Jump to content
over-poulover

χ.κ. Παρνασσού 2012-2013

Recommended Posts

Χμμμ... Ωραίο το διάλειμμα, αλλά πρέπει να προλάβουμε τα χιόνια. Το κόβω για Παρασκευή μία επίθεση και βλέπουμε για ΣΚ... :pirate:

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Απλά η χθεσινή ημέρα δεν υπήρχε.

Ολοι οι τρελαμενοι παρανοησαν.Ειχε χιονι για ολους.

http://www.youtube.com/watch?v=PteHoRBz-2w&feature=youtu.be

Υ.Γ. Ο δεν ξενερωνω σωστος για το φρυδι του Ηρακλη.Εκει βρισκοταν το καλυτερο χιονι.

Αυριο παλι.

• Like 6

101277.jpg

Σαπισαμε στο βουνο με Κωστη (Nifadas), Στελιο (Master Chief) και Πανο(Panchristo). Χιονι πολυ καλο εντος πιστας χωρις να σουπιασει και με απειροελαχιστο κοσμο. Παντα τετοια

Edited by Δεν Ξενερωνω
  • Like 9

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Mας φάγανε τα κοτλέ :crybaby:

Στο θέμα μας, εγώ που δεν θέλω να κάνω εκτός πίστας (μου φαίνεται κουραστικό να ψάχνω τη διαδρομή, προτιμώ πίστα-τυφλοσούρτη), να ανέβω Τρίτη ή Τετάρτη;

Έχουμε βάλει τσίπουρα, μεζεδάκια και ετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα session ανάλυσης του χρησμού σου.

Τέσπα αν δεν ανέβηκες σήμερα κάντο και αύριο υπερκοτλέ θα είναι

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το Νταγλας δεν εχει λιγοτερο χιόνι, απλος φέτος το έχει χτίσει λιγο διαφορετικά και εχει λιγο περισσοτερη κλιση,

ενώ απο το χιονι που εριξε μπορουσες να κατεβεις σε ολο τ μπωλακι...

• Like 1

Nαι ανάλογα με τη σεζόν και πως έχουν έρθει οι κακοκαιρίες το βουνό είναι διαφορετικό. Βασικά μετά από κάθε κακοκαιρία αλλάζει το βουνό και ειδικά λούκια -φρύδια

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Με την πρώτη ευκαιρία (να μην έχει ομίχλη δηλαδή, γιατί φέτος μετράω 3/3 μουχλαντάρα) θα πάω και θα σας δώσω πλήρη αναφορά (up close and personal)

6ψυχος

• Like 1

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Κάμερες να φροντίσεις να τραβάνε...πολλές... :shuriken: . Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ανακοινωθεί και από τα μεγάφωνα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το Σάββατο φαίνεται να ανοίγει... Μυρίζομαι snowclub-o-σύναξη μεγατόννων? :pirate:

• Like 2

Κι εμάς για Σάββατο δεν μας βλέπω λόγω διαφόρων υποχρεώσεων αλλά και γιατί δίνει βροχές τις προηγούμενες μέρες και υψηλές θερμοκρασίες...ίσως Κυριακή.....

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Πιστες κοτλε και σημερα. Ενα ελαφρυ πεπλο συννεφου σε μεγαλο υψος και ενα ελαφρυ, αλλα τσουχτερο αερακι ισα ισα για να διατηρει σε πολυ καλη κατασταση το χιονι μεχρι και τις 4. Για αλλη μια φορα ο κοσμος μας εκανε την τιμη να μην ανεβει (και τον ευχαριστουμε για αυτο) οποτε αρπαξαμε την ευκαιρια με Ηλια (ilias-zak), τον αδερφο του Γιωργο (bro-ilias-zak :thumbup:) και Σταθη (spider) για μαθηματα τεχνικης επι παγου (οχι πολυ) αλλα και ελαφρως αφρατου χιονιου. Οι τετρακεφαλοι ακομα εχουν ψωμι... Βιντεο προσεχως απο Ηλια

Edited by Δεν Ξενερωνω
  • Like 2

Πιστες κοτλε και σημερα. Ενα ελαγρυ πεπλο συννεφου σε μεγαλο υψος και ενα ελαφρυ, αλλα τσουχτερο αερακι ισα ισα για να διατηρει σε πολυ καλη κατασταση το χιονι μεχρι και τις 4. Για αλλη μια φορα ο κοσμος μας εκανε την τιμη να μην ανεβει (και τον ευχαριστουμε για αυτο) οποτε αρπαξαμε την ευκαιρια με Ηλια (ilias-zak), τον αδερφο του Γιωργο (bro-ilias-zak :thumbup:) και Σταθη (spider) για μαθηματα τεχνικης επι παγου (οχι πολυ) αλλα και ελαφρως αφρατου. Οι τετρακεφαλοι ακομα εχουν ψωμι... Βιντεο προσεχως απο Ηλια

Και η Δευτερα σου ειχε κατσει πολυ καλα και σημερα.....μπραβο!Παρασκευη Σαββατο η Κυριακη οποια δωσει ο ΜΙΚ θα ειμαι πανω ελπιζω να τα πουμε.
  • Like 1

Άλματα και faceplants σαν τα δικά μου αποκλείεται να κάνατε πάντως...

• Like 2

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Καλα ηταν και σημερα, αφου καταφεραμε και ειμασταν στο "σπιτι μας" (βουνο) και οχι στο γραφειο....

Doooooouglas....

Edited by spider
  • Like 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Και η Δευτερα σου ειχε κατσει πολυ καλα και σημερα.....μπραβο!Παρασκευη Σαββατο η Κυριακη οποια δωσει ο ΜΙΚ θα ειμαι πανω ελπιζω να τα πουμε.

Στειλε μου μηνυμα. Προτιμω Παρασκευη-Σαββατο με φρεσκαδουρες παρα την Κυριακη να με καψει ο ηλιος

τα κοτλεδακια στις πιστες φανταζουν τελεια....

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

για αυριο κανεις?

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Αν το Σάββατο συνεχίσει να μας αγχώνει έτσι, μπορεί να σκάσω αύριο...

Αυριο και Σαββατο θα ειμαι πανω

Για Σαββατο λεω κ εγω Γιαννη. :thumbup: :thumbup: :thumbup: Με συγχωρεις τωρα την κανω με........ φωναζουν 2 παραλληλες ταυλες........ ουτε μωρα να ηταν....... :evil::P

Edited by kaps
  • Like 3

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Σάββατο κι εγώ 100% πάνω και Κυριακή ανάλογα τον καιρό (δηλαδή μάλλον όχι).

sinox-0.jpeg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Πως είναι δυνατόν μια ομάδα εργασίας να έχει την ευθύνη? εχω την άποψη ότι οι ομάδες εργασίας εγκρίνονται από το ΔΣ που έχει και την ευθύνη , εκτός και εάν υπάρξει σχετική αλλαγή στο καταστατικό  θα μπορούμε στην ΓΣ να ψηφίσουμε το μέλος του ΔΣ που θα αναλάβει αποκλειστικά την ηγεσία των διοργανώσεων του συλλόγου (αν και αυτό μπορεί να μην ειναι  συμβατό με τον κανονισμό ) Παντός δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι που μέχρι στιγμής έχει κάνει ότι μπορεί να επιτευχθεί από μια ομάδα και που λειτουργεί χωρίς προβλήματα     
    • Το θεωρώ ιδανικό γιατί η ομάδα εκδρομής μπορεί να αποφασίσει γρήγορα χωρίς να περιμένει συνεδρίαση του ΔΣ 
    • Το SNOWCLUB είναι τα ΜΕΛΗ του: Με το σύνθημα : <<Ανταποκρινόμαστε, προτείνουμε, συμμετέχουμε, συνεργαζόμαστε >>, σας προσκαλούμε στην 4η διαδικτυακή συνάντηση: Τετάρτη 30 Απριλίου 2025,  στις 21.00 στον σύνδεσμο του Zoom: Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/84116892200?pwd=n4OcUi0g8sgh7gddoJazgzRaGYxZCy.1  Meeting ID: 841 1689 2200 Passcode: 523384 Να είστε όλοι καλά Το ΔΣ  
    • Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινα τα εξής: - Τα γράφω αναλυτικά    Ανεξαρτησία Ομάδας Εκδρομών: Η Ομάδα Εκδρομών να λειτουργεί ανεξάρτητα από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ). Η σύνθεσή της να μην καθορίζεται από τη θητεία του ΔΣ, αλλά να παραμένουν ενεργά τα μέλη όσο επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν. Η συμμετοχή να παραμένει ανοιχτή σε νέα μέλη. Ρόλος Ταμία: Ο/Η Ταμίας του συλλόγου να είναι το μοναδικό μέλος του ΔΣ που θα μπορεί συμμετέχει στην ομάδα, αποκλειστικά και μονο για να επιβλέπει τις συνδρομές και τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τις εκδρομές. Αρμοδιότητες Ομάδας Εκδρομών: Η ομάδα να έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση όσων εκδρομών είναι εφικτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ρόλος Διοικητικού Συμβουλίου: Το ΔΣ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη στήριξη και προώθηση της ελληνικής χιονοδρομίας και των σχετικών δράσεων του συλλόγου.  
    • Μερικές φορές πρεπει να τολμάμε αλλαγές στα συνηθισμένα για να έχουμε επιτυχίες  Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν υπεύθυνος στις εκδρομές καθιέρωσα τα δύο οικονομικά διαφορετικά  ξενοδοχεία και πλέον είναι καθεστώς  πριν χρόνια πάλι καθιέρωσα ή αναζητηση και το κλείσιμο της εκδρομής να  γίνεται  πριν τις εκλογές  με αποτέλεσμα να εισπράττει ο σύλλογος δύο συνδρομές μια για να μπορείς να δηλώσεις και μία για την χρονι που γίνεται η εκδρομη ( τότε με κατηγόρησαν ότι δεσμεύω το επόμενο ΔΣ) και αυτό όμως έγινε καθεστώς .  Και τώρα πρέπει να τολμήσουμε κάποιες αλλαγές  Να διοργανώσουμε εκδρομή για τα μέλη του Snowclub Που θέλουν να πάνε για σκι με όλη του την οικογένεια αυτό αναγκαστικά Σημαίνει να ζητήσουμε από το πρακτορείο να μας βρει πανσιόν με τετράκλινα δωμάτια η family room σε λογικές τιμές πιθανόν με κουζίνα μέσα ώστε να μπορεί να βγει μια εκδρομή αρκετά οικονομική για μία οικογένεια
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. dmar
      dmar
      (118 years old)
    2. Kostas T
      Kostas T
      (40 years old)
    3. nikos1914
      nikos1914
      (43 years old)