Emilygr 7 Report post Posted January 26, 2014 κατάλευκη εικόνα και ....έπονται super μέρες!!!!!!! 1 ubi dubium ibi libertas.... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 26, 2014 (edited) Αν και συμφωνώ γενικά απλά μεταφέρω... Report live από παιδιά που ήταν πάνω με ορειβατικά στην κορφή της Άγκυρας: Καμία προετοιμασία για να δωθεί ενώ είχε ντάλα λιακάδα το πρωί, καμία δουλειά και φυσικά καμία προοπτική να ανοίξει. Ίσως είναι ο εκνευρισμός τους αλλά με αυτά που βλέπουν θα φύγουν για αύριο, δεν αξίζει να εμπιστεύεσαι τον Χελμό ούτε και για αύριο μιας και δεν έχουν προετοιμαστεί οπότε στην καλύτερη 12 το μεσημέρι να δωθεί η Άγκυρα. Κατά τις 12 ανέβηκαν 2 ρατράκ στην κορφή και απλά έφυγαν αντί να αρχίσουν το ξεπάγωμα...με μια ώρα δουλειά την άνοιγαν αλλά προτίμησαν να φύγουν. Δηλαδή τι άλλο να πούμε? Μετά από χιονόπτωση άνω των 10 πόντων Παρνασσό δαγκωτό Είναι πολλά χρόνια που πάει αυτό το βιολί και αυτή η βλακεία του χιονοδρομικού πρέπει να σταματήσει. Χιονοδρομικό είναι όχι καφετέρια και όχι πάρκο. Πλαγιές με λιφτ να τις εξυπηρετούν θέλουν οι πελάτες και αντίθετα το χιονοδρομικό δουλεύει να ανοίξει καφετέριες. Για Στύγα ούτε λόγος αν και υπάρχει το (χλωμό) σενάριο να δουλεύουν τη Στύγα και να παρατάνε την Άγκυρα Προσωπικό σχόλιο: Για αυτόν δεν πήρα ετήσια. Αν θέλει άλλους 10 παραπάνω εργάτες να ξεπαγώνουν τις 10 μέρες που θα χιονίσει κάθε χειμώνα γιατί δεν τους παίρνετε? Edited January 26, 2014 by ΜΙΚ 5 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Emilygr 7 Report post Posted January 26, 2014 emilygr θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι εμενα η γυναικα μου με χανει 5-6 μηνες τον χρονο μια και ειμαι ναυτικος.και θες τωρα να συγχωρησω την κρεβατομουρμουρα επειδη θα λειψει ο χειριστης του ρατρακ και 10-15 μερες απο το συζυγικο κρεβατι του? εαν δεν μπορει ο χειριστης να χειριστει τον χρονο που του απομενει με την οικογενεια του τοτε να αλλαξει δουλεια γτ εγω δεν φταιω σε τπτ να πληρωνω ολοκληρο ski pass για να ξεκιναω στυγα μετα τις δωδεκα επειδη ετυχε να ειχε κρεβατομουρμουρα ενας χειριστης.για σκεψου λοιπον emilygr να εχεις κανονισει να πας τον αυγουστο διακοπες σε ενα νησι να κανεις το high-λικι σου και εγω να σου πω οτι ειχε κρεβατομουρμουρα ο καπετανιος η ο μηχανικος του πλοιου και θα φτασετε στην μυκονο οχι στις δωδεκα το μεσημερι αλλα στις δεκα την επομενη ημερα.δεν θα αρχισεις να μουρμουρας και εσυ? και κατι τελευταιο μια και μιλας εκ των εσω οπως λες...ενημερωσε λοιπον τις κατα τα αλλα αγαπητες κυριες που κρεβατομουρμουρωνουν οτι εαν ο χειριστης δεν παει να δουλεψει ο ανθρωπος δεν θα εχουν να φανε.αλοιμονο εαν στην εποχη της κρισης και της ανεργιας καποιοι ανθρωποι που εχουν δουλεια να θελουν να διαλεγουν και τις ωρες που θα δουλευουν.διοτι ο χειριστης ειναι οργανικη θεση. Αυτό που ήθελα να υποστηρίξω, και από ότι φαίνεται δεν μπόρεσα να το κάνω, αφού ασχολούμαστε με τη "μουρμούρα"(=αναφορά της οποίας έγινε μόνο δίνοντας ένα χαλαρό ύφος γραφής) , είναι ότι οι χιονοστρ. πιάνουν δουλειά πολύ νωρίς το πρωί!!!!!!! ubi dubium ibi libertas.... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 26, 2014 εμιλυ και παλι να με συγχωρησεις αλλα νομιζω οτι μιλαμε για αλλο χιονοδρομικο τοτε.ουτε καν θυμαμαι ποσες κακοκαιριες περασαν περισι και το κεντρο ηταν κλειστο για τρεις μερες σερι μεχρι να ξεθαψουν το ενα η το αλλο λιφτ η να στηθει το παρκο λες και ολος ο ογκος του κοσμου παει για το παρκο.λαθη εγιναν πολλα και δυστυχως συνεχιζουν τα ιδια. Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 26, 2014 Αυτό που ήθελα να υποστηρίξω, και από ότι φαίνεται δεν μπόρεσα να το κάνω, αφού ασχολούμαστε με τη "μουρμούρα"(=αναφορά της οποίας έγινε μόνο δίνοντας ένα χαλαρό ύφος γραφής) , είναι ότι οι χιονοστρ. πιάνουν δουλειά πολύ νωρίς το πρωί!!!!!!! ...Το οποίο φαίνεται να μην φτάνει! Ίσως έπρεπε να ξεκινούν ακόμα πιο νωρίς, ή να δουλεύουν με άλλον τρόπο..πάντως το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι απογοητευτικό!Εγώ σε καμία περίπτωση δεν στρέφομαι κατά του εργαζόμενου, με τη διοίκηση τα έχω! (και νομίζω πως οι περισσότεροι το ίδιο σκέφτονται) Δεν μας απασχολεί καν εαν το προσωπικό έχει φοβερή διάθεση..(που δεν ορκίζομαι κιόλας ότι την έχουν)..εαν τους ανεβάζουν στις 12 όπως λέει ο ΜΙΚ παραπάνω, τι να το κάνω? Είτε είναι καλοί, είτε κακοί στη δουλειά τους, το αποτέλεσμα σπανίως (για να μην πω ποτέ) είναι το πρέπον και δυστυχώς αυτό χαρακτηρίζει και τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι εργαζόμενοι και να επηρεάσουν τη διοίκηση, αλλιώς όλοι θα δέχονται σχόλια! Προσωπικό Σχόλιο και από εμένα : Ούτε και γω διανοήθηκα να πάρω ετήσια..πήρα Grouponια, που άμα μου τη βαρέσει τα ακυρώνω οποτεδήποτε και πάω και τρώω μακαρονάδες η κάνω laser αποτρίχωση στον σκύλο μου και έτσι δεν πάνε χαμένα τα λεφτά μου (που με θυσία κάτι άλλου τα διαθέτω) 3 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 26, 2014 Εντάξει, δεν θα απολογηθεί τώρα η κοπέλα για τα οργανωτικά και διοικητικά λάθη του χιονοδρομικού. Ούτε υπάλληλος είναι η ίδια, ούτε δουλειά της είναι να μεταφέρει τι λέγεται εδώ, οπότε το να την πυροβολούμε είναι τουλάχιστον άδικο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαφωνώ με τα κακώς κείμενα του χιονοδρομικού. Μπορούμε κάλλιστα να πάμε στο γραφείο του κ. Βαζαίου και να του εξηγήσουμε την άποψή μας. (Που ξέρω ότι έχει γίνει) Και φυσικά να τα λέμε και να τα ξαναλέμε εδώ. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted January 26, 2014 Ας ρίξουμε τα χαρτιά λοιπόν ας ρωτήσουμε αστρολόγους για να δούμε τι θα δουλεύει αυριο. Λεω να το παρω το ρίσκο πάντως. Και αν σου κάτσει που λεει. 3 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 26, 2014 Και εγω επανω αυριο λογικα. Κατα 80% Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 26, 2014 Και εγω επανω αυριο λογικα. Κατα 80% Ετσι να γινομαστε πολλοι ! Μακαρι να ανεβει λεωφ απο αθηνα !!! Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 26, 2014 Ετσι να γινομαστε πολλοι ! Μακαρι να ανεβει λεωφ απο αθηνα !!! Θοδωρη μαθε και πες. Να.αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα 1 Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 26, 2014 Πω πω ρε παιδιά, κάθε χρόνο τα ίδια... φτάσαμε τέλος Γενάρη για να ρίξει χιόνι φέτος... κι όταν έριξε (απλά λίγο χιόνι) τα πάντα βραχυκύκλωσαν! Βέβαια, δεν παίρνω κι όρκο... είχε και λίγο αέρα σήμερα! Αλλά για αύριο, δεν θα έχουν καμία δικαιολογία αν δεν λειτουργούν τα πάντα από το πρωί. Τους έχω πάρει από φόβο εδώ και χρόνια τώρα... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΠΟΥΔΡΟΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΛΟΓΟ ΟΛΙΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Χ.Κ.Κ. Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 26, 2014 Πω πω ρε παιδιά, κάθε χρόνο τα ίδια... φτάσαμε τέλος Γενάρη για να ρίξει χιόνι φέτος... κι όταν έριξε (απλά λίγο χιόνι) τα πάντα βραχυκύκλωσαν! Βέβαια, δεν παίρνω κι όρκο... είχε και λίγο αέρα σήμερα! Αλλά για αύριο, δεν θα έχουν καμία δικαιολογία αν δεν λειτουργούν τα πάντα από το πρωί. Τους έχω πάρει από φόβο εδώ και χρόνια τώρα... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΠΟΥΔΡΟΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΛΟΓΟ ΟΛΙΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Χ.Κ.Κ. Αυριο αν καταλαβα καλα δεν δινει πολυ αερα. Λογικα καλα θα παρι η ημερα ετσι? Τι λεει η εμπειρία? Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted January 26, 2014 εχετε σκεφτει ολοι σας,οτι για να ανεβει καποιος ανθρωπος,επανω σε κολωνα 7-8 μετρων να ξεπαγωσει ραουλα,θα πρεπει να βλεπει που παταει?εχετε σκεφτεει οτι το παραμικρο γλυστρημα ποδιου θα πεσει κ θα σκοτωθει?εχετε σκεφτει οτι πρεπει πρωτα να βγει το φως ημερας κ μετα να αρχισουν τα ξεπαγωματα? η' κοιτατε μονο την διασκεδαση παραβλεπωντας τις ζωες ανθρωπων?? επειδη λοιπον δεν ξερετε....πρωτα ξημερωνει κ μετα ξεπαγωνουμε τα μηχανηματα.πρωτα θα δει ο ανθρωπος που παταν τα ποδια του κ μετα θα κανει αυτες τις δουλειες.τωρα κ εσεις εχετε δικιο...να κοψετε τις πουδρες...αλλα πρωτα πρεπει να γινουν οι δουλειες με ασφαλη τροπο. ενας να παθει κατι....παει....τετελεσθαι!!!! Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted January 26, 2014 οσον αφορα τα ρατρακ.....οσα εχουμε,εχουν κ απο εναν χειριστη.που οι ανθρωποι πρεπει κ να ξεκουραστουν καποια στιγμη....κ αν εσεις ξερετε καποιον ελληνα να ερθει για δουλεια στο χελμο κ να του πεις σε παιρνω για μια μερα να ξεχιονισεις κ μετα ελα σε κανα μηνα η' ελα οποτε εχει ξεχιονισμα....να μας τον φερετε επανω.οι ελληνες δεν ερχονται για ενα μεροκαματο τωρα κ ενα στη χαση κ ενα στη φεξη......γιατι κανενας δεν ερχεται για 2 μερες.αυτο το ξερω γιατι εχει συμβει στο παρελθον.ουτε μπορει μια επιχειρηση να πληρωνει καποιον για οποτε λαχει.....κ δεν εχει να κανει με ουτε παρκα ουτε καφετεριες ουτε τιποτα αλλο......σας την εχω πει τη σειρα των πραγματων απο περυσι κ ακομα φωναζετε!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted January 26, 2014 (edited) 13:00 τηλεφωνο: - Σε τι κατασταση ειναι το πανω μερος του βουνου? - Το δουλευουμε. - Αυριο θα ειναι ετοιμο; - Ναι. - Ειστε σιγουρη γι'αυτο που λετε; - Μαλιστα. Μετα απο αυτο παρθηκε η αποφαση να ανεβουμε αυριο. Τωρα μπαινω και διαβαζω ολα αυτα και μου'ρχονται στο μυαλο παλι τα περσινα. Δεν θελω να χαλαστω, αυριο ανεβαινουμε απο νωρις με την προοπτικη οτι ολοι οι αναβατηρες θα δουλευουν. Εχουμε ακυρωσει δουλειες και ελπιζω να μη μας πουλησουν. Edited January 26, 2014 by typeDan 1 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 26, 2014 Αν συμβαίνουν και φετος ,αυτα που συνεβαιναν και περυσι ,, Τοτε ο σύλλογός μαζι με το θερμόμετρο που στέλνει στο χκκ ,, να στείλει και μια διαμαρτυρία για το θεμα αυτο!! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 26, 2014 13:00 τηλεφωνο: - Σε τι κατασταση ειναι το πανω μερος του βουνου? - Το δουλευουμε. - Αυριο θα ειναι ετοιμο; - Ναι. - Ειστε σιγουρη γι'αυτο που λετε; - Μαλιστα. Μετα απο αυτο παρθηκε η αποφαση να ανεβουμε αυριο. Τωρα μπαινω και διαβαζω ολα αυτα και μου'ρχονται στο μυαλο παλι τα περσινα. Δεν θελω να χαλαστω, αυριο ανεβαινουμε α 13:00 τηλεφωνο: - Σε τι κατασταση ειναι το πανω μερος του βουνου? - Το δουλευουμε. - Αυριο θα ειναι ετοιμο; - Ναι. - Ειστε σιγουρη γι'αυτο που λετε; - Μαλιστα. Μετα απο αυτο παρθηκε η αποφαση να ανεβουμε αυριο. Τωρα μπαινω και διαβαζω ολα αυτα και μου'ρχονται στο μυαλο παλι τα περσινα. Δεν θελω να χαλαστω, αυριο ανεβαινουμε απο νωρις με την προοπτικη οτι ολοι οι αναβατηρες θα δουλευουν. Εχουμε ακυρωσει δουλειες και ελπιζω να μη μας πουλησουν. πο νωρις με την προοπτικη οτι ολοι οι αναβατηρες θα δουλευουν. Εχουμε ακυρωσει δουλειες και ελπιζω να μη μας πουλησουν. Έτσι ακριβώς... think positive και 06:00 αναχώρηση από Αθήνα! 1 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 26, 2014 13:00 τηλεφωνο: - Σε τι κατασταση ειναι το πανω μερος του βουνου? - Το δουλευουμε. - Αυριο θα ειναι ετοιμο; - Ναι. - Ειστε σιγουρη γι'αυτο που λετε; - Μαλιστα. Αύριο στις 9.00 -Στύγα κ Άρτεμις είναι ανοιχτά? -Οχι -Μα χθες είπατε πως θα ναι:: -Σας δουλεύουμε! Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα! Δυστυχώς έχουν αποδείξει πως δεν είναι καθόλου αξιόπιστοι!Μακάρι να έχουν αλλάξει, αλλά εγώ για αύριο μάλλον για Παρνασσό το βλέπω και ας ξέρω πως Καλάβρυτα έχουν περισσότερο χιόνι και ας έχω κουπόνια.Πήρα άδεια από τη δουλειά μου αφού δούλεψα ολο το ΣΚ για να είμαι εντάξει τη Τρίτη που θα επιστρέψω, θα κάνω έξοδα, φοβάμαι πολύ μην πάνε όλα στράφι επειδή δεν άλλαξαν από πέρυσι. 1 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 26, 2014 Έτσι ακριβώς... think positive και 06:00 αναχώρηση από Αθήνα! Αν ερθω παιζει να ειμαι 9 επανω. Πως σε γνωρίζουμε? Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 26, 2014 Παρνασσο κ τελος λεμε.καθε χρονο το ιδιο πραγμα οι καταυλακιωτες Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 26, 2014 Αν ερθω παιζει να ειμαι 9 επανω. Πως σε γνωρίζουμε? Θα ήταν καλύτερο τέτοιου είδους προσωπικές συζητήσεις να τις κάνετε μέσω pm, για να κρατάμε όσο γίνεται τα τόπικ "καθαρά"! Ο.Ε.Ιστοσελίδας 3 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 26, 2014 Δεν είναι ότι δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου!Απλά αν συζητούσαμε για την Τρίτη πχ, με τελευταία κακοκαιρία την Κυριακή το βράδυ, το ίδιο θα μου έκανε και θα πήγαινα εκεί.Απλά όταν χρειάζεται άμεση δράση από το ΧΚΚ, τα πράγματα δυσκολεύουν,Αυτό είναι όλο το νόημα του ποστ μου και των σχολίων μου επί του θέματος. Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 26, 2014 (edited) Έτσι ακριβώς... think positive και 06:00 αναχώρηση από Αθήνα! Έτσι ακριβώς... think positive και 06:00 αναχώρηση από Αθήνα! πως θα ανεβεις ??? bus η αμαξι ?? Θα ήταν καλύτερο τέτοιου είδους προσωπικές συζητήσεις να τις κάνετε μέσω pm, για να κρατάμε όσο γίνεται τα τόπικ "καθαρά"! Ο.Ε.Ιστοσελίδας Edited January 26, 2014 by over-poulover επισήμανση Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted January 26, 2014 κατι αλλο....η στυγα μετα απο τετοια χιονοπτωση για να ανοιξει πρεπει πρωτα απο ολα να ανοιξει η πλαγια απο την ομιχλη κ να ελεχθει για χιονοστοιβαδες κ αφου ειναι ολα οκ τοτε να ξεπαγωθει αν χρειαζεται.αλλα για να φτασουμε μεχρι εκει πρεπει να ξεπαγωθουν ολα τα προηγουμενα.οποτε....κ εμεις σημερα επανω δεν ειδαμε καθολου ηλιο.....αν καποιος σκοτωθει απο χιονοστοιβαδα η χτυπησει...τοτε ολοι πανε φυλακη.αλλα αυτο παει περιπατο μπροστα στη διασκεδαση...κ την πουδρα.το ιδιο ισχυει κ για την αγκυρα......σημερα το πανω μερος ηταν ολο μεςτην ομιχλη.αν η αγκυρα σημερα ανοιγε.....κ καποιος εφευγε απο αριστερα κ πιγαινε τραβερσα μεχρι τα μεσα της πλαγιας της στυγας...τι θα μπορουσε να ειχε συμβει...εεεε??? να ειχε κοψει ενα ωραιο κομματι παγου κ αυτο να συμπαρεσυρε κ τον ιδιο κ οποιον αλλο κακομοιρο περναγε απο την πιστα εκεινη τη στιγμη....κ μετα....θρηνος απο την μια κ οργη για το χιονοδρομικο απο την αλλη. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ με αυτα τα πραγματα...ποσο μαλλον οταν ειναι ενα σοβαρο χιονοδρομικο οπως αυτο των καλαβρυτων.για καποιους μετραει πρωτα η διασκεδαση.....για καποιους αλλους μετρανε οι ζωες πρωτα...κ μετα η διασκεδαση. 2 Share this post Link to post Share on other sites
NERAJOURI 128 Report post Posted January 26, 2014 οι ελληνες χιονοδρομοι...οι περισσοτεροι δεν εχουν παιδεια.δεν εχουν μαθει να σεβονται τους κανονες των χιονοδρομικων κ τους νομους του βουνου.βαζουν πεδιλα κανουν σκι....τελος...αν τα δουν κ κλειστα ξεκινανε το κραξιμο....ε δεν ειναι ετσι.σεβασου αυτον που σου λεει κατι.....κατι θα ξερει περισσοτερο απο σενα κ μολις τους το εξηγεις κ τους το κανεις νια νια.....ξαναξεκινανε το κραξιμο!!!!! κ καλα αυτοι που ερχονται για πρωτη φορα η που ειναι φρεσκιοι....δικαιολογουνται...οι αλλοι που ειναι χρονια στα βουνα????? κ εχουν παει κ αλλου...κ το παιζουν κοσμογυρισμενοι???? αλλα μαλλον βλεπουν οτι τα πραγματα στο χελμο εχουν αλλαξει τα τελευταια χρονια προς το καλυτερο βλεπουν επισης ραγδαια ανοδο σε επισκεψημοτητα(μεςτη κριση) κ μαλλον αυτο ενοχλει ορισμενους κ γραφουν οτι θελουν στα φορουμ....μαλλον ειναι βαλτοι πιστευω εγω.δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. 2 Share this post Link to post Share on other sites