Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
fotski

Διόδια...

Recommended Posts

Βατοπεδι

Siemens

ε λοιπόν τι;*

δεν έχει γίνει ακόμη καμμία παραπομπή σε Δικαστήριο για το Βατοπαίδι και την Siemens ...

δεν έχει απαγγελθεί ακόμη ΚΑΜΜΙΑ κατηγορία για το Βατοπαίδι και την Siemens ... και δεν φταίει η Δικαιοσύνη γι αυτό ....

παραμένουν ακόμη στη φάση της διερεύνησης από την Βουλή ...

αν η Βουλή αποφασίσει τότε θα παραπεμφθούν οι υποθέσεις στην ακροαματική διαδικασία ....

απεναντίας υπάρχουν τρανταχτές περιπτώσεις που η Δικαστική εξουσία (Συμβούλιο της Επικρατείας)

ΑΚΥΡΩΣΕ ψηφισμένους νόμους και τους γύρισε πίσω στην Νομοθετκή εξουσία (Βουλή) ...

ειδικά για περιβαλλοντολογικά θέματα ....

εξ αιτίας αυτής της στάσης του ΣτΕ, σφίξανε οι κ@λοι στο ΥΠΕΧΩΔΕ και από τότε είναι

πολύ προσεκτικοί στο τι νομοσχέδια κατεβάζουν και ψηφίζουν ....

*@ kotsos007:

επειδή σε βλέπω ότι ασχολείσαι και γουστάρεις θα μου επιτρέψεις ως γηραιότερο να σου δώσω δύο συμβουλές:

1. άνοιξε πάλι το βιβλίο της Αγωγής του Πολίτη από το Λύκειο και κάνε μια γερή επανάληψη ....

τάχεις μπερδεμένα λίγο στο μυαλό σου, ό,τι ακούς δεξιά αριστερά σε φυλλάδες και τηλεοράσεις, μου το πετάς εδώ πανεύκολα, (όπως τώρα ...)

όμως βλέπω ότι έχεις συγκροτημένο λόγο και δεν μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που έχει τρικυμία στο κρανίο του ....

διάβασε λοιπόν, διάβασε ....

2. να είσαι επιφυλακτικός στη ζωή σου ...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ......

Edited by panpanou

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Μα με αυτο διαφωνω και εγω.Το γεγονος οτι θα διερευνησει τα ατοπηματα της των μελων της Βουλης,η ιδια η Βουλη.

Σαν να λεμε οι του κινηματος των Διοδιων θα αποφασισουν αν θα γινουν μηνυσεις η οχι.

Δεν ειναι θεμα της δικαιοσυνης η αυταπαγγελτη επεμβαση ενος εισαγγελεα σε τετοιου ειδους θεματα?

Ρωταω γιατι δεν γνωριζω

@Panpanou

Ευχαριστω για τις συμβουλες και την πατρικη αντιμετωπιση,το εκτιμω πραγματικα

Μα με αυτο διαφωνω και εγω.Το γεγονος οτι θα διερευνησει τα ατοπηματα της των μελων της Βουλης,η ιδια η Βουλη.

Σαν να λεμε οι του κινηματος των Διοδιων θα αποφασισουν αν θα γινουν μηνυσεις η οχι.

Δεν ειναι θεμα της δικαιοσυνης η αυταπαγγελτη επεμβαση ενος εισαγγελεα σε τετοιου ειδους θεματα?

Ρωταω γιατι δεν γνωριζω

καλά κάνεις και ρωτάς

αυτό λέγεται βουλευτική ασυλία και διαφωνούμε όλοι με αυτό ...

έγινε σε άλλους χρόνους όταν χρειαζόταν να υπάρχει όντως βουλευτική ασυλία, αλλά τώρα πια δεν υφίσταται κανένας λόγος να υπάρχει ....

υπάρχει όμως !!! και βασιλεύει ...

Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ....

και δεν υφίσταται εδώ "αυτεπάγγελτη επέμβαση ενός εισαγγελέα" ....

αν εμένα πχ με τρακάρει με το αυτοκίνητο του και με σκοτώσει (κούφια η ώρα ...) ένας βουλευτής

δεν τρέχει απολύτως τίποτα ...

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ...!!!! και είναι συζητήσιμο αν θα γίνει και το αστικό δικαστήριο ...

για να πάρει κανά φράγκο η οικογένεια μου ...

αυτά συμβαίνουν στην Ελληνική Δημοκρατία το 2010 !!!

στην αρχαία Ελλάδα όποιον πολιτικό αναλάμβανε να κάνει κάτι και δεν το έφερνε

απλά εις πέρας (ακόμη και την ανάληψη μιας χορηγίας...)

... τον εκτελούσανε !!!!

το ότι σήμερα συμβαίνουν όλα αυτά όμως στην Πολιτεία μας ... επ' ουδενί κατ' εμένα δικαιολογεί την ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ...

η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ είναι η κατάργηση της ανθρώπινης υπόστασης ....

οι άνθρωποι περάσαμε από το στάδιο του πρωτόγονου στο στάδιο του εχέφρονα, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΗΥΡΑΜΕ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ στους οποίους υπακούμε όλοι ... είτε μας αρέσουν είτε δεν μας αρέσουν ...

οι Λατίνοι λέγανε dura lex sed lex (= σκληρός νόμος αλλά νόμος)

εάν κάτι δεν μας αρέσει, το αλλάζουμε μέσα από τους νόμους και μέσω αυτών ....

αν όχι, τότε κάνουμε επανάσταση, πραξικόπημα ή ό,τι άλλο θες ...

αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ....

Edited by panpanou

dropdown.gif

...το ότι σήμερα συμβαίνουν όλα αυτά όμως στην Πολιτεία μας ... επ' ουδενί κατ' εμένα δικαιολογεί την ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ...

η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ είναι η κατάργηση της ανθρώπινης υπόστασης ....

οι άνθρωποι περάσαμε από το στάδιο του πρωτόγονου στο στάδιο του εχέφρονα, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΗΥΡΑΜΕ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ στους οποίους υπακούμε όλοι ... είτε μας αρέσουν είτε δεν μας αρέσουν ...

οι Λατίνοι λέγανε dura lex sed lex (= σκληρός νόμος αλλά νόμος)

Πάνο, σοφά τα λόγια σου. Αυτό που μου έφερες αμέσως στο μυαλό με το μήνυμα σου ήταν η συγκλονιστική ερμηνεία του Paul Scofield στο "Ένας άνθρωπος για όλες τις εποχές" όταν εξηγεί στην οικογένεια του γιατί δεν πρόκειται να παρακάμψει τον νόμο, ακόμα και αν ήταν για να γλιτώσει την ζωή του:

YouTube Video ->Original Video

-Now you give the devil benefit of law!

-Yes! What would you do? Cut a great road through the law to get after the Devil?

-Yes! I'd cut down every law in England to do that!

-Oh? And when the last law was down and the Devil turned round on you, where would you hide Robert the laws all being flat? This country is planted thick with laws from coast to coast, man's laws not God's and if you cut them down -and you're just the man to do it- do you really think you could stand upright in the winds that would blow then?

Αν περνούσε από το χέρι μου, θα έκανα αυτή την στιχομυθία υποχρεωτικό ανάγνωσμα στα σχολεία... :)

Make Parnassos Great Again!

κανενός παπά, κανενός θεού.

.... κανενός θεού ...

υπάρχει και αυτό το σκεπτικό ...

όσο είσαι νέος, υπάρχεις μόνο εσύ, όσο περνάν τα χρόνια σκέφτεσαι "ρε μπας και; ...."

και μέχρι να πολυκαταλάβεις τι γίνεται .... γίνεσαι στάχτη ....

σου αφιερώνω λοιπόν φίλε μου Φώτη το Ashes από τον καινούργιο δίσκο του Yann Tiersen !!!!

ευλογείτε !....

YouTube Video ->

και - άσχετο με το θέμα που συζητάμε, αλλά πολύ σχετικό με το ψάξιμο για ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

που έλεγα προηγουμένως στον φίλο kotsos007, o Πλάτωνας στην Πολιτεία του λέει την περίφημη αλληγορία του

σπηλαίου σχετικά με την ΑΛΗΘΕΙΑ και πού είναι αυτή ....

Ο μύθος του σπηλαίου βρίσκεται στο 7ο κεφάλαιο της «Πολιτείας» του Πλάτωνα.

Σύμφωνα με τον αλληγορικό μύθο οι άνθρωποι ζούμε σαν φυλακισμένοι μέσα στις παραισθήσεις και τις αυταπάτες και δεν μπορούμε

να γνωρίσουμε την αλήθεια γιατί μας εμποδίζουν τα δεσμά των αισθήσεων αλλά και τα δεσμά των εξουσιαστών,

που χειραγωγούν τις αισθήσεις μας ώστε να αντιλαμβανόμαστε μόνο την πραγματικότητα όπως την καθορίζουν εκείνοι.

Κάποια στιγμή μερικοί δεσμώτες απαλλάσσονται επιτέλους απ την επιρροή των δογμάτων, χάρη στην

παιδεία και τον ορθό λόγο και επιτέλους με καθαρή σκέψη μπορούν να γνωρίσουν την αλήθεια

βασιζόμενοι σε αποδείξεις.

δείτε την οπτικοποιημένη - αξίζει !!!

πάτε στο Original Video και ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ cc στην μπάρα κάτω από την οθόνη για να έχετε ελληνικούς υπότιτλους !!!!

YouTube Video ->

και για όσους θέλουν το αρχαίο κείμενο !!!!!....

YouTube Video ->
Edited by panpanou

dropdown.gif

κανενός παπά, κανενός θεού.

Tων 12 Θεών θέλεις να πεις :blink::) ...

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Εννοώ πως για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να το αποφασίσουμε αλλά κυρίως να πράξουμε εμείς. Ούτε παπάδες μας σώνουν, ούτε θεοί, ούτε δαίμονες.

ΥΓ. Ωραίο το ashes του Yann Tiersen, ευχαριστώ για την αφιέρωση.

Τελικά 10 σελίδες thread και αρχίζει να γίνεται παρωδία όλο αυτό....

-Μην προτρέπεις ο ένας...

-Δεν είναι παράνομο ο άλλος...

-Όχι είναι.... ο τρίτος....

η βουλή...... η ΑΤΕ.... τα συνδικάτα ... κόμματα και το έλα να δεις και να μην αγοράσεις....

Ζητώ συγνώμη που το πάω στα άκρα αλλά μου έρχεται πάντα στο μυαλό... όταν κάποιος διαφωνεί

με την όποια "νόμιμη" μορφή εξουσίας...

http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s

Δλδ όσοι εναντιώθηκαν... μέχρι την πτώση του παράφρονα.... ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ... για το καθεστώς....

αλλά την δουλειά την έκαναν... προφανώς...

Μην καταδικάζουμε τους αντιρρησίες συνειδήσεως.... Ποτε δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσουν....

Φιλικά

Τεο...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Δλδ όσοι εναντιώθηκαν... μέχρι την πτώση του παράφρονα.... ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ... για το καθεστώς....

αλλά την δουλειά την έκαναν... προφανώς...

γιατί ρε Τεό;

δικτατορία έχουμε τώρα ;

έχουμε δημοκρατία που μας δίνει όπλα στα χέρια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ από την αυτοδικία ....

ΑΥΤΟ είναι δημοκρατία ...

κι εγώ ας πούμε, άμα θεωρούσα ακριβό το σάντουιτς στο WOOLOOMOOLOO, θα είχα δικαίωμα να σου πληρώνω τα μισά ;;; ή και καθόλου ;;;

(πλάκα πλάκα ρε μπαγάσα, όντως εγώ πλήρωνα τα μισά ή και καθόλου !!!!!

ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΓΕ .....!!!! χαχαχαχαχαχα !!!... ) :lol: :LOL:

dropdown.gif

κι εγώ ας πούμε, άμα θεωρούσα ακριβό το σάντουιτς στο WOOLOOMOOLOO, θα είχα δικαίωμα να σου πληρώνω τα μισά ;;; ή και καθόλου ;;;

Για φαντάσου όμως να πληρώνεις ένα σάντουιτς δεκαετίες, να σου το δίνει χωρίς μαρουλάκι, γαλοπούλα και με μπαγιάτικο ψωμί. Ξαφνικά και ενώ τα βρίσκει με το αφεντικό σου με περίεργες μεθόδους, παίρνει μέρος του μισθού σου για να φτιάχνει καλύτερο σάντουιτς. Η κατάληξη όμως είναι το σάντουιτς να έχει την διπλάσια τιμή και να σε χρεώνει σε κάθε μπουκιά.

Όσο για το αν έχουμε δημοκρατία πλέον αμφιβάλω. Κεκαλυμμένη να την πω; Ολιγαρχία να την πω; Ασχέτως ψήφου, τρεις άνθρωποι κάνουν κουμάντο. Εξού και το τρόικα. Μια άμαξα τριών με 10.000.000 υποζύγια.

Edited by fotski

Γιατι πρεπει να σπρωχνουμε τις μπαρες (και οχι να ζηταμε απο τον υπαλληλο να την ανοιξει)

1) Γιατι ειναι γρηγορο,ευκολο,απελευθερωτικο και το κυριοτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

2) Για να μην ερχομαστε σε λογομαχιες με υπαλληλους.

Οπως και να εχει ενας καυγας δεν ειναι καλοδεχουμενος.

3) Για να γλιτωνουμε τον υπαλληλο απο την γραφειοκρατια (ακομα και τους αγενεις!!!!!)

4) Γιατι δεν εξουσιοδοτουμε κανεναν να αποφασισει ποτε ΕΜΕΙΣ θα παμε σπιτια μας και ποσο χρονο θα χασουμε πριν φτασουμε εκει.

5) Γιατι οταν δηλωνουμε αρνηση στον υπαλληλο,ΦΑΚΕΛΩΝΟΜΑΣΤΕ (νομιμα????)

6) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ!!!!!

Οι επομενοι οδηγοι θα βρουν την μπαρα ανοιχτη και ετσι θα γλιτωσουν ολα τα παραπανω!!!!!!!!!!!!

ΣΠΡΩΧΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ- ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ

Κων/νος

...Εξού και το τρόικα. Μια άμαξα τριών με 10.000.000 υποζύγια.
Τα οποια ακομα ζουν στην κοσμαρα τους... :angry::blink:

...σε ενα παραλληλο συμπαν, οπου δεν ισχυουν οι 4 βασικες αριθμητικες πραξεις και...διαπιστωμενα... το 90% εχουν ευφυια πανω απο το μεσο ορο!hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Για φαντάσου όμως να πληρώνεις ένα σάντουιτς δεκαετίες, να σου το δίνει χωρίς μαρουλάκι, γαλοπούλα και με μπαγιάτικο ψωμί. Ξαφνικά και ενώ τα βρίσκει με το αφεντικό σου με περίεργες μεθόδους, παίρνει μέρος του μισθού σου για να φτιάχνει καλύτερο σάντουιτς. Η κατάληξη όμως είναι το σάντουιτς να έχει την διπλάσια τιμή και να σε χρεώνει σε κάθε μπουκιά.

το σαντουιτσάκι Φώτη μου το πληρώναμε σε άλλον έμπορα, αλλά τότε παρ' ότι τρώγαμε σκατά κι απόσκατα,

την κάναμε όλοι μόκο και δεν κουνιότανε κανένας μας ...

μετά ήρθε ο Γούλου Μούλους, πλήρωσε νοίκι στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, το πήρε, έριξε λεφτά και το συμμάζεψε και τόφτιαξε,

το άνοιξε και είπε "παιδιά, το κατάστημα τελεί υπό νέα διεύθυνση" ...

και τα σαντουιτσάκια του ήταν μόρτικα, παχιά και πλούσια,

και τα τυριά και οι γαλοπούλες επώνυμες και ωραίες

και οι τηλεκαμπίνες πεντακάθαροι και η εξυπηρέτηση η πρέπουσα

και σκουπίδι πουθενά ....

έρχεσαι λοιπόν εσύ μια ωραία πρωία, βουτάς μια σαντουιτσάρα και του λες του Γούλου Μούλου:

"μάγκα μου δεν σε πλερώνω διότι 20 χρόνια που κάνω εγώ σκι εδώ, έχω φάει τα σκατά μου από γαλοπούλες

και τις έχω πληρώσει χρυσές ...."

πως σου φαίνεται το σενάριο και τι λες να κάνει ο ΓούλουΜούλους;

να σου πει "εντάξει ρε καρντάση δίκιο έχεις , φάε ότι γουστάρεις πιες και μην πληρώνεις ..." ;;; :angry:

Όσο για το αν έχουμε δημοκρατία πλέον αμφιβάλω.

δεν έχεις φάει σφαλιάρα από "μη δημοκρατία", γι αυτό το λες αυτό....

(ως συνήθως δεν εκτιμούμε αυτό που έχουμε ....

θα με κάνετε στο τέλος να πιστέψω αυτό που λένε ότι χρειάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κανά πραξικοπηματάκι

έτσι για να ερχόμαστε στα ίσα μας .....

κάτι ανάλογο είναι η τρόικα ... αλλά σε light version ....)

dropdown.gif

δεν έχεις φάει σφαλιάρα από "μη δημοκρατία", γι αυτό το λες αυτό....

Αν δεν συγκρατησετε τιποτε αλλο απο το περασμα της σημερινης ημερας... συγκρατειστε αυτο!!!

Αν το ξεχασετε και σας το θυμισουν τα γεγονοτα... θα ειναι μαυρες μερες.

μετά ήρθε ο Γούλου Μούλους, πλήρωσε νοίκι στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, το πήρε, έριξε λεφτά και το συμμάζεψε και τόφτιαξε,

το άνοιξε και είπε "παιδιά, το κατάστημα τελεί υπό νέα διεύθυνση" ...

και τα σαντουιτσάκια του ήταν μόρτικα, παχιά και πλούσια,

και τα τυριά και οι γαλοπούλες επώνυμες και ωραίες

και οι τηλεκαμπίνες πεντακάθαροι και η εξυπηρέτηση η πρέπουσα

και σκουπίδι πουθενά ....

έρχεσαι λοιπόν εσύ μια ωραία πρωία, βουτάς μια σαντουιτσάρα και του λες του Γούλου Μούλου:

"μάγκα μου δεν σε πλερώνω διότι 20 χρόνια που κάνω εγώ σκι εδώ, έχω φάει τα σκατά μου από γαλοπούλες

και τις έχω πληρώσει χρυσές ...."

πως σου φαίνεται το σενάριο και τι λες να κάνει ο ΓούλουΜούλους;

να σου πει "εντάξει ρε καρντάση δίκιο έχεις , φάε ότι γουστάρεις πιες και μην πληρώνεις ..." ;;; :unsure:

Αυτα ειναι τα λεγομενα Εθνικα Σαντουιτσακια μεχρι χτες?

Τσ σαντουιτσακια που αν δεν τα φας δεν πας στη δουλεια,δεν πας στο σπιτι και δεν πας στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ?????????(ναι ισχυει χωρις να πληρωσεις διοδια δεν πας εκει απο Αθηνα)

Τα σαντουιτσακια για τα οποια πληρωσες στο παρκινγκ του χιονοδρομικου,στην εισοδο στη γονδολα,στο σαλε που εκατσες ενα λεπτο για να βγαλεις τις μποτες,πριν παρεις το λιφτ και αμεσως μολις τερματισεις την κατεβασια σου?

Γιατι αν ειναι τα ιδια σαντουιτσακια για τα οποια μιλαμε,τοτε ψηνομαι πολυ να παρω 2-3 και αν μου κουνηθει ο μαγαζατορας να φωναξω και την Αστυνομια και να τον τρεξουν λιγο μπας και μαθει.

Και οταν και εφοσον μαθει ο ιδιοκτητης,να πει σε αυτον που του νοικιαζει το μαγαζι:

"Ρε καρνταση,μηπως ειμαστε λιγο μ@@π@να@?Μηπως αισχροκερδουμε?Μηπως τους εχουμε ξετιναξει?

Δεν ψηνεσαι να αναθεωρησουμε το συμβολαιο της ενοικιασης,να ριξουμε τις τιμες για να ειναι λιγο πιο δικαιες και να μην τους τα παρουμε ολα μονοκοπανιας μπας και τους μεινει τιποτα και ερθουν και του χρονου?

Και ξερεις μωρε και κατι αλλο?Παρακατω στο χωριο εχει και ταβερνα η αδερφη μου και ενοικιαζομενα ο κουμπαρος μου...Και παραπονιουνται οτι μετα το σκι ολοι ειναι αφραγκοι και δεν αφηνουν τιποτα σε αυτους,γιατι συσσωρευεται ολο το χρημα στην τσεπη μου και στην τσεπη την δικια σου.Και να τα μαζεψουμε τι θα τα κανουμε?Αφου ετσι οπως παει μαλλον θα ερημωσει η περιοχη σε λιγα χρονια..."

Αν δεν συγκρατησετε τιποτε αλλο απο το περασμα της σημερινης ημερας... συγκρατειστε αυτο!!!

Οι σφαλιάρες "μη δημοκρατίας" πέφτουν ήδη. Δεν έχουν την μορφή σωματικής βίας (αν χρειαστεί θα ασκηθεί και αυτή), πάνε αυτά τα χρόνια.

Έχουν εγκατασταθεί οι νέοι κυβερνήτες που δεν ψήφισε κανείς. Αποφασίζουν, περικόπτουν κάνουν ότι γουστάρουν. Φυσικά με το αζημίωτο.

Μαύρες ημέρες έρχονται; Μαύρες ημέρες ήρθαν.

Οι σφαλιάρες "μη δημοκρατίας" πέφτουν ήδη. Δεν έχουν την μορφή σωματικής βίας (αν χρειαστεί θα ασκηθεί και αυτή), πάνε αυτά τα χρόνια.

Έχουν εγκατασταθεί οι νέοι κυβερνήτες που δεν ψήφισε κανείς. Αποφασίζουν, περικόπτουν κάνουν ότι γουστάρουν. Φυσικά με το αζημίωτο.

Μαύρες ημέρες έρχονται; Μαύρες ημέρες ήρθαν.

Οταν θα φτασουν εκεινες οι μερες θα το καταλαβεις...... Θα μιλας ψιθυριστα και δεν θα τολμας να εκφραζεις την γνωμη σου ΠΟΥΘΕΝΑ......

Ας μην κανουμε εντελως ΑΤΥΧΕΣ συγκρισεις......... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Έτσι είναι.

Μαύρες ημέρες δεν έρχονται. Έρχονται ημέρες στην χρωματική απόχρωση που θα έπρεπε να ήταν εδώ και 30 χρόνια, απλά θα πρέπει να ξεπληρώσουμε μέρος των ψευδαισθήσεων που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Ήδη είμαστε σε πολύ πιο ανοιχτόχρωμες ημέρες από αυτές που μας ταιριάζουν (μας φωτίζει η ΓΕΝΟΠ).

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Οταν θα φτασουν εκεινες οι μερες θα το καταλαβεις...... Θα μιλας ψιθυριστα και δεν θα τολμας να εκφραζεις την γνωμη σου ΠΟΥΘΕΝΑ......

Ας μην κανουμε εντελως ΑΤΥΧΕΣ συγκρισεις......... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!

