Jump to content
OldSpy

χ.κ. Καλαβρύτων 2012 - 2013

Recommended Posts

επιστρεψαμε απο Καλαβρυτα πριν απο λιγο,Υπεροχη και πολυ ζεστη ημερα,δεν εβαλα αντηλιακο και εγινα σαν ερυθροδερμος απατσι! :dizzy:

• Like 1

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

ο "παπας" αφου ξερει τοσα πολλα, καλα θα κανει να πει κατι για τις καμερες μηπως τις φτιαξουν!! η μια ειναι κολλημενη στις 18-2-13 και αυριο αλλαζει ο μηνας. η συγκεκριμενη ειναι με τον προβολεα που θα μπορουσαμε χθες να δουμε οτι ριχνει. τεσπα και η δευτερα υπερμερα φαινεται

δεν ξερω τοσα πολλα...αλλα για την δευτερα φανταζομαι οτι και εσυ

υπέροχη μέρα να στε καλά που αφήσατε κάτι ψιλά

Ανάρρωσες εσύ; Σιδερένιος! (Είχαμε μια ελπίδα να φάμε καμια πούδρα όσο έλειπε, πάει κι αυτή :detective: )

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Ενημέρωση Χελμού

Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα έχουμε αύριο στο Χελμό, οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες προμηνύουν μια υπέροχη ημέρα για χιονοδρομία.

Σε λειτουργία για αύριο Σάββατο 2-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα, καθώς επίσης και το snow park.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.

Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.

Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30

Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)

Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

logo.png

Www_Icon_zpsd97cd750.png Fb_Icon_zpsbb6b73ec.png Bl_Icon_zps09822332.png Tw_Icon_zps3d6d52e5.png YT_Icon_zpsb8219d39.png Pic_Icon_zps200c176c.png Em_Icon_zpsc8dc87c9.png

Για τους φίλους χιονοδρόμους.

Ενημέρωση για το Bike on ice.

Οι ποδηλάτες θα χρησιμοποιούν ειδική πίστα παράλληλα με τη Δανάη (Αχιλλέα), δε θα εμπλέκονταν κατά το δυνατόν ποδηλάτες με χιονοδρόμους.Στην αφετηρία του Αχιλλέα οι ποδηλάτες θα παίρνουν προτεραιότητα ανάλογη με αυτή που επιφυλάσσουμε στους απλούς επισκέπτες που πάνε στη Β. Λάκκα. Η Νεφέλη (Στύγα) δε θα δοθεί στους ποδηλάτες.

• Like 5

logo.png

Www_Icon_zpsd97cd750.png Fb_Icon_zpsbb6b73ec.png Bl_Icon_zps09822332.png Tw_Icon_zps3d6d52e5.png YT_Icon_zpsb8219d39.png Pic_Icon_zps200c176c.png Em_Icon_zpsc8dc87c9.png

Απιστευτη μερα σημερα , πολυ καλη ποιοτητα χιονιου στην πιστα ειδικα το πρωι και πολυ καλος καιρος..

Μιας και εχω το αμαξι στα τελευταια του στο συνεργειο , και ενδεχεται την δευτερα να κανει υπερμερα αλλα απο Πατρα δευτερες δεν εχει ski bus ψηνεται κανεις για carpooling (απο πατρα)?pm me..

Υ.Γ. Μικ σε ειδα με το φουσκωτο...ωραιος!!

• Like 1

Ανάρρωσες εσύ; Σιδερένιος! (Είχαμε μια ελπίδα να φάμε καμια πούδρα όσο έλειπε, πάει κι αυτή :detective:)

Μπα ελπίδα έχεις αλλά θες σκι και μεγάλη τραβέρσα. Ίσως έχει παραμαλακώσει βέβαια.

