Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
bujinkan

Χ.κ. Καλαβρύτων 2013 - 2014

Recommended Posts

Igor δεν έχει αρκετό χιόνι πάνω, μια στρώση είναι, για βάση καλή είναι, ίσως κάποιος μπορεί να κατέβει αλλά για ανοίξει το χιονοδρομικό δεν κάνει. Και βάση πρόγνωσης εκτός συγκλονιστικοτατοτατου απροόπτου δεν θα ανοίξει για σκι στις 21.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

συγκλονιστικοτατοτατου

Οποιος το διαβασει 3 φορες δυνατα αυτο του δινω μια βολτα με το σανιδι μου!!!!! :animier: :animier:

Παντως το πιασαμε το ολο νοημα, παλι Λουσα θα την βγαλουμε!!!!!!! :thumbup: :thumbup:

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Δεν ξενερωνουμε ομως , η ωρα πλησιαζει!!!!!!!!

• Like 1

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Σας παραθέτουμε και το Δελτίο Τύπου που λάβαμε από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων,

σχετικά με την έναρξη της χιονοδρομικής σεζόν, αλλά και για την συμμετοχή του χιονοδρομικού

στην Παγκόσμια Ημέρα Snowboard.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Στις 21 Δεκεμβρίου ξεκινά η χιονοδρομική σεζόν!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων που «έσπασε» την προηγούμενη σεζόν όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας και θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, φέτος ανανεώθηκε, εκσυγχρονίστηκε, πρόσθεσε καινοτόμες υπηρεσίες που φέρουν ποιότητα και ασφάλεια και φόρεσε τα λευκά … καλά του!

Η νέα Χιονοδρομική σεζόν λοιπόν, ανοίγει για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013.

Με θέα τη μαγευτική Στύγα στον κατάλευκο Χελμό, θα περάσουν χαρούμενες γιορτές οι χιονοδρόμοι και οι λάτρεις του βουνού , αφού ξεκινά η λειτουργία των πιστών και των αναβατήρων!

..............................................................

Οι αναβατήρες και οι πίστες που θα λειτουργήσουν από τις 21 Δεκεμβρίου εξαρτώνται από την ποσότητα του χιονιού και τον καιρό. Το χιόνι που υπάρχει σήμερα μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι.

Και το βραβείο χειμερινής περιόδου 2013-14 για το πιο παραπλανητικό δελτίο τύπου (μέχρι τώρα) πάει ..... στο ΧΙονοδρομικό Κένρο Καλαβρύτων.

Εκεί που οι απέναντι προειδοποιούν ότι δεν έχει χιόνι παρά για βόλτα αυτοί έχουν σαν εναρκτήρια πρόταση το ότι "ανοίγουν οι πίστες". Πρέπει να φθάσει κανείς στο τέρμα για να πέσουν τα ψιλά γραμματα.

• Like 2

Απο χτες που ειδα τις καμερες και σημερα το πρωι,κατι φαινεται να εριξε η ειναι ιδεα μου?

• Like 4

elan primetime 33.jpg

994684_621891317875334_1348696186_n.jpg

"LIVE EIKONA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΧΙΟΝΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!

Ετοιμαζόμαστε!!!"

πηγή: Χ.Κ.Κ. @facebook

• Like 5

'τοιμαστείτε κι εσείς, γιατί εμείς είμαστε έτοιμοι από καιρό!

• Like 6

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Από το προφίλ στο fb της Καντίνας στη Βαθειά Λάκκα:

"ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

ΣΤΥΓΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΧΙΟΝΙ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!!!"

:)

• Like 5

Πέντε πέντε ποντάκια να η έκπληξη από τα Καλάβρυτα. Ο πληροφοριοδότης μου θα εκτελεστεί.

Το θέμα είναι πόσο είναι "Χριστουγεννιάτικο με το ζόρι για τους ξενοδόχους" το άνοιγμα ή όντως έχει η Στύγα χιόνι ασφαλές για χιονοδρομίας. Καλό θα ήταν να δώσουν καμιά ειλικρινή φωτογραφία.

Σε κάθε περίπτωση τα παλιά πέδιλα μου είναι έτοιμα για σπάσιμο το Σάββατο, τα λέμε πάνω.

Καλή σεζόν

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πέντε πέντε ποντάκια να η έκπληξη από τα Καλάβρυτα. Ο πληροφοριοδότης μου θα εκτελεστεί.

Το θέμα είναι πόσο είναι "Χριστουγεννιάτικο με το ζόρι για τους ξενοδόχους" το άνοιγμα ή όντως έχει η Στύγα χιόνι ασφαλές για χιονοδρομίας. Καλό θα ήταν να δώσουν καμιά ειλικρινή φωτογραφία.

Σε κάθε περίπτωση τα παλιά πέδιλα μου είναι έτοιμα για σπάσιμο το Σάββατο, τα λέμε πάνω.

Καλή σεζόν

Οι πληροφοριες μου λενε οτι η στυγα εχει αρκετο χιονι :thumbup:

elan primetime 33.jpg

Ξεκιναω κολυμπωντας απο Ναξο.........Αχιλλεα ετοιμασου!!!!!! :band:

Λογικα πρεπει να φτανεις καπου τωρα....

11μιση ωρες δεν διαρκει το ταξιδι?

• Like 2

elan primetime 33.jpg

Καλή σεζόν

to le carvar που λεγαμε Μιχαλη :P.κυριακη οι daltons :P βιδεο σλαλομ πετρας αλλα παλαια...θα γινει χαμος :P παιζει να παρουμε και τον λουκι λουκ χαχαχαχαχαχα Edited by skimad

DALTONS POW ROBBERY.....

Ποιοι αναβατήρες θα λειτουργήσουν την πρώτη ημέρα της χιονοδρομικής περιόδου στα Καλάβρυτα;

Τα νέα για τους χιονοδρόμους είναι φανταστικά!

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ξεκινάει τη λειτουργία του το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσουν οι εξής αναβατήρες (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, όπως γράφουμε πάντα σε όλες τις ανακοινώσεις για την εκτίμηση λειτουργίας):

Η ΣΤΥΓΑ με την πίστα Νεφέλη, ο ΗΡΑΚΛΗΣ με την πίστα Αλκμήνη, ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ μόνο για τη μετάβαση στη Β. Λάκκα και για επίσκεψη, καθώς και το SNOWPARK*.

Από το Σάββατο ξεκινούν τα δρομολόγια του SNOWBUS Kalavrita που σας εξασφαλίζουν τον καλύτερο τρόπο για να έρθετε στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων, με άνεση και ασφάλεια. Το κόστος μεταφοράς από Αθήνα είναι 15 ευρώ με επιστροφή, ενώ ήδη σας εξασφαλίζει έκπτωση -10 ευρώ στο ski pass, αλλά και εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού και -20% σε όλα τα είδη του σαλέ!

Ανεβείτε! Κρατήσεις εδώ: http://www.amphitrion-skiing.com/

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, το χιονοδρομικό Καλαβρύτων θα γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα SNOWBOARD με events και έκπτωση σε όλους τους snowboarders! Πληροφορίες ΕΔΩ!

camera2.jpg

LIVE ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

panorama.jpg

*Στις ανακοινώσεις για την εκτίμηση λειτουργίας των αναβατήρων και πιστών, σημειώνουμε πάντα ότι υπάρχει η επιφύλαξη των καιρικών συνθηκών.

Πηγή: Blog Χ.Κ. Καλαβρύτων

• Like 7

sinox-0.jpeg

Ποιοι αναβατήρες θα λειτουργήσουν την πρώτη ημέρα της χιονοδρομικής περιόδου στα Καλάβρυτα;

Τα νέα για τους χιονοδρόμους είναι φανταστικά!

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ξεκινάει τη λειτουργία του το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσουν οι εξής αναβατήρες (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, όπως γράφουμε πάντα σε όλες τις ανακοινώσεις για την εκτίμηση λειτουργίας):

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, το χιονοδρομικό Καλαβρύτων θα γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα SNOWBOARD με events και έκπτωση σε όλους τους snowboarders! Πληροφορίες ΕΔΩ!

L

*Στις ανακοινώσεις για την εκτίμηση λειτουργίας των αναβατήρων και πιστών, σημειώνουμε πάντα ότι υπάρχει η επιφύλαξη των καιρικών συνθηκών.

Πηγή: Blog Χ.Κ. Καλαβρύτων

Ωραια...... τι κανουμε τωρα?????? Τους πιστευουμε η οχι?????............

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ωραια...... τι κανουμε τωρα?????? Τους πιστευουμε η οχι?????............

Τους πιστεύουμε Μανώλη, τους πιστεύουμε.

Πάντως με μόνο τη Νεφέλη σε λειτουργία...προβλέπεται πανικός.

θεωρω οτι ειναι αληθινοι σε οτι λενε για το ανοιγμα διοτι μετα ο κοσμος δεν θα τους εμπιστευετε και θα εχουν μια ολοκληρη σεζον μπροστα τους (καλυτερα να σου βγει το ματι...)

ΥΓ. Το μπαλονι θα το στησουν τελικα, εχει να πεσει αλμα λεμε....

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Κανείς αύριο ή σκ για καρπούλι/διαμονή?

Κανείς αύριο για διθέσιο παραπέντε?

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

MIK εγω ψηνομαι. Θα μιλησουμε απογευμα.........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Κανείς αύριο ή σκ για καρπούλι/διαμονή?

Κανείς αύριο για διθέσιο παραπέντε?

Παρέα ψάχνεις δεν μπορείς να πετάς μόνος σου;

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Μοιράζεται τις εμπειρίες του...άντε τράβα να πετάξεις κι εσύ.

Εγώ γμτ το ΣΚ δεν μπορώ καθόλου... :(

sinox-0.jpeg

Εγω παντως θα εβαζα αυτο το παραπεντε με τον ελικα και θα πηγαινα πετωντας.πιο λιγα θα εκαιγε απο το αμαξι.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...