Μα δεν χρειάζεται να φοβηθείς και να αναγκαστείς να ψιθυρίσεις. Πλέον μας έχουν φοβίσει ώστε όσο και αν φωνάζεις ο άλλος θα φοβάται να σε ακούσει. Όλη η αλήθεια είναι σε ένα χαζοκούτι 20.00-21.00 και ωωωω του θαύματος, όλη η αλήθεια είναι σε στόματα πρετεντέρηδων κ.α. ηλιοκαμένων μεταφορέων θεσμικών ψεμμάτων.

Όσον αφορά το συμβολικό άτομο ΓΟΥλΟΥΜουλου, δεν πήρε έτσι απλά το νέο σαντουιτσάδικο.

Τα έκανε τάτσι μιτσι κότσι με τους γλυψογουλουμουλουκολακες, τους τσέπωσε ζεστό παραδάκι, έφτιαξε τον γουλουμουλοσαλε με χρήματα της ψευτομαμας ψευτογκαστρωμένης ΕΕ, του δουνεκαιλαβειν κράτους του πασοκονεοδημοκρατικοπαχύσαρκου κράτους. Έβαλε και μερικά φράγκα μόνος του. Διπλασιάζει και βάλε τις τιμές των σάντουιτς και το παίζει τώρα ο ηθικος, δίκαιος επενδυτής που δίνει δουλίτσα και καθαρα σάντουιτς δεν πρέπει να τον πειράξει κανείς. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε λεπτομέρειες του τύπου, ξεκίνα να φας το σάντουιτς σκέτο και όσο δαγκώνεις θα βάζω λίγο μαρούλι, λίγη γαλοπούλα και στην τελευταία δαγκωνιά θα προλάβω να στην ψήσω.

Όσο έχει βαλτώσει αυτόν τον τόπο η πολιτική και οι πολιτικοί του, όλες αυτές τις δεκαετίες (πάνω από 150), άλλο τόσο τον έχουν βαλτώσει τα μεγάλα συμφέροντα και οι δήθεν επενδυτές που νοιάζονται για την χώρα.

Όσον αφορά το συμβολικό άτομο ΓΟΥλΟΥΜουλου, δεν πήρε έτσι απλά το νέο σαντουιτσάδικο.

Τα έκανε τάτσι μιτσι κότσι με τους γλυψογουλουμουλουκολακες, τους τσέπωσε ζεστό παραδάκι, έφτιαξε τον γουλουμουλοσαλε με χρήματα της ψευτομαμας ψευτογκαστρωμένης ΕΕ, του δουνεκαιλαβειν κράτους του πασοκονεοδημοκρατικοπαχύσαρκου κράτους. Έβαλε και μερικά φράγκα μόνος του. Διπλασιάζει και βάλε τις τιμές των σάντουιτς και το παίζει τώρα ο ηθικος, δίκαιος επενδυτής που δίνει δουλίτσα και καθαρα σάντουιτς δεν πρέπει να τον πειράξει κανείς. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε λεπτομέρειες του τύπου, ξεκίνα να φας το σάντουιτς σκέτο και όσο δαγκώνεις θα βάζω λίγο μαρούλι, λίγη γαλοπούλα και στην τελευταία δαγκωνιά θα προλάβω να στην ψήσω.

θελω να πιστευω οτι δεν γνωριζεις την υπαρξη του συγκεκριμενου ανθρωπου και του πληρωματος του woolloo moolloo(σαλε στα καλαβριτα)και για αυτο λες ''συμβολικο''.γτ ο θοδωρης αν ειχε κανει ολα τα παραπανω που λες θα τπο κραταγε το μαγαζι για δεκα χρονια ακομα.και δεν θα το εκλεινε και θα μας αφηνε ετσι στον ασσο.οποτε θα παρακαλεσω να ανακαλεσεις γτ μιλαμε για υπαρκτα περοσωπα.

.... (μας φωτίζει η ΓΕΝΟΠ).

Τώρα εσύ γιατί την πέταξες αυτήν τη λέξη;....με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας