Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

Κατα τα αλλα κάτι ουρανοκατέβατα trobonia violia και τα σχετικά είναι για γέλια και για κλάματα παρέα

πολύ φιλικά Γιώργος Πετρόπουλος

ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ violi, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ.

ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.

ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

QUOTE (mainalo @ Jan 15 2011, 08:29 PM)

Κατα τα αλλα κάτι ουρανοκατέβατα trobonia violia και τα σχετικά είναι για γέλια και για κλάματα παρέα

Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι για γέλια και για κλάματα..

Κύριε Πετρόπουλε σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και θα σε παρακαλέσω να μην βγάζεις τόσο γρήγορα συμπεράσματα διότι δεν γνωρίζεις ποιος είμαι . Τα τελευταία 8 χρόνια που ασχολούμαι με την χιονοδρομία και ειδικά με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων μπορεί να έχω καλύτερη άποψη για το τι συμβαίνει στο βουνό. Αν θές ακόμα καλύτερα … τι γινόταν με την προηγούμενη διοίκηση και τι συμβαίνει με την νέα διοίκηση.

Υ.Γ Το ΤΡΟΒΟΝΙ δεν τον/την γνωρίζω !!! Βεβαίως θα ήθελα να βρεθούμε στο βουνό και να γνωριστώ από κοντά.

Το μόνο σίγουρο , δεν είμαι ουρανοκατέβατος !!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Edited by violi

γιατί εμένα μου φαίνονται αστείες όλες αυτές οι φωτό?

πλέον να βγάζεις φωτό με αυτούς είναι ντροπή....

μέχρι να τις βάλεις ειχα σχηματίσει άλλη γνώμη..

για μένα βγάλτες..

Spanti, εισαι καινουριος στο φορουμ και προφανως δεν εχεις και πειρα οσον αφορα τις δραστηριοτητες του Συλλογου.

Ας αρχισουμε απο τους 'αυτους'...

'Αυτοι' ειναι οι εκαστοτε υφυπουργοι/υπουργοι Τουρισμου, τα πολιτικα αφεντικα του ΕΟΤ.

"Αυτοι' μπορουν να κλεισουν με ενα υπηρεσιακο σημειωμα ΟΛΑ τα ΧΚ της χωρας, γιατι:

α) Δεν εχουν το νομιμο σημα λειτουργιας

β) Τα περισσοτερα δεν εχουν νομιμες πολεοδομικες αδειες για μερικες, η ολες τις κατασκευες που διαχειριζονται

γ) Γιατι υπαρχουν νομικα κωλυμματα χρησης γης στα περισσοτερα απο αυτα

δ) Γιατι πολλα απο αυτα ειναι ελειμματικα και βασιζονται σε κρατικη υποστηριξη για να βγαλουν τη σαιζον (και τωρα σε εποχη 'κρισης').

'Αυτοι' ειναι πολιτικες τοποθετησεις/επιλογες που ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και παντελως ασχετοι με τη χιονοδρομια.

'Αυτοι' ομως κρατουν τα κλειδια.

Ο Συλλογος μας ενσυνηδειτα απεχει απο οποιαδηποτε πολιτικη τοποθετηση. Επισης, ενσυνηδειτα, εδω και αρκετα χρονια, αποφασισε να αποφυγει πολιτικες αντιπαραθεσης, αλλα αντιδιαμετρικα, να προσπαθησει να βρει κοινο εδαφος και κοινο συμφερον με τους θεσμικους συνομιλητες του (Πολιτεια, ΧΚ) για να υποστηριξει τα συμφεροντα του Ελληνα Χιονοδρομου.

Στην πορεια, πρεπει να 'μορφωσει' και να 'ανοιξει' τα ματια στους 'ασχετους'. 'Αυτους'...

Για παραδειγμα:

Ο υπουργος Τουρισμου βλεπει το ΧΚΠαρνασσου, το οποιο ανηκει στην δικαιοδοσια του. Ειναι το ρημαδι ελειμματικο, παρωχημενης εποχης και με ενα σωρο προβληματα και αγκυλωσεις που του κληροδοτησε η ιστορια του και το εκαστοτε πολιτικο κατεστημενο. Εκ πρωτης οψεως φαινεται σαν ενα χαμενο παιχνιδι... Και σιγουρα θα του φωναζει ο Παπακωνσταντινου για περικοπες... Γιατι να μην το κλεισει το ρημαδι και να σταματησει η αιμορραγια;

Εμεις του παρουσιαζουμε μια διαφορετικη και πολυ πιο ελπιδοφορα εικονα.

α) Το ΧΚΠ παρεχει αμεσα θεσεις εργασιας στην περιοχη

β) Το ΧΚΠ παρεχει εμμεσα, πολλαπλασιες θεσεις εργασιας στην γυρω περιοχη, της οποιας πελατες ειμαστε εμεις οι χιονοδρομοι.

γ) Το ΧΚΠ επιτρεπει, ως πολος ελξης της περιοχης, την αναπτυξη μη ελειμματικων επιχειρησεων ιδιωτικου χαρακτηρα (αυτο κι αν ειναι σπανιο στις μερες μας), απο τις οποιες το Δημοσιο εχει αμεσα (φοροι, ΦΠΑ) και εμμεσα (ασφαλιστικες εισφορες) κερδη.

δ) Το ΧΚΠ, ως πολος ελξης της περιοχης, εχει κανει της μοδας, νομιμες και παρανομες βιλλες, πανωσηκωματα σε οικοδομες κλπ των οποιων τα αμεσα κερδη απο τις μεταβιβασεις οικοπεδων, αδειες, ΦΠΑ κλπ ειναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ της χασουρας απο την λειτουργια του ΧΚ. Συμφερει το Δημοσιο να σφαξει την χηνα με τα χρυσα αυγα;

ε) Εχουμε προτασεις επιλυσης των νομικων προβληματων των ΧΚ.

ζ) Εχουμε προτασεις επεκτασης των ΧΚ, ωστε να εξασφαλισθει η βιωσιμοτητα και η καλη λειτουργια τους στο μελλον, χωρις αμεσες, ουτε σημαντικες επενδυσεις απο την πλευρα του μπατηρημενου κρατους. Οι οποιες θα φερουν και νεες ιδιωτικες επενδυσεις στην περιοχη, και θεσεις εργασιας, και φορους και αδειες και... και... και...

Αυτα ομως, 'καποιος' πρεπει να τα πει σε 'αυτους'. Και στους επομενους 'αυτους'. Και αλλους παρομοιους με 'αυτους' (ΥΠΕΧΩΔΕ, ΥΠΕΚΑ, Υπ. Αγροτικης Αναπτυξης, Υποργειο Παιδειας και Θρησκευματων και ενα σωρο αλλα). Αυτος ο 'καποιος' ειναι θεσμικος συνομιλητης. Δεν υπαρχει καμμια ντροπη σ'αυτο. Αντιθετα υπαρχει τιμη! Αυτος ο καποιος το κανει εθελοντικα, με τον προσωπικο κοπο και χρονο του, για τους σκοπους του Συλλογου και την βελτιωση της Ελληνικης Χιονοδρομιας.

Αυτος ο 'καποιος' κατα καιρους ηταν ο Αλεξης Λυγγιτσος, η Ολγα Κοτσινα, ο Σωτηρης Γιαννοπουλος, ακομη καναδυο φορες και ο υπογραφων ΜακηςΜ.

Και δεν αξιζουμε ρε μεγαλε την απαξιωση και το ντροπιασμα απο σενα!!! :rolleyes:

Ο Σωτηρης Γιαννοπουλος ειναι επι πλεον δημοσιογραφος. Ειναι η δουλεια του (αν και στην Ελλαδα δεν ειναι γνωστο στο συναφι του), σαν δημοσιογραφος να συνομιλει με τους παντες, να μεταφερει πληροφοριες χωρις δικο του σχολιασμο, χρωματισμο και προσωπικες γνωμες. Ναι, ειναι κατι που η δημοσιογραφια στα ΜΜΕ δεν μας εχει συνηθισει...thumbsdown.gif

Επισης δεν ειναι ντροπη, αλλα τιμη να κανει καποιος τη δουλεια του σωστα σαν καλος επαγγελματιας!!!

Λογω της ιδιοτητας του σαν δημοσιογραφος, ο Σωτηρης Γιαννοπουλος εχει πολλες γνωριμιες στο χωρο. Ειχε την καλωσυνη και το μερακι να ανοιξει καποιες απο τις πορτες επαφης, οταν ο Συλλογος το χρειαστηκε και μαλιστα να ενωσει την φωνη του με τη δικη μας, κατι που μεταξυ μας ειναι αντιδεοντολογικο σαν δημοσιαγραφος, αλλα ειναι μια σταση θαρραλεα και εντιμη, γιατι οι θεσεις μας ειναι λογικες και δικαιες.

Αυτο δεν ειναι ντροπη, αλλα τιμη!!! Τοσο για τον Σωτηρη, οσο και για τους θεσμικους αντιπροσωπους του Συλλογου.

Προσωπικα, οταν καλουμαι να αντιπροσωπευσω το Συλλογο (εχει συμβει κι αυτο μερικες φορες...), αφηνω τις προσωπικες μου γνωμες, πολιτικες μου πεποιθησεις, συμπαθειες και αντιπαθειες στο σπιτι.

Φοραω το κουστουμι και τη γραββατα που εχω για γαμους και κηδειες και παω να κανω ο,τι καλυτερο μπορω για το Συλλογο και τους σκοπους του.

Τις πολιτικες πεποιθησεις και τις συμπαθειες/αντιπαθειες που ο καθενας εχει, τις βαζεις μπροστα οταν πας να ψηφισεις, οταν πας σε πορεια, οταν πας να πεταξεις μολοτοφ στο αυτοκινητο καποιου απο 'αυτους'. Για τον εαυτο σου και με προσωπικη σου ευθυνη...heat.gif

Καταλαβαινομαστε;cool5.gif

On topic:

Aναφορικα με τα γραφομενα του Mainalo για τις τεχνικες γνωσεις και τη θεση του Σωτηρη:

Χωρις να μπω σε πολλες λεπτομερειες, αυτο που εχει σχεση με τη θεση και την παραιτηση του Σωτηρη ειναι το εξης:

Οταν εισαι 'εκπροσωπος Τυπου', ουσιαστικα εκπροσωπος του Χιονοδρομικου δεν κατεχεις μια θεση που θεσμικα λεει ψεμματα, ασχετως αν οι διαφοροι εκπροσωποι στις μερες μας το ψεμμα και την διαστρεβλωση της αληθειας την εχουν αναγαγει σε επιστημη.

Λοιπον εφ'οσον ο Σωτηρης διεπιστωσε οτι το Team που επρεπε να εκπροσωπησει δεν του ενεπνεε την οφειλομενη εμπιστοσυνη, εκανε το (κατα τη γνωμη μου) σωστο και αντρικειο. Εδωσε την παραιτηση του εξηγωντας τους λογους του.

Η δημοσιοποιηση της και η χρηση της για διαφορετικους σκοπους δεν ειναι (κατα τεκμηριον) δουλεια του Σωτηρη, αλλα ιδιον της Βυζαντινης πολιτικης που παιζει, οπου υπαρχει ενα Συμβουλιο/Κυβερνηση/Αυλη με συμπολιτευση και αντιπολιτευση.

Φιλικα

ΜακηςΜ

φίλε μάκη καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και πραγματικά ζητάω συγνώμη αν θίχτηκες προσωπικα..

αλλά θέλω να μου προσάψεις 2 ελαφρυντικά..

βλέποντας κάποιος αυτές τις φωτογραφίες με όλα τα πολιτικά λαμόγια

1ον δεν ξέρει ως τι ήταν παρών ο φίλος Σωτήρης.με ποιια ιδιότητα..ως υπεύθυνος τύπου του ΧΚΚ ή ώς σκιέρ φίλος χιονοδρόμος του snowclub?

2ον έχω την υποψία και δεν μου απαντάει κανείς..ήταν πολιτική θέση αυτή που κατείχε ο φίλος μας στο ΧΚΚ?η απάντηση είναι ή ναι ή όχι

γιατί εφόσον ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει πολλά από χιονοδρομικές καταστάσεις,πως γίνεται να προτιμάται από 'αυτους'?

σαν να βάζεις εμένα διευθύνοντα σύμβουλο σε ΧΚ..

Γιώργο καλά τα λες, οι γνώσεις μου είναι λίγες! Τρόμαξα όμως όταν συνειδητοποίησα ότι είχα περισσότερες γνώσεις από τη διοίκηση του ΧΚΚ! Και βέβαια το ζητούμενο δεν είναι να έχει γνώσεις ο δ/νων σύμβουλος.

Όμως εάν πρόσεξες από την επιστολή μου (τουλάχιστον μέχρι την παραίτησή μου) δεν φρόντισε ο δ/νων σύμβουλος να προσλάβει ένα τέτοιο άτομο! Το πρόβλημά μου λοιπόν ήταν ότι δεν υπήρχε ένα τέτοιο άτομο. Άτομο το οποίο όπως γνωρίζεις προβλέπεται και από τη νομοθεσία με ΦΕΚ του 2006!!! Μπορεί να μη γνωρίζω πολλά τεχνικά όπως λες αλλά έχω διαβάσει και γνωρίζω πολύ καλά τη νομοθεσία για τα Χ/Κ, γι αυτό και με βλέπεις συχνά ομιλητή σε επίσημες από το Υπουργείο Τουρισμού ημερίδες και φόρουμ για τη χιονοδρομία.

και μια ερώτηση ακόμα...αν η θέση του διευθύνοντα συμβούλου χρειάζεται μόνο νομικές γνώσεις γιατί δεν επιλέγουν κάποιον δικηγόρο?αλλά αυτός λέγεται εξ'ορισμού Νομικός σύμβουλος...οπότε με ποια ιδιότητα επιλέγεται κάποιος ως διευθύνων σύμβουλος?βάσει εμπειρίας?βάσει πτυχίου?βάσει πολιτικών γνωριμιών?

επίσης γιατί δεν γνωρίζω...εφόσον το υπόλοιπο ΔΣ και κρίνοντας από τα λεγόμενα του Σωτήρη είναι πέρα για πέρα άσχετοι πως είναι τοποθετημένοι σε αυτές τις θέσεις..?

αυτή την στιγμή απορίες λύνω...

και ναι για μένα είναι ντροπή να βγάζεις και να επιδεικνύεις φωτογραφίες με λαμόγια..

Spanti τι να πω με κάλυψε ο MakisM!

Βρε Spanti σε ποια χώρα ζεις;; Όπως λειτουργούν όλες οι δημοτικές/δημόσιες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έτσι λειτουργεί και το ΧΚΚ...

Πότε χρειάστηκαν σε αυτή τη χώρα κρίτηρια και προσόντα για να διοριστεί κάποιος διευθύνων σύμβουλος ή για να είναι μέλος σε ένα Δ.Σ.;;

Και για να είμαστε δίκαιοι. Σημασία δεν έχει με ποιους συναλλάσσεσαι αλλά ποια είναι τα κίνητρά σου...

Αυτό που μπορείς να κάνεις λοιπόν είναι προσπαθήσεις να καταλάβεις τι κίνητρα έχει ο καθένας που γράφει εδώ μέσα...

Μικρογραφία της κοινωνίας είναι και ο χώρος της χιονοδρομίας στην Ελλάδα.... και όπως θα διαπιστώσεις της κακής της πλευράς....

Φιλικά...

Edited by KSpecial

φίλε μάκη καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και πραγματικά ζητάω συγνώμη αν θίχτηκες προσωπικα..

αλλά θέλω να μου προσάψεις 2 ελαφρυντικά..

βλέποντας κάποιος αυτές τις φωτογραφίες με όλα τα πολιτικά λαμόγια

1ον δεν ξέρει ως τι ήταν παρών ο φίλος Σωτήρης.με ποιια ιδιότητα..ως υπεύθυνος τύπου του ΧΚΚ ή ώς σκιέρ φίλος χιονοδρόμος του snowclub?

2ον έχω την υποψία και δεν μου απαντάει κανείς..ήταν πολιτική θέση αυτή που κατείχε ο φίλος μας στο ΧΚΚ?η απάντηση είναι ή ναι ή όχι

γιατί εφόσον ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει πολλά από χιονοδρομικές καταστάσεις,πως γίνεται να προτιμάται από 'αυτους'?

σαν να βάζεις εμένα διευθύνοντα σύμβουλο σε ΧΚ..

και μια ερώτηση ακόμα...αν η θέση του διευθύνοντα συμβούλου χρειάζεται μόνο νομικές γνώσεις γιατί δεν επιλέγουν κάποιον δικηγόρο?αλλά αυτός λέγεται εξ'ορισμού Νομικός σύμβουλος...οπότε με ποια ιδιότητα επιλέγεται κάποιος ως διευθύνων σύμβουλος?βάσει εμπειρίας?βάσει πτυχίου?βάσει πολιτικών γνωριμιών?

επίσης γιατί δεν γνωρίζω...εφόσον το υπόλοιπο ΔΣ και κρίνοντας από τα λεγόμενα του Σωτήρη είναι πέρα για πέρα άσχετοι πως είναι τοποθετημένοι σε αυτές τις θέσεις..?

αυτή την στιγμή απορίες λύνω...

και ναι για μένα είναι ντροπή να βγάζεις και να επιδεικνύεις φωτογραφίες με λαμόγια..

Μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα το κατεβατο μου και γι'αυτο δεν παιρνεις ελαφρυντικα! :rolleyes:

Το οτι εσυ βλεπεις 'λαμογια' ειναι προσωπικη σου γνωμη και πολιτικη τοποθετηση. Οσον αφορα τον ΕΣΤΧ, αυτες ειναι αδιαφορες και αχρηστες.

Εμεις βλεπουμε θεσμικο συνομιλητη, τον (υφ)υπουργο Τουρισμου! Δεν μας ενδιαφερει αν στην προσωπικη του ζωη ειναι σατανιστης, παιδοφιλος η εμπορος ναρκωτικων (δεν υπαινισσομαι οτι καποιος απο αυτους ειναι... για παραδειγμα λεμε).

Ο Σωτηρης Γιαννοπουλος συνομιλησε με ολους τους Υπ. Τουρισμου, επι σειραν ετων (μεχρι και με τον Αβραμοπουλο το 2004) σαν δημοσιογραφος του χιονοδρομικου χωρου, εκδοτης του περιοδικου Greek Ski Resorts, ως ωφειλε επαγγελματικα να το κανει. Ειχε την καλωσυνη και το μερακι, καποιες απο αυτες τις φορες να εχει συγχρονως και δημοσια και την ιδιοτητα του μελους του ΕΣΤΧ/Συμβουλου παρα τω ΔΣ ΕΣΤΧ.

Αν υπαρχει καπου ντροπη, ειναι στην επιμονη στην προσωπικη σου αποψη να απαξιωνεις προσωπα με πολλη μεγαλυτερη προσφορα στην Ελληνικη Χιονοδρομια απο τους περισσοτερους.

Nα τον ακούτε τον από πάνω....λέει σοφές κουβέντες αλλά μήν τον αναγκάζετε να το κάνει συνέχεια!Μας υποτιμά αυτό! :rolleyes:

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

φίλε Μάκη όταν λέω λαμόγια κρίνω πολιτικό έργο...όχι αν είναι παιδόφιλοι παιδεραστές ανώμαλοι(δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή)...

φορολογούμενος πολίτης είμαι και συγκεκριμένα ο Σπηλιωτόπουλος επειδή ξέρω και όχι επειδή έχω ακούσει έκανε χοντράδες στο υπουργείο τουρισμού..

αλλά δεν έχεις καταλάβει κάτι....όταν έχεις φωτογραφία με έναν που είναι λαμόγιο όλοι οι παρευρισκόμενοι στην φωτογραφία λασπώνονται σαν προσωπικότητες...εσύ νομίζεις ότι λέω τον Σωτήρη λαμόγιο...καμία σχέση..τον σωτήρη δεν τον ξέρω..

επίσης βλέπω ότι αποφεύγεις να απαντήσεις αν ήταν πολιτική θέση η θέση που κατείχε ο Σωτήρης στο ΧΚΚ...

αλλά ο Kspecial ήταν διαφωτιστικότατος..

1. Αυτό κατάλαβες? Δεν το είπα πουθενά, η θέση του δ/ντα συμβούλου είναι απλά θέση μάνατζερ. Ομως η θέση του υπεύθυνου λειτουργίας του Χ/Κ είναι κάποια άλλα πράγματα που έχουν σχέση με τη χιονοδρομία και που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Συμπέρασμα, παίρνεις ένα τέτοιον άνθρωπο στο χιονοδρομικό σου και κοιμάσαι ήσυχος! Αυτό είναι και το ζουμί της επιστολής μου.

2. Αυτά "τα λαμόγια" φίλε μου έχουν διατελέσει ή διατελούν υπουργοί τουρισμού. Φρόντισε στις επόμενες εκλογές με τη ψήφο σου να μας απαλλάξεις από αυτούς! Εαν δεν το κάνεις θα με αναγκάζεις να εξακολουθώ να συναντιέμαι με αυτούς!

3. Και κάτι τελευταίο και δεν ξαναασχολούμε πια γιατί με κούρασε! Εχω στείλει μια επιστολή και καταγγέλω κάποια πράγματα (που μπορεί να είναι και λάθος, άνθρωπος έιμαι δεν έχω το αλάθητο). Καλούμαι λοιπόν εδω μέσα να λογοδοτήσω γιατί το έκανα ή να απαντήσω εγώ αντί αυτών στους οποίους προορίζονταν η επιστολή μου?

Εαν είναι δυνατόν, ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Από δω και πέρα από μένα ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ.

τουλάχιστον μην βγάζεις και φωτογραφίες :rolleyes:

Edited by Spanti

...

επίσης βλέπω ότι αποφεύγεις να απαντήσεις αν ήταν πολιτική θέση η θέση που κατείχε ο Σωτήρης στο ΧΚΚ...

Τελικα αν εδινες τις Αμερικανικες εξετασεις για πανεπιστημιο, στο Critical Reading θα ειχες αποτυχει παταγωδως.

Ακομη δεν εχεις καταλαβει οτι για ενα διμηνο ο Σωτηρης ηταν Υπευθυνος Τυπου στο ΧΚΚ και οχι ο Διευθυνων Συμβουλος; Υπευθυνος Τυπου και Δημοσιων Σχεσεων ειναι μια εμμισθη υπαλληλικη θεση. Δεν ειναι πολιτικος διορισμος (αν και κακα τα ψεμματα, στις χαωδεις ΑΕ που διαχειριζονται τα ΧΚ, αμφιβαλλω αν σε παρομοια θεση, αλλου, ειναι κανεις δημοσιογραφος η επαγγελματιας Δημοσιων Σχεσεων..).

Προσπαθω παντα να απαντησω στα καιρια ερωτηματα καποιου συνομιλητη μου, και κανεις δεν μου προσαπτει ευκολα φυγομαχια, οτι αποφευγω να απαντησω η οτι λεω ψεμματα. Δεν θα ηταν δοκιμο να κανεις εσυ την αρχη... :rolleyes:

αλλά δεν έχεις καταλάβει κάτι....όταν έχεις φωτογραφία με έναν που είναι λαμόγιο όλοι οι παρευρισκόμενοι στην φωτογραφία λασπώνονται σαν προσωπικότητες...εσύ νομίζεις ότι λέω τον Σωτήρη λαμόγιο...καμία σχέση..τον σωτήρη δεν τον ξέρω..

Εγώ όμως γιατί πιστεύω ότι δε διάβασες προσεκτικά αυτά που έγραψα;

ΔΕ συμφωνώ μαζί σου... Σου είπα εξάλλου σημασία δεν έχει με ποιους μιλάς (για να "λασπώνεσαι") σημασία έχουν τα κίνητρά σου... Μην τα ισοπεδώνουμε πια όλα...

Όσο για πολιτικές θέσεις... αυτές αφορούν τα Δ.Σ. και διευθύνοντες όπως ρητά έγραψα.

Ας μείνουμε στα ουσιώδη....

Κspecial διαφωτιστικότατος ως προς το καθεστώς που διοικεί το ΧΚΚ...

επίσης παίδες δεν φταίω εγώ που σε κάθε σελίδα διαβάζω και μια ξεχωριστή ιδιότητα του Σωτήρη...ο ένας τον λέει υπεύθυνο χιονοδρομικού κέντρου ο άλλος υπέυθυνο τύπου και ο άλλος διευθύνοντα σύμβουλο..

η μία ιδιότητα και το πως αποκτήθηκε απέχει αιώνες από την άλλη..για αυτό και ρωτούσα αν ήταν πολιτική θέση ή όχι

ζητώ συγνώμη φίλε Μάκη για το σχόλιό μου περί φυγομαχίας αλλά έτσι φάνηκε καθώς είχα κάνει την ερώτηση 2 φορές ήδη...

φίλε Μάκη από τα πόστ μου μέχρι τώρα δεν έχεις καταλάβει κάτι..

το αρχικό σχόλιό μου αφορούσε τα λαμόγια στις φωτογραφίες και όχι τον Σωτήρη που δεν τον ξέρω καν...

επίδειξη τέτοιων φωτογραφιών με πρόσωπα που μας έχουν κατακλέψει δεν βοηθάει τον αναγνώστη(εμένα ) να καταλάβουμε ποιος είναι ο άγνωστος (για εμένα) Σωτήρης και το έργο του..

και δη στην συγκεκριμένη περίπτωση που οι φωτογραφίες μπήκαν για να αβαντάρουν το έργο του Σωτήρη..

στα μάτια τα δικά μου δλδ δεν έκατσε καλά..

ευτυχως και δεν θέλω να παρεξηγηθείς γιατί μου φαίνεσαι τρομερά ενδιαφέρον άνθρωπος από την γραφή και μόνο μπήκα στο Πολυτεχνείο στην Πάτρα και δεν χρειάστηκε να δώσω για πανεπιστήμια του εξωτερικου..(με έτσουξε το σχόλιό σου για το critical reading :rolleyes: )

Μακάρι η (δυσάρεστη) παραίτηση του Σωτήρη να προκαλέσει τις αναγκαίες ως φαίνονται αλλαγές/προσθήκες στη στελέχωση του ΧΚΚ.

Κατά τα άλλα, από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η επιστολή σε εφημερίδα, δεν βλέπω το παραμικρό πρόβλημα με την ανάρτησή της στο φορουμ (κάθε άλλο).

Επίσης, και για να διατηρηθεί το επίπεδο που όλους μας κρατάει σε αυτή την κοινότητα, όσοι είναι αρνητικά προκατειλημένοι ας επιδείξουν λίγη εγκράτεια για το καλό της συζήτησης.

Το ότι δεν απαρτίζεται ο σύλλογος από ελέφαντες έχει αποδειχτεί παλαιόθεν και επιβεβαιωθεί προσφάτα.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το γιατί έφυγαν απο το χκ αυτοί οι τρείς και όπως εχει αποδειχτεί και πολλές φορές ουδείς αναντικατάστατος.

Ο Τσεκούρας και ο Σπανός οταν πήγαν στο χκ να δουλέψουν δεν είχαν δει ξανα χιόνι στη ζωή τους και παρόλα αυτά έμαθαν αυτά που έμαθαν και το δουλεψαν το χκ. Να είστε σίγουροι οτι θα μάθουν και αυτοί που αναλαμβάνουν τώρα και αν δεν κάνουν θα ερθουν άλλοι. Και για να καταλάβετε για ρωτήστε να μάθετε πόσοι υπέυθυνοι λειτουργίας εχουν περάσει απο τον Παρνασσό τα τελευταία χρόνια.

Κύριε Πετρόπουλε

Επιθυμώ και τολμώ να κάνω τα ακόλουθα σχόλια στα γραφόμενά σου.

1. Και εμένα δεν με ενδιαφέρει για τι έφυγαν. Ουδείς αναντικατάστατος είναι γνωστό τις πάση.

2. Το εάν έμαθε ο Τσεκούρας και ο Σπανός στου κασίδη το κεφάλι ( όπως λέει ο σοφός λαός ) αυτό έγινε πριν 12 περίπου χρόνια. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι κάτι προσέφεραν στο χώρο των χιονοδρομικών.

3. Εν έτη όμως 2011 και με δεδομένο ότι υπάρχει νομοθεσία για τη λειτουργία των χιονοδρομικών κρίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ οι άνθρωποι που τους αντικαθιστούν να είναι αν μη τι άλλο γνώστες και ειδικοί πάνω σε θέματα λειτουργίας χιονοδρομικών. Εννοώ να γνωρίζουν από μουντζούρα και ερπύστρια, γράσο, ράουλο και τροχαλία, πίστα, πασαλλάκι και φορείο, σήμανση, εισιτήρια, χειρισμό πελατών έως δημόσιες σχέσεις.

Μόνο έτσι καθίσταται εφικτή η πρόοδος των χιονοδρομικών στην Ελλάδα.

Οι πειραματισμοί με τις αλλαγές τύπου δοκιμάστε και εφόσον δεν κάνει να περάσει ο επόμενος θεωρώ ότι έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Ούτος ή άλλως ζούμε στην εποχή που υπάρχει ενημέρωση και οι διαχειριστές πρέπει αν μη τι άλλο να είναι επαγγελματίες του χώρου.

Πως ενεργεί όμως μια διοίκηση που πραγματικά το πονάει το μαγαζί και δεν μπερδεύει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Προσλαμβάνει ανθρώπους με πλούσιο βιογραφικό σε χιονοδρομικά. Στην περίπτωση που στερείται η εγχώρια αγορά υπάρχει και το εξωτερικό το οποίο όπως όλοι ξέρουμε είναι πλούσιο. Φέρνεις τον επαγγελματία και βάζεις δίπλα του ανθρώπους με όρεξη και δημιουργείς φυτώριο. Διότι ένα κρίνω και από τα γραφόμενα στην επιστολή του Σωτήρη προς το ΧΚΚ κάτι δεν πάει καλά, κάπου υπάρχει θέμα.

Ευχαριστώ

(....)Φέρνεις τον επαγγελματία και βάζεις δίπλα του ανθρώπους με όρεξη και δημιουργείς φυτώριο. (>..)

Πολυ σωστά , μπράβο αγαπητέ Troboni αυτή είναι και ήταν η λύση , να σε ρωτήσω κάτι όμως γιατι πιστεύεις οτι αυτό δεν έχει γίνει σωστά μέχρι σήμερα;

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Πολυ σωστά , μπράβο αγαπητέ Troboni αυτή είναι και ήταν η λύση , να σε ρωτήσω κάτι όμως γιατι πιστεύεις οτι αυτό δεν έχει γίνει σωστά μέχρι σήμερα;

Διότι οι διαχειριστές – διοικήσεις τα έχουν μαγαζάκια – παραμάγαζα εκδούλευσης και υφαρπαγής ψήφων. Μέχρι πρότινος τα περισσότερα απ’ ότι γνωρίζω χιονοδρομικά είχαν πολιτικό προϊστάμενο το ΔΗΜΟ ή τη ΝΟΜΑΡΧΙΑ. Πιστεύω να καταλαβαίνεται τι εννοώ λέγοντας ΔΗΜΟ ή ΝΟΜΑΡΧΙΑ. Να βολέψουμε τον δικό μας και πάει λέγοντας.

Όταν η ΠΟΛΙΤΙΚΗ εμπλέκεται με την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ παύει να υφίσταται η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και αυτομάτως γίνεται ΠΑΡΑΓΚΑ

Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! Ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν έχει γίνει μέχρι σήμερα... Γι' αυτό και ρωτάμε να μάθουμε! Κι αντί το ΧΚΚ να απαντήσει ξεκάθαρα και να κλείσει το θέμα επιλέγει να λάμπει δια της απουσίας του!

Επί του προκείμενου λοιπόν...

Σύμφωνα με τα καταγγελθέντα ο νόμος ορίζει μέσω του σχετικού ΦΕΚ του 2006 ότι το ΧΚ οφείλει να έχει υπεύθυνο λειτουργίας. Ας μας απαντήσει λοιπόν το ΧΚΚ:

Υπάρχει υπεύθυνος λειτουργίας όπως ορίζει ο νόμος; Ποιος είναι αυτός και ποια τα προσοντα του;

καλα τωρα εγω αρνουμε να σας πω τι εχω καταλάβει για το ολο θεμα ..... :P ?????

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Θα ζητήσω λίγο εγκράτεια στους χαρακτηρισμούς και χαμηλότερους τόνους. .

Συμφωνώ ότι οι νέοι διοικούντες θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Για την ώρα, είναι ουσιαστικά αδύνατο να εκφέρουμε άποψη για το έργο τους.

Make Parnassos Great Again!

Και μέχρι να μάθουν οι νέοι όπως έπρεπε να μάθουν οι προηγούμενοι, εμείς οι απλοί χιονοδρόμοι να ταλαιπωρούμαστε γιατί ταλαιπωρήθηκαν και οι προηγούμενοι.....

Σα να ακούω τους καραβανάδες στο στρατό....

Εεεε ΚΥΡΙΟΙ... αν μου επιτρέπετε... Επειδή προσωπικά, δε δίνω δεκάρα για το ποιος είναι δήμαρχος στα Καλάβρυτα, αν έφυγε ο Τσεκούρας και ήρθε ο Βαζαίος, αν κάποιοι έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα και θέλουν να τα λύσουν εδώ μέσα, αν κάποιοι είναι κολλητοί με τους νυν ή τους πρώην ή αν το 1970 ανέβαιναν με τα σκι στους ώμους μέχρι τη Στύγα ή αν το 2000 δεν έβρισκαν κανένα στο τηλέφωνο να τους πει τι γίνεται ή οτιδήποτε άλλο τελος πάντων....

Επειδή το μόνο που με νοιάζει ως απλό χιονοδρόμο είναι αν όλοι αυτοί κάνουν καλά τη δουλειά τους και αν το χιονοδρομικό ΣΗΜΕΡΑ το 2011 μπορεί να μου προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνω...

Θα μας πει επιτέλους κάποιος υπεύθυνα τι στο καλό συμβαίνει σήμερα πάνω για να τελειώσει κάπου αυτή η φάρσα;

Και επειδή το νήμα έχει πάρει άλλη τροπή, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Στον χώρο αυτό δεν θα γίνονται ανεκτές προσωπικές διενέξεις. Όσα μηνύματα έχουν αναφορές σε άλλους χρήστες θα "φεύγουν" χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το topic το έχουμε για ενημέρωση και ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων πάνω στο ΧΚΚ, όχι για να τσακώνεστε για τα προσωπικά σας. Για αυτό υπάρχουν και τα pm.

Make Parnassos Great Again!

Και μέχρι να μάθουν οι νέοι όπως έπρεπε να μάθουν οι προηγούμενοι, εμείς οι απλοί χιονοδρόμοι να ταλαιπωρούμαστε γιατί ταλαιπωρήθηκαν και οι προηγούμενοι.....

Σα να ακούω τους καραβανάδες στο στρατό....

Εεεε ΚΥΡΙΟΙ... αν μου επιτρέπετε... Επειδή προσωπικά, δε δίνω δεκάρα για το ποιος είναι δήμαρχος στα Καλάβρυτα, αν έφυγε ο Τσεκούρας και ήρθε ο Βαζαίος, αν κάποιοι έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα και θέλουν να τα λύσουν εδώ μέσα, αν κάποιοι είναι κολλητοί με τους νυν ή τους πρώην ή αν το 1970 ανέβαιναν με τα σκι στους ώμους μέχρι τη Στύγα ή αν το 2000 δεν έβρισκαν κανένα στο τηλέφωνο να τους πει τι γίνεται ή οτιδήποτε άλλο τελος πάντων....

Επειδή το μόνο που με νοιάζει ως απλό χιονοδρόμο είναι αν όλοι αυτοί κάνουν καλά τη δουλειά τους και αν το χιονοδρομικό ΣΗΜΕΡΑ το 2011 μπορεί να μου προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνω...

Θα μας πει επιτέλους κάποιος υπεύθυνα τι στο καλό συμβαίνει σήμερα πάνω για να τελειώσει κάπου αυτή η φάρσα;

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Diianira
      Diianira
      (48 years old)
    2. Nikos
      Nikos
      (44 years old)
    3. vro
      vro
      (62 years old)

No members to show

• Forum Statistics