Δόξα το Θεό ο μηνίσκος άντεξε, μην ακούτε τους γιατρούς, δυό τρεις ώρες σκι τη μέρα θα τις βγάλω μέχρι το Μάιο, εκεί θα δούμε αν γλυτώσω το νυστέρι. Επειδή μόνο το τεστ θα έδειχνε ήμουν προετοιμασμένος για season ender αλλά αντέχει. 10 μέρες ξεκούραση ευτυχώς συνέπεσε με κρύωμα/ίωση και το τήρησα. Εδώ που τα λέμε το παραμπιπ φέτος αγύμναστος γέρος για αυτό...ΓΥΜΝΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

Σήμερα 2100 με 2300 της Στύγας ήταν καναδάς αέρινο και στα δέντρα σε κάποια σημεία ήταν το γνωστό αέρινο. Λες και είχαν ξεχάσει να γαζώσουν μια πλαγιά στη Στύγα(ευτυχώς)Βέβαια πιο χαμηλά στη Στύγα και κάπου στα δέντρα ήταν υγρά τα χιόνια και ήθελαν να μου κρατήσουν τον μηνίσκο για σουβενίρ αλλά ευγενικά αρνήθηκα.

Πίστες σούπερ (μου είπαν) και μόνο το Βιετνάμ ψιλοχαρχάλεψε αργά κυρίως λόγω όσο περπατούσαν/κώλο κώλο με τα πέδιλα στο χέρι γενικά πρέπει να κάτσει ένας πιστέρ στην αρχή του τριπλού να εξηγεί δε πάει άλλο.

Αύριο νομίζω θα είναι μια υπέροχη μέρα πιστοσκι ανελέητο.

Επειδή ήθελα απόλυτη ασφάλεια καταρχάς με το speed προσπάθησα να αποκεφαλίσω τον hellbent αλλά αστόχησα και μετά μαζί με ένα φίλο πετάξαμε με τα παραπέντε σε μια μαγική διαδρομή πάνω από τη κορυφογραμμη της Νεραϊδοράχης. Δεν μπορώ να το περιγράψω παρά μόνο σας εύχομαι να το ζήσετε.

Μπαμπαστρούμφ ευχαριστώ για όλα τα βίντεο υπάρχουν και ...δεν υπάρχουν

Τι να πω τώρα? Καλό μήνα? Κάλό μήνα

post-6-0-53519800-1362162826.jpg

post-6-0-34723600-1362162858.jpg

post-6-0-45197300-1362162969.jpg

Edited by ΜΙΚ
  • Like 14

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Οι ποδηλάτες θα χρησιμοποιούν ειδική πίστα παράλληλα με τη Δανάη (Αχιλλέα), δε θα εμπλέκονταν κατά το δυνατόν ποδηλάτες με χιονοδρόμους.

Ειδική λέγοντας; Δηλαδή θα έχει τίποτα σιδεριές ή δίχτυα για να προστατευτούν οι μεν από τους δε σε περίπτωση σοβαρής πτώσης με χιλιόμετρα και σούρσιμο;

Σε καλό να σας βγει, αλλά προσωπικά μου φαίνεται μεγάλο ρίσκο.

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

ΜΙΚ όποτε μπορέσεις βάλε video από αυτή την πτήση. Αυτή η θέα της βορεινής πλευράς της Νεραιδοράχης πρέπει να είναι μαγική!

• Like 2

Άλλη μία μέρα στο βουνό σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013.

Έχω την αίσθηση ότι είχε αρκετό κόσμο για καθημερινή.

Το χιόνι εντός πίστας ήταν καλό με φθίνουσα πορεία στη διάρκεια της μέρας. Το πρωί στα περισσότερα σημεία των πιστών ήταν φρέσκο(από προηγούμενες χιονοπτώσεις), σε μερικά σημεία ενοχλητικά παγωμένο με αποτέλεσμα να "γρατζουνά" τα πέδιλα τα οποία αντιδρούσαν με τον χαρακτηριστικό ήχο. Στη συνέχεια της μέρας, λόγω της ηλιοφάνειας μαλάκωσε σε όλα τα σημεία κάνοντας το σε μερικές περιπτώσεις απολαυστικό. Αργότερα θα μπορούσε να περιγραφεί ως ανεκτή σούπα κυρίως στα χαμηλά (δεν στεκόταν εμπόδιο στην κίνηση). Όταν πλέον χάθηκε ο ήλιος, πάγωσε σε όλη την έκταση του χιονοδρομικού (όχι παγοδρόμιο) με αποτέλεσμα να γίνει σκληρό και ενοχλητικό.

Είναι φανερό ότι έχουν επιλεχθεί νέα παιδιά, από την ευρύτερη περιοχή, για την επάνδρωση του κέντρου. Πράγμα εξαιρετικά θετικό ως προσανατολισμός, τη στιγμή που η ψυχολογία της νέας γενιάς σίγουρα δε βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Αν δεν στηρίξεις τους νέους του τόπου σου, ποιόν θα στηρίξεις; Συγχαρητήρια για αυτή την κατεύθυνση. Εύχομαι, ο μόχθος (της εργασίας) αυτών των παιδιών να μην καρπώνεται από οποιονδήποτε άνθρωπο(άξιο ή ανάξιο) ανώτερο τους στην όποια ιεραρχική κλίμακα.

Έχει χιονίσει πολύ περίεργα φέτος. Σε σχέση με άλλες χρονιές δεν έχουν βγει τόσες καλές μέρες. Έχει πέσει πολύ χιόνι κατά καιρούς με αέρα. Δεν έχει μοιραστεί το χιόνι ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία, όπως συνέβαινε παλαιότερα.

Είδα πράματα τα οποία είχα ζητήσει πριν κάποιο καιρό. Πρόσφατα, μετά το τέλος μίας χιονοδρομικής περιόδου, η εταιρεία που διαχειρίζεται το επικοινωνιακό κομμάτι είχε προσκαλέσει τους χιονοδρόμους & επισκέπτες, να υποβάλουν προτάσεις για καλύτερη λειτουργία. Μεταξύ κάποιων που έκανα ήταν οι εξής δύο:

- σύνδεση της πόλης μου με το χιονοδρομικό (ski bus)

- πάτημα των πιστών κατά τη λειτουργίας του χιονοδρομικού

Δε θυμάμαι αν στο παρελθόν γινόταν πάτημα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Σήμερα, πατιόντουσαν κάποια κομμάτια πιστών, ενώ αυτές λειτουργούσαν. Το πάτημα κατά τη διάρκεια της μέρας, πολύ σωστό ως σκέψη. Ίσως η υλοποίηση να έπασχε ως προς θέμα ασφάλειας. Ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο.

Και γω όπως και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούν την προσφορά του groupon. Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει γίνει μεταξύ των δύο πλευρών. Αλλά, θεωρώντας δεδομένο ότι το groupon παίρνει κάποια από τα έσοδα, γιατί το χιονοδρομικό να μη δίνει απευθείας στους χιονοδρόμους την έκπτωση; Μήπως επειδή στο groupon μπορεί να το δουν αρκετοί περισσότεροι; Αν το ίδιο το χιονοδρομικό έκανε τις εκπτώσεις αυτές και παράλληλα με δικά του μέσα ενημέρωνε το κοινό, τα έσοδα δε θα ήταν περισσότερα, από ό,τι να μοιράζεται την πίτα με το groupon;

Από το θέμα της επίσημης προώθησης του χιονοδρομικού εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Δηλώνω ότι δεν γνωρίζω ποιά ακριβώς είναι η επίσημη στρατηγική του, όμως κρίνω με ό,τι έχω χαρτογραφήσει στο μυαλό μου ως την επικοινωνιακή πολιτική του. Μία προώθηση του καλύτερου είδους την κάνουν άτομα σαν τον Alcatraz, μέσα σε αυτό εδώ το φόρουμ(αλλά και σε άλλα μέσα, στο διαδίκτυο). Καμία εταιρεία προώθησης δεν πρόκειται να κάνει αυτό το πράμα. Όσα λεφτά και αν πάρει, όσες διασυνδέσεις και αν έχει. Θα λείπει ένα βασικό συστατικό πάντα. Γιατί το χιονοδρομικό να μην προωθηθεί μέσω της δουλειάς κάποιων ατόμων σαν τον Alcatraz; Θα μπορεί να δίνει κάποια ευρώ, για να γίνει μία μικρή αλλά ουσιαστική προώθηση.

Εφόσον το χιονοδρομικό θέλει να προωθηθεί και βλέποντας ότι στοχεύει στα "κοινωνικά δίκτυα" μέσω του ιντερνετ, επιβάλλεται κάθε μέρα να ανανεώνει το περιεχόμενό του. Αυτό ζητάνε οι αδηφάγοι παρατηρητές των κοινωνικών δικτύων. Αυτοί είναι καλώς ή κακώς οι όροι που λειτουργούν αυτά τα δίκτυα και γενικότερα το ιντερνετ. Η συνεχής ενημέρωση. Να ξέρω εγώ που μένω στην άλλη άκρη του κόσμου, πώς πήγε η μέρα στο χιονοδρομικό. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η ενημέρωση και η προώθηση εμπεριέχει και το κουτσομπολιό. Από ανούσιες φωτογραφίες, όπως ενός εκχιονιστικού να κάνει όπισθεν, μέχρι ενημερώσεις γύρω από θέματα ασφάλειας της ακεραιότητας των ανθρώπων που βρίσκονται στο βουνό μπορούν να μπουν στην καθημερινή ενημέρωση.

Είμαι σίγουρος ότι νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή μπορούν να αναλάβουν και αυτό το έργο. Πόσα παιδιά από τα Καλάβρυτα & τις γύρω περιοχές σπουδάζουν επιστήμες σχετικά με την πληροφορική; Διαδικτυακό στήσιμο και προώθηση του χιονοδρομικού κέντρου μπορούν κάλλιστα να αναλάβουν. Μικρός το κόστος. Υπάρχει συσσωρευμένη γνώση από τα νέα αυτά παιδιά. Μένει μόνο η αξιοποίησή τους.

* Αυτές είναι λίγες σκόρπιες σκέψεις...

** Όλα τα παραπάνω είναι τελείως υποκειμενικά και εκφράζουν μόνον εμένα.

Edited by barcode
  • Like 5

ΜΙΚ όποτε μπορέσεις βάλε video από αυτή την πτήση. Αυτή η θέα της βορεινής πλευράς της Νεραιδοράχης πρέπει να είναι μαγική!

Από το δεύτερο λεπτό και μετά. Έλα σπίτι για το hd, έχω βάλει το κάθισμα τα πέδιλα και ανεμιστήρα μπροστά στη τηλεόραση.

http://vimeo.com/60858388

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους συναδέλφους του Alkatraz,

Edited by ΜΙΚ
  • Like 13

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ωραίος ρε φίλε, respect! Επιβλητικότατο και κάπως τρομακτικό θα έλεγα αυτό το βορεινό ανάπτυγμα της Νεραϊδοράχης.

Σε ευχαριστώ

Από το δεύτερο λεπτό και μετά. Έλα σπίτι για το hd, έχω βάλει το κάθισμα τα πέδιλα και ανεμιστήρα μπροστά στη τηλεόραση.

http://vimeo.com/60858388

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους συναδέλφους του Alkatraz,

Τι λες τώρα;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!! Ωραίος!!!!

...

...καταρχάς με το speed προσπάθησα να αποκεφαλίσω τον Ηellbent,

αλλά αστόχησα

...

Εμ δεν τον ακούς, εμ θες να τον ξεκάνς.

Και ποιος θα μας πατά διάδρομο μετά,

στα πέριξ του Αυγού? Ε?

:fish:

...

...μετά μαζί με ένα φίλο πετάξαμε με τα παραπέντε

σε μια μαγική διαδρομή πάνω από τη κορυφογραμμή της Νεραϊδοράχης.

...

Δεν μπορώ να το περιγράψω,

παρά μόνο σας εύχομαι να το ζήσετε.

...

Νταξ... ευχήθηκα :whistling: !!!

.

.

.

Πότε θα τσουλήσωμεν tandemάμάκι???

:evil::dance:

...

Τι να πω τώρα? Καλό μήνα?

Καλό μήνα!

...

Καλό μήνα βρε...

εσύ παραλίγο και θα έπαιρνες και αγιασμό

από τα ύδατα της Στύγας...

Όπως και να 'χει...

το τρίτο και καλύτερο κομμάτι της σαιζόν,

και η κορύφωση της, μόλις ξεκίνησε...

ΜΑΡΤΙΟΣ

... και όχι, δεν είναι το τελευταίο...!

...

Μπαμπαστρούμφ ευχαριστώ για όλα τα βίντεο υπάρχουν και ...

δεν υπάρχουν...

...

Έλα σπίτι για το hd, έχω βάλει το κάθισμα τα πέδιλα

και ανεμιστήρα μπροστά στη τηλεόραση.

...

Αυτό πρέπει να γίνει, κάποια στιγμή, το καλοκαίρι.

Τσάμπα μαζεύουμε τόσο οπτικοακουστικό υλικό???

Βγαίνει άνετα το ταινιάκι...

"Χιονοαναμνήσεις θερινής νυκτός..."

Είχε θιχτεί, πριν κάποιες μέρες, στο forum μας

περί ελέγχου των καρτών στο χ.κ. & για τον τρόπο που γίνεται.

...

αυτούς που έχουν στα lift ψάχνουν συνέχεια για τα καρτέλα και σε εμφανή σημεία

λες και ψάχνουν για θησαυρό τους βλέπεις και πεταγονται μπροστα σου σαν ...

...

Αρκετά παιδιά τοποθετήθηκαν επ΄ αυτού

και οι απόψεις τους με βρίσκουν συμφωνώ.

Προσωπικά, δε με ενοχλεί καθόλου να με ελέγχουν καθημερινά

για το αν έχω ή όχι ετήσια.

Τι και αν είναι οι ίδιοι υπάλληλοι που με έλεγξαν χθες,

τι και αν γνωριζόμαστε φατσικά,

τι και αν θα πρέπει να βγάλω γάντια, να ανοίξω τσέπες κ.λπ....

Αντιθέτως, μακάρι το κέντρο να έδινε μεροκάματα

να τσέκαραν κάρτες και στα επάνω lift.

O έλεγχος φέτος & η εφαρμογή των κανονισμών,

έχουν γίνει πιο αυστηροί.

Αλλά δεν φτάνει.

Δυστυχώς, μέχρι το κέντρο λήψεως αποφάσεων να το καταλάβει (βλ. Δ.Σ.)

και να εγκρίνει τα έξοδα για τοποθέτηση ski-data,

το χιονοδρομικό θα χάνει αρκετές χιλιάδες €€.

Τα κρούσματα "τσαμπατζίδων" αυξάνονται,

και πλέον γίνονται & απροκάλυπτα.

Σε συζήτηση με υπάλληλο του χιονοδρομικού,

που μας εξέπληξε ευχάριστα όταν πήρε τις ετήσιες μας

για να διασταυρώσει τα στοιχεία μας με την αντίστοιχη λίστα

πού έχει το χιονοδρομικό,

μας ενημέρωσε ότι μόνο τις τελευταίες μέρες η ίδια είχε πιάσει

~5 πλαστές ετήσιες κάρτες...!!!

Όπως πάνε, δυστυχώς, τα πράγματα

Δευτέρα πρωί απάννν.

Όποια πουδροβλαμμένα ανηφορίσουν,

ας το αναφέρουν εγκαίρως...

;)

Μπαμπαστρουμφ report

Καταρχας να ευχαριστησω τον θυμιο για την προτροπη του να ανεβουμε χτες

Ειχατε αφησει πολλα...... :acute:

Ρε σεις ετσι σας εχω μαθει....... :P

Μερικα snapshots απο το μεροκαματο

00060mts.jpg

Στα ηλιολουστα σημεια του αυγου, κρουστα με powder απο κατω, ειχα καιρο να κανω τετοιο χιονι

00063mts.jpg

Πολυ αποσβεση και rebound το χιονι ηθελε ομως φαρδυ πεδιλο σιγουρα

00063vmts.jpg

Στην σκια air powder :)

00065mts.jpg

Ψηλα στην στυγα απο τα 1900 και πάνω κρούστα δεν υπήρχε , το τοπίο αλπικό

dsc00532a.jpg

Ο Μιχάλης ετοιμάζοντας το πετούμενο του

dsc00530cj.jpg

Βρήκε και παρέα

00067mts.jpg

πετάει πετάει :D

dsc00539gz.jpg

Επιστρέφοντας μέσω Ακράτας

Μου το ματιαξατε το τουτου :crybaby: έφαγε μια πέτρα το παρμπρίζ και το τσάκισε

dsc00544f.jpg

Η βορεινή πλευρά από τον δρόμο προς Ακράτα

dsc00547xf.jpg

Από το ίδιο σημείο με τηλεφακό

dsc00551ly.jpg

Και τέλος το γρεμι, που ακόμα ψάχνουμε πώς θα κατέβουμε στην καλύτερη κατάβαση του βουνού Κορυφή - Περιστέρα 2330-1100

• Like 11

...

Μπαμπαστρουμφ report

...

Και τέλος το γρέμι,

που ακόμα ψάχνουμε πώς θα κατεβούμε στην καλύτερη κατάβαση του βουνού

Κορυφή - Περιστέρα 2330-1100

...

Πες το έτσι...

για αυτό γύρισες από Περιστέρα..

Σου τριγυρνάνε ιδέες ε...?

• Like 1

Slopestyle event by Frulite On The Go

kalavryta-new-event-fruliteonthego-thegreatboarders-724x1024.jpg

Event Date:

10/03/2013 - 10:00

ΧΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, SNOWPARK

To Frulite OnTheGo και οι The Great Boarders συνεπείς στο ραντεβού τους

διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο...

και καλύτερο slopestyle event της χρονιάς!

Στις 10 Μαρτίου όλοι οι κορυφαίοι snowboarders από την Ελληνική σκηνή

θα βρεθούν στο ανανεωμένο FruliteOnTheGo funpark του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων

και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση και τα χρηματικά έπαθλα που προσφέρει το Frulite OnTheGo!

Το πάρκο θα ετοιμαστεί από τη FunBag Team η οποία έχει ετοιμάσει και τη μακέτα.

Μουσικές , δωρεάν waxing στα σανίδια σας (από το γνωστό σε όλους μας DanielPetrov)

και η προωθητική ομάδα του Frulite OnTheGo θα δώσουν ένα ξεχωριστό feeling στο contest.

Πρόγραμμα του event:

Όλοι όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο event στις 10 Μαρτίου θα πρέπει να είναι

στη τέντα του Frulite On The Go από τις 09:00 μέχρι τις 10:00 για να παραλάβουν

τις σαλιάρες τους και να δηλώσουν συμμετοχή αφού πρώτα υπογράψουν τη φόρμα συμμετοχής.

Το event θα είναι open για όσους θέλουν να πάρουν μέρος και θα υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία

για τους άντρες και ξεχωριστή για τις γυναίκες.

Από τις 10:00 μέχρι τις 10:30 θα γίνει το warm up των αθλητών και μετά θα ακολουθήσει

ένα τελευταίο shaping στα kickers για να ξεκινήσει το contest.

Από τις 11:00 μέχρι και τις 15:00 θα γίνουν οι προκριματικοί και οι τελικοί

και στις δύο κατηγορίες. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες θα κάνουν από 2 runs και

θα βαθμολογηθούν για τη μια μεγαλύτερη τους απόδοση.

Οι 8 που θα πάρουν τους περισσότερους βαθμούς θα φτάσουν στον τελικό.

Στον τελικό θα κάνουν 3 runs και η καλύτερη βαθμολογία θα βραβευτεί

με την 1η, 2η, 3η θέση αντίστοιχα.

Έπαθλα:

Τα έπαθλα που θα δοθούν θα είναι με τη μορφή μετρητών και έχουν ως εξής:

Άντρες:

• 1ος 500€
  • 2ος 300€
  • 3ος 150€

Γυναίκες:

• 1η 300€
  • 2η 200€
  • 3η 100€

Αφού προκύψουν οι νικητές θα ακολουθήσει η απονομή και η παραλαβή των επάθλων

από το χορηγό του event το Frulite On The Go!!!

Σας περιμένουμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μπείτε στο www.thegreatboarders.gr και δείτε τις λεπτομέρειες για το event στις 10 Μαρτίου.

Σας περιμένουμε για ατελείωτα χωσίματα και άφθονο Frulite OnTheGO!

otg-park.jpg

Πηγές: thegreatboarders.gr , thespot.gr

• Like 1

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Και ένα video από το πρώτο Frulite On The Go Freestyle snowboard camp

που έγινε πριν λίγες ημέρες στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Το πρώτο Frulite On The Go Freestyle snowboard camp το οποίο διεξήχθη

στις 23 & 24 Φεβρουαρίου στο Frulite On The Go fun park του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, ολοκληρώθηκε!!!

To κέφι και η όρεξη για jumps και training δεν έλειψε ούτε λεπτό και όλοι πέρασαν τέλεια!!

Για όλα αυτά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αλεξ, τον George και τον Κωστή (Fun bag team)

για την πολύτιμη βοήθεια στο στήσιμο του πάρκου και την οργάνωση του camp.

Ένα ακόμη πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους instructors Μπελλώνια Σπύρο, Ουζούνη Γιώργο,

Αθανασόπουλο Σταύρο, Face (Βασιλειάδης), Δαυίδ Αντώνης και Fun Bag team,

οι οποίοι πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και βοήθησαν τους συμμετέχοντες

να ανέβουν επίπεδο!!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους συμμετέχοντες για τον απίστευτο

ενθουσιασμό τους και τη διάθεσή να ξεπεράσουν τον εαυτό τους τηρώντας πάντα τις

οδηγίες ασφαλείας των instructors. Η βελτίωση που είχαν όλοι οι εκπαιδευόμενοι,

όσο πέρναγε η ώρα, ήταν πραγματικά ορατή σε κάθε προσπάθεια τους στα kicks.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό (από τα εκδοτήρια μέχρι τους ratrakάδες)

του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων και το κύριο Βαζαίο Θύμιο ιδιαιτέρως,

για τη βοήθεια τους, οι οποίοι με τη προσπάθεια που κάνουν, έχουν καταφέρει να

μεταμορφώσουν και να κάνουν το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων το καλύτερο στην Ελλάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=mDqjMVmiG00

Πηγή: thegreatboarders.gr

• Like 2

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Ενημέρωση Χελμού

Φρέσκο χιόνι θα έχουμε και πάλι στο Χελμό!!!

Σε λειτουργία για αύριο Κυριακή 3-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις και Άρτεμις καθώς επίσης και το snow park εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Ενημέρωση για την λειτουργία του αναβατήρα Στύγα θα γίνει αύριο το πρωί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.

Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.

Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30

Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)

Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

logo.png

Ζηλεύω φιλαράκι! Τι όμορφα που είναι να πετάς πάνω από τον γκρεμό! :)

Ελπίζω σύντομα να το κάνω, ίσως και με καινούργιο αλεξίπτωτο!

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Την Παρασκευη ανεβηκαμε, ευτυχως παρθηκε η αδεια και η πρωτη καθημερινη της σεζον στα Καλαβρυτα ηταν γεγονος.

Θαυμασαμε τον high flyer πανω απο το χιονοδρομικο, ωραιος!

Ημουν με την κοπελα μου η οποια ειναι σε αρχαριο σταδιο, της πηρα δασκαλο για μια ωρα και υστερα με το σανιδι δεμενο στο ποδι την ανεβασα στο μεσαιο επιπεδο. Το λεω διοτι παρ'οτι ο λιφτιερης στη βαση του τριπλου ελεγε σε ολους τους αρχαριους δεστε τα σανιδια σας, δεν σταματαγε το λιφτ οταν αυτοι τον γειωναν.

Για καποιο λογο ειχαν κλειστο το δρομακι και αναγκαστηκα να την εχω σχεδον αγκαλια για να κατεβει το Βιετναμ.

Το χιονι παγωμενο στην αρχη, κατα τη διαρκεια της ημερας μαλακωσε και γενικως ηταν μια χαρουλα. Το παρκο το τιμησαμε, την στυγα την τιμησαμε, μονο το αγκυρονι δεν προλαβα να παρω.

Διαβαζω για βροχες και ξενερωνω.......

Τι εγινε σημερα ξεσκιστηκανε στο ποδηλατο επανω;;;;;;;

wvsg7d.jpg

αυριο για καλαβρυτο ειμαστε οκ απο καιρο?να ανεβουμε η να παμε απεναντι?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Πως είναι δυνατόν μια ομάδα εργασίας να έχει την ευθύνη? εχω την άποψη ότι οι ομάδες εργασίας εγκρίνονται από το ΔΣ που έχει και την ευθύνη , εκτός και εάν υπάρξει σχετική αλλαγή στο καταστατικό  θα μπορούμε στην ΓΣ να ψηφίσουμε το μέλος του ΔΣ που θα αναλάβει αποκλειστικά την ηγεσία των διοργανώσεων του συλλόγου (αν και αυτό μπορεί να μην ειναι  συμβατό με τον κανονισμό ) Παντός δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι που μέχρι στιγμής έχει κάνει ότι μπορεί να επιτευχθεί από μια ομάδα και που λειτουργεί χωρίς προβλήματα     
    • Το θεωρώ ιδανικό γιατί η ομάδα εκδρομής μπορεί να αποφασίσει γρήγορα χωρίς να περιμένει συνεδρίαση του ΔΣ 
    • Το SNOWCLUB είναι τα ΜΕΛΗ του: Με το σύνθημα : <<Ανταποκρινόμαστε, προτείνουμε, συμμετέχουμε, συνεργαζόμαστε >>, σας προσκαλούμε στην 4η διαδικτυακή συνάντηση: Τετάρτη 30 Απριλίου 2025,  στις 21.00 στον σύνδεσμο του Zoom: Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/84116892200?pwd=n4OcUi0g8sgh7gddoJazgzRaGYxZCy.1  Meeting ID: 841 1689 2200 Passcode: 523384 Να είστε όλοι καλά Το ΔΣ  
    • Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινα τα εξής: - Τα γράφω αναλυτικά    Ανεξαρτησία Ομάδας Εκδρομών: Η Ομάδα Εκδρομών να λειτουργεί ανεξάρτητα από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ). Η σύνθεσή της να μην καθορίζεται από τη θητεία του ΔΣ, αλλά να παραμένουν ενεργά τα μέλη όσο επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν. Η συμμετοχή να παραμένει ανοιχτή σε νέα μέλη. Ρόλος Ταμία: Ο/Η Ταμίας του συλλόγου να είναι το μοναδικό μέλος του ΔΣ που θα μπορεί συμμετέχει στην ομάδα, αποκλειστικά και μονο για να επιβλέπει τις συνδρομές και τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τις εκδρομές. Αρμοδιότητες Ομάδας Εκδρομών: Η ομάδα να έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση όσων εκδρομών είναι εφικτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ρόλος Διοικητικού Συμβουλίου: Το ΔΣ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη στήριξη και προώθηση της ελληνικής χιονοδρομίας και των σχετικών δράσεων του συλλόγου.  
    • Μερικές φορές πρεπει να τολμάμε αλλαγές στα συνηθισμένα για να έχουμε επιτυχίες  Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν υπεύθυνος στις εκδρομές καθιέρωσα τα δύο οικονομικά διαφορετικά  ξενοδοχεία και πλέον είναι καθεστώς  πριν χρόνια πάλι καθιέρωσα ή αναζητηση και το κλείσιμο της εκδρομής να  γίνεται  πριν τις εκλογές  με αποτέλεσμα να εισπράττει ο σύλλογος δύο συνδρομές μια για να μπορείς να δηλώσεις και μία για την χρονι που γίνεται η εκδρομη ( τότε με κατηγόρησαν ότι δεσμεύω το επόμενο ΔΣ) και αυτό όμως έγινε καθεστώς .  Και τώρα πρέπει να τολμήσουμε κάποιες αλλαγές  Να διοργανώσουμε εκδρομή για τα μέλη του Snowclub Που θέλουν να πάνε για σκι με όλη του την οικογένεια αυτό αναγκαστικά Σημαίνει να ζητήσουμε από το πρακτορείο να μας βρει πανσιόν με τετράκλινα δωμάτια η family room σε λογικές τιμές πιθανόν με κουζίνα μέσα ώστε να μπορεί να βγει μια εκδρομή αρκετά οικονομική για μία οικογένεια
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Bernard Berrian
      Bernard Berrian
      (30 years old)
    2. lena
      lena
      (44 years old)
    3. nick adam
      nick adam
      (30 years old)