Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
fotski

Διόδια...

Recommended Posts

ποιός σου είπε οτι δεν εχει διόδια η Γερμανία; Ή οτι δεν πληρώνεις έμμεσα οταν περνάς απο την Γερμανία;

Η Γερμανια δεν εχει(μονιμα) διοδια.Τουλαχιστον μεχρι πριν 3 μηνες.Ειναι κατι καινουριο?

Εμμεσα πληρωνεις και στην Ελλαδα μεσω τελων κυκλοφοριας και φορου καυσιμων.

Φορτηγά κτλ ανω των 12 τόννων εδω και μερικά χρόνια πληρώνουν κανονικά διόδια σε ειδικά μηχανήματα στα πρατήρια καυσίμων.Και αμα θες μην τα πληρώνεις αλλά παρακάλα να μην σου έλεγχο η B.A.G. Συν τον εξτρα φόρο στα κάυσιμα

Και για πες μου τώρα ολες αυτές οι εταιρείες (ιδιωτικές στη Γερμανία) που εχουν αναλάβει την συντήρηση η και την κατασκευή των δρόμων πως τις πληρώνουν οι Γερμαναράδες?

9-2-05020.jpg

...........εσείς φταίτε που στα Γιάννενα εριξε βροχή με τους κουβάδες

post-398-1291752425_thumb.jpg[

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

post-398-1291752425_thumb.jpg[

QUIZ

ποα ειναι η κατευθυνση κινησης των σπιτιων (του νερου ηθελα να πω 80 ) στο καθαρα αυτο μεσογειακο τοπιο της φωτογραφιας;

σας τα είπε ο άνθρωπος (vperle) παραπάνω αλλά έχετε μάθει να μην διαβάζετε και κυρίως να μην ακούτε ...

ο Όμηρος έλεγε

" ... αιδώς δ' αυ νέον άνδρα γεραίτερον εξερέεσθαι ..." (= είναι ντροπή ο νέος άνδρας να αμφισβητεί την σοφία του γηραιού)

είναι τρομερό πάντως να θέλουμε να έχουμε λόγο και σεβαστή

άποψη επί παντός επιστητού ακόμη και όσοι δεν γνωρίζουμε την τύφλα μας ... (όπως αποδεικνύεται ...)

ανοίξτε ρε κανά βιβλίο και ΔΙΑΒΑΣΤΕ και αφήστε τα πολλά λόγια ....

μπλα μπλαδες ....

ο κόσμος δεν είναι 1 + 1 = 2

:(

Edited by panpanou

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

QUIZ

ποα ειναι η κατευθυνση κινησης των σπιτιων (του νερου ηθελα να πω <_< ) στο καθαρα αυτο μεσογειακο τοπιο της φωτογραφιας;

Δεξιά; :rolleyes:

Θέλω δρόμους σωστούς, θέλω δημόσιο κοινωνικό κράτος που να μην με κλέβει, θέλω ανθρώπους ενεργητικούς και ομαδικούς.

Χωρις ιχνος προσωπικης αντιπαραθεσης........ :blink:

Θελω : Η αγαπημενη λεξη του Ελληνα....... Η αμεσως επομενη είναι η : δικαιωματα.

Σε αυτη την Χωρα, το μονο που ξερουμε είναι να γκρινιαζουμε.....

ΟΛΟΙ (βαζω κ εμενα μεσα) μας ξερουμε τα Δικαιωματα μας αλλα σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει (η δεν θελει να ξερει) τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του.

ΟΛΟΙ θελουμε να έχουμε αψογες υπηρεσιες.....Παιδεια,Υγεια,Δρόμους, Ασφαλεια, κτλ. χωρις να χρειαστει να βαλουμε το χερι μας στην τσεπη και χωρις να πληρωνουμε φραγκο.

Αν θελετε να μαθετε ποιος φταιει για την καταντια αυτης της χωρας, καλο θα κανετε να κοιταξετε τον καθρεπτη σας. (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ - το ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω....)

Ολοι μας κλεβουμε με τον ενα ή τον αλλο τροπο το Κρατος, δεν πληρωνουμε φορους, αποκριπτουμε εισοδήματα, λαμβανουμε επιδοτησεις που κανονικα δεν θα επρεπε, ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ σχεδον ποτε απο οτι αγοραζουμε κτλ........

Και φυσικα ΟΛΟΙ μας καθε 4 χρονια λιγο πριν απο τις εκλογες βριζουμε τους πολιτικους, λεμε οτι δεν θα ψηφισουμε κανενα........ Τωρα ΠΩΣ τα καταφερνουμε και 30 χρονια τωρα βγαινουν ολο οι ιδιοι κ οι ιδιοι......... Μα ειναι απλο....... γιατι οτι κ αν λεμε πριν, πανω απο την καλπη όλοι μας ψηφιζουμε για την παρτη μας (τον ταδε που θα μας κανει την ταδε εξυπηρετηση) ή για την τσεπη μας.

Τα τελευταια χρονια υπαρχει μια νεα μορφης αντιδραση.... η Αποχη!!!! Μπορει να μην ψηφιζουμε..... αλλα η γκρινια και τα θελω υπαρχουν κ παλι!!!

Το ξερετε οτι η ψηφος Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ολων?????

Το ξερετε οτι το να πληρωνουμε τους φορους μας ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ολων????

Ας κοιταξουμε λοιπον τους εαυτους μας,........ αν δεν ειμαστε ενταξει στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ μας τοτε δεν εχουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γκρινιαζουμε και να απαιτουμε Απολυτως τιποτα..........

Τωρα θα μου πειτε.....μα οι πολιτικοι φταινε........ το κρατος .......τα λαμογια...... κτλ........ Ας ειμαστε ενταξει ολοι μας με τις υποχρεωσεις μας, και ολα θα γινουν λιιιιιιιιιιγο καλυτερα σε αυτη τη χωρα σιγα σιγα......

Με ίχνος αντιπαράθεσης :

τίποτα από αυτά που περιγράφεις προσωπικά δεν κάνω. Κοιτάζω τον καθρέφτη και αισθάνομαι καλά. Εγωϊστιόκ; Ναι αλλά νιώθω ηθικός και γι αυτό φωνάζω και προσπαθώ να συμπαρασύρω φίλους και γνωστούς. δεν κλέβω για να μπορώ σε τέτοιες στιγμές να έχω δικαίωμα λόγου και δικαίωμα ράβδου (λεκτικού θέλεις; οκ λεκτικού).

quote fotski απο τοπικ οικονομικη κριση :

....και εγώ ξεκίνησα με μαύρα λεφτά. Κυρίως ο τομέα μας fidelio ήταν κάτι σαν αλλοδαπός στην οικοδομή.

Ήμουν και εγώ με ανασφάλιστη εργασία και μάλιστα για πολλά χρόνια. Τότε το μόνο που με ένοιαζε ήταν να βγαίνει κανα φράγκο να αισθάνομαι και να το παίζω αυτόνομος.

Αποφασισε ομως τι απο ΟΤΙ εγραφα εγω σε παραπανω ποστ μου δεν εκανες...... και παρεξηγηθηκες και απο πανω.... ;)

Μαυρα λεφτα = ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ φορων απο το Κρατος που σημαινει οτι ΔΕΝ ησουν ενταξει στις Υποχρεωσεις σου αλλα Τα ΔΩΡΕΑΝ δικαιωματα σου (δρομους, παιδεια, υγεια) τα θελεις :P

Πολαπλασιασε τωρα τα χρηματα που χανει το κρατος απο πολιτες σαν εσενα (ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ) και βγαλε το λογαριασμο........ ΠΟΥ να βρει χρηματα να κανει το οτιδηποτε??? Πανω απο ολους το ξαναλεω ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ γιατι εμεις ειμαστε το Κρατος. :lol:

Αλλα το μονο που ξερουμε σαν Ελληναρες ειναι να κατηγορουμε ΟΛΟΥΣ τους αλλους , Κρατος, κεφαλαιο, εταιρειες κτλ....

Τωρα θα μου πεις ....ε και τι να εκανα ο εργοδοτης δεν ηθελε να με ασφαλισει ΟΚ το δεχομαι αλλα μην παρεξηγεισαι και θιγεσαι γιατι εστω κ αθελα σου το Κρατος το εκλεψες τοτε οπως και ΟΛΟΙ μας ;)

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Έχεις περάσει επιλεκτικά κουβέντες μου και είναι απαράδεκτο, η παράγραφος τελιώνει με το : "δεν ήξερα τι μου γινόταν".

Από τότε (εδώ και πάνω από 10 χρόνια) το κράτος δεν χάνει από εμένα ούτε δραχμή.

Εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου εντάξει σε βαθμό βλακείας. Πελάτες μου να με παρακαλάνε και εγώ εκεί, να κόβω αποδείξεις σε επάγγελμα που δεν θα με πιάσουν ποτέ. Αυτό πολύ πριν γίνει το μπαμ με την κρίση. Απλά γιατί κατάλαβα κάποια πράγματα μόνος μου.

Επιμένω λοιπόν ότι δεν φταίω προσωπικά πουθενά.

παιδιά προς Θεού, δεν είναι προσωπικό το θέμα ...

δεν υπάρχει κανένας μας που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο δεν έχει αδικήσει το δημόσιο συμφέρον,

όποιος και να είναι αυτός .... (ακόμη και το σβήσιμο μιας κλήσης ....!!!)

τυχαίνει να γνωρίζω τον Φώτη και καταθέτω την αίσθηση δικαίου που έχει ...

είναι από τους ελάχιστους που γνωρίζω και είναι έτσι ....

η μεγάλη πλειονότητα των συνΕλλήνων (του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) ανήκουμε στην κατηγορία:

" ... Αυτές είναι οι αρχές μου. Αν δεν σας αρέσουν, έχω και άλλες ..."

(Groucho Marx)

το θέμα είναι να βγούμε από αυτή την κατηγορία

να αλλάξουμε μυαλό ....

Edited by panpanou

dropdown.gif

Έχεις περάσει επιλεκτικά κουβέντες μου και είναι απαράδεκτο, η παράγραφος τελιώνει με το : "δεν ήξερα τι μου γινόταν".

Από τότε (εδώ και πάνω από 10 χρόνια) το κράτος δεν χάνει από εμένα ούτε δραχμή.

Εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου εντάξει σε βαθμό βλακείας. Πελάτες μου να με παρακαλάνε και εγώ εκεί, να κόβω αποδείξεις σε επάγγελμα που δεν θα με πιάσουν ποτέ. Αυτό πολύ πριν γίνει το μπαμ με την κρίση. Απλά γιατί κατάλαβα κάποια πράγματα μόνος μου.

Επιμένω λοιπόν ότι δεν φταίω προσωπικά πουθενά.

Δεν εκανα κατι σκοπιμα. Δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να σε θιξω. Απλα να καταλαβεις την φιλοσοφια μου. ΜΠΡΑΒΟ σου ( το εννοω) και Μακαρι να υπηρχαν και αλλοι σαν κ εσενα αλλα Δυστυχως εισαι ΕΞΑΙΡΕΣΗ και σιγουρα θα το εχεις καταλαβει αυτο....... Σκεψου μονο ποσα χρηματα χανει το κρατος απο ολους μας στην διαρκεια της ζωης μας και ποσα περισσοτερα θα μπορουσε να κανει με αυτα....

Εγω επιμενω. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ. Ουτε οι Πολιτικοι, ουτε οι Πολυεθνικες ουτε ΚΑΝΕΙΣ αλλος. ΟΛΑ απο εμας εξαρτιωνται και ΟΛΑ απο εμας περνανε. Αυτο που φταιει ειναι η φιλοσοφία του Νεο-Ελληνα.... Τα θελει ΟΛΑ, Γκρινιαζει για τα ΠΑΝΤΑ, Νοιαζεται μονο για την Παρτη του και την τσεπη του, Έχει δικαιωματα αλλα ΟΧΙ υποχρεωσεις, και Φυσικα του φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τον εαυτο του..... Αν δεν αλλαξουμε νοοτροπια ΔΥΣΤΥΧΩΣ σαν χωρα ΔΕΝ παμε ΠΟΥΘΕΝΑ......

το θέμα είναι να βγούμε από αυτή την κατηγορία

να αλλάξουμε μυαλό ....

Ακριβως αυτο, αλλα δυστυχως δεν το βλεπω...... ειδικα τωρα που ειναι χειροτερα τα πραγματα.....

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Εγω επιμενω. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ. Ουτε οι Πολιτικοι.....ούτε...ούτε...

Μη λες μεγάλη κουβέντααααα!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Κάτι κάπου διάβασα περί μειώσεων στα διόδια με το νέο έτος.

Μάλιστα κάποιος αρμόδιος υπουργός ή υφυπουργός δήλωσε ότι οι σταθμοί έχουν γίνει πολύ πυκνοί και τα διόδια πολύ ακριβά.

Νομίζω πως ήταν σε κάποια από τις δωρεάν εφημερίδες που κυκλοφορούν στο metro.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Κάτι κάπου διάβασα περί μειώσεων στα διόδια με το νέο έτος.

Μάλιστα κάποιος αρμόδιος υπουργός ή υφυπουργός δήλωσε ότι οι σταθμοί έχουν γίνει πολύ πυκνοί και τα διόδια πολύ ακριβά.

Νομίζω πως ήταν σε κάποια από τις δωρεάν εφημερίδες που κυκλοφορούν στο metro.

Αποφασιστηκε συσκεψη για επαναδιαπραγματευση των τιμων των διοδιων.

Επαιξε και σε καποια κεντρικα δελτια ειδησεων

Η πολεοδομία Καπανδριτίου αποφάσισε, κάτω από την πίεση του κινήματος των εκατοντάδων χιλιάδων που αρνούνται να πληρώσουν διόδια - σπρώχνωντας τις μπάρες- να σφραγίσει τα διόδια Αφιδνών και Μαλακάσας για 1 χρόνο (έχουν περιθώριο 15 μέρες για να κάνουν ένσταση).

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/12/1-15.html

Η πολεοδομία Καπανδριτίου αποφάσισε, κάτω από την πίεση του κινήματος των εκατοντάδων χιλιάδων που αρνούνται να πληρώσουν διόδια - σπρώχνωντας τις μπάρες- να σφραγίσει τα διόδια Αφιδνών και Μαλακάσας για 1 χρόνο (έχουν περιθώριο 15 μέρες για να κάνουν ένσταση).

τα διόδια Αφιδνών και Μαλακάσας υπήρχαν εκεί που είναι τώρα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ....

είχαν ανεγερθεί και λειτουργούσαν από το ΤΕΟ (= Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας)

όταν η λειτουργία του δρόμου πέρασε στους ιδιώτες, τα υφιστάμενα κτίρια των διοδίων πέρασαν και αυτά στους ιδιώτες

οι οποίοι τα ανακαίνισαν και τα συμμαζέψανε ...

έρχεται τώρα η πολεοδομία Καπανδριτίου και αποφαίνεται ότι τα κτίρια και οι κατασκευές των διοδίων είναι παράνομες !!! :unsure:

(βεβαίως και, εφόσον είναι παράνομες, να κατεδαφιστούν και να πάνε στο διάολο ... )

οφείλει όμως η πολεοδομία Καπανδριτίου, να μας εξηγήσει που ήταν και τι έκανε τόσα χρόνια,

όταν οι ΙΔΙΕΣ κατασκευές λειτουργούσαν από το ΤΕΟ στο ίδιο μέρος ;;;

χαίρομαι πάρα πολύ που μια πολεοδομία κάνει σωστά τη δουλειά της και επισημαίνει παρανομίες στη δόμηση στη περιοχή αρμοδιότητας της ...

μακάρι η ίδια ευαισθησία και αίσθηση καθήκοντος να υπήρχε και για τις παράνομες βίλλες και χτίσματα που κατά χιλιάδες έχουν χτιστεί και χτίζονται

στην ίδια περιοχή και για τα οποία η πολεοδομία Καπανδριτίου σφυρίζει τσίφτικα ...

ο νοών νοείτω ..................... (πολλές τελίτσες ....) :P

dropdown.gif

επίσης παρατηρώ ότι στο περιβόητο blog των επιτροπών "αγώνα", εξαφανίστηκαν τα "Ποιοι είμαστε" "τηλέφωνα και mails"

"Πρότυπο μήνυσης " κλπ κλπ τα οποία απλόχερα φαινόντουσαν στην αρχή του "αγώνα" ....

τι έγινε;

μπας και θα βάλουμε κουκούλες σε λίγο;

αν ο "αγώνας " είναι σύννομος, γιατί είναι ανώνυμος;

επαναλαμβάνω ότι η δική μου αντίρρηση έγκειται στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι συμπατριώτες μας που είναι αντίθετοι

στην πληρωμή διοδίων, οι οποίες είναι παράνομες και συνιστούν αυτοδικία ...

υποθέτω ότι την οριστική λύση θα τη δώσει η δικαστική απόφαση, όταν θα τελεσιδικήσει

η αγωγή που έχει υποβληθεί κατά των "διαμαρτυρομένων" πολιτών από τις θιγόμενες εταιρίες ....

μέχρι τότε οφείλουμε όλοι να είμαστε υπάκουοι σε αυτό που προβλέπει ο Νόμος ...

Νόμος είναι αυτό που έχει ψηφιστεί από την νομοθετική εξουσία και ο Νόμος είναι πάνω από όλους μας .....

και βέβαια ο Νόμος δεν ερμηνεύεται κατά το δοκούν ή κατά πως συμφέρει τον καθένα μας ...

δεν μπορεί εμείς να παραβιάζουμε τον νόμο μη πληρώνοντας αυτό που έχουμε υποχρέωση να πληρώσουμε εκ νόμου

για την κατασκευή και συντήρηση του δρόμου, και από την άλλη να επικαλούμαστε τον νόμο, όταν οι υπάλληλοι των διοδίων κάνουν την δουλειά τους ....

τέλος Νόμος δεν είναι το δίκιο του εργάτη .... όπως αφελώς προσπαθεί να μας πείσει το γνωστό κόμμα ....

είναι κάτι παραπέρα απ' αυτό και λίγο πιο σύνθετο ....

αλλά θέλει μυαλό για να το καταλάβεις ..... :unsure:

Edited by panpanou

dropdown.gif

ο Νόμος είναι πάνω από όλους μας .....

Ετσι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ειναι Πανο...αλλα δεν...

Καποιους δεν τους αγγιζει καθολου :unsure:

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/12/1-15.html

Τα διόδια σφραγίστηκαν ως αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές και όχι συνεπεία του αγώνα. Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

Ετσι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ειναι Πανο...αλλα δεν...

Καποιους δεν τους αγγιζει καθολου :unsure:

συμφωνώ Γιώργο απόλυτα ....

μάλλον γι' αυτό θα έπρεπε να φωνάζουμε και όχι για τα διόδια ...

πχ τι νόημα έχει ύπαρξη της βουλευτικής ασυλίας στις μέρες μας;

(όταν εφευρέθηκε είχε το νόημα να προστατεψει τους βουλευτές στην άσκηση του έργου τους σε συνθήκες "ημι-δημοκρατίας" ...)

τώρα γιατί συνεχίζει να υπάρχει ;

δεν υφίσταται πουθενά στον κόσμο !!

το πανεπιστημιακό άσυλο γιατί υπάρχει και κυοφορεί την αλητεία που βλέπουμε κάθε λίγο και λιγάκι ;

η εκκλησία γιατί δεν χωρίζεται από το κράτος και δεν φορολογείται η τεράστια περιουσία της ;

γιατί δεν καταργείται η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων ώστε να είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στην εργασία μας όπως προβλέπει το σύνταγμα ;

γι αυτά θα έπρεπε να φωνάζουμε, όπως ΚΑΙ για τα διόδια

αλλά όχι να παρανομούμε

διότι μετά θα έρθει το χάος

dropdown.gif

Δυστυχως φιλε Πανο το χαος εχει δρομολογηθει και το λεωφορειο του εχει ξεκινησει απο την αφετηρια...

Μην κοιτας το φορουμ εδω που ειναι χαρουμενο στη χιονοκοσμαρα του... σε αλλα φορουμ που συμμετεχω (..και δεν ξερω για ποσο ακομα), γινεται το ελα να δεις... Με ιστοριες συνομωσιας, πολλα τραγελαφικα, παραθεσεις απο περιθωριακα blog, το Al Jazeera... :rolleyes: ... λες και ειναι αληθειες, που μας φερνουν οι 'ψαγμενοι' με ενα λινκ.

Χθες μαλιστα, γνωστος κοτζαμπασης καποιου φορουμ, (που ειναι μελος και ο Διονυσης...). μου αφαιρεσε ...την Ελληνικη ιθαγενεια!... για τα γραφομενα μου. Που δεν ειναι διαφορετικα απο αυτα που γραφω εδω (περι Μνημονιου, οικονομιας κλπ..).

...και κατα ποσο σκεφτεσαι οχι σαν Ελληνας που σιγουρα δεν σκεφτεσαι αλλα σαν απλος πολιτης...

..και οταν διαμαρτυρηθηκα...

Δεν σε χαρακτηρισα Μακη μονος σου με οσα λες λιγο πριν χαρακτηριστικες,

Να δουμε ποτε θα στησουν 'Επιτροπες Ελληνικοτητος', να αποδειξεις δηλαδη οτι εισαι κατα 64/64 Ελληνας... και πιστοποιητικα Ελληνοφροσυνης (κατα τα παλαι ποτε πιστοποιητικα κοινωνικων φρονηματων, πιστοποιητικα εθνικοφροσυνης, δηλωσεις αποκηρυξης και παει λεοντας...).

Δυστυχως η ελειψη παιδειας, κουλτουρας και πολιτικης αγωγης ειναι πιθανον να φερει καρπους... πικρους καρπους... που οι παλιοτεροι γευτηκαμε...

Φιλικα

ΜακηςΜ

επίσης παρατηρώ ότι στο περιβόητο blog των επιτροπών "αγώνα", εξαφανίστηκαν τα "Ποιοι είμαστε" "τηλέφωνα και mails"

"Πρότυπο μήνυσης " κλπ κλπ τα οποία απλόχερα φαινόντουσαν στην αρχή του "αγώνα" ....

τι έγινε;

μπας και θα βάλουμε κουκούλες σε λίγο;

αν ο "αγώνας " είναι σύννομος, γιατί είναι ανώνυμος

Πανπανου τι λες?

Αληθεια τωρα...

Σε παρακαλω δες καλυτερα

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Τα διόδια σφραγίστηκαν ως αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές και όχι συνεπεία του αγώνα. Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

Τα διοδια σφραγιστηκαν για αυτο το λογο ναι.Δεν θα ειχα ξεκινησει τετοιες διαδικασιες αν δεν γινοντουσαν πρωτα καποιες καταγγελιες.Επωνυμα.Απο ανθρωπους που αγωνιζονται εναντια στα διοδια.

Και εδω απανταω στην ερωτηση του Πανπανου που λεει,

"οφείλει όμως η πολεοδομία Καπανδριτίου, να μας εξηγήσει που ήταν και τι έκανε τόσα χρόνια,

όταν οι ΙΔΙΕΣ κατασκευές λειτουργούσαν από το ΤΕΟ στο ίδιο μέρος ;;;"

Η πολεοδομια παντα εκει ηταν οπως ολες οι υπηρεσιες σε αυτη τη χωρα.Αδρανης.

Οι πολιτες αυτης της χωρας ομως,πλεον δεν ειναι.

Πανπανου τι λες?

Αληθεια τωρα...

Σε παρακαλω δες καλυτερα

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

χθες το βράδυ, την ώρα που έγραφα το ποστ δεν άνοιγε κανένα λινκ

χαίρομαι που όντως υπάρχουν στη θέση τους

ο Βολταίρος έλεγε "Διαφωνώ με ό,τι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες"

Η πολεοδομια παντα εκει ηταν οπως ολες οι υπηρεσιες σε αυτη τη χωρα. Αδρανης.

Οι πολιτες αυτης της χωρας ομως,πλεον δεν ειναι.

βεβαίως και δεν είναι αδρανείς, ούτε πρέπει να είναι

αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους α λα Φαρ Ουέστ ...

δεν παραβιάζουν τον νόμο, δεν καταστρέφουν περιουσίες ούτε δέρνουν κόσμο (πολιτικούς ή άλλους ....)

διότι με την λογική αυτή κι εγώ μπορώ να σταθώ με ένα πιστόλι 100 μέτρα παρακάτω από τα διόδια

και να σε πυροβολήσω λέγοντας σου : " ρε τσόγλανε γιατί δεν συνεισφέρεις κι εσύ στην συντήρηση του δρόμου

και αφήνεις εμένα να πληρώνω μονάχο μου ενώ χρησιμοποιείς κι εσύ τον δρόμο ;;;..."

και άμα με ρωτήσει κανένας και μου πει "...μα τον σκότωσες ...!!!"

θα απαντήσω "... αυτός είναι ο δικός ΜΟΥ νόμος ....!!!"

κόλαση δλδ ....

αναλογίζεσαι τι θα γίνει αν όλοι αρχίσουμε να λειτουργούμε με αυτό το καθεστώς και να διοχετεύουμε την οργή μας στην αυτοδικία ....

Edited by panpanou

dropdown.gif

Οι έξι αποφάσεις της πολεοδομίας Καπανδριτίου, με ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου 2010, που έχει στα χέρια της η «Ε», αφορούν τον μετωπικό σταθμό διοδίων Αφιδνών, τους πλευρικούς στο Καπανδρίτι και τη Μαλακάσα, καθώς και το διώροφο κτήριο γραφείων μαζί με προκατασκευασμένο οικίσκο στον παράδρομο της εθνικής οδού, κοντά στις Αφίδνες. Η κοινοπραξία έχει περιθώριο 15 ημερών να υποβάλει ένσταση, η οποία αν δεν γίνει δεκτή συνεπάγεται το κλείσιμο των εγκαταστάσεων για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Η κοινοπραξία υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι του 2009 προχώρησε σε ανακαίνιση σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις και επιπλέον ότι οι εργασίες καλύπτονται από τη σύμβαση του αυτοκινητόδορμου. Η πολεοδομία όμως επιμένει ότι απαιτείται έκδοση οικοδομικής άδειας και επιπλέον αποκάλυψε ότι και οι αρχικές εγκαταστάσεις είχαν κατασκευαστεί παράνομα από το Δημόσιο και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, τις χαρακτηρίζει μάλιστα «αυθαίρετα μεγάλης περιβαλλοντικής επιβάρυνσης» και επέβαλε πρόστιμο 3.359 ευρώ για κάθε παράνομο τετραγωνικό. Εκτός από την πολεοδομία, οι επιθεωρητές περιβάλλοντος έχουν ζητήσει από την κοινοπραξία να καταθέσει τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τις κατασκευές.

Χ.ΤΖ.

πηγή: Ελευθεροτυπία

Η πολεοδομία όμως επιμένει ότι απαιτείται έκδοση οικοδομικής άδειας και επιπλέον αποκάλυψε ότι και οι αρχικές εγκαταστάσεις είχαν κατασκευαστεί παράνομα από το Δημόσιο και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, τις χαρακτηρίζει μάλιστα «αυθαίρετα μεγάλης περιβαλλοντικής επιβάρυνσης» και επέβαλε πρόστιμο 3.359 ευρώ για κάθε παράνομο τετραγωνικό.

χαχαχαχαχα .....

(γελάμε τώρα ή να περιμένω ;;;:lol::lol:

" ... Η πολεοδομία αποκάλυψε ότι και οι αρχικές εγκαταστάσεις είχαν κατασκευαστεί παράνομα από το Δημόσιο και το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, και τις χαρακτηρίζει μάλιστα «αυθαίρετα μεγάλης περιβαλλοντικής επιβάρυνσης»..."

σωπάτε ρε ... χαχαχαχαχα .... το Δημόσιο εναντίον του Δημοσίου ....

ρε καλώς τους .....

καλά ξυπνητούρια ρε παιδιά ....

dropdown.gif