porfirio 1,476 Report post Posted March 5, 2014 Όλγα δεν μπορω να καταλαβω πιό ήταν το προβλημα με τά χείλια σου.:-):-):-):-) Έιναι μια καλή αρχή για διεθνή καριέρα:-):-):-):-):-P Άντε περαστικά, κάνε πάντως ένα τρισάγιο:-):-):-) 5 Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 5, 2014 (edited) Περαστικα Ολγα αύριο που θανεβω θα μαστιγώσω αυτό το ηλίθ&%#ιο πιατακι!!! Edited March 5, 2014 by ilias-zak Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted March 5, 2014 το πιατακι στην απελευθέρωση απο τα ποδια μου ηρθε με δυναμη στο πρόσωπο με αποτελεσμα να μου σκιστεί και πρηστεί το πανω χείλος. μ ...λες και ειχα κανει κακή πλαστική στα χείλη. σαν τη Jolie στα (πολυ) χειροτερα της κατα τα αλλα ευχαριστήθηκα σκι σημερα η κυρια Φουσκωχειλακη Α ρε αυτά τα πιατάκια ... περαστικά ... και γρήγορα ... Μεταξύ μας όμως τα πιατάκια έχουν γούστο !!!!!!!!!! [/img] Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 6, 2014 Όλγα δεν μπορω να καταλαβω πιό ήταν το προβλημα με τά χείλια σου.:-):-):-):-) Έιναι μια καλή αρχή για διεθνή καριέρα:-):-):-):-):-P Άντε περαστικά, κάνε πάντως ένα τρισάγιο:-):-):-) Έλεος ρε φίλε, τι βρόμικο μυαλό που έχεις (και εγώ αυτό σκέφτηκα ) 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 6, 2014 ρεκορ χιονοστιβάδων χθες στο γουπατο του δία, μια ανα δευτερολεπτο... φοβισμενοι πιστερ συνοδευαν πεζους χιονοδρόμους στην ασφαλεια των λουκιων της φτερολλακας μεσα απο την κόλαση του γουπατου του δια. επεμβαση εισαγγελέα για την εγκληματική πολιτικη του χιονοδρομικού να ανοίξει το συνδετικό σε απόσταση επαφης απο τον δία.... χιονοστιβάδες -ρατρακ = 4-0 τα υπολοιπα βοηθουσαν τα χαλασμένα, ευχαριστο΄υμε χιονοστιβάδες για τις...κατολισθήσεις γέλιου. (θα ζητησω ταπεινα συγγνωμη για τον σαρκασμο οταν προσκομιστουν τα αποτελεσματα των τομων που δειχναν την ασυνεχεια στο γουπατο του ΔΙΑ, αν δεν υπάρχουν, ο πολιτισμος σας δεν χρειαζεται υποδείξεις... ) 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 6, 2014 στα σοβαρά τωρα... δυο υπεροχες, σχεδον χειμωνιάτικες μέρες... την τρίτη καλο σκι 9 με 1, μετα ο μπουχος, στις 3 που κατεβηκα απο κορφη ηρακλη σε 1750, δεν συναντησα ανθρωπο (βεβαια και διπλα του να πέρναγα δεν θα τον εβλεπα) ΜΠΡΑΒΟ στο χιονοδρομικό που πάλεψε τον αερα και που στις 9 , παρουσία του κ. Δρίβα, ανοιξε τον ηρακλή, το χαστουκι που επεφτε ψηλά στον ηρακλη, αλλά και ψηλα στην 6 και σε συνδετικό απο τα λίγα... χιόνι το πρωτο διωρο αφρατη πουδρα, βαθιά με ζημιες στα πεδιλα εκτος... κακο χιόνι στην φτερο, ταλαιπωρημενο, με κρουστα πάνω... ακολουθησε μια κακην κακως καλλιόπη και εφτασα στην βαση της 7 ακριβως στο φορτωμα του νοσοκομειακού. Οι στιγμές ...αφόρητες. Αυτη η 7, που κακως , τελευταια στιγμη ανοιξε, αφου αμέλησε το χιονοδρομικο να ανοιξει τον δρομο για πάνω, τελευταια στιγμη τους προλαβαν τρεχωντας πισω απο το πουλμανακι και φυσικα τοτε αλλαξε ολο το προγραμμα των λιφτ. Ενταξει για την τρίτη, αλλά το <λάθος> συνεχιστηκε και την τεταρτη με τα 2 ποντακια που εριξε. αρκετος κοσμος με τα ποδια πηγε στα λουκια της 14, στο μεγαλο του δια κλπ, εμένα το χιόνι δεν μου αρεσε και εμεινα παρα την 6 οπου μεσα εξω δεν ξεχωριζες... στις 3,30 σε καυγα (για την ομιχλη> στις πληροφοριες στο 1750 η υπευθηνη του χιονοδρομικου ελεγε <τα λιφτ κλεινουν μονο λογω αερα, για κανενα αλλο λογο> , μετα ηρθαν οι χιονοστοιβαδες. Την τετάρτη αρκετος κοσμος επάνω, το χιονι ειχε κατσει στα κελλάρια +2 ποντακια εξτρα, απολαυστικο εκτος στον ηρακλη, λιακαδες, χαρα θεου , νηνεμιες κλπ κλπ. Φτερο πάλι κρουστα, 6 αστρωτη (με τι ρατρακ), διας, σαχαρα, οδυσσεας κλειστα λογω χιονοστοιβαδων, πάλι ριψοκυνδινοι πεζοι περνουσαν απο την κόλαση του γουπατου στην ασφαλεια των λουκιών... Επιρεασμενος απο το χθεσινο εμεινα μονο κανα 2ωρο φτερο και επέστρεψα κελλάρια για χαριτωμενιες και ...δημοσιες σχεσεις, κατα τις 3 αρχισε να χιονιζει ανοιξιατικο. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 6, 2014 στα απολυτα σοβαρα τωρα ως πελάτης, φορολογούμενος και χορηγος των ΕΣΠΑ (που παει το φπα? οχι τζαμπα θα ητανε...) ρωτώ 1) βγαλαμε ενα προβληματικο λιφτ στον δια και βαλαμε στην θεση του την νεα <αρτεμη> (για οσους δεν ξερουν ειναι το λιφτ στα καλάβρυτα που εχει χουγια εναεριου ενω ειναι αγκυρα). Η μελέτη ελεγε οτι θα πηγαινει αργα λογω ευπαθειας στην τερματική θέση? ποιος με τετοια μελέτη υπογραψε για την αγορα? εδω ο κοσμος σκοτωνεται στον περικλη, οοοοταν δουλευει και εμεις χαραμησαμε λεφτα για να βαλουμε μια απο τα ιδια... (για χιονοστοιβαδες δεν λεω, εχει και το γέλ(ο)ιο τα ορια του. 2) βαλαμε ενα αλλο λιφτ στην σαχαρα... αλήθεια εχει η θεση του λιφτ προβλημα χιονοστιβαδων?? μια ΕΔΕ στα γρήγορα.... σκεφτηκε κανεις απο οσους βαζουν υπογραφες οτι αλλο πλαγια freeride και αλλο κανονικο χιονοδρομικο? Εχει το χιονοδρομικο την δυνατότητα να εξυπηρετει το λιφτ? να διαθετει ρατρακ, λιφτιέρη, πιστερ κλπ κλπ. Πιθανότατα οχι ολες τις μέρες.. αξιζε αραγε τον κόπο ΄η να περναμε κανα ρατρακ παραπάνω, καμια βαρδια παραπάνω (να ανοιγε ο οδυσσεας πχ για freeride).... εργα μαμουθ προγραμματιζονται για πανω, παντως τα πρωτα δειγματα ειναι προβληματικά και μιλάμε για τα 2 πιο συγχρονα λιφτ του βουνού... πιθανων ειναι αργα για μια κριτική ματιά, πάντως ευθήνες υπάρχουν και καλό ειναι να το δουμε πριν ερθει ο λογαριασμος... 6 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted March 6, 2014 Όλγα , λυπάμαι για το χτύπημα και περαστικά .