Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
bujinkan

Χ.κ. Καλαβρύτων 2013 - 2014

Recommended Posts

Οι ηλεκτρονικοί πίνακες του συλλόγου είναι εδώ και είναι εξαιρετικοί.πολλά μπράβο παιδιά

τη πέταξα από εδώ τη πέταξα από κει Νεράιδες δεν είδα....

.

• Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πολυ ωραία μερα σημερα, αν και παραπάνω ζέστη απ οσο πρέπει!χαρηκα πολυ γνώρισα μερικούς απο εδώ και επισης καμαρωσα ιπτάμενο κ gentleman ΜΙΚ.Θα ειμαι και αυριο, οποίος βρεθεί επάνω ας καλέσει (διαθέτω και pmr,παμε μια βόλτα) να βρεθούμε και να συ-σκι άρουμε!

Gigi σε πηρα στο λαιμο μου για ζαρουχλα? Ο δρομος ηταν κλειστος?

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Gigi σε πηρα στο λαιμο μου για ζαρουχλα? Ο δρομος ηταν κλειστος?

Οχι δεν με πήρες στον λαιμό σ!Δεν ξερω εαν ηταν κλειστός η οχι αλλα επέμεινα στο ψάξιμο και τελικά βρήκα Καλαβρυτα.Μην με ρωτήσεις εντυπώσεις, ακόμα δεν εχω παει στο δωμάτιο!

• Like 1

1η φορά στα Καλάβρυτα για μένα με φρέσκο μάλιστα χιόνι. :yes

Η ημέρα αν και ξεκίνησε λίγο περίεργα για μας στη συνέχεια κύλησε πολύ όμορφα και overall διασκεδάσαμε και χαρήκαμε την επίσκεψη. Μιχάλη ναι ο Κωστής με πήγε και εκτός και μάλιστα υπάρχει και σε βίντεο! :animier:

Report λοιπόν από μένα που έρχομαι πρώτη φορά:

1) Πανέμορφο βουνό με πολύ καλό και ευρύ νομίζω εκτός πίστας πεδίο.

2) Μου άρεσαν οι κόκκινες πίστες. Έχουν καλές και σχετικά σταθερές κλίσεις.

3) Αν και δεν πιστεύω ότι είχε πολύ κόσμο οι ουρές καθυστερούσαν πολύ τις καταβάσεις διότι είναι λίγο... ακανόνιστες αν μπορώ να τις χαρακτηρίσω έτσι. Αργεί πολύ η στιγμή που καθένας διαλέγει ας πούμε το διάδρομό του, ίσως αυτό φταίει, δεν ξέρω, πάντως το σύστημα μπουκώνει. Επίσης δε θα πω πολλά για τους εξοπλισμούς στα χέρια. Έχει χυθεί πολύ μελάνι για το θέμα τουλάχιστον από άποψη ασφάλειας. Πέραν τούτου όμως είναι και ιδιαίτερα αγενές στην ουρά των υπολοίπων που στριμώχνονται με πέδιλα, μπατόν, σανίδια. Τέλος πάντων, ευτυχώς υπάρχει και η άγκυρα. Γρήγορη και διπλή! Alcatraz έχασες φωτορομάντζο σήμερα. Κάτι μου είπαν... ότι ένας snowboarder και μια σκιέρ την ανέβαιναν αγκαλίτσα. Χαχα.

4) Ένα παιδί στην παρέα νοίκιασε σκι από το χιονοδρομικό. 20€ και σε κατάσταση που σίγουρα δε χαρακτηρίζεται καλή! Seriously ΧΚΚ 20€???

5) Ανεβαίνετε νωρίς παιδιά. Τα κοτλέ σήμερα στις πίστες φαγώθηκαν σε χρόνο dt. Για τις πούδρες εκτός εμείς πάντως κάτι βρήκαμε. Με μια καλή τραβέρσα μάλιστα μπορείτε να περάσετε τον "Ατλαντικό". Κι ο Κολόμβος έτσι ανακάλυψε την Αμερική. Μόνο "κανίβαλοι" πρέπει να κατοικούν εκεί, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο γάζωμα!!! :P

Αυτά προς το παρόν, θα πουν κι οι υπόλοιποι φαντάζομαι περισσότερα. Ξάπλα τώρα γιατί τέτοια κούραση καιρό είχαμε να νιώσουμε!

Edited by marizaki
  • Like 9

Δυνατη μερα! Ευτυχως που επεσε το χιονακι γιατι απο κατω εχει παγακι! Τρεμω στην ιδεα του ποσο θα του μπιιιπ αυτη την εβδομαδα ο καιρος.. Τι πραγμα ειναι αυτο φετος.. Χορτασαμε παντως σημερα, και εκτος πιστας ειχε απατητα μεχρι και το απογευμα σε καποια σημεια.

Edited by typeDan
  • Like 3

Παρτε και photo απο σημερα

το χιονι αριστο

4eqo.jpg

7lu5.jpg

s3rj.jpg

65k0.jpg

2ww4.jpg

3yri.jpg

px65.jpg

• Like 20

Δυνατό team ήσασταν πάνω... Τρύφωνας, Πετούμενο, Μπαμπαστρουμφ

και δε ξέρω ποιος άλλος κρυβόταν από τον παπαράτσι...

Και από ότι κατάλαβα πρέπει να ήταν SUPER...

Κώστα, δώσε λεπτομέρειες για τη τελευταία σου φωτό...

ΕΙΝΑΙ εκεί που υποψιάζομαι;;; :shock:

Δώσε info της κατάβασης...

Τέλεια μέρα σήμερα και τέλεια παρέα Μητσάρας Snowholic Θουκυδίδης GiGi

Αν και με πιστοπεδιλα , τα απάτητα βγήκαν απολαυστικά!

Στα θετικά οτι μπορείς να καθίσεις σε καρεκλες και ξαπλώστρες χωρίς χρεωση!

Πολύ καλή η ιδέα για τους φωτεινούς πίνακες snowclub, και σε πολύ καλό σημείο η τοποθέτησή τους!

• Like 5

How you stand is how you ski

Κώστα, δώσε λεπτομέρειες για τη τελευταία σου φωτό...

ΕΙΝΑΙ εκεί που υποψιάζομαι;;; :shock:

Δώσε info της κατάβασης...

αν υποψιαζομαστε το ιδιο μερος...ειχε πει καποτε οτι θα το εκανε!

μονο θερμη παρακληση Κωστα, σε pm η απαντηση κι οχι αερα πατερα στο φορουμ μην το διαβασει κανενας και τον ψαχνουμε!

• Like 1

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Πολύ καλή η ιδέα για τους φωτεινούς πίνακες snowclub, και σε πολύ καλό σημείο η τοποθέτησή τους!

Που;

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sinox-0.jpeg

Που;

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο σπιτάκι στη βάση της Στύγας. Από την είσοδο στην ουρά ήδη φαίνεται ξεκάθαρα. :)
  • Like 2

Εγω διπλα στη βαση του Αχιλλέα το ειδα και μπραβο στο συλλογο. Ξεκιναμε σε λιγο για επανω και σημερα..

• Like 4

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

τη πέταξα από εδώ τη πέταξα από κει Νεράιδες δεν είδα....

.

Σε πετύχαμε Μιχάλη στον αέρα όταν ανέβαινα με τον μικρό για (την πρώτη στη ζωή του) Στύγα ενώ ήμασταν πάνω στο διθέσιο κι ο μικρός δεν τον πίστευε το συνδυασμό σκι-παραπέντε. Παρεμπιμπτόντως ο πιτσιρικάς την κατέβηκε απροβλημάτιστα και άφοβα! Δυστυχώς δε βρήκα χρόνο για να σας ψάξω να τα πούμε από κοντά (και σήμερα είμαστε πίσω γιατί έχουμε διάβασμα!!).

Γιώργος

Καθώς, λόγω παρέας, έμεινα αρκετά πίστα (αδιάφορη, με κακό χιόνι) η κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν η κατάβαση στα δέντρα με Hellbent, βλέποντας λίγο πριν τον ΜΙΚ να μας αγχώνει πετώντας ξυστά από τα δέντρα. Έζησε αυτός καλά κι εμείς από κάτω επίσης (το "καλύτερα" δεν μπορώ να το κρίνω!)

:shuriken:

• Like 4

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Καθώς, λόγω παρέας, έμεινα αρκετά πίστα (αδιάφορη, με κακό χιόνι) η κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν η κατάβαση στα δέντρα με Hellbent, βλέποντας λίγο πριν τον ΜΙΚ να μας αγχώνει πετώντας ξυστά από τα δέντρα. Έζησε αυτός καλά κι εμείς από κάτω επίσης (το "καλύτερα" δεν μπορώ να το κρίνω!)

Kατεβηκαμε μονο μια φορα παρεα και δεν υπηρχε αξιοπρεπες snapshot με σενα

την επομενη ..

μια χαρα κατεβαινεις btw..

• Like 1

Kατεβηκαμε μονο μια φορα παρεα και δεν υπηρχε αξιοπρεπες snapshot με σενα

την επομενη ..

μια χαρα κατεβαινεις btw..

Έχω βίντεο, θα το ανεβάσω σε λίγο. Περιλαμβάνει εσένα να χοροπηδάς ξεκινώντας...

• Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

px65.jpg

αν υποψιαζομαστε το ιδιο μερος...ειχε πει καποτε οτι θα το εκανε!

μονο θερμη παρακληση Κωστα, σε pm η απαντηση κι οχι αερα πατερα στο φορουμ μην το διαβασει κανενας και τον ψαχνουμε!

Ρε παιδια δεν βλεπετε οτι το snapshot ειναι απο το παραπεντε του Μιχαλη

Πετυχε στην ανατολικη πλευρα της Νεραιδοραχης στα περιπου 2100 υψομετρο εναν ορειβατη που εκανε αναριχηση κατω απο την κορυφη

Αυτη η πλαγια κατεβαινεται μονο απο υπερ pro ... με rapel απο την κορυφη μεχρι να φυγει απο τα βραχια και να βρει πατημα για να ξεκινησει την καταβαση

Δεν ειναι για μενα ουτε για κανεναν απο αυτους που διαβαζουν το φορουμ

Αυτο που που ηθελα να κανω εγω ηταν μια καταβαση απο το ρεμα κατω απο την κορυφη

αλλα μετα απο μια αναγνωριστικη περιηγηση που καναμε στην αρχη της σεζον ειδαμε οτι ο μονος τροπος για να φτασεις απο τα 1600 μεχρι τα 1100 στο αυτοκινητο που θα σε περιμενει ειναι μεσα απο τον χειμαρο ο οποιος εχει κατι κοτρωνες τερατα..

Θελει δλδ πανω απο 70-80 cm χιονι μεσα στον χειμαρο στα 1100 αντε 1200

Μια φορα τα 10 χρονια ισως να υπαρχουν οι προιποθεσεις να γινει μια τετεια καταβαση (2340-1100).

• Like 7

Ευτυχώς φρέσκαρε και έσωσε τη μέρα... ωραίες φωτό! ;)

Πάντως ο φίλος μας ανέβαινε την πλαγιά από όσο είδα. Πάνω που είχα χαζέψει προσπαθώντας να ρουφήξω όλη την ομορφιά ωχ άνθρωπος εεεεε εγώ, αααααα αυτός έψαχνε ο καημένος τι του φώναζε εκεί. Ελπίζω να μη φώναζε βοήθεια....

Πολύ γκρεμός παιδιά...από πάνω είναι έτσι

http://www.youtube.com/watch?v=FJ6YXrOtiXQ&feature=c4-overview&list=UUdXqW9t2jcGEiDdPhWZ0vaA

Σε λίγο και από κοντά να φτιαχτεί το βίντεο

Edited by ΜΙΚ
  • Like 10

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Σημερα ανεβηκε κατα πολυ ο υδραργυρος.Κρατησε καλο χιονι μεχρι νωρις το μεσημερι ψηλα,στα χαμηλα μετα τις 1030 ειχε αρχισει να χαλαει.Το ματι μου πηρε και την Ελλη Κοκκινου να σκιαρει..

Edited by pierre7

Sir Ernest Shackleton

Σημερα ανεβηκε κατα πολυ ο υδραργυρος.Κρατησε καλο χιονι μεχρι νωρις το μεσημερι ψηλα,στα χαμηλα μετα τις 1030 ειχε αρχισει να χαλαει.Το ματι μου πηρε και την Ελλη Κοκκινου να σκιαρει..

Pierre7 τωρα είδα οτι ειχες γράψει οτι θα ήσουν και σημερα πάνω!Εκανα κάτι κλήσεις στο pmr αλλα δεν πήρα απάντηση, ούτε απο σένα, ούτε απο Ελλη Κόκκινου, ούτε καν απο Εφη Θωδη! :-p

Edited by GiGi
  • Like 2

Δεν πηρα τον ασυρματο σημερα μαζι γμτ! Περισσοτερο χαμηλα ημουν σημερα και εδειχνα στην κοπελα μου να στριβει.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 2

Sir Ernest Shackleton

Δεν πηρα τον ασυρματο σημερα μαζι γμτ! Περισσοτερο χαμηλα ημουν σημερα και εδειχνα στην κοπελα μου να στριβει.

Και γω το έπαιζα λιγο δάσκαλος αλλα έμεινα ψηλά που ηταν καλύτερο το χιόνι. "Πρωτακι ειναι το δικό σας; Το δικό μας Εκτακι!"

Next time φιλος

• Like 1

Το καλυτερο,σαββατο μοιραζαν κουτακια τσιγκινα red bull. Και αφου τα επιναν τα πετουσαν μεσα στη στυγα. Μπραβο παιδια. Παντα τετοια. Μαγκια παντελονατη οχι αστεια..

• Like 9

Sir Ernest Shackleton

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...