο εκεινο ειναι σε επιχωμα δηλαδη καποια μετρα πανω απο το φυσικο εδαφος) Οτι δεν βαλαν ακομα διοδια; Φταιει που δεν εχει περασει ακομα σε χερια ιδιωτων η διαχειριση της; Φταιει ο εργολαβος ; Φταιει ο συντηρητης του δρομου; Φταιει ο κακος μας ο καιρος που σε πεντε ωρες εριξε δεν ξερω και γω ποσα χιλιοστα βροχης που με βαση τη γεωμορφολoγια του λεκανοπεδιου Ιωαννινων δεν μπορουσαν να παροχετευθουν με φυσικο τροπο; Μηπως φταινε οι μελετητες που δεν το προβλεψαν; Μηπως φταιει το γεγονος, που θα πρεπει να καταγγελθει, οτι το λεκανοπεδιο των Ιωαννινων ειναι μια κλειστη καρστικη λεκανη (Πολγη) που η αποστραγγιση της σε φυσιολογικες συνθηκες γινοταν αφου πρωτα πλημμυριζε μεγαλες πεδινες εκτασεις προς βορα, μεσω καταβοθρων προς τον ποταμο Καλαμα και δευτερευοντως προς νοτο, μεσω καταβοθρων μικροτερων ,προς τον ποταμο Λουρο;Να θυμηθουμε οτι το λεκανοπεδιο Ιωαννινων ειχε και αλλη λιμνη στο βορειο τμημα που το χειμωνα ενωνονταν με την Παμβωτιδα και αποστραγγιστηκε μεσω τεχνητων ταφρων και με την κατασκευη σηραγγας προς τον Καλαμα. Μηπως οι πλημμυρες που εγιναν πριν απο χρονια η και φετος στην κεντρικη Ευρωπη οφειλονται σε κακοτεχνιες των λαμογιων ελληνων εργολαβων; Συγνωμη αγαπητοι φιλοι για το εντονο υφος αλλα μερικες φορες με τα γραφομενα μας χανουμε την μπαλα. Νοημονες ειμαστε και δεν χρειαζεται πολλες φορες να θετουμε σε αμφισβητηση την παραπανω παραδοχη. Μιλαμε και γραφουμε πολλες φορες με απολυτοτητες για να υποστηριξουμε καποια αποψη που ειναι σαν να μιλαει ο κυβερνητικος εκπροσωπος της μιας η της αλλης αποψης. Και οι δυο κυριες αποψεις εχουν τα επιχειρηματα τους ο βασικος πυρηνας των οποιων ειναι σωστος (ως προς τα γεγονοτα και οχι ως προς την εξηγηση αυτων) Η αποψη μου ειναι οτι το δημοσιο φυσικα και μπορει να κανει σωστους δρομους που να πληρουν ολες τις προδιαγραφες ασφαλειας και δεν ειναι αναγκη η προσφυγη σε ιδιωτες για παρομοια εργα. Η αποφαση για τα περιβοητα ΣΔΙΤ ηταν και ειναι καθαρα πολιτικη και δεν εχει σχεση με αδυναμια κατασκευης(ετσι και αλλιως οι ΙΔΙΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ και οι ΙΔΙΟΙ ΕΡΟΛΑΒΟΙ τα κατασκευαζουν και ξερουν να τα κατασκευαζουν σωστα) Το γεγονος οτι καποιοι απο τους πολιτες αυτης τη χωρας επιλεγουν μια σταση απεναντι στα διοδια που ακροβατει ,με βαση τα δεδομενα στοιχεια νομικης καλυψης ,στα ορια της νομιμοτητας ειναι δικαιωμα τους . Η αποψη που διατυπωνεται ΟΛΑ στους ιδωτες ειναι λιγο Οργουελικη και εμενα με φοβιζει . Το γεγονος οτι οι ιδιοι καταξιωμενοι Μανανζερ οδηγουν σε ουσιαστικη πτωχευση μια δημοσια επιχειρηση δεν σχετιζεται με την ανικανοτητα τους αλλα με το οτι ειναι δεσμιοι των πολιτικων παροτρυνσεων. Να μη ξεχναμε οτι και ιδιωτικες μεγαλες εταιρειες φαλιριζουν... Μη ξεχναμε οτι μεγαλες κερδοφορες εταιριες του Δημοσιου υπαρχουν και στην Ελλαδα και σχετιζονται με καλη διαχειριση( και μιας και ειμαστε νοερως στα Γιαννενα ας θυμηθουμε τη Δωδωνη που η φετα της εχει τη λεοντια μεριδα της Ελληνικης αγορας ) Edited December 6, 2010 by vperle Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 6, 2010 οκ δε σου εκανε αυτη η φωτο αυτη μηπως? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted December 6, 2010 οκ δε σου εκανε αυτη η φωτοαυτη μηπως? Αγαπητε Κωστα και σ' αυτη τη φωτογραφια θα εγραφα τα ιδια Μηπως δεν διαβασες αυτα που εγραψα; Χαιρετω Βασιλης Ψυχραιμια ερχονται χιονια Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 6, 2010 Ναι, αλλα σε αυτην τη φωτογραφια, διακρινεται γραββατα, οποτε δεν ειναι δυνατον να επελθει συγχησις, οπως με το διλλημα γραββατες η σωβρακα... της προηγουμενης φωτο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 6, 2010 Πολλά μπράβο στο φιλόλογο-γεωλόγο (τον ελεύθερο χρόνο του - όσον του αφήνει το snowclub δηλαδή ) . Πάντα ψύχραιμος, ρεαλιστής και συνθετικός. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 7, 2010 οκ δε σου εκανε αυτη η φωτοαυτη μηπως? Φιλε Κωστα θα μπορουσα να σου βαλω 1000000 αναλογες φωτογραφιες και μαλιστα απο χωρες πολυυυυυυυ πιο "προηγμενες" απο εμας. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 7, 2010 Φιλε Κωστα θα μπορουσα να σου βαλω 1000000 αναλογες φωτογραφιες και μαλιστα απο χωρες πολυυυυυυυ πιο "προηγμενες" απο εμας. Σωστο και αυτο μονο που αναλογες φωτο σε αλλες χωρες ειναι η μειοψηφια και οχι το αντιθετο.και εκει πληρωνεις(οπου πληρωνεις γτ Γερμανια δεν εχει διοδια) για δρομους που τους χαιρεσε και οχι για δρομους που φοβασαι να κυκλοφορησεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 7, 2010 οκ δε σου εκανε αυτη η φωτοαυτη μηπως? Πάντως για να ήμαστε μέσα στο πνεύμα η χάραξη φταίει. Περνάει μέσα από βιότοπο γεμάτο ψάρια. Θα πρέπει λοιπόν να φτιαχτεί μια νέα γέφυρα αξίας 1.000.000.000 ευρώ, θα γίνει διαγωνισμός που θα ακυρωθεί, το τέλος θα γίνει μια κοινοπραξία όλων των εταιρειών που θα κάνουν από μία κολόνα, θα καρπωθούν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι μερικά πακετάκια και όλα μέλι γάλα. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 7, 2010 Εδω εχουμε 2 διαφορετικα θεματα (συνηθως τα συγχεουμε,οχι αδικα βεβαια) 1)Το αν θα πρεπει να πληρωνουμε διοδια(που ειναι υπο συζητηση) 2)Και το κατα ποσο εχουμε καλους δρομους στην Ελλαδα Στο 1. λιγο πολυ ο καθενας εχει καταθεσει αποψη Στο 2. ομως ειναι απλα γεγονος. Στην Ελλαδα δεν εχουμε δρομους.Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να το καταλαβεις δια γυμνου οφθαλμου. Αυτος που πληρωνει διοδια γιατι διαφωνει με το μετρο της "αυτοδικιας",μπραβο του και δικαιωμα του. Αυτος ομως που λεει εγω πληρωνω γιατι ειμαι ευχαριστημενος με τους ελληνικους δρομους,τι επιχειρηματα χρησιμοποιει? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted December 7, 2010 Αυτος που πληρωνει διοδια γιατι διαφωνει με το μετρο της "αυτοδικιας",μπραβο του και δικαιωμα του.Αυτος ομως που λεει εγω πληρωνω γιατι ειμαι ευχαριστημενος με τους ελληνικους δρομους,τι επιχειρηματα χρησιμοποιει? Το "μπράβο του και δικαίωμά του" αποτελεί κρίση σου (και πολλών άλλων - δεν αντιλέγω). Μην προσπαθείς να το περάσεις σαν κάτι αντικειμενικό. Με το ερώτημά σου, όμως, παρερμηνεύεις τα όσα οι διαφωνούντες με σένα γράφουν επί σειρά σελίδων. Ουδείς έγραψε ότι "είναι ευχαριστημένος με τους ελληνικούς δρόμους". Γράψαμε μόνον κάποιες σκέψεις περί νομιμότητος, αυτοδικίας κλπ. Μην τις διαστρεβλώνεις. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 7, 2010 (edited) Ουδείς έγραψε ότι "είναι ευχαριστημένος με τους ελληνικούς δρόμους". Γράψαμε μόνον κάποιες σκέψεις περί νομιμότητος, αυτοδικίας κλπ. Μην τις διαστρεβλώνεις. Διαβασε ξανα τα προηγουμενα ποστς.Βρηκα στα γρηγορα τεσσερις φιλους που το αναφερουν απο μια φορα τουλαχιστον "τωρα για την θεσσαλονικη που δειχνετε στα περισσοτερα βιντεο ο δρομος ειναι αρκετα καλος και δεν με πειραζει να πληρωνω διοδια." "Τα κομμάτια των δρόμων που έχουν ήδη φτιαχτεί είναι από καλά έως πολύ καλά και δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας...." Δυο απο αυτα Edited December 7, 2010 by kotsos007 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 7, 2010 Σωστο και αυτο μονο που αναλογες φωτο σε αλλες χωρες ειναι η μειοψηφια και οχι το αντιθετο.και εκει πληρωνεις(οπου πληρωνεις γτ Γερμανια δεν εχει διοδια) για δρομους που τους χαιρεσε και οχι για δρομους που φοβασαι να κυκλοφορησεις Ούτε στην Κύπρο πληρώνεις στους αυτοκινητόδρομους. Κι εκεί τους απέκτησαν μόλις τα τελευταία 15 περίπου χρόνια, γιατί μέχρι τότε οι δρόμοι τους ήταν ... άστα να πάνε. ΥΓ. Παρεπιπτόντως έχουν και την πιο φθηνά καύσιμα στην Ευρώπη, με ακριβότερη εταιρεία την ΕΚΟ, αλλά εδώ ανοίγουμε άλλη συζήτηση ... Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 7, 2010 Ατιμο ελληνικό κράτος και κατασκευαστικές εταιρείες...........εσείς φταίτε που στα Γιάννενα εριξε βροχή με τους κουβάδες Σωστο και αυτο μονο που αναλογες φωτο σε αλλες χωρες ειναι η μειοψηφια και οχι το αντιθετο.και εκει πληρωνεις(οπου πληρωνεις γτ Γερμανια δεν εχει διοδια) για δρομους που τους χαιρεσε και οχι για δρομους που φοβασαι να κυκλοφορησεις ποιός σου είπε οτι δεν εχει διόδια η Γερμανία; Ή οτι δεν πληρώνεις έμμεσα οταν περνάς απο την Γερμανία; Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 7, 2010 Να και μια σχετική είδηση: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231070352 Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites