Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
stjarna

Θελω Να Μαθω Σκι!

Recommended Posts

...

Tώρα το Πάσχα λέω να πάω για μπότα και πέδιλο.

Μια ερώτηση επ' αυτού..προτείνετε να πάρω κάτι για τελείως αρχάρια που είμαι

ή να πάρω κάτι μετρίου επιπέδου για να μου μείνει?

...

Γιατί να περιμένεις το Πάσχα και να μην τα πάρεις τώρα? Εκτός αν δεν έχεις διαθέσιμα τα €€υρά...

Τα καταστήματα έχουν ρίξει κατά πολύ τις τιμές τους. Προσφορές παντού.

Και το βασικότερο: Έχεις τουλάχιστον έναν ολάκερο μήνα να τα ευχαριστηθείς!!!

• Τώρα αν είναι να πάρεις πέδιλα καθαρά για αρχάριους,

καλύτερα καθυστέρησε το λίγο ακόμα και συνέχισε να νοικιάζεις, μέχρι να ανέβεις επίπεδο.

Αν το γουστάρεις το ski & είσαι έτοιμη να κοπιάσεις για να μάθεις,

τόλμα να πάρεις ski που προορίζονται για το επόμενο επίπεδο από το δικό σου.

Καλύτερα όμως να τα δοκιμάσεις πρώτα, αν μπορείς.

• Μπότες πήγαινε αγόρασε... χθες. Μην το καθυστερείς.

Καλές αγορές!

Edited by ALCATRAZ
  • Like 3

Το Πάσχα θα έχω τα λεφτά για να πάρω μπότες. Θα ξεκινήσω μ'αυτές και βλέπουμε λοιπόν.

Ρε κοπελιά, μήπως να κάναμε παρέα?? Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... :D

• Like 1

μαρινα,τα μαθηματα τα εκανες στα καλαβρυτα?Ποσο πληρωσες?Αν δεν θες να το γραψεις εδω,στειλε πμ.

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Τα μαθήματα δεν ήταν όλα σε μια μέρα. Το πρώτο μου μάθημα το είχα κάνει πέρυσι το χειμώνα στο καιμάκ με τον απίστευτο Γιάννη και είχα πληρώσει αν θυμάμαι καλά 25-30 ευρώ, έκανα μαζί με μια φίλη μου. Το δεύτερο μάθημα το έκανα φέτος στο Καρπενήσι και πλήρωσα 20 αλλά είχα γνωστό νομίζω πάει 30 το ατομικό. Και το τρίτο το έκανα το περασμένο Σάββατο, αλλά ήμασταν 5 άτομα και εγώ μπήκα για να πληρώσουν κ οι υπόλοιποι λιγότερα. Αυτό πήγε 15 σε γκρουπ, το ατομικό έκανε 40. Η σχολή ήταν με αποφοίτους γυμναστικής ακαδημίας, αλλά η κοπέλα που μας έκανε μου φάνηκε αρκετά καλή και το πήγε και γρήγορα σε σχέση με άλλους που έχω δει. Σίγουρα χρειάζομαι κάνα δυο για να μάθω να στρίβω παράλληλα και να σταματάω της προκοπής, γιατί μένω γρήγορα από πόδια με τα Λ, δε παλεύεται ακόμα και σε εύκολες. Και γυμνάζομαι 20 χρόνια.

Πάντως τα Καλάβρυτα μου φάνηκαν άθλια, είχα να πάω και χρόνια και τα θυμάμαι με πολλή ζωή, δε ξέρω αν ήταν λόγω της λασποβροχής που έριξε τις τελευταίες ημέρες. Κι έκανα κι εγώ το λάθος και ανέβηκα με τον αχιλλέα μέχρι το λιφτ της στύγας αντί για το πιατάκι και πήρα το τελευταίο κομμάτι της νεφέλης, καταλαβαίνετε...τελικά κωλοτούμπιασα μέχρι την αρχή της δανάης :D

θενκ γιου

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

θενκ γιου

εξελαν !! μαι φρεντ :respect:

τελικα ειναι και αλλος φιλος που τελειωσε τα ΑΓΓΛΙΚΑ στο ιδιο σχολειο με εμ :evil::shuriken: ενα

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Σύμφωνος και γω απόλυτα με Alcatraz

Μπότες τώρα, από τι στιγμή που υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, με πολύ υπομονετικό ψάξιμο όμως και ακολουθώντας τις συμβουλές αγοράς μπότας που υπάρχουν στο αντίστοιχο thread του forum.

Όσο για πέδιλα, μία επιλογή είναι η ενοικίαση πεδίλων την επόμενη περίοδο ώστε να ξεφύγεις από το επίπεδο του εντελώς αρχάριου και στο τέλος της (επόμενης) περιόδου να πας σε αγορά ενός ζευγαριού επίπεδου intermediate και όχι αρχάριου.

Καλή και υπομονετική αναζήτηση!

