ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 15, 2014 Οι ηλεκτρονικοί πίνακες του συλλόγου είναι εδώ και είναι εξαιρετικοί.πολλά μπράβο παιδιά τη πέταξα από εδώ τη πέταξα από κει Νεράιδες δεν είδα.... . 7 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 15, 2014 Πολυ ωραία μερα σημερα, αν και παραπάνω ζέστη απ οσο πρέπει!χαρηκα πολυ γνώρισα μερικούς απο εδώ και επισης καμαρωσα ιπτάμενο κ gentleman ΜΙΚ.Θα ειμαι και αυριο, οποίος βρεθεί επάνω ας καλέσει (διαθέτω και pmr,παμε μια βόλτα) να βρεθούμε και να συ-σκι άρουμε! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 15, 2014 Gigi σε πηρα στο λαιμο μου για ζαρουχλα? Ο δρομος ηταν κλειστος? "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 15, 2014 Gigi σε πηρα στο λαιμο μου για ζαρουχλα? Ο δρομος ηταν κλειστος? Οχι δεν με πήρες στον λαιμό σ!Δεν ξερω εαν ηταν κλειστός η οχι αλλα επέμεινα στο ψάξιμο και τελικά βρήκα Καλαβρυτα.Μην με ρωτήσεις εντυπώσεις, ακόμα δεν εχω παει στο δωμάτιο! 1 Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted February 15, 2014 (edited) 1η φορά στα Καλάβρυτα για μένα με φρέσκο μάλιστα χιόνι. Η ημέρα αν και ξεκίνησε λίγο περίεργα για μας στη συνέχεια κύλησε πολύ όμορφα και overall διασκεδάσαμε και χαρήκαμε την επίσκεψη. Μιχάλη ναι ο Κωστής με πήγε και εκτός και μάλιστα υπάρχει και σε βίντεο! Report λοιπόν από μένα που έρχομαι πρώτη φορά: 1) Πανέμορφο βουνό με πολύ καλό και ευρύ νομίζω εκτός πίστας πεδίο. 2) Μου άρεσαν οι κόκκινες πίστες. Έχουν καλές και σχετικά σταθερές κλίσεις. 3) Αν και δεν πιστεύω ότι είχε πολύ κόσμο οι ουρές καθυστερούσαν πολύ τις καταβάσεις διότι είναι λίγο... ακανόνιστες αν μπορώ να τις χαρακτηρίσω έτσι. Αργεί πολύ η στιγμή που καθένας διαλέγει ας πούμε το διάδρομό του, ίσως αυτό φταίει, δεν ξέρω, πάντως το σύστημα μπουκώνει. Επίσης δε θα πω πολλά για τους εξοπλισμούς στα χέρια. Έχει χυθεί πολύ μελάνι για το θέμα τουλάχιστον από άποψη ασφάλειας. Πέραν τούτου όμως είναι και ιδιαίτερα αγενές στην ουρά των υπολοίπων που στριμώχνονται με πέδιλα, μπατόν, σανίδια. Τέλος πάντων, ευτυχώς υπάρχει και η άγκυρα. Γρήγορη και διπλή! Alcatraz έχασες φωτορομάντζο σήμερα. Κάτι μου είπαν... ότι ένας snowboarder και μια σκιέρ την ανέβαιναν αγκαλίτσα. Χαχα. 4) Ένα παιδί στην παρέα νοίκιασε σκι από το χιονοδρομικό. 20€ και σε κατάσταση που σίγουρα δε χαρακτηρίζεται καλή! Seriously ΧΚΚ 20€??? 5) Ανεβαίνετε νωρίς παιδιά. Τα κοτλέ σήμερα στις πίστες φαγώθηκαν σε χρόνο dt. Για τις πούδρες εκτός εμείς πάντως κάτι βρήκαμε. Με μια καλή τραβέρσα μάλιστα μπορείτε να περάσετε τον "Ατλαντικό". Κι ο Κολόμβος έτσι ανακάλυψε την Αμερική. Μόνο "κανίβαλοι" πρέπει να κατοικούν εκεί, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο γάζωμα!!! Αυτά προς το παρόν, θα πουν κι οι υπόλοιποι φαντάζομαι περισσότερα. Ξάπλα τώρα γιατί τέτοια κούραση καιρό είχαμε να νιώσουμε! Edited February 16, 2014 by marizaki 9 Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted February 15, 2014 (edited) Δυνατη μερα! Ευτυχως που επεσε το χιονακι γιατι απο κατω εχει παγακι! Τρεμω στην ιδεα του ποσο θα του μπιιιπ αυτη την εβδομαδα ο καιρος.. Τι πραγμα ειναι αυτο φετος.. Χορτασαμε παντως σημερα, και εκτος πιστας ειχε απατητα μεχρι και το απογευμα σε καποια σημεια. Edited February 15, 2014 by typeDan 3 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 15, 2014 Παρτε και photo απο σημερα το χιονι αριστο 20 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 15, 2014 Δυνατό team ήσασταν πάνω... Τρύφωνας, Πετούμενο, Μπαμπαστρουμφ και δε ξέρω ποιος άλλος κρυβόταν από τον παπαράτσι... Και από ότι κατάλαβα πρέπει να ήταν SUPER... Κώστα, δώσε λεπτομέρειες για τη τελευταία σου φωτό... ΕΙΝΑΙ εκεί που υποψιάζομαι;;; Δώσε info της κατάβασης... «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted February 15, 2014 Τέλεια μέρα σήμερα και τέλεια παρέα Μητσάρας Snowholic Θουκυδίδης GiGi Αν και με πιστοπεδιλα , τα απάτητα βγήκαν απολαυστικά! Στα θετικά οτι μπορείς να καθίσεις σε καρεκλες και ξαπλώστρες χωρίς χρεωση! Πολύ καλή η ιδέα για τους φωτεινούς πίνακες snowclub, και σε πολύ καλό σημείο η τοποθέτησή τους! 5 How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 15, 2014 Κώστα, δώσε λεπτομέρειες για τη τελευταία σου φωτό... ΕΙΝΑΙ εκεί που υποψιάζομαι;;; Δώσε info της κατάβασης... αν υποψιαζομαστε το ιδιο μερος...ειχε πει καποτε οτι θα το εκανε! μονο θερμη παρακληση Κωστα, σε pm η απαντηση κι οχι αερα πατερα στο φορουμ μην το διαβασει κανενας και τον ψαχνουμε! 1 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 16, 2014 Πολύ καλή η ιδέα για τους φωτεινούς πίνακες snowclub, και σε πολύ καλό σημείο η τοποθέτησή τους! Που; Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted February 16, 2014 Που; Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο σπιτάκι στη βάση της Στύγας. Από την είσοδο στην ουρά ήδη φαίνεται ξεκάθαρα. 2 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 16, 2014 Εγω διπλα στη βαση του Αχιλλέα το ειδα και μπραβο στο συλλογο. Ξεκιναμε σε λιγο για επανω και σημερα.. 4 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 16, 2014 τη πέταξα από εδώ τη πέταξα από κει Νεράιδες δεν είδα.... . Σε πετύχαμε Μιχάλη στον αέρα όταν ανέβαινα με τον μικρό για (την πρώτη στη ζωή του) Στύγα ενώ ήμασταν πάνω στο διθέσιο κι ο μικρός δεν τον πίστευε το συνδυασμό σκι-παραπέντε. Παρεμπιμπτόντως ο πιτσιρικάς την κατέβηκε απροβλημάτιστα και άφοβα! Δυστυχώς δε βρήκα χρόνο για να σας ψάξω να τα πούμε από κοντά (και σήμερα είμαστε πίσω γιατί έχουμε διάβασμα!!). Γιώργος Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 16, 2014 Καθώς, λόγω παρέας, έμεινα αρκετά πίστα (αδιάφορη, με κακό χιόνι) η κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν η κατάβαση στα δέντρα με Hellbent, βλέποντας λίγο πριν τον ΜΙΚ να μας αγχώνει πετώντας ξυστά από τα δέντρα. Έζησε αυτός καλά κι εμείς από κάτω επίσης (το "καλύτερα" δεν μπορώ να το κρίνω!) 4 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 16, 2014 Καθώς, λόγω παρέας, έμεινα αρκετά πίστα (αδιάφορη, με κακό χιόνι) η κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν η κατάβαση στα δέντρα με Hellbent, βλέποντας λίγο πριν τον ΜΙΚ να μας αγχώνει πετώντας ξυστά από τα δέντρα. Έζησε αυτός καλά κι εμείς από κάτω επίσης (το "καλύτερα" δεν μπορώ να το κρίνω!) Kατεβηκαμε μονο μια φορα παρεα και δεν υπηρχε αξιοπρεπες snapshot με σενατην επομενη .. μια χαρα κατεβαινεις btw.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 16, 2014 Kατεβηκαμε μονο μια φορα παρεα και δεν υπηρχε αξιοπρεπες snapshot με σενα την επομενη .. μια χαρα κατεβαινεις btw.. Έχω βίντεο, θα το ανεβάσω σε λίγο. Περιλαμβάνει εσένα να χοροπηδάς ξεκινώντας... 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 16, 2014 αν υποψιαζομαστε το ιδιο μερος...ειχε πει καποτε οτι θα το εκανε! μονο θερμη παρακληση Κωστα, σε pm η απαντηση κι οχι αερα πατερα στο φορουμ μην το διαβασει κανενας και τον ψαχνουμε! Ρε παιδια δεν βλεπετε οτι το snapshot ειναι απο το παραπεντε του Μιχαλη Πετυχε στην ανατολικη πλευρα της Νεραιδοραχης στα περιπου 2100 υψομετρο εναν ορειβατη που εκανε αναριχηση κατω απο την κορυφη Αυτη η πλαγια κατεβαινεται μονο απο υπερ pro ... με rapel απο την κορυφη μεχρι να φυγει απο τα βραχια και να βρει πατημα για να ξεκινησει την καταβαση Δεν ειναι για μενα ουτε για κανεναν απο αυτους που διαβαζουν το φορουμ Αυτο που που ηθελα να κανω εγω ηταν μια καταβαση απο το ρεμα κατω απο την κορυφη αλλα μετα απο μια αναγνωριστικη περιηγηση που καναμε στην αρχη της σεζον ειδαμε οτι ο μονος τροπος για να φτασεις απο τα 1600 μεχρι τα 1100 στο αυτοκινητο που θα σε περιμενει ειναι μεσα απο τον χειμαρο ο οποιος εχει κατι κοτρωνες τερατα.. Θελει δλδ πανω απο 70-80 cm χιονι μεσα στον χειμαρο στα 1100 αντε 1200 Μια φορα τα 10 χρονια ισως να υπαρχουν οι προιποθεσεις να γινει μια τετεια καταβαση (2340-1100). 7 Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted February 16, 2014 Ευτυχώς φρέσκαρε και έσωσε τη μέρα... ωραίες φωτό! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 16, 2014 (edited) Πάντως ο φίλος μας ανέβαινε την πλαγιά από όσο είδα. Πάνω που είχα χαζέψει προσπαθώντας να ρουφήξω όλη την ομορφιά ωχ άνθρωπος εεεεε εγώ, αααααα αυτός έψαχνε ο καημένος τι του φώναζε εκεί. Ελπίζω να μη φώναζε βοήθεια.... Πολύ γκρεμός παιδιά...από πάνω είναι έτσι http://www.youtube.com/watch?v=FJ6YXrOtiXQ&feature=c4-overview&list=UUdXqW9t2jcGEiDdPhWZ0vaA Σε λίγο και από κοντά να φτιαχτεί το βίντεο Edited February 16, 2014 by ΜΙΚ 10 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 16, 2014 (edited) Σημερα ανεβηκε κατα πολυ ο υδραργυρος.Κρατησε καλο χιονι μεχρι νωρις το μεσημερι ψηλα,στα χαμηλα μετα τις 1030 ειχε αρχισει να χαλαει.Το ματι μου πηρε και την Ελλη Κοκκινου να σκιαρει.. Edited February 16, 2014 by pierre7 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 16, 2014 (edited) Σημερα ανεβηκε κατα πολυ ο υδραργυρος.Κρατησε καλο χιονι μεχρι νωρις το μεσημερι ψηλα,στα χαμηλα μετα τις 1030 ειχε αρχισει να χαλαει.Το ματι μου πηρε και την Ελλη Κοκκινου να σκιαρει.. Pierre7 τωρα είδα οτι ειχες γράψει οτι θα ήσουν και σημερα πάνω!Εκανα κάτι κλήσεις στο pmr αλλα δεν πήρα απάντηση, ούτε απο σένα, ούτε απο Ελλη Κόκκινου, ούτε καν απο Εφη Θωδη! :-p Edited February 16, 2014 by GiGi 2 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 16, 2014 Δεν πηρα τον ασυρματο σημερα μαζι γμτ! Περισσοτερο χαμηλα ημουν σημερα και εδειχνα στην κοπελα μου να στριβει. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 16, 2014 Δεν πηρα τον ασυρματο σημερα μαζι γμτ! Περισσοτερο χαμηλα ημουν σημερα και εδειχνα στην κοπελα μου να στριβει. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γω το έπαιζα λιγο δάσκαλος αλλα έμεινα ψηλά που ηταν καλύτερο το χιόνι. "Πρωτακι ειναι το δικό σας; Το δικό μας Εκτακι!" Next time φιλος 1 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 16, 2014 Το καλυτερο,σαββατο μοιραζαν κουτακια τσιγκινα red bull. Και αφου τα επιναν τα πετουσαν μεσα στη στυγα. Μπραβο παιδια. Παντα τετοια. Μαγκια παντελονατη οχι αστεια.. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 9 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites