Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Yota

ΧΚ Βασιλίτσας - σεζόν 2011 - 2012

Recommended Posts

απο τι τα επαιξε; κουραστηκε επειδη ειναι ανηφορα;

τι αλλο θα ακουσουμε

Snow is on my D.N.A.

υγ. το διπλο τα παιξε....καμια βδομαδα ειπαν θα ειναι οφ :)

Διπλό ή τριπλό?

Το sr το δίνει ανοιχτό

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το διπλο χαλασε και μαλιστα την καλυτερη μερα,την Κυριακη..απ οτι ακουσα ,περιμενοντας στην ουρα

χαλασε η τροχαλια και περιμεναν γερανο να την αντικαταστησει...σημερα οντως το δειχνει ανοιχτο...

παντως παρα την ομιχλη και το χιονι του Σαββατου,φτιαξαμε μερικα φιδακια κατω απο το διπλο

φωτο πιο μετα.....

σουπερ Βασιλιτσα(παρα τις βλαβες),σουπερ χιονακι,σουπερ παρεα!!

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

το σρ δεν ξερει τι λεει...πριν τη τριτη δεν το δινουν ειπαν...θ ανεβω και αυριο και αν υπαρχουν νεα θα τα γραψω κ εδω...7/7 φετος με ηλιοφανεια και πουδρες...κριμα που θα σπασει το ρεκορ αφου δυσκολα θα βρουμε πουδρες αυριο....

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

To ταξιδι μας ξεκινησε Παρασκευη απογευμα με την "παντοφλα"-2 ωρες με το αργο

,βιβλιαρακι και χαλαρα περασε η ωρα-Εγνατια και βουρ για Πολυνερι ,οπου και μειναμε.

Μεγαλη η παρεα επ ευκαιρια και του αγωνα ορειβατικου σκι και επιτελους βρεθηκαμε

με τα παιδια απο Αθηνα και Σερρες και Γιαννενα και Αρτα(χαχαχα).

Σαββατο οι προβλεψεις δυσοιωνες ,κρυο στο βουνο ,συννεφο πανω απο το κεφαλι μας

και συνεχη χιονοπτωση,μεχρι και τη 1 οποτε και σταματησε και δειλα δειλα εμπαινε

λιγο φως...μεσα απο τα συννεφα.

Λιγες φωτο απο το βουνο(ισως να ειμαι και λιγο μαζοχιστρια,ισως απλα να ντυνομαι ζεστα

και να μ αρεσει να κανω σκι οταν χιονιζει)

DSC00336.jpg

DSC00332.jpg

DSC00341.jpg

Η Κυριακη ξημερωσε με πολυ κρυο αλλα και με ενα ηλιο φοβερο..το διπλο δε μας

εκανε τη χαρα αλλα ευτυχως Μιγδανης και Τυμφαια(Γομαρα) ηταν ανοικτα με ολα τα

φιλετακια τους.Πολυ περιεργο το στρωσιμο στην πιστα που σε οδηγουσε στο συρομενο

της Γομαρας ,οποιος δεν εβγαινε εκτος πιστας ετρωγε επικινδυνη τουμπα στο "χαντακι!"

της πιστας...

Και καποιες φωτο

IMG_3387.jpg

IMG_3389.jpg

IMG_3384.jpg

IMG_3382.jpg

IMG_3379.jpg

IMG_3373.jpg

IMG_3383.jpg

Στα συν η νεα εισοδος κατω απο το διπλο οριοθετημενη με μπαστουνακια και ετσι

δεν πεφτεις απο το φρυδι σε περιπτωση ομιχλης αλλα και η πιο ευκολη,χωρις ανηφορα

αναμονη στην ουρα(που δεν υπηρχε) του διπλου..

Ελπιζουμε και σε παραπανω χιονια!!!

Edited by madskier

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

κρυο σημερα στο βουνο, αλλα με ηλιοφανεια και απνοια και δεν το ενοιωθες τοσο πολυ....πολυ ωραιο-γρηγορο χιονι!!το 2πλο ειπαν θ ανοιξει παρασκευη ή σαββατο αφου περιμενουν ανταλακτικο απο την ιταλια...

κρυο σημερα στο βουνο, αλλα με ηλιοφανεια και απνοια και δεν το ενοιωθες τοσο πολυ....πολυ ωραιο-γρηγορο χιονι!!το 2πλο ειπαν θ ανοιξει παρασκευη ή σαββατο αφου περιμενουν ανταλακτικο απο την ιταλια...

αα!! απο εδω κοντα έρχονται τακα τακα :Nail Biting:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

To ταξιδι μας ξεκινησε Παρασκευη απογευμα με την "παντοφλα"-2 ωρες με το αργο ...

Ωραίες photos, ευχαριστούμε!! (Μου'χει λείψει η Βασιλίτσα ... :Nail Biting: )

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Ωραίες photos, ευχαριστούμε!! (Μου'χει λείψει η Βασιλίτσα ... :Nail Biting: )

+1 και για τις φωτο και για τη Βασιλιτσα... :Tounge:

Μολις πουλησω ενα οικοπεδακι που μου αφησε ο παππους μου και φουλαρω το ρεζερβουαρ, θα παω σιγουρα...

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

+1 και για τις φωτο και για τη Βασιλιτσα... :Tounge:

Μολις πουλησω ενα οικοπεδακι που μου αφησε ο παππους μου και φουλαρω το ρεζερβουαρ, θα παω σιγουρα...

παλια ταξιδευαμε με 120+ χιλιομετρα και μας περνουσαν ολοι....τωρα παμε με 100 και δεν μας προσπερναει κανενας....

Σ/κ στην βασιλίτσα.Δεν έχω να πω πολλά μιας και με κάλυψε ο madskier.

Ορίστε κι΄ένα video..

YouTube Video ->

BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified).

Σ/κ στην βασιλίτσα.Δεν έχω να πω πολλά μιας και με κάλυψεη madskier.

nice video

Θα γεμίσουμε τα αμάξια να πάμε ξανά Βασίλο σίγουρα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Giannis90 εχεις μια ταση για φιλακια ...με τους φιλους σου!! 8)

(κρανακι δεν.?????)

Κατα τ αλλα πολυ ωραιο το βιντεακι σου,προσπαθησα να με βρω

καπου εκει καναμε κι εμεις αλλα μπααααααα.

Οταν ξανανεβουμε θα κανονισουμε να συναντηθουμε!!!

ΜΙΚ ακουει?????

Φιλικα Λιανα

οντως ταση για φιλακια χαχαχχχα....ωραιο βιντεακι...

thn επομενη φορα που θα ανεβείτε στην βασιλω ......,,θα ερθουμε και εμεις να τσουλήσουμε και κατα εκει μεριά 8) αρκεί να ειναι μετα απο το τελος αυτου του μήνα

Giannis90 εχεις μια ταση για φιλακια ...με τους φιλους σου!! :thumbup:

(κρανακι δεν.?????)

Κατα τ αλλα πολυ ωραιο το βιντεακι σου,προσπαθησα να με βρω

καπου εκει καναμε κι εμεις αλλα μπααααααα.

Οταν ξανανεβουμε θα κανονισουμε να συναντηθουμε!!!

ΜΙΚ ακουει?????

Φιλικα Λιανα

Την πρώτη παραλίγο, ε μετά αγκαλιαστήκαμε! :P

Το κράνος άλλες φορές φορές το φοράω, άλλες όχι. (Στο βίντεο ας πούμε κάπου απ΄το πέμπτο λέπτο και μετά το φοράω.) Έχω θέμα ομως, γι΄αυτό δεν το βάζω.Η μάσκα είναι oversized και όταν βάζω το κράνος κατεβαίνει πολύ κάτω με αποτέλεσμα να μου πιέζει πολύ την μύτη και να μην μπορώ να αναπνεύσω. Περιμένω να το δώσω για να πάω σε άλλο, ίσως και κλειστού τύπου..

BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified).

το φτιαξαν το διπλο χθες οποτε αν δεν εχει αερα σημερα θα γινει χαμος!!!

Φίλοι χιονοδρόμοι, ζητούμε την βοήθεια σας!

Όπως γνωρίζετε, προσπαθούμε να έχουμε ένα οδηγό στο πρώτο μήνυμα κάθε χιονοδρομικού κέντρου με πληροφορίες για τις πίστες, χάρτες, πρόσβαση, την γύρω περιοχή, ταβέρνες, διαμονή ή ότι άλλο θεωρείτε απαραίτητο ή χρήσιμο να γνωρίζει ο επισκέπτης. Αυτές οι πληροφορίες θα μπουν με σύνδεσμο και στην ανανεωμένη πρώτη σελίδα του snowclub.gr

Το χ.κ. Βασιλίτσας για την ώρα είναι "ορφανό" και περιμένει εναγωνίως την δική σας συμβολή!

Make Parnassos Great Again!

Την Κυριακή που μας πέρασε είπαμε να πάμε Βασιλίτσα, καθώς θεωρήσαμε, ότι από τα άλλα τρία χιονοδρομικά που είναι σε λογική απόσταση, θα είχε τις καλύτερες συνθήκες από άποψη αέρα...

Όντως δεν είχε αέρα να προβληματίζει, αλλά είχε ομίχλη, με ορατότητα από 30-100μ ανάλογα και έτσι οι υπεύθυνοι δεν άνοιξαν τα σημαντικά λιφτ του βουνού, δηλαδή το διπλό καρεκλάκι και τη Γομάρα.

Η απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο, με ένα αστείο συρόμενο που κάθε λίγο σταμάταγε και ένα τριπλό που είναι σχεδιασμένο για μέτριους χιονοδρόμους και φυσικά ασύνδετα το ένα με το άλλο.

Αν δεν είχε και το βαν να συνδέει οδικά, από κάποια ώρα και μετά το τριπλό με το συρόμενο, θα είχαμε φύγει πολύ νωρίτερα.

Από την κορυφή του συρόμενου κάναμε τραβέρσα και βγήκαμε στη μέση του διπλού, όπου κάναμε μια ωραία κατάβαση σε πούδρα, με ομίχλη φυσικά, αλλά όχι τίποτα που δεν κάνουμε συνέχεια και στα άλλα χιονοδρομικά που πηγαίνουμε.

Όταν μάθαμε ότι σε Παρνασσό, Καλάβρυτα και Βελούχι ακόμα, τα λιφτ ήταν ανοιχτά, τότε τρελαθήκαμε. Η Βασιλίτσα μας έχει "ξενερώσει" αφάνταστα, πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά ακόμα και με τον Βέρνερ διευθυντή (που ξέρει πως λειτουργεί ο Παρνασσός με κάθε δυνατή συνθήκη) δεν υπάρχει διάθεση να δώσουν σε λειτουργία το βουνό για πραγματικούς χιονοδρόμους και απευθύνονται προφανώς στον τουρίστα του τσίπουρου, του καφέ και του τσιγάρου...

Να χαίρεστε το όμορφο βουνό σας με άπνοια και ήλιο, από τις καπνισμένες καφετέριες...

Σας ευχαριστούμε αλλά δεν θα ξαναπάρουμε...Αντίο...

Την Κυριακή που μας πέρασε είπαμε να πάμε Βασιλίτσα, καθώς θεωρήσαμε, ότι από τα άλλα τρία χιονοδρομικά που είναι σε λογική απόσταση, θα είχε τις καλύτερες συνθήκες από άποψη αέρα...

Όντως δεν είχε αέρα να προβληματίζει, αλλά είχε ομίχλη, με ορατότητα από 30-100μ ανάλογα και έτσι οι υπεύθυνοι δεν άνοιξαν τα σημαντικά λιφτ του βουνού, δηλαδή το διπλό καρεκλάκι και τη Γομάρα.

Η απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο, με ένα αστείο συρόμενο που κάθε λίγο σταμάταγε και ένα τριπλό που είναι σχεδιασμένο για μέτριους χιονοδρόμους και φυσικά ασύνδετα το ένα με το άλλο.

Αν δεν είχε και το βαν να συνδέει οδικά, από κάποια ώρα και μετά το τριπλό με το συρόμενο, θα είχαμε φύγει πολύ νωρίτερα.

Από την κορυφή του συρόμενου κάναμε τραβέρσα και βγήκαμε στη μέση του διπλού, όπου κάναμε μια ωραία κατάβαση σε πούδρα, με ομίχλη φυσικά, αλλά όχι τίποτα που δεν κάνουμε συνέχεια και στα άλλα χιονοδρομικά που πηγαίνουμε.

Όταν μάθαμε ότι σε Παρνασσό, Καλάβρυτα και Βελούχι ακόμα, τα λιφτ ήταν ανοιχτά, τότε τρελαθήκαμε. Η Βασιλίτσα μας έχει "ξενερώσει" αφάνταστα, πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά ακόμα και με τον Βέρνερ διευθυντή (που ξέρει πως λειτουργεί ο Παρνασσός με κάθε δυνατή συνθήκη) δεν υπάρχει διάθεση να δώσουν σε λειτουργία το βουνό για πραγματικούς χιονοδρόμους και απευθύνονται προφανώς στον τουρίστα του τσίπουρου, του καφέ και του τσιγάρου...

Να χαίρεστε το όμορφο βουνό σας με άπνοια και ήλιο, από τις καπνισμένες καφετέριες...

Σας ευχαριστούμε αλλά δεν θα ξαναπάρουμε...Αντίο...

ηταν οντως οτι ναναι μερα η κυριακη...αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ξενερωσατε....επειδη ηταν το 2πλο κλειστο ή επειδη καπνιζαν στα ''σαλε''??φιλε λουις κ εγω ημουν πανω τη κυριακη και ξενερωσα οσο κ εσεις...αλλα πραγματικα δεν εβλεπες τη μυτη σου...και τα 30 μετρα ορατοτητα που ειπες πολλα ηταν....εγω εκατσα μεχρι της 11 στο 3πλο, αναμεσα στα δεντρα παιζαμε, μετα ανεβηκα στο συρομενο που γινοταν χαμος οπως ειπες στις καφετεριες και εφυγα....δεν αξιζε...σημερα ηταν καλα με ανοιγματα του καιρου....σε καποια στιγμη εβγαλε και ηλιο...χιονιζει απο τη κυριακη στο βουνο αλλα λιγα πραγματα...απο αυριο μεχρι και κυριακη περιμενουν μισο μετρο+

μερικες φορες εαν οι "συνθηκες" δεν ειναι ευνοικες και στον παραδεισο να εισαι σου φαινεται.............. :clapping:

o τρελος του χωριου......

Ξενερώσαμε γιατί ήταν τα λιφτ κλειστά...

Το ότι τα σαλεδάκια-μπαράκια ήταν τεκέδες μας ενόχλησε πολύ, σε δεύτερο χρόνο όμως, γιατί ο στόχος είναι το βουνό και όχι το άραγμα. Απλά την Κυριακή σταματήσαμε αρκετά, λόγω ανίας, καθώς το σκι με τα παρεχόμενα λιφτ ήταν για κλάματα.

Πουθενά δεν το έχω συναντήσει να κλείνουν λιφτ λόγω ομίχλης (παρά μόνο σε Βασιλίτσα και Βελούχι, το οποίο φέτος κάνει ξανά προσπάθειες επαναφοράς σε ικανοποιητική λειτουργία). Όποιος δεν μπορεί να κάνει να μην κάνει, όσοι μπορούν όμως, θέλουν να έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Με τον καιρό δεν μπορείς να τα βάλεις, το γνωρίζω καλά, αλλά οι άνθρωποι και η διάθεση να προσφέρουν κάνουν τη διαφορά.

Κάνουμε πολλά χρόνια σκι σε ομίχλη να μην βλέπεις τα σκι σου και από όσο θυμάμαι στον Παρνασσό τουλάχιστον, λιφτ εξαιτίας ομίχλης δεν έκλεισε ποτέ. Αυτό το πράγμα με τη Βασιλίτσα μου κάθεται στο λαιμό. πρέπει να έχει ιδανικές συνθήκες για να λειτουργεί όλο το βουνό. Και αφού θεωρούν επικίνδυνη την ομίχλη, γιατί δίνουν το συρόμενο; Ας το κλείσουν κι αυτό να ησυχάσουμε, να μην βγάλουμε κάρτα και να πάμε σπίτι μας η να προλάβουμε να πάμε αλλού...

Ακόμα και φίλοι, άνθρωποι του βουνού υποτίθεται, έχουν συνηθίσει αυτή τη χρόνια συμπεριφορά του κέντρου και το θεωρούν φυσιολογικό να κλείνουν τα λιφτ λόγω ομίχλης και μας κοίταγαν παράξενα που είχαμε το "θράσος", να τολμήσουμε να κάνουμε σκι χωρίς μεγάλη ορατότητα.

Το λάθος ήταν δικό μας που πιστέψαμε ότι τα πράγματα πιθανόν να άλλαξαν, λόγω Βέρνερ, που τον ξέραμε χρόνια στον Παρνασσό.

Πραγματικά θυμώνω και λυπάμαι, που ένα τόσο όμορφο μέρος αποκλείεται από τη λίστα της παρέας μου, για να ευχαριστηθούμε σκι...

για το τσιγαρο εχεις 1000 δικια...κ εγω που καπνιζω με ενοχλησε και δεν κατσαμε...τωρα για τα λιφτ να σου πω την αληθεια εγω με την ορατοτητα που ειχε δεν ανεβαινα με τιποτα και να ηταν ανοιχτο το 2πλο....

εδω ρε παιδια πριν μερικα χρονια κλεινανε το συρομενο επειδη βαριοταν....

καθε τρεις και λιγο, κατα τις 2,30 με 3 παρα : το λιφτ εχει προβλημα και θα σταματησει...το λιφτ εχει προβλημα και θα σταματησει...το λιφτ εχει προβλημα και θα σταματησει...το λιφτ εχει προβλημα και θα σταματησει...

και εγω νομιζα λόγω Βέρνερ οτι θα ετριβα τα ματια μου αλλα τελικα οχι. Ειναι πολλοι αλλοι παραγοντες που επηρεαζουν την λειτουργια ενος ΧΚ. Οσο και να προσπαθει ενας Βερνερ....

Snow is on my D.N.A.

εχω την εντύπωση ,πως και η διευθυντές τον ειναι σαν τους διευθυντές του δημοσίου ...ανακυκλώνονται συνεχώς απο την μια υπηρεσία στην αλλη ,παντα στην ιδια θεση διευθυντού !πως γίνετε καθε φορα που ειναι ενας διευθυντής αριστος στο χψ !! χκ , την επομενη χρονια να φευ γη απο εκει πηγαίνοντας αλλου ???

μα γιατι εφόσον ειναι άριστος :hi: .....μετα τον περνει αλλο χκ κεντρο .που διατυμπανίζει την επιτυχία τις μεταγραφής , και στο τελος δεν κανουνε τιποτα ,και αντε ξανα απο την αρχη

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...