panoskap 111 Report post Posted January 24, 2014 Κάτι μου λέει ότι ο φλεβάρης θα μας ανταμείψει και θα κάνουμε σκι μέχρι τέλη Μάρτη...Ίσως φταίμε και εμείς οι φοιτητες που παραγγείλαμε χιόνι αρχές Φλεβάρη που τελειώνουμε εξεταστικη!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 24, 2014 θα κάνουμε σκι μέχρι τέλη Μάρτη... βαλε και τον Απριλη 4 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 24, 2014 βαλε και τον Απριλη Ας προσέχει απο τωρα αυτός που θα ανοίξει το Απρίλιος 14 ,γιατι έτσι και δε τσουλησουμε......... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 24, 2014 (edited) Η Δευτέρα με τα σημερινά στοιχεία μοιάζει Η μέρα. Προσοχή τα παραπάνω είναι με τα σημερινά στοιχεία, σίγουρα θα αλλάξουν και θα ξαναγράψουμε. Κρατάω μονο το πρωτο, και ξεχνω το τελέυταιο. Dearly beloved, we are gathered here today in the sight of SnowGod to join this man, kantoniou, and this mountain, mt Parnassos, in harmony. Into this holy agreement these two creatures come together to be joined. If any person here can show cause, e.g. unsuitable weather, why these two creatures should not be joined, speak now or forever hold your peace. Μιληστε οι γκουρου, τωρα ή ποτέ. Παιζει πλεον μονο η Δευτερα. Να φορτωσω την πραματεια (σκι μποτες) ή οχι; Edited January 24, 2014 by kantoniou 1 Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted January 24, 2014 Κρατάω μονο το πρωτο, και ξεχνω το τελέυταιο. Dearly beloved, we are gathered here today in the sight of SnowGod to join this man, kantoniou, and this mountain, mt Parnassos, in harmony. Into this holy agreement these two creatures come together to be joined. If any person here can show cause why these two creatures should not be joined, like unsuitable weather, speak now or forever hold your peace. Μιληστε οι γκουρου, τωρα ή ποτέ. Παιζει πλεον μονο η Δευτερα. Να φορτωσω την πραματεια (σκι μποτες) ή οχι; Για πιο χιονοδρομικό σε ενδιαφέρει περισσότερο? Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 24, 2014 Για πιο χιονοδρομικό σε ενδιαφέρει περισσότερο? mt Parnassos Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 24, 2014 3-5 ξέρουμε αν χιονίζει; τη βάση τη βλέπω ρημαγμένη. Θα προλάβει να την στρώσει μέχρι αύριο; Sent from my SM-T310 using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 24, 2014 Παρνασσος και εγω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 24, 2014 Kabman και Μιχάλη για Μαίναλο τι βλέπετε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 24, 2014 Για Μαίναλο δέν μπορούν να δούν καθαρά... τους εμποδίζει η σκιά σου... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 24, 2014 Για Μαίναλο δέν μπορούν να δούν καθαρά... τους εμποδίζει η σκιά σου... Ε καλά για το μαίναλο εμποδίζει η σκιά μου , η οποία δεν είναι τίποτα μπροστά στη δική σου που χαντάκωσε όλη την Ελλάδα και τη μισή Ευρώπη φέτος. Παραιτήσου , στο λέω εδώ και καιρό προλαβαίνουμε να τη σώσουμε τη χρονιά 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 24, 2014 Βλέπω πηλιο μέσα στην εβδομάδα να βάζει χιονακι.αξιζει μια επίσκεψη το άλλο πσκ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 24, 2014 3-5 βάζει καλά. Άσπρισε η βάση επιτέλους. Αν ρίχνει όλο το βράδυ είμαστε κομπλέ. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted January 24, 2014 Βλέπω πηλιο μέσα στην εβδομάδα να βάζει χιονακι.αξιζει μια επίσκεψη το άλλο πσκ? το αλλο θα ειμαι και εγω Βολο και το πρωι της κυριακης εχω 4-5 ωρες'' free for skiing'' Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 24, 2014 και μια γυφτισα που ρωτησα το πρωι ειπε θα χιονισει μονο που δε διευκρινισε που γιατι δεν εβλεπε καλα ηταν σκοταδι 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 24, 2014 Για όλους θα έχει χιόνι αυτή η εβδομάδα...άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο... Το Πήλιο θα δείξει Βασίλη....δεν έχει καθόλου βάση προς το παρόν... Εκτός αυτού θα φάει και άυριο λίγο βροχή και προς το τέλος της βδομάδας επίσης φαίνεται για βροχές εκεί... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 24, 2014 ΚαΪμάκ ρίχνει τα κέρατά του από το απόγευμα. Έχω μεγάλη απορία πόσους πόντους θα βάλει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
inmymemory 0 Report post Posted January 25, 2014 Ναι πρέπει να δεις 5-10 καθαρούς αύριο. Άρη δεν την αποκλείω ακόμα, υπομονή Πέμπτη απόγευμα έχουμε. inmymemory έχω κάνει edit μάλλον θα συνεχίσεις να έχεις φαινόμενα. MIK είσαι αρχηγός. Μεχρι στιγμής πάει οπως ακριβως το θεσες!! Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted January 25, 2014 Είδε ότι είχαμε ετοιμάσει την πίσσα και τα πούπουλα και σοβαρεύτηκε. Για πείτε πιθανότητες για σκι χωρίς ομίχλη αύριο στον Παρνασσό, μπας και μπει το δεύτερο της χρονιάς... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
cossie 82 Report post Posted January 25, 2014 Είδε ότι είχαμε ετοιμάσει την πίσσα και τα πούπουλα και σοβαρεύτηκε. Για πείτε πιθανότητες για σκι χωρίς ομίχλη αύριο στον Παρνασσό, μπας και μπει το δεύτερο της χρονιάς... Χρηστο αυριο θα υπαρχει μια αναπαυλα μεσα στην ημερα κ πιστεύω θα ειναι απο το πρωι μέχρι το μεσημέρι οπου κ θα ξανα χιονισει....παντως δε θα το διακυνδύνευα..πολλά τα έξοδα για να σταθώ αρκετά τυχερός... ;-) 1 Quote Live your life to the maximum....... take and learn as much as you can.... life's short!!! DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield http://cyclogenesis.gr/kifissia/ Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 25, 2014 Χρηστο αυριο θα υπαρχει μια αναπαυλα μεσα στην ημερα κ πιστεύω θα ειναι απο το πρωι μέχρι το μεσημέρι οπου κ θα ξανα χιονισει....παντως δε θα το διακυνδύνευα..πολλά τα έξοδα για να σταθώ αρκετά τυχερός... ;-) Χμμμμμ, μας προβλημάτισες, και κάνουμε σχέδια για αύριο. Και γω ψήνομαι Χρήστο. Για να δούμε τι θα πουν και οι μάγοι Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 25, 2014 Περίεργο είναι παιδιά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Είναι πιθανό να έχει και ανοίγματα αλλά η αίσθησή μου είναι ότι θα είναι ομίχλη κάποιες ώρες. Από αέρα οκ. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 25, 2014 (edited) Nα προσθέσω ότι cossie έχει αλλάξει το σενάριο που λες και πια υπάρχει σαφώς η τάση να ανοίξει ο καιρός κάποια στιγμή όσο περνάει η μέρα. Χωρίς να μπορεί να το υπογράψει κανείς, υπομονή αν λέω αν έχει ομίχλη και...μη φύγετε Edited January 25, 2014 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 25, 2014 Επειδή άκυρο εγώ για αύριο λόγω ίωσης που με ταλαιπωρεί, επόμενο χρονικό παράθυρο Πέμπτη. Το ξέρω ότι το πάω μακρυά, αλλά φαίνεται ΟΚ μέρα. Τι λέτε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted January 25, 2014 Λεω να επιχειρησω για Δευτερα στα Καλαβρυτα. Υπαρχει καθαρη εικονα για τη νεφωση; Quote Share this post Link to post Share on other sites