Edited by itiotis
  • Like 1

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

εξελαν !! μαι φρεντ :respect:

τελικα ειναι και αλλος φιλος που τελειωσε τα ΑΓΓΛΙΚΑ στο ιδιο σχολειο με εμ :evil::shuriken: ενα

Εισαι δικος μου!Χαχα.

Σύμφωνος και γω απόλυτα με Alcatraz

Μπότες τώρα, από τι στιγμή που υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, με πολύ υπομονετικό ψάξιμο όμως και ακολουθώντας τις συμβουλές αγοράς μπότας που υπάρχουν στο αντίστοιχο thread του forum.

Όσο για πέδιλα, μία επιλογή είναι η ενοικίαση πεδίλων την επόμενη περίοδο ώστε να ξεφύγεις από το επίπεδο του εντελώς αρχάριου και στο τέλος της (επόμενης) περιόδου να πας σε αγορά ενός ζευγαριού επίπεδου intermediate και όχι αρχάριου.

Καλή και υπομονετική αναζήτηση!

Μηπως κατι το αγνοω,τα πεδιλα που νοικαζουμε στα κατα τοπους καταστηματα ειναι συγκεκριμενα τα περισσοτερα.Εχουν διαφορετικα μηκη αλλα το ιδιο πεδιλο κατα βαση που νοικιαζουν.Δεν κανουν διαχωρισμο αναμεσα σε αρχαριων ή μετριων ή προσωρημενων.Καποιοι νοικαζουν βεβαια και ειδικα πεδιλα,πχ ελαν για αρχαριους ή ελαν τα νεα μοντελα ,αλλα ειναι ακριβουτσικα,15ευρω η ενοικιαση.

Sir Ernest Shackleton

Μηπως κατι το αγνοω,τα πεδιλα που νοικαζουμε στα κατα τοπους καταστηματα ειναι συγκεκριμενα τα περισσοτερα.Εχουν διαφορετικα μηκη αλλα το ιδιο πεδιλο κατα βαση που νοικιαζουν.Δεν κανουν διαχωρισμο αναμεσα σε αρχαριων ή μετριων ή προσωρημενων.Καποιοι νοικαζουν βεβαια και ειδικα πεδιλα,πχ ελαν για αρχαριους ή ελαν τα νεα μοντελα ,αλλα ειναι ακριβουτσικα,15ευρω η ενοικιαση.

Μπορείς να νοικιάσεις σχεδόν όλων των ειδών πέδιλα στα περισσότερα μαγαζία...αλλά φυσικά πρέπει να το ζητήσεις, αλλιώς σου δίνουν τα standard.

sinox-0.jpeg

Μπορείς να νοικιάσεις σχεδόν όλων των ειδών πέδιλα στα περισσότερα μαγαζία...αλλά φυσικά πρέπει να το ζητήσεις, αλλιώς σου δίνουν τα standard.

Ακριβως. Επισης ειναι κ ακριβοτερα. Φυσικα δεν θα τα βρεις στα ενοικιαζομενα των Χ/Κ.

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ακριβως. Επισης ειναι κ ακριβοτερα. Φυσικα δεν θα τα βρεις στα ενοικιαζομενα των Χ/Κ.

Στις ενοικιάσεις του ΧΚΠ έχει αρκετά πέδιλα αξιόλογα και προτείνω σε όλους να δοκιμάζουν από κει. Μια κανονική μέρα μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια και να αλλάζεις.

Το να μην έχεις παρέα για σκι είναι κάτι που διορθώνεται. Στείλτε pm σε όποιον βλέπετε από δω ότι ψάχνει παρέα, μη μασάτε. Έτσι έκανα και εγώ δεν τους ήξερα, μια χαρά παιδιά βγήκανε (λίγο γίδια) και ειδικά φέτος έχω ανέβει πολλές φορές με παιδιά που δεν ήξερα καν. Το σκι θέλει παρέα και η παρέα αν δεν μπλέξεις με τον Λάππα φτιάχνεται έυκολα μέσω snowclub.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

εγω ειμε στην προσπαθεια να πισω καμια φιλη αλλα τζιφος καμια δεν θελει!!!ουτε να μαθει ουτε να ερθει στο βουνο!! μα αν δεν δοκιμασεις πως ξερεις οτι δεν σαρεσει? εχω απελπιστει που δεν βρισκω παρεα!

εγω ειμε στην προσπαθεια να πισω καμια φιλη αλλα τζιφος καμια δεν θελει!!!ουτε να μαθει ουτε να ερθει στο βουνο!! μα αν δεν δοκιμασεις πως ξερεις οτι δεν σαρεσει? εχω απελπιστει που δεν βρισκω παρεα!

Και εδω μεσα γιατι μπηκες????? Ανεβα κ θα βρεις!!!!!!! Οι περισσοτεροι/ρες εδω μεσα εχουμε ενα προβλημα........ Τα Σ/Κ (κυριως...) παιρνουμε τα Βουνα!!!!!! :thumbup:

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Στείλε pm καλέ σε κόσμο που βλέπεις ότι το σκέφτετε να ανέβει και η παρέα θα δημιουργηθεί

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Στείλε pm καλέ σε κόσμο που βλέπεις ότι το σκέφτετε να ανέβει και η παρέα θα δημιουργηθεί

αυτο θα κανω γιατι με εχει πιασει στερητικο συνδρομο χιονιου και κρυου !!! θελω ασπριλα να ανοιξει το ματι και να αδειασει το μυαλο!!!!!

Κορίτσια μη μασάτε, τα παιδιά είναι πολύ cool και βοηθούν όλο τον κόσμο. Κι εγώ φέτος μπήκα στο χώρο και μπορώ να πω ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου (indeed). Ορίστε σας προέτρεψε κι ο μέγας Master MIK που μας έχει πάει παντού, σε μέρη που μόνος του κάποιος όταν δεν ξέρει δεν πρόκειται με τίποτα να τολμήσει να προχωρήσει. :yes Αν πάντως ενδιαφέρεστε εγώ Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα σκέφτομαι να ανέβω αν ο καιρός πάει καλά. Κυριακή μάλιστα θα ψάχνω κι εγώ παρεάκι γιατί το έτερον ήμισυ μάλλον θα λείπει. Πάμε να γράψουμε όλες μαζί χιλιόμετρα. Κάποια στιγμή θα γίνουμε κι εμείς καλές και θα τρέχουμε ξωπίσω από τα υπόλοιπα κατσίκια (θετικό πνεύμα πάντα)!!!! :animier:

• Like 5

Κυριακή μάλιστα θα ψάχνω κι εγώ παρεάκι γιατί το έτερον ήμισυ μάλλον θα λείπει.

Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ και δεν μπορεί να με μαζέψει η καλή μου! :P

Υ.Γ. Το καλό σενάριο λέει ότι θα είμαι επάνω (χιονοδρομικό) ΣΚΔΤ. Το κακό μόνο ΚΔΤ :D

• Like 1

sinox-0.jpeg

Δε μασάμε με τίποτα, προσωπικά έχω πάρει τα βουνά και άργησα κιόλας. Δε βαριέσαι..τώρα παρακαλάω να περάσει το καλοκαίρι..πάντως, έχω να λέω τα καλύτερα για το Βελούχι και την Ευρυτανία. Υπέροχη φύση, υπέροχο βουνό, φανταστικό τιμ, χαρούμενοι όλοι και με τη κάρτα στα 16ε σίγουρα θα είναι και του χρόνου ο κύριος προορισμός μου. Πίστα για αρχάριους μάλλον η καλύτερη. Εκπληκτική ατμόσφαιρα. Εύχομαι του χρόνου να τους κάνει καλούς καιρούς και να δουλέψουν γιατί πραγματικά τους αξίζει.

• Like 2

Δε μασάμε με τίποτα, προσωπικά έχω πάρει τα βουνά και άργησα κιόλας. Δε βαριέσαι..τώρα παρακαλάω να περάσει το καλοκαίρι..πάντως, έχω να λέω τα καλύτερα για το Βελούχι και την Ευρυτανία. Υπέροχη φύση, υπέροχο βουνό, φανταστικό τιμ, χαρούμενοι όλοι και με τη κάρτα στα 16ε σίγουρα θα είναι και του χρόνου ο κύριος προορισμός μου. Πίστα για αρχάριους μάλλον η καλύτερη. Εκπληκτική ατμόσφαιρα. Εύχομαι του χρόνου να τους κάνει καλούς καιρούς και να δουλέψουν γιατί πραγματικά τους αξίζει.

+1000

Γράψε και στο thread του Βελουχίου να ξαναμάθει ο κόσμος ότι έχει και άλλο βουνό με καλό χιονοδρομικό κοντά στην Αθήνα

Περιμένουμε βίντεό σου

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

+1000

Γράψε και στο thread του Βελουχίου να ξαναμάθει ο κόσμος ότι έχει και άλλο βουνό με καλό χιονοδρομικό κοντά στην Αθήνα

Περιμένουμε βίντεό σου

Αμέ θα γράψω :) Βίντεο ε? Θα βάλω αλλά δε θα κοροϊδεύετεεεεεεεε! χαχαχαχα

• Like 1

Αμέ θα γράψω :) Βίντεο ε? Θα βάλω αλλά δε θα κοροϊδεύετεεεεεεεε! χαχαχαχα

Μπα οι καλοί είναι για κοροϊδία, όλοι οι εκπαιδευόμενοι και κυρίως οι εκπαιδευόμενες είστε για επαίνους. Ειδικά η κυρία που σου απάντησε μόλις τώρα είναι για πολλά μπράβο που έκατσε και έμαθε σκι (γίδι)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

τελικα σκι ψιλοεμαθα θα το παλεψω κι αλλο !! αλλα τελικα σνοουμπορντ εμαθα σε μια μερα!! :D :D :D :D

• Like 3

Εδώ ακριβως ειναι που πρεπει να έρθεις σε επαφη με τα "δυνατά χαρτιά"-σκιέρ του sc για να δεις τι όμορφο χορό θα μπορέσεις να κανεις και εσυ! Καλωσηρθες!