Κάθε εμπόδιο σε καλό... Vro και MIK , σας ευχαριστούμε για την κριτική . Μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι ως επαγγελματίες και ως άνθρωποι. θεωρώ ότι αν αφιερώνατε λίγο χρόνο στο γραφείο μου αλληλοενημερωνόμενοι , πολλά πράγματα δεν θα τα λέγατε τόσο εύκολα και τόσο απόλυτα . καλή συνέχεια ... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 6, 2014 να εισαι καλα Πανο, σημερα ειναι ηδη αρκετα καλυτερα χτύπησε την ιδια στιγμη και ένας κυριος (συνταξιδεύαμε με τον Καντζο) ο οποιος επαθε μεγαλυτερη ζημία στο ποδι, δεν ξερω τι του ειπαν στο ιατρειο παντως δεν μπορουσε να περπατήσει 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 6, 2014 (edited) Αφού το έχεις ρίξει στο ορειβατικό που να σε βρούμε? Αυγό και κότα Παναγιώτη, δώσε στον κόσμο ανοιχτό υπερβουνό και θα έρθει, με μισό υπερβουνό ανοιχτό κάθε φράση "μα θα είναι το μισό κλειστό που να ξοδεύω λεφτά" έχει το point της. Ξέρεις ότι πολλοί την λένε, σωστή λάθος την λένε. Ο πελάτης είναι πάντα μ@λ@κας και έχει πάντα δίκιο και το να βλέπει κλειστό το Βάκχο χτες και προχτές, ενώ η προβλεπόμενη λειτουργία δίνει Δια Σαχάρα κάθε μέρα και δεν το ρέφαρε με κάτι άλλο ανοιχτό δεν βοήθησε. Αν θεωρείς ότι το χιονοδρομικό έχει τους πιστέρ και τα ρατράκ να κοντρολάρει/ελέγξει/κόψει τις χιονοστιβάδες μέσα σε ένα λογικό για χιονοδρομικό κέντρο διάστημα και μας το δηλώσεις θα χαρώ να ανακαλέσω. Όμως αν απλoί πελάτες προλάβουν να κατεβάσουν 5 φρύδια (σχετικά επικίνδυνα ποδαράκι το έσπαγες με λίγη ατυχία) σε μια μέρα μέσα στα Κελλάρια σημαίνει ότι κάποιος πιστέρ δεν πρόλαβε. Παράλληλα δεν μπορώ να δεχτώ να μην είμαι απόλυτος στο ότι η ενημέρωση για το τι θα δουλέψει αύριο πρέπει να είναι ακριβής ώστε να έρθω την μεθεπόμενη αν δεν μου αρέσει. Όχι να φτάνω στο χιονοδρομικό και να μαθαίνω άλλα από αυτά που ενημερώνατε. 1000 μέρες το κάνατε σωστά και μπράβο σας, η μια λάθος φτάνει για να χαλάσει μια σχέση πάθους... Τον πελάτη εύκολα τον χάνεις... Ξέρεις ότι δεν μιλάω για να σας βάλει 50 πόντους το βράδυ μιλάω για νορμάλ καταστάσεις Edited March 6, 2014 by ΜΙΚ 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 6, 2014 Αφού το έχεις ρίξει στο ορειβατικό που να σε βρούμε? Αυγό και κότα Παναγιώτη, δώσε στον κόσμο ανοιχτό υπερβουνό και θα έρθει, με μισό υπερβουνό ανοιχτό κάθε φράση "μα θα είναι το μισό κλειστό που να ξοδεύω λεφτά" έχει το point της. Ξέρεις ότι πολλοί την λένε, σωστή λάθος την λένε. Ο πελάτης είναι πάντα μ@λ@κας και έχει πάντα δίκιο και το να βλέπει κλειστό το Βάκχο χτες και προχτές, ενώ η προβλεπόμενη λειτουργία δίνει Δια Σαχάρα κάθε μέρα και δεν το ρέφαρε με κάτι άλλο ανοιχτό δεν βοήθησε. Αν θεωρείς ότι το χιονοδρομικό έχει τους πιστέρ και τα ρατράκ να κοντρολάρει/ελέγξει/κόψει τις χιονοστιβάδες μέσα σε ένα λογικό για χιονοδρομικό κέντρο διάστημα και μας το δηλώσεις θα χαρώ να ανακαλέσω. Όμως αν απλoί πελάτες προλάβουν να κατεβάσουν 5 φρύδια (σχετικά επικίνδυνα ποδαράκι το έσπαγες με λίγη ατυχία) σε μια μέρα μέσα στα Κελλάρια σημαίνει ότι κάποιος πιστέρ δεν πρόλαβε. Παράλληλα δεν μπορώ να δεχτώ να μην είμαι απόλυτος στο ότι η ενημέρωση για το τι θα δουλέψει αύριο πρέπει να είναι ακριβής ώστε να έρθω την μεθεπόμενη αν δεν μου αρέσει. Όχι να φτάνω στο χιονοδρομικό και να μαθαίνω άλλα από αυτά που ενημερώνατε. 1000 μέρες το κάνατε σωστά και μπράβο σας, η μια λάθος φτάνει για να χαλάσει μια σχέση πάθους... Τον πελάτη εύκολα τον χάνεις... Ξέρεις ότι δεν μιλάω για να σας βάλει 50 πόντους το βράδυ μιλάω για νορμάλ καταστάσεις Να συμπληρώσω και εγώ ότι δεν μπορώ να δεχτώ στις 09.30 εχθές στο κάτω παρκινγκ της Φτερόλακας σε ερώτηση στο υπάλληλο τι δουλεύει πήρα την απάντηση όλα δηλαδή του λέω 6,7 και Ερμής μου λέει έ εντάξει λέω ας μην κάνουμε τα 4 επιπλέον χιλιόμετρα.... αποτέλεσμα να περάσω Κελλάρια στις 11.00 ....... βέβαια για αυτό δεν ευθήνετε το χιονοδρομικό αλλά ΕΓΩ ο πανηλήθιος πελάτης που προτίμησα καθημερινή την Φτερόλακα (και να πω ότι δεν ήξερα......) που παρεπιπτόντως είναι εγκαταλελλημένη στην τύχη της το τελευταίο Ρατράκ πρέπει να έχει περάσει πριν απο κανά δυό μέρες αλλά και που να βρεθεί...... Κατά τα άλλα εντάξει έστω και αργά την σώσαμε την μέρα με χαμόγελα φύγαμε ας είναι καλά η παρέα......... Α να μην ξεχάσω το μεσημέρι που φεύγαμε η 6 ήταν μια χαρά (ΟΟΟΟχι δεν πέρασε Ρατράκ ο Θεός ενδιαφέρθηκε........) 6 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 6, 2014 Σάββατο ή Κυριακή θα παίξουμε λιγότερη πρέφα λόγω ομίχλης; Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 6, 2014 Παρτίδα πόκερ για γερούς παίχτες η σημερινή με βάση τα χτεσινά προγνωστικά. Καρπούλι με ilia-zak, kosaitis και Πέτρο Τελικά το ρίσκο απέδωσε, κι απ' ό,τι φάνηκε η απουσία χαμηλής νέφωσης που έδινε το Windguru (thanks MIK ξανα για το site) σε αντιδιαστολή με τα ποσοστά > 95% για τα άλλα υψόμετρα νέφωσης βγήκε αληθινή. Γενικά επικρατούσε ένα απέραντο σύννεφο ψηλά με κάποια κενά μέσα στη μέρα και μόνο 1-2 κλεισίματα (όχι εντελώς white-out) που κράτησαν ελάχιστα. Τόσο που τα φοβόμασταν ανεβαίνοντας με το λιφτ και μέχρι να ανέβουμε επάνω είχαν φύγει. Λιώσαμε αρκετά αν και προσωπικά το σκί που κάνω προς το παρόν είπαμε είναι της αλανθάστου μεθόδου "κότα" που λέει κι ο ΜΙΚ. Αν και λειτουργούσε το συνδετικό με Φτερόλακα δεν το τολμήσαμε με το φόβο να κλειστούμε εκεί σε ομίχλη τη στιγμή που τα Κελλάρια τα καταφχαριστηθήκαμε με μηδενικές ουρές. Διάσπαρτα μέσα στη μέρα έριχνε και ψιλό χιονάκι που ίσα που κρατιόταν λόγω θερμοκρασίας, ενώ το μεσημέρι λίγο πριν φύγουμε έριχνε σποραδικά πολύ έντονα και χωρίς πολύ αέρα. Η τύχη μερικές φορές ευνοεί τους χιονοκαμένους. 4 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted March 6, 2014 Το αστείο είναι ότι τα Κελάρια έχουν αρχίσει να μετράνε αντίστροφα - με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αν αληθεύουν οι φήμες, σε 3,5 εβδομάδες τα Κελάρια θα κλείσουν (ανεξαρτήτως χιόνωσης). Πως πιστεύει το ΧΚΠ ότι ξαφνικά η Φτ. θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το κοινό, όποιος ξέρει ας μας πει. ΥΓ Σε προηγούμενες αναρτήσεις είχαμε μια συζήτηση για την ποιότητα διάστρωσης στο ΧΚΠ. Ομολογώ ότι δεν ξέρω το αντικείμενο αλλά προφανώς, ως πελάτης, δεν είμαι ικανοποιημένος. Από την άλλη, και κρίνοντας από ένα διαφημιστικό βίντεο του Hintertux, εκεί συνηθίζουν δύο διαστρωτικά σε φάλαγγα να περνάνε αγνάντη και κατάντη την πλαγιά / πίστα. Στο ΧΚΠ ανεβοκατεβαίνουν στο πλάτος της πίστας με αποτέλεσμα σκαλοπάτια. Με "τσάκισαν" δε όταν είδα να πατάνε το τέλος του δρόμου της 7 κατάντη. Το διαστρωτικό κατέβαζε χιόνι (στοιχειώδης φυσική) και αποκάλυπτε πέτρες. 2 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 6, 2014 περαστικα ολγα.τελικα αυτο το πραγμα που οσο παω σαν τον ταλιμπαν και δεν με πιανει ουτε πυρετος θα πρεπει να κατοχυρωσω το copyright.μπορει να βγαλω χρημα. μπραβο σε ολους σας παιδια που περνατε τελεια και μας ενημερωνετε εμας που μαλλον τελος και για φετος παλι η σεζον μια και αρχιζει η εργασια παλι Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 6, 2014 Λιώσαμε αρκετά αν και προσωπικά το σκί που κάνω προς το παρόν είπαμε είναι της αλανθάστου μεθόδου "κότα" που λέει κι ο ΜΙΚ. Το ευχαριστήθηκες ρε συ;! Αυτό μετράει! Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 6, 2014 Μια ώρα στο βουνό για σκί, έστω και κοριτσίστικο (ίσως όχι και τόσο βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι κοιτώντας τα στατιστικά στο Alpine Replay που λειτούργησα σήμερα για πρώτη φορά), ισοδυναμεί με πολλές μέρες απραξίας ή ψυχολογικής διάθεσης που χειροτερεύει... Ακόμα και στη Φ/Θεραπεύτριά μου της είπα, θα πάω να δοκιμάσω μερικές φορές να δω σε τί φάση βρίσκομαι πριν τελειώσει το πρόγραμμα των φ/θ ώστε αν μου συμβεί κάτι να μπορείς να κάνεις κανα μερεμετάκι.... κι εκείνη απάντησε: 3 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 6, 2014 Το αστείο είναι ότι τα Κελάρια έχουν αρχίσει να μετράνε αντίστροφα - με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αν αληθεύουν οι φήμες, σε 3,5 εβδομάδες τα Κελάρια θα κλείσουν (ανεξαρτήτως χιόνωσης). Πως πιστεύει το ΧΚΠ ότι ξαφνικά η Φτ. θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το κοινό, όποιος ξέρει ας μας πει. Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω απο εσένα πιστεύω ότι όταν λένε θα κλείσουν τα Κελλάρια ενοούν την άνοδο της Αφροδίτης για να ξεκινήσουν τα έργα της αποξήλωσης και θα έρχεσε Κελλάρια μέσω 7-6- Ερμή..... μπραβο σε ολους σας παιδια που περνατε τελεια και μας ενημερωνετε εμας που μαλλον τελος και για φετος παλι η σεζον μια και αρχιζει η εργασια παλι Βασίλη, να είσαι ευτυχής που την έχεις....... 4 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 6, 2014 Το αν θα εχει σκαλοπατια το στρωσιμο της πιστας εχω την εντυπωση πως 70% οφειλεται στην ποιοτητα του χιονιου και οχι στον χειριστη Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 6, 2014 Περαστικά πολλά Ολγίτσα μου και εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που σου συμβαίνει ατύχημα! Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι περνάμε κάποια περίδο στη ζωή μας που γενικά "΄δεν μας θέλει".....Τί να πώ; Τα χαΐρια μου είναι γνωστά στους παλιότερους...Μέσα σε 1-2 χρόνια μετρούσα 4 αρκετά σοβαρά ατυχήματα...αλλού έφταιγα αλλού η κακιά στιγμή. Όπως αυτό με τον Περικλή! Νομίζω πρέπει να μας εξηγήσει το χιονοδρομικό τί συνέβη...για ποιό λόγο έκανε το πιατάκι αυτό το τρελό πέταγμα; το έφτιαξαν; Πόσο πιθανό είναι να ξανασυμβεί;; Τουλάχιστον εμένα με αποτρέπει τελείως η πιθανότητα νέας παρόμοιας αστοχίας που όσο κι αν είναι σχετικά "χαλαρή" για το χιονοδρομικό, στον κάθε ένα από εμάς μπορεί να επιφέρει ένα τραυματισμό με συνέπειες...Αν έναν ενήλικα άνθρωπο 50-60 κιλών τον τίναξε έτσι, τί θα συνέβαινε σε ένα παιδί;;; Τί λέει το χιονοδρομικό;;;; 1 Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 7, 2014 Αύριο κανείς επάνω; Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted March 7, 2014 Το σκέφτομαι εγώ Άρη, η τόσο μεγάλη α-χιονία, καταλαβαίνεις, Αν και φοβάμαι χαμηλή νέφωση που δίνουν κάποια sites. Θα σου τηλ. αν ανέβω μήπως βρεθούμε 1 Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted March 7, 2014 (edited) Αύριο κανείς επάνω; Εσύ ναι? Ναι ετοιμάσω και αντιαλλεργική δλδ δόση? Το σκέφτομαι.... φοβάμαι λίγο μη φάω πάλι "φόλα" και χάσω έτσι μονάδες/χρήματα... Θα δούμε ως το βράδυ. Edited March 7, 2014 by marizaki 1 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 7, 2014 Το σκέφτομαι εγώ Άρη, η τόσο μεγάλη α-χιονία, καταλαβαίνεις, Αν και φοβάμαι χαμηλή νέφωση που δίνουν κάποια sites. Θα σου τηλ. αν ανέβω μήπως βρεθούμε Καλά εσύ έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ απόστασης από το χιονοδρομικό-μη χιονοδρομίας! Σε περιμένω! Εσύ ναι? Ναι ετοιμάσω και αντιαλλεργική δλδ δόση? Λέω να έρθω. Εγώ ναι, μιας και απ' ότι φαίνεται η Κυριακή θα είναι λίγο πιο ανεμοδαρμένη. Να ετοιμάσεις, να ετοιμάσεις! Αλλά όχι ποσότητα...3-4! Άντε ανέβα! Θα είναι και ο Γιάννης. Υ.Γ. Σου χρωστάω και ένα ταπεράκι! 2 Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 7, 2014 καλά βρε Χρήστο-Itiotis !!!! είσαι δίπλα κι εμείς έχουμε πάει τόσες φορές;;; καλά σου λέει ο Άρης... 1 Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites