Blackman 2,613 Report post Posted December 20, 2013 Εγω παντως θα εβαζα αυτο το παραπεντε με τον ελικα και θα πηγαινα πετωντας.πιο λιγα θα εκαιγε απο το αμαξι. Μην γράφεις δημόσια τέτοιου είδους μετακινήσεις... Θα το μυριστούν και θα βάλουν διόδια και εκεί! <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted December 20, 2013 Έλα ρε δεν καίει τίποτα το πολάκι. Και αύριο επάνω μην ξεχνιώμαστε ραντεβού 13.11 άντε λίγο νωρίτερα κορφή Στύγας για πολλαπλούς. http://www.nooz.gr/lifestyle/savvato-1311-ora-elladas-ora-gia 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 20, 2013 θεωρω οτι ειναι αληθινοι σε οτι λενε για το ανοιγμα διοτι μετα ο κοσμος δεν θα τους εμπιστευετε και θα εχουν μια ολοκληρη σεζον μπροστα τους (καλυτερα να σου βγει το ματι...) ΥΓ. Το μπαλονι θα το στησουν τελικα, εχει να πεσει αλμα λεμε.... Eνώ μέχρι τώρα δεν τους είχε βγει το όνομα....όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε όλους τους άλλους;;;;χαχα! Τι να λέμε τώρα....Τζάμπα να μιλάμε... Από τις φώτο η Στύγα θα ανοίξει οριακά αύριο,ξέρουμε όλοι γιατί....κάτι μου λέει ότι αν το ημερολόγιο έλεγε 8 Δεκ ας πούμε δεν θα ήταν έτοιμη....λέω εγώ τώρα.... Πηγαίνετε πρωί,αφού με τόσο χιόνι και αφού όλος ο κόσμος θα είναι σε αυτή την πίστα μετά τις 11 θα γεμίσει πετρούλες...εδώ βγάζει με πολύ περισσότερο χιόνι... Εγώ για αυτό το χιόνι δεν δίνω Ευρώ.... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 20, 2013 ΥΓ. Το μπαλονι θα το στησουν τελικα, εχει να πεσει αλμα λεμε.... Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Δηλαδή θα πηδήξεις; Ρε παλιόγερε στην ηλικία που είμαστε τα κοκκαλα δύσκολα κολάνε Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted December 20, 2013 Υπομονή λίγο ακόμα παίδες ο χειμώνας είναι μπροστά μας. Καταλαβαίνω ότι είναι ψυχοφθόρο, αλλά με τις παρούσες συνθήκες δεν λέει ακόμα.......την τύχη μου μέσα.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 20, 2013 Μην είστε τόσο σίγουροι για το αν έχει χιόνι ή όχι .πέρυσι αρχές σεζόν στα Καλάβρυτα έκανες εκτός πίστας χωρίς να ακούς πέτρα πουθενά και ο Παρνασσός είχε γκρίνιες για πέτρες μέσα στις πίστες . Δεν λέω πως και φέτος έτσι είναι τα πράγματα απλά το κάθε βουνό έχει τις ιδιοτροπίες του και τον δικό του καιρό . Η στύγα πάντα έπιανε αρκετό χιόνι με συγκεκριμένους καιρούς από πολύ νωρίς και κρατούσε έως αργά την άνοιξη καλό χιόνι . Άντε και καλό χειμώνα 1 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 20, 2013 6 φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από την προετοιμασία της Στύγας! Αύριο ξκεκινάει! Ο Χελμός κατάλευκος και η Στύγα έτοιμη για την αυριανή πρεμιέρα! Θέλετε να δείτε εικόνες από την προετοιμασία της Στύγας;;; Απολαύστε τες!!! kalavritaski.blogspot.gr 4 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 21, 2013 Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ακουστεί αυτός ο μαγικός ήχος... http://www.youtube.com/watch?v=JivliJAInkY Προσωπικά, και μόνο στη να κάνω όλη μέρα και λίγο πάρκο, το χαμόγελο δεν θα μου το ξεκολλάτε όλη την υπόλοιπη ημέρα. Άντε και καλή μας σαιζόν.... :animier: Αλεπουδίτσα σου ερχόμαστε! 10 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted December 21, 2013 Κι όμως ειναι υπεροχα. Περίπου ενα εκατοστό των πετρών που περίμενα ουσιαστικά κομπλέ η στυγα. Φερτε τα καινούργια πεδιλα αφοβα. Κωστα λυπαμαι του κλειδια τησ στυγας 1 τα πηραμε και διαφορες υπερπουδριτσες τις φαγαμε.τα κοτλε δεν τα προλαβα Με νταλτονς αχιλεα νικηφορο. Αδειο το βουνο απο κοσμο ενα στα 5 καρεκλακια εχει ανθρωπο πανω στη στυγα 13 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 21, 2013 τώρα γιατί παίζεις με τον πόνο μας ? λογικά τα λέμε αύριο από κοντά Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted December 21, 2013 Ρε μεγάλε... εσύ με το jokey... μήν πετάγεσαι όταν μιλάνε σοβαροί άνθρωποι... κάνε μας τη χάρη... 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted December 21, 2013 Εύγε στους τολμηρούς !!!!!!! Εμείς οι 50+ θέλουμε λίγο σπρώξιμο-κράξιμο......Καλή σεζόν να έχουμε όλοι με μηδενικούς τραυματισμούς. Ίσως αύριο βρεθούμε επάνω. Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted December 21, 2013 ΖΗΛΕΥΩ!!!!!(Και φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος....) Δωστε και μια εικονα απο το παρκο να ζηλεψω λιγο ακομα..... ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 21, 2013 Αύριο ποιοι θα είναι πάνω; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Ultragrisen 0 Report post Posted December 21, 2013 Περιμένω πληροφορίες για το πως ήταν η κατάσταση το Σάββατο 21/12 για να δω αν θα πάω την Κυριακή. Λειτούργησαν τα lifts κανονικά? Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 21, 2013 Αύριο ποιοι θα είναι πάνω; Alca over Αχιλλέας νικηφόρος σοφια sent from my cave using smoke signals 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted December 21, 2013 (edited) Στυγα θετις εχουν χιονι μονο Κομπλε χιονι πολυ καλη ποιοτητα. Ελαχιστες πετρες βγηκαν για 30 μετρα εκει που η πιστα περναει κατω απο την στυγα. Αν ριξουν λιγη δουλεια θα ειναι σουπερ και αυριο. Αν δεν ριξουν ισως εχει θεματακι . Εριξαν τρελη δουλεια και μπραβο τους λογικα θα πεσει και σημερα δουλεια. Η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει να ανεβετε Edited December 21, 2013 by ΜΙΚ 7 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Ultragrisen 0 Report post Posted December 21, 2013 Η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει να ανεβετε Άρα να μην πάρουμε το Stoneboard για αύριο? Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 21, 2013 μπραβο ρε μαγκες αντε καλη αρχη με γελιο και χωρις τραυματισμους!!δωστε γκαζιαααααααααα!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
SpyrosA 89 Report post Posted December 21, 2013 Guys καλησπέρα σε όλους. Πράγματι καλή μέρα σήμερα. Στυγα και Θετις σε λειτουργία με καλό στρώσιμο. Πέτρες καθόλου. Άξιζε κατά τη γνώμη μου. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει με το διθέσιο στη Στυγα να πάει λίγο πιο γρήγορα. 5 άτομα ήμασταν και οριακά δεν είχε ουρά, φαντάσου να αρχίσει ο κόσμος. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted December 21, 2013 (edited) Ζημια δεν Θα κάνεις χαλικακια ειναι αλλά αν το μεσημερι ξυσστει θα βγαλει κοτρωνα. 30 μετρα είναι το θεμα παντως. Ολο το υπολοιπο θα το υπερχαρειτε. Θα επαιρνα και καινουργια κατω των 300 ευρω Ειδικα νωρίς θα ειναι σουπερ Λογικα θα το καλυψουν παντως Edited December 21, 2013 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 21, 2013 Μπραβο παιδια!!!! Τελικα σημερα προτιμησα Βολτα σε Βουνο κ οχι σκι......... Να το χαρειτε κ οσοι ανεβειτε αυριο!!!!! Ελπιζουμε το αλλο Σ/Κ να ειμαστε οκ και κομπλε!!!!! Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 21, 2013 Τι γαματα σημερα στα Καλαβρυτα, ποιος μιλησε για πετρες ρει...Λιωσαμε κανονικοτατα λεμε, μην καθεστε, βουρ στο πατσα που λεει και ο φιλος Mitsaras.... 1 Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 21, 2013 Εγώ μίλησα για πέτρες χθες είναι η αλήθεια.Αλλά με όσα βλέπω έπεσα έξω,οπότε το παίρνω πίσω. Προφανώς έριξαν πολύ δουλειά για να καταφέρει να είναι σε τέτοια κατάσταση η πίστα και μπράβο τους γι'αυτό. 1 Share this post Link to post Share on other sites
the priest 215 Report post Posted December 21, 2013 Αύριο ποιοι θα είναι πάνω; καλησπερα...εγω και λογικα θα ειμαι για τις επομενες 80-90 μερες 3 Share this post Link to post Share on other sites