Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted April 21, 2017 https://www.facebook.com/events/1509185239122909/ Μια και θα είμαι οικογενειακώς στην περιοχή λέω να κλέψω μια μέρα και να ανέβω αυθημερόν Κυριακή. Αν είναι πάνω κάποιος απο δω μιλάμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted April 21, 2017 Ψήνομαι κι εγώ Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 2, 2017 Ψήνομαι κι εγώΤελικά αναβλήθηκε ; Sent from my iPad using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 7, 2017 (edited) 8am, 7/5/17, "parking" ξερολακιου. 3 ιχ, κουβαλανε 6 ξεκαρδισμενους στα γελια σκιερ, οταν συνειδητοπουν, οτι υπαρχουν και αλλοι φυσιολογικοι ανθρωποι, που αντι να ακολουθησουν την "μοδα" να τσαλαβουτανε αρχες Μαιου, στην παγωμενη ακομη θαλασσα, ειπαν να χαρουνε το σκι τους , σε καλουτσικο χιονι, παρα την υπερβολικη για την εποχη ζεστη, σκιαροντας 1000 εως και 1300 μετρα υψομετρικη διαφορα!!!! Σκολιο, κρυβεται πθσω απο τα περαστικα συννεφακια ΥΓ Βαγγελη ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου εδωσες. Edited May 7, 2017 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted May 7, 2017 Κατεβασαρα αυτή!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 8, 2017 8am, 7/5/17, "parking" ξερολακιου. 3 ιχ, κουβαλανε 6 ξεκαρδισμενους στα γελια σκιερ, οταν συνειδητοπουν, οτι υπαρχουν και αλλοι φυσιολογικοι ανθρωποι, που αντι να ακολουθησουν την "μοδα" να τσαλαβουτανε αρχες Μαιου, στην παγωμενη ακομη θαλασσα, ειπαν να χαρουνε το σκι τους , σε καλουτσικο χιονι, παρα την υπερβολικη για την εποχη ζεστη, σκιαροντας 1000 εως και 1300 μετρα υψομετρικη διαφορα!!!! Σκολιο, κρυβεται πθσω απο τα περαστικα συννεφακια ΥΓ Βαγγελη ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου εδωσες. Άντε κ του χρόνου με αντοχές να τον οργώσετε ...... Sent from my iPad using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 11, 2017 (edited) Απιστευτα καλο χιονακι σημερα Φαλακρο.....καλοκαιρινο πακτωμενο πανευκολο.......αλλα τελειωνει :-(( ηταν τοσο καλο που τα 200μ υψομετρικη που τσουλουσαν, τα εκανα *3 :-) Και το χιονακι στα πρανη του δρομου, με γυρισε γρηγορα στο αμαξι :-) Edited May 11, 2017 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 13, 2017 Χιονοδρομικό Κέντρο Αγράφων - Καραμανώλη Πληροφορήθηκα για το πόλη μικρό χιονοδρομικό με ένα συρόμενο ..... αλλά ενδιαφέρον για ορειβατικό ..θα έχει προτεραιότητα του χρόνου ! Αν κάποιος έχει επισκεφθεί ας ενημέρωση .... Sent from my iPad using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 13, 2017 Χιονοδρομικό Κέντρο Αγράφων - Καραμανώλη Πληροφορήθηκα για το πόλη μικρό χιονοδρομικό με ένα συρόμενο ..... αλλά ενδιαφέρον για ορειβατικό ..θα έχει προτεραιότητα του χρόνου ! Αν κάποιος έχει επισκεφθεί ας ενημέρωση .... Sent from my iPad using Tapatalk Δειχνει πολυ ενδιαφερον ! http://www.gtp.gr/TDirectoryDetails.asp?ID=38154&lng=1 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 13, 2017 Τέμπλα και Βουτσικακη, είναι πολύ όμορφα για ορειβατικό. Το baby αλλά και το μικρό συρόμενο , τότε δεν δούλευαν και λογικά δεν πρέπει να λειτούργησαν ξανά, αν λειτούργησαν ποτε.....http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18292 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 13, 2017 (edited) Τέμπλα και Βουτσικακη, είναι πολύ όμορφα για ορειβατικό. Το baby αλλά και το μικρό συρόμενο , τότε δεν δούλευαν και λογικά δεν πρέπει να λειτούργησαν ξανά, αν λειτούργησαν ποτε.....http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18292Από ότι μου έλεγαν λειτούργησε .... βλέπω ότι το snowclub έχει εξορμήσει ..... ας ήμαστε καλά κ θα το περπατήσουμε Sent from my iPad using Tapatalk Δεν είναι το snowclub λάθος διάβασα ... αλά οκ ...... Edited May 13, 2017 by vaggelis 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted May 13, 2017 (edited) Υπάρχουν αρκετές αναφορές στο forum του Συλλόγου μας για το Χ.Κ. Καραμανώλη, όπως και κάποια παλιά threads: XKK!!! - Το αγνωστο χιονοδρομικο Χ/κ Λίμνης Πλαστήρα! Φωτογραφίες από Βουτσικάκι δες και εδώ Edited May 13, 2017 by ALCATRAZ 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 13, 2017 Όλα πολύ καλά ,Γρηγόρης κάπου διάβασα ότι έχεις κατέβει το 09 ; ..... [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52] Sent from my iPad using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 13, 2017 Όλα πολύ καλά ,Γρηγόρης κάπου διάβασα ότι έχεις κατέβει το 09 ; ..... [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52] Sent from my iPad using Tapatalk Βαγγέλη Βουτσικακη πήγα στο snowleopard, to 14. Ελπίζω αυτό να ρώτησες :-)) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted July 5, 2017 GoPro Snow: From Dreams to Reality with Mike Basich - YouTube Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted October 9, 2017 http://svanetibackcountry.com/wp/tours/winter/svaneti/guided-ski-splitboardtours/ Τι λέτε για αυτό ,το γνωρίζει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kostas jr 324 Report post Posted February 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=3ingvjn0F2o Ορειβατικό σκι με την γνωστή παρέα: Velouchi Free Ski Team Καταφύγιο Βελουχίου - Σαμάρι 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 14, 2018 7 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted February 14, 2018 Πολύ ωραία τα βίντεο του κλαουδάτου αλλά αυτό που κανείς τους δεν φοράει κράνος με τρελαίνει 3 Quote http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 14, 2018 Πάνω από όλα κινούμαστε με μυαλό, σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.... πολύ μετά έρχονται όλα τα άλλα κρανοι, αρβά κτλ. Για αυτό μην τρελενεστε συνέχεια με τα κράνη..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted February 15, 2018 Δεν διαφωνώ αλλά ορισμένοι από αυτούς αποτελούν πρότυπα για πολλούς από εμάς και όταν δεν τους τραβάει η κάμερα δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν αλλά όταν δημοσιευουν κάτι κατα την άποψη μου θα έπρεπε να είναι ποιο προσεκτικοί στην τελική και οι οδηγοί της f1 ξέρουν να οδηγούν αλλά στο δρόμο φοράνε ζώνη. Άσε που τα ατυχήματα συμβαίνουν εκεί που αισθάνεσαι σίγουρος 6 Quote http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted February 15, 2018 (edited) Και εγώ έχω την ίδια απορία ..... δεν φοράνε κράνος ...γιατί ; δεν κατάλαβα , μα κανένας δεν φορά ... κανενας ....! μάλλον το κράνος δεν είναι camera [emoji327] friendly Sent from my iPad using Tapatalk Edited February 15, 2018 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 15, 2018 Το κρανος στο ορειβατικο ειναι οπως το λουρακι στην σανιδα. Ειναι δηλαδη αντικειμενο βαρετου και ανουσιου διαλογου. Η διαφορα ειναι οτι το κρανος αφορα μονο αυτον που το φορα. Και οταν ο αλλος μπαινει στην τρυπα χωρις,ποιος ειμαι εγω να του πω φόρα το... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 15, 2018 Φοράω κράνος επιομιδες, προστατευτικά μέσης,, αρβά κτλ, κραυγάζω YOLO και ορμάω στην πλαγιά χωρίς δεύτερη σκεψη..... γιατί είμαι προστατευμένος! Ενώ οι άλλοι οι παλιότεροι, υπολογίζουν τα ρίσκα, ξέρουν τόνους σκι, και ξεκινανε προσεκτικά, χωρίς Κανενα προστατευτικό! Ποιος κινδυνεύει; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted February 15, 2018 Φοράω κράνος επιομιδες, προστατευτικά μέσης,, αρβά κτλ, κραυγάζω YOLO και ορμάω στην πλαγιά χωρίς δεύτερη σκεψη..... γιατί είμαι προστατευμένος! Ενώ οι άλλοι οι παλιότεροι, υπολογίζουν τα ρίσκα, ξέρουν τόνους σκι, και ξεκινανε προσεκτικά, χωρίς Κανενα προστατευτικό! Ποιος κινδυνεύει; Και οι δυο ..... Sent from my iPad using Tapatalk 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites