Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Ετσι οπως μου τα περιγραφεται δεν λεει και πολυ,

περιμενω την προσφορα σας και λογικα θα σας ακολουθησω.

Αντε να δουμε λιγο χιονι, λιγο κρυο γιατι εδω στην ερημο που ειμαι

εχω φτασει στο σημειο βρασμου...

:lol:

Guest afrodite

To Bansko ειναι για 3- 4 μερες. Το εχεις γυρισει ολο...μετα θα βαρεθεις. 14 μερες ειναι παρα πολλες για Μπανσκο.

Ετσι οπως μου τα περιγραφεται δεν λεει και πολυ,

περιμενω την προσφορα σας και λογικα θα σας ακολουθησω.

Αντε να δουμε λιγο χιονι, λιγο κρυο γιατι εδω στην ερημο που ειμαι

εχω φτασει στο σημειο βρασμου...

B)

που εισαι στο Dubai?

εκει εχουν και μια κλειστη πιστα.... ;)

αλλιως κανε λιγο sandboard

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

οχι φιλε μου, μακαρι να ειμουνα στο Dubai,

ειμαι στην Λιβυη και για την ακριβεια στη μεση του πουθενα,

600 Km νοτια της Benghazi, και 150 Km απο Galo (Jalu)

δεν εχει τιποτα εδω περα, σκετη εριμια, ουτε αμμοβουνα δεν εχει.

πρεπει να πας πιο νοτια και πιο ανατολικα, προς Αιγυπτο μερια....

Εκτος το οτι δεν εχεις ποτο, γυναικες, πολιτισμο,

εχεις ομως πολυ ζεστη και αμμοθυελλες.

Ετσι οπως μας καταντησανε στην Ελλαδα,

μας αναγκαζουν να ξενιτευτουμε απο το σπιτι μας.

Μαυρος Χρυσος.

Γιαυτο κανω ετσι και λεω να παω να λιωσω σε κανενα βουνο.... B)

καλησπέρα σας. Σκεφτόμασταν με την κοπέλα μου να πηγαίναμε γύρω στα τέλη γενάρη στο μπάνσκο για ένα 4μερο περίπου. Κοιτώντας τις τιμές (δηλαδή αεροπορικά, ski pass, εξοπλισμος, και λεωφορείο από τη σοφια για το μπανσκο) μας βγαίνει περίπου 500 ευρώ το άτομο χωρίς αυτά που θα χαλάσουμε εκεί για φαγητό κλπ. Τόσο είνα περίπου ή δεν το έχουμε ψάξει καλά? Μέσω κάποοιυ πρακτορέιου μπορούμε να βρούμε κάποια καλύτερη προσφορά? Τον εξοπλισμό μπορούμε να τον βρούμε από καπου αλλού πιο φθηνά από όσο το δινει το μπανσκο?? Με συγχωρε΄τε αν είναιλ΄γο χαζές οιερωτήσες μου αλλά είμαι αρκετά άπειρος σεαυτα!

Guest afrodite
καλησπέρα σας. Σκεφτόμασταν με την κοπέλα μου να πηγαίναμε γύρω στα τέλη γενάρη στο μπάνσκο για ένα 4μερο περίπου. Κοιτώντας τις τιμές (δηλαδή αεροπορικά, ski pass, εξοπλισμος, και λεωφορείο από τη σοφια για το μπανσκο) μας βγαίνει περίπου 500 ευρώ το άτομο χωρίς αυτά που θα χαλάσουμε εκεί για φαγητό κλπ. Τόσο είνα περίπου ή δεν το έχουμε ψάξει καλά? Μέσω κάποοιυ πρακτορέιου μπορούμε να βρούμε κάποια καλύτερη προσφορά? Τον εξοπλισμό μπορούμε να τον βρούμε από καπου αλλού πιο φθηνά από όσο το δινει το μπανσκο?? Με συγχωρε΄τε αν είναιλ΄γο χαζές οιερωτήσες μου αλλά είμαι αρκετά άπειρος σεαυτα!

Mε αεροπλάνο δεν ξερω τι τιμές παιζει. Αλλα μπορείς άνετα να πας με τραίνο. Αν κλεισεις νωρις θα βρεις κλιναμαξα σε πρωτη θεση. Ταξιδεύεις βραδυ και κοιμασαι ανετος κι ωραίος. Μπορείς να κατέβεις είτε Σοφια είτε Blagoevgrand και με ταξι πας στο μπανσκο (ή με λεωφορειο). Η Βιβη παραπάνω τα λεεί πολυ αναλυτικά. Απλά αν διαλεξεις να πας με τραίνο σε συμφερει φυσικά καλυτερα να σταματησεις στο Μπλαγκοεβγκραντ κι οχι στη Σοφια. Αν διαλεξεις ομως αεροπλανο τοτε Σοφια αναγκαστικά.

Για να καταλάβεις 4 μερες Μπανσκο ανετα και οικονομικα με τραίνο το ταξιδι μπορει να σου έρθει και 300ε . Αλλα με αυτες τις τιμες που βρήκες (500ε) καλυτερα να πας Αυστρια.

Για τον εξοπλισμο δεν ξερω. Εμεις εχουμε δικό μας δεν εχει χρειαστει κανεις να νοικιασει για να ξερουμε τι τιμες παιζουν.

Mε αεροπλάνο δεν ξερω τι τιμές παιζει. Αλλα μπορείς άνετα να πας με τραίνο. Αν κλεισεις νωρις θα βρεις κλιναμαξα σε πρωτη θεση. Ταξιδεύεις βραδυ και κοιμασαι ανετος κι ωραίος. Μπορείς να κατέβεις είτε Σοφια είτε Blagoevgrand και με ταξι πας στο μπανσκο (ή με λεωφορειο). Η Βιβη παραπάνω τα λεεί πολυ αναλυτικά. Απλά αν διαλεξεις να πας με τραίνο σε συμφερει φυσικά καλυτερα να σταματησεις στο Μπλαγκοεβγκραντ κι οχι στη Σοφια. Αν διαλεξεις ομως αεροπλανο τοτε Σοφια αναγκαστικά.

Για να καταλάβεις 4 μερες Μπανσκο ανετα και οικονομικα με τραίνο το ταξιδι μπορει να σου έρθει και 300ε . Αλλα με αυτες τις τιμες που βρήκες (500ε) καλυτερα να πας Αυστρια.

Για τον εξοπλισμο δεν ξερω. Εμεις εχουμε δικό μας δεν εχει χρειαστει κανεις να νοικιασει για να ξερουμε τι τιμες παιζουν.

οκ ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα κοιτάξω και το τρένοκαι για αυστρία και βλέπουμε :rolleyes:

Συγνώμη αλλά για να σου βγει 500€ για Bansko πρέπει να κάνεις προσπάθειες.Δηλαδή να πάρεις αεροπλάνο, να μείνεις στο Kempinski κλπ,κλπ.Ειδικά τέλος Ιανουαρίου οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές.Με 500€ το άτομο πηγαίνεις Αυστρία και έχεις και ρέστα.

Πιο αναλυτικά:

Εισιτήρια: airtickets 190€

Τραίνο από Μόναχο για St anton εδω213,20€ και δωματιο από 300€ για 5 διανυκτερεύσεις.

Σύνολο 700€ και πας St Anton και όχι Bansko.

Ξέχασα το ski pass που είναι 300€ για 2 άτομα και 4 ημέρες σκι.Βάλε και περίπου 200 € η ενοικίαση εξοπλισμού και είσαι κομπλέ.

Edited by Velissarios

Και για να μην αδικώ το Bansko to ταξίδι σου κοστίζει:120€ αυτοκίνητο και 2 άτομα με τρένο για Θεσ/νικη.3 ώρες οδήγημα δηλαδή 300 χιλιόμετρα από Θεσ/νικη στο Bansko 36 € βενζίνη και διαμονή τέλος Ιανουαρίου περίπου 50€ τη βραδιά και 150 € οι κάρτες lift (αλλά για τρεις μέρες σκι) και περίπου 150€ για ενοικίαση εξοπλισμού.Επίσης επιστροφή οδικώς 800 περίπου χιλιόμετρα 96€ βενζίνη και διόδια περίπου 10€ έχουμε σύνολο 762 € με μια μέρα λιγότερη από St anton.

Διαλέγεις και παίρνεις

Edited by Velissarios

με μια μέρα λιγότερη από St anton.

Διαλέγεις και παίρνεις

Ischgl!!

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Περιπου με 600 εχω κλεισει για αυστρια 5 βραδια,4 νερες σκι :lol:

παιδιά το εισιτήριο εισόδου στο χιονοδρομικό στο Μπάνσκο πόσο είναι περίπου ?

Second is the first looser ; )

1) You are on the internet

2) You are visiting Snowclub.gr forums

3) You are reading my signature

5) You didn't noticed that point 4 is missing

6) You just checked for point 4

7) You are smiling

25€ αν θυμαμαι καλα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Επειδή θα το κάνω και εγώ υπολόγισε 750+750 χιλιόμετρα με βενζίνες και διόδια έως 220 ευρώ.

Δωμάτιο εγω έκλεισα διαμέρισμα στο Aparthotel Winslow Highland με δύο υπνοδωμάτια και κουζίνα σαλόνι περίπου 85τμ για 4 άτομα για τρία βράδια και θέση στάθμευσης σε κλειστό γκαράζ 150 ευρώ,χωρίς πρωινό,εσύ υπολόγισε δίχωρο δίκλινο για δύο άτομα :lol: ευρώ.Φαγητό περίπου 10 ευρώ το άτομο,κάρτα λίφτ από (25 ευρώ η μέρα * 2 άτομα * 4 ημέρες=200 ευρώ), εξοπλισμός από (15 ευρώ την μέρα*2 άτομα * 4 ημέρες=120 ευρώ), κοίτα εδώ http://www.booking.com/ για δωμάτια και εδώ για κάρτες λίφτ,εξοπλισμό http://www.banskoski.com/?page=more-about-...amp;language=en

σε υπολογίζω για τέσσερις ημέρες maximum 800 ευρώ

Edited by kosaitis

ωραία γιατί φέτος σκέφτομαι να πάω Μπάνσκο για να το συγκρίνω με τα δικά μας.

Second is the first looser ; )

1) You are on the internet

2) You are visiting Snowclub.gr forums

3) You are reading my signature

5) You didn't noticed that point 4 is missing

6) You just checked for point 4

7) You are smiling

Επειδή θα το κάνω και εγώ υπολόγισε 750+750 χιλιόμετρα με βενζίνες και διόδια έως 220 ευρώ.

Δωμάτιο εγω έκλεισα διαμέρισμα στο Aparthotel Winslow Highland με δύο υπνοδωμάτια και κουζίνα σαλόνι περίπου 85τμ για 4 άτομα για τρία βράδια και θέση στάθμευσης σε κλειστό γκαράζ 150 ευρώ,χωρίς πρωινό,εσύ υπολόγισε δίχωρο δίκλινο για δύο άτομα :lol: ευρώ.Φαγητό περίπου 10 ευρώ το άτομο,κάρτα λίφτ από (25 ευρώ η μέρα * 2 άτομα * 4 ημέρες=200 ευρώ), εξοπλισμός από (15 ευρώ την μέρα*2 άτομα * 4 ημέρες=120 ευρώ), κοίτα εδώ http://www.booking.com/ για δωμάτια και εδώ για κάρτες λίφτ,εξοπλισμό http://www.banskoski.com/?page=more-about-...amp;language=en

σε υπολογίζω για τέσσερις ημέρες maximum 800 ευρώ

ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες απλα δεν μπορω να παω με αυτοκινητο γιατι το μοραζομαι με την αδερφη μου, οποτε για τρενακι με κοβω λογικα, αρα μειωνεται καπως το ποσο :lol:

Σκεφτόμαστε να την κάνουμε για Bansko μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Δεκέμβρη.

Έχει κανείς καμία καλή μαντεψιά-πληροφορία-προγνωστικά για το πότε θα ανοίξει :(

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Σκεφτόμαστε να την κάνουμε για Bansko μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Δεκέμβρη.

Έχει κανείς καμία καλή μαντεψιά-πληροφορία-προγνωστικά για το πότε θα ανοίξει :(

Μαίρη μην κάνετε το λάθος και πάτε αρχές Δεκεμβρίου.

Θα σε ενημερώσουν κι τα υπόλοιπα παιδιά, ότι το Bansko κάθε χρόνο, δίνει μάχη για να ανοίξει στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Συνήθως ανοίγει μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και κρατάει το χιόνι με τη βοήθεια του συστήματος τεχνητής χιονόπτωσης.

Φεβρουάριος και Μάρτιος είναι οι καλύτεροι μήνες για Bansko, αφού έχει υπεράρκετο χιόνι και αρκετά χαμηλές τιμές σε όλα τα ξενοδοχεία του χωριού.

Edited by arcas

Μαρία μην κάνετε το λάθος και πάτε αρχές Δεκεμβρίου.

Θα σε ενημερώσουν κι άλλλα παιδιά, ότι το Bansko κάθε χρόνο, δίνει μάχη για να ανοίξει στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Συνήθως ανοίγει μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και κρατάει το χιόνι με τη βοήθεια του συστήματος τεχνητής χιονόπτωσης.

Φεβρουάριος και Μάρτιος είναι οι καλύτεροι μήνες για Bansko, αφού έχει υπεράρκετο χιόνι και αρκετά χαμηλές τιμές σε όλα τα ξενοδοχεία του χωριού.

Χμμμμ! :lol:

Μου έκανες την καρδιά περιβόλι....!(εγώ τώρα θέλω...Δεκέμβρη... :lol: Φεβρουάριο κ Μάρτιο κάνουμε και στην Ελλάδα... :(:lol: )

Αν και την προηγούμενη φορά που πήγαμε, εμείς φτάσαμε 8 και το κέντρο είχε ανοίξει στις 5-6 του μήνα(Δεκέμβρη).Όντως, με λίγο χιόνι, σε λειτουργία το μισό κέντρο με όλα τα κανονάκια στο φουλ,με λίγη προσπάθεια τσουλήσαμε...

Υπάρχουν πιθανότητες για 15.12 έστω ή να το ρίξω στις δεήσεις στον Θεό του Χιονιού...? :lol:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Mαιρούλα οι προσευχές ποτέ δεν έκαναν κακό :(

Πράγματι παρακινδυνευμένη εποχή. Προσπαθούν να ανοίξουν αλλά δεν είναι και snowsure χιονοδρομικό. Μήπως να κοιτούσες για κανένα φθηνό αεροπορικό για άλπεις μερια;