Turms 2,694 Report post Posted December 26, 2011 δεν τα πηγαινα καλα αυτες τις δυο μερες,ειχα προβλημα με τις μποτες,μας ξενερωνε και η ομιχλα ανα διαστηματα...δεν το χαρηκαμε και τοσο!αλλη φορα θα οργωσουμε κανονικα αφου δεν δενεις το πισω ποδι στην δεστρα...100 φορες στο εχω πει.... θα με αναγκασεις να κατεβω καλαβρυτα για να σου δειξω.... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 26, 2011 (edited) Παρα πολυ καλο video με τι καμερα τραβαγατε....? ΜΠΡΑΒΟ Edited December 26, 2011 by apoplanitarxis ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted December 27, 2011 Καθημερινή είναι πλέον η βραδυνή χιονόπτωση στο Χελμό η οποία ανεβάζει τα εκατοστά του χιονιού. Νεφώσεις επικρατούν σήμερα βουνό, αλλά στη συνέχεια της ημέρας φαίνεται να κάνει την εμφανισή του ο ήλιος. Οι θερμοκρασίες χαμηλές, με το θερμόμετρο στη Βαθειά Λάκκα να καταγράφη -6c και στη βάση -4c, οι άνεμοι πνέουν ασθενείς. Για σήμερα Τρίτη 27-12-2011 σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχχιλέας, Δάφνη, Ηρακλής, Θέτις και Άρτεμις. Σε αναστολή ο αναβατήρας Στύγα. Σε προετοιμασία βρίσκεται το Snow Park. Χρόνια πολλά με υγεία!!! Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 27, 2011 Πολυ ωραιο το βιντεακι του hellbent-εκτος απο την εκπληκτικη τεχνικη θαυμασα και το απιστευτο χιονι κατω απο τα δεντρα.... αληθεια απο ποιο σημειο ξεκινατε βρε παιδια στο χ/κ και κανετε τοσο μεγαλη διαδρομη....????? "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 27, 2011 (edited) αληθεια απο ποιο σημειο ξεκινατε βρε παιδια στο χ/κ και κανετετοσο μεγαλη διαδρομη....????? Αφήνεις την Άρτεμι και πας δεξιά, τραβέρσα όσο πιο μακριά μπορείς με μοναδικό σου μέλημα το να μπορέσεις να φτάσεις στο κάτω πιατάκι και να μη περπατάς. Τελευταία κατάβαση (όχι απαραίτητα τώρα που το σκέφτομαι) μπορείς να πας και πιο κάτω και να σε μαζέψουν με το αμάξι Edited December 27, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted December 27, 2011 Μικ μας διαβαζουν και ορμανε στον πατσα χωρις να ξερουν τα βασικα καποιοι και τα δεντρα δεν συγχωρουν,ουτε ο γυρισμος με τα ποδια... Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 27, 2011 (edited) Οπότε να τους εξηγήσουμε τα σημάδια με το σπρει ή όχι? Ξέρει η Λιάνα ξέρει Αύριο? Είσαι ο 77 από ότι κατάλαβα, άλλη φορά θα σε πω ένα γειά, δε μιλήσαμε. Edited December 27, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 27, 2011 Μικ μας διαβαζουν και ορμανε στον πατσα χωρις να ξερουν τα βασικα καποιοι και τα δεντρα δεν συγχωρουν,ουτε ο γυρισμος με τα ποδια... Liapos ειχα καλους δασκαλους και ...πονηρευτηκα κι εγω για τα δεντρα...τα παλευω μπορω να πω :Batting Eyelashes: οσο για τη διαδρομη ,την ειχα κανει ενα φεγγαρι -πρεπει να ηταν και ο Porfirio μαζι αλλα δεν ειχαμε ανεβει τοσο ψηλα και μαλιστα τοτε δεν ηξερα τι εστι πουδρα... αν και μακρια τωρα πια,μου ανοιξες την ορεξη!!! "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted December 27, 2011 Περσυ,κάποια Κυριακή με πυκνη ομίχλη στην κορυφή της στυγας με ρωτάει ένα παιδι "φιλε απο που κατεβαινουμε;" τον κοιτάζω και του λέω "πας ολο ευθεία και στο τέρμα στριβεις δεξιά κάτω" επόμενη του ερώτηση "πως φρενάρουν με αυτο το πράγμα;" κι έδειχνε την σανιδα του snowboard!!! του απαντώ όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα "δεν ξέρεις τίποτα κι ανεβηκες στην κορυφή να σκοτωθεις και να πάρεις κανέναν στον λαιμό σου;" και μου απαντάει "δεν θα μου πεις εσυ που θα πάω"!!! έπρεπε να τον στείλω στην μαύρη,εκει θα μάθαινε και να φρενάρει (με το κεφάλι) και να στρίβει,μια με τον κωλο μια με τα πλευρά αλλα θα το είχα βάρος βλέπεις! γι αυτο καλοί μου φίλοι μην λέτε αέρα πατέρα που και τι και πως...το βουνο είναι ωραίο όταν το εξερευνεις κι οχι όταν στα δίνουν ολα έτοιμα στο πιάτο! Φυσικά,υπάρχουν και τα pm για τους "δικούς μας"... ο 77 στις υπηρεσίες σας! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 27, 2011 Περσυ,κάποια Κυριακή με πυκνη ομίχλη στην κορυφή της στυγας με ρωτάει ένα παιδι "φιλε απο που κατεβαινουμε;" τον κοιτάζω και του λέω "πας ολο ευθεία και στο τέρμα στριβεις δεξιά κάτω" επόμενη του ερώτηση "πως φρενάρουν με αυτο το πράγμα;" κι έδειχνε την σανιδα του snowboard!!! του απαντώ όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα "δεν ξέρεις τίποτα κι ανεβηκες στην κορυφή να σκοτωθεις και να πάρεις κανέναν στον λαιμό σου;" και μου απαντάει "δεν θα μου πεις εσυ που θα πάω"!!! έπρεπε να τον στείλω στην μαύρη,εκει θα μάθαινε και να φρενάρει (με το κεφάλι) και να στρίβει,μια με τον κωλο μια με τα πλευρά αλλα θα το είχα βάρος βλέπεις! γι αυτο καλοί μου φίλοι μην λέτε αέρα πατέρα που και τι και πως...το βουνο είναι ωραίο όταν το εξερευνεις κι οχι όταν στα δίνουν ολα έτοιμα στο πιάτο! Φυσικά,υπάρχουν και τα pm για τους "δικούς μας"... ο 77 στις υπηρεσίες σας! Τοτε ηταν πολυ τυχερος γιατι αν μου απαντουσε εμενα ετσι,εγω θα τον εστελνα χωρις κανενα δισταγμο απο τη μαυρη Και το εννοω αυτο, Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 27, 2011 απίστευτο σκι σημερα στα Καλάβρυτα παρα την ομιχλη και το ψοφοκρυο. γλυκάθηκα προχθές στον Παρνασσό με την τελεια μερα και μου φανηκε κάπως οταν, βγαίνοντας απο το αυτ/το, αντίκρισα το βουνο μεσ’στην ομίχλη και το κρυο να μου παγώνει αμεσως χερια, ποδια, κεφαλι. παραταυτα ηταν απο τις καλύτερες μερες. παρεα με Λαππα, skimad, και Τσαπογα οργώσαμε το πεδιο κατω απο το καρεκλακι της Στυγας και ακομα πιο περα στα δεξια, οπως κοιτας απο την κορυφή (μας τα φώναζε ο Helbent απο το καρεκλακι) το χιονι αρκετα καλο, σε μερικα σημεια δυσκολο..βασικα ηταν φρέσκο αλλα με μια παγωμενη κρούστα απο πανω. το θετικό συμπέρασμα: αγαπω τα S3 :Batting Eyelashes: . ειναι η δευτερη χρονια που σκιαρω με αυτα αλλα μου αποκαλύφθηκαν μόλις τωρα αν ειχα τετρακεφαλους θα ανεβαινα καπάκι Παρνασσό αυριο αλλα μάλλον θα κανω υπομονη και αποκατάσταση χάρηκα που ειδα την over-poulaver, alcatraz, kosttis, matfield, Teo-xalandri, bujinkan, Jey…και πολλους αλλους φιλους εκτος συλλογου. στα συν: - ο αποχιονισμος του δρομνου για το ΧΚ (τις περισσότερες φορες που ανέβηκα Καλαβρυτα ηταν ανοιχτός χωρις αλυσιδες...κατι που στον Παρνασσό δεν το βλεπω συχνα) - η ευγένεια των υπαλλήλων//μαλλον επιασε τοπο η εκπαίδευση (σεμιναριο που κανανε) - το πολυ καλο και φθηνό φαγητο στο ‘Σπιτικο’ στα πλην: - η ακριβές τιμες στο σαλε (απεναντι ο Παπαργυροπουλος εκανε εκπτωσεις) - χαθήκανε οι στρογγυλές πινακιδες με την αρίθμηση πάνω στα πασσαλακια - ειχε κοπεί το πρωι ενα πιατάκι στη Δαφνη και το μεσημέρι ηταν ακομα πεσμενο κατω με κίνδυνο να χτυπήσει κάποιος πανω του "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 27, 2011 αν ειχα τετρακεφαλους θα ανεβαινα καπάκι Παρνασσό αυριο αλλα μάλλον θα κανω υπομονη και αποκατάσταση μια μπαλα του πιλατες και καθισματα καθε πρωι πριν την δουλεια, στον τοιχο με την μπαλα μεταξυ τοιχου - πλατης 5 Χ 12 για αρχη (και για τιμωρια :Batting Eyelashes: ) εναλακτικα βαζεις και ενα balance board κατω απο τα ποδια για ακομα πιο ισομετρικα αποτελεσματα εγγυημενα αποτελεσματα Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 27, 2011 Περσυ,κάποια Κυριακή με πυκνη ομίχλη στην κορυφή της στυγας με ρωτάει ένα παιδι "φιλε απο που κατεβαινουμε;" τον κοιτάζω και του λέω "πας ολο ευθεία και στο τέρμα στριβεις δεξιά κάτω" επόμενη του ερώτηση "πως φρενάρουν με αυτο το πράγμα;" κι έδειχνε την σανιδα του snowboard!!! του απαντώ όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα "δεν ξέρεις τίποτα κι ανεβηκες στην κορυφή να σκοτωθεις και να πάρεις κανέναν στον λαιμό σου;" και μου απαντάει "δεν θα μου πεις εσυ που θα πάω"!!! έπρεπε να τον στείλω στην μαύρη,εκει θα μάθαινε και να φρενάρει (με το κεφάλι) και να στρίβει,μια με τον κωλο μια με τα πλευρά αλλα θα το είχα βάρος βλέπεις! γι αυτο καλοί μου φίλοι μην λέτε αέρα πατέρα που και τι και πως...το βουνο είναι ωραίο όταν το εξερευνεις κι οχι όταν στα δίνουν ολα έτοιμα στο πιάτο! Φυσικά,υπάρχουν και τα pm για τους "δικούς μας"... ο 77 στις υπηρεσίες σας! ωχ...εσυ ησουνα;; :Batting Eyelashes: Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted December 27, 2011 α χα!επιτελους σε βρηκα!ετοιμασου για καταδρομικη :Batting Eyelashes: Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted December 27, 2011 Πολύ όμορφη μέρα σήμερα. Παρόλο που το snow-forecast μας την έκανε προβλέποντας clear, η ομίχλη δεν μας πτόησε καθώς δεν ήταν πραγματικό white-out παρά μόνο κατά περιόδους. Το χιόνι πολύ καλό μέσα στις πίστες, με διάφορες ποιότητες εκτός. Από εύκολο βαθύ στην κορυφή της Στύγας 1, και στις αρχές της Νεραϊδαρόραχης, μέχρι βαρύ crud στο λούκι κάτω από τον δρόμο της άγκυρας. Στα εκτός οι πέτρες καραδοκούν και θέλει μεγάλη προσοχή για να μην κάνεις ζημιές (παραδόξως την μεγαλύτερη ζημιά της ημέρας στα mantra την έκανα με το μπατόν μου Κατά το μεσημεράκι συνειδητοποιήσαμε ότι μαζί με το διθέσιο άνοιξε και ο καιρός στα ψηλά, οπότε η υπόλοιπη μέρα πήγε υπέρ πίστεως και απάτητου. Κερασάκι στην τούρτα το υπέροχο λούκι δεξιά από το τερματικό της Στύγας, κατά την γνώμη μου το ομορφότερο σημείο του χιονοδρομικού. Ομολογουμένως είχε πολλές πετρούλες και για αυτό δεν το τολμήσαμε δεύτερη φορά, αλλά με περισσότερο χιόνι μπορείς να βγάλεις πολλές απολαυστικές κατεβασιές εκεί. YouTube Video -> Σταθερή αξία η Νεραϊδοραχη. Πολλά τα παιδιά από τον σύλλογο στο βουνό, κάποια από αυτά δεν περίμενα να τα δω, κάποια δεν περίμεναν να με δουν! :Batting Eyelashes: Οι ουρές πλησίασαν το πεντάλεπτο κάποια στιγμή στην Στύγα, παρόλο που ο κόσμος δεν ήταν πολύς και δούλευαν όλοι οι αναβατήρες. Ο λόγος ήταν προφανής: Ήταν το μόνο λιφτ που είχε ορατότητα, με την πνιγμένη-στην-ομίχλη άγκυρα να περνάει τρελές μοναξιές... Για δεύτερη φορά τα Καλάβρυτα με ανταμείβουν με απίστευτη θέα! YouTube Video -> "αγαπώ S3"??? Που είναι το "αγαπώ Χρήστο"; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 27, 2011 Αλλιώς περίμενα την παρθενική μου για φέτος στα Καλάβρυτα κ αλλιώς μου βγήκε... :Batting Eyelashes: Μ@μω το forecast που άλλα δείχνει και άλλα κάνει. Τρελή ομίχλη...τρελή ζαλάδα τύπου αλλού πατάς κ αλλού βρίσκεσαι...και κάμποσο κρύο. Πάλι καλά που ακολουθούσα μια πολύχρωμη τρελοαγελάδα για να βλέπω που πηγαίνω... Αλλά ευτυχώς όλα αυτά μέχρι τις 12:30 περίπου όπου ο καιρός και η Στύγα άνοιξαν και ευχαριστήθηκα έστω και μια κατεβασιά Στύγα γιατί έπρεπε να φύγουμε νωρίς. Χάρηκα πολύ που είδα την Όλγα, τον Λάππα, τον Ηλία-Ζακ και το υπόλοιπο παρεάκι και ελπίζω να σας ξαναδούμε.... το πολυ καλο και φθηνό φαγητο στο ‘Σπιτικο’ @Olga: Το μαγειριό της Μιχαέλας, "Σπιτικό" χωρίς αμφιβολία έχει το καλύτερο (και φθηνότερο) φαγητό στα Καλάβρυτα! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted December 28, 2011 Ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι θα επικρατήσουν σήμερα στο Χελμό, κάποια μικρά σύννεφα που κόβουν βόλτες δεν φαίνεται να είναι απειλητικά. Η ημέρα είναι ιδανική για χιονοδρομία και για παιχνίδια στο χιόνι!!! Για σήμερα Τετάρτη 28-12-2011 σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχχιλέας, Δάφνη, Ηρακλής, Θέτις Άρτεμις και Στύγα. Σε προετοιμασία βρίσκεται το Snow Park. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted December 28, 2011 Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις από τα νέα SNOW BUS Καλάβρυτα Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν τα νέα SNOW BUS Kalavrita και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους χιονοδρόμους που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο μετάβασης. Πρόκειται για μια νέα συνεργασία του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Amphitrion που παρουσιάζουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους χιονοδρόμους. Από τα πρώτα κιόλας δρομολόγια, η ανταπόκριση των χιονοδρόμων ήταν πολύ μεγάλη δεδομένου ότι τα νέα SNOW BUS Καλαβρύτων έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: πολύ χαμηλό κόστος, 15 ευρώ με επιστροφή εκπτώσεις στο ski pass - 15 ευρώ τα ΣΚ και 10 ευρώ τις καθημερινές εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού και στα μαθήματα σκι άνεση με τα καινούργια πούλμαν της εταιρίας Amphitrion συνέπεια στις ώρες δρομολογίων λίγες στάσεις στην Αθήνα και σύντομο χρόνο πρόσβασης σταθερά 5 ημέρες την εβδομάδα δυνατότητα επιβίβασης στην Κόρινθο, Ξυλόκαστρο, Αίγιο, Καλάβρυτα και άλλα σημεία της διαδρομής πληροφορίες και κρατήσεις στο: http://www.amphitrion-skiing.com/ Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του SNOW BUS από Πάτρα, σε συνεργασία με το G-Slalom. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 28, 2011 (edited) το θετικό συμπέρασμα: αγαπω τα S3 :Batting Eyelashes: . ειναι η δευτερη χρονια που σκιαρω με αυτα αλλα μου αποκαλύφθηκαν μόλις τωρα Πλησιάζει η μέρα να κάνω και εγώ την εμφάνιση μου στο Χελμό. Ξέρει κανείς ποια είναι ακριβώς η διαδικασία παραλαβής της ετήσιας ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος στα εκδοτήρια και στις ουρές ? Edited December 28, 2011 by Wipika www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2011 YouTube Video -> "αγαπώ S3"??? :Batting Eyelashes: Που είναι το "αγαπώ Χρήστο"; τα αυτονόητα δεν τα λεμε "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted December 28, 2011 Πλησιάζει η μέρα να κάνω και εγώ την εμφάνιση μου στο Χελμό. Ξέρει κανείς ποια είναι ακριβώς η διαδικασία παραλαβής της ετήσιας ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος στα εκδοτήρια και στις ουρές ? περνάς από το γραφείο πληροφοριών και σε φτιάχνουμε καινούργιο Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 28, 2011 Ωραια μερα η χθεσινη αν και απελπιστηκαμε στην αρχη εως τις 12.30 λογω ομιχλης, μετα το σκι εντος ηταν απολαυστικοτατο. Στο εκτος υπηρχαν πολλες πετρες τις οποιες δεν τις εβλεπες και ηταν ετοιμες να κανουν απο μικρη εως μεγαλη ζημια ειτε σε πεδιλα ειτε σε ποδια.Οποτε δεν ειχε εκτος η μερα. Το snowclub ηταν παντου εχθες εντος και εκτος. Με τρελο γελαδι , Γιωργο και Μαιρη που πετυχα στη Στυγα τα περασαμε πολυ ωραια. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 28, 2011 ΩΡΑΙΑ ΓΟΥΣΤΑ παιδες ,,μα βλεπω και καλη παρεα ..παντα τετοια ... :Batting Eyelashes: καποιο ποστ μου !! βλεπω οτι χαθηκε !!! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted December 28, 2011 ...... Ωραίες φώτος, για πολλές...ζήλειες Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 28, 2011 :Batting Eyelashes: Πλησιάζει η μέρα να κάνω και εγώ την εμφάνιση μου στο Χελμό. Ξέρει κανείς ποια είναι ακριβώς η διαδικασία παραλαβής της ετήσιας ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος στα εκδοτήρια και στις ουρές ? Θα έχεις μαζί σου την ταυτότητά σου και μια μικρή φωτογραφία για την κάρτα. Θα πας στο γραφείο με τις πληροφορίες και θα περιμένεις να σου την φτιάξει η κοπέλα. Θέλει λίγο υπομονή γιατί χθες τουλάχιστον ήταν μια κοπέλα και γύρω στα 10 άτομα που περιμέναμε για την κάρτα μας. Για να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο σε εκδοτήρια έχε οπωσδήποτε μαζί σου φωτογραφία. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites